Destiny Terbaik 2 Void Titan membina untuk PvP dan PVE | Pcgamesn, takdir terbaik 2 kekosongan 3.0 Membina Titans, Pemburu dan Warlocks

Takdir terbaik 2 kekosongan 3.0 Membina Titans, Pemburu dan Warlocks

. Oleh itu, mod akan menjadi sebahagian besar daripadanya. Walau bagaimanapun, untuk memanfaatkan kerosakan senjata, anda perlu menggunakan senjata yang tidak sah. Kami mengesyorkan Le Monarque dan Escapade Retrofit. Parut berharga akan terus menyembuhkan dan benteng akan memulihkan perisai dalam secubit.

Persediaan ini memanfaatkan semua yang ditawarkan Titans, menjadikan mereka Destiny Best 2 Void Titan membina pemain boleh membuat kraf dalam keseluruhan permainan.

Destiny Best 2 Void Titan membina untuk Pvp dan Pve: A Void Titan menunjukkan kuasanya

Diterbitkan: 5 Apr, 2023

The Destiny Terbaik 2 tidak sah Titan membina akan menjadikan penjaga yang paling rata -rata menjadi tangki tulen. Memanfaatkan kekuatan barikade mereka dan overshield, Titan Void Kit memberikan pemain semua yang mereka perlukan untuk melindungi diri mereka dan rakan sepasukan mereka dari bahaya sementara juga menimbulkan kerosakan besar -besaran terhadap musuh dalam permainan epik ini.

Sama ada anda berjuang untuk kemuliaan di Crucible atau bersedia untuk mengambil serangan cahaya baru, kami mempunyai Destiny 2 Build yang akan membolehkan anda memanfaatkan semua yang ditawarkan oleh Titan supaya anda dapat menguasai permainan PC percuma.

Destiny 2 Void Titan membina mengambil kesempatan daripada aspek dan serpihan, yang memberikan pemain fleksibiliti penyesuaian watak yang melampau. Sekarang Bungie telah mengembangkan arka 3.0 dan solar 3.0 Subkelas Selain Kekosongan 3.0, Ini adalah masa yang tepat untuk meninjau semula kekosongan ini untuk melihat bagaimana mereka menentang mereka dari arka dan overhaul solar. Panduan kami di Destiny Best 2 Void Warlock Membina dan Void Hunter Builds mempunyai beberapa pilihan alternatif untuk kelas lain.

Pembentukan Pvp Titan Pvp Terbaik – Build Titan Bubble

Fokus membina gelembung Titan adalah untuk terus memberikan overshield kepada pemain dan rakan sepasukan mereka. Overshield menawarkan perlindungan besar -besaran terhadap kerosakan masuk dari pemain lain, jadi overshield boleh bermakna perbezaan antara menang atau kehilangan 1v1.

Oleh itu, binaan itu praktikal dalam pendekatannya. Ia bergantung pada peningkatan statistik dan taktik untuk membantu pertempuran PvP strategik dan bukannya memaksimumkan sebarang kombo tertentu yang lebih berguna dalam membantu membersihkan kandungan PVE endgame. Dengan cara lain, binaan ini kurang mengenai serangan chaining, yang boleh mencabar di PvP, tetapi sebaliknya memaksimumkan statistik Titan sambil memastikan beberapa lapisan perlindungan melalui overshields dan peluang lain untuk regenerasi kesihatan.

Destiny Best 2 Void Titan membina untuk Pvp dan Pve: A Void Titan diplays keupayaan perisai sentinelnya

Kelas: Sentinel

 • Ward of Dawn: Membuat kubah melindungi pemain dan sekutu anda. Melalui Ward of Dawn Grants Players and Allies Peningkatan Kerosakan Senjata Sementara.
  • Walaupun Sentinel Shield memberi ganjaran kepada pencerobohan individu, Ward of Dawn membantu melindungi dan memancarkan pasukan secara keseluruhan.

  Statistik penting

  • 100 pemulihan.
  • 100 Ketahanan.
  • 100 disiplin.

  Kebolehan kelas

  • Grenade: Jenis pilihan, tetapi vorteks atau lonjakan disyorkan.
  • Barricade yang menjulang tinggi, dinding tinggi yang melindungi pemain dan sekutu.
   • .

   • Bastion (1 Slot Fragmen): Letakkan super anda untuk memberikan overshield kepada sekutu berdekatan. Melemparkan geran barikade anda melampaui diri sendiri dan sekutu yang berdekatan dan memberdayakannya, membolehkannya perlahan -lahan membiakkan semula pembabitan sekutu di belakangnya dan melanjutkan tempoh pembatalan mereka.
    • Ini adalah satu lagi peluang untuk pemain memanfaatkan overshield untuk melindungi rakan sepasukan mereka.

    Serpihan

    • Echo ketidakstabilan: Mengalahkan sasaran dengan bom tangan memberikan pusingan yang tidak menentu untuk membatalkan senjata. +10 kekuatan.
    • Echo sisa: Kesan bom tangan telah meningkatkan tempoh.
    • Echo of dilation: Menyelinap lebih cepat dan dapatkan resolusi radar yang dipertingkatkan ketika berjongkok. +10 Mobiliti, +10 Intelek
     • Tujuan utama serpihan ini adalah untuk meningkatkan statistik lain kerana watak anda akan mempunyai banyak mata dalam pemulihan, ketahanan, dan disiplin.

     Perisai eksotik

     Binaan ini tidak bergantung kepada mana -mana bahagian perisai tertentu, tetapi anda akan mahu melengkapkan sesuatu yang akan memberi anda kelebihan yang ketara dalam PVP. Cuba yang berikut:

     • Antaeus Ward: Projektil melantun ketika meluncur. .
      • Sebagai alternatif, cuba Penjaga penjaga (jika menggunakan pistol submachine): Muat semula senjata submachine yang disimpan dan membekalkannya dengan serta -merta. Meningkatkan pergerakan dan pengendalian senjata submachine semasa menggunakannya. .

      Mod perisai

      PvP ini membina memberi keutamaan memaksimumkan statistik penjaga untuk memastikan mereka dapat mengambil kerosakan yang ketara, dapat dengan cepat menjana kesihatan, dan terus membuang bom tangan untuk menjadikan musuh tidak menentu dan akhirnya meletup. Apabila menentang penjaga meletup berhampiran anda, anda dan sekutu berdekatan anda juga akan menjana semula kesihatan.

      Dalam kes ini, anda akan mahu menggunakan mod anda supaya, sebanyak mungkin, anda menolak ke arah statistik maksimum mengenai pemulihan, ketahanan, dan disiplin.

      Walau bagaimanapun, kami juga mengesyorkan mod berikut:

      • Cahaya berseri: Melemparkan Punca Super Anda Sekutu Berdekatan untuk Dikenakan dengan Cahaya. +20 Kekuatan Apabila Berayun Dengan Mod Arka Lain Pada Sekeping Perisai ini atau Apabila Pemain Mempunyai Arka Lain Yang Dikenakan Dengan Mod Cahaya Dilengkapi Pada Potongan Perisai.
       • Sebab utama pilihan ini adalah peningkatan kekuatan, walaupun sekutu anda akan mendapat manfaat daripadanya, membantu pasukan keseluruhan.
       • Manfaat utama mobiliti yang meningkat ini, tetapi rakan sepasukan anda juga akan mendapat manfaat daripada anda yang dikenakan Cahaya, sama seperti mereka juga akan mendapat manfaat daripada anda menghantar super anda dengan cahaya berseri di atas.
       • Arka ini dikenakan dengan mod cahaya menggabungkan dengan cahaya berseri untuk memberikan bonus mod kepada kekuatan.

       Senjata

       • Walaupun binaan ini tidak bergantung kepada mana -mana senjata tertentu, senjata meta seperti tidak ada masa untuk menjelaskan, hawkmoon, dan luntuh jika menggunakan penjaga penjaga, adalah pilihan yang kuat.
       • Anda juga ingin menggunakan senapang patah atau senapang fusion (atau kedua -duanya) untuk memanfaatkan caj cepat.

       Titan Best Void Pvp Build – Pembentukan cahaya yang tidak menentu

       Cukuplah untuk mengatakan bahawa titan yang terbaik dibina di luar sana mengambil kesempatan dari hati cahaya dalam. Dipasangkan dengan Void Elemental Wells, Pemain akan mempunyai aliran kebolehan yang berterusan, yang kemudiannya dapat kombo dan rantai untuk menjadikan mereka kekuatan yang sangat kuat.

       Walaupun binaan ini memanfaatkan overshield, ia berpusat di sekitar pusingan memakan dan tidak menentu. Binaan kuat ini memerlukan pemain untuk menggunakan senjata tidak sah, yang bermaksud ia mungkin tidak sesuai untuk semua aktiviti. .

       Destiny Best 2 Void Titan membina PvP dan Pve: A Void Titan melawan musuh

       Kelas: Sentinel

       • Ward of Dawn: . Melalui Ward of Dawn Grants Players and Allies Peningkatan Kerosakan Senjata Sementara.
        • Walaupun Sentinel Shield memberi ganjaran kepada pencerobohan individu, Ward of Dawn membantu melindungi dan memancarkan pasukan secara keseluruhan.

        • 100 kekuatan.
        • 100 Ketahanan.
        • 100 disiplin.

        Kebolehan kelas

        • Grenade: Vortex Grenade.
        • Keupayaan kelas: Rally Barricade, yang memancarkan DPS dan memberikan rintangan kerosakan.
        • Pilihan Pilihan Pemain.
        • Pilihan Pilihan Pemain, tetapi Shield Bash disyorkan.

        • Bastion (1 Slot Fragmen): Letakkan super anda untuk memberikan overshield kepada sekutu berdekatan. Melemparkan geran barikade anda melampaui diri sendiri dan sekutu yang berdekatan dan memberdayakannya, membolehkannya perlahan -lahan membiakkan semula pembabitan sekutu di belakangnya dan melanjutkan tempoh pembatalan mereka.
         • Ini adalah satu lagi peluang untuk penjaga memanfaatkan overshield untuk melindungi rakan sepasukan.

         Perobohan terkawal (2 slot serpihan): Memukul sasaran dengan keupayaan yang tidak sah atau letupan yang tidak menentu menjadikannya tidak menentu. Kerosakan selanjutnya terhadap sasaran yang tidak menentu menyebabkan mereka meletup. Ia memberikan anda dan sekutu berdekatan anda apabila sasaran yang tidak menentu meletup berhampiran anda.

         Serpihan

         • Echo pengusiran: . +10 Intelek.
         • Echo ketidakstabilan: Mengalahkan sasaran dengan bom tangan memberikan pusingan yang tidak menentu ke senjata kekosongan anda. +10 kekuatan.
         • Gema kebuluran: Mengambil dan Orb Power Grants memakan. -10 pemulihan.
          • Untuk bahagian binaan ini untuk bekerja, anda perlu menjana bola, itulah sebabnya melekatkan mod yang betul.

          Perisai eksotik

          • Hati cahaya paling dalam: Dengan sekeping perisai eksotik ini, menggunakan keupayaan memberi kuasa kepada dua kebolehan lain. Dalam kes ini, semua mempunyai regenerasi yang lebih cepat, huru -hara dan bom tangan melakukan lebih banyak kerosakan, dan barikade memberikan lebih banyak mata hit.

          Mod perisai

          Mod yang menaikkan statistik anda sangat berguna untuk membina ini. Anda juga ingin menggunakan yang berikut untuk memaksimumkan manfaat telaga elemen:

          • Baik dari ketabahan: Mengambil elemen yang tidak sah mengurangkan kerosakan yang diambil dari pejuang.
          • Siphon Harmonik: Pukulan akhir senjata pesat dengan kerosakan yang sepadan dengan jenis subkelas anda buat orb kuasa.
           • Kerana gema kelaparan, ini akan memberi anda makan.
           • Sebab utama pilihan ini ialah peningkatan kekuatan.

           Senjata

           • Pastikan untuk melengkapkan senjata yang tidak sah di slot senjata kinetik dan berat anda untuk memanfaatkan siphon harmonik.
           • .

           Destiny Best 2 Void Titan membina PvP dan Pve: A Void Titan melakukan serangan kuat terhadap musuh

           Ini adalah beberapa Destiny Best 2 Titan yang membina penjaga yang boleh dibuat sekarang. Walaupun ini membina kekuatan Titan yang menyerlahkan dalam Pvp dan Pve, jangan lupa untuk bereksperimen dengan aspek, serpihan, exotics, mod, dan senjata untuk mengetahui apa yang terbaik untuk anda. Untuk mendapatkan lebih banyak idea membina, baca panduan kami ke Destiny Best 2 Titan membina, dan Destiny 2 Hunter Terbaik membina untuk membantu anda membuatnya melalui kandungan yang paling mencabar permainan.

           Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. .

           Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

           .0 Membina Titans, Pemburu dan Warlocks

           Bukan sahaja yang dirombak 3.0 subkelas cahaya membolehkan anda menyesuaikan penjaga anda lebih dari sebelumnya, tetapi mereka juga lebih kuat daripada sebelumnya. Adakah anda bersedia untuk membawa permainan anda ke peringkat seterusnya? .0 Dibina di Destiny 2, termasuk membina Titans, Warlocks, dan Hunters.

           .

           Void Warlock

           Hunter Void membina

           Gyrfalcon

           Gyrfalcon yang tersembunyi

           Cemerlang dalam: Endgame (penjara bawah tanah, serbuan, kandungan legenda)

           : Rantaian tidak dapat mengekalkan pusingan yang tidak menentu dan bersinergi sebanyak mungkin dengan kekosongan anda 3.0 kit dan senjata.

           Gear wajib: Hauberk Exotic Gyrfalcon adalah bahagian penting dalam binaan ini. Senjata dengan pendakap Repulsor adalah yang terbaik, seperti yang tidak dapat dibenarkan, Veles-X, atau beban wira; Walau bagaimanapun, senjata tanpa pendakap boleh berfungsi, juga, funnelweb menjadi contoh yang baik. Kewajipan kolektif juga sangat baik untuk membina ini.

           Pemburu Dada Kehilangan sektor

           • Aspek: Penghukum yang bergaya perlu. Langkah Vanishing adalah yang terbaik untuk slot serpihan tambahan, tetapi serangan hendap Trapper boleh berfungsi.
           • Serpihan: Gema kelaparan, gema kegigihan, echo sisa -sisa, dan gema kekaburan .
           • Kebolehan: Moebius quiver untuk bom super, vorteks, dan sama ada Dodge boleh bekerja.
           • .
           • Mod: Binaan ini unik dengan cara ia berfungsi sepenuhnya melalui eksotik dan memerlukan praktikal tidak ada mod.
            • Helmet: Void siphon, pencari peluru berat, dan pengakap peluru berat
            • Lengan: Firepower dan memperkuat letupan
            • Dada: Mod rintangan dan rintangan concussive yang sepadan dengan kerosakan musuh anda
            • Kaki: Mod lonjakan yang sepadan dengan senjata anda
            • Jubah: Penuai dan peleburan masa

            Gameplay Loop

            Gyrfalcon’s Hauberk melakukan praktikal semuanya. Pada asasnya, matlamatnya adalah untuk tidak dapat dilihat melalui mengelak anda, keluar dari ketidakpastian, memperoleh pusingan yang tidak menentu, membunuh musuh yang tidak menentu, dan dengan itu, masuk semula tidak dapat dilihat melalui algojo yang bergaya dan teruskan kitaran keluar invis, membunuh musuh yang tidak menentu dan mengulangi.

            Menambah dengan memakan anda berdua penyembuhan dan kebolehlihatan untuk membunuh. Kemudian, sebaik sahaja anda menambah senjata pendakap yang ditolak di atas ini (yang memberikan pembabitan apabila mengalahkan sasaran yang tidak dibatalkan), anda menjadi praktikal yang tidak dapat dikawal, menenun masuk dan tidak dapat dilihat dengan kebolehpercayaan dan kesihatan penuh untuk membunuh.

            Perisai Hunter Omnioculous

            Anchor yang terselubung

            Cemerlang dalam: Kandungan Grandmaster

            Matlamat binaan: Lindungi fireteam anda dengan ketahanan yang berterusan dan rintangan kerosakan, dan menjadi ‘sauh’ pasukan.

            Gear mandatori. Untuk eksotik, anda pasti memerlukan Omnioculus:

            Pemburu Dada Di luar cahaya Musim 13

            • Aspek: Serangan Serangan dan Langkah Lenyap (Petua Pro.
            • Serpihan: Gema kegigihan, gema kekaburan, dan gema sisa .
            • Kebolehan: Gambler’s Dodge, Vortex Grenade, Bom Snare Hampiran Trapper, dan Moebius Quiver .
            • Statistik: Mobiliti maksimum sangat disyorkan untuk dapat berputar -putar yang optimum. .
            • Mod:
             • Helmet: Pencari peluru berat X2 dan Pengakap Ammo Berat
             • Arms: x2 Pemindahan momentum dan letupan
             • Dada: Dampener Concussive dan Menentang Mod yang Memadankan Kerosakan Musuh.
             • Kaki: Mod lonjakan yang sepadan dengan senjata anda
             • Jubah: Finisher, pengedaran dan pengebom khas

             Gameplay Loop

             . Ini memberikan banyak gelung permainan dan giliran pertempuran. Walau bagaimanapun, gelung yang paling penting untuk dipelajari adalah kombo ‘menyelam> dodge> mengulang’, seperti yang dikatakan oleh mactics. Untuk dapat mengulangi gelung, anda perlu mendorong kebolehlihatan anda ke had mutlak. Untuk melakukan ini, anda mesti bergantian di antara bom asap serangan hendap anda dan langkah anda yang lenyap mengelak sementara hanya mempunyai satu saat untuk ganti.

             Belajar kombo asas ini akan membolehkan anda memasukkan kemahiran yang lebih maju ke dalam permainan anda.

             Satu lagi gelung permainan yang penting untuk ‘sokongan’ sifat omnioculus adalah kombo ‘rez> menyelam’. Menguasai kombo ini membolehkan anda mengambil sekutu dari mana saja di lapangan, tidak kira bahaya. Untuk menarik ini, anda harus mengaktifkan ‘Shadowdive’ anda apabila anda berada di sekitar 80% melalui Revive Teammate anda. Ini akan memberi mereka kebolehlihatan sebaik sahaja mereka bertelur, membolehkan anda berdekatan dengan keselamatan.

             Binaan ini sangat diilhamkan oleh panduan mactic. Jika anda ingin belajar bagaimana untuk benar -benar menguasai playstyle omnioculus dengan strategi terperinci dan putaran tempur, periksa videonya.

             �� Petua Pro: Anda boleh mendapatkan lebih banyak binaan di Hunter kami yang berdedikasi membina hab.

             Warlock Void membina

             Void Warlock

             Komander Chaos

             Cemerlang dalam: Kandungan Grandmaster

             Matlamat binaan.

             Gear mandatori: Dua exotics kami untuk membina ini adalah kewajipan kolektif dan filamen secant. Walaupun kolektif dapat membuktikan sukar untuk mendapatkan, keupayaannya untuk menyebarkan debuffs tidak dapat ditandingi.

             Warlock Kaki Ratu penyihir Kehilangan sektor Musim 16

             • Aspek: Memberi makan kekosongan dan anak tuhan -tuhan lama.
             • Serpihan: Gema melemahkan, gema ketidakstabilan, gema dominan, dan sama ada gema pengusiran atau gema menuai
             • Kebolehan: Kami akan menggunakan bom penindas untuk potensi debuffing tambahan, dan filamen secant memerlukan pemberdayaan rift untuk bekerja.
             • Statistik: Ketahanan adalah, seperti biasa, stat paling penting di sini, dengan pemulihan dan disiplin tidak jauh di belakang.
             • Mod: Satu -satunya mod yang anda perlukan adalah:
              • Helm: Siphon Harmonik
              • Arms: bom tangan kickstart
              • Dada: dikenakan
              • Kaki: Tumpukan pada susunan

              Gameplay Loop

              Kerana terdapat begitu banyak bahagian yang bergerak untuk membina ini, tidak ada “gelung” yang anda perlukan untuk melaksanakannya. Anda mempunyai pelbagai cara untuk menghancurkan musuh: melemahkan dan penindasan dengan bom tangan, tidak menentu dari huru -hara dan pusingan yang tidak menentu, dan lebih lemah dari anak tuhan -tuhan lama. .

              Setelah merendahkan musuh dengan mana -mana sumber ini, menembak mereka sekali dengan kewajipan kolektif. Memegang Tambah nilai akan menyebabkan senjata api peluru yang membakar musuh dengan apa -apa kesan yang anda tembak sebelum ini. Setelah kekacauan berkurangan, anda harus mempunyai kebolehan yang paling dicas semula dan bersedia untuk pusingan kedua.

              Seperti pembangun api, ini kuat tetapi dapat diperluas dalam pelbagai cara untuk memenuhi aktiviti yang anda mainkan.

              Pergi lebih jauh.

              �� Petua Pro: Anda boleh mendapatkan lebih banyak binaan di Warlock khusus kami membina hab.

              Titan Void membina

              Titan Void Gameplay

              Satu punch (bash) lelaki

              Cemerlang dalam: Endgame (penjara bawah tanah, serbuan, kandungan legenda)

              Matlamat binaan: Titans terkenal dengan kemahiran menumbuk mereka, dan binaan ini bertujuan untuk membawanya ke tahap yang baru. Tidak sah 3.0 dan Wormgod Caress membolehkan anda untuk satu punch apa-apa dari bos mogok untuk soloing raid boss; Potensi kerosakan mentah binaan ini tidak dapat ditandingi.

              Gear mandatori: Wormgod Expess adalah satu -satunya keperluan keras di sini. . Senapang pukulan satu-dua sangat disyorkan.

              Titan Lengan Percuma untuk bermain Exotic Engrams Musim 3

              • Aspek: Benteng dan benteng yang menyinggung perasaan.
              • Serpihan: Walaupun tidak ada serpihan yang wajib, terdapat beberapa serpihan yang meningkatkan binaan ini, termasuk gema melemahkan, gema lintah, dan gema pengusiran.
              • . Dari segi bom tangan, dinding vorteks atau kekosongan adalah yang terbaik. Untuk huru -hara, perisai bash adalah pilihan yang diperlukan.
              • Statistik: Ketahanan tinggi atau maksimum (peningkatan pengurangan kerosakan dan keupayaan kelas yang lebih cepat) dengan setinggi pemulihan, disiplin, dan kekuatan yang mungkin.
              • : Sementara tidak wajib, mod dapat digunakan untuk meningkatkan binaan ini. Mod tersebut termasuk Heavy Handed, Melee Kickstart, Hands-On, dan Fokus Strike.

              Gameplay Loop

              Aspek yang digunakan dalam kerja ini membina tangan antara satu sama lain untuk membantu menguatkan kerosakan huru -hara anda yang anda output. Bastion memberikan overshield semasa menggunakan barikade anda, yang membolehkan benteng serangan untuk mengaktifkan. Ini meningkatkan kerosakan, julat, dan regenerasi huru -hara anda. Ia juga membolehkan pukulan akhir huru -hara untuk meningkatkan tempoh pembesaran. Gelung pembesaran yang berterusan ini membantu anda mengembalikan kebolehan anda yang lain dengan lebih cepat dan membantu mengekalkan rantaian huru -hara.

              Cendawan Wormgod menambah rantaian ini dengan ketara meningkatkan kerosakan huru -hara yang ditangani dengan setiap pembunuhan. . Perlu menyelamatkan bom tangan kelemahan anda dan perisai bash ketika anda menghadapi lawan yang lebih sukar seperti juara atau mini-bos. . .

              .

              Doom Fang Pauldron Titan Exotic Gameplay

              Doom Fang Pauldron

              Cemerlang dalam: Kandungan kasual (aktiviti bermusim, mogok, dll.)

              Matlamat binaan: Matlamat binaan ini adalah untuk mendapatkan sebanyak mungkin supers dengan menggunakan Doom Fang Pauldron dan Void 3.0.

              Gear mandatori: Doom Fang Pauldron adalah satu -satunya keperluan untuk membina ini. Juga, senjata yang mendapat manfaat dari (atau meningkatkan) huru -hara anda sesuai. Contohnya ialah senapang auto eksotik Monte Carlo atau senjata dari musim rampasan dengan sifat “cangkuk kanan” dan “pugilist .”

              Doom Fang Pauldron

              Titan Lengan Percuma untuk bermain Exotic Engrams Musim 1

              • Aspek: Benteng benteng dan serangan adalah pilihan yang disyorkan.
              • Serpihan: Gema pengusiran dapat membuat kekurangan perobohan terkawal. Echo of Leeching hebat kerana binaan ini difokuskan pada pembunuhan huru -hara. Echo of Exchange, Echo of Repalal, atau Echo of Runtermining adalah pilihan terbaik untuk slot akhir.
              • Kebolehan: Binaan ini dibuat untuk kandungan yang lebih mudah di mana lemparan perisai cukup kuat untuk mendapatkan satu hit membunuh. Vortex adalah bom tangan terbaik kerana potensi kumpulannya.
              • Statistik: Ketahanan (peningkatan pengurangan kerosakan dan cooldown barikade yang lebih cepat) dan kekuatan adalah dua statistik yang paling penting.
              • Mod: Mod yang membantu mengurangkan cooldown untuk lemparan perisai adalah yang terbaik untuk membina ini. Melee Kickstart, Outreach, Hands-on, dan Heavy Diserahkan adalah yang terbaik.

              Gameplay Loop

              Ini membina ganjaran titans untuk melakukan apa yang terbaik Titans: menumbuk barang.

              Doom Fang Pauldron’s Exotic Perk, “Tanduk Doom,” memberikan tenaga super untuk membunuh huru -hara yang tidak sah. . Doom Fang Pauldrons juga menggembirakan perisai sentinel anda. Huru -hara membunuh semasa dalam cas semula super pelindung perisai anda, yang seterusnya memanjangkan tempoh super. Super tidak semestinya digunakan untuk pembersihan iklan. Sebaliknya, menjaga memberikan keselamatan anda dan sekutu anda dan peningkatan DPS yang signifikan. .

              Senjata seperti Monte Carlo boleh digunakan untuk membantu mengurangkan cooldown itu dan memanfaatkan Doom Fang Pauldron yang terbaik. Di samping.

              �� Petua Pro: Anda boleh mendapatkan lebih banyak binaan di Titan kami yang berdedikasi membina hab.

              Sebelum awak pergi…

              Walaupun sebahagian besar binaan ini ditujukan kepada kandungan endgame, kebanyakannya akan sangat mematikan dalam kandungan kasual dan bermusim. Adakah kita terlepas pembentukan kekosongan yang anda fikir pasti akan ditambah? Beritahu kami dalam komen di bawah!

              Titan Void Terbaik Dibina dalam Destiny 2 Cahaya

              Titan telah lama menjadi benteng pertahanan untuk fireteams di takdir 2. Dari halangan mereka ke gelembung mereka, ini semua tentang menyokong sekutu dan secara umumnya tidak dapat dikalahkan. .0, Titans boleh menjadi super agresif dan masih diberi ganjaran untuknya. Trend ini terus menjadi cahaya di mana walaupun dengan kemasukan subclass baru, tidak sah memerintah tertinggi.

              Lightfall tidak sah Titan membina

              Binaan ini adalah mengenai buffing kebolehan dan kerosakan senjata anda. Oleh itu, mod akan menjadi sebahagian besar daripadanya. Walau bagaimanapun, untuk memanfaatkan kerosakan senjata, anda perlu menggunakan senjata yang tidak sah. Kami mengesyorkan Le Monarque dan Escapade Retrofit. Parut berharga akan terus menyembuhkan dan benteng akan memulihkan perisai dalam secubit.

              Kebolehan tidak sah

              • Sentinel Shield: Memanggil perisai cahaya yang tidak sah. Penjaga dengan Sentinel Shield untuk mewujudkan dinding pertahanan. Sekutu yang menembak melalui dinding telah meningkatkan kerosakan senjata, dan menjaga sekutu menjadikan perisai bertahan lebih lama.
              • Barikade menjulang: Buat penghalang besar yang boleh digunakan untuk mengukuhkan kedudukan dengan penutup dari api musuh.
              • Setelah berlari untuk masa yang singkat, gunakan keupayaan huru -hara ini untuk melepaskan bash perisai yang dahsyat yang menindas sasaran. Pukulan terakhir dengan perisai bash Grant pembolehubah.
              • Bom tangan dinding tidak sah: Bom tangan yang menghasilkan dinding mendatar membakar cahaya.

              Aspek tidak sah

              • Perobohan terkawal: Memukul sasaran dengan keupayaan yang tidak sah atau letupan yang tidak menentu menjadikan mereka tidak menentu. . Memberikan anda dan sekutu berdekatan kesihatan anda apabila sasaran yang tidak menentu meletup berhampiran anda.
              • Bastion: Letakkan super anda untuk memberikan overshield kepada sekutu berdekatan. .

              • Echo pengusiran: .
              • Echo pemberhentian: Pukulan akhir pemenang membuat pecah kerosakan yang tidak sah yang menyebabkan pejuang berdekatan menjadi tidak menentu. Mengalahkan sasaran yang tidak menentu mencipta pelanggaran yang tidak sah.
              • Echo leeching: Pukulan akhir huru -hara Mula semula kesihatan untuk anda dan sekutu berdekatan (+10 ketahanan)

              Senjata

               • Bingkai agresif, sara hidup, thresh, senjata pelanggaran hakke, spesifikasi utama
               • Kebakaran anak panah racun pada cabutan penuh dan pelepasan cepat. Kuat terhadap juara berlebihan
               • Bingkai api cepat, zen momen, kegilaan, serangan hendap, spesifikasi bos

               Armor & Mods

               Sebahagian besar, pengedaran stat terpulang kepada anda, tetapi hanya setelah mencapai 100 daya tahan. Kami menetas kekuatan kerana kami peminat menggunakan bash perisai dan letupan berikutnya untuk membersihkan perusuh.

               • Parut berharga: Pukulan terakhir dari senjata dengan jenis kerosakan yang sepadan. .
                • Void siphon, sasaran tidak sah, fon kebijaksanaan
                • Void loader x2, fon fokus
                • Dikenakan X2
                • Kekosongan Senjata Lonjakan X2, Tumpukan pada Tumpukan
                • Utiliti Kickstart X2, Outreach

                Untuk lebih banyak Destiny 2 barang, lihat semua lokasi angka tindakan di Destiny 2 (mereka bukan kemenangan anak patung) pada Panduan Permainan Pro.

                Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

                Mengenai Pengarang

                Kristian telah bermain permainan sejak dia dapat mengadakan pengawal pada akhir 80 -an. Dia menulis tentang mereka selama hampir 15 tahun untuk kedua -dua kedai peribadi dan profesional. Sekarang dia memanggil Pro Game Guides Home di mana dia meliputi tiga D’s: Destiny 2, Dead by Daylight, dan Dating Sims.