Destiny 2 Witch Queen Tips dan Trik Kempen Legenda, Destiny 2: The Witch Queen Legendary Tips and Rewards | Pcgamesn

Destiny 2: Petua dan Ganjaran Kempen Legenda Witch Queen

Tanpa radar anda, musuh-musuh huru-hara seperti Hive Thralls akan melompat-lompat anda sentiasa jadi berjaga-jaga, terutamanya apabila Empath juga aktif kerana mereka dapat dengan cepat mengatasi anda dan memadamkan cahaya anda jika anda tidak berhati-hati. Dengan ‘legenda’ dan ‘galvanized’ aktif musuh anda juga akan menjadi lebih agresif dan lebih tahan terhadap menakjubkan. Oleh kerana peningkatan jumlah perisai, anda ingin cuba menutupi tiga jenis perisai (arka, solar, dan tidak sah), atau sekurang-kurangnya mempunyai senjata berkuasa tinggi untuk membawa mereka turun dengan cepat sebelum mereka menjadi masalah. Cukup gembira ‘Permainan Perlawanan’ tidak aktif!

Destiny 2 Witch Queen Tips dan Trik Kempen Legenda

Destiny 2 Witch Queen Tips dan Trik Kempen Legenda

Salah satu penambahan baru terbaik untuk Takdir, Mungkin dalam sejarahnya, telah menjadi kempen kesukaran legenda yang tiba dengan pengembangan terbaru permainan, Ratu penyihir. Ia memberikan cabaran yang menggembirakan dengan cara itu Takdir belum pernah dilihat jauh di luar serangan dan nightfalls grandmaster, tetapi yang sangat diperlukan.

Kempen itu sendiri sangat baik, bukan hanya berbanding dengan yang lain Takdir Ekspansi tetapi kepada orang lain dalam genre, dengan penjaga mengambil perjuangan ke salah satu penjahat yang terbaik, paling banyak yang kita hadapi, Savathûn, The Witch Queen. Secara tema ini harus menjadi cabaran yang menakutkan, dan penambahan kesukaran legenda membawa ini kepada kehidupan yang bijak.

Oleh kerana ia adalah satu pengalaman yang mencabar, terutamanya pada kali pertama anda, anda ingin memastikan anda bersedia. Ini amat penting kerana anda tidak dapat memintas cabaran dengan bermain dengan pasukan kerana skala kesukaran secara dinamik berdasarkan saiz fireteam. Daripada cuba menakluk cabaran ini melalui kuasa persahabatan atau LFG, berikut adalah beberapa petua dan cara yang berguna untuk mendapatkan anda melalui!

Sekiranya anda Titan utama mencari binaan, lihat panduan ini pada kekosongan terbaik 3.0 Titan membina.

Ganjaran

Mari kita keluar dari jalan pertama kerana ini biasanya Takdir Pemikiran pertama pemain. Seperti anjing yang memikirkan makanan, pemikiran pertama kita selalu dijarah.

Kempen Legenda memberikan ganjaran yang lebih baik dalam dua bentuk, satu untuk mencapai tahap tertentu dalam misi, dan yang lain hadiah utama untuk menyelesaikan keseluruhan kempen Legendary.

Sebagai ganjaran untuk maju ke peringkat tertentu dalam misi, anda akan:

 • Dapatkan dada bonus di setiap pusat pemeriksaan (menyamakan kira -kira tiga tambahan keseluruhan setiap misi), yang mengandungi sejumlah besar XP, berkilau, modul menaik taraf, dan gear kolam dunia.
 • Dapatkan reputasi dunia takhta yang lebih besar untuk memperoleh gear dunia takhta dan membuka kunci lebih cepat.

Sebagai ganjaran untuk menyelesaikan keseluruhan kempen legenda, anda akan menerima:

 • Set lengkap 1520 gear tahap kuasa.
 • Lapan modul naik taraf.
 • Kejayaan yang diperlukan untuk melengkapkan meterai dunia takhta.
 • Pilihan antara dua yang baru Ratu penyihir Kepingan perisai eksotik untuk kelas anda.

Secara keseluruhannya, ini tidak benar -benar apa -apa yang anda tidak boleh mendapatkan di tempat lain tetapi ia adalah rangsangan yang baik untuk membuat anda pergi musim ini. Modul naik taraf tambahan mungkin merupakan ganjaran yang paling berguna kerana musim dan ekspansi baru selalu dimakan menjadi bahan peningkatan pada kadar yang membimbangkan. Terakhir tetapi tidak kurang, yang tidak suka mendapatkan eksotik baru secara percuma?

Pengubah kempen dan tahap kuasa

Sebelum anda melangkah masuk ke misi pertama, adalah idea yang baik untuk mempelajari asas -asas kempen legenda.

Setiap misi mengenai kesukaran legenda akan mempunyai enam pengubah berikut yang aktif yang mengubah cara anda bermain:

 • METTLE: Aktiviti ini berada dalam kesukaran tetap.
 • Legenda: Pejuang yang sangat dilindungi dan sangat agresif muncul dalam jumlah besar.
 • Chaff: Radar dilumpuhkan.
 • Galvanized: Pejuang mempunyai lebih banyak kesihatan dan lebih sukar untuk dicetuskan.
 • Kawah api: Apabila dikalahkan, Acolytes menanam kolam api yang menyebabkan kerosakan dari masa ke masa (hanya aktif dalam ‘The Arrival’, ‘The Investigation’, ‘The Ghosts’, ‘The Last Chance’ dan ‘The Ritual’).
 • Empath: Radar yang dipertingkatkan. Ambil peningkatan kerosakan dari huru -hara (hanya aktif dalam ‘hantu’, ‘cermin’, dan ‘licik’).

Tanpa radar anda, musuh-musuh huru-hara seperti Hive Thralls akan melompat-lompat anda sentiasa jadi berjaga-jaga, terutamanya apabila Empath juga aktif kerana mereka dapat dengan cepat mengatasi anda dan memadamkan cahaya anda jika anda tidak berhati-hati. Dengan ‘legenda’ dan ‘galvanized’ aktif musuh anda juga akan menjadi lebih agresif dan lebih tahan terhadap menakjubkan. Oleh kerana peningkatan jumlah perisai, anda ingin cuba menutupi tiga jenis perisai (arka, solar, dan tidak sah), atau sekurang-kurangnya mempunyai senjata berkuasa tinggi untuk membawa mereka turun dengan cepat sebelum mereka menjadi masalah. Cukup gembira ‘Permainan Perlawanan’ tidak aktif!

Kempen ini juga mempunyai tahap kuasa yang disyorkan dengan setiap misi. Tahap kuasa yang dicadangkan aktif dalam setiap aktiviti di Takdir, Tetapi kesukaran kempen legenda datang dengan cabaran tambahan – ‘Mettle’. Tahap kuasa pemain dihadkan pada 15 di bawah tahap yang dicadangkan, menjadikan misi lebih mencabar kerana anda akan sentiasa berada di bawah tahap kuasa dan tidak dapat melebihi peringkat. Di sisi yang terang, ini dapat menjimatkan beberapa bahan infusi kerana tidak perlu mendorong tahap anda setinggi yang anda boleh, hanya cukup untuk bersaing dengan topi.

Julat dan penutup adalah rakan anda

Melekat ke penutup mungkin terdengar jelas jika anda baru Takdir Seperti banyak penembak lain yang menggalakkan playstyle yang lebih bertahan, tetapi Takdir biasanya permainan yang agresif dan pantas dalam kebanyakan aktiviti. Walau bagaimanapun, musuh dalam kesukaran legenda melanda keras dan sering akan mengatasi anda. Sekiranya anda terdedah, maka anda pasti akan mati dengan cepat. Cara untuk mengelilingi ini adalah dengan selamat. Ini tidak bermaksud anda perlu bermain defensif, hanya mengambil beberapa tembakan pada satu masa. Sebaliknya, kesukaran ini menggesa anda bermain dengan berhati -hati. Melekatkan penutup dan pilih musuh anda dari jarak jauh. Bergerak di sekitar arena untuk mengelakkan garis penglihatan, dan jangan terperangkap di tempat terbuka dengan musuh yang kuat untuk anda. Menjadi dekat dengan penutup pada setiap masa bermakna bahawa, jika anda semakin rendah kesihatan, anda akan mempunyai akses cepat ke keselamatan relatif untuk mengisi semula perisai dan tambah nilai anda.

Banyak pertemuan mempunyai ruang yang besar untuk bertarung, memberikan anda banyak ruang pernafasan untuk bergerak dan menjaga jarak anda. Terdapat beberapa pertemuan yang lebih sempit dan rapat sehingga ini anda ingin terus bergerak sebelum musuh menangkap anda.

Loadouts Senjata Fleksibel

Oleh kerana selalunya terbaik untuk menjaga jarak anda, anda biasanya ingin menggunakan senjata dengan beberapa julat. Namun, anda tidak mahu pergi ke laut kerana terdapat banyak kali apabila anda disalurkan ke ruang kecil dan diminta untuk tetap sangat mudah alih. Senapang nadi sangat sesuai untuk pekerjaan kerana mereka menyerang keseimbangan sempurna antara julat. Wabak senapang nadi eksotik yang disempurnakan adalah pilihan yang hebat kerana perkhemahannya yang khas menyebabkan ia menangani kerosakan tambahan dengan hits cepat atau ketepatan. Ia sangat sesuai untuk menjaga jarak anda mengeluarkan musuh yang lebih kecil atau untuk menghapuskan bos, tetapi tidak mengehadkan apabila anda dipaksa ke pertempuran dekat. Sekiranya anda tidak mempunyai wabak yang disempurnakan, maka mana -mana senapang nadi harus melakukan pekerjaan dengan cukup baik. Pilihan lain yang baik termasuk meriam tangan seperti ace sekop dan senapang pengakap untuk arena yang lebih besar.

SMG Osteo Striga yang baru juga merupakan pilihan yang sangat baik kerana kerosakan racunnya berkesan terhadap bos dan untuk menghapuskan gelombang musuh yang lebih lemah seperti mereka Dominoes. Yang ini agak sukar untuk mendapatkan walaupun anda telah selesai Ratu penyihir Kempen sekali sebelum (pada normal atau legenda) dan kini hanya tersedia untuk mereka yang telah membeli edisi mewah pengembangan.

Titik paling penting mengenai beban senjata adalah fleksibel untuk memenuhi tuntutan pertemuan. Terdapat beberapa kes di mana SMG atau senapang patah mungkin lebih sesuai, dan yang lain di mana nadi, pelancar bom tangan, atau senapang fusion mungkin lebih sesuai. Tidak seperti beberapa aktiviti yang mencabar lain di Takdir, Kempen Kesukaran Legenda tidak menyekat anda atau mengunci beban anda sebaik sahaja anda dalam permainan jadi memanfaatkan sepenuhnya ini dan menukar beban anda apabila anda perlu.

Penindasan adalah kawan baik anda

Menggunakan sepenuhnya penindasan. Itu sahaja. Anda boleh mengucapkan terima kasih kemudian!

Penindasan selalu ada Takdir tetapi tidak pernah menjadi lebih penting daripada sekarang kerana kuasa mutlak yang tidak sah 3.0 dan kekuatan penjaga sarang lucient baru.

Dengan kekosongan 3.0 Setiap kelas kini boleh menggunakan bom penindasan. Bom -bom ini akan, seperti namanya, ‘menindas’ musuh jika ditangkap dalam letupan. Kesan status ini akan membingungkan musuh, menjadikan mereka menutup kepala mereka, tidak dapat menyerang. Bom penindasan menawarkan peluang yang baik untuk menangani beberapa kerosakan mudah terhadap musuh -musuh yang lebih sukar.

Apa yang membuat penindasan sebagai berguna kerana ia berada dalam mod legenda, bagaimanapun, adalah keupayaannya untuk menindas penjaga sarang lucient baru. Musuh baru ini dipenuhi dengan cahaya, memberi mereka akses kepada kuasa yang sama yang telah kami gunakan selama bertahun -tahun. Ini boleh menjadikan mereka musuh yang cukup hebat, dan lebih -lebih lagi apabila anda menghadapi beberapa pada satu masa. Di sinilah bom penindasan dan mod artifak bermusim baru, menekan glaive, sangat penting. Menindas Glaive memberikan Glaive keupayaan untuk menimbulkan kesan status penindasan pada kehendak. Penindasan akan segera menembusi penjaga sarang baru ini dan, jika mereka menggunakan supers mereka, matikan kuasa mereka selama tempoh kesannya. Anda boleh mengatakan ia adalah suis ringan! Ini menjadikan pertemuan yang sukar dengan penjaga sarang jauh lebih mudah kerana ia menghilangkan kuasa mereka untuk membunuh anda dalam sekejap mata.

Sekali lagi, jangan abaikan penindasan!

Buat binaan

Sepanjang tahun yang lalu atau lebih Bungie telah benar -benar meningkatkan potensi membina yang terdapat di Takdir. Kini lebih banyak lagi yang boleh anda lakukan untuk menyesuaikan kebolehan anda dan mewujudkan sinergi yang luar biasa. Walaupun ini tidak perlu untuk kebanyakan aktiviti, ia membantu dengan ketara dalam kempen mod legenda. Anda tidak memerlukan binaan yang dioptimumkan sepenuhnya untuk berjaya (walaupun itu membantu), hanya beberapa sinergi antara kebolehan dan exotics akan berbuat baik untuk mendapatkan anda melalui.

Gajah di dalam bilik di sini tidak boleh diabaikan – pada masa ini, hanya dua daripada empat subkelas menggunakan sistem penyesuaian subkelas baru – stasis dan tidak sah. Sistem baru ini membolehkan lebih banyak membina kerajinan dan pengoptimuman melalui aspek dan serpihan. Tidak sah adalah perkara yang panas sekarang dan untuk alasan yang baik, ia sangat kuat! Kebolehan mengisi semula dengan cepat dan berurusan dengan trak kerosakan, dan tambahkan bahawa bom penindasan yang disebut tadi, membuat kekosongan 3.0 lombong kaya untuk membina.

Jangan takut menggunakan peluru super, dan berat anda

Sekiranya anda seperti saya, anda akan menyimpan pelancar super atau roket anda untuk sempurna seketika. Nah, anda juga harus tahu bahawa saat itu tidak pernah datang. Saya selalu memegang super atau clenching saya dengan ketat pada roket saya yang lengkap sekiranya saya benar -benar memerlukannya kemudian, dan pada masa saya menyedari bahawa saya tidak menggunakan sama ada saya hampir akhir misi. Jangan takut menggunakan senjata super dan berat anda! Terdapat beberapa pergaduhan yang cukup rumit dalam kempen legenda di mana anda akan berkerumun atau diserang dari semua sudut, inilah yang dimaksudkan oleh alat -alat ini. Anda tidak perlu berhati-hati menembak jalan anda melalui bahagian-bahagian yang lebih rumit ini apabila kuasa sihir anda atau bahan peledak berkuasa tinggi dapat meledakkan anda dengan mudah. Ini hanya dibuat lebih jelas oleh sepanduk perhimpunan yang dijumpai sebelum kebanyakan pergaduhan yang lebih mencabar yang akan sepenuhnya mengecas kebolehan anda dan mengembalikan semula peluru anda, jadi biasanya tidak masalah jika anda tidak mempunyai pertuduhan atau peluru yang hebat sebelum pertarungan.

Gunakan sepanduk perhimpunan – mereka percuma!

Bercakap tentang – Gunakan sepanduk perhimpunan! Pada pandangan pertama, sepanduk perhimpunan ini mungkin menipu anda untuk spanduk serbuan yang boleh anda beli dari Hawthorne di Menara. Walaupun mereka melayani tujuan yang sama untuk menambah bekalan anda sepenuhnya, termasuk kebolehan dan supers, ini adalah percuma! Malah, mereka bukan item yang anda perlukan untuk memperoleh, anda hanya perlu berjalan ke lingkaran bercahaya dan tekan butang untuk menggunakannya, dengan serta -merta menuai ganjaran tanpa kos untuk diri anda sendiri. Ini juga bukan penggunaan satu kali; Sekiranya anda mati, anda akan dapat menggunakannya lagi sebanyak yang anda perlukan. Gunakan alat penjaga apabila anda memerlukan dan menggunakan sepanduk perhimpunan untuk mengisi semula serangan anda terhadap daya kegelapan.

Spanduk perhimpunan adalah pusat pemeriksaan

Misi baru yang disertakan Ratu penyihir menghairankan panjang, lebih lama daripada kebanyakan misi kempen yang kita terbiasa. Bermain dengan kesukaran legenda membentangkan ini lebih jauh lagi, dengan beberapa misi yang berjumlah sekitar 40 minit, ke atas satu jam jika anda mengalami kesukaran. Syukurlah, anda tidak dijangka atau dikehendaki melakukan ini dalam satu persatu.

Banner Rally juga bertindak sebagai pusat pemeriksaan, bukan hanya apabila anda mati di zon kegelapan tetapi juga antara sesi, sama seperti bagaimana pusat pemeriksaan ditangani dalam serbuan. Mereka berfungsi sebagai titik simpan yang berterusan jika anda memutuskan untuk meninggalkan separuh jalan melalui misi. Oleh itu, jika anda perlu pergi untuk mengendalikan sesuatu yang penting atau hanya mahu berehat, maka anda boleh melakukannya tanpa perlu risau tentang kehilangan kemajuan yang berharga.

Banner -spanduk perhimpunan itu terus menjadi lebih berguna, bukan?

Main mengikut kadar anda sendiri

Kesukaran legenda baru adalah beberapa yang paling menyeronokkan Takdir, Tetapi ia pasti mencabar, terutamanya ke arah akhir. Itulah sebabnya tip ini terakhir – luangkan masa anda. Tidak perlu mendorong diri anda melampaui titik kesenangan; Main mengikut kadar anda sendiri untuk berjaya. Tidak ada tekanan untuk pergi secepat yang anda boleh atau mati sebanyak mungkin sebanyak mungkin. Ambil seberapa banyak rehat yang anda perlukan, itulah sebabnya pusat pemeriksaan ada. Selain itu, anda mungkin lebih mudah untuk kembali kemudian dan mencuba bahagian yang mencabar lagi, saya tahu yang saya lakukan beberapa kali. Simpan petua ini dan mencapai kemenangan untuk cahaya dengan cara yang anda boleh.

Terima kasih kerana membaca, jika anda menemui mana -mana petua ini membantu saya gembira! Sekiranya anda mempunyai sebarang petua anda sendiri maka jangan ragu untuk menghantarnya kepada saya di Twitter.

Destiny 2: Petua dan Ganjaran Kempen Legenda Witch Queen

Apabila Destiny 2 pemain memberitahu pasukan Bungie mereka mahukan kandungan kempen yang lebih mencabar, Bungie menyampaikan. The Witch Queen memperkenalkan mod kempen legenda yang direka untuk menjadi lebih sukar daripada kempen utama. Dengan musuh yang lebih kuat yang menangani lebih banyak kerosakan serta topi tahap kuasa, ia cukup usaha untuk pemain purata. Walau bagaimanapun, terdapat lebih daripada sekadar kemuliaan yang dipertaruhkan. Mereka yang berjaya melengkapkan semua misi pada kesukaran yang lebih tinggi menerima ganjaran khas, termasuk set 1520 kuasa perisai dan takdir 2 eksotik pilihan mereka.

“Kempen legenda direka untuk menjadi lebih sukar daripada malam legenda, walaupun lebih mudah daripada penjara bawah tanah solo atau menjalankan nightfall grandmaster,” Destiny 2 Design Lead Matt McConnell berkongsi dalam minggu ini di Bungie Blog Post. Malah pemain Destiny 2 berpengalaman bersedia untuk mengakui kempen legenda membungkus pukulan.

Sekiranya anda berfikir untuk mengambil kempen Destiny 2’s The Witch Queen mengenai Kesukaran Legenda, inilah Rundown mengenai apa yang diharapkan.

Gambaran Keseluruhan Kempen Legenda

Dari awal, pemain boleh memilih untuk memainkan kempen klasik atau legenda dan mempunyai pilihan untuk menukar antara kesukaran pada bila -bila masa. Pemain yang telah menyelesaikan kempen mengenai kesukaran yang boleh memainkan semula misi pada masa lapang mereka. Untuk memilih misi dan kesukaran kempen, lawati dunia takhta Savathun di peta dan pilih kesukaran yang anda pilih di bahagian bawah skrin.

The Destiny 2 Modifiers Kempen Legenda adalah seperti berikut:

 • METTLE: Aktiviti ini berada dalam kesukaran tetap
 • Legenda: Pejuang yang sangat dilindungi dan sangat agresif muncul dalam jumlah besar
 • Chaff: Radar dilumpuhkan
 • Galvanized: Pejuang mempunyai lebih banyak kesihatan dan lebih sukar untuk dicetuskan
 • Kawah api: Apabila dikalahkan, Acolytes menanam kolam api yang menyebabkan kerosakan dari masa ke masa (ketibaan, siasatan, hantu, peluang terakhir dan ritual sahaja)
 • Empath: Radar yang dipertingkatkan. Ambil peningkatan kerosakan dari huru -hara (hantu, cermin dan hanya licik)

Kesukaran tetap memberikan salah satu cabaran terbesar. Musim ini, semua pemain bermula dengan kuasa 1350. Setiap misi kempen mempunyai tahap yang disyorkan, dan, apabila dimainkan dengan teratur, peningkatan ini sebanyak sepuluh atau 20 kuasa setiap misi.

Dalam kedua-dua kempen, pemain mula mendapat gear peringkat tinggi dengan segera, yang kemudiannya dapat melengkapkan untuk meningkatkan tahap kuasa mereka sendiri. Dalam kempen klasik, melengkapkan gear sedemikian menjadikan Guardian lebih kuat terhadap musuh. Walau bagaimanapun, Misi Kempen Legenda Menutup Kuasa Guardian. Walaupun pemain memperoleh dan melengkapkan gear peringkat tinggi, mereka tidak akan melihat kenaikan kerosakan atau rintangan.

Petua untuk kesukaran legenda

Peserta Kempen Legenda harus memperhatikan statistik gear, kebolehan subkelas, dan mod senjata. Banyak musuh kempen legenda dengan mudah boleh membunuh watak dalam satu pukulan, jadi idea yang baik untuk mempunyai mobiliti yang kuat, rintangan, dan statistik pemulihan.

Oleh kerana musuh lebih kuat, kempen bergerak di tempat yang lebih perlahan kerana pemain mesti memberi penekanan lebih banyak untuk mengelak dan mencari penutup. Jangkakan pertemuan untuk meluangkan masa, dan jangan kecewa jika anda gagal beberapa kali.

Akhirnya, ambil kesempatan daripada kebolehan dan senjata kelas yang tidak sah. The Enigma, Senjata Glaive Baru Destiny 2, sangat kuat dan boleh mengambil beberapa musuh dalam satu hit. Bom penindas yang tidak sah berguna untuk menindas kebolehan musuh, dan pemain dapat menggabungkan mereka dengan serpihan dan aspek untuk lebih banyak kuasa.

Destiny 2 Ganjaran Kempen Legenda

Sekiranya anda akan bekerja keras untuk menyelesaikan kempen legenda, anda akan menginginkan sesuatu yang lebih daripada membual hak. Menurut catatan blog Destiny 2, ganjaran untuk menyelesaikan misi kempen legenda termasuk:

 • Ganjaran dada berganda yang menawarkan 1-3 dada tambahan bagi setiap misi. Dada memberi gear kolam dunia, XP, modul menaik taraf dan berkilau
 • Pemain boleh mengakses perisai dunia takhta dan membuka kunci pada kadar yang lebih pantas

Pemain yang melengkapkan semua misi di Legendary Earn:

 • Lambang eksklusif
 • Kejayaan yang diperlukan untuk tajuk terbaru untuk Dunia Takhta
 • Satu set gear 20 di atas topi lembut, pada tahap kuasa 1520
 • Lapan modul naik taraf
 • Perisai eksotik ratu penyihir biasanya dikhaskan untuk penurunan sektor PED yang hilang. Pemain diberikan pilihan salah satu daripada dua keping perisai khusus kelas
 • Ganjaran Bungie eksklusif

Ganjaran Bungie Sebelumnya termasuk perkara -perkara seperti Vault of Glass Raid Jacket 2021, yang hanya tersedia untuk pemain yang berjaya menyelesaikan serbuan itu.

Walaupun anda bukan Destiny 2 Grinder Raid-siap, perbezaan kesukaran kempen permainan menunjukkan Bungie berhasrat untuk terus membuat permainan dapat diakses oleh semua. Peminat boleh menjangkakan bahawa pelancaran Witch Queen hanyalah permulaan musim yang penuh dengan kejutan dan peristiwa besar, seperti nazar yang akan datang dari tarikh pelepasan Raid Murid.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.