Destiny 2 Vog Challenge Minggu Ini: Putaran dan Panduan, Destiny 2 Reset Mingguan: Nightfall, Cabaran, Raid Mingguan, Masa Tetapkan Semula, dan Banyak Lagi – Dot Esports

Destiny 2 Reset Mingguan: Nightfall, Cabaran, Raid Mingguan, Masa Tetapkan Semula, dan Banyak Lagi

Contents

Perlu diingat bahawa beberapa peti besi senjata kaca adalah yang terbaik dalam kelas seperti itu. Versi timelost yang menjaringkan ini boleh menjadi masalah besar, membolehkan anda menjamin beberapa gulungan tuhan terbaik mutlak dalam keseluruhan permainan.

Destiny 2 Vog Challenge Minggu Ini: Putaran dan Panduan

Beberapa senjata terbaik dan paling unik di Destiny 2 datang dari serbuan, dan melalui cabaran kesukaran tuan, ganjaran lebih baik. The Vault of Glass Raid tidak terkecuali, yang menampilkan cabaran mingguan yang memberi ganjaran kepada pemain yang paling berdedikasi dengan senjata timelost.

Dalam panduan ini, kita meliputi semua yang ada untuk mengetahui tentang cabaran induk dari peti besi kaca: putaran mereka, ganjaran, dan, yang paling penting, bagaimana menyelesaikannya.

Ini adalah jadual lengkap untuk Vault of Cabaran Kaca untuk Musim Penyihir (S22):

Minggu Cabaran Pertemuan Minggu #
22 Ogos 2023 Ensemble refrain Templar Minggu 1
29 Ogos 2023 Tunggu .. Minggu 2
5 September 2023 Satu -satunya oracle untuk anda Atheon, masa conflux Minggu 3
12 September 2023 Keluar dari jalannya Confluxes Minggu 4
19 September 2023 Orang asing dalam masa Oracle Minggu 5
26 September 2023 Ensemble refrain Templar Minggu 6
3 Oktober 2023 Tunggu .. Penjaga pintu Minggu 7
10 Oktober 2023 Satu -satunya oracle untuk anda Atheon, masa conflux Minggu 8
17 Oktober 2023 Keluar dari jalannya Confluxes Minggu 9
24 Oktober 2023 Orang asing dalam masa Oracle Minggu 10
31 Oktober 2023 Ensemble refrain Templar Minggu 11
7 November 2023 Tunggu .. Penjaga pintu Minggu 12
14 November 2023 Satu -satunya oracle untuk anda Atheon, masa conflux Minggu 13
21 November 2023 Keluar dari jalannya Confluxes Minggu 14

Seperti kebanyakan perkara di Destiny 2, cabaran tuan rumah berada di putaran mingguan. Mana -mana minggu yang diberikan, hanya satu cabaran induk yang tersedia untuk ladang. PS: Seminggu secara rasmi diset semula Selasa pada pukul 9 pagi PDT, Waktu Tetapkan Semula Rasmi Destiny 2.

ℹ️ Perlu diketahui bahawa semua cabaran menjadi tersedia pada minggu ketika Vog adalah serangan yang diketengahkan.

Keperluan Tahap Kuasa Vog

Jika anda berminat untuk menanam cabaran tuan rumah, pastikan penjaga anda mempunyai tahap kuasa yang betul (termasuk kuasa bonus artifak anda):

Kesukaran vog Tahap yang disyorkan
Biasa 1600
Tuan TBC

Destiny 2 Vault Of Glass Master Ganjaran

Mengapa anda mengalami kesakitan menyelesaikan cabaran yang terlalu rumit dalam mod induk? Untuk kemuliaan? Mungkin. Kebanyakan penjaga menangani cabaran ini untuk senjata timelost, walaupun.

Di samping menerima bahan masterwork, termasuk Shards Ascendant, menyelesaikan cabaran akan memberi ganjaran kepada anda dengan senjata serbuan yang mahir, secara rasmi dirujuk sebagai senjata timelost di peti besi kaca. Terdapat 5 senjata timelost untuk dimenangi.

Perlu diingat bahawa beberapa peti besi senjata kaca adalah yang terbaik dalam kelas seperti itu. Versi timelost yang menjaringkan ini boleh menjadi masalah besar, membolehkan anda menjamin beberapa gulungan tuhan terbaik mutlak dalam keseluruhan permainan.

Lebih banyak Destiny 2 RAID Challenge Guides:

 • Akar mimpi buruk cabaran
 • Cabaran Kejatuhan King’s Fall
 • Sumpah Cabaran Murid Murid

Cabaran Master Vog: Panduan & Loadouts

Confluxes Vog

Oracles Vault of Glass Challenge

Confluxes Vog

Vog Conflux Challenge: Tunggu ..

Walaupun cabaran ini -dan dengan lanjutan, pertemuan ini -adalah salah satu yang paling sederhana di atas kertas, sangat menghairankan pada mod induk.

. Anda, bagaimanapun, dibenarkan merosakkan musuh -musuh ini ketika mereka mendekati confluxes.

Kesederhanaan cabaran menjadikannya sehingga anda tidak dapat strategi terlalu banyak, tetapi beban dan binaan yang berbeza dapat menyumbang untuk menjadikannya angin. Super DPS tinggi seperti bom nova, bilah bilah, dan thundercrash adalah yang terbaik untuk membunuh wyverns apabila mereka mula mengorbankan. Bagi senjata, periksa bahawa fireteam anda mempunyai sekurang -kurangnya satu pemain dengan pusingan beban di setiap sisi, kerana juara berlebihan akan bertelur secara berkala sepanjang pertemuan. Selain daripada itu, picks yang sangat merosakkan dan ammo adalah yang terbaik.

. Ingatlah bahawa anda boleh menembak Wyverns sebaik sahaja mereka bertelur; pastikan untuk meninggalkan mereka dengan sekerat kesihatan. Kemudian, apabila mereka mula mengorbankan, anda harus dapat membunuh mereka dengan mudah.

Bersedia untuk beberapa tisu mengenai cabaran ini, kerana ia mencabar yang mencabar. Sebaik sahaja anda menyelesaikannya, bagaimanapun, pertemuan lain mestilah sekeping kek berbanding.

Oracles Vault of Glass Challenge

Vog Oracle Challenge: Satu -satunya Oracle untuk anda

Sedikit lebih kompleks daripada pertemuan sebelumnya, cabaran Oracles tidak terlalu buruk jika anda tahu apa yang anda lakukan.

Cabarannya mudah: orang yang sama tidak dapat memusnahkan oracle yang sama dua kali. Contohnya, jika anda membunuh Oracle Tengah pada permulaan pertemuan, anda tidak akan dapat memusnahkannya lagi untuk selebihnya.

Untuk beban, pastikan anda mempunyai pusingan anti-barrier dan beberapa iklan yang jelas. Stasis and Void subclasses Excel di sini, bersama -sama dengan senjata seperti senjata mesin dan peluncur bom tangan gelombang gelombang.

Mengenai strategi, anda akan mahu memberikan semua orang sebagai Oracle pada permulaan pertemuan. Kemudian, selepas setiap gelombang orakel, semua orang akan berputar mengikut arah jam ke lokasi Oracle seterusnya (walaupun mereka sebelumnya tidak bertelur). Perlu diingat terdapat tujuh orakes, yang bermaksud seseorang perlu menjejaki dua (biasanya, pasukan saya mempunyai pemain di Oracle tengah juga menjaga L1). Anda boleh memilih untuk berputar secara fizikal di sekitar arena atau mencari tempat di mana semua orang dapat melihat semua orak -apa yang paling sesuai untuk anda dan pasukan anda.

Sebaik sahaja anda mendapat sambutan hangat, cabaran ini tidak terlalu mengerikan. Bahagian yang paling sukar datang dari berapa panjang pertemuan itu, menjadikannya satu ujian ketahanan raksasa.

Templar Vog

VOG Gatekeeper Challenge: Orang asing dalam masa

Boleh dikatakan cabaran mod induk yang paling sukar untuk diselesaikan, “orang asing dalam masa” adalah satu ujian ketahanan besar yang memerlukan banyak komunikasi.

Premis cabaran ini mudah: Bunuh Wyvern dan Praetorian secara serentak (atau dalam beberapa saat antara satu sama lain).

. Bagi senjata, anda memerlukan sesuatu yang boleh meletupkan Wyvern dengan cepat, seperti xenophage atau pelancar roket. Kedua-dua pemain yang duduk di atas pinggan di bilik utama akan menemui juara yang berlebihan, jadi kami mengesyorkan pusingan beban dan senjata pecah yang baik.

Bagi strategi semasa pertemuan, pastikan anda dan pasukan anda sentiasa berkomunikasi tentang segala -galanya -apabila penjaga gerbang sedang berkembang, bila membunuh Praetorian/Wyvern, dll. Di samping itu, ingatlah bahawa Praetorian boleh dibekukan dengan stasis jika diperlukan. Akhir sekali, perlu diingat bahawa tidak ada bos dalam pertemuan ini (bermakna anda boleh menggunakan super anda pada bila -bila masa!).

Cabaran ini mungkin akan membawa anda masa yang paling banyak, tetapi rasanya begitu memuaskan setelah anda menyelesaikannya.

Vog Gatekeeper

Vog Templar Challenge: Keluar dari jalan

“Dari jalannya,” cabaran untuk pertemuan Templar, adalah salah satu yang lebih cepat dan lebih mudah apabila anda mengetahui strategi.

Cabaran ini menjadikan pertemuan itu cek DPS, yang mengharuskan anda mengalahkan Templar tanpa membiarkannya teleport.

Loadouts adalah bahagian paling penting untuk mempersiapkan cabaran ini. Untuk menahan serangan Templar cukup lama, sekurang -kurangnya satu sumur Radiance atau Ward of Dawn diperlukan. Orang lain harus mengalami kerosakan pecah. Walau bagaimanapun, senjata akan berbeza -beza bergantung pada meta bermusim. Sehingga musim Haunted, Linear Fusion Rifles atau The Combo Insane Burden Izanagi dan Peluncur Roket adalah yang terbaik. Itu pasti akan berubah dari masa ke masa, jadi jalankan apa sahaja yang sekarang meta.

Tidak ada terlalu banyak strategi tambahan untuk cabaran ini, kerana ia adalah apa yang dilakukan oleh kebanyakan pasukan dalam mod biasa. Minta orang yang memegang aegis menyekat teleports dan mulakan dps tepat selepas gelombang pertama orakes.

Walaupun anda pada mulanya boleh berjuang dengan cabaran ini, ia adalah salah satu peti besi pertemuan yang paling banyak ditawarkan. Dengan mudah, ia juga menjatuhkan salah satu senjata timelost yang paling dicari: Fatebringer.

Vault of Glass Destiny 2 dipaparkan

Vog Atheon Challenge: Ensemble’s Refrain

“Ensemble’s Refrain,” cabaran terakhir dalam peti besi serbuan kaca, hanya mengubah keadaan untuk separuh fireteam setiap fasa, menjadikannya salah satu yang lebih sederhana.

Sama dengan cabaran Oracles, cabaran ini menyatakan bahawa setiap pemain hanya dapat menembak satu oracle per gelombang.

Tidak seperti cabaran pertemuan lain, ini tidak memerlukan beban tertentu. Kerana anda boleh menembak oracle sendiri, kami akan mengesyorkan senjata utama jarak jauh (senapang pengakap, senapang nadi, busur, atau senapang auto). Walau bagaimanapun, selain itu, cabaran ini tidak meminta apa -apa khususnya, yang bermaksud seluruh beban anda harus berpusat di sekitar survivability dan DPS.

Begitu juga, cabaran ini tidak memanggil strategi tertentu sama ada. Pastikan orang yang memegang Aegis tahu apa yang mereka lakukan, kerana mereka perlu menjatuhkan perisai untuk menembak oracle mereka.

Secara keseluruhannya, cabaran ini harus berjalan lancar sebagai jangka masa biasa. Selagi pemain yang mendapat teleport tahu apa yang mereka lakukan dan anda mempunyai cukup dps untuk membunuh atheon, ini harus menjadi angin untuk anda dan pasukan anda.

Giliran awak

Mudah -mudahan, anda kini mempunyai semua yang anda perlukan untuk mengetahui cara menaklukkan cabaran induk di peti besi dan senjata timelost ladang “mudah” di takdir 2.

Destiny 2 Reset Mingguan: Nightfall, Cabaran, Raid Mingguan, Masa Tetapkan Semula, dan Banyak Lagi

Ikora dan Eris bersebelahan, melihat arah yang bertentangan

Selasa lagi membawa tetapan semula lain Takdir 2, Menawarkan banyak pemain yang boleh dilakukan. The Tetapkan semula Selasa adalah Destiny 2’s bersamaan dengan batu tulis segar, menendang kandungan tujuh hari lagi dan menetapkan semula topi mingguan di seluruh tajuk.

Ini bermakna topi yang kuat dan puncak, cabaran serbuan, cabaran vendor, aktiviti, dan lockout pertemuan semuanya ditetapkan semula, dan pemain boleh menembak untuk mendapatkannya lagi selama tujuh hari akan datang. Setiap minggu juga mengubah malam -malam berputar, mod berputar di Crucible, stok eververse untuk debu terang, dan stok pada beberapa vendor di seluruh galaksi.

Xûr juga akan dikunjungi pada hari Jumaat dan pergi pada hari Selasa berikutnya. Dalam tempoh masa yang sama, ujian Osiris aktif, dengan syarat ia bukan minggu pertama musim atau jika Banner Iron tidak tersedia. Walau bagaimanapun, pada minggu banner besi, Saint-14 akan berehat.

Takdir 2 Reset Mingguan (Sept. 19 hingga 26)

Lockout mingguan baru menetapkan semula puncak dan titisan yang kuat, serta cabaran vendor, serbuan dan penjara bawah tanah, dan banyak lagi. Dalam sesetengah kes, ia akan memperkenalkan kitaran baru, termasuk mogok dan senjata malam yang baru, kemajuan (atau kemunduran) di laknat di bandar bermimpi, dan cabaran serbuan kitaran.

Vanguard, Nightfalls, Crucible, dan Gambit

Apakah senjata malam minggu ini di takdir 2?
Apakah cabaran Ascendant minggu ini di Destiny 2?

Putaran dan cabaran serangan

Setiap minggu, satu cabaran tersedia di setiap serbuan. Melengkapkannya memberikan penurunan tambahan, serta kemenangan jika ia adalah kali pertama melakukannya. Untuk serbuan baru sejak Vault of Glass, menamatkan cabaran pada kesukaran Master akan menjatuhkan versi senjata yang mahir (atau timelost).

Pusingan misi serangan, penjara bawah tanah, dan eksotik

 • Raid berputar: Sumpah Murid
 • Berputar penjara bawah tanah: Lubang bidaah
 • Misi eksotik: Vox Obscura

Semua RAID mencabar minggu ini di Takdir 2

 • Akhir Crota:Pemuliharaan Tenaga (Abyss) – Hanya menyalakan tanglung yang mempunyai podium cahaya di sebelahnya.
 • Akar mimpi buruk: Tbd
 • Kejatuhan Raja:Gaze Amaze (Golgoroth) -Dar di kolam cahaya yang ditebus setiap kali rakan sepasukan mencuri pandangan Golgoroth.
 • Sumpah Murid: Semua cabaran RAID tersedia.
 • Peti besi kaca:Orang asing dalam masa (penjaga pintu) – wyvern dan praetorian di setiap sisi mesti mati pada masa yang sama.
 • Crypt batu dalam:Red Rover (Keselamatan) -Semua pemain mesti menjadi pengendali sekali. Memerlukan tiga fasa, dengan dua pemain menjadi pengendali dalam setiap fasa.
 • Taman keselamatan: Ke bahagian atas (pertemuan ketiga) – pasukan gambit mesti mendepositkan 10 motes pada satu masa.
 • Hasrat terakhir: Forever Fight (Morgeth) -Complete pertemuan tanpa membunuh Ogres.

Neomuna: Zon Incursion VEX dan Terminal Overload

 • Zon pencerobohan VEX: Zephyr Concourse
 • Beban terminal:Jadual dan putaran

Vendor Reset dan Lockouts Mingguan

 • Cabaran Vendor: Komander Zavala, Banshee-44, Lord Shaxx, The Drifter, Hawthorne, Saint-14, The War Table.
 • Senjata dan perisai vendor: Banshee-44, ADA-1.
 • Serangan Mingguan dan Dungeon Encounter Lockout: Semua aktiviti (versi tuan dan normal serbuan mempunyai penguncian yang berbeza, tetapi kedua -duanya ditetapkan semula pada hari Selasa). Sebilangan besar penjara bawah tanah dan serbuan hanya akan memberi anda rampasan baru untuk kali pertama minggu itu. Puncak dan penjara bawah tanah yang dapat diberi anda gear baru.
 • Bounties Mingguan: Shaw Han, Variks, Petra Venj, Eris Morn, Kecil Pesona, Suraya Hawthorne.
 • Eververse: Stok baru untuk Debu Bright, Jualan Mingguan Baru.

Takdir 2?

The Reset mingguan bermula setiap hari Selasa pukul 5 petang UTC (11 pagi ct tanpa waktu penjimatan siang). Jadual Bungie diselaraskan berdasarkan zon waktu UTC dan boleh berubah semasa penjimatan siang hari. . Kebanyakan Bounties Refresh setiap hari, tetapi aktiviti lain mempunyai lockout mingguan.

Pada pukul 5 petang UTC (11pm CT tanpa waktu penjimatan siang) pada hari Jumaat, kedua -dua Xûr dan ujian Osiris akan tersedia sehingga penetapan mingguan berikutnya, Selasa berikutnya. Xûr akan membawa satu siri exotics, termasuk satu senjata dan satu perisai untuk setiap kelas.

Pedagang Intergalactic juga membawa pilihan senjata legenda dan perisai, dan dalam beberapa kes, ini mungkin satu -satunya cara untuk mendapatkannya. Dia juga akan menawarkan usaha yang menjatuhkan cipher eksotik setiap minggu, membiarkan anda memperoleh beberapa exotics dari monumen ke lampu yang hilang di menara.

Ujian Osiris, sebaliknya, adalah Destiny 2’s Mod PVP yang paling sukar dipenuhi. Seperti Xûr, percubaan boleh didapati dari hari Jumaat hingga Selasa, dengan syarat ia bukan minggu pertama musim ini atau Lord Saladin (atau Bracus Forge) tidak membawa Banner Besi ke Menara.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV atau mendapat pihak ketiga di DMZ. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Destiny 2 RAID Cabaran Minggu Ini: Putaran dan Panduan

Serbuan cukup sukar seperti itu. Tidak semestinya musuh -musuh adalah maut atau bosnya sukar. Hanya serbuan yang memerlukan pasukan 6-pemain yang diselaraskan, dan itu sukar untuk mencari pemain paling kasual.

Tetapi apabila anda komited untuk menyerang, mempelajari mekanik, dan berhenti takut kepada kumpulan LFG, serbuan menjadi pengalaman yang mudah diakses dan bermanfaat. “Cabaran” besar seterusnya akan melengkapkan rasmi Cabaran mingguan, Terutama dalam mod induk.

RAID Cabaran Minggu Ini: 19 September, 2023

Di bawah ini anda dapat menemui semua cabaran serbuan yang tersedia minggu ini. Perhatikan bahawa setiap serbuan mempunyai satu cabaran yang tersedia setiap minggu, kecuali untuk Raid of the Week, yang mempunyai semua cabarannya yang tersedia sekaligus.

Abyss Crota

Seperti kebanyakan perkara di Destiny 2, cabaran RAID berada di putaran mingguan. PS: Seminggu secara rasmi diset semula Selasa pada pukul 9 pagi PDT, Waktu Tetapkan Semula Rasmi Destiny 2.

Cabaran Master memberi ganjaran

Ada yang mungkin menangani cabaran induk untuk kemuliaan tetapi mesti berbuat demikian setiap minggu untuk peluang mendapatkan ganjaran eksklusif.

Bahagian di bawah meliputi semua cabaran yang ditawarkan oleh setiap serbuan serta ganjaran mod induk mereka. Lebih penting lagi, anda akan menemui pautan ke panduan langkah demi langkah terperinci kami untuk membantu anda mengalahkan mereka.

Akar mimpi buruk cabaran & ganjaran

Seni Cabaran RAID Pertemuan Penerangan
Akar mimpi buruk bencana menghadapi takdir 2 Siksaan yang diterangi Cataclysm Semua penyiksa mesti dibunuh oleh seseorang dengan bidang penggemar cahaya.
Perjumpaan akar mimpi buruk Crossfire Scission Penjaga hanya boleh menembak kristal pelancar (untuk mengaktifkan pad lompat) di seberang.
Makrokosmos pertemuan akar mimpi buruk Keseimbangan kosmik Macrocosm Penjaga mesti memindahkan semua planet gelap ke sebelah kiri dan semua planet cahaya ke sebelah kanan.
Nezarec menghadapi akar serangan mimpi buruk Semua tangan Nezarec Penjaga mesti melengkapkan nod pada setiap sisi, cahaya dan gelap (kedua -dua belah pihak mesti disiapkan pada masa yang sama).

Cabaran & Ganjaran Kejatuhan King

Seni Cabaran RAID Pertemuan Penerangan
Raja Rumput selalu lebih hijau Totem Pemain tidak boleh mengambil jenis jenama yang sama dua kali berturut -turut.
Warpriest Pencuri yang licik Warpriest Pemain mesti mencuri jenama inisiat dalam masa beberapa saat untuk mengambil Buff Brands Cloner Buff.
Golgoroth Encounte Gaze memukau Golgoroth Pemegang pandangan mesti berdiri di kolam cahaya yang tidak dituntut ketika menukar pandangan.
Anak perempuan Oryx Dalam pembinaan Anak perempuan Oryx Pemain tidak dapat berdiri di atas pinggan yang sama dua kali dalam satu fasa.
Oryx Oryx Pemain tidak boleh membunuh ksatria ogre atau pemakan cahaya yang sama sepanjang pertemuan.

Tidak seperti peti besi kaca, Ron tidak mempunyai senjata mahir berputar untuk ditawarkan. Walau bagaimanapun, ia memberi ganjaran kepada pemain dengan bahan-bahan masterwork, dan perisai stat tinggi yang spiky dengan statistik fokus Itu berubah setiap minggu.

Sekiranya anda melengkapkan cabaran induk, bagaimanapun, anda akan menerima ganjaran tambahan, termasuk senjata serbuan yang rawak.

�� Semak Panduan Cabaran Master Mimpi Besar kami yang terperinci untuk lebih banyak lagi.

Ganjaran Master King’s Fall

Sama seperti Ron, King’s Fall Rewards pemain dengan bahan-bahan masterwork, dan perisai stat tinggi yang spiky dengan statistik fokus Itu berubah setiap minggu. Jika anda melengkapkan Cabaran Master, anda juga akan menerima senjata RAID yang mahir rawak.

�� Semak panduan Cabaran Master King’s Fall terperinci untuk lebih banyak lagi.

Peti besi cabaran & ganjaran kaca

Seni Cabaran RAID Pertemuan Penerangan
Confluxes Vog Tunggu .. Confluxes Wyverns pengorbanan tidak boleh mati sebelum mula berkorban pada pertemuan.
Oracles Vault of Glass Challenge Satu -satunya oracle untuk anda Oracle Pemain mungkin tidak memusnahkan oracle yang sama dua kali.
Vog Gatekeeper Orang asing dalam masa Penjaga pintu Wyvern dan Minotaurs yang bertelur secara serentak mesti mati dalam masa 5 saat antara satu sama lain.
Templar Vog Keluar dari jalannya Templar Kalahkan Templar tanpa Letim dia teleport.
Vault of Glass Destiny 2 dipaparkan Ensemble refrain Atheon Setiap pemain hanya boleh memusnahkan satu oracle per gelombang.

Vault Of Glass Master Ganjaran minggu ini

Vault of Glass Rewards pemain dengan senjata timelost yang unik yang berputar setiap minggu.

�� Lihat panduan cabaran vog terperinci kami untuk lebih banyak.

Sumpah Cabaran & Ganjaran Murid

Seni Cabaran RAID Pertemuan Penerangan RAID
Perolehan Vow of the Disciple Kemusnahan cepat Pengambilalihan Bunuh semua juara dalam beberapa saat antara satu sama lain, pada semua pusingan. Sumpah Murid
Sumpah Penjaga Murid Maklumat asas Penjaga Hanya mengambil satu (1) timbunan pengetahuan (glyph) setiap larian. Sumpah Murid
Pameran Pameran Pertahanan ke bawah Pameran Setiap pemain tidak dapat membunuh lebih daripada satu kesatria yang diambil secara keseluruhan. Sumpah Murid
Sumpah Rhulk Murid Pemangkin gelung Rhulk Jangan kehilangan daya lintah sebelum fasa kerosakan. Sumpah Murid

Sumpah Ganjaran Murid

Sumpah pemain Ganjaran Murid dengan bahan-bahan masterwork, dan perisai stat tinggi yang spiky dengan statistik yang difokuskan Itu berubah setiap minggu. Jika anda melengkapkan Cabaran Master, anda juga akan menerima senjata RAID yang mahir rawak.

�� Semak panduan Cabaran Sarjana Vow kami yang terperinci untuk lebih banyak lagi.

Cabaran & Ganjaran Crypt Batu Deep

Seni Cabaran RAID Pertemuan Penerangan
Crypt Security DSC Challenge Red Rover Keselamatan Crypt Semua pemain mesti menjadi pengendali dan menembak dua panel pada tahap yang lebih rendah (cabaran ini memerlukan 3 fasa)
Cabaran DSC ATRAKS-1 Salinan salinan Atraks-1 Jangan hantar debuffs ke dalam udara/ruang.
Taniks DSC Challenge Dari semua perdagangan Taniks Setiap penjaga mesti melakukan ketiga -tiga peranan (pengendali, pengimbas, dan penindas).
Taniks Final Fasa DSC Challenge Empat teras Taniks Penjaga mesti mengetuk semua empat teras sebelum fasa DPS.

Ganjaran Crypt Batu Dalam

Ketahui bahawa Crypt Batu Deep tidak mempunyai mod induk atau senjata mahir sebagai ganjaran. Melengkapkan cabaran hanya akan memberi ganjaran kepada anda dengan satu penurunan tambahan dari meja rampasan.

Taman Keselamatan Cabaran & Ganjaran

Cabaran RAID Pertemuan Penerangan
Pertemuan pertama taman keselamatan Lebihan makanan Pertemuan pertama Lengkapkan 2 bilik pertama tanpa membunuh siklop tertentu.
Pautan ke rantai Pertemuan kedua Semua enam anggota pasukan kebakaran mesti menambah pencerahan pada masa yang sama.
Taman keselamatan minda yang disucikan Ke atas Minda yang disucikan Sentiasa deposit sepuluh (x10) motes pada satu masa untuk memanggil bos.
Taman keselamatan minda yang disucikan Sifar hingga seratus Fikiran yang dikuduskan Sebaik sahaja anda mendepositkan motes, anda mempunyai 10 saat untuk mengisi sepenuhnya bank. Ini berlaku untuk kedua -dua bank.

Taman Ganjaran Keselamatan

Sama seperti dalam Raid Crypt Batu Deep, Garden of Salvation tidak mempunyai mod induk, dan menyelesaikan cabarannya hanya memberi anda dengan satu penurunan tambahan dari meja rampasan.

Giliran awak

Anda sekarang tahu segala -galanya yang perlu diketahui mengenai cabaran dan ganjaran cabaran utama di takdir 2. Jika membersihkan serbuan kini menjadi satu pencapaian biasa untuk anda dan anda merasa bersedia untuk memulakan cabaran mod induk, ikuti pautan di bawah untuk arahan langkah demi langkah tentang cara menyelesaikannya!