Destiny 2 VEX Zone Incursion Hari Ini: Pemasa dan Ganjaran, Cara Mencari Zon Pencerobohan Vex di Destiny 2 Lightfall – Dot Esports

Cara Mencari Zon Pencerobohan Vex di Destiny 2 Cahaya

Zon pencerobohan vex, takdir 2

Destiny 2 Vex Zone Incursion Hari Ini: Pemasa dan Ganjaran

Zon pencerobohan VEX adalah kawasan khas yang terletak di Neomuna yang menjanjikan ganjaran yang lebih baik sebagai pertukaran untuk cabaran yang lebih besar. Walau bagaimanapun, kebanyakan penjaga jauh lebih berminat dengan acara khas yang berlaku di dalam zon pencerobohan ini: Pasukan Strike Vex.

Panduan ini akan memberitahu anda semua yang perlu diketahui mengenai zon pencerobohan VEX dan kekuatan mogok vex, termasuk sumber untuk mencari peristiwa aktif yang merupakan bahagian yang paling mencabar dari pengalaman.

Zon Incursion VEX Minggu ini: 19 September, 2023

Kami mengesyorkan mengikuti akaun Twitter ini untuk menerima makluman terkini sebaik sahaja daya tarikan VEX tersedia.

Acara Force Strike Vex akan berlangsung di Ahimsa Park minggu ini.

.Twitter.com/5cci6gphdq

– Blueberriesgg (@Blueberggg) 19 September 2023

Apakah zon serangan vex?

Zon pencerobohan VEX adalah kawasan yang ditetapkan di Neomuna yang berputar mingguan. Di kawasan ini:

VEX akan muncul dalam jumlah yang lebih besar dan sumber tenaga helai akan meningkatkan kebolehan helai sementara.

Zon pencerobohan VEX sentiasa aktif. Walau bagaimanapun, apabila anda melawatnya, anda tidak akan melihat apa -apa yang luar biasa. Satu -satunya masa ketika zon pencerobohan VEX menjadi benar.

Zon pencerobohan vex aktif

Zon pencerobohan vex, takdir 2

VEX Strike Force Public Event

Pasukan Strike Vex adalah acara awam yang besar hanya dalam zon serangan VEX. Acara ini akan memberi anda 10 minit untuk mengalahkan enam bos Vex yang kuat, disokong oleh musuh peringkat tinggi dan beberapa pasukan sokongan bar merah.

Kebanyakan pemain sebenarnya merujuk kepada Pasukan Strike Vex ketika bercakap tentang “Zon Penyerang Vex Seterusnya”.

Ganjaran zon pencerobohan vex

Menurut Bungie, mengalahkan musuh dan menyelesaikan cabaran dalam zon serangan VEX akan memberi ganjaran kepada pemain dengan meditasi dan eksotik Strand. Walau bagaimanapun, pengalaman sebenar yang terlibat dengan zon ini adalah mengecewakan. Hampir tidak lebih banyak musuh daripada biasa, dan ganjaran hampir sama Seperti di setiap kawasan peronda lain dalam permainan.

Acara Pasukan Strike Vex jauh lebih bermanfaat:

  • Acara Vex Strike Force di Zon Incursion Vex akan menjatuhkan sekeping perisai eksotik baru pada senarai kalah mati.
  • Sekiranya anda tidak mempunyai perisai eksotik yang tersisa untuk dikumpulkan, ia akan menggugurkan roll eksotik rawak.

Berapa kerapkah pencerobohan VEX?

Zon pencerobohan VEX akan aktif sepanjang masa.

Lokasi pencerobohan VEX

Zon pencerobohan VEX akan berputar dan menukar lokasi setiap minggu. Tiga kawasan yang mungkin berbeza adalah seperti berikut:

  • Zephyr Concourse
  • Ahimsa Park
  • Gerbang Strider

Sebelum awak pergi…

Neomuna memang salah satu destinasi paling aktif di Destiny 2. Di atas acara Vex Strike Force dan Zon Penyerang VEX, anda juga boleh menangani acara Terminal Overload.

Cara Mencari Zon Pencerobohan Vex di Destiny 2 Cahaya

Takdir 2 tindakan angka kompleks irkalla

Bandar Neomuna yang direndam neon diperkenalkan Takdir 2 dengan Cahaya . Ia adalah pengubah berputar untuk zon rondaan Neomuna, mengisi kawasan yang sedang ditonjol.

Zon pencerobohan VEX adalah tumpuan bagi banyak Lightfall Pencarian dan kejayaan pasca kempen, jadi mana-mana sesi penerokaan di jalan-jalan Neomuna yang paling berkesan dibelanjakan dalam bahagian yang ditetapkan di peta ini. Acara Public Force Vex Strike adalah aktiviti yang sangat berguna untuk mengambil kesempatan dalam keadaan yang jarang berlaku, kerana dada akhir setelah ganjaran siap dijamin exotics -sesuatu aktiviti dalam tawaran permainan.

Vex Strike Force adalah peristiwa yang sangat jarang berlaku, kemungkinan besar disebabkan oleh dada rampasan terakhir yang menguntungkan, tetapi masih banyak ladang dan lakukan di dalam zon serangan VEX sehingga tiba. Dengan rondaan heroik, sumber helai dan peningkatan meditasi strand jatuh, ia adalah tempat yang sempurna untuk mengenali Neomuna dengan betul dan membina kedudukan reputasi anda dengan Nimbus.

Bagaimana mencari zon serangan vex di Destiny 2 Lightfall

Bungie menjadikannya mudah untuk melihat di mana zon pencerobohan VEX kini tinggal. Semasa membuka peta Neomuna, cari kawasan yang kini diliputi dalam baris animasi kod biru dan hijau. Di sebelahnya, nod berwarna yang sama dapat dilegakan untuk mendapatkan pengesahan zon pencerobohan VEX semasa dan ganjaran yang ditawarkan di dalamnya.

Sekiranya anda berada di langkah -langkah pencarian tertentu yang memerlukan menyelesaikan objektif dalam zon serangan VEX, seperti pencarian ‘Maelstrom’ atau ‘Bluejay’ dari Hall of Heroes, ikon Quest Blue akan menggantikan nod ini. Ini boleh menjadi sedikit mengelirukan pada mulanya, tetapi ikon pencarian akan sentiasa berlegar di sebelah kawasan peronda yang kini dipaparkan sebagai zon pencerobohan VEX.

Sama dengan ciri zon eclipsed Europa di Di luar cahaya, Lightfall Zon pencerobohan VEX kemungkinan besar wujud pada putaran mingguan.

Alexis adalah wartawan bebas yang berasal dari UK. Selepas bertahun -tahun bersaing di peringkat eSports antarabangsa, dia beralih ke dalam menulis tentang industri pada tahun 2021 dan dengan cepat menemui sebuah rumah untuk memanggilnya sendiri dalam komuniti yang bersemangat dari genre penembak rooter. Sekarang dia menyediakan liputan untuk permainan seperti Destiny 2, Halo Infinite dan Apex Legends.