Destiny 2 VEX Putaran Zon Incursion, Ganjaran, dan Bagaimana Mencari | Loadout, bagaimana untuk melengkapkan zon pencerobohan VEX di Destiny 2 | The nerd stash

Cara melengkapkan zon pencerobohan vex di takdir 2

. Sekiranya anda mengalahkan semua bos, anda dijamin kejatuhan eksotik. Sebagai alternatif, kekuatan mogok VEX menjatuhkan peningkatan jumlah meditasi helai. Jika anda ingin mendapatkan tangan anda di mana -mana musim baru perisai eksotik penyihir, maka anda akan ingin memberi tumpuan kepada zon pencerobohan VEX, kerana mereka adalah cara yang baik untuk mendapatkan gauntlet pyrogale dan banyak lagi kepingan lain perisai.

Destiny 2 Vex Incursion Zone Rotation, Ganjaran, dan Cara Mencari

Ketahui Destiny 2 Vex Incursion Zone Rotation, Ganjaran, dan Cara Menemukannya Untuk Mempertahan.

Destiny 2 Vex Incursion Zone Rotation, Ganjaran, Cara Mencari, dan banyak lagi: Sekumpulan Vex dengan mudah berjalan ke arah kamera

Diterbitkan: 23 Ogos 2023

The Destiny 2 Vex Zone Incursion adalah salah satu penambahan terbaik dengan pengembangan cahaya, sambil menambah acara awam Vex Strike Force yang unik untuk Neomuna. Memandangkan betapa pentingnya kawasan ini, anda perlu tahu semua yang ada untuk mengetahui mengenai Zon Incursion Vex dan aktiviti Force Strike VEX. Nasib baik, inilah putaran zon pencerobohan destiny 2, ganjaran, bagaimana untuk mencarinya, dan banyak lagi.

Zon Incursion Destiny 2 VEX dan VEX Strike Force Public Event boleh menjadi cabaran. Anda akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya apabila anda mempunyai tangan anda di Best Destiny 2 Titan Build, The Best Destiny 2 Warlock Build, atau Best Destiny 2 Hunter Build You Can Get. Panduan Zon Pencerobohan VEX ini berdasarkan pengalaman kami untuk Kajian Destiny 2 Lightfall kami.

Apakah zon pencerobohan vex takdir?

Zon Incursion Destiny 2 Vex adalah zon khas di Neomuna yang berputar mingguan, memberikan pemain peningkatan ganjaran termasuk meditasi strand dan gear eksotik.

Aktiviti VEX di kawasan ini meningkat, memaparkan zon serangan VEX dengan musuh yang sukar, tinggi. Anda akan mahu kekal di jari kaki anda untuk memanfaatkan ganjaran yang meningkat.

Putaran zon pencerobohan destiny 2 vex

The Destiny 2 Vex Incursion Zone Rotation mengubah lokasi setiap minggu antara Liming Harbour, Zephyr Concourse, dan Ahimsa Park dalam perintah itu.

Sama dengan aktiviti beban terminal Destiny 2, zon pencerobohan VEX berputar lokasi. Walau bagaimanapun, sementara beban terminal berubah setiap hari, ini berubah setiap minggu. Lokasi Zon Incursion Destiny 2 Vex akan berubah pada masa set penetapan Destiny 2 Harian dan Mingguan Standard.

Dari segi cara mencari zon pencerobohan VEX, pastikan mata anda untuk penanda hijau dan ungu di peta neomuna anda. Ini mewakili lokasi zon pencerobohan VEX semasa.

Kadang -kadang penanda ini mungkin diliputi oleh usaha yang melibatkan kawasan ini, seperti Destiny 2 Bluejay Quest. Sekiranya itu berlaku, periksa log pencarian anda dan jejak usaha yang menghantar anda ke zon serangan VEX untuk mengesan lokasinya.

Thumbnail YouTube

Destiny 2 VEX Ganjaran Zon Incursion

Ganjaran Zon Incursion Destiny 2 VEX termasuk peningkatan pendapatan meditasi strand dan dijamin exotics semasa acara awam VEX Strike Force.

Walaupun bukan Ladang Meditasi Destiny 2 Terbaik, Zon Pencerobohan VEX memberikan peningkatan Destiny 2 Strand Meditations. Sekiranya anda sedang menunggu masa mogok Vex Spawn masa atau menyelesaikan objektif lain, itu adalah bonus yang baik untuk membuka kunci semua serpihan Destiny 2 Strand.

Yang paling penting mungkin, zon pencerobohan vex adalah salah satu tempat terbaik untuk ladang untuk gear eksotik, kerana acara awam Force Mogok yang jarang berlaku memberi ganjaran kepada penurunan eksotik yang dijamin. Sekiranya anda ingin melengkapkan koleksi Destiny 2 Lightfall Exotic Senjata dan Destiny 2 Lightfall Exotic Armor, maka Vex Strike Force harus berada di senarai anda.

Malah, ia juga merupakan salah satu cara terbaik untuk bertani untuk Destiny 2 musim perisai eksotik penyihir juga. Ini bagus jika anda bukan peminat melengkapkan legenda solo dan tuan yang hilang sektor seperti yang boleh anda lakukan bersama penjaga lain.

Dan di sana anda memilikinya, putaran zon pencerobohan destiny 2 vex, ganjaran, bagaimana untuk mencarinya dan banyak lagi. Bekerjasama dengan sesetengah penjaga untuk mengambil ancaman VEX ke Neomuna Head On. Semasa anda berada di sana, ini adalah masa yang tepat untuk mencuba subkelas Destiny 2 Strand dan mendapatkan binaan dengan kuasa mengubah realiti ini.

Lebih banyak dari beban

Rory Norris Ketika tidak bermain kereta api bintang honkai, takdir, atau mana-mana penembak rooter lain, Rory menulis tentang mereka dengan tegas. Sebenarnya, setelah memainkan penembak Bungie’s Looter sejak dilancarkan, ia adalah salah satu permainan yang paling dimainkan sepanjang masa, dengan beribu-ribu jam tenggelam ke dalam alam semesta yang kaya. Cintanya untuk semua perkara rampasan, RPG, dan pencarian membawanya untuk memulakan kerjaya sebagai wartawan permainan bebas sebelum menjadi penulis panduan sepenuh masa untuk LOADOUT. Sejak itu, dia menulis beratus -ratus panduan yang meliputi segala -galanya dari kegemaran lamanya ke tajuk baru seperti FC 24 dan Assassin’s Creed Mirage. Terdapat juga peluang yang tinggi bahawa dia menggunakan ijazah sejarahnya untuk membuat beberapa sambungan liar ke sejarah sebenar dalam permainan yang kita cintai di PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Dia terpesona dengan hubungan antara Perang Dingin dan perkembangan permainan video ‘benar’ yang pertama, dan cara pengalaman kita membentuk industri permainan dan bagaimana kita berinteraksi dengannya. Saat ini hilang meneroka alam semesta di Starfield dan membuat keputusan yang sukar di Baldur’s Gate 3 sambil menunggu Call of Duty MW3 untuk disiarkan ke tangan kita.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara melengkapkan zon pencerobohan vex di takdir 2

Destiny 2 Vex Zone Incursion

Melengkapkan zon pencerobohan VEX di Takdir 2 adalah cara terbaik untuk mendapatkan banyak permainan gear eksotik. Di samping itu, anda boleh mendapatkan meditasi helai dan kunci beban terminal. Bukan sahaja ia tetap, bermakna anda sentiasa boleh menanamnya untuk perisai eksotik. Ia boleh menimbulkan cabaran, walaupun untuk pemain yang berpengalaman. Apabila anda pertama kali menemui zon pencerobohan VEX di Neomuna dalam kempen Lightfall, anda akan mempunyai masa yang sukar, tetapi menanamnya menjadi lebih mudah dikendalikan dengan perisai dan senjata yang betul. Mari lihat bagaimana untuk menyelesaikan zon pencerobohan VEX di Takdir 2 .

Cara Menanam Zon Penyerang Vex di Destiny 2

Destiny 2 Vex Zone Incursion On Map

Semasa zon pencerobohan VEX, musuh bertelur dalam jumlah yang besar, tidak seperti jumlah kecil yang kecil dan terkawal yang biasanya menjana sekitar Neomuna. Sebagai tambahan kepada daya musuh yang lebih besar, lebih banyak meditasi helai akan jatuh, dan lokasinya berada di kawasan yang tengah ke beberapa aktiviti lain dalam permainan.

Zon pencerobohan VEX adalah di mana daya mogok vex muncul, lokasi berputar di seluruh Neomuna. Zon pencerobohan VEX di Takdir 2 boleh berlaku di salah satu daripada tiga tempat di Neomuna:

  • Zephyr Concourse
  • Liming Harbour
  • Ahimsa Park

Walau bagaimanapun, mencari lokasi zon pencerobohan VEX semasa adalah mudah jika anda tahu di mana hendak melihat. Sepanjang peta di Takdir 2 , Terdapat banyak penanda peta untuk aktiviti yang berbeza, termasuk zon pencerobohan VEX. Anda boleh membezakan penanda zon pencerobohan VEX sebagai penanda berbentuk berlian hijau dan ungu di salah satu daripada tiga lokasi yang disebutkan sebelumnya di sekitar Neomuna.

Zon pencerobohan VEX bertindak sama dengan acara awam, tetapi anda hanya dibenarkan fireteam tiga pemain. Walau bagaimanapun, mengambil fireteam penuh akan menjadi idea yang baik, memandangkan bilangan pejuang VEX yang mesti anda hadapi.

Melengkapkan zon serangan VEX bermanfaat. Sekiranya anda mengalahkan semua bos, anda dijamin kejatuhan eksotik. Sebagai alternatif, kekuatan mogok VEX menjatuhkan peningkatan jumlah meditasi helai. Jika anda ingin mendapatkan tangan anda di mana -mana musim baru perisai eksotik penyihir, maka anda akan ingin memberi tumpuan kepada zon pencerobohan VEX, kerana mereka adalah cara yang baik untuk mendapatkan gauntlet pyrogale dan banyak lagi kepingan lain perisai.

Berkaitan:
Cara melengkapkan bulat dan bulat kita pergi dalam takdir 2

Kami harap anda dapati panduan kami mengenai cara menyelesaikan zon pencerobohan VEX di Takdir 2 membantu.

Takdir 2 kini boleh didapati di konsol PC, Xbox, dan PlayStation.