Destiny 2 Vault Panduan Kaca, Perubahan dan segala yang anda perlu ketahui mengenai Raid yang kembali |, Destiny 2 Vault of Glass Raid Panduan | PC Gamer

Cara mengalahkan peti besi kaca di takdir 2

Di peti besi terdapat tiga mekanik berulang: confluxes, peninggalan aegis, dan orakes. Inilah yang diharapkan untuk setiap mereka:

Destiny 2 Vault Of Glass Guide, Perubahan dan segala yang perlu anda ketahui mengenai serangan yang kembali

Laluan lengkap kami untuk Destiny’s Vault of Raid Glass, lengkap dengan strategi bos dan petua tempur.

Panduan oleh penyumbang Patrick Dane
Dikemas kini pada 10 Jun 2021

Peti besi kaca – Serangan pertama Destiny yang pertama, dan boleh dikatakan terbaik Bungie – telah kembali ke Destiny 2.

Vault of Glass tersedia percuma untuk semua pemain – sesuai untuk pemain takdir yang luput yang ingin menghidupkan kembali kenangan lama.

Yang mengatakan, walaupun pengenalan semula peti besi kaca mungkin mempunyai perangkap serbuan lama, tetapi ia adalah binatang baru sama sekali. Struktur banyak pertemuan tetap sama, tetapi ada kedutan teknikal baru yang membuat banyak pertemuan kemudian lebih sukar.

Namun, jika anda dapat menguasai segala -galanya Venus melemparkan anda, ada satu ton rompakan yang hebat untuk membawa anda melalui – dari mitos vex ke fatebringer.

Sekiranya anda mencari peti besi koleksi kaca:

Takdir 2 peti besi perubahan kaca dijelaskan

Vault of Glass berjalan garis antara serangan yang kita tahu, cinta dan kadang -kadang marah berhenti, sementara juga menawarkan cabaran baru yang mengambil kira banyak perbezaan dalam sistem Destiny 2.

Inilah peti besi utama perubahan kaca sekilas:

 • Pembukaan peti besi berfungsi sangat serupa dengan yang asal dengan perubahan kecil kepada jenis musuh.
 • Confluxes lebih pendek dan setiap gelombang musuh ditunjuk dengan Wyvern dan juara beban.
 • Perubahan besar Oracles adalah bahawa sekarang mereka mesti ditembak mengikut urutan yang mereka tumbuh, menambah bahagian Simon berkata.

 • Templar termasuk juga orak -orak yang disusun, dan pemegang relik tidak lagi dapat membersihkan rakan sepasukan yang ditandakan untuk debuff penafian.
 • Gorgons kebanyakannya tidak berubah walaupun tweak kecil ke geometri dan kepekaan mereka.

 • The Gatekeeper kini mempunyai debuff bagi mereka yang membawa peninggalan ke bilik portal. The Relic perlu diserahkan kepada pemain supaya mereka dapat mengalahkan musuh yang dilindungi dan kemudian dibawa ke bilik lain oleh pemain lain yang mencipta mekanik perlumbaan relay.
 • Atheon, Time’s Conflux kini menggabungkan orakes yang mesti dibaca dalam perintah dari luar bilik portal. Pasukan bilik portal mesti mengalahkan tiga orak tiga kali dalam urutan yang betul untuk memulakan fasa kerosakan. Seorang pemain secara rawak akan ditahan semasa fasa kerosakan dan mesti bergerak dari pasukan mereka.
 • Sepanjang serbuan, lokasi dada telah bergerak, sementara ada koleksi baru untuk mencari – gambaran kaca.

Musim Deep ada di sini bersama -sama ke dalam usaha kedalaman. Anda juga boleh tahu memancing! Jangan lupa untuk mengawasi sektor yang hilang dan jadual putaran cabaran King’s Fall!

Di luar serbuan itu sendiri, ada juga yang berikut:

 • RAID mempunyai ciri -ciri Destiny 2 yang terkenal seperti Wyverns dan Juara Berlebihan – jadi berharap dapat menemui mereka sepanjang.
 • Vault of Glass tidak dilancarkan dari planet, kerana Venus tidak berada dalam permainan – sebaliknya, anda mesti pergi ke kawasan Legends pengarah.
 • Oleh itu, jangan mengharapkan pemain rawak untuk membantu anda membuka pintu masuk ke serbuan (pada asalnya, pertemuan pertama terletak di Zon Peronda Venus).
 • Datamines telah mendedahkan peti besi meja rampasan kaca, menunjukkan banyak senjata dan kepingan perisai yang kembali – walaupun seperti yang dinyatakan oleh pencipta imej berikut memberi kesaksian pada Reddit bahawa ia boleh menjadi salah, tanda -tanda awal mencadangkan setiap kolam renang mempunyai dua keping perisai dan tiga senjata:
 • Selain ini, ada dada ‘vendor’ selepas pertemuan terakhir di mana anda boleh menghabiskan rampasan penaklukan untuk membeli gulungan baru gear yang diperoleh, seperti dengan batu kubur yang mendalam.
 • Akhirnya, datamine juga telah mengesahkan kesukaran tuan yang akan datang.
 • Pada pelancaran, Vault of Glass akan menjadi satu -satunya Raid di Destiny 2 untuk menawarkan titisan puncak, dengan Beyond Light’s Deep Stone Crypt Menurunkan Titisannya ke Gear yang Kuat pada Pelancaran Musim Splicer.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Cara mengalahkan peti besi kaca di takdir 2

Kekalahan Atheon, Dapatkan Mitos Mitos Vex Exotic, Dan Pukul Destiny 2 Vault of Glass.

Takdir 2 peti besi tarikh pelepasan kaca

 • LOADOUTS
 • Senjata
 • Mekanik
 • Pertemuan 1: The Spire
 • Pertemuan 2: Confluxes
 • Pertemuan 3: Orakes
 • Pertemuan 4: Templar
 • Pertemuan 5: labirin
 • Pertemuan 6: Penjaga pintu
 • Pertemuan 7: Atheon

Hujung minggu ini adalah satu yang istimewa, kami semua menyaksikan pasukan bersaing untuk dunia pertama dengan melengkapkan Destiny 2 Vault of Glass Raid tidak sekali, tetapi dua kali dalam mod peraduan dengan pepatah cabaran khas yang digunakan untuk jangka masa kedua mereka.

Semasa yang sedang berlaku, yang lain secara metodik merancang larian mereka dan ditolak sejauh yang mereka dapat. Ada yang berjuang di Templar, dan yang lain, Atheon. Tidak kira sama ada anda mengalahkannya pada tahun 2014 dan memerlukan penyegaran, atau anda mencuba cabaran hebat ini untuk pertama kalinya, saya di sini untuk memastikan anda menghancurkan peti besi kaca di Destiny 2 dengan panduan RAID yang berguna ini.

Destiny 2 Vault of Glass Guide: Cara Menyediakan dan Mengalahkan Serangan

LOADOUTS

Pelbagai pertemuan di peti besi membuat merancang beban yang berguna untuk itu satu cabaran, tetapi terdapat beberapa staples setiap kelas mesti ada dan beberapa senjata yang akan memberi anda kelebihan:

Pemburu
Terdapat tumpuan yang besar untuk membersihkan gelombang vex atau kerosakan, tetapi tidak pernah kedua -duanya pada masa yang sama. Jadi, seperti yang anda harapkan, Nighthawk Celestial menawarkan pemburu kerosakan tambahan apabila dipasangkan dengan cara penembak tajam di subkelas Gunslinger anda. Ketika datang untuk mengawal musuh -musuh yang menjengkelkan dalam kumpulan besar, rig Orpheus dengan cara penangkap atau cara penangkapan pathfinder adalah pilihan yang cukup mudah. Way of the Pathfinder yang digabungkan dengan Omnioculus juga merupakan rahmat ketika anda mengelak gorgon -harus anda ingin berjalan liar melalui labirin tanpa pengesanan.

Titans
Peranan Titans mungkin berbeza -beza bergantung kepada berapa banyak yang anda miliki dalam pasukan anda, bukannya pertemuan yang diberikan. Titan dengan Ursa Furiosa dan Kod Komander terbukti berkesan untuk saya semasa pertemuan Templar kerana kami dapat menyekat tembakan masuk sambil menjana banyak bola untuk skuad. Apabila terdapat kebakaran yang kurang, dan pasukan itu dapat mendapat manfaat daripada beberapa titik tambahan kerosakan, kod gelembung pelindung Titan menambah sedikit tambahan terima kasih kepada senjata cahaya. Dan salah satu binaan yang paling halus, menyeronokkan, dan menghancurkan untuk kerosakan datang dalam bentuk kod peluru berpandu dan cuirass baru yang berkilat dari bintang yang jatuh.

Warlocks
Akhirnya, ada Wizard Ruang Kejiranan yang Mesra, Warlocks. Lebih kerap daripada tidak, protokol Phoenix digabungkan dengan attunement of Grace membuktikan sekeping perisai super dan eksotik yang paling fleksibel, tetapi anda boleh mencuba butik baru pemasangan. Selain daripada pilihan yang jelas, apabila berhadapan dengan banyak warlocks, saya juga berjaya menyelinap beberapa dengan sepasang penstabil geomag dan attunement of control.

Senjata

Sebilangan besar senjata di senjata anda akan melihat anda melalui peti besi kaca. Walau bagaimanapun, berikut adalah beberapa senjata yang menonjol:

Anarki
Kemungkinan Anarki sudah menjadi senjata berat untuk kandungan peringkat tinggi, seperti Grand Master. Tetapi, dengan mod bermusim, pelanggaran dan jelas, anarki hampir wajib sehingga musim 15. Kemudian anda mempunyai hakikat bahawa bayi ini menandakan beberapa kerosakan yang cukup baik semasa anda memunggah klip senjata lain ke wajah bos, yang merupakan strategi yang cukup popular di dalam Crypt Batu Deep juga.

Palindrome, Ikelos_HC_V1.0.Dolar 2 atau bawah
Memandangkan satu -satunya perisai di peti besi kaca adalah tidak sah dan satu -satunya juara terlalu banyak, meriam tangan ini adalah pilihan yang mudah. Ia tidak begitu penting, anda terutamanya mahu memastikan anda selesa dengannya.

Mengejar kerajaan, jam malam, atau juri yang digantung
Oleh kerana keperluan untuk anda tinggal di jarak yang selamat untuk beberapa pertemuan, dan kelaziman hobgobin, anda boleh menyimpannya dengan panjang lengan dan memusnahkan mereka melalui perisai mereka jika anda memilih untuk memerah mod anti-barrier di. Mata Bonus untuk Senapang Pengakap Kekosongan, Royal Chase.

Xenophage
Semua orang suka pistol mesin yang besar dan chunky, dan anda harus memilih xenophage kerana ia melakukan kerosakan besar dan ia membuat berurusan dengan oracles jauh lebih mudah. Sekiranya anda juga mempunyai seseorang yang menjalankan ketuhanan atau anarki dengan pelanggaran dan mod yang jelas dalam pasukan anda, anda akan dapat meningkatkan kerosakan itu.

Mekanik

Di peti besi terdapat tiga mekanik berulang: confluxes, peninggalan aegis, dan orakes. Inilah yang diharapkan untuk setiap mereka:

 • Confluxes: Ini adalah tiang vex kecil yang memerlukan penjaga berdiri di dalam bulatan untuk menangkap mereka. Vex akan cuba mengorbankan diri mereka di konflik ini, jadi penting untuk memastikan bahawa tidak ada yang mengganggu penangkapan anda atau anda boleh menghapuskan.
 • Ritual Penolakan: Ditandai untuk penafian digunakan untuk fireteam anda dalam pelbagai cara, tetapi ia sentiasa mempunyai tetap kerana anda akan mati jika tidak dibersihkan. Walaupun ia tidak mempunyai pemasa keras di skrin anda, anda hanya mempunyai beberapa saat untuk membersihkan diri dengan melompat di kawasan yang ditetapkan dalam pertemuan dua hingga empat.
 • Peninggalan Aegis: Peninggalan unik dengan peti besi kaca. Mereka seperti Captain America’s Shield: mereka mempunyai pelbagai kebolehan, seperti bash, perisai, melompat menghancurkan ketika udara, dan keupayaan super khas yang digunakan untuk mengetuk perisai khas dari musuh yang unik. Di samping itu, Aegis Relic juga dapat membersihkan pasukan anda tentang kesan status negatif mereka dalam perjuangan atheon. Ia melakukan segala -galanya.
 • ORACLES: Sederhana dalam keterangan, tetapi begitu mengecewakan untuk dimusnahkan. Oracles adalah kotak kecil yang bertelur di sekitar pelbagai arena yang mesti dimusnahkan. Sekiranya mereka tidak, mereka akan mengenakan anda dengan debuff yang, jika tidak dibersihkan, akan membunuh anda.

Pertemuan 1: The Spire

Di sini pemain dikehendaki membuka pintu gerbang Vex ke dalam peti besi kaca dengan menduduki dan mempertahankan tiga plat yang berbeza di seluruh arena. Semasa menangkap plat, pelbagai musuh VEX akan bertelur, termasuk Cyclops. Oleh itu, ia membantu membahagikan pasukan anda menjadi tiga (dua dalam setiap pasukan), dan pastikan bahawa satu orang dalam setiap pasukan mempunyai super keselamatan atau iklan, ditambah beberapa senjata yang dapat menangani perisai yang tidak sah.

Selepas tempoh yang singkat melindungi ketiga -tiga plat secara serentak, pintu gerbang akan dibuka dan akan ada seksyen pendek untuk diterokai sebelum anda tiba di kawasan dan pertemuan seterusnya.

Pertemuan 2: Confluxes

Confluxes memperkenalkan anda kepada nuansa bahagian ini semasa anda mempertahankan confluxes. Oleh itu nama itu. Seperti pertemuan sebelumnya, anda mesti memecah pasukan anda menjadi tiga dan memastikan binaan yang sama ada.

Objektif utama adalah untuk mengelakkan Vex daripada mengorbankan diri mereka pada setiap conflux. Bahagian awal pertemuan ini akan bermula di tengah -tengah arena, sebelum berpindah ke sebelah kiri dan kanan sementara Conflux tengah dimatikan, maka ia ditutup dengan ketiga -tiga confluxes yang aktif pada masa yang sama.

Sepanjang pertemuan ini, anda akan dibanjiri dengan VEX, tetapi tidak ada yang lebih penting daripada fanatik, Wyverns, dan Minotaurs Overload. Oleh kerana wyverns dan kelebihan beban minotaurs bertelur lebih dekat daripada musuh lain, anda perlu menyedari mereka apabila anda melihat asap pemijahan. Manakala fanatik, yang biasanya menelan lebih jauh, menimbulkan sedikit ancaman segera tetapi akan memohon anda dengan ditandakan untuk penolakan.

Sekiranya anda mendapat debuff itu, anda perlu jatuh ke pusat arena dan ke tiang biru bercahaya, atau anda akan dihapuskan. Berbuat demikian akan menyahaktifkan pembersihan ini untuk tempoh masa, jadi jika banyak penjaga kebetulan mempunyai debuff, anda perlu membasuh masa bersama. Setelah bertahan dan melindungi ketiga -tiga conflux secara serentak, pertemuan itu akan berakhir dan anda akan dapat maju.

Pertemuan 3: Orakes

Sekarang anda berjaya mempertahankan confluxes, cabaran baru menanti di kawasan yang sama. Syukurlah pasukan anda sekarang akan biasa dengan susun aturnya. Daripada tiga pasukan, fireteam anda harus berpecah dua. Satu pasukan akan menduduki sebelah kiri peta dan yang kedua di sebelah kanan.

Matlamat seluruh pasukan adalah menembak orak. Mereka muncul mengikut urutan yang anda perlukan untuk menembak mereka dua kali sebelum anda dapat merosakkannya dengan bunyi bising. Anda perlu menyelaras dengan rakan sepasukan anda yang anda merancang untuk menembak dan mengesahkan mereka tahu yang akan anda hancurkan. Apabila oracle dimusnahkan, permainan akan memberitahu anda, tetapi amalan yang baik untuk memberitahu pasukan anda dalam sembang suara.

Terdapat lima pusingan keseluruhan, bermula dengan tiga orakes yang memerlukan menghancurkan pada pusingan pertama. Pada masa anda mencapai pusingan kelima akan ada tujuh. Di kawasan ini terdapat hanya tujuh orakel, jadi itu bermakna anda akan menembak semua orakes dan penjaga perlu menembak dua berbanding dengan satu. Destinyraider telah menunjukkan beberapa jawatan yang dicuba dan diuji.

Sekiranya anda gagal membersihkan orakes atau memusnahkannya dalam urutan yang salah, seluruh pasukan anda akan menghapuskan. Menambah kepada kekacauan juga merupakan torrent vex dengan niat buruk, termasuk satu siri hobgobin yang bertelur di pinggir kawasan dan memastikan anda tidak mendapat perjalanan yang mudah.

Pertemuan 4: Templar

Lebih banyak Destiny 2 Exotics

Takdir 2 juju buruk: Cara mendapatkan senapang nadi eksotik
Destiny 2 Lumina: Snag pistol eksotik
Takdir 2 beban Izanagi: Dapatkan penembak tepat eksotik
Nafas Destiny 2 Leviathan: Langkah pencarian busur eksotik
Destiny 2 Deathbringer: Beg pelancar yang menakutkan
Takdir 2 ketuhanan: Cara mendapatkan senapang jejak eksotik
Takdir 2 penunggang keempat: Jadikan senapang ini milik anda
Takdir 2 effigy yang merosakkan: Langkah -langkah pencarian pertumbuhan
Destiny 2 Traveler dipilih: Dapatkan OG Sidearm
Takdir 2 tidak ada masa untuk dijelaskan: Cara mendapatkannya
DESTINY 2 CHIGHT SALVY: Mengalahkan aspek kawalan
Destiny 2 meratap: Semua lokasi exo mati
Takdir 2 Kisah Lelaki Mati: Presage Quest Walkthrough

Pertemuan ini menggabungkan bos, templar, dengan orakes. Syukurlah, tidak seperti pertemuan sebelumnya, hanya tiga orak yang bertelur. Terdapat juga peninggalan aegis yang akan bertelur di kawasan tengah di mana anda sebelum ini membersihkan tanda anda untuk debuff penolakan.

Ini bermakna terdapat dua objektif untuk pertemuan ini yang beroperasi selaras; Membunuh templar dan memusnahkan orakes. Pasukan anda perlu berpecah dua lagi: satu untuk sebelah kiri peta dan satu untuk kanan, tetapi dengan satu pemain juga meraih peninggalan Aegis dari permulaan pertemuan. Oleh kerana kerosakan adalah objektif utama untuk pertemuan ini, nikmat DPS dan keselamatan super keselamatan. Sebaiknya menjadi warlock dengan baik untuk membolehkan anda berdiri diam dan tetap selamat semasa fasa kerosakan Templar.

Anda mungkin mendapati bahawa tidak mungkin untuk merosakkan templar ketika dia menanam. Itu kerana pengguna peninggalan anda akan dikehendaki mengeluarkan perisainya dengan menghantar super relik. Setelah memukul Templar dengan Aegis Relic Super, seluruh pasukan dapat memunggah semua yang mereka ada. Nota: Jika peninggalan Aegis dijatuhkan, ada pemasa sepuluh saat sebelum ia menghina dan membunuh seluruh pasukan, jadi bermain selamat jika anda adalah pemegang relik.

Walaupun pengguna peninggalan Aegis anda mengecas super mereka, anda akan mempunyai masa untuk menangani set pertama orak. Sama seperti sebelumnya, anda mesti menonton perintah Oracles bertelur dan kemudian memusnahkan mereka dalam urutan ini antara pasukan anda. Hanya akan ada tiga dan selepas gelombang pertama terdapat tempoh cooldown yang besar di mana saya mengesyorkan anda merosakkan templar sebagai super pemegang relik aegis harus dikenakan.

Semasa fasa kerosakan, templar akan mencuba dan teleport. Ini akan ditunjukkan oleh sinar cahaya dan bulatan bercahaya di arena. Berdiri di tempat ini akan menghalang teleport Templar dan memanjangkan fasa kerosakannya. Hanya satu orang yang dikehendaki berdiri di tempat ini, jadi saya mengesyorkan Aegis Relic memenuhi peranan ini kerana ia tidak akan memberi kesan secara drastik DPS anda dan membenarkan baki ahli Fireteam tambahan untuk memberikan semua yang mereka ada. Terdapat juga keadaan penangkapan rawak yang digunakan untuk satu ahli pasukan anda. Negeri yang ditangkap akan meletakkan pemain dalam gelembung yang mesti ditembak untuk melepaskan mereka. Sekiranya semua pemain terlalu dekat, semua orang akan diletakkan di gelembung ini dan boleh menyebabkan lap. Mana -mana jenis kerosakan akan memusnahkan gelembung ini, jadi anda boleh menembaknya dengan utama anda, sekiranya anda melihatnya, tetapi serangan melompat relik nampaknya merupakan cara yang paling berkesan untuk meletupkan gelembung.

Matlamat utama di sini adalah untuk menyekat templar untuk jangka masa yang cukup lama sehingga anda membunuhnya, tetapi, semasa anda merosakkannya, orakes boleh bertelur. Orak -orak ini akan berbunyi dua kali seperti sebelumnya dan kemudian bertelur sambil memijak dalam perintah yang diperlukan untuk menembak mereka. Anda mempunyai jumlah masa yang ditetapkan untuk memusnahkannya, jika anda mempunyai kerosakan yang mencukupi, anda sebenarnya boleh memintas fasa ini dan terus menyekat spawn templar sambil mensasarkan pembunuhan. Sekiranya Oracles semua pop, anda juga boleh berlari ke kawasan tengah di mana Aegis Relic melahirkan dan melompat ke cahaya biru untuk membersihkan pasukan anda. Sekiranya anda berjaya ini dengan blok teleport, anda juga boleh melakukan beberapa DPS dari titik ini.

Pertemuan 5: labirin

Inilah titik dalam panduan di mana pemburu mungkin mempersoalkan sama ada ini adalah pertemuan. Bagi mereka ini adalah latihan bermain dengan bom asap dan pergi benar -benar, sangat pantas.

Labyrinth adalah bahagian senyap pendek di dalam peti besi kaca. Ia adalah labirin bawah tanah yang penuh dengan Gorgons (aka bersinar Vex Harpies). Penjaga dikehendaki menavigasi kawasan ini dan mengelakkan pengesanan, dengan titik pelarian utama yang terletak di belakang arena di dalam gua.

Oleh kerana pertemuan ini setakat masa itu sendiri, terdapat banyak panduan di sekeliling, tetapi saya sangat mengesyorkan peta Tauxfox kerana mereka telah mengemas kini untuk menunjukkan kiub vex baru yang boleh dimusnahkan juga. Memusnahkan ketiga -tiga kiub vex akan membuka kawasan baru dengan dada rahsia di dalam dan bendera perhimpunan. Ini secara teknikal bermaksud seluruh fireteam anda boleh mendapatkan peluru penuh dan supers dalam usaha untuk mengambil gorgon. Walaupun ini mungkin, tidak disyorkan.

Selepas anda sampai ke pintu keluar, terdapat teka -teki melompat pendek dengan platform yang hilang sebelum pintu atheon dan dua pertemuan terakhir.

Pertemuan 6: Penjaga pintu

Bahagian ini memudahkan anda ke dalam mekanik teleporting ke dunia lain dan idea bahawa anda mungkin hanya perlu berjuang untuk hidup anda di zon -zon ini. Oleh itu, sebelum anda berlumba, memecah pasukan anda menjadi dua kumpulan, tiga penjaga di sebelah kiri dan tiga di sebelah kanan.

Objektif pertemuan ini adalah untuk mempunyai pemain mempertahankan confluxes daripada mengorbankan VEX di dunia yang berbeza yang boleh diakses dari bahagian depan dan kanan depan arena. Untuk membuka dunia ini, anda mesti berdiri di atas pinggan di setiap sisi dan mencegah kesilapan, termasuk minotaur yang berlebihan, dari merebut semula plat. Terdapat juga vex hydras yang besar, yang dipanggil penjaga pintu, yang bertelur dan langsung mengunci teleport. Bunuh mereka sebaik sahaja mereka menanam.

Semasa di dunia ini, pemain akan diserang oleh pelbagai musuh, termasuk Wyverns dan Vex Minotaur khas yang dipanggil Praetorian. Perisai Praetorian hanya boleh dimusnahkan oleh pemegang relik, seperti Templar.

Relik Aegis dijatuhkan oleh penjaga pintu pertama, yang boleh didapati di tengah arena semasa anda masuk. Dalam pertemuan ini, semua orang akan menembak peninggalan. Ini kerana memasuki portal VEX sambil memegang Aegis Relic akan menghalang pemegang relik daripada menggunakan portal untuk jangka masa yang singkat, mengakibatkan mereka melepaskan peninggalan ke pemain lain.

Ini bermakna pertemuan itu harus dimainkan seperti berikut (dengan penjaga pintu dan pemijahan vex yang mesti dikalahkan):

 • Pemain berpecah kepada dua pasukan dan membunuh penjaga pintu pusat pertama
 • Seorang pemain mengambil Aegis Relic, dan satu pemain dari setiap pasukan memasuki portal di setiap sisi.
 • Semasa di portal, sisi dengan Praetorian akan menasihati ia ada di sana dan pengguna relik akan melompat dan membunuhnya.
 • Setelah membunuh Praetorian, pengguna relik jatuh dan pemain yang mereka bantu akan mengambilnya dan kembali ke kawasan utama.
 • Setelah meninggalkan kawasan itu, pemegang relik melepasi peninggalan kepada sesiapa yang mempertahankan pinggan dan mereka akan memasuki portal lain di sisi lawan untuk membunuh Praetorian yang lain sebelum mengulangi keseluruhan proses lagi.

Selepas mengalahkan enam orang Praetorian, pasukan anda akan kembali ke zon utama dan mempertahankan conflux terakhir di mana anda membunuh penjaga pintu pertama dari serangan musuh. Gelombang ini akan termasuk Wyverns, Praetorians, dan banyak Vex kecil. Bertahan ini dan anda akan menerima dada dan beralih ke pertemuan akhir.

Pertemuan 7: Atheon

Segala -galanya yang telah berlaku sebelum ini membawa masa ini: Atheon bukan sekadar pertarungan bos besar, itu juga pertemuan Oracle. Anda juga perlu mempertahankan plat untuk membuka portal. Satu -satunya mekanik yang tidak ada ialah confluxes.

Ini bermakna anda akan membawa hampir semua yang anda pelajari dalam serbuan dan memusnahkan semuanya. Walaupun terdapat pasukan secara teknikal dalam pertemuan ini, Rawak adalah nama permainan. Oleh itu, ia membantu jika pemain tahu bagaimana menembak dan memanggil orakel, mempunyai senjata jarak jauh, senjata kerosakan, dan senjata untuk membunuh musuh yang lebih kecil, dan tahu cara menggunakan relik.

Pertemuan bermula apabila kotak pusat ditembak. Berikutan ini, Atheon akan membangkitkan dan mengenakan penangkapan arena pada semua orang. Main dengan selamat di sini dan hancurkan semua harpies yang bertelur. Selepas jumlah masa yang ditetapkan, Atheon akan menelefon tiga anggota Fireteam ke kawasan yang berbeza.

Ketika pasukan bertelur di kawasan ini, akan ada peninggalan aegis. Seorang pemain akan mengambilnya dan yang lain harus memberi tumpuan kepada membunuh musuh di tengah -tengah kawasan tersebut. Pemain dengan peninggalan juga perlu membersihkan secara berkala orang -orang di sekeliling mereka dengan memasang perisai.

Eagle-eyed di antara anda akan menyedari bahawa kawasan baru ini sama dengan pertemuan penjaga pintu. Pada ketika ini di mana anda mesti menelefon ke pasukan mana kawasan anda berada. Ini membolehkan mereka yang tidak diangkut untuk menuju ke mana -mana pihak yang sepadan dengan panggilan anda (ada yang lebih suka menyebutnya ‘mars’ atau ‘venus’, yang lain mengatakan ‘hijau’ atau ‘merah’, tetapi saya lebih suka menyatakan secara eksplisit ‘kiri’ atau ‘betul’ ia mengurangkan kekeliruan). Kami juga membuat satu titik untuk berlari ke seberang kawasan ketika kami melahirkan, kerana ini akan meniru di mana mereka yang tidak diangkut ke kedudukan dunia ini.

Walaupun pemain berada di portal, mereka yang tidak teleport mesti berdiri di atas pinggan yang sepadan dengan panggilan pasukan jauh. Seperti yang berlaku, tiga orakes akan menelan overhead dalam urutan tertentu bagi mereka yang tidak ditelefon. Kaedah Fireteam yang dipilih untuk memanggil pertandingan ini . Ini mesti dipanggil dan dimusnahkan mengikut urutan yang sama oleh mereka yang berada di portal. Selepas ini telah berlaku tiga kali, pasukan teleport perlu kembali ke kawasan melalui portal.

Selepas gelombang ketiga orakes telah dimusnahkan, anda akan dapat merosakkan atheon. Pasukan kami melakukannya dari platform terapung pusat secara langsung di hadapan tempat anda bertelur. Ini membolehkan pemain dengan selamat menembak atheon tanpa bimbang tentang gelombang musuh yang terus mengganggu anda. Sekiranya fireteam anda berjalan dengan baik, ini adalah tempat yang sempurna untuk menjatuhkannya dan gelembung Titan juga untuk senjata penggemar cahaya.

Kerana ini semua berlaku, semua orang akan menerima Buff Vengeance Time. Ini berlangsung selama 30 saat dan membolehkan pemain merosakkan atheon sementara secara drastik meningkatkan kelajuan regenerasi super. Oleh itu, menembak seberapa banyak supers yang mungkin adalah kunci di sini dan, akibatnya, mempunyai anarki dengan pelanggaran dan jelas membolehkan anda beberapa tembakan di antara supers. Ini menimbulkan kerosakan anda dengan baik.

Dan kemudian ada debuff yang digunakan untuk satu orang. Dipanggil penahanan, ini digunakan secara rawak kepada seorang ahli fireteam anda. Sangat penting anda mengawasi ini kerana ia menggunakan keadaan penangkapan yang sama yang terdapat dalam pertemuan Templar. Sekiranya penjaga memegang debuff ini berada di tengah -tengah anda semasa fasa kerosakan, mereka akan menghapuskan pasukan anda. Jadi, sebaik sahaja pemain yang terjejas mengenal pasti diri mereka dengan memeriksa debuff mereka di bahagian bawah kiri skrin, mereka mesti melompat dari kumpulan.

Selepas fasa kerosakan yang berjaya, pemain perlu membersihkan iklan sebelum tiga dipilih secara rawak dan dilemparkan ke dunia lain lagi. Ulangi proses ini sehingga Atheon dikalahkan. Perhatikan bahawa Atheon memasuki fasa yang marah selepas fasa DPS ketiga dan akan menghapuskan seluruh pasukan anda selepas fasa kerosakan keempat. Sekiranya anda menghadapi kerosakan yang cukup, atheon akan runtuh dan anda akan berjaya menyelesaikan peti besi kaca.

Sekarang anda selesai, anda boleh pergi ke belakang bilik, berdoa untuk mitos mitos vex, dan mulakannya sekali lagi setiap hari Selasa sehingga anda melihat engram emas manis itu.

PC Gamer mencipta kandungan ini sebagai sebahagian daripada perkongsian berbayar dengan Bungie. All Destiny 2 kandungan di laman web ini -termasuk artikel ini -telah dicipta bebas daripada Bungie, dan semata -mata mencerminkan pendapat editorial PC Gamer.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.