Destiny 2: u «овнуе» »Steam, Destiny 2: Tarikh pelepasan yang ditinggalkan, pas tahunan, serbuan, supers, dan mod – semua butiran terkini | Pcgamesn

Destiny 2: Tarikh pelepasan yang ditinggalkan, pas tahunan, serbuan, supers, dan mod – semua butiran terkini

Destiny 2: Forsaken adalah pengembangan utama pertama yang datang ke penembak hobi Bungie, dan ia berjanji untuk menghidupkan semula alam semesta permainan. Tidak seperti kutukan Osiris dan Warmind, ini bukan perhiasan kecil: Forsaken memperkenalkan senjata baru, kawasan, mod, pokok kemahiran, serbuan bersaiz penuh, dan berpuluh-puluh perubahan permainan yang meningkatkan pengalaman keseluruhan dan berjanji untuk membuat takdir 2 yang lebih menarik tempat untuk menjadi.

Destiny 2: наор «овергнуе»

Соберите более 20 эзотичеа пред тмов орuat ое arah. ORE ORE. Дайте волю дремлющему внутри вас стрелку, и экзотический револьвер «Пиковый туз» испепелит соперников. Ново hadapan вооо hadapan поможа преодолеть иыыыяннolek «нн …

Шифры овергнутых

Подото hadapan к к п н н н э к к к к к к к к к к к к semula энзaraan шо овaiki ш х к к к зооттттттттттттттттт х х х х х э з з з зoli х х э з з з зoli х х э э з з зoli х х э э э э эoli х х э э э э эо semula эвотaiki эв! в башне. (Кро о з з з з з з з ж ж з з к к к к. Tidak ada masalah yang berlaku di mana -mana sahaja.)

РаOоOый трO

Отправьтесь в подземелье «Расколотый трон» и найдите источник вторжения одержимых. Победите Дул Инкару, Вечное возвращение, получите награды, испытайте экзотический лук «Губитель желаний» и останьтесь на службе Света.

П sebelah жее желание

У sebagai з з з з з з з з з з ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж з з з з з з з з з з з з ж з ж з з з з з з ж ж з з з ж з з з з з з з з з з з з з. Ы гOOO сRSIS -SECTION? Перед в foto один з с знейших р destiny 2.

Aparan с ные товованиint

  Tersebut:

  • 64
  • О: Windows® 7 / Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit (Pek Perkhidmatan Terkini)
  • Проц “: Intel® Core ™ i3 3250 3.5 GHz atau Intel Pentium G4560 3.5 GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz
  • Оеративunting памть: 6 GB OU
  • Веокарта: NVIDIA® GEFORCE® GTX 660 2GB atau GTX 1050 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  • Ет: Pepat
  • Месо на диа: 105 GB
  • District:
   Рекендованые:

   • 64
   • О: System Windows® 7 / Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit (Pek Perkhidmatan Terkini)
   • Проц “: Processor Intel® Core ™ i5 2400 3.4 GHz atau i5 7400 3.5 GHz / AMD Ryzen R5 1600x 3.6 GHz
   • Оеративunting памть: 8 GB OU
   • Веокарта: Video Nvidia® Geforce® GTX 970 4GB atau GTX 1060 6GB / AMD R9 390 8GB Memory 8 GB RAM
   • Ет: Pepat
   • Месо на диа: 105 GB
   • District:

   Tuan -т н н н г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г г я.11.2020). Thow к к к к к нноate м м г к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к. Pada 102020. ы м ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к кыоо.DestinyTheGame.com/saiz-keperluan. Может потребоватьс cecthmarm. ч. н нходе д запа ига. Ползователь бе н н н н с хххххххх muka о п пosi сорососногогогогогогогaiki иоса ,оса иоходод awak иососогогогогоate инет-. Использование онлайн-материалов и функций может повлечь за собой дополнительные расходы.

   В Destiny 2 могут встречаться мерцающие текстуры и изображения, способные оказывать неблагоприятное воздействие на небольшой процент людей с повышенной чувствительностью к ним.

   Иоояяmu даное по, ырини mengubati лицензенноное согашение destiny www www.Bungie.Net/SLA. Комани menjaringkan bungie мж з з н н н н н н ж ж ж ж.

   © 2022 Bungie, Inc. В права зaca. .

   Destiny 2: Tarikh pelepasan yang ditinggalkan, pas tahunan, serbuan, supers, dan mod – semua butiran terkini

   Destiny 2 menjauhkan tandukan

   Destiny 2: Forsaken adalah pengembangan utama pertama yang datang ke penembak hobi Bungie, dan ia berjanji untuk menghidupkan semula alam semesta permainan. Tidak seperti kutukan Osiris dan Warmind, ini bukan perhiasan kecil: Forsaken memperkenalkan senjata baru, kawasan, mod, pokok kemahiran, serbuan bersaiz penuh, dan berpuluh-puluh perubahan permainan yang meningkatkan pengalaman keseluruhan dan berjanji untuk membuat takdir 2 yang lebih menarik tempat untuk menjadi.

   Selepas permulaan yang kukuh, Destiny 2 mempunyai tahun pertama yang kurang bersemangat, dengan pemain dengan cepat membakar dan mencari sistem permainan memberikan sedikit bentuk panjang umur yang berbaloi. Oleh itu, ditinggalkan mempunyai banyak kerja yang perlu dilakukan. Tetapi perubahan seperti pelanggaran senjata, yang kembali dari permainan pertama, berjanji untuk memastikan peminat gembira dan menawarkan alasan untuk kembali minggu demi minggu.

   Sekiranya anda sedang mencari Destiny 2 Berita terkini mengenai pengembangan yang ditinggalkan, janganlah lagi, kerana kami mempunyai semua butiran di sini. Dari Mod Gambit Pvpve baru yang bercita-cita tinggi ke pas tahunan musim baru, inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai Destiny 2: Forsaken.

   Destiny 2: Tarikh pelepasan yang ditinggalkan

   Destiny 2: Dilepaskan siaran pada 4 September 2018 dan akan tersedia secara eksklusif melalui pertempuran.jaring. Jika anda ingin menyatakan minat anda sekarang, Destiny 2: Pra-pesanan yang ditinggalkan dibuka untuk perniagaan di kedai Blizzard. .) Kos ini $ 39.99/£ 34.99, $ 79.99/£ 69.99, dan $ 69.99/£ 59.99 masing -masing.

   Perlu diingat bahawa untuk bermain Destiny 2: ditinggalkan, anda perlu memiliki segala -galanya yang dikeluarkan setakat ini untuk permainan: Destiny 2, Kutukan Osiris, dan Warmind. Ini juga berlaku pada zaman Destiny 1, tetapi Bungie menawarkan pek lengkap yang mengandungi semua yang anda perlukan untuk memainkan Raja yang Diambil untuk sekitar harga permainan Triple-A penuh. Bungie menawarkan bundle yang sama kali ini: The Destiny 2: Forsaken – Legenda Koleksi.

   Destiny 2: Trailer yang ditinggalkan

   Takdir 2 pas tahunan

   Pada tahun pertama, Destiny 2 mempunyai pas pengembangan yang membuka dua pek DLC; Kutukan Osiris pada bulan Disember 2017, dan Warmind pada Mei 2018. Bungie tidak akan melakukan perkara yang sama untuk dua tahun. Pas pengembangan digantikan dengan pas takdir 2 tahun, yang berfungsi pada sistem bermusim baru.

   Daripada ekspansi yang berfokus pada cerita dengan banyak cutscenes dan leanings sinematik, setiap musim akan mempunyai tema dan, sebaliknya, berputar di sekitar pengambilalihan kuasa. Cabaran akhir baru dan item peringkat tinggi akan membantu memudahkan ini.

   Pas tahunan terdiri daripada tiga musim: Black Armory pada Musim Sejuk 2018, Joker Wild in Spring 2019, dan Penumbra pada musim panas 2019. . Masing -masing akan menyediakan senjata baru, perisai, barang sia -sia, exotics baru dan kembali, aktiviti puncak baru, dan beberapa jumlah tradisi untuk ditemui. Ini semua akan sesuai dengan tema tertentu yang sepatutnya memberikan rasa seperti peristiwa untuk tahun kedua Destiny 2.

   Takdir 2 ditinggalkan bandar bermimpi

   Destiny 2: Jalankan Dreaming City Raid

   Forsaken akan memperkenalkan serbuan Destiny 2 yang baru dan nampaknya menggabungkan pendekatan peminat tradisional dengan sesuatu yang segar. The Dreaming City telah dibandingkan dengan Bungie ke peti besi – serbuan pertama dan paling disayangi Destiny – dan Dreadnaught Raja yang diambil, dengan Rides Reka bentuk Raid Joe Blackburn menjanjikan bahawa ia akan mempunyai “lebih banyak bos daripada apa -apa serangan yang pernah kita alami sebelum ini.”Ini bermakna struktur yang dipimpin bos, bukannya sistem cabaran yang digunakan untuk leviathan.

   A Destiny 2: Kebocoran yang ditinggalkan menunjukkan bahawa serbuan itu akan dipanggil Last Wish, dan akan dihadkan oleh bos yang dipanggil Dul Incaru, The Eternal Return.

   Itu bukan untuk mengatakan bahawa bandar bermimpi tidak akan mengandungi teka -teki, walaupun. Lokasi dikatakan dipenuhi dengan sudut dan petikan tersembunyi, dan kawasan yang akan menuntut pemikiran untuk maju melalui.

   Walau bagaimanapun, yang paling menarik adalah hakikat bahawa serangan akan memberi kesan kepada dunia. Bandar bermimpi adalah lebih daripada serbuan; Ini adalah lokasi akhir keseluruhan. Bungie mendakwa bahawa, ketika orang bermain serbuan, kawasan itu akan berubah untuk semua orang. Rupa -rupanya, bandar bermimpi akan menjadi tempat yang berbeza dalam tiga minggu daripada yang akan dilancarkan. Cukup bagaimana keadaan akan berubah di bawah bungkus, tetapi ia adalah idea yang menarik.

   Leaker yang mendedahkan nama terakhir RAID percaya bahawa akan ada cabaran sekali untuk menyelesaikan serbuan pada hari pelancaran, yang jika benar pasti akan menjadi titik membanggakan untuk pemain takdir keras teras.

   Bagi bandar itu sendiri, sesiapa yang biasa dengan Destiny 1’s The Reef akan menemui estetika ethereal dengan serta -merta dikenali. Jerebu ungu dan batu terapung mengenal pasti bandar bermimpi sebagai sebahagian daripada homeworld awoken. Ini adalah tempat yang akan kami meneroka banyak sepanjang perjalanan yang ditinggalkan.

   Serangan itu tidak akan menjadi satu -satunya cabaran; Anda juga boleh mengharapkan satu siri serangan baru. Kebocoran mencadangkan ini akan dipanggil Warden Nothing, Lair Hollowed, Broodhold, dan yang rosak, walaupun belum ada butir -butir yang telah muncul tentang reka bentuk mereka.

   Thumbnail YouTube

   Destiny 2: Mod Gambit yang ditinggalkan

   Mod kompetitif baru akan datang ke Destiny 2, tetapi dalam keadaan yang sangat berbeza dengan permainan PvP yang dilihat di The Crucible. Gambit adalah mod pvpve yang melihat dua pasukan bersaing dalam arena seperti gamhow, berjuang untuk menjadi yang pertama mengalahkan bos.

   Pertandingan Gambit bermula dengan kedua-dua pasukan empat pemain yang menafikan antara satu sama lain dari arena masing-masing sebelum menuju ke pertempuran. Pasukan membunuh menyerang musuh untuk mengumpul motes, yang mesti dipancung di peti besi besar untuk akhirnya memanggil bos ‘Perdana jahat’. Pasukan pertama yang memanggil dan membunuh kejahatan utama mereka dinobatkan sebagai pemenang.

   Kedengarannya cukup mudah, tetapi terdapat beberapa komplikasi untuk meningkatkan elemen persaingan. Motes cukup perbankan akan menanam musuh penghalang di arena lawan anda, yang mesti dibunuh sebelum mereka dapat terus ke bank motes. Jika itu tidak cukup mengganggu, anda juga akan mendapat peluang untuk menghantar salah satu pasukan anda ke arena lawan untuk menyebabkan malapetaka dan melambatkannya.

   Jika anda ingin tahu tentang Gambit, semua pemain Destiny 2 boleh memainkan mod secara percuma pada 1 September sebagai sebahagian daripada percubaan percuma Destiny 2 Gambit. Ia ketat 24 jam walaupun; Apa -apa lagi dan anda perlu membeli dan bermain ditinggalkan dari 4 September.

   Destiny 2: Perubahan permainan yang ditinggalkan

   Beberapa perubahan yang berkesan dibuat ke Destiny 2: Gameplay Forsaken, dengan gulungan senjata rawak yang paling menarik. Sistem ini kembali dari Destiny 1, dan bermaksud bahawa setiap senjata yang anda ambil akan mempunyai statistik yang ditentukan oleh RNG. Pada masa kini, setiap senjata jenis tertentu adalah sama – semua meriam tangan syaitan yang lebih baik mempunyai statistik yang sama. Di bawah sistem baru, setiap syaitan yang lebih baik yang anda dapati boleh mempunyai statistik yang berbeza. Ini menawarkan alasan untuk terus memburu gear baru: setiap rampasan baru adalah kejutan, dan akan selalu ada sesuatu yang lebih baik untuk dicari.

   Di samping Rejim Senjata adalah Destiny Reprorked 2 Sweapon Slots. Tiga slot anda kini dibuka sepenuhnya sehingga anda boleh meletakkan senjata di mana -mana slot. Ini bermakna anda boleh menggulung dengan senapang auto, senapang sniper, dan pelancar roket sekiranya anda berharap, atau tiga senapang. Ini sekarang mungkin terima kasih kepada jenis peluru yang menjadi harta senjata dan bukannya terikat dengan slot senjata. Slot kinetik, tenaga, dan kuasa masih wujud tetapi – seperti yang dijanjikan – anda akan mempunyai lebih banyak peluang untuk menyebarkan jenis senjata yang sama di setiap slot tersebut. Jadi, sebagai contoh, anda boleh mendapatkan senapang patah yang membakar peluru kinetik dan dengan itu boleh masuk ke dalam slot, sedangkan sebelum ini ia akan sentiasa berada di slot ketiga yang dikhaskan untuk senjata kuasa.

   Terdapat juga sistem Masterworks baru yang dilaksanakan, yang menjanjikan untuk membolehkan anda menaikkan senjata anda dan memperbaikinya dari masa ke masa. Mudah -mudahan, ini akan membolehkan anda benar -benar melabur dalam pistol tunggal, terutamanya jika sistem mod baru memberikan manfaat yang bermakna.

   Takdir 2 ditinggalkan pemburu kekosongan

   Akhirnya dalam senjata, jenis senjata baru ditambah: BOWS. Terdapat dalam tiga variasi yang berbeza-pendek, sederhana, dan jarak jauh-mereka dijanjikan untuk merasakan taat untuk menggunakan dan memegang sendiri terhadap senjata yang paling sci-fi dalam permainan.

   Sebagai tambahan kepada perubahan senjata, akan ada nasib baru 2: ditinggalkan supers untuk setiap subclass penjaga. Itu bermaksud sembilan supers baru secara keseluruhan. Setakat ini kami telah melihat beberapa daripada mereka dalam tindakan: The Hunter Gunslinger dapat menjual pistol mereka untuk menyala pisau membuang, sementara arcstrider dapat berputar kakitangan mereka untuk membelokkan Cannon Fire. Tangkapan skrin juga mendedahkan bahawa Nightstalker kini boleh menggunakan dua pisau kekosongan, mencadangkan bentuk baru Bladedancer. Titan Sunbreaker mendapat warhammer dua tangan yang besar yang bukan sahaja menyebabkan gelombang kejutan yang menyala, tetapi juga puting beliung yang berapi-api. Penyerang itu kelihatan menyelam sentuhan dengan bola sepak yang dikenakan arka, menyebabkan letupan elektrik yang besar. Warlock Voidwalker dengan cepat dapat teleport dan melepaskan letupan AoE, dan Stormcaller dapat menghasilkan rasuk yang merosakkan yang kelihatan seperti penggabungan Moira dari Overwatch. Ketahui lebih lanjut di Panduan Kelas Destiny 2 kami yang baru dikemas kini.

   Destiny 2 koleksi

   Forsaken menambah sistem penjejakan kemajuan baru yang disebut koleksi ke takdir 2. Ini bertindak hampir seolah-olah buku pelekat, mengisi ketika anda mengumpulkan lebih banyak 2,000 item dalam permainan Destiny. Bagi mereka yang ingin menetapkan sasaran mereka sendiri, koleksi membolehkan anda merancang apa yang anda bertujuan untuk seterusnya, dan mencatat kemajuan anda untuk memperoleh setiap perisai, senjata, burung pipit, shell … senarai terus.

   Koleksi juga termasuk kejayaan, jadi anda dapat melihat sejauh mana anda telah maju melalui pencapaian dan pencapaian utama Destiny 2. Ia sangat seperti statistik yang anda dapati di Bungie.Bersih, hanya dibawa masuk ke dalam permainan itu sendiri.

   Thumbnail YouTube

   Destiny 2: Kisah yang ditinggalkan

   Destiny 2: Cerita Forsaken bermula dengan rehat penjara yang besar. Banyak lanun, pencuri, dan orang jahat yang Cayde-6 dan penjaga telah mengunci dari masa ke masa telah longgar dan mengambil alih pantai yang kusut-ini adalah kawasan baru terumbu karang yang akan ditinggalkan zon utama. Ia telah menjadi perbatasan yang tidak sah dan rumah kepada penghinaan: sekumpulan penyamun yang paling bermakna Galaxy.

   Salah satu matlamat utama Forsaken adalah untuk melengkapkan anjing teratas scort – baron – yang mesti diburu dalam misi khas yang dipanggil Baron Hunts. Setiap Baron akan menjadi perjuangan bos yang unik, dan setakat ini kita telah melihat seseorang dilengkapi dengan senapang sniper, menjanjikan pertunangan jarak jauh, dan satu lagi mengayunkan senjata huru-hara yang besar.

   Oh, dan Cayde-6 menggigit peluru. Secara harfiah. Dia akan mati. Maaf.

   Itu semua Bungie telah mendedahkan setakat ini, tetapi nama yang ditinggalkan dengan sendirinya adalah petunjuk yang cukup besar. Terutama, ia menunjukkan kepada kapten yang unik yang bernama Mithrax, yang ditinggalkan, yang mungkin anda ingat dari peluang dan pilihan pengembaraan di Titan.

   Mithrax adalah pandai yang tidak biasa, tidak bermutrik, kewujudannya sangat menarik selepas garis suara menyebut persekutuan dengan yang jatuh telah dimulakan. Datamine kedua mempunyai Ikora yang menyebut rumah senja – sebuah rumah yang baru jatuh yang menyembah kegelapan.

   Takdir 2 ditinggalkan penjara

   Destiny 2 yang disebutkan sebelumnya: Kebocoran Forsaken mengandungi beberapa cerita datamined, walaupun sangat kasar. Adalah dipercayai bahawa kakak Uldren, Queen Mara, masih hidup dan terperangkap di bandar bermimpi oleh Techeun Illyn. Ada dia menghantar penglihatan Uldren, memintanya untuk membuka pintu ke bandar dan menyelamatkannya.

   Uldren memutuskan untuk mendapatkan pintu -pintu gerbang itu dan pihak -pihak dengan para penghuni penjara penatua untuk mewujudkannya. Kematian Cayde-6 berlaku kerana dia cuba merebut semula penjara bersama Petra Venj.

   Akhirnya, Uldren berjaya membuka pintu, tetapi segera dibunuh oleh beberapa jenis “makhluk.”Itu meletakkan Petra Venj yang bertanggungjawab terhadap pertahanan bandar yang bermimpi, dan dia akan mengenakan bayaran penjaga – itulah anda – dengan membantu melindungi artifak dan rahsia yang terbangun.

   Jadi semuanya nampaknya akan datang bersama musim luruh ini. Garis suara itu bersama -sama dengan benih penampilan Mithrax sebuah benang plot yang menarik yang belum dijemput, dan kini tajuk yang jelas pengembangan adalah sama dengan epithet Mithrax. Selain itu, The Fallen tidak dipaparkan dalam kisah takdir sejak kebangkitan pengembangan besi, jadi ia adalah giliran mereka.

   Sekiranya anda memerlukan lebih banyak meyakinkan, ia akan masuk akal jika kami kembali ke terumbu karang akan mengikat dengan cerita yang jatuh. Terumbu karang bersekutu dengan penghakiman rumah dan serigala yang jatuh (yang kemudiannya mengkhianati mereka), dan pada akhir permainan pertama, grimoire cardindicated bahawa putera Uldrennya sedang berunding dengan persekutuan lain dengan House of Kings. Terdapat garis suara di Destiny 2 di mana hantu anda menunjukkan bahawa semua frekuensi komando yang jatuh kini berasal dari raja -raja ‘, jadi kami meneka Uldren telah melakukan pekerjaan itu dan bercadang untuk bersekutu dengan penjaga sekali lagi menentang rumah senja.

   Seperti yang kita ketahui dari Sting Post-Kredit Destiny 2 (Spoiler Alert, jika entah bagaimana anda masih belum selesai kempen), kegelapan telah memberi respons kepada Reawakening Pengembara. Tussling dengan rumah yang baru jatuh yang menyembah musuh pengembara akan sesuai dengan epik untuk pengembangan berskala besar, dan cara yang sempurna untuk menubuhkan Destiny 3 pada tahun 2019 atau 2020.

   Matt Purslow Salah satu suara pengasas PCGamesn, keghairahan Matt untuk miniatur, permainan perang, dan mechs adalah sebahagian daripada kain tapak sebagai skema warna yang diilhamkan oleh separuh hayat. Anda kini boleh menemuinya menulis mengenai berita dan hiburan di IGN.

   Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.