Destiny 2: The Witch Queen Raid Tarikh Pelepasan | ShackNews, Destiny 2 Witch Queen Expansion: Masa Siaran, Treler, Exotics & Semua yang Kita Ketahui Setakat Ini – Dexerto

Destiny 2 Witch Queen Expansion: Masa pelepasan, treler, exotics & semua yang kita tahu setakat ini

Contents

Tidak kira apa kuasa anda sekarang, sama ada anda telah mengambil beberapa bulan, atau anda hanya melompat ke Destiny 2 untuk kali pertama, semua orang akan bermula pada 1350 kuasa sebagai minimum.

Takdir 2: Tarikh Keluaran Raid Witch Queen

Takdir 2: Tarikh Keluaran Raid Witch Queen

Ketahui bila anda boleh menyelam ke dalam serbuan yang tidak dinamakan yang datang ke Destiny 2: The Witch Queen.

20 Januari 2022 12:25 PM

Ratu penyihir hampir di sini untuk penjaga yang menikmati takdir 2. Perkembangan besar -besaran ini akan membawa sekumpulan perkara baru kepada permainan, salah satunya adalah serangan baru. Kami belum mempunyai nama serbuan itu, tetapi kami mempunyai tarikh pelepasannya.

Tarikh Siaran Raid Witch Queen

Tarikh pelepasan Ratu Witch Queen Destiny 2

Tarikh pelepasan untuk Raid Witch Queen di Destiny 2 adalah 5 Mac, 2022, pada 10 a.m. PST/1 P.m. EST Menurut TWAB. Yang memberi pemain 11 hari dari pelancaran The Witch Queen dan Musim 16 untuk menyediakan. Oleh kerana kuasa maksimum di takdir 2 meningkat hingga 1560 (topi keras), selamat untuk menganggap bahawa penjaga perlu mengisar kuasa selama 11 hari itu. Yang mengatakan, Bungie cenderung untuk mengehadkan kuasa untuk mod peraduan mereka, meletakkan semua orang di medan bermain walaupun dengan mengandaikan mereka sampai ke lantai. Setakat ini, kami tidak tahu apa topi kuasa untuk mod peraduan, tetapi kami pasti akan memberitahu anda bila Bungie mendedahkan bahawa. Shoutout to the ShackNews Destiny 2 Clan untuk input mereka mengenai maklumat ini.

Bagi mereka yang tidak sedar, serbuan baru di Destiny 2 adalah masalah besar bagi masyarakat. Bungie memberi ganjaran kepada pasukan pertama di dunia untuk menyelesaikan serbuan, dan mod peraduan memastikan semua orang berada di lapangan bermain. Ini bermakna seseorang yang boleh mengisar kuasa selama 11 hari sehingga serbuan itu tidak mempunyai kelebihan anda jika anda sibuk bekerja sepanjang hari dan hanya mendapat satu atau dua jam untuk bermain pada waktu malam. Ia sentiasa menjadi hari yang menggembirakan dengan kandungan Destiny 2 yang mencabar, dan kami tidak sabar untuk menyelam masuk.

Untuk maklumat lanjut mengenai The Witch Queen, pastikan anda melawat Panduan Strategi Destiny 2 kami. Kami telah membina selama bertahun -tahun sekarang, dan ia hanya akan menjadi lebih baik dan lebih baik apabila kami menambah lebih banyak kandungan dalam Musim 16. Jumpa anda dalam serbuan, penjaga.

Bill, yang juga dikenali sebagai Rumpo, adalah peminat permainan video seumur hidup dan Toronto Maple Leafs. Dia membuat tanda awal dalam kerjayanya melalui penulisan panduan dan pemahaman yang mendalam mengenai SEO editorial. Dia suka meletakkan kerja untuk mencipta kandungan yang hebat, sama ada ciri liar atau mengisar panduan koleksi yang mendalam. Tweet dia @RumpOplays jika anda mempunyai soalan atau komen mengenai salah satu artikelnya.

 • Bungie
 • Panduan
 • Takdir 2
 • Minggu ini di Bungie
 • Destiny 2: The Witch Queen
 • Destiny 2: Musim Yang Hilang

Destiny 2 Witch Queen Expansion: Masa pelepasan, treler, exotics & semua yang kita tahu setakat ini

takdir 2 Tarikh pelepasan pengembangan ratu penyihir savathun cerita treler lebih banyak

Bungie

Mungkin pengembangan Destiny 2 yang paling panas sepanjang masa, The Witch Queen akhirnya menghampiri dan kami telah mendapat anda dilindungi dengan segala yang perlu diketahui. Tarikh pelepasan, kebocoran awal, dan banyak lagi – inilah rundown penuh.

Sejak pelepasan Destiny pada tahun 2014, kami telah melihat sekurang -kurangnya satu pengembangan utama dengan setiap tahun berlalu, tetapi 2021 berlalu tanpa satu selepas ratu penyihir ditangguhkan.

Bab besar seterusnya permainan ini semakin dekat, dan kami akan pergi ke kaki dengan Savathun-antagonis titular yang bersembunyi di bayang-bayang selama bertahun-tahun dalam tradisi permainan. Dia akan membuat lawan yang hebat, tetapi dengan senjata baru, pembaikan subkelas yang ada, dan banyak lagi yang akan datang, Destiny 2 akan menjadi sangat menarik.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Inilah segala yang kita tahu mengenai pengembangan seterusnya.

Kandungan

Destiny 2 Gameplay Capture dari Witch Queen Expansion

Ratu penyihir akan menambah jenis senjata baru, glaive.

Destiny 2 The Witch Queen: Tarikh dan Masa Siaran

Tarikh pelepasan untuk pengembangan ratu penyihir di takdir 2 adalah 22 Februari 2022. Ia akan tiba bersama Musim 16, menendang tahun depan kandungan menjelang Lightfall.

Bagi masa, blog terbaru Bungie telah mendedahkan jadual penyelenggaraan dan pelancaran yang akan datang adalah seperti berikut:

 • 21 Februari, 6:45 PM PST (0245 GMT): Destiny 2 dibawa ke luar talian.
 • 21 Februari, 7 malam (0300 GMT): Pra-beban untuk kemas kini 4.0.0.1 akan tersedia di semua platform.
 • 22 Februari 9 pagi (1700 GMT): Destiny 2 akan dibawa kembali dalam talian. Kemas kini 4.0.0.1 akan dimainkan di semua platform dan kawasan. Ini bertepatan dengan tetapan semula mingguan.
 • 22 Februari, 10 pagi (1800 GMT): Penyelenggaraan Destiny 2 dijadualkan selesai.

Walaupun The Witch Queen pada asalnya dirancang untuk 2021, tahun kalendar kini menandakan kali pertama dalam sejarah francais bahawa kita tidak akan melihat kejatuhan kandungan utama. Sebaliknya, kandungan baru ditunda hingga awal 2022 .

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk status pelayan yang terkini, pastikan anda menyemak panduan kami untuk pelancaran ratu penyihir.

Artikel berterusan selepas iklan

Destiny 2 The Witch Queen: Trailer

Sebagai sebahagian daripada acara Reveal, Bungie memaparkan dua treler ratu penyihir. Yang pertama memberi kita sinematik baru sebagai penjaga berinteraksi dengan Savathun buat kali pertama.

Destiny 2 The Witch Queen mendedahkan treler

Takdir 2 treler permainan ratu penyihir

Treler kedua yang dipamerkan memberi kami gambaran pertama kami di Witch Queen Gameplay. Dari kebolehan baru hingga kuasa Glaive, ada banyak yang dapat diingati.

Takdir 2 treler Anugerah Permainan Witch Queen

Treler ketiga, yang diturunkan di Anugerah Permainan, menunjukkan lebih banyak maklumat mengenai pengembangan yang akan datang.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Pengembangan ratu penyihir: platform

Tidak mengejutkan, pengembangan Destiny 2 seterusnya akan tersedia di setiap platform yang kini disokong. Ini termasuk PlayStation 4 & 5, Xbox One & Series X | S, bersama PC dan Google Stadia.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada peringkat ini, nampaknya tidak ada rancangan selanjutnya untuk menyebarkan takdir 2 di mana -mana platform selanjutnya dengan pembebasan pengembangan Witch Queen. Walaupun Bungie dibeli oleh Sony pada bulan Januari 2022, kedua -dua pihak telah menyatakan minat terhadap Destiny 2 yang tinggal multiplatform.

Artikel berterusan selepas iklan

Pengembangan ratu penyihir: jalan cerita

Ekspansi Destiny 2 yang akan datang.

Ini menamatkan saga cahaya dan kegelapan. gambar.Twitter.com/i9budnki0l

– DelTaintel (@deltaintel) 24 Ogos 2021

Untuk bahagian yang lebih baik dalam satu dekad, Destiny telah berputar di sekitar kisah cahaya dan kegelapan. Walaupun cerita -cerita tertentu berjalan di tempat lain, itu selalu menjadi tema yang mendasari. Sekarang, pengembangan ratu penyihir akhirnya bersedia untuk “menyimpulkan saga cahaya dan kegelapan,” Bungie mengesahkan pada bulan Februari.

 • Baca lebih lanjut:Ratu penyihir akan membuat atau memecahkan momen

“Ratu penyihir akan menyalakan api pada naratif yang sangat saling berkaitan di seluruh cahaya dan seterusnya, tidak seperti apa yang pernah kita cuba sebelum ini, dengan watak, arka, wira dan penjahat yang berterusan.”

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sudah terlalu awal untuk mengukur bagaimana naratif ini akan dijalankan. Apabila pengembangan semakin dekat, kami akan memaklumkan anda di sini.

Apa yang kita tahu ialah pengembangan akan memperkenalkan sarang yang akan menggunakan cahaya, sama seperti penjaga. Bungie telah menjelaskan bahawa mereka mahu Penjaga untuk “merasakan keganasan” dalam temu bual dengan GameSpot.

Ia juga bernilai diperiksa dengan pencipta kandungan Destiny 2 Longtime Nama saya Byf, yang telah melepaskan video Lore selama bertahun -tahun. Kali ini, dia melihat di mana Eris Morn telah berada di musim yang hilang, dan bagaimana ia dapat mengikat ke Ratu Penyihir dan Musim 16.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pengembangan Ratu Penyihir: Ciri -ciri Baru

 • Alam baru: Dunia takhta penyihir ratu
 • Kerajinan senjata: Dengan kombinasi shader, mod, dan stat adat. Mungkinkah ini menjadi penukar permainan?
 • Glaives: Archetype senjata baru yang membolehkan anda melakukan kombo yang kuat, projektil kebakaran, dan menggunakan perisai menyelamatkan nyawa.

Bungie juga menjanjikan “Kempen Destiny Definitif”, yang akan dimainkan semula untuk rampasan yang lebih baik pada kesukaran yang lebih tinggi.

Kempen Destiny 2’s Forsaken akan ditambah ke Vault Kandungan Destiny ketika Witch Queen tiba – dan peminat tidak senang.

Itu bukan semua. Pemain boleh mengharapkan dua peta crucible untuk kembali sepanjang tahun depan, serta satu peta baru dan satu nasib 1.

Sekiranya pemain mengambil edisi penyihir ratu penyihir, terdapat dua penjara bawah tanah baru, dan kami juga menjangkakan serbuan untuk kembali dari takdir 1. Wang kami adalah pada Kejatuhan Raja, tetapi ia juga boleh menjadi murka mesin.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kami juga menjangkakan pengerjaan semula tiang teras permainan, termasuk perubahan kepada reputasi Vanguard dan gambit semula, tetapi mereka akan menjadi sebahagian daripada Musim 16 yang bertentangan dengan hanya dalam The Witch Queen. Kami juga menjangkakan perubahan keseimbangan biasa – di sini berharap kami mendapat beberapa penggemar pada senapang nadi.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Destiny 2 Witch Queen: membatalkan pembaikan

Destiny tidak sah

Kekosongan adalah subclass cahaya pertama yang akan dikerjakan sepenuhnya di takdir 2.

Di samping semua kandungan baru dalam pengembangan Witch Queen, Bungie juga ditetapkan untuk membaik pulih segala-galanya yang tidak berkaitan dengan Destiny 2. Sebagai langkah pertama dalam mengolah semula semua subkelas cahaya, kekosongan akan diberi cat baru cat dalam pelepasan yang akan datang, mungkin dengan kebolehan solar dan arka berikutan kemudian.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kemampuan tertentu akan dibatalkan, yang lain akan diselaraskan, dan kebolehan baru juga akan menjadi tumpuan. Sikat pada setiap perubahan kekosongan dalam kerja -kerja di sini.

Pembaikan ini bermakna kita tidak akan mendapat subkelas baru dalam Witch Queen, walaupun. Bungie telah menjanjikan baik pulih akan datang ke solar dan arka, dengan tumpuan pada pembakaran/penyembuhan dan rantaian kerosakan masing -masing.

Destiny 2 Kandungan Kandungan seperti Ratu Penyihir

Sejak Beyond Light, Bungie telah “Vaulting” dan menambah semula kandungan kepada Destiny 2. Di satu pihak, ini bermakna ia lebih sukar untuk masuk, tetapi ia memberi pemain lama banyak sebab untuk log masuk.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Penambahan pengembangan ratu penyihir akan melihat kitaran vaulting baru bermula.

Pemain akan kehilangan akses ke:

 • Kandungan bermusim Tahun 4
 • Ditinggalkan
 • Destinasi pantai yang kusut

Pada masa ini, kita masih tidak tahu sama ada apa -apa boleh kembali, sama ada. Dalam temu bual dengan PC Gamer, Pengarah Permainan Luke Smith berkata kandungan memperkenalkan semula tidak dijamin – walaupun dengan pengembangan sebesar ratu penyihir.

“Setiap pengembangan akan termasuk destinasi baru,” kata Smith, “jadi ratu penyihir tidak akan menyebarkan satu. Untuk destinasi yang tidak dapat dilepaskan, ia harus dikemas kini dengan konteks terkini untuk alam semesta, jadi walaupun dengan kosmodrome, kami mengemas kini sekumpulan itu ke konteks terkini.”

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Destiny 2 Witch Queen Exotics

Bungie telah menunjukkan satu siri senjata eksotik baru, dan Glaive baru, dengan lebih terperinci. Inilah yang dapat kita lihat:

 • Grand Overture – Pelancar Slug mengenakan peluru berpandu auto penuh (lulus musim diperlukan).
 • Parasit – Pelancar Worm dengan Peningkatan Kerosakan (Pelancar Grenade).
 • Osteo Striga – projektil berkerumun mencetuskan pecah toksik (kelihatan seperti SMG).
 • Titan Glaive: Edge of Action – Letakkan Perisai Perlindungan.
 • Warlock Glaive: Edge of Niat – Menyebarkan Turret Penyembuhan.
 • Hunter Glaive: Edge of Concrent – Kilat Rantaian Penjejakan.
 • Hoarfrost-Z Dada (Titan)-Menggantikan Titan Barricade dengan dinding stasis.
 • Sarung Tangan Osmiomancy (Warlock) – Bom tangan Coldsnap Tambahan dengan mencari.
 • Helmet Blight Ranger (Hunter) – Projektil yang dicerminkan Menangani Peningkatan Kerosakan

Semak semuanya dalam tindakan di bawah:

Destiny 2 Witch Queen Power Tahap Kemas kini

Dengan pelancaran The Witch Queen Expansion datang kemas kini baru ke lantai kuasa Destiny 2. Seperti biasa dengan titisan kandungan skala ini, Bungie berhasrat untuk semua pemain dapat mengakses misi terkini dengan segera.

Oleh itu, Semua penjaga akan ditumpuk sehingga 1350 kuasa Pada permulaan pengembangan baru.

Artikel berterusan selepas iklan

Tidak kira apa kuasa anda sekarang, sama ada anda telah mengambil beberapa bulan, atau anda hanya melompat ke Destiny 2 untuk kali pertama, semua orang akan bermula pada 1350 kuasa sebagai minimum.

Artikel berterusan selepas iklan

Destiny 2 Witch Queen Raid

Selain daripada serangan kembali yang diharapkan, The Witch Queen akan memperkenalkan yang baru. Kami belum tahu namanya tetapi kami tahu bahawa ia akan ditetapkan dalam kapal piramid di dunia takhta Savathun dan ia akan debut di 5 Mac, 2022, pada 10:00 a.m. PST (1 petang EST).

Artikel berterusan selepas iklan

Piramid telah bersembunyi selama beberapa tahun sekarang, dan kami hanya berada di dalam secara ringkas pada akhir Shadowkeep. Kami tidak sabar untuk meneroka lebih jauh.

Sikat pada semua yang kita tahu mengenai Destiny 2 Witch Queen Raid di sini.

Destiny 2 Witch Queen Raid Gameplay

Serangan Ratu Penyihir mempunyai penjaga yang menceburkan diri di dalam kapal piramid sekali lagi.

Destiny 2 Witch Queen Harga dan Edisi Deluxe

Edisi standard Witch Queen akan menelan belanja pemain $ 39.99. Tidak seperti Beyond Light, ia tidak dijangka dilancarkan di Xbox Game Pass.

Artikel berterusan selepas iklan

Edisi Deluxe Digital Witch Queen berharga $ 79.99. Bundle Ulang Tahun Deluxe + ke -30 berharga £ 87.99/$ 99.99 dan termasuk Bundle Ulang Tahun ke -30.

Artikel berterusan selepas iklan

The edisi mewah akan merangkumi:

 • Musim 16 – 19.
 • Dua tahun lima penjara bawah tanah
 • SMG eksotik
 • Perhiasan pemangkin
 • Sparrow eksotik.
 • Preorders Edisi Deluxe: Throne World Shell Ghost Exotic, Enigma Emote Exotic, Lambang Baru.

Jika anda memilih edisi standard, harapkan setiap musim untuk menetapkan anda kembali £ 10/$ 10 atau lebih – bermula dengan Musim 16.

Edisi Pengumpul Fizikal termasuk Hive Ghost anda sendiri, seperti yang dilihat di bawah.

Destiny 2 Edisi Pemungut Ratu Penyihir.

Termasuk ini: gambar.Twitter.com/jqsl6Hlr7n

– DelTaintel (@deltaintel) 24 Ogos 2021

Apa yang Seterusnya untuk Destiny 2?

Sekiranya anda bimbang bahawa The Witch Queen adalah akhir Destiny 2, kami mendapat berita baik – Bungie telah menjanjikan lebih banyak kandungan.

2023 dijangka melihat pelancaran cahaya, sementara bentuk akhir akan disusuli selepas itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami pasti akan membuat anda dikemas kini di sini dengan semua yang terkini mengenai pengembangan ratu penyihir di takdir 2.

Destiny 2 Tarikh Siaran Ratu Witch, Masa Pelancaran UK dan Berita Preload

Destiny 2 peminat, bersukacita. Tarikh pelepasan Witch Queen 2022 telah tiba dan masa pelancaran sangat dekat!

Anda mungkin menyedari bahawa status pelayan Destiny 2 telah di luar talian sepanjang pagi, kerana pemaju dari Bungie patch dlc penyihir baru mereka ke dalam permainan.

Kami tidak jauh dari masa pelepasan Destiny 2, maka terus membaca dan kami akan meneruskan semua maklumat penting untuk membuat anda bersedia untuk The Witch Queen.

Bilakah tarikh pelepasan ratu penyihir untuk takdir 2?

takdir 2 ratu penyihir

Tarikh pelepasan ratu penyihir adalah Selasa, 22 Februari 2022 Bagi pemain di UK, Amerika Syarikat dan di mana -mana sahaja di planet ini.

Sebaik sahaja masa pelepasan telah berlaku, peminat Destiny 2 akhirnya dapat mencuba DLC baru yang besar ini. Seperti yang kita dengar lebih lanjut mengenai penurunan kandungan selanjutnya yang akan diikuti, kami pasti akan memberitahu anda semua maklumat penting.

Bilakah Destiny 2 The Witch Queen Time di UK?

Takdir 2 masa pelepasan ratu penyihir akan berlaku di 5 petang BST Pada 22 Februari untuk pemain di UK. Di sini di Britain, anda sepatutnya dapat melompat ke kandungan baru pada masa itu.

Di Amerika Syarikat, masa pelepasan ratu penyihir berlaku pada pukul 12 malam pada 22 Februari.

Bolehkah saya pra-beban takdir 2 ratu penyihir?

Sehingga 3 pagi GMT pagi ini, anda sepatutnya dapat memuatkan ratu penyihir di mana-mana platform yang anda mainkan Destiny 2 di. Sama ada anda bermain di PC, PlayStation atau Xbox, maka, anda harus dapat memasang kemas kini 4.0.0.1 dan siapkan permainan anda untuk masa pelepasan.

Adakah ratu penyihir bebas jika anda sudah memiliki takdir 2?

Adakah ratu penyihir akan bebas? Tidak, tidak akan. Sama ada anda telah membeli kandungan Destiny 2 sebelumnya, patch DLC ini adalah produk berbayar yang anda perlukan.

Berapa harganya kos penyihir? Halaman Steam untuk DLC mengesahkan bahawa harga ratu penyihir akan menjadi £ 34.99 GBP, atau £ 69.99 Sekiranya anda mahukan edisi mewah.

Sekiranya anda mahukan edisi mewah dari The Witch Queen dan Pek Ulang Tahun ke -30 Bungie, kedua -dua produk tersebut bersama -sama mempunyai harga £ 87.99 pada stim.

Siapa ratu penyihir di takdir 2?

Takdir Ratu Penyihir

The Witch Queen dikenali sebagai Savathûn dan anda mungkin telah mendengar namanya disebut berkali -kali selama bertahun -tahun dengan pemain tidak sabar -sabar menunggu wajahnya dengannya untuk masa yang lama – dia pertama kali disebut semula pada tahun 2015 Raja DLC.

Dahulunya dikenali sebagai Sathona, Savathûn adalah penyihir sarang dan dia mempunyai dua adik perempuan yang dipanggil Xivu Arath dan Oryx, Raja yang Diambil – kedua -duanya pemain Destiny lama akan lebih akrab dengan. Dia berminat untuk mengetahui rahsia paling gelap alam semesta dan telah lama dianggap sebagai musuh yang mengasyikkan.

Lebih seperti ini

Berapa tinggi ratu penyihir di takdir 2?

Betapa besarnya ratu penyihir di takdir 2? Membuat Lady Dimitrescu yang Resident Evil Village kelihatan setinggi Frodo Baggins, Savathûn dikatakan sekitar 21 kaki, yang menjadikannya lebih menakutkan daripada dia sudah kelihatan. Lebih baik membawa tangga ke pertempuran, maka, kami akan bertaruh.

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Apa Yang Baru Dengan Destiny 2 Gameplay untuk The Witch Queen DLC?

Apa yang disertakan dengan DLC Witch Queen di Destiny 2? Kami tahu bahawa senjata tenaga glaive sedang dalam perjalanan dan ia akan menjadi debut untuk senjata huru-hara pertama dalam permainan untuk satu. Dan bagi tetapan untuk DLC, pemain akan menuju ke dunia takhta Savathûn untuk pengembaraan itu.

Kami juga tahu bahawa kami akan mendapat penambahan sistem kerajinan senjata ke permainan dan ia boleh digunakan untuk pilihan shader, mod, dan statistik adat. Tetapi lebih lanjut mengenai permainan apa yang akan menjadi seperti di DLC dan perubahan yang akan ada untuknya hanya diketahui oleh mereka yang berada di Bungie. Mudah -mudahan, kita akan belajar lebih lama lagi!

Takdir 2 perisai eksotik ratu penyihir

Ratu penyihir

Terdapat enam senjata eksotik baru yang datang dalam The Witch Queen – bahagian penting dari mana -mana luaran Guardian – dua untuk setiap tiga kelas permainan.

Dan sekarang Bungie telah memberikan pandangan pertama pada beberapa perisai yang hebat yang dapat anda perolehi di The Witch Queen. Tiga perisai yang ditetapkan di atas adalah semua ganjaran dari senarai main ritual – Vanguard, Crucible dan Gambit. Barang menarik.

Adakah terdapat treler untuk DLC penyihir Destiny 2’s The Witch Queen?

DLC Destiny 2’s The Witch Queen menerima treler pengumuman yang sangat mengasyikkan beberapa bulan lalu, yang tepat di bawah untuk anda menonton sekarang! Ia kelihatan cantik, betul?

Ikuti Radio Times Gaming di Twitter untuk semua pandangan terkini. Atau jika anda mencari sesuatu untuk ditonton, lihat panduan TV kami

Lawati jadual pelepasan permainan video kami untuk semua permainan yang akan datang di konsol. Swing oleh hab kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

Isu terbaru Radio Times sedang dijual sekarang – Langgan sekarang untuk mendapatkan setiap isu yang dihantar ke pintu anda. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, lIsten ke podcast Radio Times dengan Jane Garvey.