Destiny 2 Terminal Overload: Cara Melengkapkan, Kekunci, Putaran & Lebih, Destiny 2 Terminal Overload Rotation, Kekunci, dan Cara Selesai | Pcgamesn

Destiny 2 Terminal Overload Rotation, Kekunci, dan Cara Selesai

Sebelum anda benar -benar boleh mendapatkan salah satu kunci ini, anda perlu melakukan beberapa perkara. Pertama, anda perlu mengalahkan Cahaya kempen. . Kemudian, selepas kempen, anda akan menerima usaha yang dipanggil ‘Selamat Datang ke Hall of Heroes.’Lengkapkan usaha ini dan kemudian anda akan mendapat satu lagi yang dipanggil’ Stargazer.’Usaha ini memperkenalkan kunci beban terminal dan akhirnya akan menugaskan anda dengan mendapatkannya.

Destiny 2 Terminal Overload: Cara Melengkapkan, Kekunci, Putaran & Lagi

Destiny 2 Terminal Overload: Cara Melengkapkan, Kekunci, Putaran & Lagi

Ditulis oleh Dave McAdam

Dihantar pada 6 Mac 2023 17:11

 • Bangun untuk mempercepatkan semua kandungan bermusim terkini di Destiny 2 Musim Defiance.

Destiny 2 Terminal Overload: Cara Memulakan

Destiny 2 Terminal Overload: Pasaran beban terminal di peta Neomuna

. Lokasi kitaran acara setiap hari di antara tiga kawasan utama Neomuna, anda mungkin tersandung sebelum anda mengetahui apa -apa mengenainya.

Kemudian, setelah anda menyelesaikan Cahaya kempen, anda akan dapat melihat di mana beban terminal berlaku di peta anda dan juga perjalanan pantas. Sekiranya anda belum membuka kunci keupayaan itu, anda masih boleh mengambil bahagian dalam beban terminal dengan perjalanan ke lokasi semasa pada bila -bila masa, kerana anda mungkin akan menjumpai penjaga yang lain mengambil bahagian.

Cahaya kempen untuk mendapatkan zon beban itu, kerana itu menjamin anda akses segera ke aktiviti tersebut. Juga, anda boleh memuat dengan cara ini dengan sehingga dua rakan.

Takdir 2 Terminal Terlebihan: Putaran

Destiny 2 Terminal Overload Putaran

Seperti yang disebutkan, lokasi yang berlebihan terminal berlaku setiap hari berputar. Sudah awal lagi, tetapi setakat ini putaran telah hilang Ahimsa Park, ke Zephyr Concourse, ke Liming Harbour. .

. Tambahan pula, ganjaran juga kelihatan berputar. Putaran setakat ini:

 • Zephyr Concourse – Rolet Synchronic – Strand Submachine Gun
 • Liming Harbour – Logik Pekeliling – Pistol Mesin Berat Strand
 • Ahimsa Park – Basso Ostinato – Kekosongan senapang patah

Lebih banyak senjata dijangka muncul sebagai ganjaran ketika hari dan minggu berlalu. Terlebihan terminal nampaknya menjadi sumber yang hebat untuk senjata strand, jadi ingatlah untuk mengisi senjata anda.

 • .

Destiny 2 Terminal Overload: Cara melengkapkan

Destiny 2 Terminal Overload: Mengambil Legion Shadow dalam Aktiviti Beban Terminal

Sebab lain mengapa anda harus menangani aktiviti lain seperti kempen dahulu, adalah beban terminal itu bukan jenaka. Bungie menggambarkan aktiviti ini sebagai protokol peningkatan 2.0, yang merupakan aktiviti yang sukar untuk diselesaikan jika anda berada di bawah tahap.

Tahap kuasa yang disyorkan untuk beban terminal naik hingga 1810, iaitu topi puncak. Selagi ada sekumpulan pemain yang terlibat, anda tidak sepatutnya lebih dari 1770 untuk menyelesaikannya.

Apabila anda memulakan aktiviti, perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah mencari psion cabal gergasi yang berdiri di bawah piramid. Tembak tiga piramid yang lebih kecil untuk memulakan pertemuan. Anda kemudian perlu mengalahkan gelombang Black Legion, serta gelombang Vex. Objektif anda akan dijelaskan dengan jelas kepada anda di sebelah kiri atas seperti yang anda lakukan, jadi tidak ada tekaan yang diperlukan.

Terdapat beberapa objektif yang terlibat, seperti menangkap plat, memusnahkan penjana perisai, dan sebagainya. Perkara -perkara ini dilabelkan dengan jelas sehingga anda tidak akan mempunyai masalah mencari mereka, pastikan untuk berhati -hati untuk objektif dan tinggal di hadapan pemasa.

Fasa ketiga dan terakhir melibatkan menghadap ke arah bos pertemuan. Bos pertama adalah psion besar dari sebelumnya, apabila mereka dikalahkan bos kedua, vex gateloard, akan muncul. Bos ini mempunyai tiga fasa kerosakan, di mana anda perlu memusnahkan kristal untuk memecahkan perisainya. Lakukan demikian, kemudian hittle pada kesihatan bos sehingga ia mati dan anda menyelesaikan aktiviti tersebut.

Destiny 2 Terminal Overload: Kekunci Beban Terminal

Destiny 2 Kekunci Terminal Terminal

. Kekunci beban terminal membolehkan anda membuka kunci dada pada akhir terminal beban.

. Khususnya, Quest Stargazer akan mengajar anda tentang menggunakan kunci beban terminal dan membolehkan anda memperolehnya. Sumber -sumber untuk kunci ini adalah;

Saham kunci sebelum mengambil beban terminal untuk memastikan anda mendapat rampasan yang anda perlukan.

. Untuk lebih banyak lagi permainan terkini, lihat Panduan Panduan Mimpi buruk Destiny 2 Lightfall kami.

Destiny 2 Terminal Overload Rotation, Kekunci, dan Cara Selesai

Destiny 2 Terminal Overload adalah acara awam yang memberi anda peluang untuk mendapatkan ganjaran senjata Neomuna tetapi anda perlu mendapatkan kunci untuk membuka dada aktiviti.

Destiny 2 Terminal Overload Guide - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Seorang Guardian memadamkan tembakan dengan senjata helai

Diterbitkan: 7 Mac, 2023

Takdir 2 Terminal Lobak adalah aktiviti baru di neomuna, serupa dengan penempatan mimpi buruk atau mimpi buruk buta. Melengkapkan aktiviti ini dapat memberikan beberapa senjata neomuna manis, tetapi anda harus terlebih dahulu mendapat kunci untuk membuka kunci dada akhir-aktif khas. Sekiranya anda lapar untuk melihat semua persenjataan yang ditawarkan oleh strid awan, inilah yang perlu anda ketahui tentang menyelesaikan beban terminal dan mendapatkan kunci ini.

Anda tidak akan dapat memperoleh kunci beban terminal sehingga anda melengkapkan setiap misi di Senarai Misi Destiny 2 Lightfall. Sebaik sahaja anda menyelesaikannya, anda perlu melengkapkan Selamat Datang ke Hall of Heroes Quest untuk kemudian mendapatkan Quest Stargazer, yang akan berfungsi sebagai jalan keluar dari aktiviti beban terminal dan menggunakan kunci untuk membuka kunci dada khas yang bertelur pada akhir acara itu. Semua pemain Destiny 2 yang melengkapkan acara ini akan mempunyai akses ke dada pertama, tetapi terminal kelebihan utama menjamin anda boleh mengakses dada kedua dalam permainan PC percuma dan memberikan senjata neomuna harian yang dijamin.

Apakah putaran beban terminal Destiny 2?

Putaran beban terminal untuk lokasinya berubah setiap hari antara Ahimsa Park, Zephyr Concourse, dan Liming Harbour. Lokasi akan berubah pada waktu penetapan harian 9 pagi PST / Noon EST / 5pm GMT.

Tarikh Lokasi Senjata dada khas
28 Februari Ahimsa Park Rolet Synchronic
1 Mac Zephyr Concourse Logik bulat
2 Mac Liming Harbour Basso Ostinato
3 Mac Ahimsa Park Rolet Synchronic
4 Mac Logik bulat
5 Mac Liming Harbour Basso Ostinato
Ahimsa Park Rolet Synchronic
7 Mac Zephyr Concourse Logik bulat
Liming Harbour Basso Ostinato

Anda akan mendapat lebih banyak maklumat mengenai senjata ini di bawah.

Cara Mendapatkan Kekunci Beban Terminal 2 Terminal

Anda Boleh Dapatkan Kekunci Beban Terminal Destiny 2 dengan melengkapkan acara awam Neomuna, rondaan, dada pembukaan, dan menyelesaikan nimbus nimbus bermula pada Reputasi Rank 13. .

Sebaik sahaja anda mencapai Reputasi Rank 13 dengan Nimbus, buka kunci ganjaran pangkat utama terminal, yang memberikan kelebihan terminal terminal yang dijamin harian Bounty. Pilih dan lengkapkan ini untuk mendapatkan kunci harian anda untuk membuka dada terminal terminal selepas acara awam.

Destiny 2 Terminal Overload Guide - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Destiny 2 Terminal Overload Dada

Destiny 2 Terminal Overload – Cara Melengkapkan

Destiny 2 Terminal Overload Fungsi Sama juga dengan banyak aktiviti acara awam kumpulan bermusim dan terdiri daripada beberapa fasa. Ini akan menjadi aktiviti yang sukar bagi pemain yang kurang bernasib baik, jadi cukup bersedia untuk acara ini dengan menaik taraf perisai dan senjata anda.

Anda boleh menemui peristiwa awam ini secara rawak di kawasan yang berlainan peta, tetapi setelah menyelesaikan kempen Lightfall dan mengambil usaha Stargazer, anda dapat mengembara terus ke acara -acara ini.

Terdapat pelbagai versi acara ini, tetapi pada akhirnya, mereka mudah, sebagai arahan di sebelah kiri skrin akan memberitahu anda apa yang perlu anda lakukan. Intipati melibatkan melawan gerombolan musuh, tetapi ada beberapa mekanik untuk mengetahui.

Destiny 2 Terminal Overload Guide - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Penjaga melawan musuh Vex di Neomuna

Tangkap plat penyegerakan

. Berdiri di atas plat penyegerakan dan melawan musuh sehingga ambang masa dipenuhi.

Gunakan tengkorak arka

Pada satu ketika, aktiviti akan mengarahkan anda untuk “menggunakan tengkorak arka untuk memusnahkan nod vex.”Kalahkan Vex yang bercahaya untuk mendapatkan tengkorak arka, yang boleh anda gunakan sebagai laser untuk memusnahkan nod. Ini kemudian akan menanam minotaur, yang mesti anda kalahkan untuk maju.

Kalahkan Spotters Psion

Ini agak mudah, kerana permainan akan menunjukkan kepada anda musuh mana yang mesti anda kalahkan.

Memusnahkan sauh

Sauh adalah serpihan kegelapan yang melayang di udara, yang anda menembak.

Mengalahkan sizmic dan protometon

Apabila setiap musuh ini mencapai kesihatan dua pertiga dan kesihatan satu pertiga, mereka akan mendapat perisai. Tembak kristal yang ditandakan di sekitar untuk membuangnya dan terus berurusan dengan kerosakan.

Setelah mengalahkan kedua -dua musuh, anda akan menyelesaikan acara tersebut dan akan dapat membuka dada. Sekiranya anda mempunyai kunci beban terminal, anda juga boleh membuka dada khas.

Destiny 2 Terminal Overload Guide - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Melawan Musuh dalam Terminal Overload

Destiny 2 Terminal Overload Ganjaran Senjata

Cabutan besar dada tambahan khas ialah mereka menawarkan peluang untuk mendapatkan senjata neomuna yang manis dan manis. .

Takdir 2 Terminal Berlebihan Senjata Dada

Destiny 2 Terminal Overload Senjata yang kita tahu setakat ini adalah:

 • Roulette Synchronic – Pistol Submachine Strand
 • Logik Pekeliling – Pistol Mesin Berat Strand
 • Basso Ostinato – Senapang patah yang tidak sah

Rolet Synchronic dan Logik Pekeliling mempunyai peluang untuk jatuh dengan perkhemahan yang baru, yang boleh menanam threadling pada hits akhir ketepatan. .

Destiny 2 Terminal Overload Guide - Bagaimana untuk melengkapkan dan mendapatkan kunci: Dada terbuka selepas melengkapkan beban terminal

Ladang Dada Terminal Terminal

. Sebaik sahaja anda telah membuka kunci terminal yang berlebihan dada tambahan menggunakan kunci beban terminal, anda boleh meninggalkan kawasan tersebut dan kembali ke dada untuk membukanya lagi tanpa menggunakan kunci baru. Ini mungkin akan ditambal dari permainan dengan cepat, jadi lompat ke atasnya jika anda ingin memanfaatkannya.

. Sebaik sahaja anda menamatkan usaha Stargazer untuk memulakan kekunci kelebihan terminal terminal, anda juga akan mahu mengetuk Destiny 2 Maelstrom Quest dan kemudian Destiny 2 Bluejay Quest untuk menemui segala -galanya Musim 20 permainan Space Popular yang ditawarkan.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara Mendapatkan Kunci Beban Terminal di Destiny 2

Cara Mendapatkan Kunci Beban Terminal di Destiny 2 Gambar Pilihan

Takdir 2: Cahaya mempunyai banyak rompakan baru untuk anda cari. Dan anda akan memerlukannya untuk mencapai topi tahap kuasa baru. Nasib baik, anda boleh menggunakan kunci beban terminal bersamaan dengan acara yang akan dijamin beberapa rampasan yang hebat. . Tetapi di sini kami akan memberitahu anda dengan tepat bagaimana untuk mendapatkan kunci kelebihan terminal Takdir 2.

Takdir 2: Cahaya – Apakah kunci beban terminal?

Kunci Terminal Overload adalah item yang digunakan untuk membuka dada pada akhir acara Terminal Overload. Anda mungkin melihat peristiwa ini berlaku beberapa kali semasa anda di Neomuna. Oleh kerana musuh yang anda bertengkar adalah tahap yang tinggi, anda tidak akan dapat mengambil tindakan dengan mudah. Tetapi, sebaik sahaja anda mendapat gear yang lebih kuat, anda akan dapat menyertai acara tersebut dan menjaringkan beberapa rampasan yang baik. Dan kunci beban terminal dapat menjamin anda lebih baik ganjaran.

Destiny 2 Terminal Overload Dada

Tangkapan skrin oleh pencerobohan PC

Cara membuka kunci kunci

Sebelum anda benar -benar boleh mendapatkan salah satu kunci ini, anda perlu melakukan beberapa perkara. Pertama, anda perlu mengalahkan Cahaya kempen. Ini adalah prasyarat untuk banyak kandungan baru sehingga harus menjadi keutamaan anda. .’Lengkapkan usaha ini dan kemudian anda akan mendapat satu lagi yang dipanggil’ Stargazer.’Usaha ini memperkenalkan kunci beban terminal dan akhirnya akan menugaskan anda dengan mendapatkannya.

Destiny 2 Terminal Overload Key Bounty

Tangkapan skrin oleh pencerobohan PC

Terdapat empat cara untuk mendapatkan kunci beban terminal pada ketika ini. Semasa di Neonuma, peronda, acara awam, atau merampas dada mempunyai peluang kecil untuk memberi ganjaran kepada anda dengan kunci beban terminal. Dan selepas Stargazer Questline, anda boleh merebut Bounty Kunci Terminal dari Nimbus. Melengkapkan Bounty Nets Anda Kunci Terminal Terminal Dijamin.

. Acara Terminal Overload juga memberi anda senjata berasaskan strand seperti pistol mesin logik bulat dan pistol submachine rolet synchronic. Oleh itu, bagi mereka yang ingin mengisi koleksi, merebut kunci beban terminal ini adalah salah satu perkara terbaik yang perlu dilakukan Takdir 2 sekarang.

 • Ditandai dengan
 • Bungie
 • Takdir 2
 • Takdir 2: Cahaya