Destiny 2 Telesto Community Acara di Musim Rampasan | Lombong data, spekulasi telesto, & butiran setakat ini – dot eSports, Destiny 2 Telesto Acara berakhir dalam kekeliruan | Pcgamesn

Acara Destiny 2 Telesto berakhir dengan kekeliruan

Mudah -mudahan, musim yang agak perlahan bermakna Bungie hanya bersiap untuk menarik beberapa jalan cerita terakhir di musim 19 sebagai pendahulu kepada pengembangan yang akan datang. Tarikh pelepasan cahaya Destiny 2 tahun 2023 semakin mendekati. Akhirnya, adalah menarik untuk melihat lebih banyak telur Paskah dan kejutan dalam apa yang diketahui secara meluas menjadi salah satu permainan ruang PC terbaik dalam masa terdekat.

Destiny 2 musim acara komuniti rampasan: lombong data, spekulasi telesto, dan butiran setakat ini

Takdir 2 Peminat keluar dari tetapan semula pada Nov. 8 Dengan hanya kejutan di udara kerana kerosakan Telesto, dan tidak betul -betul kerana alasan biasa. Walaupun Telesto lebih dikenali sebagai pistol meme komuniti kerana bilangan pepijat yang disebabkan (dan juga mempunyai laman web yang didedikasikan untuk menjejaki kecelakaannya), tingkah laku Telesto dimatikan, walaupun dengan standard biasa. Dan peminat fikir ia boleh menjadi pembentukan acara komuniti.

Walaupun ia mungkin kelihatan ganjil untuk melompat dari “Telesto menembak secara berbeza” ke “kami mendapat acara komuniti,” ia mungkin tidak sepenuhnya berada di luar bidang kemungkinan. Cahaya.GG, sebuah laman web yang menyusun data dari API, telah menyebutkan kepada acara komuniti, dan hujung ekor musim rampasan akan menjadi masa yang baik untuk sama ada memulakannya atau sekurang -kurangnya membinanya.

Tidak jelas jika ada hubungan antara kedua -dua dan apa yang boleh, tetapi perbincangan, spekulasi, dan kemungkinan mendapat peminat menggaru kepala mereka di Reset pada Nov. 8. Apa yang kita tahu setakat ini ialah API menyenaraikan acara komuniti dan telesto berkelakuan luar biasa. Walau bagaimanapun, semua yang lain ditinggalkan untuk spekulasi.

Inilah yang kita tahu mengenai acara komuniti yang mungkin setakat ini.

Adalah Takdir 2 Mendapatkan acara komuniti di musim rampasan?

Walaupun kita tidak boleh 100 peratus pasti Mendapatkan acara komuniti buat masa ini, ada cukup menyebutnya untuk mempercayai acara komuniti, jika tidak dalam kerja -kerja, sebenarnya dirancang untuk musim rampasan, terima kasih kepada maklumat dari cahaya..

Cahaya.GG menunjukkan satu set kejayaan yang berkaitan dengan acara komuniti di musim rampasan, yang boleh didapati di API. Berdasarkan penemuan ini, pemain mungkin perlu mendapatkan sumber untuk meningkatkan suku Eliksni, menurut maklumat Triumph. Hakikat bahawa data ini menjadikannya API menunjukkan bahawa pada satu ketika, Bungie merancang untuk melakukan acara sedemikian, dan dijadualkan untuk musim ini. Tetapi di mana telesto masuk, dan bagaimana keadaannya Destiny 2’s Senjata paling salah dimainkan?

Telesto diserang, tetapi kali ini dengan tujuan

Dengan tetapan semula mingguan pada Nov. 8 Menandakan akhir Festival Lost dan Tunggu Empat Minggu Sehingga Pembebasan Musim 19, Ini Meninggalkan Tingkap Besar dengan sedikit ke Aktiviti Baru di Musim Rampasan. Ini bermakna akhir musim akan masak untuk kesimpulan cerita atau acara komuniti.

Ketika Telesto mula merokok dan projektilnya mula tiba -tiba bergerak ke atas, orang menganggap ia hanya salah satu daripada beberapa bug yang memberikan reputasinya Telesto. Tetapi kali ini, ia tidak kelihatan seperti kemalangan: sebagai tambahan kepada trajektori pelik pada boltnya, pistol itu sendiri mempunyai beberapa kesan yang rosak, dan memegang semula akan membetulkannya dan membolehkan pemain menggunakannya secara normal -sama dengan senjata dengan senjata dengan lebih daripada satu mod penembakan.

Bahagian komuniti, termasuk Paul Tassi dan Pencipta Kandungan Forbes Aztecross, yang diburu untuk makna ini. Tassi mengekalkan ini boleh dikaitkan dengan acara itu, dan beberapa pemain terus memburu apa -apa petunjuk yang mungkin untuk misteri, tanpa mengira di mana ia memimpin.

Tingkah laku projektil baru Telesto mengingatkan konstelasi, yang membawa kepada satu garis pemikiran. Telesto dinamakan sempena salah satu bulan Saturnus, yang akan bersesuaian dengan kedua -dua teori konstelasi dan idea bahawa ia boleh dilakukan dengan tema ruang umum. Tassi juga menarik perhatian kepada set bertema telesto di kedai Eververse, dengan teks rasa setiap item mungkin menjadi petunjuk. Salah satu perhiasan topeng Festival of the Lost juga digayakan selepas senapang Fusion, yang bermaksud Bungie menggandakan rujukan Telesto walaupun sebelum kerosakan palsu itu.

API menyenaraikan acara komuniti di musim rampasan (seperti yang disahkan oleh cahaya.. Walaupun tidak jelas bagaimana (atau jika) Telesto akan membawa pemain ke acara komuniti misteri, penjaga di seluruh galaksi telah mata mereka berpaling ke telesto -walaupun ia hanya menembaknya ke atas selama berjam corak dalam mod penembakan yang seolah -olah rawak.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV, mendapat pihak ketiga di DMZ, atau gagal dalam heist stealth dalam Payday 3. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Acara Destiny 2 Telesto berakhir dengan kekeliruan

Destiny 2 Telesto Acara berakhir dengan kekeliruan: imej senapang fusion linear telesto pada latar belakang yang gelap dan pixelated

Acara Telesto Destiny 2 membingungkan, menurut beberapa pemain yang mempunyai jangkaan yang lebih tinggi untuk kejutan Bungie dalam permainan/IRL Crossover. Sesetengah penjaga menemui acara itu, yang melibatkan corak pelik yang sering diproknikan sebelum mendapat sentimen dan mengambil alih akaun Twitter Destiny, yang dibandingkan dengan skala peristiwa takdir yang lalu. Penjaga yang teruja dengan aktiviti komuniti berskala besar dan bukannya mendapati diri mereka dengan kod lambang percuma dan mod penembakan alternatif untuk senjata dalam apa yang dipersetujui oleh pemain adalah salah satu permainan FPS terbaik di PC pada tahun 2022. Hasilnya berjumlah kekeliruan di kalangan pemain Destiny 2 tentang apa yang sebenarnya berlaku.

Destiny 2 telah mengadakan beberapa acara komuniti berskala besar, beberapa di antaranya menyebabkan beberapa pemain bekerja sepanjang masa untuk cuba memahami teka-teki ketika mereka muncul dalam permainan. Ini termasuk Niobe Labs, yang akan membuka kunci kemudahan Armory Black Secret (pemain berjuang untuk melengkapkan teka -teki, jadi Bungie membukanya sebelum masyarakat mengetahui penyelesaiannya), dan koridor masa, yang membuat pemain sibuk untuk hari -hari yang tidak terhingga dan melihat simbol.

Ketika Telesto mula menunjukkan grafik yang luar biasa dalam permainan, beberapa pemain teruja dengan prospek acara besar. Malah wartawan Paul Tassi, yang sering meliputi kandungan takdir 2, seolah -olah bersedia untuk kemungkinan aktiviti komuniti utama.

‘Pengambilalihan’ Telesto dari akaun Twitter Bungie, di mana senjata itu kelihatan telah mendapat sentimen dan mula berkomunikasi secara langsung dengan peminat, hanya memicu harapan pemain.

Walau bagaimanapun, ahli pasukan komuniti Bungie Cosmo menghancurkan jangkaan ini apabila dia berkongsi bahawa tidak ada teka -teki untuk menyelesaikannya, satu kenyataan yang diulangi dalam pasukan minggu ini di Bungie Weekly Ringkasan.

Akhirnya, gembar-gembur menghasilkan lambang bebas, yang pemain boleh menebus kod 9lx-7yc-6TX pada laman web penebusan kod bungie.

The Reveal Stunned beberapa ahli komuniti Destiny 2, yang mendapati diri mereka keliru tentang mengapa syarikat itu akan mengadakan acara seperti itu melalui hadiah lambang telesto.

YouTuber Aztecross, yang mendedikasikan masa penting untuk mengetahui sama ada terdapat kod dalam corak senjata di kedua -dua alirannya dan video YouTube, tweet gif sebagai tindak balas kepada kod lambang yang berkata, “Adakah itu?”

Begitu juga, Destiny 2 Streamer Joverrated tweeted gif yang berbeza yang memaparkan wajah yang kecewa dan teks “Adakah semuanya untuk lambang.”

. Beberapa orang mengambil Reddit untuk menjelaskan bahawa isu mereka tidak dengan peristiwa yang kecil dan tidak dijangka, tetapi kekurangan ganjaran ditambah kepada kekecewaan mereka dengan musim keseluruhan itu sendiri.

“Saya fikir ia hanya kekecewaan musim ini, [Festival of the Lost], bercampur dengan harapan masyarakat bahawa akhirnya akan menjadi acara rahsia lagi. . Komen mempunyai lebih daripada 600 upvotes.

Yang lain merasakan seolah-olah pengambilalihan menetapkan jangkaan yang tinggi tetapi kemudian berkhidmat sebagai hanya promosi untuk t-shirt bertema telesto di kedai Bungie. Aduan ini datang pada tumit aduan bahawa Festival Permainan baru -baru ini Kad Acara yang Hilang juga berjumlah taktik untuk Bungie untuk menekan pemain untuk wang.

Secara keseluruhannya, permainan ini dilaporkan mengalami jumlah pemain yang lebih rendah daripada jangkaan di seluruh papan. Pemain telah menyatakan rasa tidak puas hati dengan kandungan bermusim berulang permainan dan perayaan tahunannya yang hilang, yang mempunyai beberapa pepijat dan isu apabila dilancarkan.

Malah arka utama 3.0 Pembaikan tidak mencukupi untuk beberapa pemain, berikutan solar 3.0 dan tidak sah 3.0 Reworks pada musim sebelumnya. Tarikh pelepasan Destiny 2 Season 19 pada 6 Disember akan datang dengan cepat dan dijangka membawa Reworks ke sekurang -kurangnya 25 senjata eksotik permainan, dan ada yang mengesyaki ini adalah penggoda untuk apa yang Guardians boleh mengharapkan dengan pulih senjata. IS mungkin akan memberi kesan kepada pilihan kami untuk Destiny Best 2 Arc 3.0 Bina, Destiny Best 2 membina solar selepas 3.0 Subclass Rework, dan Destiny Best 2 Void Subclasses.

Walau apa pun, sentimen tetap bahawa sesetengah pemain mempunyai jangkaan yang lebih tinggi untuk acara tersebut. Di luar sejarah peristiwa komuniti, Destiny 2 terkenal dengan rahsia dan teka-teki dalam serbuan dan aktiviti dalam permainan lain, yang boleh mengambil masa yang paling elit untuk menyelesaikan. Malangnya, sejarah kejutan dalam permainan yang signifikan menyebabkan pemain mempunyai jangkaan yang lebih tinggi untuk apa yang pada dasarnya adalah jenaka praktikal.

Mudah -mudahan, musim yang agak perlahan bermakna Bungie hanya bersiap untuk menarik beberapa jalan cerita terakhir di musim 19 sebagai pendahulu kepada pengembangan yang akan datang. Tarikh pelepasan cahaya Destiny 2 tahun 2023 semakin mendekati. Akhirnya, adalah menarik untuk melihat lebih banyak telur Paskah dan kejutan dalam apa yang diketahui secara meluas menjadi salah satu permainan ruang PC terbaik dalam masa terdekat.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.