Destiny 2 telah ditarik dari, kini boleh didapati dari Steam secara percuma | TechSpot, PSA: Ini adalah peluang terakhir anda untuk memindahkan Destiny 2 Account anda dari Steam | Pcgamesn

PSA: Ini adalah peluang terakhir anda untuk memindahkan akaun Destiny 2 anda dari ke Steam

Seperti yang anda harapkan, cara perpisahan ini membawa kepada sedikit berita lain yang berkaitan. ..

Destiny 2 telah ditarik dari pertempuran.bersih, kini boleh didapati dari Steam secara percuma

Destiny 2 telah ditarik dari Battle.net, kini boleh didapati dari Steam secara percuma

Pada bulan Jun, kami melaporkan mengenai keputusan pemaju Destiny 2 Bungie untuk berpecah daripada penerbit Activision, mengambil francais utama mereka dengan mereka. Keputusan ini dilaporkan dibuat selepas studio semakin bosan dengan Activision dan kecenderungannya untuk mengawal projek yang membantu membiayai dana.

. Selanjutnya, disebabkan sifat perpecahan, diturunkan bahawa Destiny 2 tidak lagi akan dijual pada pertempuran Blizzard (atau, pada masa kini, Activision).kedai bersih; Sebaliknya, Bungie merancang untuk mengedarkan kandungan mereka melalui Steam.

Minggu ini, penghijrahan akhirnya mula berkuatkuasa. Destiny 2 kini telah hilang dari pertempuran.Pelancar Bersih, dan dilancarkan secara rasmi di Steam. Permainan ini kini tersedia tanpa kos dan perkhidmatan penghijrahan akaun percuma telah disediakan untuk pemain sedia ada.

Di samping pelancaran stim percuma permainan, pengembangan terbaru Destiny 2 akan tiba di platform pengedaran digital dengan harga $ 34.99. .

Sekiranya Edisi Deluxe Digital lebih banyak kelajuan anda, Shadowkeep mempunyai salah satu daripada mereka. Ia akan membawa anda $ 59.99, termasuk pas musim terbaru permainan dan beberapa item bertema pengembangan.

PSA: Ini adalah peluang terakhir anda untuk memindahkan akaun takdir anda dari pertempuran.Bersih ke Steam

Versi PC Destiny 2 kini boleh didapati secara eksklusif di Steam, selepas bertahun-tahun dalam pertempuran Activision-Blizzard.. . Tetapi jika anda biasa bermain Destiny 2 dan mempunyai watak luput yang anda ingin simpan, anda perlu bergerak pantas – ini adalah peluang terakhir anda untuk berhijrah Destiny 2 Battle.Akaun Bersih ke Steam.

Anda tidak akan dapat log masuk ke dalam pertempuran anda.. Jadi jika anda mula bermain takdir 2 dalam pertempuran.. Destiny 2 adalah percuma untuk bermain di Steam, jadi anda tidak perlu membeli permainan di platform baru untuk bergerak.

Tarikh akhir ini tidak menjejaskan pilihan silang perkembangan yang lebih luas. Anda masih boleh memindahkan watak anda ke Steam dari Konsol, atau sebaliknya. .versi bersih di sini.

Anda boleh menuju ke laman web rasmi untuk memulakan pemindahan akaun anda.

Thumbnail YouTube

Lihat Destiny 2: Beyond Light Review jika anda ingin kembali ke Bungie’s Take On FPS Games.

Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.