Destiny 2 Tarikh Banner Besi, Mula Masa, Ganjaran, dan Quest | Pcgamesn, bagaimana untuk menyelesaikan Destiny 2 Banner Banner Daily Challenges | Gamesradar

Cara Melengkapkan Destiny 2 Banner Banner Harian

Untuk melengkapkan garis Quest Banner Iron secepat mungkin, Penjaga dapat meningkatkan keuntungan reputasi Banner Besi mereka dengan melakukan perkara berikut:

Destiny 2 Iron Banner adalah cara bagi pemain yang paling mahir untuk mendapatkan senjata khas, dan set perisai yang tidak dilihat sejak permainan pertama.

Destiny 2 Iron Banner Season 18 Waktu Mula, Ganjaran, dan Quest: Lord Saladin, yang menjalankan Banner Besi

Diterbitkan: 22 Mei 2023

? Banner Besi selalu menjadi masa yang menarik untuk penggemar PvP, dengan pemain yang paling mahir diberi ganjaran dengan perisai eksotik, senjata, dan shaders yang unik. Banner Besi tidak sering datang, jadi penting untuk mengetahui dengan tepat apabila anda dapat bersaing dengan yang terbaik dalam mod multiplayer yang sangat kompetitif.

Banner Besi adalah ruji permainan FPS, meraikan aktiviti PVP Destiny 2 yang paling kacau. Walaupun ia beroperasi sama dengan CRUCIBLE, acara masa yang istimewa ini menawarkan satu set ganjaran terhad yang hanya dapat diperoleh oleh pemain dengan menyelesaikan aktiviti Banner Iron. Ia tersedia untuk semua pemain dalam permainan PC percuma, tanpa mengira sama ada mereka memiliki ekspansi dalam permainan atau DLC bermusim.

Destiny 2 Iron Banner Season 18 Waktu Mula, Ganjaran, dan Quest: Dua penjaga menyerang di hadapan simbol Banner Besi

Destiny 2 Iron Banner Tarikh Mula

Ia mungkin sebulan atau lebih sebelum acara Banner Banner seterusnya – yang sebelumnya berakhir pada 2 Mei.

Pemain baru mesti menyelesaikan pencarian cahaya baru hingga ke titik di mana mereka telah bertemu dengan Lord Shaxx untuk mengakses Banner Besi. Penjaga mesti bercakap dengan Lord Saladin di halaman menara. Lord Saladin biasanya hanya muncul ketika Banner Besi aktif. Banner Besi terbuka kepada semua pemain, tanpa mengira sama ada mereka memiliki DLC.

Sepanjang acara itu, anda boleh berpangkat dengan Lord Saladin dengan menyelesaikan perlawanan dan menyelesaikan tugas yang meningkatkan reputasi pemain. .

Acara ini biasanya mempunyai mod khas, dan ketika ia digunakan untuk berubah secara bermusim, acara itu kini akan berputar melalui tiga mod yang berbeza kerana ia timbul sepanjang musim.

. Oleh itu, anda tidak perlu risau tentang meratakan senjata dan gear anda sebelum menyertai acara tersebut.

Perhatikan bahawa tidak ada Destiny 2 Ujian Acara Osiris pada hujung minggu apabila Banner Besi aktif.

Ganjaran Banner Iron Destiny 2

Sesiapa yang memberitahu anda bahawa mereka bermain Banner Iron semata -mata untuk cabaran itu, terus terang, pembohong. . Banner Besi juga akan dapat menggugurkan kepingan perisai dengan statistik yang 60+, yang biasanya lebih baik daripada kebanyakan penurunan dunia.

Musim ini, pemain boleh mendapatkan senjata Banner Iron sebelum ini termasuk senapang nadi solar jorum dan gigitan senapang sniper kinetik Fox. Walau bagaimanapun, senjata telah diubah untuk memasukkan faedah baru. Pemain yang telah memperoleh senjata ini pada masa lalu boleh memfokuskan Engrams untuk cuba mendapatkan gulungan yang lebih baik, sementara pemain yang belum memperolehnya dijamin untuk mendapatkannya dengan kedudukan. Penjaga Boleh Mendapat Bite of the Fox (Rapid Hit/Iron Gaze) di Rank 4 dan Jorum’s Claw (Bergerak Sasaran/Pijar) di Rank 7. . .

Pemain menembak untuk perisai pepejal semasa Banner Besi Pertama Musim Boleh Mendapatkan Set Iron Companion, yang dikeluarkan pada asalnya dalam permainan Destiny pertama dan ditarik balik dalam Destiny 2 Musim 19.

Takdir 2 memalsukan usaha besi

Sehingga Musim 19, pemain yang mengambil bahagian dalam Banner Iron diperlukan untuk memperoleh dan melengkapkan pencarian besi yang menempa. Tidak kira tahap kemahiran pemain, pencarian agak mudah, dan kebanyakan pemain dapat menyelesaikannya dalam seminggu. Kami tidak pasti sama ada Bungie merancang untuk mengekalkan langkah -langkah pencarian besi yang sama, tetapi kami telah meninggalkan mereka sebagai sebahagian daripada panduan ini supaya pemain tahu apa yang mungkin mereka harapkan apabila Banner Iron pertama dilancarkan pada Musim 20.

Langkah -langkah pencarian adalah seperti berikut:

 • Lengkapkan perlawanan Banner Besi.
 • Menyelesaikan cabaran harian.
 • .
 • Kumpulkan Banner Banner Engram Ganjaran dari Lord Saladin.
 • Perlawanan sepanduk besi lengkap semasa memakai perisai (sekurang -kurangnya satu keping) dari set Banner Iron Musim. Potongan perisai spanduk besi tambahan memberikan kemajuan yang lebih cepat.
 • Bercakap dengan Lord Saladin untuk menyelesaikan pencarian.

.

Destiny 2 Banner Reputation Boosts and Iron Lord Title

Untuk melengkapkan garis Quest Banner Iron secepat mungkin, Penjaga dapat meningkatkan keuntungan reputasi Banner Besi mereka dengan melakukan perkara berikut:

 • Melengkapkan lima keping gear spanduk besi (peningkatan 200% untuk semua lima keping).
 • Cabaran harian Banner Banner Lengkap (peningkatan 100% setiap cabaran, sehingga 400%).
 • Melengkapi Emblem Banner Besi (kenaikan 10%).
 • Lengkapkan lebih banyak perlawanan spanduk besi, kerana lebih banyak perlawanan yang anda selesaikan, lebih banyak permainan mempercepat kemajuan anda setiap perlawanan.
 • Meningkatkan pangkat Banner Besi, kerana pangkat yang lebih tinggi juga memberi ganjaran lebih banyak reputasi.

. Dari segi sejarah, menyelesaikan cabaran Banner Iron juga membuka kunci Pinnacle Gear. Kerana pepijat, cabaran harian tidak ditunjukkan, tetapi Bungie menjangkakan ini akan diperbaiki tidak lama lagi,

. Semoga berjaya, Guardian – anda akan memerlukannya!

. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara Melengkapkan Destiny 2 Banner Banner Harian

Destiny 2 Iron Banner Destiny 1 set perisai klasik untuk setiap kelas

Cabaran Banner Iron Destiny 2 kembali untuk acara pertama musim penyihir, yang melihat mod kubu dan dua senjata klasik kembali. Seperti biasa, cabaran musim ini menugaskan anda dengan bermain Banner Banner semasa menggunakan mana -mana Sublclass yang layak. Kali ini semua tiga subkelas cahaya, jadi Strand dan Stasis keluar untuk Destiny 2 Cabaran. Pinnacle Legendary Gear Drops dan Iron Banner Reputation Multipliers terpaksa dimenangi dengan setiap cabaran, jadi inilah yang perlu anda lakukan untuk menyelesaikan cabaran harian Destiny 2 Banner Destiny minggu ini.

Cara Mencari Destiny 2 Iron Banner Daily Challenges

Setiap cabaran harian Banner Banner untuk Destiny Pertama 2 Musim Acara Banner Iron Witch memerlukan anda perlawanan lengkap semasa menggunakan arka, tidak sah, atau subclass solar:

 1. Lengkapkan 3 Banner Banner Perlawanan Menggunakan Arka, Kekosongan, atau Subkelas Solar
 2. Lengkapkan 4 perlawanan Banner Besi yang lebih banyak menggunakan arka, tidak sah, atau subclass solar
 3. Lengkapkan 5 Lagi Perlawanan Banner Besi Menggunakan Arka, Kekosongan, atau Subkelas Solar
 4. Lengkapkan 6 lagi Perlawanan Banner Besi Menggunakan Arka, Kekosongan, atau Subkelas Solar.

Dengan kemajuan yang membawa dari setiap cabaran, itu 18 Banner Banner Perlawanan secara keseluruhan. Anda boleh mengetahui berapa banyak perlawanan yang anda mainkan untuk cabaran harian Banner Banner dengan membuka halaman Destinasi, memilih The Crucible, dan kemudian melayang kursor anda ke atas Nod Aktiviti Banner Besi. .

Untuk mendapatkan lebih banyak cabaran harian Banner Banner, anda secara automatik akan menerima yang baru dengan Reset Harian untuk empat hari pertama acara Banner Iron – itu dari Destiny 2 Reset Mingguan pada hari Selasa hingga Jumaat. Dengan mengelirukan, mereka ditandakan sebagai cabaran ‘mingguan’ dan tidak tamat tempoh sehingga akhir acara Banner Besi pada Selasa berikutnya. .

Ganjaran Cabaran Harian Iron Banner

Bermain perlawanan Banner Iron juga harus membuat anda banyak umpan untuk Destiny 2 memancing.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan cabaran harian, anda akan segera mendapat ganjaran anda: a Pinnacle Iron Banner Loot Drop, Rangsangan 50% untuk keuntungan kedudukan Banner Banner anda. Gunakan sehingga 5 keping gear spanduk besi – itulah senjata bendera besi, sekeping perisai, atau perhiasan perisai – dan mana -mana lambang Banner Iron untuk meningkatkan pengganda pangkat anda lebih jauh lagi. .

Musim baru bermaksud Lord Saladin mempunyai persenjataan baru yang ditawarkan juga. . Pastikan anda juga mengumpulkan mana -mana Banner Banner Engrams untuk mendapatkan rampasan rawak, atau membelanjakannya pada penyahkodan fokus Lord Saladin untuk mendapatkan gear Banner Iron semasa dan warisan Lord.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.