Destiny 2 Status Server Untuk Musim Penyihir 2023, Destiny 2 Server Down: Downtime, Times Penyelenggaraan & Bagaimana … | Permainan awal

Destiny 2 Server Down: Downtime, Waktu Penyelenggaraan & Cara Memeriksa Status Pelayan

Pemain harus ambil perhatian bahawa kemas kini ini mengikuti kelewatan yang disebabkan oleh serangan DDOS. Mudah-mudahan, semua orang akhirnya dapat memainkan Crota’s End dalam kesukaran Master, bersama dengan penurunan kadar penurunan yang sangat ditunggu-tunggu.

Status pelayan Destiny 2 untuk Musim Penyihir 2023

Destiny 2 Season of the Witch ada di sini, kerana Bungie telah membuat penyesuaian kepada pelayan rasminya. Oleh itu, status pelayan Destiny 2 adalah sesuatu yang banyak pemain mengawasi. Pemain di seluruh dunia mengisar entri bermusim ketiga Lightfall, dengan sangat sedikit diketahui mengenai jalan cerita keseluruhan setakat ini. Walau bagaimanapun, Bungie menggoda beberapa kandungan, dengan lebih banyak aktiviti dan acara tahunan yang akan datang pada bulan -bulan akan datang.

Terdapat penyelenggaraan yang dijadualkan juga, di mana Bungie akan menurunkan pelayan rasmi mereka selama dua jam dan 45 minit. Pemain boleh mengharapkan beberapa tweak ke kotak pasir bersama hotfix mingguan, yang mungkin termasuk eksploitasi permainan, beberapa penyesuaian untuk jatuh, dan banyak lagi.

Untuk memeriksa nota patch penuh, semua orang dapat mengawasi laman web rasmi Bungie. Artikel berikut menyenaraikan downtime penyelenggaraan untuk Destiny 2 pelayan di semua wilayah utama.

Adakah Destiny 2 pelayan turun sekarang?

Sehingga sekarang, pelayan Destiny 2 mengalami beberapa kesukaran. Pemain telah melaporkan kejadian berterusan kod ralat Weasel, Bee, dan Baboon. Bungie belum lagi menangani masalah ini, tetapi pembetulan harus tersedia dalam beberapa jam akan datang.

Jadual Status & Penyelenggaraan Pelayan 2 Destiny

Destiny 2 pelayan sering memerlukan penyelenggaraan untuk memastikan pelancaran yang lancar semasa siaran bermusim dan pengembangan, atau bahkan semula mingguan. Oleh itu, dengan musim penyihir pada minggu kelima, Bungie merancang untuk menurunkan pelayannya mengikuti salah satu hujung minggu liar dalam permainan.

Pada masa menulis artikel ini, pelayan Destiny 2 akan tetap di luar talian kerana Bungie akan menjalankan penyelenggaraan kecemasan sebelum mereka membawa Hotfix 7 yang dijadualkan.2.0.4. Pemain boleh mengharapkan kemas kini kecil muncul apabila pelayan mencapai masa tetapan semula, pada 10 a.m. UTC -7.

Pemain harus ambil perhatian bahawa kemas kini ini mengikuti kelewatan yang disebabkan oleh serangan DDOS. Mudah-mudahan, semua orang akhirnya dapat memainkan Crota’s End dalam kesukaran Master, bersama dengan penurunan kadar penurunan yang sangat ditunggu-tunggu.

Semua kandungan yang dijadualkan dari 19 hingga 26 September termasuk yang berikut:

 • Kesukaran Master dilancarkan untuk serangan akhir Crota.
 • Sial syaitan memasuki kolam renang malam.
 • Rift dan Mayhem di The Crucible.
 • Sumpah Murid dalam Senarai Main Rotor Raid.
 • Nubuatan Dungeon di senarai main pemutar penjara bawah tanah.
 • Pemutar misi eksotik akan termasuk Vox Obscura untuk Rasulul Mati.

Pemain juga boleh mengambil bahagian dalam kumpulan akhir aktiviti dan misi bermusim, bersama dengan kejatuhan merah yang dijamin baru.

Pembaca juga boleh mengawasi jawatan rasmi Bungie di akaun Twitter sokongan mereka. Walau bagaimanapun, laman web rasmi akan menyiarkan nota patch penuh pada 7 yang akan datang.2.0.4.

Takdir 2 musim jadual penyelenggaraan pelayan yang mendalam

Selain penyelenggaraan kecemasan Bungie dalam kes -kes khas, pelayan diturunkan untuk penyelenggaraan biasa setiap hari Selasa. Ini telah berlaku selama beberapa musim, dan formatnya tidak berubah Musim 22 Sama ada. Setelah mengatakan itu, diberikan di bawah adalah runtime penyelenggaraan untuk pelbagai wilayah di seluruh dunia.

 • Amerika Syarikat: 7:15 pagi hingga 10 pagi pt
 • India: 7:45 PM hingga 10:30 PM IST.
 • China: 10:15 petang hingga 1 pagi waktu tempatan.
 • UK: 3:15 petang hingga 6 petang BST.
 • Australia: .m. hingga 3 a.m. masa tempatan.
 • Brazil: 11:15 a.m. hingga 2 p.m. masa tempatan.

Biasanya, mana-mana laman web aplikasi pihak ketiga yang terikat dengan API permainan juga akan dibawa ke luar talian. Ada yang termasuk Dim (Destiny Item Manager), Resipi Destiny, Destiny Tracker, D2 Gunsmith, App Destiny Companion, dan laman web rasmi Bungie.

Pemain disyorkan untuk mengemas kini fail permainan yang digunakan dengan kemas kini baru, kerana gagal berbuat demikian akan membawa kepada kesilapan kucing dalam permainan.

Destiny 2 Server Down: Downtime, Waktu Penyelenggaraan & Cara Memeriksa Status Pelayan

Pelayan Destiny 2 akan turun hari ini untuk memohon kemas kini 7.2.0.3 hingga permainan. Berikut adalah semua masa penyelenggaraan yang dianggarkan dan bagaimana untuk memeriksa sama ada pelayan takdir kini turun.

Destiny 2 Server Turun

Adakah Destiny 2 pelayan turun? Artikel ini akan memberitahu anda segala -galanya mengenai masa penyelenggaraan pelayan semasa atau yang akan datang dan bagaimana anda boleh menyemak sama ada pelayan kini berada di luar talian. Takdir 2 kemas kini 7.2.0.3 akan dikeluarkan hari ini, jadi untuk melaksanakan kemas kini ini dengan betul dalam permainan, pelayan Destiny 2 akan turun untuk jangka masa tertentu.

Di sini anda akan dapati semua yang anda perlu ketahui mengenai masa penyelenggaraan semasa dan bagaimana untuk memeriksa status pelayan dan mengetahui sama ada pelayan sedang turun.

Takdir 2 kemas kini 7.2.0.3: Downtime Server pada hari Khamis, 7 September

Berikut adalah semua hayat pelayan untuk kemas kini 7.2.0.3:

Destiny2 Lightfall

 • Pelayan akan turun pada hari Khamis, 7 Septemberpada pukul 7:15 pagi PDT, 10:15 pagi EST dan 3:15 PM GMT.
 • Dirancang bahawa pelayan kembali dalam talian di 10 pagi PDT, 1 petang EST dan 6 petang GMT pada 7 September.

Takdir 2 ke bawah? Cara memeriksa status pelayan

Sekiranya anda sedang mengalami masalah menghubungkan ke pelayan Destiny 2, ini mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab. Malah Big MMO seperti Destiny 2 mungkin mengalami beberapa isu, di mana pelayan tidak melaksanakan cara mereka sepatutnya. . Berikut adalah beberapa perkara untuk diperiksa sama ada anda menghadapi masalah menyambung ke Destiny 2 Server:

 • Semak tapak sokongan rasmi untuk downtimes pelayan
 • Sekiranya anda berhubung dengan pemain lain mengenai Discord atau Teamspeak, tanya mereka sama ada mereka mempunyai masalah yang sama. Sekiranya mereka tidak, anda pasti yakin bahawa ia adalah masalah tempatan dan bukannya berasaskan pelayan
 • Periksa sama ada Destiny 2 disenarai hitam dalam perisian antivirus atau firewall anda
 • Mulakan semula penghala anda
 • Mulakan semula PC atau Konsol anda
 • Semak akaun Twitter Bungie untuk kemungkinan petunjuk pada waktu henti pelayan