Destiny 2 Stargazer Quest Walkthrough | Loadout, Cara Melengkapkan Stargazer di Destiny 2 | The nerd stash

Cara Melengkapkan Stargazer di Destiny 2

“Gunakan kunci untuk membuka terminal yang berlebihan dada.”

Destiny 2 Stargazer Quest Walkthrough

Ketahui Cara Melengkapkan Destiny 2 Stargazer Quest, termasuk Cara Mendapatkan Kekunci Beban Terminal untuk Membuka Dada Key dan mengalahkan VEX Hydra untuk kod laluan.

Destiny 2 Stargazer Quest: Cloud Strider Nimbus, vendor destinasi untuk Neomuna

Diterbitkan: 10 Mac, 2023

The Destiny 2 Stargazer Quest Membawa anda melalui sejarah Stargazer, seorang ahli matematik menjadi Strider Cloud. Walau bagaimanapun, Quest Stargazer sangat mengejutkan, menugaskan anda dengan menyelesaikan beban terminal, mendapatkan kunci beban terminal, dan mengalahkan sasaran VEX. Nasib baik, inilah cara melengkapkan Destiny 2 Stargazer Quest, termasuk Cara Mendapatkan Kunci Terminal Terminal untuk membuka terminal Terminal Dada Key Dada.

The Destiny 2 Stargazer Quest adalah salah satu daripada beberapa pencarian yang akan membenamkan anda di Neomuna Lore, memberi anda peluang untuk belajar tentang pembela masa lalu. . Kami juga mendapat jawapan kepada persoalan ‘Apa itu tudung di takdir 2?’. Kami telah menyelesaikan Quest Stargazer pada masa kami yang dimainkan untuk Kajian Destiny 2 Lightfall kami.

Destiny 2 Stargazer Quest

The Destiny 2 Stargazer Quest Langkah adalah:

 • Tempah terminal Ayam Ganjaran Dada pada akhir aktiviti
 • Kalahkan VEX Hydra di kawasan terminal ESI untuk mendapatkan kod laluan keselamatan tinggi
 • Dapatkan kunci beban terminal
 • Gunakan kekunci untuk membuka terminal yang berlebihan dada pada akhir aktiviti
 • Kembali ke Hall of Heroes
 • Kembali ke Quinn

Walaupun tidak ada semua langkah pencarian Destiny 2 Stargazer untuk disiapkan, ia boleh menjadi usaha memakan masa yang diberikan bahawa anda perlu menyelesaikan aktiviti beban terminal dua kali, serta mendapatkan tangan anda pada kunci kelebihan terminal terminal.

Perlu diingat bahawa anda perlu melengkapkan senarai Misi Kempen dan Destiny 2 Lightfall pada sebarang kesukaran untuk mendapatkan akses ke Quest Stargazer. Rundown terperinci mengenai langkah pencarian Stargazer yang paling sukar boleh didapati di bawah:

Destiny 2 Stargazer Quest Langkah 1 – Terminal Overload Ganjaran Dada

Langkah pertama di Destiny 2 Stargazer Quest adalah untuk menyelesaikan aktiviti beban terminal Destiny 2 di Neomuna dan merampas dada ganjaran. Langkah ini tidak memerlukan anda mempunyai kunci beban terminal, kerana ia merujuk kepada dada ganjaran asas pada akhir aktiviti.

Ingat bahawa Aktiviti Terminal Aktiviti Harian Harian menyebabkan ia menukar lokasi setiap hari. Walaupun beban terminal mungkin berada di Taman Ahimsa hari ini, ia akan berada di kawasan Zephyr esok. Ia semudah memeriksa lokasi aktiviti sebelum menyelam masuk.

Destiny 2 Stargazer Quest Langkah 2 – Kode VEX Hydra

Langkah kedua dalam Destiny 2 Stargazer Quest akan menunjuk anda ke kawasan terminal ESI di sebelah barat Neomuna. Sekiranya anda mempunyai usaha Stargazer yang dikesan di menu anda, maka anda akan melihat ikon untuk membimbing jalan anda.

Anda sedang mencari VEX Hydra yang akan menurunkan kod laluan keselamatan tinggi apabila dikalahkan. Ini bukan langkah yang sangat rumit, walaupun VEX Hydra akan mempunyai tetulang dengannya, jadi teruskan pengawal anda.

Destiny 2 Stargazer Quest Langkah 3 – Dapatkan Kunci Beban Terminal

Mendapatkan kunci beban terminal mungkin merupakan bahagian yang paling mencabar dari Destiny 2 Stargazer Quest, kerana mereka boleh menjadi sukar untuk datang jika anda tidak tahu apa yang anda cari. Syukur.

Sebaik sahaja anda mempunyai kunci beban terminal, anda sudah bersedia untuk mengambil langkah seterusnya dalam Quest Stargazer.

Destiny 2 Stargazer Quest Langkah 4 – Terminal Overload Chest Key Dada

Sekarang bahawa anda mempunyai kunci beban terminal, Destiny 2 Stargazer Quest akan menghantar anda kembali ke aktiviti untuk membuka terminal Terminal Dada Kunci Terminal. Ini adalah dada ganjaran khas pada akhir aktiviti yang memerlukan anda mempunyai kunci beban terminal di tangan untuk dapat dibuka.

Cukup berinteraksi dengan terminal yang berlebihan dada kekunci untuk menghabiskan kunci anda dan membuka dada, maju usaha Stargazer.

Selebihnya Quest Stargazer cukup mudah sehingga anda tidak sepatutnya menghadapi masalah menyelesaikannya. Kembali ke Hall of Heroes dan berinteraksi dengan objektif untuk menyelesaikan usaha Stargazer.

Sekarang anda tahu bagaimana untuk melengkapkan Destiny 2 Stargazer Quest, anda akan dapat maju ke Quest Lightfall Post-Campaign seterusnya, The Destiny 2 Maelstrom Quest. Semasa anda menjelajah Neomuna dan menyelesaikan pencarian ini, ini adalah masa yang baik untuk membiasakan diri dengan senjata baru Destiny 2 Lightfall Exotic dan Destiny 2 Lightfall Exotic Armor. Begitu juga, anda juga boleh berusaha untuk maju objektif untuk pemangkin Storm Destiny 2 Quicksilver dengan mempertahankan Neomuna dari penceroboh.

Lebih banyak dari beban

Rory Norris Ketika tidak bermain kereta api bintang honkai, takdir, atau mana-mana penembak rooter lain, Rory menulis tentang mereka dengan tegas. Sebenarnya, setelah memainkan penembak Bungie’s Looter sejak dilancarkan, ia adalah salah satu permainan yang paling dimainkan sepanjang masa, dengan beribu-ribu jam tenggelam ke dalam alam semesta yang kaya. Cintanya untuk semua perkara rampasan, RPG, dan pencarian membawanya untuk memulakan kerjaya sebagai wartawan permainan bebas sebelum menjadi penulis panduan sepenuh masa untuk LOADOUT. Sejak itu, dia menulis beratus -ratus panduan yang meliputi segala -galanya dari kegemaran lamanya ke tajuk baru seperti FC 24 dan Assassin’s Creed Mirage. Terdapat juga peluang yang tinggi bahawa dia menggunakan ijazah sejarahnya untuk membuat beberapa sambungan liar ke sejarah sebenar dalam permainan yang kita cintai di PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. . Saat ini hilang meneroka alam semesta di Starfield dan membuat keputusan yang sukar di Baldur’s Gate 3 sambil menunggu Call of Duty MW3 untuk disiarkan ke tangan kita.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara Melengkapkan Stargazer di Destiny 2

Destiny Stargaze 2

, Takdir 2Pengembangan terkini, Cahaya, Memperkenalkan kawasan baru yang dipanggil Neomuna dan banyak pencarian dan aktiviti untuk Penjaga menyelesaikan. Tetapi anda perlu membersihkan usaha tertentu untuk membuka kunci Terminal Terminal Acara Awam dan Dapatkan Kekunci untuk Sweet Loot: The “Stargazer” Quest. Diperoleh dari Quinn di Hall of Heroes, menonton video YouTuber Wow Quest di bawah atau teruskan membaca untuk panduan kami tentang cara menyelesaikan pencarian “Stargazer” Takdir 2: Cahaya.

1. Tempoh dada yang berlebihan terminal

“Tempah terminal Ayam Ganjaran Dada pada akhir aktiviti.”

Seperti yang disebutkan di atas dalam keterangan pencarian, objektif anda cukup mudah: Bergabunglah dalam mana -mana acara kemaluan terminal terminal di Neomuna dan merampas dada sebaik sahaja ia berakhir. Jika anda dan rakan sepasukan anda melengkapkan ketiga -tiga peringkat beban terminal, anda akan dibentangkan dengan dua dada. Salah satunya adalah dada rampasan standard, sementara yang kedua memerlukan kunci beban terminal untuk dibuka.

Untuk melengkapkan langkah pertama “Stargazer” di Takdir 2: Cahaya, Anda tidak perlu membuka kedua -dua dada walaupun; hanya menjarah standard yang cukup. Sekiranya anda tertanya -tanya bagaimana untuk mendapatkan kunci kelebihan terminal, anda boleh mendapatkannya dengan membuka dada, membersihkan rondaan dan acara awam di Neomuna, serta menyelesaikan nimbus bounties selepas meratakan vendor mereka ke tahap 13.

2. Kalahkan Vex Hydra

“Kalahkan VEX Hydra di Terminal ESI untuk mendapatkan kod laluan keselamatan tinggi.”

Sekarang kita perlu sampai ke terminal ESI. Pertama, pergi ke Zephyr Concourse dan pergi ke bahagian timur kawasan. Lompat ke pintu tiket, teruskan mengikuti koridor kuning, dan anda akan tiba di terminal ESI. Pergi ke kanan, ambil sedikit kesilapan di tangga, dan teruskan melepasi siklop. Di sudut, anda akan menemui Vex Hydra yang tersembunyi di belakang sebuah wyvern, sekumpulan goblin, dan minotaur. Setelah mengalahkan Vex Hydra, anda akan menerima kod laluan.

Destiny Glitch Player Invisible

3. Dapatkan kunci beban terminal

“Dapatkan kunci beban terminal dengan melengkapkan acara awam, merompak dada, atau menyelesaikan rondaan.

Seperti yang saya tulis dalam langkah pertama, anda sepatutnya dapat mencari kunci beban terminal dari dada, rondaan dan acara awam di Neomuna, serta hadiah lengkap selepas meratakan Nimbus ke tahap 13.

Perhatikan bahawa penjaga lain di media sosial juga kelihatan kecewa dengan kadar penurunan item. Sesetengah pemain mengatakan kejatuhan utama pertama akan mengambil masa yang lama, tetapi mereka harus jatuh lebih kerap selepas itu. Anda mungkin mahu mengisar rondaan dengan kadar perolehan yang lebih cepat dan menggunakan mod Treasure Hunter untuk hantu anda untuk mencari dada. Kami juga mempunyai panduan mengenai Lokasi dada rantau Neptune.

4. Buka Terminal Terminal Dada Kunci

“Gunakan kunci untuk membuka terminal yang berlebihan dada.”

Sebaik sahaja anda mempunyai kunci, hanya jalankan aktiviti beban terminal yang lain dan selesaikan ketiga -tiga peringkat. Kemudian gunakan kunci untuk membuka kunci dada eksklusif. Cukup sederhana.

Kekunci beban terminal di Destiny2

5. Kembali ke Hall of Heroes

“Kembali ke Hall of Heroes untuk membaiki Memorial Stargazer.”

Kembali ke Hall of Heroes dan mendekati Memorial Stargazer. Ia akan diperbaiki secara automatik, dan anda akan mempelajari beberapa berita menarik mengenai sejarah dan tradisi Neomuna.

6. Bercakap dengan Quinn, Arkib

“Kembali ke Quinn untuk membincangkan langkah seterusnya.”

Kemudian, masih di Hall of Heroes, pergi ke Quinn the Archivist, dan bercakap dengannya. Anda akan diberi ganjaran kuasa untuk senjata Neomuna, dan anda telah menyelesaikan pencarian “Stargazer” Takdir 2!

Berkaitan:
Destiny 2: Cara Melengkapkan Quest BlueJay

Takdir 2 boleh didapati di platform PC, PlayStation, dan Xbox.

Panduan Destiny 2 Stargazer – Cara Melengkapkan Semua Langkah Quest

The Destiny 2 Stargazer Quest adalah penting dalam membuka kunci beberapa kandungan baru yang terbaik, jadi inilah yang perlu anda ketahui untuk menyelesaikannya.

Destiny 2 Stargazer Panduan - Cara Melengkapkan Semua Langkah Quest: Tiga Penjaga Berdiri dalam Perisai Bermusim di Destiny 2 Lightfall

Diterbitkan: 7 Mac, 2023

Apakah Destiny 2 Stargazer Quest Langkah? Jika anda bermain melalui kempen Lightfall dan menggali lebih mendalam ke dalam kandungan DLC, anda akan menghadapi usaha enam langkah ketika anda menavigasi kandungan pada musim Defiance. Usaha ini membawa anda melalui sejarah Stargazer, seorang ahli matematik yang menjadi pelari awan.

The Destiny 2 Stargazer Quest juga akan memperkenalkan anda kepada Destiny 2 Terminal Overload, aktiviti musim 20. Inilah semua yang anda perlu tahu untuk menyelesaikan pencarian dalam permainan PC percuma.

Cara Melengkapkan Destiny 2 Stargazer Quest

The Destiny 2 Stargazer Quest membuka kunci keupayaan untuk melengkapkan Acara Awam Neomuna Terminal dan Dapatkan Kekunci Beban Terminal. Anda akan mendapat usaha ini dari Quinn di Hall of Heroes.

Anda kemudiannya akan mengikuti satu siri langkah pencarian, yang berfungsi sebagai tutorial untuk acara itu dan bagaimana menyelesaikannya untuk mendapatkan ganjaran.

Setelah memperoleh Quest Stargazer dari Quinn, anda perlu melakukan perkara berikut:

 1. Tempoh dada yang berlebihan terminal.
 2. Kalahkan Vex Hydra di Terminal ESI untuk mendapatkan kod laluan keselamatan tinggi.
 3. Gunakan kunci untuk membuka terminal yang berlebihan dada.
 4. Lengkapkan kempen cahaya dan dapatkan kelebihan kelebihan terminal karunia dan ganjaran terminal. (Lengkap terminal berlebihan tiga kali untuk melengkapkan satu karunia, dan buka terminal yang berlebihan dada kekunci untuk melengkapkan yang lain.)
 5. Pulihkan Memorial Stargazer.
 6. .

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan langkah -langkah ini, anda akan menyelesaikan pencarian dan boleh beralih ke Destiny 2 Maelstrom Quest.

Destiny 2 Stargazer Panduan - Cara Melengkapkan Semua Langkah Quest: Seorang Guardian menghilangkan topi keledar yang tidak kelihatan di Destiny 2 Lightfall

Destiny 2 Stargazer Quest Langkah

Jika anda ingin melengkapkan Destiny 2 Stargazer Quest, inilah pecahan apa yang perlu anda lakukan.

Tempoh dada yang berlebihan terminal

Anda tidak memerlukan kunci untuk menyelesaikan usaha ini, jadi muatkan ke dalam penanda destinasi terminal terminal di peta Neomuna dan perjalanan pantas terus ke acara tersebut. Sertailah rakan penjaga dalam menyelesaikannya, dan kemudian merampas dada pada akhir aktiviti.

Dapatkan kod laluan keselamatan

Anda boleh memuatkan langkah ini melalui penanda di peta destinasi Neomuna. Menyelesaikan ini akan memberi anda kunci kelebihan terminal.

Buka Dada Terminal Terminal

Untuk melengkapkan langkah ini, anda perlu terlebih dahulu mendapatkan karunia seperti yang diarahkan dalam permainan ruang angkasa. Bounty kunci kelebihan terminal memerlukan tiga penyelesaian beban terminal, dan karunia ganjaran terminal memerlukan juga mesti menggunakan kunci di dada pada akhir. Menggunakan kunci ini juga akan memberi anda ganjaran bonus dari aktiviti, termasuk senjata neomuna pada putaran sepanjang musim.

Pulihkan Memorial Stargazer

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan langkah sebelumnya, anda boleh menuju ke Memorial Stargazer untuk memulihkan monumen di Hall of Heroes, yang akan menawarkan sedikit tradisi sehingga anda dapat lebih memahami Stargazer dan Sejarah Neomuna.

Lawati Quinn, The Archivist

Anda kemudian akan melawat Quinn di Hall of Heros, menyelesaikan usaha ini dan membawa anda ke dalam Quest Maelstrom.

Itu sahaja yang perlu anda ketahui mengenai Destiny 2 Stargazer Quest. Dari sana, anda akan melengkapkan Quest Maelstrom dan kemudian Destiny 2 Bluejay Quest, dalam misi untuk akhirnya mendapat Winterbite Exotic Glaive dari Destiny 2 Lightfall Exotics List. Pastikan anda menyemak panduan kami ke Panduan Subkelas Destiny 2 Strand, juga, untuk memastikan anda memanfaatkan semua yang ditawarkan oleh permainan multiplayer dalam pengembangan yang paling terkini.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.