Destiny 2 Season of Defiance Roadmap, Musim 20 Tarikh Akhir |, Destiny 2 Musim 20 Tarikh, Cerita, Raid, Kebocoran, dan Lagi | Pcgamesn

Destiny 2 musim 20 tarikh pelepasan, cerita, serbuan, kebocoran, dan banyak lagi

Destiny 2 Season 20 dilancarkan pada masa yang sama dengan tarikh pelepasan cahaya Destiny 2 dan subclass Strand, membawa pemain banyak kandungan baru. Sekiranya jalan cerita setakat ini anda tertanya -tanya apa takdir 2 musim 20 telah disimpan untuk permainan pc percuma, inilah yang kita tahu.

Destiny 2 Musim Defiance Roadmap, Musim 20 Tarikh Akhir

Apa yang akan datang pada musim pertama Destiny 2: Lightfall.

Panduan oleh Penyumbang Justin Koreis
Diterbitkan pada 23 Feb 2023

Destiny 2 Musim Defiance – juga dikenali sebagai Musim 20 – Ushers dalam Ketibaan Destiny 2: Lightfall.

Lightfall adalah pengembangan Destiny 2 yang besar, dan oleh itu akan membawa kempen berasaskan cerita baru, kawasan baru untuk meneroka, subkelas baru untuk penjaga, dan beberapa kemas kini tambahan. Musim Defiance akan menjadi yang pertama dari beberapa musim masa yang terhad semasa cahaya, masing -masing dengan set aktiviti bermusim sendiri.

Terdapat juga peningkatan tahap kuasa biasa dan exotics baru untuk menantikan.

Inilah ketika Musim 20 akan berakhir Dan semua yang kita tahu tentang apa yang dibelanjakannya di bahagian pertama Destiny 2: Lightfall

 • Destiny 2 Musim Roadmap Defiance
 • Apa Yang Baru Di Destiny 2 Musim Defiance?
 • Takdir 2 Musim Defiance Tarikh Akhir: Bilakah Musim 20 Akhir?
 • Apa yang harus anda lakukan sebelum musim Defiance berakhir?

Di samping di atas, penjaga boleh mengharapkan lebih banyak spanduk besi, dan percubaan Osiris. Permainan Guardian secara tradisional berlaku pada bulan April, dan harus tiba di pertengahan musim 20.

Apa Yang Baru Di Destiny 2 Musim Defiance?

Musim 20 Destiny 2 membawa beberapa perubahan ketara, termasuk subkelas Guardian baru, kempen baru, perubahan kepada umbral engrams, dan mata wang bermusim.

Berikut adalah pusingan cepat apa yang diharapkan:

 • Kempen baru.

 • Subkelas berasaskan helai baru untuk penjaga.

 • Umbral Engrams dan Tenaga akan dikeluarkan, dan digantikan oleh Engram bermusim. Ini boleh difokuskan menggunakan berkilau, dan akan disimpan atau dijejaki pada vendor bermusim.

 • Mata wang bermusim akan hilang, dan akan digantikan oleh kunci individu yang tidak dapat diperbaiki pada akhir aktiviti bermusim.

 • Ganjaran asas yang lebih baik pada akhir aktiviti bermusim untuk membuat larian selesai tanpa kunci yang bermakna.

Takdir 2 Musim Defiance Tarikh Akhir: Bilakah Musim 20 Akhir?

Takdir 2 musim secara tradisinya Terakhir selama tiga bulan. Walaupun tarikh akhir rasmi musim 20 belum diumumkan, ia mungkin akan jatuh pada hari Selasa menjelang akhir bulan Mei, atau awal bulan April.

Musim Deep ada di sini bersama -sama ke dalam usaha kedalaman. Anda juga boleh tahu memancing! Jangan lupa untuk mengawasi sektor yang hilang dan jadual putaran cabaran King’s Fall!

Apa yang harus anda lakukan sebelum musim Defiance berakhir?

Seperti setiap musim, ada senarai semak perkara yang perlu dilakukan sebelum musim menyimpulkan. Ini termasuk:

 • Menuntut sebarang tajuk bermusim yang anda perolehi.
 • . Biasanya, ini tidak memerlukan anda menyelesaikan usaha sepanjang musim – untuk musim 19, ini lebih daripada satu senjata.
 • Mencapai pangkat legenda dalam mana -mana aktiviti matchmade – crucible, gambit atau mogok – dan menebus ganjaran khusus vendor mereka.
 • Menebus Mana -mana Baki Musim Lulus di semua kelas.
 • Memiliki beberapa hadiah siap sedia, serta memaksimumkan bahan -bahan yang relevan dan berkilau, untuk memberi anda permulaan untuk permulaan musim depan.

Dengan beberapa bulan untuk mendapatkan semua yang anda perlukan, semestinya ada banyak masa. Nikmati menentang saksi dalam masa yang sama!

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Bungie Ikut
 • Destiny 2 Ikut
 • MMO Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

.

Destiny 2 musim 20 tarikh pelepasan, cerita, serbuan, kebocoran, dan banyak lagi

Tarikh pelepasan Destiny 2 Season 20 akhirnya di sini, menawarkan banyak kandungan baru, kempen baru, dan beberapa perubahan kualiti hidup yang sangat baik.

Destiny 2 Musim 20 Tarikh, Cerita, Raid, Kebocoran, dan banyak lagi: Fasad saksi menghancurkan di dalam lampu mendedahkan treler

Diterbitkan: 11 Mei 2023

The Takdir 2 Musim 20 Tarikh Siaran Akhirnya tiba, dan sekarang matahari akhirnya ditetapkan pada musim seraph, pemain masih teruja untuk menggali semua pengembaraan baru yang akan dibawa musim 20.

Destiny 2 Season 20 dilancarkan pada masa yang sama dengan tarikh pelepasan cahaya Destiny 2 dan subclass Strand, membawa pemain banyak kandungan baru. .

Takdir 2 Musim 20 Tarikh Siaran

Tarikh pelepasan Destiny 2 Season 20 adalah 28 Februari, melancarkan serentak dengan pengembangan cahaya. Pelancaran berlaku pada masa yang sama dengan tetapan semula mingguan pada pukul 9 pagi PST / 12pm EST / 5pm UTC.

Membeli Edisi Standard Lightfall yang diberikan pemain akses ke musim 20, dengan pemilikan cahaya diperlukan untuk mengakses kandungan musim 20. Pilihan pembelian tiga musim 20 adalah seperti berikut:

 • Destiny 2: Edisi Standard Lightfall (termasuk musim 20 lulus sahaja) – $ 50
 • Destiny 2 Lightfall: Edisi Pass Tahunan (Termasuk Musim 20-23 dan Kunci Dungeon)-$ 100
 • Destiny 2 Lightfall: Edisi Pemungut (Termasuk Musim 20-23, Kunci Dungeon, dan Koleksi Eksklusif)-$ 250

Takdir 2 Musim 20 Tarikh Siaran

Gambaran keseluruhan Destiny 2 Season 20

Seperti biasa dengan model bermusim Bungie, terdapat misi cerita mingguan, artifak dengan peningkatan, vendor dengan peningkatan untuk perisai bermusim dan senjata yang memberi tumpuan, dan beberapa senjata eksotik bermusim.

Bungie bekerja keras untuk memisahkan kandungan pengembangan dari kandungan bermusim. Seseorang dapat menduga bahawa pengembangan keseluruhan memberi tumpuan kepada subclass kempen dan helai, sementara kandungan bermusim berlaku secara bergulir pada minggu berikutnya. Sebagai contoh, The Witch Queen memberi tumpuan kepada memburu Savathun dan Takhta Dunia yang berkaitan, sementara Destiny Serentak 2 Musim Risen memperkenalkan Psiops Battleground, The Dead Messenger Exotic Launcher Exoticer Quest, Misi Story Mingguan, Ganjaran Tambahan untuk Meningkatkan Pas musim, lebih banyak cabaran bermusim untuk diselesaikan, dan pemilihan gear dan perisai bermusim yang lebih luas.

Destiny 2 Season 20 Tarikh Siaran: Seorang askar berayun melalui udara dengan tali yang bercahaya

Destiny 2 Subclass Strand, Raid Baru, Aktiviti Bermusim

Pemain yang memiliki cahaya dan takdir 2 musim 20 akan mempunyai akses ke subclass Destiny 2 Strand. . Sebaik sahaja pemain mencapai tahap kuasa topi yang lembut dengan satu watak, mereka akan dapat membayar set perisai pada tahap itu untuk menyerahkan kepada watak mereka yang lain. Selanjutnya, jika mereka melengkapkan kempen dan tidak mahu bermain melalui kandungan pada watak alternatif mereka, mereka boleh membayar untuk rangsangan yang membolehkan mereka melangkau kempen dan membuka kunci helai pada alts tersebut.

Warlocks Strand dipanggil broodweavers, yang boleh memutar tali ke dalam makhluk yang hidup untuk digunakan terhadap musuh mereka. Strand Titans akan dipanggil Berserkers, yang boleh nyata cakar dari Weave, yang nampaknya menjadi deskriptor Bungie dari fabrik Spacetime. . Treler baru -baru ini dari Bungie memberikan lebih banyak pandangan mengenai subkelas Destiny 2 Strand yang akan datang.

Thumbnail YouTube

Strand memberi pemain kebolehan bergelut, sesuatu yang baru untuk takdir 2. Ia juga kelihatan bahawa senjata helai boleh memperkenalkan mekanik baru yang berfungsi sama seperti sel -sel pemanasan, yang bungie akan menghapuskan dengan cahaya di samping elemen telaga. Tidak seperti sel Warmind, yang mana senjata khusus jatuh ke tanah apabila membunuh, ‘kusut’ Strand akan terapung di udara, tersedia untuk penjaga untuk merebut dan membuang. Walau bagaimanapun, menembak mereka juga nampaknya menyebabkan mereka meletup, dengan itu melakukan kerosakan helai kepada musuh.

Laman web ini juga menjanjikan aktiviti bermusim enam pemain baru. “The Shadow Legion and the Vex sedang melakukan serangan ke atas bandar. Menamatkan kemusnahan mereka, “kata laman web itu.

Thumbnail YouTube

Destiny 2 Musim 20 Senjata, Exotics, dan Buildcrafting

Senjata Lightfall Destiny 2 dan treler gear baru -baru ini mempamerkan senjata baru dan exotics yang datang dengan DLC dan Musim 20 yang akan datang. Setakat ini, Bungie telah menunjukkan Penjaga yang berikut:

 • Amaran Akhir Sidearm Strand Exotic: Pusingan penjejakan yang dicas yang mencari musuh berdekatan.
 • Deterministik Chaos Exotic Void Machine Gun: Debuffs berirama, yang bermaksud pukulan keempat melemahkan musuh, dan pukulan ke -16 menjadikan mereka tidak menentu.
 • Winterbite Exotic Stasis Glaive: Membekukan musuh dengan bola beku.
 • Helmet Exotic Fasad Hunter Cyrtarachne: Bergelut memberikan surat tenunan. Mel tenunan menginduksi rintangan.
 • Swarmers Warlock Perisai Kaki Eksotik: Memusnahkan kusut menanam benang.
 • Abeyant Leap Titan Exotic Leg Armor: Barricade menanam sebatan tambahan.
 • Pemangkin Eksotik Badai Quicksilver: Bom tangan mencipta kusut pada pembunuhan.
 • Verglas Curve Stasis Exotic Bow: .

Bungie juga telah mengumumkan pembaikan besar kepada sistem binaannya. Perubahan ini memperkenalkan keupayaan untuk membuat kraf dan menyimpan sehingga sepuluh beban setiap aksara, untuk sejumlah 30 beban yang disimpan. Permainan ini juga akan merangkumi ciri-ciri kumpulan yang terbina dalam serta sistem pujian yang membolehkan penjaga menawarkan kudos kepada rakan sepasukan yang membantu, yang seterusnya memberikan bonus tambahan.

Penalaan senjata berat akan menjadi tumpuan yang kuat sepanjang Destiny 2 Musim 20, dengan penekanan khusus pada kandungan PVE. Bungie juga akan menambah ‘kata kerja subkelas’ kepada pelbagai senjata eksotik yang akan mengikat keupayaan anti-juara baru senjata ini. Sebahagian daripada ini termasuk:

 • Queenbreaker dan Grand Overture: Ditembak sekarang rantai ke musuh dan memohon arka 3.0 kesan buta.
 • Effigy yang merosakkan: Sfera sfera transmutasi kini akan menindas musuh.
 • Nafas Leviathan: Berlaku tidak menentu pada kesan menarik yang sempurna.
 • Sunshot, Polaris Lance, seribu suara, dan rubah dua ekor: Sekarang gunakan susunan yang teruk.
 • Lensa Prometheus: Menambah percakapan pijar, menyebarkan terik kepada musuh -musuh yang berdekatan apabila membunuh.

Terdapat banyak lagi penggemar senjata dan debuffs yang akan dikenakan sebagai Destiny 2 Season 20, termasuk Linear Fusion Rifle Nerfs.

Sehingga musim yang akan datang, permainan ini tidak lagi akan menggugurkan umbral engrams tetapi sebaliknya akan menjatuhkan engram bermusim. Musim ini juga akan memperkenalkan perubahan kepada Engram yang memberi tumpuan, membolehkan pemain melawat Zavala dan Fokus Vanguard Engrams ke gear atau senjata. Pemain juga akan dapat memfokuskan senjata malam. Pemain juga boleh mendapatkan ciphers nightfall yang mahir dari nightfalls grandmaster, yang mereka dapat mengumpul untuk memfokuskan senjata malam. Lihat keseluruhan pecahan kemas kini fokus di sini.

Akhirnya, pada musim 20, ADA-1 akan menjual shaders sebagai pertukaran untuk berkilau.

Destiny 2 Musim 20 Tarikh Siaran: Tiga Askar Futuristik Berdiri Bersebelahan

Destiny 2 musim 20 kerajinan senjata

Dalam jawatan baru -baru ini sebagai sebahagian daripada siri minggu ini di Bungie (TWAB), Bungie mengesahkan bahawa berikut akan dapat dibuat pada Musim 20:

 • Senjata bermusim.
 • Senjata Neomuna.
 • Senjata Raid Asas.
 • Segelintir senjata lain yang tidak mempunyai perbandingan langsung dengan sumber ratu penyihir.

Sehubungan dengan pelancaran musim 20, Bungie menyelaraskan mata wang kerajinan senjata sehingga pemain tidak lagi perlu mengumpul batang resonan, walaupun aloi resonan akan terus digunakan. Senjata sempadan merah juga akan muncul pada senjata yang boleh dibuat, dan pemaju mengeluarkan objektif DeepSight permainan. Semua perubahan ini direka untuk membuat senjata membuat proses yang lebih intuitif.

Itu semua yang kita tahu mengenai Destiny 2 Season 20 setakat ini. Kami akan memastikan ini dikemas kini kerana Bungie mendedahkan maklumat baru mengenai musim yang akan datang. Anda juga ingin menyemak wawancara kami dengan ahli -ahli pasukan naratif Bungie untuk mendapatkan pandangan mengenai peranan saksi dalam Destiny 2 Lightfall dan seterusnya.

. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.