Destiny 2 Season 22 Rape Raid Tarikh Siaran Dikonfirmasi – Gamespot, Diablo II | Diablo Wiki | Fandom

Diablo II

Lokasi-bijak, Diablo II mempunyai satu set lokasi yang dibuang semasa pembangunan. [3] Lokasi permainan dibuat dengan cepat, pasukan pembangunan mempunyai idea untuk pergi ke “kawasan padang pasir,” sebuah “kawasan hutan,” dan kemudian akhirnya memutuskan untuk memasuki neraka. [8] Blizzard South pada asalnya membantah permainan yang bermula di “desa Ireland” (khanduras), kerana lokasi bersama dengan Diablo I. [9] Tetapi permainan tetap bermula di rantau ini.

Walaupun kita masih tidak tahu apa yang dijalankan semula RAID, Bungie telah menurunkan beberapa butiran untuk pemain yang berharap dapat bersaing untuk dunianya terlebih dahulu.

Oleh Hayley Williams pada 28 Julai 2023 jam 6:04 pagi PDT

Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Destiny 2 Season 22 akan membawa versi yang ditekankan dari serbuan sedia ada yang tidak tersedia pada masa ini, dan sekarang kita tahu ketika ia dilepaskan. Bungie belum mengumumkan Raid yang akan kembali, tetapi telah memberi amaran awal bahawa ia akan jatuh pada hari Jumaat, 1 September 2023.

Dalam catatan blog Destiny 2 yang paling terkini, Bungie berkongsi tarikh untuk memberi masa kepada pemain untuk menyediakan dan menambah beberapa butiran tambahan untuk mana -mana pemain yang berharap dapat bertanding dengan gelaran pertama Raid World yang akan datang.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Oleh itu, anda telah memutuskan untuk bermain Destiny 2 lagi (edisi cahaya)

Musim 22 Rescred Raid Start Times

Serangan yang akan datang akan tersedia bermula pada hari Jumaat, 1 September 2023 dengan Reset Harian pada pukul 10 pagi PT / 1 PM ET. Mod peraduan, bagi sesiapa yang merancang untuk bersaing untuk tajuk pertama dunia, akan didayakan untuk 48 jam pertama, seperti yang berlaku untuk akar mimpi buruk awal tahun ini. Ini sedikit lebih awal dari yang dijangkakan, ketika musim 22 bermula pada 22 Ogos.

. Berikut adalah perinciannya:

 • Mod peraduan akan didayakan selama 48 jam.
 • Mengosongkan serbuan dengan mod peraduan aktif adalah langkah pertama untuk mengakses mod cabaran dalam pengarah dan kejayaan rahsia.
 • Melengkapkan kejayaan rahsia yang terdiri daripada senarai cabaran yang mesti diselesaikan dalam mod cabaran akan menjadi bagaimana fireteam dapat meraih gelaran pertama dunia dan mendapatkan tali pinggang yang manis dan manis itu.
 • .

Dengan menyapu pasukan jika kemenangan gagal, ini memastikan pasukan tidak akan tidak dapat dibantah dengan kemenangan dan kemudian melengkapkan serbuan tanpa memenuhi semua keperluan.

Kami akan mencari maklumat lanjut dari Bungie pada serbuan yang akan datang, termasuk nama serbuan yang sesuai untuk dijalankan semula. Akhir leviathan dan crota adalah antara calon.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. .

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? .com

Diablo II

“Banyak bulan telah berlalu sejak saya meninggalkan bandar Tristram di belakang saya. Sejak itu saya telah cuba melupakan ketakutan yang saya lihat di bawah bumi sejuk, dan mimpi buruk yang telah menghantui setiap saat saya bangun. Ada sesuatu yang gelap di dalam diri saya sekarang; Saya dapat merasakannya, memandu saya ke arah timur, meyakinkan saya bahawa keselamatan saya terletak di dalam runtuhan kerajaan kuno. Walaupun saya tahu jalannya, saya tidak tahu apa bahaya akan timbul untuk menghalang perjalanan saya, dan ketika saya melewati pintu pertama, saya tahu bahawa bahagian yang lebih baik dari jiwa saya akan tetap berada di belakang. selamanya.”

– Pengembara gelap menceritakan treler sinematik. (SRC)

Diablo II
Diablo 2 kotak depan penutup na
Pemaju (s) Blizzard Utara
Penerbit NA Blizzard Entertainment

EU Sierra Entertainment

Pal 30 Jun 2000

Diablo II, sekuel permainan popular Diablo, adalah permainan peranan yang bertema fantasi dan bertema fantasi dalam hack-and-slash atau “Dungeon Roaming” . Selepas ujian tekanan pada musim bunga 2000, ia dikeluarkan untuk kedua -dua Microsoft Windows dan Mac OS pada musim panas 2000 oleh Blizzard Entertainment. Diablo II dibangunkan oleh Blizzard Utara.

Menjelang April 2001, Diablo II . .jaring. Diablo II boleh dimainkan sebagai permainan pemain tunggal, berbilang pemain melalui LAN, atau berbilang pemain melalui Battle.bersih, dengan pilihan terakhir menjadi yang paling popular.

. .

, Diablo II: Lord of Destruction, .

Kandungan

 • 1 cerita
 • 2 permainan
  • .
  • 2.2 kelas watak
   • ..
   • 2.2.2 Barbarian
   • ..3 Sorceress
   • 2.2.
   • 2.2.5 Paladin
   • 2.4.
   • 3.
   • 3.2 pasukan reka bentuk
   • 3.
   • 3.4 kelas
   • 3.
   • .6 cerita

   Ulasan Pakar Gamespot

   29 September 2021

   Diablo II Diablo. Diablo, Diablo, Lord of Terror dikalahkan oleh wira fana. .. watak pemain permainan pertama) memacu batu jiwa Diablo (batu ajaib yang mengandungi jiwa syaitan atau malaikat) ke dalam kepalanya sendiri dalam cubaan untuk mengandungi Diablo dalam tubuhnya sendiri. Selepas peristiwa ini, wira dengan cepat rosak oleh Diablo dan perlahan -lahan kehilangan kawalan jiwa Diablo. Diablo II, . Marius adalah satu -satunya yang terselamat (tersirat bahawa bukan sekadar menjadi nasib buta, syaitan mengabaikannya), dan dia merasa terpaksa mengikuti pengembara atas alasan dia sendiri tidak faham. Watak Pemain Baru adalah wira yang berbeza berikutan kehancuran, mengejar pengembara gelap, dengan harapan dapat menamatkan tuan iblis di dalamnya. Wira baru akhirnya menangkap pengembara di luar kota Kurast tetapi tidak dapat menghentikannya. Selebihnya cerita itu diturunkan melalui empat tindakan, ketika pemain menghadapi bukan hanya Lord Diablo Demon, tetapi dua penjahat utama baru, saudara -saudaranya yang sama -sama jahat, Fellow Prime Evils Mephisto, Lord of Kebencian dan Baal, Lord of Destruction. Diablo bertekad untuk membebaskan mereka dari penjara soulstone mereka, yang dipaksa pada ketiga -tiga masa lalu, dan dari mana Diablo berjaya membebaskan diri dalam permainan pertama. .

   Diablo II. Diablo III, Walaupun kesemua tujuh dibunuh secara berkesan sekaligus kerana Diablo menjadi kejahatan utama.

   . Dia menggunakan anak panah racun homing, semburan racun dan cakar lemah di belakangnya dalam pertempuran tangan. Dia ditemui di tingkat bawah biara di belakang satu set pintu kayu yang besar, dikelilingi oleh anak -anaknya.

   Musuh yang sangat cepat dan sangat agresif. Kekuatan fizikalnya yang murni dapat mengatasi pemain yang tidak bersedia dengan mudah. . Dia ditemui di makam sebenar Tal Rasha dengan meletakkan kakitangan Horadric ke dalam kekaki.

   • Azmodan, Lord of Sin (juga dikenali sebagai Ketua Umum, muncul di Diablo III)
   • Mephisto, tuan kebencian (sulung tiga saudara lelaki, dibunuh di Diablo II, Akta III)

   . . Anda mesti menggunakan flail unik yang dipanggil Khalim’s Will untuk memusnahkannya, dicipta selepas mencari peninggalan Khalim dan memancarkannya dengan flail Khalim dalam kiub Horadric. Berhati-hati dengan banyak sekutu dan anak-anak yang dia ada sepanjang tempoh kebencian-ahli majlis. Maffer Dragonhand hampir sama berbahaya seperti Mephisto sendiri.

   • Diablo, Lord of Terror (dibunuh di Diablo II, Akta IV, juga muncul di Diablo I dan Diablo III)

   . Dia menggunakan unsur kebakaran. Dia adalah bos yang kuat, terutama dalam kesulitan kemudian. Berhati -hati dengan serangan hos kilat merahnya, yang menyerupai aliran merah panjang kilat penyembur dari mulutnya, kerana watak -watak yang mempunyai daya hidup yang baik dapat dibunuh dalam satu letupan penuh, itu adalah serangan terkuat dalam permainan. . Serangannya termasuk hos kilat merah, cincin api, api (serupa dengan druid tetapi jauh lebih kuat, yang sama dikeluarkan oleh obor hellfire), penjara tulang (dilemparkan di portal bandar), sentuhan sejuk (membeku anda) dan serangan huru -hara, di mana Dia akan mengenakan bayaran dengan cepat ke arah pemain. Dia muncul selepas mengaktifkan lima meterai dan mengalahkan pelindung mereka, Lord de Seis (Unik Oblivion Knight), Infrector of Souls (Lord Venom Unik) dan Grand Vizier of Chaos (Unik Doom Caster).

   • Baal, Lord of Destruction (dibunuh di Diablo II: Lord of Destruction, Act V)

   Dia dijumpai di Worldstone Keep. Setelah memusnahkan lima kawanan anak -anaknya, dia akan masuk ke portal ke ruang Worldstone, Battleground. Dia menggunakan serangan api dan serangan yang sejuk, yang terakhir menyebabkan ketukan yang teruk, serta pembekuan, sejenis neraka yang mengalir mana -mana anda dan juga kutukan yang akan merosakkan anda jika anda cuba membuang mana -mana ejaan (dia hanya menggunakannya jika anda mempunyai lebih banyak mana daripada kehidupan). .

   Permainan []

   Pemain menganggap peranan seorang pahlawan, melawan raksasa semasa melintasi tanah dan penjara bawah tanah. Jalan cerita Diablo II . Setiap perbuatan mengikuti jalan yang telah ditetapkan dengan pencarian yang dipilih, walaupun beberapa pencarian adalah pilihan. . . .

   Diablo II . Sebilangan besar peta sendiri dijana secara rawak. Dalam mod pemain tunggal, peta dijana secara rawak tetapi mengunci tetapan selepas itu; Dalam mod berbilang pemain, ia menetapkan semula setiap kali penjara dimulakan semula.

   . .

   Biasa, Mimpi ngeri, dan Neraka. kesukaran, dan juga untuk Neraka kesukaran. . Watak mengekalkan semua kebolehan, peralatan, dll., antara kesukaran, dan mungkin kembali ke kesukaran awal pada bila -bila masa. Setelah selesai permainan dalam kesukaran biasa, pemain boleh mencipta watak tegar. .

   Diablo II juga mempunyai beberapa ciri lain yang meningkatkan permainan. . Sekali -sekala, pemain mungkin menemui item yang jarang berlaku, berharga, atau yang merupakan sebahagian daripada set yang menjadi lebih kuat apabila keseluruhan set dikumpulkan. Item boleh disesuaikan menggunakan soket dan permata, atau ditransmisikan ke dalam barang yang berbeza menggunakan kiub Horadric.

   Respawning []

   Tidak seperti Diablo I, di mana raksasa semua mati mati pernah terbunuh, dan mayat mereka kekal di mana mereka jatuh sepanjang permainan, jika anda menyelamatkan dan kembali dan kembali ke permainan, semua makhluk yang terbunuh telah ditetapkan. .

   . Walau bagaimanapun, bahagian atas adalah raksasa yang baru ditanggung masih menjatuhkan rampasan dan dapat terus memperoleh banyak kekayaan.

   Kelas watak []

   The Amazon adalah pejuang berorientasikan kemahiran aktif. .

   Amazon paling serupa dengan dari Diablo: kedua -duanya terutamanya dikaitkan dengan busur, dan kedua -duanya menggunakan kekuatan dan sihir yang sama. . Kelas ini secara longgar berdasarkan amazon mitologi.

   Barbarian []

   Barbarian adalah watak berorientasikan huru-hara yang kuat di Diablo 2, dan satu-satunya watak yang mampu menggunakan dwi. . Masteries semata -mata pasif dan membenarkan orang barbar untuk mengkhususkan diri dalam pelbagai jenis senjata dan untuk mendapatkan kelajuan dan rintangan semula jadi. Perangnya menangis dapat meningkatkan kemampuannya dan kemampuannya dalam pertempuran, mengurangkan kebolehan musuh, menakutkan musuh melarikan diri dan bahkan menyebabkan kerosakan yang besar kepada mereka. .

   The Barbarians, di Diablo 2, berasal dari dataran tinggi utara, di mana Akta 5 pengembangan berlaku, dan juga boleh diupah sebagai tentera upahan dalam Akta itu.

   . Walaupun tidak termasuk dalam versi akhir, watak itu boleh didapati sebagai kelas tersembunyi dalam Patch 1.01 untuk Hellfire. Watak mempunyai penampilan dan ucapan yang sama seperti pahlawan tetapi telah mengubah statistik dan kebolehan yang berbeza.

   Orang gasar, walaupun menjadi watak huru -hara yang ketat, boleh menjadi sangat berkesan. .

   The Sorceress . . .

   . .

   Sorceresses adalah, menurut jalan cerita, wanita yang memberontak yang telah merampas rahsia penggunaan sihir dari klan Magus yang dikuasai oleh lelaki di timur..

   Necromancer adalah tukang ejaan yang bergantung pada panggilan roh orang mati untuk membantunya dalam karyanya. Kemahirannya dibahagikan kepada kutukan, memanggil, racun dan mantra tulang. . . . . Kemahiran Kutukan membentuk bahagian penting dari keupayaan senjata Necromancer untuk menghasilkan kutukan dan hex di kedua -dua PvP dan PVE. Kuasa ini sangat mengubah permainan untuk kedua -dua kastor dan juga sasaran.

   The Paladin . . . Auras ini membantu dalam permainan berbilang pemain kerana banyak daripada mereka boleh digunakan untuk menaik taraf semua statistik parti. Sebilangan besar auras tidak memerlukan mana yang menjadikan paladin sebagai watak yang sangat ekonomi kerana dia perlu menghabiskan sedikit apa -apa pada pemulihan mana. Paladin sangat mahir dalam penggunaan perisai, dan mereka juga boleh menggunakan perisai mereka sebagai senjata. Dia adalah yang terbaik dengan kemahiran pertahanan dan juga pilihan terbaik jika pemain ingin melemahkan musuh tanpa memukul mereka atau melemparkan mantra. .

   Multi-player []

   Tidak seperti yang asal , Diablo II . Beberapa mantra melipatgandakan keberkesanan mereka jika mereka dilemparkan dalam pesta, dan penjara bawah tanah, walaupun mereka masih wujud, sebahagian besarnya digantikan oleh ruang terbuka.

   Pelbagai pemain dicapai melalui pertempuran Blizzard.perkhidmatan dalam talian percuma bersih, atau melalui LAN. Pertempuran.bersih dibahagikan kepada “terbuka” dan “ditutup”. . Bermain dalam talian sebaliknya hampir sama dengan permainan pemain tunggal. . Luar talian, peta pemain tunggal dikekalkan dalam memori komputer.

   . . Pengalaman, mata hit raksasa, dan .

   Pemain dibenarkan untuk bertanding antara satu sama lain dengan semua kerosakan yang dikurangkan dalam pemain berbanding pemain. .

   .. . . Apabila musim tangga berakhir, populasi tangga dipindahkan ke populasi yang tidak dipelihara dengan semua barang yang dipegang oleh pemain. .

   Diablo II. . Tidak semua patch telah terjejas Diablo II Diablo II. Permainan ini sedang dalam versi 1.14. .bersih mempunyai keupayaan membuat patch sisi pelayan kecil untuk menangani isu-isu segera.

   Telur Easter [ ]

   Sekiranya pengguna menaip ‘soundchaosdebug’ dalam tetingkap sembang dalam pertempuran..

   Tahap Lembu Rahsia []

   “Tahap Lembu Rahsia” adalah hasil jenaka yang berlari dari yang asal Diablo yang menanam dari khabar angin internet tentang seekor lembu yang muncul dalam permainan, seolah -olah tanpa tujuan. Kononnya, jika lembu itu diklik pada beberapa kali, portal ke tahap rahsia akan dibuka (terdapat juga variasi yang melibatkan pondok Adria, seperti perlu pergi (kaunter) mengikut arah jam di sekelilingnya beberapa kali sebelum mengklik lembu. Ini biasanya digunakan untuk melanjutkan jumlah masa yang dipercayai tipuan itu, kerana ia biasanya jumlah yang tinggi (Ex. 37), dan pemain baru sering dapat yakin beberapa kali bahawa mereka telah salah dalam salah satu langkah, membalikkan angka, atau kedua -duanya) khabar angin itu adalah tipuan, tetapi legenda itu dilahirkan, dan pemain selepas pemain meminta Blizzard tentang bagaimana akses tahap.

   Dalam Diablo: Hellfire, satu -satunya pengembangan yang asal Diablo (“Pengembangan” ini sebenarnya dianggap sebagai “add-on”, kerana ia bukan pelepasan rasmi, tetapi sebaliknya dikeluarkan oleh Sierra Entertainment), mungkin untuk menukar parameter dalam fail teks tertentu (perintah.txt), supaya petani yang memberikan usaha “bom rune” berpakaian saman lembu, dengan dialog baru yang sesuai (“Moo.”Saya kata moo!”). Ini menambah bahan api ke api. Untuk membunuh khabar angin, Blizzard termasuk menipu (yang secara automatik memenangi permainan) di Starcraft yang membaca “Tidak Ada Tahap Lembu”, ini adalah cara Blizzard secara rasmi mengesahkan bahawa ada, sebenarnya, tidak ada tahap lembu. [1] Antara peminat permainan dalam talian, frasa ini telah menjadi jenaka internet yang serupa dengan frasa tidak ada cabal.

   Lembu Render Awal

   Tangkapan skrin Diablo II minggu ini . Orang tertanya -tanya jika tangkapan skrin adalah jenaka April Fool atau jika ada tahap lembu rahsia yang dirancang untuk Diablo II. Ternyata di sana adalah . Untuk mengakses tahap, seseorang mesti membunuh Diablo (atau, dalam Tuan kemusnahan, Kill Baal), kembali ke perkampungan penyangak dalam Akta I dalam tahap kesukaran yang sama, dan kemudian memancarkan kaki Wirt dengan portal bandar di Horadric Cube. .. Seseorang hanya perlu mengakses kesukaran tertentu untuk memasuki tahap lembu). Terdapat set item yang dinamakan “Leathers Raja Lembu” yang hanya boleh dikumpulkan di peringkat rahsia ini. Walau bagaimanapun, apabila pemain membunuh Raja Lembu untuk pertama kalinya pada tahap kesukaran, watak yang digunakan untuk membuka portal menjadi tidak dapat membuka semula portal ke tahap pada tahap kesukaran itu.

   Permata sembang []

   Terdapat permata sembang ungu yang hanya dapat dilihat ketika di dalam saluran sembang. . Walau bagaimanapun, tidak ada tujuan untuk permata ini selain dari mesej yang tidak bermakna. Permata bertukar antara keadaan aktif dan tidak aktif. Apabila diaktifkan, mesej sembang muncul menyatakan, “Gem diaktifkan” dan juga, mesej “Gem Demactivated” ditunjukkan apabila ia menjadi tidak aktif. Ia juga boleh mengatakan “permata sempurna diaktifkan” tetapi peluangnya, bagaimanapun, sangat rendah. Ia juga dikatakan bahawa kadang -kadang dapat didengar rendah.

   Ada “cheat” untuk Diablo II dan Tuan kemusnahan. Sekiranya satu klik kanan pada Diablo II Ikon di desktop dan pergi ke Properties mereka akan melihat tiga tab: “Umum,” “Pintasan,” dan “Keserasian.. Contohnya, “-act 5” (tanpa tanda petikan) akan membawa anda untuk bertindak v. Klik “Terapkan,” mulakan permainan, dan buat watak baru. Watak akan bermula dalam mana -mana tindakan dipilih. Satu lagi perkara yang menarik tentang ini ialah tahap watak; Bergantung pada tindakan mana yang dipilih, tahap watak akan ditetapkan kepada jumlah tertentu. .

   Pembangunan []


   .

   . . [2] Pada masa itu, pemaju adalah “jenis sakit Diablo” (menurut David Brevik), dan ingin membuat permainan yang berbeza. Warcraft II ke Starcraft, Dan diharapkan permainan seterusnya Blizzard North akan menunjukkan pemergian yang sama. Walau bagaimanapun, sebagai Blizzard Utara terus menampal Diablo I, dan isu penipuan menjadi jelas dalam pertempuran.. . [2] bulan keempat selepas Diablo I dibebaskan, [3] Diablo II diselesaikan. . Itu dimaksudkan bahawa Diablo II menjadi “lebih besar dan lebih baik” dalam segala hal. . [4] Keutamaan pertama adalah untuk menyelesaikan masalah penipuan yang telah melanda Diablo I. . [5]

   . [6] Kakitangan baru diupah untuk bekerja di permainan. Kitaran pembangunan dua tahun dianggarkan untuk permainan. Kebanyakan masa dibelanjakan untuk menyempurnakan tindakan pertama permainan, kerana ia mungkin akan digunakan dalam ujian beta atau demo. [2]

   Bekerja pada permainan bermula pada tahun 1997. Enam bulan pertama pembangunan perlahan dan santai, kerana syarikat itu dibakar dari kerja mereka di Diablo I. [2] ia diumumkan secara umum pada 9 September tahun itu, dengan anggaran pembebasan tahun 1998 yang disediakan. . Menjelang akhir tahun, rasa dan rupa permainan telah dipertahankan. [2] merancang ke hadapan semasa pembangunan adalah dari tempoh satu minggu hingga satu bulan. [8]

   Blizzard South aktif dalam perkembangan permainan dalam tempoh 1997-’99. . . [10]

   . [11] Ia berlangsung sekitar 18 bulan, dengan kakitangan bekerja 12-16 jam sehari, 7 hari seminggu. . [6] Pemaju bertujuan untuk melepaskan permainan menjelang akhir tahun 1999. Pada akhir September/awal Oktober, David Brevik menghubungi Mike Morhaime dari Blizzard South untuk mengumumkan bahawa permainan itu tidak dapat diselesaikan dalam tahun ini. Blizzard South mengambil berita itu dengan pantas dan memberi pemaju lanjutan dari tempoh masalah, tetapi mendesak agar permainan itu perlu diselesaikan. . [11]

   . Pasukan itu dapat membina semula banyak kod dan aset dari versi Diablo II yang pemaju dibawa pulang untuk bermain.

   Beta permainan bermula pada bulan Mac 2000. [7] Permainan ini menjadi emas pada 15 Jun 2000, selepas “Tempoh Kekurangan” dua belas bulan.

   Permainan ini telah diperbaharui dan dikeluarkan pada 23 September, 2021, bertajuk Diablo II: Dibangkitkan. [13]

   Dokumen Reka Bentuk []

   “Tiada dokumen reka bentuk muktamad [untuk Diablo II]. Ada struktur yang longgar. . Ini adalah kisah yang kita ceritakan di sana.’Dan kemudian kita sampai ke tindakan kedua, dan “Hei, ke mana kita mahu pergi,” dan kemudian,’ Oh, saya mendapat idea ini untuk tahap ini, ia akan berada di angkasa, ia akan menjadi hebat.. ‘Ya, itu hebat. Tidak masuk akal dalam cerita, tetapi apa yang berlaku, ia agak sejuk.””

   Permainan ini tidak pernah mempunyai dokumen reka bentuk rasmi. [2] Apa yang menjadi persamaan permainan adalah senarai keinginan untuk ciri -ciri yang dicipta oleh Erich Schaefer. .

   • Empat bandar, bukannya satu permainan asal.
   • Lebih banyak kelas watak.
   • .
   • Senarai item, sihir, dan kemahiran yang diperluaskan, bersama -sama dengan pelbagai penampilan yang lebih besar yang berpunca dari barang yang dilengkapi.
   • Generasi raksasa rawak.
   • Grafik yang lebih baik, dengan ketelusan sebenar, sumber cahaya berwarna, dan mod perspektif quasi-3D.
   • . [2]

   Pasukan Reka Bentuk []

   • Seni Latar Belakang (apa sahaja yang tidak bergerak)

   Reka bentuk ini sebahagian besarnya merupakan proses terbuka, dengan ahli -ahli setiap pasukan yang menyumbang di luar bidang mereka. Blizzard South juga menyumbang kepada kod rangkaian dan pertempuran permainan.. [2]

   . . Pengaturcara menulis di C dan beberapa C ++, menggunakan Visual Studio dan SourceSafe untuk Kawalan Versi. [2] Komen awal mengenai grafik menyatakan bahawa mereka terlalu pixilated. Erich Schaefer mempertahankan pilihan grafik tetapi mengulas bahawa Diablo II mungkin akan menjadi permainan 2d terakhir Blizzard Utara. [15]

   . . [5] Sebaik sahaja sekeping landskap dicat, ia ditambah sedikit demi sedikit.

   Pemaju dianggap membuat permainan 3D, memandangkan permainan PC lain pada masa itu mengambil kesempatan daripada perkakasan 3D baru. Walau bagaimanapun, keputusan itu dibuat untuk membuat permainan 2D, seperti menurut Brevik, Teknologi 3D “tidak ada di sana” (pada masa itu), dan dirasakan sebagai permainan tindakan 2D, ia dapat kelihatan lebih baik dan mempunyai lebih banyak barang di skrin pada masa itu.

   . [17]

   Kelas []

   Setiap watak pemain dalam permainan adalah 75 piksel tinggi. Walau bagaimanapun, semuanya dimodelkan dan diberikan dalam resolusi tinggi untuk digunakan pada skrin pemilihan watak dan bahan promosi. [2]

   Idea lima kelas telah dibelasah selama beberapa bulan. [5] Semasa perkembangan permainan, ia pada asalnya bertujuan bahawa kelas menjadi archetypes (walaupun dengan sedikit perbezaan dari kelas RPG standard) [8] yang direbus ke peranan pejuang, penyangak, dan ejaan caster, berdasarkan pada a prinsip sub-kelas. Rogue akan bercabang ke dalam adik -beradik (perintah mata tanpa penglihatan) dan pemburu/rangers, pejuang itu menjadi templar/paladin atau berserker, dan kastor ejaan ke dalam ahli sihir atau nekromancer. . . [8]

   Lebih banyak penekanan diberikan pada kesan visual gear pada kelas apabila dibandingkan dengan permainan asal (yang mempunyai perwakilan visual terhad gear kerana kekurangan anggaran). Watak -watak itu direka seperti anak patung, dalam erti kata bahawa setiap bahagian badan akan dianggap sebagai komponen yang berasingan (dari rasa reka bentuk).

   .

   “Sekiranya anda melihat Diablo 2, terdapat banyak idea yang bercanggah yang berlaku untuk diklik. . .”

   Lokasi-bijak, Diablo II mempunyai satu set lokasi yang dibuang semasa pembangunan. . . .

   .Bandar Bersih.”Ideanya ialah pemain tidak akan bermula di B.. Ini sebahagiannya diilhamkan oleh , . .

   Diablo II berlaku di ruang yang lebih terbuka daripada pendahulunya -pasukan pembangunan mengambil masa untuk memastikan mereka tidak sepenuhnya kosong, dan sempadan berada di sekitar pinggir peta. . . Banyak playtesting masuk ke ladang untuk memastikan terdapat objek yang cukup untuk membolehkan taktik berasaskan kedudukan digunakan, tetapi tidak begitu banyak kawasan yang dirasakan sesak.

   David l. . Beliau menyifatkannya kepada ketibaan kakitangan baru untuk mengerjakan projek itu, dan ergo, idea baru.

   Cerita []

   “Kami tidak benar -benar mempunyai hampir apa -apa cerita dalam fikiran, selain daripada anda mengikuti lelaki dari permainan pertama, yang melekat permata di kepalanya. Anda hanya perlu mengesannya dan membunuhnya pada akhirnya. . Benar, ia adalah Blizzard South yang ditugaskan, jabatan filem mereka, ia dipanggil jabatan filem Blizzard ketika itu, saya fikir, mereka ditugaskan untuk membuat sinematik untuk permainan, dan mereka benar -benar membuat sinematik mencipta cerita itu. . Kadang -kadang, kami fikir kisah mereka sangat pelik. . . . Tetapi pada akhirnya, saya fikir ia sangat pelik, dan mungkin tidak akan berfungsi dengan baik, tetapi ia akhirnya hampir semua orang menyukainya, dan orang seperti anda hanya berkata, ‘Kisah kaya.. .”

   Aranoch

   Blizzard North hampir tidak mempunyai cerita semasa perkembangan permainan. . . . Jabatan Filem juga bekerjasama dalam jalan cerita. [2] Keputusan itu dibuat untuk menggunakan sinematik untuk menceritakan kisah yang berasingan tetapi selari, yang menghasilkan beberapa kontroversi dalaman, [15] dan pertikaian dari bahagian Blizzard Utara, yang pendekatannya hanya menggunakan cerita sebagai alat untuk merapatkan kawasan di kawasan permainan (e.. .

   Salah satu sinematik pertama permainan adalah seseorang yang melayani pelanggan koktel di bazar padang pasir. Pada masa penghantaran, sinematik ini “tidak ada asas dalam permainan.. .

   “Ia adalah hari -hari tua yang baik. Lelaki adalah lelaki, wanita adalah wanita, dan penatua dalam jubah akan memberitahu anda segala -galanya tentang apa -apa jika anda tinggal seketika dan mendengar. Lord of Terror telah mengepung tentang tempat perlindungan yang menyebarkan kejahatan seperti ia keluar dari gaya, dan satu -satunya cara untuk menghentikannya adalah mengisi pek anda dengan mengenal pasti skrol dan mula mengklik.”

   Diablo II 10 tahun ulang tahun kecil Diablo II Ulang Tahun 20 Tahun

   Diablo II adalah kejayaan pelarian untuk Blizzard. Permainan ini telah mencapai skor keseluruhan 88 pada metacritic. … [24] Ia telah dianugerahkan tempat dalam Buku Guinness of World Records “edisi 2000” kerana menjadi permainan komputer paling cepat yang pernah dijual, dengan lebih daripada 1 juta unit yang dijual dalam dua minggu pertama ketersediaan, menjelang Januari 2001, ia telah menjual 2.. [25] Pada masa pembebasannya, ia adalah permainan komputer yang cepat dalam sejarah. [26]

   . Diablo III . . Termasuk Diablo II, siri Diablo telah menjual 17 juta salinan. [28]

   .

   Diablo 2: Dibangkitkan

   Diablo 2: Dibangkitkan semula adalah reboot penuh RPG hack-and-slash Blizzard yang pertama kali dikeluarkan dua dekad yang lalu. Ia sukan yang dikemas kini grafik, permainan 4K, dan semua kandungan dari Diablo II dan pengembangannya.

   . Permainan-bijak, peminat dapat menikmati model 3D dan perubahan kualiti hidup yang bertambah baik pada pengalaman asal. Tetapi jika nostalgia terlalu banyak untuk ditanggung, togol warisan membolehkan anda beralih dari grafik baru kepada yang asal Diablo 2.

   • Permainan PC terbaik pada tahun 2021
   • PC permainan terbaik jika anda memerlukan peningkatan atau battlestation muktamad
   • Semua yang kita tahu setakat ini mengenai pembuatan semula ruang mati

   Memandangkan permainan telah dilancarkan dalam pertempuran.Bersih beberapa ciri yang ada sekarang di pelepasan tidak sekitar tahun 2000, seperti pelayan berdedikasi, dan akses mudah ke senarai rakan anda.

   Kelemahannya ialah modding telah terjejas kerana pertempuran.Langkah keselamatan ketat bersih. Tetapi mod masih dibenarkan selagi mereka tidak menyuntik kod terus ke dalam permainan.

   Diablo 2: Dibangkitkan kini tersedia untuk pembelian dan telah menerima ulasan yang kuat. Pengkritik khususnya memuji permainan untuk komitmennya untuk memelihara pengalaman asal sementara masih membaikpulih visual untuk memenuhi standard moden. Teruskan membaca untuk semua yang anda perlu ketahui mengenai Diablo 2: Dibangkitkan.

   Diablo 2: Tarikh Siaran Dibangkitkan

   Diablo 2: Dibangkitkan dikeluarkan pada 23 September 2021. Tarikh ini diumumkan semasa pertunjukan Xbox E3 2021. Remaster kini boleh didapati di PC, Xbox Series X, Siri S, Xbox One, PS4, PS5, dan Nintendo Switch.

   Diablo 2: Trailer Dibawa

   Treler pertama untuk Diablo 2: Dibangkitkan kembali bersama dengan pengumuman permainan. Ia menunjukkan coretan rakaman permainan, membandingkan grafik asal dan remastered.

   Kami dirawat dengan treler kedua semasa pameran permainan Xbox dan Bethesda di E3 2021. Ia menunjukkan beberapa saat sinematik, serta permainan pemain tunggal dan berbilang pemain. Kami mendapat pengesahan di sini permainan telah dioptimumkan untuk Xbox Series X dan Series S, seperti yang anda harapkan, dengan sehingga 4k 60 bingkai sesaat.

   Diablo 2: Plostlay yang dibangkitkan

   Ia disahkan sebelum melepaskan pemain yang dapat menikmati perkembangan silang platform antara PC dan konsol. Konsol ini ialah PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, dan Nintendo Switch.

   Tidak kira apa platform yang anda mainkan pada anda dapat memindahkan watak anda dan menjarah dari satu platform ke platform yang lain. Untuk melakukan ini, anda perlu mempunyai pertempuran anda.akaun bersih yang dikaitkan dengan semua sistem yang ingin anda jalankan.

   Plus, anda perlu membeli Diablo 2: Dibangkitkan pada setiap sistem individu. Walaupun terdapat silang membeli antara PS4 dan PS5 serta Xbox Series X dan Xbox One, jika anda ingin memindahkan watak anda dari PS5 ke Nintendo Switch, anda perlu membeli dua salinan berasingan permainan.

   Malangnya, crossplay tidak mungkin berlaku di Diablo 2: Dibangkitkan. Contohnya, anda bermain di PC, anda hanya boleh mengembara bersama pemain lain di platform yang sama. Yang mengecewakan.

   Diablo 2: permainan yang dibangkitkan

   Dengan Diablo 2 Sekarang di rak kedai digital, terdapat banyak permainan untuk menonton dalam talian yang akan memberi anda idea yang sangat baik tentang bagaimana permainan dimainkan. Sekiranya anda belum terperangkap dengan semua penambahbaikan visual, anda boleh menyemak video perbandingan dari GameSpot yang menunjukkan segmen Akta 1 dengan ahli sihir.

   Blizzard telah menyatakan bahawa sementara Diablo 2: Dibangkitkan akan mengambil “kelebihan penuh perkakasan permainan moden hari ini” permainan hack-and-slash dari dua puluh tahun yang lalu telah dipelihara-walaupun dengan beberapa tweak moden.

   Dan bagi mereka yang menginginkan perjalanan ke lorong ingatan, togol warisan akan membolehkan anda memainkan gelaran dalam “pengalaman asal 800 x 600.”

   Diablo 2: Penambahbaikan yang dibangkitkan

   Mari turun ke susunan perniagaan yang paling penting: apakah ciri dan penambahbaikan baru yang dimasukkan dalam Diablo 2: dibangkitkan yang tidak ada di tempat asal?

   Grafik yang lebih baik dan sokongan bunyi sekeliling

   Cabutan terbesar, tentu saja, adalah baik pulih grafik dan sinematik baru. Pemain dapat menikmati permainan sehingga 4k 60fps, dengan model 3D baru, dan pencahayaan dinamik. Kedengaran seperti impian! Dan di mana kita akan tanpa peningkatan aural untuk boot? Walaupun kesan bunyi sendiri kekal seperti yang asal, kita boleh mengharapkan “Remaster Audio Lengkap di Dolby Surround 7.1 bunyi.”Bercakap mengenai penguasaan bunyi sekeliling, Fergusson berkata (melalui PC Gamer):

   “Kami mengambil atmosfera di seluruh dunia, jadi anda dapat mendengar angin bertiup di jalan -jalan dan berkilauan di hutan. Tetapi kami tidak mengubah bunyi ikonik itu, seperti meletakkan tengkorak ke soket atau memasukkan ramuan ke dalam tali pinggang anda. Perkara -perkara yang anda mempunyai respons Pavlovian itu, mengetahui ia adalah Diablo 2. Itulah bunyi yang akan anda dengar.”

   Perkembangan silang platform

   Perlawanan silang antara PC dan Konsol adalah satu lagi tambahan baru, jadi watak anda dan rampasan mereka boleh bergerak di antara platform. Walau bagaimanapun, sebagai nota laman web, anda memerlukan “pertempuran yang dipautkan.Akaun Bersih dan Diablo II yang berasingan: Pembelian yang dibangkitkan untuk setiap platform sokongan.”

   . Oleh itu, anda tidak perlu memulakan dengan pendatang baru yang hanya berkedip di mata ibu bapa mereka ketika anda bermain permainan asal.

   Stash diperluas dan dikongsi bersama

   Salah satu kualiti peningkatan kehidupan yang bahkan pemurni akan bersyukur adalah stash yang diperluaskan dan dikongsi. Stash peribadi telah meningkat dari grid 6 x 8 hingga 10 x 10, sementara stash yang dikongsi tersedia untuk semua watak yang dilampirkan pada satu pertempuran.akaun bersih. Itu bermaksud tidak ada lagi watak keldai!

   Auto-emas/ auto-loot

   Menarik. Sebagai contoh, auto-emas, membolehkan anda mengambil emas dengan menjalankannya, dan bukannya mengklik padanya. Sementara itu, penanda pencarian di peta tidak pergi, walaupun bermain penguji (yang tidak pernah memainkan gelaran asal) memintanya.

   “Kebanyakan pemain bermain dengan peta semasa mereka bermain permainan,” kata Rob Gallerani, pereka utama di Visions Vicarious, kepada Polygon. “Dan permintaan yang kami dapat dalam ujian permainan – sangat banyak dari orang yang tidak pernah bermain [Diablo 2] tetapi digunakan untuk bermain lebih banyak permainan moden – akan menjadi seperti, ‘Saya hanya mendapat usaha. Ke mana titik di peta memberitahu saya ke mana hendak pergi?’

   “Kami melihat ke arah melakukan sesuatu seperti itu, dan anda seperti, ‘Baiklah, ia tidak memecahkan apa -apa, betul? Ia tidak menjadikan watak saya terkalahkan atau apa -apa seperti itu.’Dan ia benar -benar mengubah getaran permainan.”

   Auto-Gold telah dirasionalisasikan dengan penjelasan bahawa “aspek fizikal yang perlu berlari” masih ada, dan bukannya semuanya disedut “vakum gergasi,” seperti yang dikatakan Gallerani kepada PCGamesn.

   Sokongan hotkeys dan pengawal baru

   Dalam usaha untuk menjadikan pengalaman pengguna lebih diperkemas dan cekap, Diablo 2: Dibebaskan akan memperkenalkan hotkey baru untuk arahan tambahan, serta sokongan pengawal pada PC.

   Terdapat juga sistem pihak auto untuk menyertai permainan awam, dan menjemput orang kepada anda sendiri, tetapi sekali lagi, anda boleh mengambilnya atau meninggalkannya-sama dengan togol auto-emas.

   Pilihan Kebolehcapaian

   Selepas 20 tahun, kami akhirnya melihat beberapa pilihan kebolehcapaian yang baik yang diperkenalkan untuk Diablo 2: Dibangkitkan. Dari mod penglihatan rendah, ke saiz teks, ke mod colourblind – pembuatan semula mengambil akses ke tahap baru.

   “Apabila kita bercakap mengenai pemodenan, kebolehcapaian adalah salah satu perkara utama yang ada di fikiran kita,” kata pengeluar permainan Matthew Cederquis, kepada Game Rant. “Walaupun hanya sedikit perkara, seperti kebolehcapaian saiz skrin yang anda boleh memainkannya, ia lebih besar. Sangat penting bagi kita.”

   Diablo 2: Tinjauan Dibangkitkan

   Memodenkan permainan lama untuk perkakasan baru bukan perkara yang buruk, dan dengan Diablo 2: dibangkitkan ia kelihatan seperti Blizzard mengambil pendekatan pintar, menawarkan beberapa perubahan yang kemas dan rangsangan grafik tanpa mengubah intipati permainan asal.

   Sekarang orang ramai mendapat masa dengan permainan sentimen umum nampaknya sangat positif. .

   Bagi orang selepas RGP yang lebih ceria, maka mungkin periksa apa yang kita tahu setakat ini mengenai Fable 4.

   • Halo Infinite: Semua yang kita tahu setakat ini
   • Apa yang kita tahu mengenai permainan Harry Potter RPG