Destiny 2 Panduan Senjata Timelost – Cara Mendapatkan Senjata Timelost, Cara Mendapatkan Destiny 2 Timelost Senjata | Pcgamesn

Cara Mendapatkan Destiny 2 Timelost Senjata

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Destiny 2 Panduan Senjata Timelost – Cara Mendapatkan Senjata Timelost

Takdir 2 Musim Splicer ada di sini dan sudah tiba masanya untuk meningkatkan permainan fesyen anda. Bersama senjata baru, 6 aktiviti pemain, perisai, misi cerita, dan pas musim, ciri transmogrifikasi perisai yang sangat diminta akhirnya tiba. Pada musim ini, pemain akan bekerjasama dengan Kapten Mithrax yang jatuh untuk menghentikan Vex dari menjunam ke dalam kegelapan total. Bersama semua kandungan baru ini, pemain juga boleh mengalami peti besi serbuan kaca buat kali pertama di Takdir 2. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang mencari lebih banyak cabaran, penetapan kesukaran Master baru untuk Vault of Glass dikeluarkan minggu ini dan dilengkapi dengan rampasan unik untuk pemain untuk memburu. Senjata “timelost” yang digelar, senjata ini berfungsi sama seperti senjata yang mahir, tetapi dengan sedikit perbezaan.

Cara Mendapatkan Senjata Tasa

Tidak seperti senjata mahir lain, anda tidak akan mendapat senjata timelost untuk menyelesaikan pertemuan atau serbuan itu sendiri dalam kesukaran tuan. Sebaliknya, anda perlu melengkapkan cabaran RAID mingguan pada kesukaran tuan untuk mendapatkan senjata timelost. Setelah anda memperoleh senjata timelost, anda boleh membelinya dari dada pada akhir untuk 25 rampasan penaklukan. Ingat, anda mesti membuka kunci senjata tasa pertama untuk muncul di dada akhir, jika tidak, anda hanya dapat membeli senjata normal dan perisai. Setiap minggu senjata timelost baru akan disediakan, bermula dengan pelancar roket Vengeance Hezen.

Sekiranya anda sedang mempertimbangkan untuk mencuba peti besi kesukaran master, saya sangat mengesyorkan anda membawa pasukan dengan cahaya purata 1340 atau lebih tinggi. Walaupun serbuan itu tidak berbeza secara mekanikal, terdapat jumlah juara yang lucu yang muncul sepanjang. Secara harfiah, setiap pertemuan mempunyai sekurang -kurangnya satu jenis juara dan musuh -musuh melanda lebih keras. Atheon juga adalah cek DPS (kerosakan-per-second) sekarang, kerana dia boleh menyerap satu ton hukuman. Oleh sebab itu, anda ingin memastikan bahawa anda adalah tahap kuasa yang cukup tinggi, jika tidak, ini akan menjadi tugas yang sangat sukar (jika tidak mustahil).

Takdir 2 orang asing dalam cabaran gerbang masa

Perbezaan senjata timelost

Terdapat dua perbezaan yang berbeza antara timelost dan peti besi biasa senapang kaca. Yang pertama adalah penampilan pistol, yang kini memasangkan pangkalan, estetika krom yang anggun. Malangnya, ini bukan shader yang anda boleh memohon kepada senjata lain, jadi ia eksklusif untuk senjata api timelost. Mungkin perubahan terbesar adalah terdapat dua faedah yang boleh dipilih dalam setiap lajur. Ini bermakna anda bukan sahaja mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mendapatkan roll tuhan untuk pistol itu tetapi anda akan mempunyai lebih banyak fleksibiliti untuk mencampur dan memadankan bagaimana senjata anda melakukan.

Di samping. Sekiranya anda tidak mempunyai mod yang mahir, ini mempunyai peluang untuk menjatuhkan setiap pertemuan peti besi induk kaca. Serangan ini juga mempunyai peluang untuk memberi ganjaran prisma dan shard naik, bersama dengan perisai statistik yang tinggi. .

!

Cara Mendapatkan Destiny 2 Timelost Senjata

Ketahui Apa Senjata Timelost Destiny 2 Ini Dan Semua Langkah yang Anda Perlu Selesaikan Untuk Mendapatkan Semua Senjata Dari Kubah Kaca Raid.

Destiny 2 Timelost Senjata Minggu Ini: Tiga Penjaga Menghilangkan Senjata dan Perisai Gangsa

Diterbitkan: 22 Mei 2023

Ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan takdir 2 senjata timelost? Seperti senjata malam, senjata timelost hanya tersedia pada waktu yang ditetapkan, mengikuti jadual yang telah ditetapkan. Senjata timelost pada dasarnya adalah versi yang lebih baik dari peti besi asas senjata kaca, dengan slot perkhemahan ketiga dan keempat tambahan dan slot untuk mod senjata yang mahir.

Untuk Mendapatkan Destiny 2 Timelost Senjata, anda perlu menyelesaikan cabaran tertentu di peti besi kaca pada kesukaran Master. Anda boleh menyemak Destiny 2 Vault Of Glass Walkthrough untuk petua bagaimana untuk mengalahkannya. Bungie digunakan untuk menetapkan satu cabaran setiap minggu dalam permainan PC percuma, yang bermaksud pemain harus menyelesaikan setiap cabaran RAID pada kesukaran tuan setiap minggu sepanjang lima minggu yang berbeza untuk mendapatkan semua lima senjata timelost dan mendapat keputusan yang dijumpai, yang memerlukan penyempurnaan Semua lima cabaran. Tetapi sekarang, peti besi master serbuan kaca hanya tersedia pada minggu -minggu tertentu ketika peti besi kaca adalah serbuan yang diketengahkan. Perubahan ini juga bermaksud bahawa pemain dapat menyelesaikan semua lima cabaran dalam satu minggu.

Anda hanya mendapat satu penurunan senjata timelost untuk menyelesaikan cabaran di tempat pertama, tetapi apabila senjata timelost tertentu telah jatuh untuk anda, anda akan dapat membeli salinan baru di dada rampasan di akhir serbuan, Sama seperti peti besi biasa senjata kaca – walaupun senjata timelost baru mempunyai kos yang melambung sebanyak 25 rampasan penaklukan.

Inilah sebabnya pertanian untuk rampasan penaklukan lebih penting daripada sebelumnya-ia adalah cara yang jauh lebih efisien untuk mengejar apa yang dipanggil ‘roll tuhan’ pada senjata berharga ini daripada menunggu putaran cabaran seterusnya untuk senjata itu. Anda hanya boleh mendapatkan rampasan penaklukan dari dada serbuan dan pertemuan serbuan, dan serbuan baru -baru ini cenderung menjatuhkan lebih banyak sumber yang berharga ini.

Destiny 2 Vault of Glass Tampil Jadual Raid

Dengan King’s Fall Front and Centre, Bungie mungkin mahu memudahkan pemain untuk mencari Fireteams untuk serbuan warisan dengan menyalurkan pemain ke dalam serbuan tertentu setiap minggu. Mereka juga membuat serbuan lebih menarik sepanjang minggu -minggu dengan memastikan minggu -minggu ini adalah satu -satunya minggu penjaga dapat memainkannya dalam kesukaran tuan. Manfaat ini ialah pemain dapat bekerja melalui semua peti besi induk cabaran kaca dalam satu minggu dan bukannya harus menyelesaikan serbuan lima minggu yang berbeza.

Takdir 2 timelost dijumpai keputusan

Terdapat satu lagi senjata yang dijangka, dan itu dijumpai keputusan. Anda akan dapat membuka kunci senjata timelost yang dijumpai apabila anda melengkapkan kejayaan Maestro Glasser, yang meminta anda menyelesaikan semua peti besi cabaran kaca pada tuan. Ini adalah faedah yang dikendalikan untuk keputusan yang dijumpai:

 • Didapati keputusan – Senjata Auto dan Vorpal Penuh

Bagaimana saya menyelesaikan setiap cabaran tamat 2 takdir?

Setiap senjata timelost mempunyai cabaran yang sama yang berkaitan dengannya:

 • Orang asing dalam masa (Gatekeepers): Pasukan mesti mengalahkan Wyverns dan Praetorians pada masa yang sama
  • Ganjaran Hezen Vengeance (Pelancar Roket Legenda)
  • Ganjaran (Pistol Mesin Legenda)
  • Ganjaran Visi pertemuan (Senapang pengakap legenda)
  • Ganjaran Revenge Praedyth (Senapang sniper legenda)
  • Ganjaran Fatebringer (Meriam tangan legenda)

  Itu adalah semua yang kita tahu mengenai Destiny 2 Senjata Timelost. Anda mungkin ingin tahu di mana Xûr adalah minggu ini di Destiny 2 atau apa yang menjadi Destiny 2 Legendary Lost Sektor hari ini juga. Anda juga mungkin ingin menyemak Panduan Destiny 2 Season 19 untuk mengetahui apa yang diharapkan pada musim yang akan datang.

  Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Cara Mendapatkan Senjata Tasa Dalam Destiny 2

  Senjata timelost jatuh dari cabaran dalam kesukaran tuan Takdir 2Serangan Kaca Serangan Kaca. Memperolehnya boleh menjadi pahit dengan tahap cahaya yang meningkat, pengedaran musuh, dan pengubah seperti permainan perlawanan. Tetapi mereka datang dengan beberapa ciri tambahan yang mungkin menjadikan mereka bernilai masalah.

  Senjata timelost bersamaan dengan versi yang mahir dari peti besi biasa senjata kaca. Kelebihan terbesar mereka ialah mereka melancarkan dengan dua faedah yang boleh dipilih setiap lajur, sama dengan senjata ritual. Ini meningkatkan peluang untuk mendapatkan gulungan yang baik. Sebagai bonus lain, senjata timelost boleh menggunakan mod Adept (yang dilaporkan juga jatuh dari serbuan) dan mendapat rangsangan stat kecil ketika menguasai kerja.

  Cara Mendapatkan Senjata Jam Tanah di Takdir 2

  Timelost Senjata jatuh dari cabaran mingguan dalam versi induk Vault of Glass. Setiap minggu, pemain mesti melengkapkan objektif khusus di salah satu pertemuan untuk menerima senjata timelost, yang menambah satu lagi lapisan kerumitan ke perjuangan.

  Kedua -dua versi normal dan induk Glass berkongsi lockout mingguan dan titisan biasa dari pertemuan dan cabaran hanya akan memberi ganjarannya pada siap pertama dalam versi yang sama, menurut Bungie. Pemain yang ingin mendapatkan senjata timelost harus menyelamatkan cabaran mereka untuk Master.

  Setiap minggu membawa cabaran untuk pertemuan tertentu dan mereka berputar berdasarkan perintah biasa dalam serbuan: confluxes, oracles, templar, penjaga pintu, dan atheon. Setiap cabaran menambah objektif baru, seperti satu phasing templar atau tidak menembak oracle yang sama dua kali, yang mengubah taktik untuk pertemuan sedikit.

  Berikut adalah senarai objektif:

  Tunggu ia (confluxes): Penjaga mesti mengalahkan Wyverns semasa mereka mengorbankan.
  Satu -satunya oracle untuk anda (Oracles).
  Keluar dari jalannya (Templar): Penjaga tidak boleh membenarkan templar untuk teleport.
  Orang yang tidak dikenali dalam masa (penjaga pintu): Pasukan mesti mengalahkan Wyverns dan Praetorians pada masa yang sama.
  Ensemble’s Refrain (Atheon): Setiap penjaga dalam pasukan portal mesti menembak satu oracle setiap urutan.

  Pemain boleh mengulangi senjata timelost mereka pada akhir versi induk serbuan jika mereka telah memperoleh satu sebelumnya, tetapi ini datang dengan tag harga yang sedikit curam dalam Spoils of Conquest. Ini masih merupakan cara pertanian yang paling konsisten untuk senjata api -walaupun ia bermaksud perlu melalui keseluruhan serbuan.

  Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV atau mendapat pihak ketiga di DMZ. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.