Destiny 2 Open Beta | Destiny Wiki | Fandom, Cara Mengakses Destiny 2 Beta – Destiny 2 Panduan – IGN

Cara Mengakses Destiny 2 Beta

Akses awal untuk beta PC bermula pada 28 Ogos untuk mereka yang pra-memerintahkan versi PC Takdir 2. [4] Beta PC kemudian dibuka kepada semua orang pada 29 Ogos dan berakhir untuk semua orang pada 31 Ogos. [4]

Takdir 2 Beta Beta

Destiny2betacover

Beta Terbuka tersedia untuk semua pada masa tertentu, tetapi mereka yang pra-memerintahkan permainan mendapat akses awal. Pemain yang pra-memerintahkan PlayStation 4 dan Xbox One salinan Takdir 2 Menerima kod akses beta dari peruncit mereka, tetapi pemain yang pra-memerintahkan salinan digital dapat memuat turun dan melancarkan beta tanpa kod. [2]

Beta Konsol Akses Awal boleh didapati pada 18 Julai bagi mereka yang telah diperintahkan pada PlayStation 4 dan 19 Julai bagi mereka yang telah dipesan di Xbox One. [1] Pada 21 Julai, beta dibuka kepada semua pemain di kedua -dua platform. [1] Beta berakhir untuk semua pemain konsol pada 25 Julai [3] setelah dilanjutkan dari tarikh akhir asal 23 Julai. [1]

Akses awal untuk beta PC bermula pada 28 Ogos untuk mereka yang pra-memerintahkan versi PC Takdir 2. [4] Beta PC kemudian dibuka kepada semua orang pada 29 Ogos dan berakhir untuk semua orang pada 31 Ogos.

Ulasan Pakar Gamespot

Cara Mengakses Destiny 2 Beta

Halaman ini menerangkan cara masuk ke dalam beta untuk takdir 2, yang berjalan pada 18 hingga 23 Julai 2017.

The Takdir 2 beta akan berlaku pada musim panas tahun 2017 pada tarikh berikut:

  • Mereka yang pra-memerintahkan PS4 akan mendapat akses pada 18 Julai 2017 jam 10:00 pagi pt.
  • Mereka yang pra-memerintahkan Xbox One akan mendapat akses pada 19 Julai 2017 jam 10:00 pagi pt.
  • Beta awam Untuk konsol dibuka pada 21 Julai 2017.
  • The PC Beta eksklusif akan bermula pada 28 Ogos 2017 bagi mereka yang pra-memerintahkan.
  • The PC Public Beta akan bermula pada 29 Ogos 2017 dan berakhir pada 31 Ogos 2017.

Cara masuk ke beta terbuka di PC

Untuk mengakses Beta Terbuka untuk Destiny 2 bermula pada 29 Ogos 2017, muat turun pertama dan pasang aplikasi desktop Blizzard,

Setelah dipasang, anda akan mempunyai pilihan untuk memuat turun dan memasang Destiny 2. Pemasangan ini akan tetap aktif sehingga akhir beta terbuka pada 31 Ogos 2017.

Cara Menebus Kod Beta Destiny 2

Anda mungkin tertanya -tanya konsol mana yang menggunakan sembilan format kod aksara. Jawapannya tidak ada. Sebaliknya, anda akan mahu pergi ke Bungie.bersih dan portal kod profil anda untuk menebus kod.

Tidak mempunyai bungie.akaun bersih? Tidak risau! Yang anda perlukan adalah akaun rangkaian Xbox atau PlayStation untuk mendaftar dan selebihnya kebanyakannya automatik. Pergi ke Bungie.Laman Utama Bersih dan Klik “Daftar“Di sebelah kanan atas halaman.

Anda mahu sampai ke halaman yang kelihatan seperti yang ada di atas. Anda boleh melakukannya dengan mengklik pautan di atas atau pergi ke laman web Bungie.Bersih, menggerakkan kursor anda ke atas avatar profil anda, dan kemudian turun ke “Kod Menebus”.

Masukkan kod di dalam kotak seperti yang ditunjukkan di atas dan klik “ENTER” apabila anda selesai. Harap maklum bahawa anda akan dikunci dari memasukkan kod untuk jangka waktu jika anda cuba menebus kod.

Setelah menebus kod anda di Bungie.bersih, navigasi ke Kod tab anda Profil halaman untuk memilih platform dan wilayah anda.

Setelah anda memilih platform anda, anda akan diberi kod yang boleh ditebus pada konsol pilihan anda.

Cara Membuka Kunci Akses Awal ke Destiny 2 Beta

Untuk mendapatkan akses awal Kepada beta, anda perlu pra-memerintahkan permainan secara fizikal dari peruncit yang mengambil bahagian (seperti GameStop/EB Games/Game dan lain-lain) atau secara digital dari kedai Xbox atau PSN.

Sekiranya anda membuat tempahan secara peribadi, anda akan diberi kad dengan sembilan buta beta watak anda. Sekiranya anda tidak mendapatnya sejak anda menyusun semula sebelum pengumuman beta, pergi ke peruncit anda dengan bukti pembelian untuk mendapatkan kod tersebut.

Sekiranya anda menyusun semula secara dalam talian, anda akan mendapat e -mel beberapa waktu selepas preordering yang mengandungi kunci beta sembilan digit anda.

Saya di PC dan tidak ada PC Log masuk!

Anda kini memerlukan akaun Xbox Live atau PSN untuk membuat bungie.akaun bersih, tetapi jangan risau! Itu bermaksud anda perlu mendapatkan beta untuk platform tersebut. Akan ada pilihan kod beta PC di kemudian hari, tetapi buat masa ini anda masih memerlukan salah satu akaun yang disebutkan di atas untuk membuat profil bungie.

Saya tidak akan memerintahkan, jadi saya masih boleh mengakses beta?

Ya! Pra-memerintahkan takdir 2 memberikan anda awal Akses ke beta, tetapi konsol terbuka akses bermula pada 21 Julai.