Destiny 2 Nightfall Rewards: Senjata dan Gear Eksklusif, Destiny 2 Nightfall Senjata Jadual: Apakah Senjata Malam Minggu Ini Minggu Ini? |

Jadual Senjata Destiny 2 Nightfall: Apakah Senjata Malam Minggu Ini

Ingat hanya ada kemungkinan mereka boleh jatuh – ia tidak dijamin. Yang mungkin bermaksud banyak percubaan pada waktu malam untuk mendapatkan kejatuhan (apalagi roll yang anda mahukan!), jadi kesabaran dan nasib diperlukan. Yang mengatakan, seperti yang ditunjukkan di atas, terdapat banyak peluang untuk mendapatkan senjata dalam satu musim jika anda tidak mendapatnya sepanjang minggu tertentu.

Destiny 2 Nightfall Rewards: Senjata dan gear eksklusif

Setiap minggu masuk Takdir 2, Tiga serangan permainan ditawarkan sebagai serangan malam yang mencabar. Pada waktu malam, anda boleh menggunakan kad untuk menetapkan cabaran dan mengalami kesukaran untuk mendapatkan skor yang lebih tinggi. The Nightfall juga merupakan ritual mingguan dengan kejatuhan gear kuat yang dijamin untuk Takdir veteran.

Tetapi adakah anda tahu bahawa setiap mogok mempunyai gear eksklusif yang hanya jatuh ketika malam itu? Betul! Beberapa malam bernilai mengisar berulang kali untuk mencapai markah tinggi dan Dapatkan peluang pada beberapa rampasan baru yang manis.

Nota: Tidak ada titisan eksklusif malam dengan serangan Shadowkeep baru.

 • Destiny 2 Panduan Kotak Misteri – Cara Mendapatkan Kunci dan Kunci Eksotik
 • Membuka Lambang Rahsia Forge: Destiny 2 Hitam Armory Guide
 • Panduan Tahap Destiny 2 – Memaksimumkan tahap kuasa anda dengan cepat

Beberapa malam menawarkan senjata yang kuat. Yang lain hanya menawarkan kosmetik! Berikut adalah apa yang anda boleh dapatkan dari setiap malam, jadi anda tahu mana yang bernilai mengisar untuk sekeping gear khas yang mungkin anda minati.

Setiap item adalah penurunan rawak dari dada akhir dalam setiap mogok. Oleh itu, pastikan anda bermain sepanjang jalan.

Spire terbalik: Trichromatica (shell hantu)

Shell hantu eksotik ini bersinar dalam tiga warna elemen yang berbeza (tidak sah, solar, dan arka).

Lake of Shadows: Birthright Militia (Pelancar Grenade)

Pelancar bom tangan kinetik ini mempunyai kesan membutakan ringkas terhadap musuh apabila bom meletup, jadi sangat menyeronokkan untuk mengacaukan dengan di dalamnya crucible.

Pyramidion: Silicon Neuroma (senapang sniper)

Penembak tepat ini mempunyai kesan yang sangat tinggi. Anda juga boleh melengkapkannya dengan pemandangan snapshot untuk membantu membuat pengendalian yang rendah.

Exodus Crash: Halaju Impak (Sparrow)

Sekiranya anda menyukai warna biru, maka burung pipit ini adalah untuk anda. Ini bukan ganjaran yang hebat untuk apa yang boleh dikatakan serangan malam yang paling menjengkelkan di Takdir 2, Tetapi kami tidak memutuskan kolam rampasan. Ia adalah sesuatu yang boleh diingati jika anda lakukan Lengkap Exodus Crash, bagaimanapun!

Lagu Savathun: Duty Bound (Auto Rifle)

Salah satu senapang auto yang lebih sejuk dalam permainan, terikat tugas boleh ditipu dengan sama ada zen momen untuk crucible atau mengamuk untuk membantu membersihkan perusuh di pve. Itu pilihan kinetik yang sangat serba boleh!

Peniaga Arms: Fuse Tilt (Sparrow)

Sparrow Chartreuse ini sepadan dengan bos dari mogok di mana ia dijumpai. Itulah bagus! Selain daripada bagaimana ia kelihatan, bagaimanapun, tidak ada yang benar -benar istimewa mengenainya.

Dunia Taman: Fungsi Gelombang Sejagat (Kapal)

Satu -satunya kapal yang ditawarkan dari Nightfalls mempunyai kesan vex putih yang cukup sejuk pada sayapnya, jadi anda pasti akan menonjol dari orang ramai jika anda menggegarkan orbit ini. Ia hanya memalukan bahawa dunia taman adalah reka bentuk asas yang sama seperti kapal -kapal lain yang lebih biasa Takdir 2.

Pokok kebarangkalian: D.F.A. (Meriam tangan)

Archetype impak yang tinggi, d.F.A. cukup jahat di PvE dan PvP terima kasih kepada pukulan pembukaan dan faedah mengamuknya.

Terrain Strange: Braytech Osprey (Pelancar Roket)

Roket ini adalah keperluan bagi mereka yang memburu tajuk Wayfarer, jadi pastikan untuk mengisar medan pelik ketika muncul pada waktu malam. Sebagai roket, ia mempunyai bom kluster jadi ia layak.

Kehendak beribu -ribu: Penceramah Tuhan (kesan transmat)

Kesan transmat ini menjadikannya kelihatan seperti xol hologram (bos tuhan cacing besar) menanam dan meludahkan anda untuk membuat anda respawn. Ini … bukan eksklusif terbaik dalam senarai ini. Tetapi ia kelihatan sejuk.

Terminus Insight: The Long Goodbye (Sniper Rifle)

Rangefinder dan hit pesat menjadikan penembak tepat ini sebagai pilihan yang menyeronokkan di PVE.

The Hollowed Lair: Cita -cita Mindbender (senapang patah)

Salah satu daripada hanya tiga senjata malam yang boleh dilengkapi dengan gulungan rawak, cita -cita Mindbender adalah raksasa di Crucible. Ia juga boleh secara konsisten lawan satu tembakan dari jarak pertengahan. Huruf di senjata menyala dengan setiap membunuh juga.

Warden of Nothing: Undang -undang Warden (Cannon Tangan)

Salah satu senjata terbaik yang tersedia melalui Nightfalls, Undang -undang Warden adalah pelbagai kesan meriam tangan yang tinggi. Bergantung pada roll rawak yang anda dapatkan, ini dengan mudah boleh menjadi senjata teratas di banyak beban anda.

The Corrupted: Horror’s paling sedikit (Pulse Rifle)

Statistik pada Horror sekurang -kurangnya tidak ada yang istimewa, tetapi ia adalah pilihan yang kukuh untuk senapang nadi dalam slot tenaga – terutamanya dalam Crucible.

Dan itu setiap gear eksklusif malam di malam hari Takdir 2 sekarang! Selalu ada peluang Bungie akan menambah lebih banyak, terutamanya apabila DLC lebih lanjut akan dibebaskan, jadi pastikan untuk menyemak semula tidak lama lagi.

Mengenai Pengarang

Scott telah menulis mengenai permainan video untuk bahagian yang lebih baik dalam satu dekad, dengan garis besar di laman web seperti PC Gamer, Dot Esports, Red Bull Esports, dan banyak lagi.

Jadual Senjata Destiny 2 Nightfall: Apakah Senjata Malam Minggu Ini?

Cara mendapatkan tangan anda pada senjata yang jarang berlaku dari aktiviti malam.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Sumbangan tambahan oleh Diego Nicolás Argüello, dan Justin Koreis
Dikemas kini pada 20 Sep 2023

Senjata Nightfall adalah antara yang paling jarang di Destiny 2 – Inilah yang tersedia minggu ini, dan bagaimana untuk meningkatkan peluang anda untuk mendapatkannya.

Nightfall Destiny 2 Aktiviti memberi anda peluang untuk membuka kunci beberapa senjata yang jarang berlaku.

Setiap Destiny 2 Musim, ada putaran senjata yang dapat jatuh dari akhir mogok, dengan satu yang diserlahkan setiap minggu.

Semakin tinggi cabaran, semakin tinggi kadar penurunan – dengan Mahir Versi tersedia pada separuh kedua musim bagi mereka yang benar -benar mahukan cabaran (dan ganjaran untuk dipadankan).

 • Jadual Senjata Destiny 2 Nightfall: Apakah Senjata Malam Minggu Ini?
 • Cara Meningkatkan Peluang Anda untuk Menurunkan Senjata Malam
 • Bilakah Destiny 2 Nightfall Adept Senjata tersedia musim ini?

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Jadual Senjata Destiny 2 Nightfall: Apakah Senjata Malam Minggu Ini?

Senjata Nightfall Destiny 2 berfungsi mengikut jadual, dengan enam senjata berputar dalam urutan setiap minggu.

Untuk musim penyihir, senjata ini termasuk soalan yang dimuatkan, Braytech Osprey, Buzzard, Swarm, Undang -undang Warden, dan Pre Astyanax IV.

Perhatikan bahawa putaran tidak diketahui sehingga ia berubah buat kali pertama. Senarai ini akan dikemas kini untuk mencerminkan setiap minggu, kemudian selesai setelah putaran penuh telah ditentukan.

Jadual Senjata Destiny 2 Nightfall adalah seperti berikut:

 • 22 Ogos hingga 29 Ogos – Soalan yang dimuatkan
 • 29 Ogos hingga 5 September – Braytech Osprey
 • 5 September hingga 12 September – Buzzard
 • 12 September hingga 19 September – Undang -undang Warden
 • 19 September hingga 26 September – Swarm
 • 26 September hingga 3 Oktober – Tbd
 • 3 Oktober hingga 10 Oktober – Tbd
 • 10 Oktober hingga 17 Oktober – Tbd
 • 17 Oktober hingga 24 Oktober – Tbd
 • 24 Oktober hingga 31 Oktober – Tbd
 • 31 Oktober hingga 7 November – Tbd
 • 7 November hingga 14 November – Tbd
 • 14 November hingga 21 November – Tbd

* Ini adalah senjata malam baru dari musim ini.

Ingat hanya ada kemungkinan mereka boleh jatuh – ia tidak dijamin. Yang mungkin bermaksud banyak percubaan pada waktu malam untuk mendapatkan kejatuhan (apalagi roll yang anda mahukan!), jadi kesabaran dan nasib diperlukan. Yang mengatakan, seperti yang ditunjukkan di atas, terdapat banyak peluang untuk mendapatkan senjata dalam satu musim jika anda tidak mendapatnya sepanjang minggu tertentu.

Sekiranya anda menanam senjata ini, maka ketahuilah Nightfall adalah sumber gear Pinnacle – dan pastikan anda mengambil beberapa bounties Vanguard untuk beberapa XP tambahan semasa anda berada di sana juga.

Cara Meningkatkan Peluang Anda untuk Menurunkan Senjata Malam

Kadar penurunan senjata malam terjejas oleh skor yang anda peroleh (platinum, emas akan menawarkan peluang tertinggi) dan kesukaran mogok. Semakin tinggi kesukaran, kemungkinan besar senjata akan jatuh – dan boleh dikatakan cara paling mudah untuk meningkatkan kemungkinan mendapatkan tangan anda pada satu.

Kesukaran malam menyesuaikan kadar penurunan seperti berikut:

 • Adept – jarang
 • Hero – tidak biasa
 • Legenda – biasa
 • Tuan – biasa

Contohnya, anda dapat melihat kejatuhan Uzume RR4 dari musim sebelumnya pada akhir platinum ini (solo!) Nightfall yang dikendalikan oleh Esoterickk di YouTube:

Nightfalls Grandmaster hanya muncul pada separuh akhir musim – di Musim Defiance, ini adalah 11 April, berhampiran titik pertengahan, seterusnya – Dan sekali lagi, semakin baik skor anda, semakin tinggi peluang anda.

Senjata Adept bukan sahaja mempunyai penampilan yang berbeza, tetapi mereka menawarkan rangsangan stat tambahan apabila menguasai dan keupayaan untuk melengkapkan mod yang mahir – menjadikan mereka bernilai baik jika anda boleh mengambil nightfall grandmaster.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Activision Ikut
 • Activision Blizzard Ikut
 • Bungie Ikut
 • Destiny 2 Ikut
 • Orang pertama mengikuti
 • MMO Ikut
 • MMORPG Ikuti
 • Multiplayer kompetitif mengikuti
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Penembak Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Orang ketiga mengikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 14 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.