Destiny 2 Musim Panduan Mod Musim Seraph – Terbaik & Terburuk, Destiny 2 UPDATE membetulkan Beberapa Mod Perisai Busted | Pcgamesn

Kemas kini Destiny 2 Memperbaiki Beberapa Mod Perisai yang Dipimpin

Perkara Yang Harus Dicari Senger Lain Kali Anda Muncul Di Menara, Terima kasih kepada Kemas Kini Destiny 2 yang terkini. Hotfix 6.3.0.3 membuat jumlah penambahbaikan dan penyesuaian yang mengejutkan kepada MMO sci-fi ajaib Bungie, termasuk masa beban UI yang lebih baik dan beberapa pembetulan untuk beberapa mod perisai Destiny 2 yang belum berfungsi seperti yang dimaksudkan-terutamanya meriam tangan dan penyebaran tenaga yang tidak dapat dihalang.

Destiny 2 Musim Panduan Mod Musim Seraph – Terbaik & Terburuk

Dengan pelancaran yang baru Takdir 2 Musim datang artifak bermusim baru, dan seterusnya satu set mod bermusim baru untuk bermain -main dengan. Artifak kali ini adalah Seraph Cipher, yang anda peroleh dengan melengkapkan bahagian pertama misi cerita bermusim. Mari kita lihat mod yang ditawarkan.

Destiny Terbaik 2 Musim Seraph Mods

The Retrofit Mod menarik. Mod bermusim ini memberikan bersamaan dengan bonus statistik kecil apabila dilengkapi. Anda mungkin bertanya apa maksudnya – dengan baik, ini bermaksud bahawa anda pada dasarnya boleh mempunyai dua statistik yang berbeza pada satu perisai, atau bahkan +15 hingga satu statistik. Sekiranya anda bermain Takdir 2 Sudah cukup lama anda mungkin mempunyai beberapa perisai stat tinggi, tetapi mereka memberikan lebih banyak fleksibiliti dan pasti akan membantu pemain baru mendapatkan 100 ketahanan yang penting.

Lucent Finisher sangat besar untuk nightfalls grandmaster dan serbuan tertentu. Mampu menjatuhkan peluru berat untuk rakan sepasukan anda adalah kesan yang hebat, dan tidak seperti mod pemenang biasa, ia bahkan tidak mengalirkan tenaga super anda.

Operatif solo Nampak seperti rahmat bagi sesiapa yang cuba solo Takdir 2 kandungan. Buff Buff Lurus tanpa perlu memperlihatkannya? Saya akan memilikinya, maka.

Substrat penyebaran tenaga memberikan rangsangan di seluruh lembaga untuk merosakkan rintangan. Mungkin tidak terlalu ketara, tetapi ia adalah mod dada dengan kos tenaga 1 dan ia boleh disusun, yang bagus.

Lemah jelas akan secara bersendirian memastikan bahawa Witherhoard terus menjadi pilihan wajib dalam serbuan dan malam-malam peringkat tinggi walaupun nerf baru-baru ini. Hakikat bahawa ia memuatkan semula senjata yang disimpan akan menjadikannya banger mutlak untuk pemain solo juga-api Witherhoard untuk melemahkan bos, beralih ke senjata auto-loading, memunggah, beralih ke Witherhoard, ulangi.

Pengakap Advance sangat murah dan mungkin melihat bermain di nightfalls grandmaster, di mana mengambil juara semasa tempoh stun mereka memerlukan api yang fokus.

Superconductor entropi rendah & Basilisk Lord Kelvin Adakah doon kepada pemain stasis khususnya. Hanya satu tenaga masing -masing, mereka memberikan subclass stasis cara untuk menangani kedua -dua juara yang berlebihan dan tidak boleh dihalang. Stasis nampaknya akan menjadi sangat kuat dalam aktiviti endgame musim ini.

Takdir terburuk 2 musim mod seraf

Pusingan beban kembali, sekali lagi. Perlu memfokuskan kebakaran pada juara beban untuk mengganggu mereka sangat mengerikan, terutama ketika mereka terus teleporting di mana -mana. Sekurang -kurangnya kami mempunyai beberapa pilihan yang berbeza untuk juara berlebihan yang menakjubkan kali ini.

Pampator dalam penerbangan Sepertinya jenis bantuan band yang pelik mengenai keberkesanan udara berubah. Sekiranya ia benar.

Pengawal agresif pasif sangat mahal dan hanya membantu dengan kerosakan terhadap musuh berdekatan semasa menggunakan glaive. Dalam aktiviti peringkat rendah ini tidak akan menjadi masalah, dan dalam aktiviti peringkat tinggi ia membazir slot.

Semua dalam semua, banyak mod yang cukup hebat musim ini. Khususnya, ada banyak di sini untuk pemain solo – jika anda tidak solo penjara bawah tanah ketika pemulihan berkelas berada di sekitar dan anda telah makna, musim seraph mungkin masa untuk memberikannya.

Destiny 2 Seraph Cipher Mods

Mahukan senarai semua yang tersedia musim ini? Di sini anda pergi!

Lajur 1

 • Meriam tangan yang tidak boleh dihalang
 • Rifle Scout Overload
 • Menindik busur (busur anti-barrier)
 • Rifle Pulse Anti-Barrier
 • Pusingan Beban (Overload Auto Rifle dan SMG)

 • Pelancar Grenade Holster
 • Serangan warisan
 • Pampator dalam penerbangan
 • Ketangkasan Bow
 • Retrofit mudah alih

Lajur 3

 • Penyasaran meriam tangan
 • Loader Rifle Pulse
 • Substrat penyebaran tenaga
 • Menembak tajam
 • Retrofit yang berdaya tahan

Lajur 4

 • Pelancar bom tangan yang tidak dapat dihalang
 • Caj kaunter
 • Pengakap Advance
 • Basilisk Lord Kelvin
 • Superconductor entropi yang rendah

Lajur 5

 • Pengawal agresif pasif
 • Lemah jelas
 • Maestro monokromatik
 • Operatif solo
 • Lucent Finisher

Kemas kini Destiny 2 Memperbaiki Beberapa Mod Perisai yang Dipimpin

Destiny 2 UPDATE, HOTFIX 6.3.0.3: Seorang penjaga pemburu dalam api ungu SMG yang sepadan, yang meraung dengan kilat muncung yang cerah

Perkara Yang Harus Dicari Senger Lain Kali Anda Muncul Di Menara, Terima kasih kepada Kemas Kini Destiny 2 yang terkini. Hotfix 6.3.0.3 membuat jumlah penambahbaikan dan penyesuaian yang mengejutkan kepada MMO sci-fi ajaib Bungie, termasuk masa beban UI yang lebih baik dan beberapa pembetulan untuk beberapa mod perisai Destiny 2 yang belum berfungsi seperti yang dimaksudkan-terutamanya meriam tangan dan penyebaran tenaga yang tidak dapat dihalang.

Meriam tangan yang tidak dapat dihalang, anda boleh membuka kunci di peringkat salah satu artifak bermusim seraph cipher, yang merupakan sebahagian daripada sistem perkembangan Destiny 2 Season 19. Menggunakan mod Arms ini, anda boleh menyasarkan pemandangan mana -mana meriam tangan untuk beberapa saat untuk melepaskan pusingan yang lebih kuat yang kuat terhadap juara yang tidak dapat dihalang.

Dengan hotfix terkini, meriam tangan yang tidak dapat dihalang mengaktifkan dengan lebih cepat, dan isyarat audio yang anda dengar ketika itu berlaku hanya Main Apabila anda menggunakan meriam tangan-ia telah mengaktifkan senjata meriam tanpa tangan, walaupun tanpa kesan senjata yang berguna.

Satu lagi mod perisai yang diperbaiki dalam kemas kini ini adalah substrat penyebaran tenaga, mod perisai dada yang memberikan sedikit rintangan kepada semua kerosakan pejuang. Ia dibuka di Tiga Tiga Seraph Cipher, dan perkara yang baik mengenainya adalah bahawa ia sepatutnya disusun sehingga tiga kali – kecuali, yang tidak berlaku.

Hotfix terbaru membetulkan ini, jadi substrat penyebaran tenaga kini menjadi sesuatu yang sangat dipertimbangkan untuk menambah beban mod dada anda.

Dengan semua mod standard yang kini dibuka untuk semua orang, anda boleh memaparkan salah satu daripada anak -anak lelaki yang buruk ini ke dalam beban anda pada masa akan datang anda membakar takdir 2.

Terdapat banyak lagi perbaikan yang disenaraikan di Hotfix 6.3.0.3 Nota Patch, tetapi yang terakhir menonjol: Bungie mengatakan ia dioptimumkan Destiny 2’s Loader UI, yang sepatutnya membuat beralih antara skrin menu yang sombong daripada yang telah berlaku di masa lalu.

Panduan kami untuk Destiny Best 2 yang dibina untuk Crucible dan serbuan mempunyai beberapa petunjuk yang hebat untuk mendapatkan pertempuran penjaga anda-siap.

Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Substrat penyebaran tenaga di takdir 2

Substrat Penyebaran Tenaga di Destiny 2: Destiny 2 adalah permainan, yang bebas bermain tetapi mahal apabila anda menjadi ketagih. Permainan ini telah tersedia selama hampir lima tahun. Ia telah beralih dan berubah sepanjang tempoh itu, dengan kemas kini yang berterusan, backstory baru, dan penambahan baru. Witch Queen, kemas kini terbaru, debut pada 22 Februari.

Substrat penyebaran tenaga di takdir 2

Substrat Penyebaran Tenaga pertama kali muncul di musim Destiny 2 The Splicer, yang bermula pada 11 Mei 2021. Ia ditambah sebagai item baru yang boleh diperoleh oleh pemain dari Servitor Splicer dalam H.E.L.M. Sebagai sebahagian daripada musim ciri dan kandungan baru Splicer.

Substrat penyebaran tenaga adalah item penting dalam takdir 2. Ia membolehkan pemain untuk meningkatkan kemungkinan mereka menerima titisan rompakan yang lebih tinggi dari aktiviti endgame.

Artikel ini akan memberi anda maklumat lanjut mengenai substrat penyebaran tenaga. Kami juga akan menangani soalan -soalan seperti substrat penyebaran tenaga Destiny 2 tetap atau bagaimana masalah diselesaikan?

Apakah substrat penyebaran tenaga?

Substrat Penyebaran Tenaga adalah komoditi yang boleh digunakan dari Servitor Splicer dalam H.E.L.M. Ia digunakan untuk meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan penurunan hadiah lebih tinggi dari aktiviti endgame seperti serangan malam, penjara nubuatan, dan percubaan Osiris.

Substrat Penyebaran Tenaga Dalam Isu Destiny 2

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, pemain telah melaporkan bahawa substrat penyebaran tenaga tidak berfungsi dengan baik. Walaupun menggunakan item tersebut, mereka tidak melihat peningkatan kuantiti penurunan harta karun yang lebih tinggi. .

Bagaimana masalahnya diperbaiki?

Bungie, pencipta takdir 2, mengakui masalah itu dan bergerak dengan cepat untuk menyelesaikannya. Mereka menerbitkan patch yang membetulkan masalah dan mengembalikan substrat penyebaran tenaga kepada operasi biasa. Pemain kini boleh menggunakan item seperti yang dimaksudkan, meningkatkan peluang mereka untuk menerima titisan harta karun yang lebih tinggi dari aktiviti endgame.

Substrat Penyebaran Tenaga adalah item penting dalam Destiny 2 kerana ia meningkatkan peluang pemain untuk menerima penurunan rampasan yang ketara dari aktiviti endgame. Penurunan harta karun ini boleh mengandungi senjata, perisai, dan peralatan lain yang kuat yang dapat meningkatkan prestasi permainan pemain. Pemain boleh meningkatkan peluang mereka untuk mendapatkan komoditi penting ini dan meningkatkan pengalaman permainan keseluruhan mereka dengan menggunakan substrat penyebaran tenaga.

Substrat penyebaran tenaga di takdir 2

Kesimpulan

Substrat Penyebaran Tenaga adalah item penting dalam Destiny 2 kerana ia membantu pemain untuk meningkatkan kemungkinan mereka memperoleh titisan rampasan yang kaya dari Aktiviti Endgame. Penurunan harta karun ini boleh mengandungi senjata, perisai, dan peralatan lain yang kuat yang dapat meningkatkan prestasi pemain dalam permainan. Pemain boleh meningkatkan pengalaman permainan keseluruhan mereka dengan menggunakan substrat penyebaran tenaga untuk meningkatkan peluang mereka untuk mendapatkan komoditi berharga ini.

Satu perkataan yang berhati -hati: takdir akan menjejaskan anda dalam gelung permainan yang sangat memuaskan dan tidak pernah membiarkan anda pergi jika anda membiarkannya. Ini adalah pemulung masa lapang dan glutton untuk fokus anda.