Destiny 2 mengumumkan pemain kemas kini Sparrow telah menunggu, Destiny 2 Sparrow Speed ​​tidak akan lebih cepat dalam masa terdekat, Dev mengesahkan | Pcgamesn

Destiny 2 Sparrow Speed ​​tidak akan menjadi lebih cepat dalam masa terdekat, Dev mengesahkan

Malangnya, ini bermakna Sparrows yang lebih cepat tidak berada dalam kad untuk Destiny 2 pemain dalam masa terdekat. Walau bagaimanapun, DMG04 perhatikan bahawa pasukan itu akan terus menyampaikan maklum balas pemain, yang bermaksud bahawa mungkin pembaikan keseluruhan mekanik perjalanan Sparrow mungkin berada di suatu tempat di bawah garis.

Destiny 2 mengumumkan pemain kemas kini Sparrow telah menunggu

Takdir 2 burung pipit eksotik

Musim Deep kurang dari seminggu Takdir 2, Dan Bungie telah mengumumkan pembaruan kemas kini akan datang ke permainan. Hari ini, ia telah mendedahkan bahawa banyak senjata eksotik akan diolah semula dan disandarkan untuk musim yang akan datang. Walau bagaimanapun, pada akhir jawatan, Takdir 2 mengumumkan bahawa burung guntur akan dikemas kini supaya pemain dapat menggunakan pilihan kegemaran mereka tanpa merasa terpaksa menggunakan Sparrow Exotic On Time Always On Time.

Sentiasa tepat pada waktunya vs Sparrows lain di Destiny 2

Takdir 2 burung pipit eksotik

Untuk konteks, Sparrow Exotic On Time yang sentiasa diperkenalkan pada musim lima dengan Black Armory DLC, di mana ia adalah ganjaran puncak yang tersembunyi di dalam serangan yang lalu. Perkembara eksotik membenarkannya menjadi burung pipit terpantas dalam permainan dengan margin yang besar dan terus menjadi yang terpantas untuk lima belas musim yang lalu.

Tidak perlu dikatakan, tetapi pemain telah cepat bosan kerana “dipaksa” menggunakannya kerana kelajuannya apabila mereka lebih suka menggunakan burung pipit mereka yang lain dengan reka bentuk dan laluan yang lebih baik. Ia hampir tidak berguna bagi Bungie untuk terus membuat burung pipit eksotik sebagai ganjaran atau untuk tujuan eververse, kerana pemain tahu ia tidak akan lebih cepat daripada biasa. Akhirnya, nampaknya Bungie menangani aduan pemain dan akan mengemas kini burung guntur pada masa akan datang.

Walaupun mereka tidak keluar dan mengatakan bahawa mereka akan selalu tepat pada waktunya, kerana mereka secara khusus menyebut mereka tidak akan menyentuhnya, selamat untuk menganggap ini bermakna mereka akan membawa semua burung pipit lain dalam barisan untuk menjadikannya secepat atau sekurang -kurangnya sesuatu yang bersifat. Malangnya, mereka tidak menyebut tarikh untuk kemas kini ini, hanya “masa depan yang lebih jauh,” yang bermaksud ia tidak akan berlaku dalam masa terdekat.

Teka-teki awal boleh membawa kepada kemas kini pertengahan musim atau berpotensi tidak sampai pelancaran Takdir 2 Kemas kini Musim 22, yang akan menjadi lebih baik. Sama ada, sangat bagus untuk dilihat Takdir 2 Akhirnya mengemas kini Sparrows dalam beberapa bentuk atau bentuk, kerana mereka telah menjadi salah satu titik kesakitan yang paling penting sepanjang sejarah permainan.

Destiny 2 Sparrow Speed ​​tidak akan menjadi lebih cepat dalam masa terdekat, Dev mengesahkan

Destiny 2 Sparrow Speed ​​tidak akan menjadi lebih cepat dalam masa terdekat, Dev mengesahkan: Imej Sentiasa On Time Sparrow dari Destiny 2

Destiny 2 Sparrow Speed ​​Bug yang menjadikan kenderaan lebih cepat daripada yang lain mempunyai masalah pembangunan yang mendasari yang menjadikannya tidak praktikal untuk memohon kepada lebih banyak burung pipit, seorang pengurus komuniti Bungie telah mengesahkan.

Beberapa ketika dahulu, pemain mencatatkan Sparrow Exotic On Time yang lebih cepat daripada Sparrows lain dalam permainan, yang maksimum pada kelajuan 160. Sentiasa tepat pada waktunya juga disenaraikan sebagai 160, tetapi disebabkan oleh pepijat, ia jauh lebih cepat daripada burung pipit lain dalam permainan ruang angkasa.

Sweatcicle YouTuber diuji selalu tepat pada waktunya menentang Sparrow 160-Speed ​​yang lain dan menunjukkan bagaimana ia menjimatkan beberapa saat masa perjalanan.

Ini membawa kepada ahli -ahli komuniti Destiny 2 yang mempersoalkan mengapa Bungie tidak dapat membuat lebih banyak burung pipit yang beroperasi pada kelajuan yang lebih cepat. Walau bagaimanapun, pengurus komuniti kanan Bungie Dylan ‘DMG04’ Gafner baru -baru ini menawarkan wawasan tentang mengapa kelajuan tidak menjadi standard dan mengapa pasukan pembangunan tidak menetapkan bug.

Walaupun memberi manfaat kepada pemain individu, bug menyebabkan burung pipit bergerak terlalu cepat untuk membolehkan kawasan awam permainan FPS untuk tinggal dengan penjaga lain dengan betul. Penjaga yang menggunakan burung pipit ini mungkin mendapati kawasan awam kosong, menjadikannya sukar untuk mencari pemain lain untuk menyelesaikan aktiviti kumpulan seperti acara awam.

Isu ini kelihatan unik dengan kod asas yang memacu eksotik itu sendiri. DMG04 menyatakan bahawa penetapan pepijat akan berkesan menghapuskan burung pipit dari permainan dan menggantikannya dalam inventori pemain. .

“Pasukan melihat data (komuniti luas) untuk memeriksa kesan. Banyak orang masih menggunakan burung pipit lain, dan perbezaan kelajuan tidak begitu besar untuk kebanyakan pemain, “dia tweet. Walau bagaimanapun, beliau menyatakan bahawa dia juga memahami perasaan orang ramai tentang kehilangan kelajuan apabila menggunakan burung pipit yang tidak dipengaruhi oleh bug.

Malangnya, ini bermakna Sparrows yang lebih cepat tidak berada dalam kad untuk Destiny 2 pemain dalam masa terdekat. Walau bagaimanapun, DMG04 perhatikan bahawa pasukan itu akan terus menyampaikan maklum balas pemain, yang bermaksud bahawa mungkin pembaikan keseluruhan mekanik perjalanan Sparrow mungkin berada di suatu tempat di bawah garis.

Jika anda melompat kembali ke dalam permainan musim cuti ini, lihat Panduan Destiny 2 Season 19 kami untuk melihat apa yang baru, dan lawati Panduan Destiny 2 Dawning kami untuk semua yang anda perlu tahu mengenai acara bermusim yang berlaku sekarang. Anda juga tidak akan mahu melepaskan buku asas kami di Quest Exotic Destiny 2 Revision New Revision, dan anda juga mungkin ingin mengejar Destiny 2 Spire of the Watcher Guide jika anda merancang untuk mengisar penjara bawah tanah untuk rampasan terbaik musim ini musim ini musim.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.