Destiny 2: Lightfall RAID Waktu Mula | ShackNews, Destiny 2 Expansion Lightfall: Masa Siaran, Treler, Cerita, Subclass Strand & Semua yang Kami Ketahui – Dexerto

Destiny 2 Lightfall Expansion: Masa pelepasan, treler, cerita, subclass Strand & semua yang kita tahu

Bungie telah mendedahkan masa penyelenggaraan dan jadual pelancaran yang tepat untuk Destiny 2: Lightfall, yang seperti berikut:

Destiny 2: Masa Mula Raid Lightfall

Ketahui Masa Mula Destiny 2: Raid Lightfall, Akar Mimpi Buruk, serta Kuasa yang Disyorkan, dan Cara Menyiapkan Raid.

Destiny 2: Lightfall cepat mendekati, atau jika anda membaca pada masa akan datang, sudah ada di sini. . Raid Lightfall, yang dipanggil akar mimpi buruk, tidak akan berbeza, dengan pemenang akan berlabuh di pintu masuk untuk melompat setelah perlumbaan bermula. Kumpulkan fireteam anda dan sediakan makanan ringan, kerana waktu permulaan serangan cahaya sudah dekat.

Akar Mimpi buruk – Masa Mula Raid Lightfall

Saksi

9:00 a.. Pt / 12:00 p.m. ET pada 10 Mac, 2023. Ini adalah pagi Jumaat, yang mungkin tidak berfungsi untuk banyak pemain tetapi memastikan lebih banyak pemaju bungie berada di tangan sekiranya ada masalah.

Sebelum ini, pelancaran sumpah serbuan murid itu dibelenggu dengan isu -isu selama beberapa jam pertama, dan kerana ia adalah serangan hujung minggu, tidak banyak ahli bungie yang hadir untuk menangani masalah tepat pada masanya. .

Akar mod Mimpi Besar Cap & Peraduan

Akar mimpi buruk Topi kuasa adalah 1780. Hari sebelumnya satu serbuan mempunyai kuasa pemain terhad hingga 20 mata di bawah pertemuan dan yang sama berlaku dengan serangan Lightfall. . Dengan topi kuasa Lightfall duduk pada tahun 1800, dan kempen legenda yang memberi 1770 gear, pemain tidak akan jauh untuk mendaki untuk mencapai topi kuasa pertandingan.

Bercakap mengenai mod peraduan, kali ini mod khas akan aktif selama 48 jam dan bukannya 24 biasa. Ini sememangnya akan memberi lebih banyak pemain peluang untuk menyelam dan menyelesaikan serbuan, terutama mereka yang mungkin mempunyai komitmen sebelumnya pada hari Jumaat. Mereka yang melengkapkan serbuan dalam had masa ini dan menuntut kemenangan akan mendapat lambang. Di samping itu, melengkapkan serbuan sebelum 21 Mac membolehkan pengguna membeli jaket serbuan bertemakan dan pin.

. Fireteam pertama untuk mengalahkan semua pertemuan, membuka dada akhir, dan kembali ke orbit akan menerima tali pinggang gaya gusti untuk semua enam ahli.

Bersedia untuk akar serangan ringan mimpi buruk

Warlock melemparkan helai supernya

Sekiranya anda sudah menantikan cahaya, ada peluang yang baik untuk memulakan proses penyediaan. . Ini meliputi penimbunan karunia, menyimpan sumber, dan membuka pemangkin, corak, dan banyak lagi.

Proses persiapan untuk cahaya akan membawa anda ke tempat yang bagus untuk memulakan serbuan apabila ia jatuh. . Pertama, binaan lama anda akan menjadi tidak berguna terima kasih kepada beban baru, kemas kini mod, dan perubahan membina. Mendapatkan binaan anda dalam rangka akan menjadi keutamaan yang tinggi.

Kedua, pengembangan baru akan membawa senjata baru. Kami akan menjaga telinga ke tanah dalam usaha untuk melihat apa yang mengatasi semua yang lain. Semak kembali dengan kami untuk lebih banyak wawasan, tetapi buat masa ini, fokus pada memperoleh senjata yang merasa baik untuk digunakan – seperti Wendigo GL3, yang disediakan oleh Nightfalls Grandmaster Pertanian.

Akhirnya, perlu diingat bahawa pembebasan serbuan baru selalu datang dengan sedikit cegukan. Menjangkakan isu pelayan dan kelembapan dengan alat seperti Destiny Item Manager. Rancang sekitar ini dengan menyediakan penjaga anda malam tadi dengan senjata yang anda perlukan pada hari serbuan.

Pembebasan Destiny 2: Raid Lightfall, Akar Mimpi buruk, hampir di sini. Serangan ini mempunyai masa permulaan yang sama seperti serbuan sebelumnya, bermula pukul 9:00 a.m. Pt / 12:00 p.m. . Tetapkan penggera anda dan siapkan fireteam anda kerana semuanya bermula pada hari Jumaat, 10 Mac. Lihat Panduan Strategi ShackNews Destiny 2 untuk mendapatkan bantuan lebih lanjut untuk pengembangan dan serangan baru.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

Destiny 2 Lightfall Key Art menunjukkan watak utama di belakang pengembangan

Bungie

Lightfall akan menjadi pengembangan utama kelima Destiny 2 apabila ia dilancarkan pada tahun 2023.

Destiny 2: Lightfall adalah susulan kepada pengembangan DLC Witch Queen. Jadi inilah yang kita tahu mengenai cahaya, .

. Permainan seterusnya, Lightfall, mempunyai banyak gembar -gembur untuk hidup, tetapi kebanyakannya masih diselubungi misteri.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun pengembangan pada asalnya bertujuan untuk menjadi akhir saga “cahaya dan kegelapan” takdir semasa, kini akan membawa kepada Destiny 2: bentuk terakhir, namun pengembangan lain yang diturunkan oleh Bungie yang dijangka membungkus semuanya.

Sementara itu, mari membimbing anda melalui dan memberitahu anda Destiny 2: Tarikh pelepasan Lightfall, masa pelepasannya, dan masa pelancaran umum DLC terkini.

Kandungan

 • Bilakah cahaya dilepaskan?
 • Treler
 • Platform
 • Cerita
 • Kandungan baru
  • Subkelas Strand
  • Penjaga Guardian dan LFG
  • Perubahan senjata
  • Sistem loadout dan mod
  • Raid Lightfall Baru
  • Exotics baru
  • Perubahan keseimbangan

  Destiny 2 Gameplay

  Bersedia untuk pergi ke Neomuna?

  Destiny 2 Tarikh Siaran Cahaya

  Destiny 2: Lightfall akan dilancarkan secara rasmi pada 28 Februari 2023. . Tetapi keadaan dan rancangan berubah sedikit dengan ratu penyihir yang tiba sedikit kemudian pada tahun 2022.

  Tidak ada kelewatan yang dibincangkan, jadi harapkan cahaya akan jatuh apabila dijangkakan. Juga, untuk maklumat lanjut mengenai masa pelancaran rasmi Pek Pengembangan, baca terus.

  Bilakah cahaya dilepaskan? Destiny 2: Masa Pelancaran Cahaya

  Destiny 2: Lightfall akan tersedia untuk dimainkan 9 pagi PST (1400 GMT) Pada tarikh pelepasannya, dengan pemain dapat memuat turun permainan sebelum itu.

  Bungie telah mendedahkan masa penyelenggaraan dan jadual pelancaran yang tepat untuk Destiny 2: Lightfall, yang seperti berikut:

  • 27 Februari, 9 pagi PST (1400 GMT): Destiny 2 dibawa di luar talian.
  • 27 Februari, 9 pagi PST (1400 GMT): Pemain boleh membuat cahaya pra-muat turun pada semua platform.
  • 28 Februari, 9 pagi PST (1400 GMT): Destiny 2 akan dibawa kembali dalam talian. Lightfall akan tersedia di semua platform dan kawasan. Ini bertepatan dengan tetapan semula mingguan.

  Destiny 2 Lightfall: Treler

  Pemain pertama kali diperkenalkan kepada Destiny 2: Lightfall melalui treler mendedahkannya yang menunjukkan penjaga mempertahankan serangan terhadap bandar terakhir. .

  Berkaitan:

  Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

  Artikel berterusan selepas iklan

  Anda boleh menyemaknya secara keseluruhan di bawah.

  Pemain Destiny 2 kemudian melihat lebih lanjut mengenai pengembangan yang akan datang di Anugerah Permainan 2022 dengan treler baru yang baru.

  .

  Destiny 2 Lightfall: Platform

  Menurut laman web rasmi permainan, Destiny 2: Lightfall akan tersedia di Apabila ia berjalan secara langsung.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Walaupun Bungie dibeli oleh Sony pada bulan Januari 2022, kedua -dua pihak telah menyatakan minat terhadap Destiny 2 yang tinggal multiplatform – jadi jangan risau, pemain Xbox, anda tidak akan ditinggalkan dalam masa terdekat.

  Destiny 2 Lightfall Screenshot Menunjukkan Neomuna

  Neomuna akan menjadi tuan rumah kepada Legion Shadow Calus.

  Bungie telah mengesahkan bahawa peristiwa -peristiwa yang berakhir dengan ratu penyihir akan mendorong naratif melalui takdir 2: cahaya dan seterusnya, dan konsep teras pertempuran antara cahaya dan kegelapan akan diletakkan untuk berehat .

  “The Witch Queen akan menyalakan api pada naratif yang sangat saling berkaitan di seluruh cahaya dan seterusnya, tidak seperti apa yang pernah kita cuba sebelum ini, dengan watak, arka, wira, dan penjahat yang berterusan.”

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Penjaga pergi ke Neomuna, di Neptunus, lokasi segar di Destiny 2. Di sini kita akan bekerjasama dengan Cloudstriders – tamadun baru yang tidak pernah kita hadapi sebelum ini.

  Kami akan melawan Legion Shadow baru Calus, yang juga bertempur bersama penyerang yang menyeramkan baru.

  .

  Dalam tweet, akaun DestinyTwoleaks juga menyatakan bahawa merombak Sparrow, yang pada asalnya diturunkan pada bulan Mac, telah dibatalkan kerana “Bungie tidak dapat bekerja”.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Ciri ini akan melihat burung guntur dua pemain, tetapi nampaknya telah dipotong.

  .

  Bungie sedang bermain -main dengan idea untuk menambahkan lulus acara, tetapi untuk keseluruhan DLC.

  Saya ragu ia masih akan dipanggil “lulus acara”, dan mungkin hanya sesuatu yang mereka rancangkan untuk ditambahkan ke pas musim.

  – Kebocoran Destiny (@D2Leaks) 18 Oktober 2022

  . Ini mungkin disebabkan oleh beberapa kandungan yang akan datang, sukar untuk dikatakan sekarang.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Subkelas Strand Baru

  Bungie mengesahkan kami akan mempunyai subkelas hijau baru, yang dipanggil Strand. Pemain akan menemuinya dan belajar menggunakannya sepanjang Destiny 2: Kempen Lightfall.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Ia juga berguna untuk traversal, dengan penjaga yang ditunjukkan berayun melalui persekitaran bandar.

  Ini mengenai kesedaran dan berpunca dari kegelapan. Penjaga akan dapat memanipulasi hubungan antara makhluk hidup. Pemain nampaknya boleh merebut apa -apa, dengan kereta api di penjara penatua yang ditunjukkan menarik mereka di dalam treler.

  Destiny 2 Subcasses Strand

  Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

  Hunter Threadrunners

  . Bandar ini adalah taman permainan Threadrunner kerana mereka memahami benang dan menenun yang baru untuk melangkah melalui udara, mencari jalan terpantas antara dua mata.”

  Titan Berserker

  “Untamed dan liar, Berserkers merobek Strand untuk nyata cakar yang mereka gunakan untuk memutuskan sasaran mereka dari tenunan. Melompat ke arah bahaya dengan meninggalkan liar, garis tiada salib yang ditarik oleh berserker.”

  Artikel berterusan selepas iklan

  Warlock Broodweavers

  “BROODWEAVERS dengan mudah memanipulasi tenunan hanya menggunakan fikiran mereka. Dari garis belakang, ahli sihir telekinetik ini juga boleh memutar tali ke dalam makhluk yang hidup untuk melakukan tawaran mereka.”

  . Sebaliknya, Bungie dikerjakan semula pada musim yang bangkit, solar pada musim yang dihantui, dan dikemas kini arka pada musim 18.

  Penjaga Guardian dan LFG

  Bungie akan membaik pulih sistem perkembangan permainan, membiarkan pemain mempamerkan pencapaian mereka dan membantu pemain baru mengalami alam semesta melalui Destiny 2: Lightfall.

  Permainan ini akhirnya akan menambah sistem LFG sendiri, serta ciri pujian yang membolehkan anda memberi penghargaan kepada pemain baru.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Destiny 2 senjata membuat relik

  .

  Pasukan ini berusaha memperkenalkan cara baru untuk mendapatkan mata wang dalam, meningkatkan peluang bagi pemain untuk memilih senjata yang mereka inginkan, dan mengurangkan keperluan untuk menggunakan senjata yang anda tidak suka hanya untuk mendapatkan mata wangnya.

  Oleh itu, Deepsight hanya akan digunakan untuk senjata yang boleh dibuat, menjadikan sesuatu lebih mudah untuk dikendalikan.

  .

  Artikel berterusan selepas iklan

  Bungie sedang mencari untuk mengurangkan pemain kerumitan untuk menukar binaan dengan memperkenalkan slot beban untuk pemain untuk digunakan. Slot ini akan memberi pemain cara untuk menyelamatkan pratetap membina agar mereka dapat bertukar jika perlu.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Akan ada maksimum 10 slot beban setiap aksara dan akan dibuka melalui sistem pangkat penjaga.

  .

  Bungie baru -baru ini mengeluarkan jenis tenaga dari mod perisai dan akan mencari untuk merombak sistem lebih jauh dengan mod baru yang datang dalam cahaya.

  . Mod caj perisai akan berfungsi dengan cara yang sama untuk dikenakan cahaya, kerana pemain boleh mendapatkan caj perisai yang perlahan -lahan akan digunakan atau jatuh dari masa ke masa.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Raid Lightfall Baru

  Destiny 2 Lightfall, seperti ekspansi lain dalam permainan, akan datang dengan serbuan baru yang mungkin penuh dengan bos, cabaran, dan teka-teki.

  Walaupun kita tidak tahu banyak tentang serbuan itu, kita tahu bahawa ia akan dikeluarkan Jumaat, 10 Mac, 2023, dengan waktu permulaan 9 pagi PST.

  Artikel berterusan selepas iklan

  .

  Exotics baru

  Destiny 2: Lightfall juga akan membawa beberapa exotics baru untuk pemain untuk bermain-main dengan. Kemungkinan besar exotics ini akan mempunyai beberapa pencarian yang terikat kepada mereka, sementara yang lain dapat diperoleh melalui menyelesaikan kempen.

  • Amaran Akhir (Strand Sidearm)
  • Winterbite (stasis glaive)
  • Fasad Crytarachne (Hunter Helmet)
  • Abeyant Leap (Titan Boots)
  • Swarmers (Boots Warlock)

  Destiny Amaran Akhir 2

  .

  Perubahan keseimbangan

  Bungie juga mengubah meta dengan Destiny 2 yang akan datang: Pengembangan Lightfall, Membawa Buffs ke Archetypes Senjata yang kurang baik, sementara Nerfing Overachievers Nerfing. Bungie juga menambah beberapa kata kerja subkelas kepada exotics yang mereka nampak sesuai.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Berikut adalah senarai apa yang kita tahu sedang diubah:

  • Pistol Mesin dan Pengganti Pelancar Bom Bom Bom
  • Nerfs Rifle Fusion Linear
  • Peningkatan kerosakan pada senjata kinetik
  • Kata kerja subkelas untuk eksotik tertentu
  • Menala ke pelbagai faedah

  Masa Depan Destiny 2 Selepas Cahaya

  Bungie bukan sahaja komited untuk kandungan takdir yang lebih banyak selepas Destiny 2: Lightfall, tetapi mereka bahkan menamakan pengembangan seterusnya.

  Destiny 2: Bentuk terakhir dijangka tiba pada tahun 2024, tetapi belum ada banyak butiran. Bungie mendedahkan bahawa The Witch Queen adalah “momen percepatan ke arah akhir”, tetapi apa yang akhirnya menjadi tekaan orang lain – adakah arka cerita baru, a la Fasa Marvel Cinematic Universe, atau adakah versi Destiny 2 yang wujud selama -lamanya?

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  ? Kami mempunyai banyak panduan untuk membantu anda:

  Inilah ketika Destiny 2 Lightfall dibebaskan di zon waktu anda

  Destiny 2: Keupayaan helai cahaya

  Pelepasan Lightfall Destiny 2 hampir di sini, membawa kami dalam perjalanan ke ibu kota Neptune Neomuna untuk melawan saksi, dan murid terbarunya, Calus. Kami juga akan dapat mencuba yang baru subclass untuk kali pertama, memanipulasi benang kosmik untuk membuat cangkuk bergelut, memanggil minions threadling, dan mengikat cabal seperti ragdolls.

  Terdapat banyak perubahan yang ditetapkan untuk tiba dengan cahaya, dan pada tahun enam Destiny 2, termasuk dalam permainan LOADOUTS, dan Guardian Ranks, yang akan memberi pemain lebih banyak jalan melalui permainan dari segi pembelajaran cara bermain. Buangkan pembaikan mod lengkap yang memperkenalkan sistem caj perisai, dan akan banyak pemain yang berpengalaman untuk mencuba. Inilah ketika anda dapat memainkan Destiny 2 Lightfall untuk diri sendiri, keperluan penyimpanannya, dan ketika downtime pelayan bermula.

  Takdir 2 kali pelepasan cahaya

  28 Februari, yang bagi mereka yang sudah bermain permainan, adalah tetapan semula mingguan biasa. Inilah ketika anda dapat bermain cahaya untuk diri sendiri:

  27 Februari (atau 28) pada masa yang sama seperti di atas. Yang dikemas kini keperluan penyimpanan untuk takdir 2 termasuk cahaya yang diperlukan 233GB untuk pra-beban, sementara ia sebenarnya akan mengambil 102GB setelah dipasang. .

  Pukul berapa takdir 2 turun untuk cahaya ringan?

  Anda tidak dapat log masuk ke takdir 2 sekitar 24 jam sebelum siaran cahaya, i. . Apabila penyelenggaraan pelayan ini memulakan aktiviti yang berterusan akan berakhir dan pemain akan dihantar kembali ke skrin tajuk, tetapi anda akan dapat mencatatkan cahaya dari masa itu dan seterusnya. Sekiranya anda masih mempunyai sedikit masa sebelum pelayan turun, pastikan anda mendakwa:

  • Ganjaran Vendor Musim
  • Banshee-44 item reputasi

  Semua ini dinasihatkan oleh yang paling terkini TWAB.

  Buletin PC Gamer

  Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

  Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.