Destiny 2: Lightfall – Panduan Battlegrounds Defiant – GameSpot, Destiny 2 Defiant Battlegrounds Guide – Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci | Pcgamesn

Panduan Destiny 2 Defiant Battlegrounds – Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci

Sebaik sahaja anda telah membuka kunci medan perang defiant, anda boleh mengaksesnya terus dari EDZ. Walau bagaimanapun, anda akan menemui senarai main yang lebih mencabar dalam H H.E.L.M. Walaupun tahap kuasa yang disyorkan aktiviti adalah 1770, tahap kuasa pemain akan dinaikkan kepada 1760 jika mereka cuba mengaksesnya semasa di bawah 1760. Ganjaran untuk melengkapkan tiga daripadanya adalah Pinnacle Gear, yang mungkin akan ditetapkan secara berterusan.

Destiny 2: Lightfall – Panduan Battlegrounds Defiant

Aktiviti bermusim Destiny 2 yang baru menggabungkan tindakan pecahan penjara dengan penjelajahan tambahan dimensi.

pada 1 Mac, 2023 jam 6:51 pagi PST

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Seperti musim sebelumnya di Destiny 2, Musim Defiance mempunyai aktiviti baru untuk pemain mengambil bahagian. Battlegrounds Defiant adalah gabungan idea -idea yang telah hadir di Destiny 2 selama beberapa musim, menggabungkan keseronokan mengambil tentera cabal dengan tipu muslihat melintasi alam yang mendalam dan menghadapi pengambilan yang tinggal di. Secara nartifik, Battlegrounds Defiant adalah aktiviti perlawanan tiga pemain di mana Fireteams mengambil perjuangan terus ke Calus dan Legion Shadownya, Banduan Penyelamat Perang, dan melemahkan kuasa saksi dalam proses itu.

Perbezaan di sini adalah bahawa medan pertempuran ini mempunyai beberapa langkah tambahan untuk reka bentuknya, kerana anda tidak akan hanya menembak jalan anda melalui koridor pasukan cabal. Cabaran tambahan terletak di hadapan, tetapi apabila anda mengetahui irama untuk aktiviti ini, anda akan dapat dengan cepat mengisarnya supaya anda dapat memperoleh ganjaran yang didambakan pada akhir.

Battlegrounds Defiant boleh dilancarkan dari dua sumber pada masa ini. Anda boleh memulakan aktiviti dengan memilihnya di peta EDZ, dan jika anda bersedia untuk perjuangan yang lebih sukar, anda boleh melompat ke versi yang lebih mencabar dari senarai main yang terdapat di skrin peta helm. Anda juga boleh mendaftar masuk di Jadual Perang Helm untuk Bounties, beberapa di antaranya hanya dapat diselesaikan di Battlegrounds Defiant.

Fasa Battlegrounds Defiant Fasa 1

Tiada kapsyen yang disediakan

. Melengkapi gear terbaik anda-atau alat yang tepat untuk pekerjaan bergantung pada objektif bermusim mingguan-dan terus mengukir jalan melalui Legion Shadow. Selepas beberapa pertempuran yang marah terhadap tentera meriam, hounds perang, dan komander, anda akan diarahkan ke platform berdekatan di mana anda boleh mengarahkan kuasa baru anda yang diberikan kepada anda oleh Mara Sov, membuka pintu masuk ke dalam alam Ascendant.

Fasa Battlegrounds Defiant Fasa 2

Tiada kapsyen yang disediakan

Sebaik sahaja anda berada di dalam dimensi yang menyeramkan, anda akan menjalankan tegang pendek melalui pasukan yang diambil. Bahagian ini tidak terlalu rumit sama ada, walaupun anda ingin membuka mata untuk perangkap yang biasa diambil sampah lokasi ini. Apabila anda terus maju, anda perlu membongkar hama, supaya anda dapat memberi kuasa kepada Balefire Guardian anda untuk cabaran yang akan berlaku di hadapan. Kosongkan dimensi yang diambil, ambillah blights, dan anda akan menemui bos di akhir bahagian ini.

. . Serang Bos, Keluarkan Blights, dan Setelah Debu telah menetap, anda akan bersedia untuk berehat penjara ketika anda keluar dari alam Ascendant.

Fasa Battlegrounds Defiant Fasa 3

Tiada kapsyen yang disediakan

Sekarang anda berada di dalam penjara Cabal, sudah tiba masanya untuk beberapa tindakan mencari dan menyelamat. . Fasa ini menjadi lebih mencabar apabila warden mengaktifkan perisai yang tidak dapat ditembusi, yang hanya boleh dipecahkan dengan orb khas. Untuk mendapatkan sfera yang mematikan ini, anda perlu menyalakan balefires anda di tengah -tengah bilik, yang juga bertindak sebagai ruang yang selamat apabila medan penindasan yang merosakkan diaktifkan. .

. Ini kemudian akan berubah menjadi sfera yang boleh dilemparkan di Warden, dan selepas dia dilanggar oleh tiga bola ini, perisainya akan jatuh. Selepas dua pertiga kesihatannya telah dikeluarkan, warden akan bergerak ke sudut pandang yang lebih tinggi dan anda perlu mengaktifkan balefire lebih dekat dengannya. Ulangi proses semasa berurusan dengan musuh cabal dan diambil, jatuhkan perisai warden, dan mengalahkan bos medan pertempuran ini untuk menyelesaikan aktiviti tersebut.

Ganjaran

Setelah anda menyelamatkan tawanan, anda akan dapat mengumpulkan beberapa gear bergantung pada versi medan perang defiant yang anda lancarkan. Lancar secara langsung aktiviti ini secara automatik akan memberi ganjaran kepada anda dengan perisai dan senjata kolam renang dunia, sementara versi main akan mempunyai dada yang dapat dibuka pada akhir.

Sekiranya anda tidak mempunyai kunci bermusim apabila anda membuka dada itu, anda akan menerima senjata atau perisai bermusim. Sekiranya anda mempunyai kunci bermusim, anda boleh menggunakannya untuk menuntut sama ada senjata bermusim dengan resonans deepsight yang anda belum menyelesaikan corak kerajinan untuk atau sekeping perisai yang tinggi. Dada ini juga akan memberi anda engram bermusim.

Panduan Destiny 2 Defiant Battlegrounds – Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci

Destiny 2 Defiant Battlegrounds adalah aktiviti terbaru permainan FPS, jadi inilah yang perlu diketahui tentang menyelesaikannya dalam musim Defiance Lightfall.

Destiny 2 Defiant Battlegrounds Guide - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Seorang Guardian Bersedia untuk Berjuang di Battlegrounds Defiant

Diterbitkan: 7 Mac, 2023

Apakah Destiny 2 Battlegrounds Defiant? Sekiranya anda melompat kembali ke takdir selepas berehat untuk memainkan DLC ringan baru -baru ini, anda mungkin tidak biasa dengan aktiviti Battlegrounds Destiny 2. Walaupun mereka tidak betul -betul menyerang, mereka sama dengan nada dan melibatkan mengalahkan gerombolan musuh dan menyelesaikan objektif tertentu, memuncak dalam ganjaran.

. .

Panduan Destiny 2 Defiant Battlegrounds - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Menggunakan Orbs Untuk Memecahkan Musuh

Destiny 2 Defiant Battlegrounds Fasa Satu

Melawan musuh sehingga Mara Sov mengarahkan anda ke platform, membuka pintu masuk ke alam Ascendant.

Fasa Battlegrounds Fasa Dua

Pertempuran Diambil Kekuatan untuk Menguatkan Balefire Guardian Anda. . Keluarkan kekacauan yang bertelur pada ketika ini untuk menghilangkan perisai dan teruskan kerosakan berurusan.

Fasa Battlegrounds Fasa Tiga

Di sini, anda akan melawan pemimpin cabal. Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa pemimpin ini juga akan mengembangkan perisai pada titik tertentu. . Kawasan ini juga akan melindungi anda daripada kerosakan medan penindasan buat sementara waktu.

Kalahkan Wizard yang Diambil, yang akan menggugurkan intipati. Ini berubah menjadi sfera yang boleh anda buang di bos. Selepas tiga hits, perisai bos akan jatuh, membolehkan anda menangani kerosakan sekali lagi. Selepas musuh turun ke satu pertiga daripada bar kesihatannya, ia akan bergerak ke kawasan yang lebih tinggi. Ulangi proses dengan balefire lebih dekat dengan bos, dan kemudian DPS untuk menyelesaikan aktiviti tersebut.

Sekiranya anda mempunyai kunci menentang inventori anda, maka setelah menyelesaikan aktiviti, anda boleh membuka kunci dada untuk mendapatkan ganjaran bonus.

Destiny 2 Defiant Battlegrounds Guide - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Imej Landskap Penjaga Mendekati Piramid di Destiny 2 Battlegrounds Defiant

Cara Dapatkan Destiny 2 Defiant Engrams

. Permainan ini telah dihapuskan dengan umbral engrams yang memihak kepada engram bermusim. Walaupun umbral engrams digunakan untuk masuk ke dalam inventori anda bersama -sama Engrams Bright dan Perdana Engrams, mereka kini pergi terus ke vendor, yang, dalam kes ini, adalah jadual perang di H H.E.L.M.

.

. Sebagai bonus tambahan, anda juga boleh membuka kunci Leviathan Weapon yang memberi tumpuan untuk mendapatkan pemain senjata dapat dari serbuan Leviathan ketika berada di dalam permainan. Walau bagaimanapun, ini menelan kos dua orang yang menentang, jadi sedar bahawa apabila anda memfokuskannya. Awalnya, mungkin berbaloi untuk menimbun Engram Defiant anda sehingga anda dapat membelanjakannya pada senjata yang anda tahu yang anda mahukan.

. . Anda juga boleh memberi tumpuan kepada kepingan perisai tertentu untuk dua engrams.

Perhatikan bahawa di jadual peningkatan perang, anda juga boleh membuka kunci peningkatan untuk memberi anda peluang tambahan untuk mendapatkan engrian yang menentang.

Destiny 2 Defiant Battlegrounds Guide - Cara Melengkapkan dan Dapatkan Kekunci: Latar Belakang Destiny 2 Battlegrounds Defiant

Kekunci Defiant adalah penurunan dunia rawak yang boleh anda peroleh dari menyelesaikan pelbagai aktiviti di dalam dan di sekitar sistem solar. Walau bagaimanapun, anda juga boleh mendapatkan kunci menentang dari medan perang yang menentang, dan semakin banyak anda memainkan aktiviti ini, kemungkinan besar anda akan mendapat kunci tambahan. . .

Apakah Destiny 2 Battlegrounds Defiant?

. . Masing -masing memuncak dalam ritual yang mengangkut tawanan mereka ke keselamatan.

Sebaik sahaja anda telah membuka kunci medan perang defiant, anda boleh mengaksesnya terus dari EDZ. Walau bagaimanapun, anda akan menemui senarai main yang lebih mencabar dalam H H..L.M. . Ganjaran untuk melengkapkan tiga daripadanya adalah Pinnacle Gear, yang mungkin akan ditetapkan secara berterusan.

. Semasa anda meneroka segala -galanya yang baru dalam cahaya, seperti subclass Destiny 2 Strand, pastikan anda mendapatkan tangan anda pada semua eksotik Destiny 2 Lightfall dan periksa apa yang kita tahu mengenai aktiviti beban terminal Destiny 2 di salah satu permainan berbilang pemain terbaik PC juga.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.