Destiny 2: Lightfall Mendedahkan Kuasa & Keupayaan Subkelas Strand Baru, Destiny 2 Lightfall Strand Subclass Gambaran Keseluruhan: Kata Kunci, Cara Membuka Kunci, Aspek dan Serpihan Dijelaskan – Dexerto

. Semasa berbuat demikian, mereka dapat membuang tali pinggang mereka untuk menyerang musuh.

Destiny 2: Lightfall Mendedahkan Kuasa dan Keupayaan Subkelas Strand Baru

Takdir 2S Cahaya . Helai adalah kuasa elemen baru yang menyertai subclass sedia ada kekosongan, arka, solar dan stasis. Strand menawarkan pemain kebolehan dan kemungkinan baru yang menarik untuk melintasi persekitaran.

Penjaga akan memasuki kota rahsia Neomuna berdasarkan Neptunus dan, menggunakan helai, akan dapat meneroka seperti sebelumnya. TakdirSaga cahaya dan gelap, penjaga akan meneroka bandar neon menggunakan kegelapan untuk kelebihan mereka dalam bentuk helai. , Cahaya Janji untuk membawa letupan besar dan banyak tindakan, yang dicerminkan dalam estetika persekitaran baru.

Dengan persekitaran baru dan subkelas baru datang perbendaharaan kata baru. Membuat sesuatu dari helai dipanggil tenunan Membongkar . Tangles adalah berkas kecil gentian helai yang meletup ketika ditembak, menyebabkan kerosakan kawasan ke mana -mana musuh yang berdekatan. Penjaga juga boleh mengambil kusut dan membuangnya, menyebabkan lebih banyak kerosakan.

Tiga debuff baru juga menyertai pangkat. Menggantung . Membongkar musuh menyebabkan benang meletup dari mereka yang menyerang lawan berdekatan dan membongkar mereka juga, seperti reaksi rantai. Akhirnya, a musuh mempunyai output kerosakan mereka dikurangkan.

Mel tenun. . Di PvP, ini hanya melindungi badan – kepala dan kerosakan huru -hara akan mendaftar seperti dahulu.

Melambung melalui langit Neomuna

Salah satu penambahan yang paling ketara untuk dengan subkelas helai adalah bergelut. Pemain boleh memukul butang bom tangan mereka dan watak mereka akan menenun cangkuk yang diperbuat daripada gentian helai yang dapat merebut ke titik utama di seluruh dunia. Cangkuk kemudian akan berkontrak dan tarik penjaga ke destinasi yang dimaksudkan. Strand boleh membuat titik bergulat sendiri, yang bermaksud bahawa traversal mungkin walaupun tanpa titik sauh yang kukuh. Penjaga boleh melee semasa proses bergelut untuk menangani kerosakan tambahan, membongkar musuh dan mendorong mereka ke belakang.

. Kedengarannya banyak sekaligus, tetapi permainan kegilaan ini membawa ganjaran yang tinggi, yang hanya berskala ke tahap yang lebih besar apabila anda melihat kelas Guardian individu.

Warlocks adalah TakdirKelas ajaib, menggunakan kuasa alam semesta untuk memberi kesan buruk. Threadlings, Minions letupan kecil yang diperbuat daripada gentian helai, dengan kelebihan mereka. . . Kali berikutnya Warlock menyerang musuh, benang akan menyerang yang sama.

Serangan huru -hara baru Warlock, Arcane Needle, . Serta huru -hara baru, aspek baru ada. Panggilan Weaver . . mempunyai banyak faedah untuk warlock. Ia akan menenun tiga telur benang apabila huru -hara bergelut dilaksanakan. .

Super Warlock, Needlestorm, .

Cahaya Apabila menggunakan helai, pemburu menggunakan pergerakan dan kelajuan luar biasa mereka untuk meneruskan kemungkinan. Pemburu akan menerima senjata tali-tali baru yang membawa ketangkasan maksimum dan mereka juga dapat menyerang pelbagai musuh sekaligus di udara. , Pemburu boleh membuang tali dart yang melantun antara musuh untuk merosakkan dan memutuskan mereka. Apabila ia kembali, ia memberikan tenaga huru -hara pemburu untuk setiap musuh melanda. Masa Pulangan Tali Tali Untuk Kesempurnaan Menghidupkan Tenaga Tenaga Tenaga Tambahan.

Pemburu juga mempunyai aspek helai baru untuk bereksperimen dengan. The membawa pelbagai faedah. Ia memberikan caj bom tangan tambahan serta mewujudkan kusut bergulat berterusan apabila menggunakan keupayaan bergulat dan mengembalikan sepenuhnya kemampuan bom tangan. Pemburu boleh menubuhkan mata bergulat untuk berantai bersama dan seluruh fireteam akan mendapat manfaat daripada menggunakan makna ini bahawa traversal cepat lebih dapat dicapai dari sebelumnya Takdir.

Kemampuan dan aspek baru ini bergabung dengan serangan super pemburu baru, Silkstrike. Ini membolehkan pemburu memasuki pandangan orang ketiga ketika mereka bergelut melalui dunia dan menggunakan tali dart untuk memilih musuh. Walaupun super aktif, pemburu dapat bergulat lebih kerap dan tali-tali menjadi pelbagai fungsi, mempunyai serangan ringan dan berat. Serangan cahaya paling sesuai untuk lawan tunggal dan boleh digunakan semasa udara atau di tanah. Di atas tanah, ia boleh digunakan dalam penggantian kerap. Memukul musuh dengan hujung dart akan menangani kerosakan tambahan, sementara mengalahkan musuh dengannya menyebabkan mereka meletup. Serangan Berat mengayunkan tali pinggang tali di dalam bulatan dan merosakkan sebarang musuh dalam jejarinya.

Titan Berserker

Akhirnya, tangki dari Takdir Universe, The Titans. Titans boleh menghasilkan bilah gergasi bahan helai yang mengelilingi tangan mereka. Keupayaan huru -hara titan baru adalah yang terdengar berbahaya seperti itu. Titan meluncur ke hadapan untuk mengiris di musuh dengan bilah lengan mereka untuk memutuskan mereka, dan dengan tiga tuduhan yang disimpan serangan ini dapat dirantai bersama.

Aspek Titan baru termasuk Ke dalam pergaduhan yang memberikan surat tenunan kepada Titans dan sekutu mereka yang berdekatan apabila memusnahkan tenunan kusut. Ini mengurangkan kerosakan yang diambil sementara menjana semula tenaga huru -hara Titan lebih cepat. Lash Drengr Memberi Titans keupayaan untuk meletupkan ke hadapan ketika menghantar keupayaan kelas mereka, yang menangguhkan musuh di jalan gelombang kejutan yang ditinggalkan di belakang.

Titan Super baru, , memberi titans versi yang lebih kuat dari serangan huru -hara bilah mereka yang lebih kuat sebagai serangan cahaya baru yang meningkatkan kelajuan serangan seterusnya ketika berjaya mendarat. .

Bom tangan dan bergelut dan serpihan, oh ..

Seperti yang telah berlaku dengan Reworks dan Pengenalan Subclass sebelumnya, Strand juga akan melihat tiga kemungkinan bom tangan baru. Bergelut, yang dikawal dengan butang bom tangan; bom tangan benang, yang berpecah menjadi tiga projektil yang menenun ke dalam threadlings apabila perlanggaran; dan bom tangan belenggu yang meletup di udara yang menggantung lawan sebelum menghantar projektil untuk menggantung musuh lain yang berdekatan.

Serpihan baru juga tersedia untuk menyesuaikan lagi binaan penjaga, termasuk Thread of Ascent yang memuat semula senjata yang dilengkapi dan meningkatkan pengendalian senjata dan keberkesanan udara apabila kebolehan bom tangan diaktifkan. The Thread of Fury memberi ganjaran tenaga huru -hara untuk merosakkan musuh dengan kusut sementara Thread of finality menjana threadlings apabila gerakan finisher digunakan. Akhirnya, .

Cahaya . Operasi Perisai Seraph sedang dijalankan dengan beberapa kelainan naratif yang menarik dan menarik. Takdir 2: Cahaya Akan dikeluarkan untuk PC, Xbox dan PlayStation pada 28 Februari 2023.

Panduan Penulis || Cheri adalah seorang penulis panduan bebas untuk Destructoid yang telah menyertai pada awal tahun 2023. .

Tinjauan Subkelas Destiny 2 Lightfall: Kata Kunci, Cara Membuka Kunci, Aspek dan Serpihan Dijelaskan

Guardian Menggunakan Keupayaan Strand di Destiny 2: Lightfall

Bungie

The Destiny 2: Lightfall DLC Expansion mengalu-alukan subclass Strand, jadi inilah semua yang anda perlu tahu mengenai subkelas terbaru Bungie dalam penembak sci-fi termasuk aspek dan serpihan, serta cara membuka kuncinya.

Cahaya Pengembangan Terbaru Destiny 2 menghantar penjaga ke Neomuna untuk melawan Calus dan Legion Shadownya. Dengan lokasi baru, musuh, dan serbuan baru untuk bertarung, penjaga memerlukan beberapa senjata api yang serius jika mereka mendapat peluang untuk mengambil Calus dalam permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Nasib baik Bungie telah mengeluarkan subkelas baru untuk penjaga untuk bereksperimen dengan bentuk helai. Berikutan debut Stasis di Destiny 2: Beyond Light, Strand adalah subkelas kegelapan kedua yang kami terima.

Artikel berterusan selepas iklan

Strand dilepaskan dengan kata kunci baru, serta aspek dan serpihan supaya pemain dapat bereksperimen dengan binaan yang berbeza. Inilah segala yang kita ketahui mengenai subkelas helai.

Imej Attune Strand

Strand akan menjadi subkelas baru yang pertama yang kami terima di Destiny lebih dari 2 tahun.

Kandungan

 • Cara Membuka Kunci Strand di Destiny 2: Cahaya
 • Kata kunci strand
  • Kata kunci
  • Debuffs
  • Buffs
  • Threadlings

  Cara Membuka Kunci Strand di Destiny 2: Cahaya

  Untuk mendapatkan tangan anda di subclass Strand secara kekal di Destiny 2: Lightfall, anda hanya perlu Selesaikan Kempen Lightfall Dan ia akan menjadi sangat mudah dari titik itu dan seterusnya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Anda akan mendapat tangan dengan Strand sepanjang kempen Lightfall yang luas dan dalam pelbagai misi, tetapi apabila anda telah membungkus semua misi utama yang ditawarkan oleh Lightfall, Strand akan menjadi milik anda.

  Kata kunci strand

  Kata kunci tindakan

  Seperti stasis dan cahaya kerja semula 3.0 Subclass, Bungie telah memberikan pelbagai kata kunci yang mewakili helai. Kata kunci ini biasanya debuff atau penggemar yang boleh digunakan untuk penjaga dan musuh dan akan mempengaruhi bagaimana subclass memainkan dan dirasakan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Bungie telah mendedahkan 3 kata kunci yang khusus untuk Strand, yang bukan penggemar atau debuffs, dan merujuk menggunakan Strand sendiri.

  Berkaitan:

  Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Tenun – Tenunan merujuk ketika penjaga membuat objek menggunakan helai.
  • Membongkar – Unravel merujuk kepada ketika Guardian telah mengalahkan musuh yang kini terjejas oleh Strand, dengan berkesan “melepaskan mereka dari Weave”.
  • Tangle – Tangle dibuat apabila musuh yang terjejas dengan helai telah dikalahkan, kusut ini pada dasarnya adalah satu helai besar, yang boleh ditembak untuk meletup atau dilemparkan pada musuh.

  Strand Tacors Fighting Guardians

  Strand akan mempunyai pelbagai kata kunci tindakan.

  Debuffs Strand

  Di samping itu, Bungie telah mengeluarkan 3 debuffs yang juga berfungsi dengan helai. Ini adalah Menggantung, membongkar, dan memutuskan.

  • Menggantung – Suspend adalah apa yang anda fikirkan, ia “menangguhkan” musuh dari tanah, menyebabkan mereka dilumpuhkan secara ringkas. Di PvP, Suspend akan berfungsi dengan sama, tetapi tidak akan melumpuhkan Guardian Musuh, sebaliknya ia akan lambat dan sebaliknya melumpuhkan.
  • Membongkar – Menyerang mana -mana musuh yang terjejas dengan Unravel akan menyebabkan pecah benang keluar dan menyerang musuh berdekatan. Apabila musuh -musuh ini terkena, mereka juga akan dibongkar.
  • Sever – Sever adalah debuff yang pada dasarnya menyebabkan musuh yang terjejas untuk menangani kerosakan yang kurang, kerana mereka telah terputus dari dunia material.

  Buffs Strand

  Strand mempunyai satu penggemar utama yang dikeluarkan dengannya – Mel tenun. Ia membolehkan penjaga melindungi diri mereka dengan bahan helai bahan. Ini memberikan bonus pengurangan kerosakan di PVE dan PvP, bagaimanapun, ia tidak akan menjejaskan kerosakan huru -hara atau kepala di PVP.

  Threadlings

  Threadlings adalah bentuk baru minion yang ditambah ke dalam cahaya, dan membolehkan penjaga untuk menghantar minions bahan kecil yang akan mencari musuh dan meletupkannya.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Destiny Threadlings Strand 2

  Strand Threadlings akan memburu sebarang musuh dan meletup.

  Bergelut

  Mudah salah satu perkara yang paling menarik dengan subclass Strand adalah keupayaan untuk penjaga bergulat.

  Strand membolehkan penjaga menenun cangkuk bahan helai, yang boleh digunakan pada titik utama, serta udara nipis yang membuat beberapa pilihan mobiliti yang hebat. Pemain boleh melee pada akhir bergelut yang akan menangani kerosakan bonus, membongkar musuh, dan juga mendorong mereka ke belakang.

  Bergelut terikat dengan keupayaan bom tangan pemain, yang bermaksud pemain sama ada perlu meninggalkan bom tangan mereka atau pergi tanpa mobiliti mendatar dan menegak gila.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Contoh bergelut strand

  Strand akan membolehkan penjaga bergulat secara menegak dan mendatar.

  Bom tangan

  Terdapat dua bom tangan lain yang terdapat dalam helai selain dari bergelut, ini menjadi bom tangan benang dan bom tangan belenggu.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Grenade Threadling – Grenade Threadling berpecah menjadi projektil yang akan ditenun Threadlings mengenai kesan.
  • Shackle Grenade – Bom tangan belenggu meletupkan letupan menggantung ke musuh yang berdekatan, dan kemudian menghantar projektil kecil sekunder untuk menggantung mana -mana musuh berdekatan.

  Titan Berserkers

  Titans Strand dapat sepenuhnya melibatkan diri dalam fantasi menjadi jisim yang besar, dapat melontarkan dan mengambil musuh, tidak tercemar dan tidak disengajakan oleh pertahanan mereka.

  Titans boleh melengkapkan diri dengan bilah lengan helai, yang menjadikan mereka kelas yang dekat dan peribadi.

  Strand Titan Blades

  Strand Titans akan melengkapkan bilah lengan sebagai senjata mereka.

  Kemampuan Titan

  Titans telah menerima subclass berserker strand, yang terutama tertumpu pada mengecas dengan serangan huru -hara. Mereka boleh menggunakan dua bilah helai ketika mereka berlari di sekitar peta, merobek musuh.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Bungie mendedahkan keupayaan huru -hara untuk berserker titan, yang berwarna pisau. Blade Frenzied membolehkan Titan untuk melontarkan musuh ke hadapan dan memotong dengan bilah mereka, memohon Sever. Blade Frenzied dapat menahan sehingga tiga pertuduhan, jadi Titans dapat menggunakannya secara berturut -turut untuk berlari dari musuh ke musuh.

  Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Titan juga mempunyai helai super yang diturunkan. Bladefury adalah super perayauan yang berfungsi sama dengan Blade Frenzied, di mana serangan cahaya akan menjadi versi supercharged Blade Frenzied yang meningkatkan kelajuan serangan serangan seterusnya. Serangan Cahaya akan mengenakan tenaga untuk serangan berat Super, yang menyebabkan Titan melemparkan projektil yang mencari ke arah musuh, merosakkan dan menggantung mereka terhadap kesan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Strand Titan Blades

  Titans yang memegang helai akan dapat melontarkan ke hadapan dan menyerang musuh mereka.

  Aspek Titan

  Titans mempunyai dua aspek baru untuk subclass Strand terima kasih kepada cahaya. Ini adalah Ke dalam pergaduhan, dan Lash Drengr.

  Aspek adalah pengubahsuaian utama Penjaga boleh mengubah bagaimana kebolehan dan fungsi subclass mereka.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Ke dalam pergaduhan – ke dalam pergaduhan membolehkan Titans memberikan diri mereka dan sekutu mereka Mel tenun Buff semasa memusnahkan a Tangle. Di samping itu, aspek ini juga akan meningkatkan regenerasi keupayaan Titan sementara mempunyai Mel tenun Buff.
  • Drengr’s Lash – Lash Drengr membolehkan Titan melancarkan riak yang kuat dalam realiti apabila menggunakan keupayaan kelas mereka, yang akan menggantung Mana -mana musuh yang ditangkap dalam letupan.

  Hunter Threadrunners

  Pemburu Strand boleh melepaskan kelajuan penuh dan mobiliti mereka untuk melepaskan malapetaka pada musuh mereka. Threadrunners, seperti yang dipanggil, akan dapat menggunakan senjata dart tali baru mereka dan menyerang musuh dari pertengahan udara.

  Strand Hunter Dart Rope wield

  Pemburu Strand akan menggunakan tali dart.

  Kebolehan pemburu

  Threadrunner Hunters telah mendapat keupayaan huru -hara yang dipanggil Spike berulir. Spike berulir Melihat pemburu membuang tangkai tali yang akan melantun di antara musuh, memohon Sever dan merosakkan mereka.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Apabila kembali ke pemburu, ia juga akan mengembalikan tenaga huru-hara untuk setiap musuh melanda, dan huru-hara yang tepat pada masanya akan membolehkan pemburu menangkap anak panah, terus meningkatkan tenaga huru-hara yang diperoleh.

  Hunter’s Super for Strand berjudul Silkstrike, yang apabila diaktifkan membolehkan pemain bergelut melalui dunia dalam pandangan orang ketiga. Semasa berbuat demikian, mereka dapat membuang tali pinggang mereka untuk menyerang musuh.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Super ini membolehkan pemburu bergulat lebih kerap, dan datang dengan serangan ringan dan berat. Serangan cahaya adalah mogok yang lebih asas, yang boleh digunakan secara berturut -turut di udara dan di tanah. Pemogokan ini menangani lebih banyak kerosakan berdasarkan jika musuh dilanggar oleh akhir tali dart, dan juga akan menyebabkan musuh meletup ketika dikalahkan dengannya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Sedangkan serangan berat adalah serangan radial yang menyebabkan mereka mengayunkan tali pinggang tali di sekeliling mereka, merosakkan sesiapa yang berdekatan. Serangan berat juga boleh digunakan di udara atau di tanah.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Serangan Strand Hunter Dart Rope

  Memukul musuh dengan anak panah akan menangani kerosakan bonus dan menyebabkan musuh meletup.

  Aspek pemburu

  Pemburu, seperti Titans, mempunyai dua aspek yang tersedia untuk mereka akibat cahaya. Aspek -aspek ini berfungsi selaras dengan mobiliti pemburu dan terutamanya memberi tumpuan kepada keupayaan bergelut mereka. Aspek helai pemburu adalah Menyekat Slam dan Sutera Widow.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Menghidupkan Slam – SLAM Ensnaring membolehkan pemburu membanting ke tanah semasa berada di udara, menggantung mana -mana musuh yang berdekatan.
  • Sutera Widow – Widow’s Silk Grant adalah caj bom tambahan tambahan. Apabila seorang pemburu bergulat, ia akan membuat kusut bergelut apabila ia mengunci. Ini akan mengembalikan semula tenaga bom tangan sepenuhnya apabila bergelut, membolehkan pemburu berantai bersama -sama. Ini kusut bergulat juga boleh digunakan oleh pasukan pemburu, menjadikannya aspek utiliti yang hebat untuk bermain pasukan.

  Warlock Broodweaver

  . Threadlings adalah minions kecil yang diperbuat daripada bahan helai, yang akan berjalan ke hadapan dan mencari musuh untuk meletup. Semua kelas mempunyai akses kepada threadlings, bagaimanapun, Warlock adalah satu -satunya kelas yang dapat menyimpannya dan memilikinya ke Warlock.

  .

  Arcane Needle. Seperti melepak warlock lain, Arcane Needle adalah peluru yang akan menjejaki sasaran, menangani kerosakan yang tinggi dan membongkarnya. Warlocks akan dapat membuang tiga jarum arcane secara berturut -turut.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Warlocks Strand Super dipanggil Needlestorm, yang akan menyebabkan warlock turun ke bawah bahan dalam bentuk pancang. Pancang ini akan melekat dan meletupkan musuh atau akan berubah menjadi benang yang akan mengejar dan meletupkannya.

  Peluru berpandu Warlock Strand

  Strand Warlocks Hujan Jarum di musuh mereka.

  Aspek Warlock

  Warlocks telah menerima dua aspek helai seperti kelas lain dalam cahaya dan berputar di sekitar mendapatkan dan menggunakan benang. Aspek helai warlock adalah Panggilan Weaver dan .

  • Panggilan Weaver – Setelah melancarkan keretakan mereka, Warlock akan menenun tiga telur benang. Bertengger Threadlings juga ditukar.
  • Mindspun Invocation –
   • Bergelut – Semasa melaksanakan huru -hara yang bergelut, warlock akan menenun tiga telur threadling dari musuh.
   • – The Warlock boleh memakan bom tangan mereka untuk menghasilkan satu set benang bertengger.
   • Bom tangan shackle – The Warlock boleh memakan bom tangan belenggu mereka untuk mendapatkan buff, yang akan membuat letupan menggantung setiap kali musuh dikalahkan.

   Serpihan

   Fragment adalah penggemar kecil yang diberikan kepada penjaga yang boleh dilengkapi oleh semua kelas dalam Destiny 2: Lightfall dan ini adalah pilihan yang disesuaikan kecil yang boleh dilengkapi untuk terus bersinergi dengan binaan anda.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Berikut adalah setiap serpihan yang tersedia untuk subclass Strand di Destiny 2:

   • Thread of Ascent: Mengaktifkan keupayaan bom tangan anda Muat semula senjata anda yang dilengkapi dan memberi bonus kesan udara dan pengendalian untuk jangka masa yang singkat
   • Benang kesinambungan:
   • Thread of Evolution:
   • Benang akhir: Finisher Final Blows Buat Threadlings
   • Thread of Fury:
   • Benang generasi:
   • Benang fikiran:
   • Benang penyebaran: Pukulan akhir huru -hara berkuasa memberikan senjata pendirian anda
   • Benang transmutasi:
   • Thread of Warding: Mengambil dan Orb Power Grants Woven Mail
   • Mengalahkan sasaran yang digantung dengan ketepatan pukulan akhir mencipta kuasa

   Itu membungkus semua pemain Destiny 2 yang perlu tahu mengenai subclass Strand, jadi berikut adalah sekumpulan panduan berguna yang lain untuk memakan pengalaman takdir anda lebih banyak lagi:

   Bagaimana Bungie mencipta Subkelas baru pertama Destiny 2 dalam 3 tahun

   Lewat Februari menyaksikan pembebasan yang sangat dinanti -nantikan Takdir 2: Cahaya, pengembangan baru yang menandakan “permulaan akhir” ke Saga cahaya dan kegelapan. . .

   Penjaga kami juga menemui kuasa baru: helai. Mereka belajar menggunakan bahan yang mencurigakan dan bertelur di seluruh kempen, dan ia menunjukkan dirinya menjadi subkelas baru untuk pemain, yang pertama diperkenalkan sejak stasis pada tahun 2020.

   .

   , Strand memberikan setiap tiga kelas pemain -titan, pemburu dan kebolehan yang berbeza -beza dan satu keupayaan super yang kuat yang disesuaikan dengan setiap kelas. Titans Beefy memperoleh keupayaan berserker, memanggil dua bilah tangan gergasi untuk mengurangkan musuh, Warlock yang anggun menghantar wisps dari helai yang mengalir melalui penjahat yang meletup ke dalam musuh-musuh yang sengit, dan pemburu licin dapat menggunakan kemahiran silkstrike untuk memanggil jalan panjang dan thwip melalui musuh mereka.

   Helai bantuan

   Strand memberi tumpuan kepada traversal dengan cara yang tidak pernah diterokai . Setiap watak mendapat bergelut, yang membolehkan anda mengunci permukaan atau kawasan dan mengayunkan udara, sesuai untuk mendapatkan sekitar dengan cepat atau menyelesaikan teka -teki melompat rumit. Smith memberitahu kita bahawa bergelut duduk di tengah -tengah kelas helai, dan ia dimungkinkan oleh penerokaan kemahiran pasukan.

   . “Kami melakukan banyak penjelajahan bagaimana bergelut harus berfungsi, adakah kami mahu ia menjadi pecah pecutan, atau zipping dari titik ke titik, dan kami berakhir di tempat ini di mana, sebagai pemain belajar helai, ia akan dibaca fikiran anda sedikit.

   “Anda boleh zip ke titik tertentu jika anda melihat lurus, tetapi anda juga boleh mengayunkan di bawahnya, anda boleh mendekati kiri atau kanan atau mengayunkannya. Kami berakhir dengan bergelut yang sangat dinamik kami semua sangat berbangga.”

   Keupayaan bergelut menggantikan slot bom tangan untuk pemain menggunakan helai, jadi ia juga memerlukan beberapa jenis kemampuan kerosakan untuk membuat kehilangan slot itu. Hasilnya ialah, bagaimana jika anda adalah bom tangan?

   “Seperti yang diperlukan slot itu, kami mahu memberikan utiliti yang menyinggung,” jelas Smith. “Satu perkara yang boleh anda lakukan ialah Grapple Punch, yang melakukan kerosakan kawasan yang cukup besar. Anda boleh menggunakan bergelut untuk keluar dari situasi yang buruk, tetapi anda juga boleh menggunakannya seperti anda akan bom tangan untuk membersihkan pelbagai musuh. Saya rasa ada keluk pembelajaran untuk menyentuh bahawa saya teruja untuk melihat pemain Master.”

   Subkelas helai memperkenalkan makhluk -makhluk kecil -kecil yang terbentuk dari helai yang akan melepaskan dan menyerang apa sahaja yang ada dalam jarak jauh. Destiny 2’s medan bergelora dan persekitaran dinamik.

   “The Threadlings adalah apa yang kita panggil ‘tanah berikut,’ kerana mereka terhad untuk merangkak di tanah, dan kita mempunyai banyak permukaan di di mana sukar bagi pemain menggunakannya dengan berkesan, “jelasnya. .”

   .

   .”

   Tindakan mengimbangi ini juga penting semasa reka bentuk tiga kemampuan super kelas utama, dan Smith memperincikan tahap kerja dan penyebaran disiplin yang mesti terlibat dalam penciptaan satu.

   . “Tetapi terdapat banyak keputusan, animasi itu, ia adalah VFX, reka bentuk, kejuruteraan, audio -begitu banyak perkara yang perlu dikumpulkan, dan kemudian anda perlu mengimbangi super sendiri di banyak mod permainan.”

   . Warlock sebenar Super, Needlestorm, yang membolehkan pemain melepaskan pancang ke musuh, masih sama sejuk.

   ? Smith memberitahu kami bahawa dalam memburu kod hex yang sempurna, pasukan ingin memastikan setiap kelas segera dikenal pasti dan estetika menyenangkan.

   . “Ia hanya berfungsi dengan baik dengan tema helai. Kami agak melihatnya sebagai bola hijau benang, dan mahu anda memikirkannya setiap kali anda berjalan melepasi benang di sebuah kedai.”

   Cahaya pemain membuka kunci Strand secara kekal di hujung Cahaya .

   Jumaat lalu juga menyaksikan pelepasan Root of Nightmares, serbuan baru yang dibungkus dengan Cahaya, Oleh itu, pastikan anda berayun melalui Neomuna untuk membuka kunci kebolehan itu dan dilengkapi untuk menghadapi ancaman kuno yang tumbuh di depan pintu kami.

   Takdir 2: Cahaya boleh didapati sekarang di Xbox Series X | S dan Xbox One.