Destiny 2: Kutukan Osiris – Semua yang kita tahu mengenai DLC pertama | PCGamesn, Kajian: Destiny 2: Kutukan Osiris – Destructoid

Ulasan: Destiny 2: Kutukan Osiris

Memandangkan inilah yang dikenakan oleh Bungie $ 34.99 pendahuluan untuk (sehingga hari ini anda terpaksa membeli ke lulus untuk mendapatkan pengembangan sama ada), kajian ini merangkumi segala -galanya tetapi “sarang serbuan.”Walaupun terlalu awal untuk mengatakan ia bukan sebenarnya serbuan sebenar, ia disahkan lebih pendek daripada Leviathan yang betul. Saya akan berada di sana hari tanpa mengira untuk menutupnya tetapi buat masa ini, pertimbangkan ini penilaian untuk versi asas Kutukan Osiris DLC.

Destiny 2: Kutukan Osiris – Semua yang kita tahu mengenai DLC yang pertama

DLC Pertama Destiny 2, Kutukan Osiris, kini tinggal di PC. Maksudnya bagi sesiapa yang memiliki lulus pengembangan, pelbagai senjata baru, armours, peta crucible, misi cerita, dan sarang serbuan kini tersedia untuk dimainkan. Mahu mengetahui lebih lanjut? Inilah yang perlu anda ketahui.

Lihat Hab Panduan Destiny 2 kami untuk pautan ke semua yang anda mungkin perlu tahu mengenai penembak epik Bungie.

Destiny 2: Tarikh Siaran Osiris

Kutukan Osiris yang dikeluarkan pada 5 Disember, dan tiba di PC pada masa yang sama seperti pada konsol. Mudah -mudahan yang menunjukkan bahawa tidak ada lagi yang menunggu kami ketika datang ke kemas kini masa depan. Pengembangan mengambil 68GB dari cakera keras anda secara keseluruhan, bersama dengan permainan asas.

Destiny 2: Kutukan Kisah Osiris

Destiny 2 Kutukan Osiris Kawasan Awam Mercury

Dalam Kutukan Osiris, kami kembali ke Mercury untuk mendapatkan bantuan Osiris terhadap plot VEX. Warlock Vanguard Ikora Rey belajar bahawa mesin jahat telah membuka pintu di planet kecil semasa Perang Merah, dan mengumpulkan tentera yang besar-besaran, trans-temporal. Anda pergi menyiasat, dan menemui hantu Osiris, Sagira.

Sagira disuarakan oleh firefly alumna morena baccarin, dan panduan anda melalui banyak cerita baru. Brother Vance, kultus duta besar Osiris di takdir asal, juga kembali sebagai pengawas dunia untuk merkuri.

Menurut penyenaraian pramatang, kedai Microsoft, Ikora akan menonjolkannya, ketika kami “membina semula hubungan” antara dia dan Osiris, gurunya. Pengakap Vanguard bernama Shiro, yang pertama kali muncul dalam pengembangan besi yang asal, juga disebutkan dalam Lines Linesdatamined dari versi PC permainan.

Takdir 2 abang vance

DLC Osiris digoda di seluruh Destiny 2. Dia dirujuk dalam tab Lore of the Vigilance Wing Exotic Pulse Rifle, yang nampaknya pernah menjadi ganjaran dari percubaan Osiris, dan dalam dua pengembaraan di Nessus. ‘Perbualan Deep’ melihatnya memberi anda maklumat dari dalam rangkaian VEX, sementara planet ‘menunjukkan bahawa dia terperangkap di sana (oleh itu keperluan untuk menyelamatkan, saya rasa). Dia mempunyai banyak untuk memberitahu kami tentang cyborg yang jahat dan rancangan mereka untuk galaksi.

Anda boleh mengharapkan banyak misi di permukaan merkuri, meneroka rangkaian vex: labirin dari waktu dan ruang yang menyeberangi pintu. Anda akan dapat melihat sekilas zaman kegemilangan Destiny, serta masa depan yang gelap yang anda perlukan untuk mencegah.

Destiny 2: Kutukan Osiris Power Cap

Cap tahap pengalaman sedang dinaikkan kepada 25-mungkin untuk menampung misi cerita baru-sementara tahap kuasa berasaskan gear akan dinaikkan kepada 330. Mod kemudian boleh mendorong anda lebih jauh ke maksimum mutlak 335.

Destiny 2: Laknat Pengaturan Merkuri Osiris

Destiny 2 Kutukan Hutan Infinite Osiris

Setelah memaparkan hanya di peta yang crucible, Mercury akhirnya ditambah sebagai lokasi penuh. The Lighthouse, tempat persembunyian yang muncul dalam permainan asal sebagai ganjaran untuk penakluk mod pvp percubaannya, kembali-ia seperti gereja di Edz kerana ia bukan ruang sosial yang sepenuhnya, tetapi pulau yang tenang di tengah-tengah kekacauan planet ini di luar. Brother Vance digantung di sini, di mana dada percubaan dulu, dan mempunyai reputasi sendiri dan sistem engramnya.

Persekitaran segera Lighthouse adalah ruang yang boleh dimainkan yang disebut dataran kaca. Di sini anda akan menemui jenis acara awam yang baru dan sekumpulan Cabal yang melarikan diri dari Yang Maha Kuasa, tetapi ada juga kawasan yang unik yang dipanggil Hutan Infinite, yang dibina oleh VEX di teras Mercury yang berlainan. Ini adalah realiti simulasi bahawa vex digunakan untuk memerhatikan sepanjang masa, dan secara rawak menyusun semula dirinya setiap kali anda meneroka. Ini adalah kusut yang mengasyikkan dari pokok -pokok lenyap – yang dipanggil pokok – yang anda dapat lihat di treler mendedahkan. Anda mengaksesnya melalui pintu teleportasi, dan beberapa pokoknya mengandungi pintu sendiri yang membawa kepada versi Mercury yang lalu, sekarang, atau masa depan.

Menurut Grimoire Thedestiny, Mercury pernah menjadi dunia taman. Mungkin, seperti semua planet dalaman, kuasa pengembara membolehkan kemanusiaan untuk terraform dan menghuninya semasa zaman kegemilangan. Anda mendapat gambaran merkuri pada masa yang indah ini dengan perjalanan ke masa lalu. Semasa kejatuhan, Vex mengundurkan kerja ini dalam beberapa hari, mengubahnya menjadi salah satu dunia mesin mereka – pada masa akan datang, matahari telah meninggal dunia, dan tidak ada nyawa pada merkuri tetapi vex. Kami juga dapat melihat sesuatu perkara ini.

Destiny 2: Kutukan Osiris Raid Lair dan Aktiviti

Destiny 2 Kutukan Osiris Leviathan Raid Lair

Kutukan Osiris termasuk kempen mini baru yang kira-kira dua hingga tiga jam panjang. Terdapat juga pencarian dunia baru, misi baru, mogok baru, pengembaraan baru, peta crucible baru, dan aktiviti roam percuma baru, tetapi persoalan besar selalu berlaku: Adakah terdapat serbuan baru?

Jawapan lurus tidak. Kutukan Osiris akan menambah “sarang serbuan” – ia. Pintu besar di hadapan kapal akan dibuka (lihat imej di atas) dan, menurut pereka permainan senior Brendan Thorne, kami akan menangani “satu set pertemuan yang sama sekali baru, teka -teki baru, rampasan baru, tempat baru yang baru untuk Terokai […] dan kemudian kami mempunyai bos terakhir yang baru untuk anda berjuang.”

Eater of Worlds akan menjadi seperti yang mencabar sebagai serbuan Leviathan yang asal, tetapi akan mengambil sedikit masa untuk diselesaikan. Ia akan hidup “dalam masa yang singkat” selepas kutukan Osiris dilancarkan pada 5 Disember, dengan mod prestijnya sendiri selepas itu. Lair serbuan kedua akan ditambah kepada Leviathan di DLC Rasputin, yang mungkin tidak bermaksud serbuan baru dalam tahun pertama Destiny 2.

Destiny 2 RAID LARS MENU

Kami tidak tahu apa sarang serbuan, tetapi kami tahu ia bukan serbuan yang sama sekali baru, itulah sebabnya sengatan ini sedikit – dan kami mengatakan ini sebagai peminat Leviathan, yang banyak dalam masyarakat tidak. Ada sebab untuk optimis walaupun: Thorne berkata sebab utama serangan serbuan ada adalah kerana Bungie “ingin membuat lebih banyak serbuan,” jadi mungkin kita akan terkejut dengan kandungan yang ditawarkannya.

Dalam berita lain berita, perlu diperhatikan bahawa Destiny 2 akan memperkenalkan senarai main serangan heroik dari permainan asal – tahap kesukaran mogok baru dengan rampasan yang lebih baik – dan perhatikan ikon eververse di UI tangkapan skrin di atas di atas. Nampaknya Kedai Microtransactions Destiny 2 mendapat aktiviti sendiri – bolehkah ini menjadi cara baru untuk mendapatkan kosmetik untuk permainan?

Osiris Livestream kedua Bungie lebih terperinci mengenai aktiviti baru, khususnya: acara awam baru di luar rumah api, dan dua serangan baru. The Strikes akan diintegrasikan dengan cerita sekarang, kerana mereka pada dasarnya akan menjadi misi kempen yang akan anda ulangi dalam senarai main mogok.

Destiny 2: Kutukan Osiris Baru Rampasan

Senapang jejak baru

Yang ketiga dan terakhir dari livestreams hype adalah kerana memberi tumpuan kepada rampasan baru OSIRIS DLC, tetapi ia dibatalkan sehingga Bungie dapat menangani ketidakpuasan masyarakat baru -baru ini dengan permainan. Sehari kemudian, kami sebaliknya mendapat treler yang ringkas dan ringkas, menyapu beberapa rampasan baru. Coldheart akan disertai oleh senapang jejak kedua dengan laser merah yang disebut lensa prometheus (lihat imej di atas), dan ada pistol buatan veist yang membakar robot labah-labah yang meletup. Kedua -duanya adalah exotics, seperti Helm Titan baru yang menarik dengan tanduk bercahaya. Tarian baru dan emote drop mic kedua-duanya kelihatan jelas, dan terdapat gambaran ringkas tentang jubah kultus perang ais masa depan yang licin. Imej header dari laman web Bungie menunjukkan meriam newhand dengan bayonet yang dilampirkan-peminat takdir asal mungkin melihat sesuatu kematian merah mengenainya.

Livestream kedua juga mendedahkan ‘nubuatan yang hilang’ – satu siri 11 pencarian, masing -masing akan memberi senjata baru yang dibuat dari teknologi VEX yang diubah suai. Ini menarik kerana ia memberi anda lebih banyak kawalan ke atas rampasan pengembangan – anda boleh memilih untuk pergi selepas meriam tangan atau senapang auto mengikut keutamaan anda. Anda memulakan pencarian nubuatan ini dari rumah api.

Destiny 2: Kutukan Treler dan Sinematik Osiris

Ini adalah treler pelancaran, yang menunjukkan gambaran ringkas gear baru, musuh, dan peta yang boleh dipakai di Titan. Paling penting, terdapat gambaran yang sangat singkat mengenai sarang serbuan baru.

Ini adalah treler rampasan yang kami dapat bukannya livestream ketiga. Tonton pratonton gear yang akan datang.

Ini adalah sinematik pembukaan Osiris DLC, ihsan IGN. Ia menunjukkan lelaki itu sendiri menjeda masa dan mengembara santai melalui apa yang kelihatan seperti peti besi kaca, menggunakan peranti seperti teka-teki untuk melihat visi. Dia melihat sesuatu yang tidak disukainya, dan kuasa masa kawalannya kelihatan tergelincir. Dia kemudian melemparkan hantunya, Sagira, melalui pintu lain ke permukaan Mercury. Mungkin, kami akan menemuinya ketika kami pergi ke sana untuk menyiasat.

.

Destiny 2: Siapa Osiris?

Osiris

Seperti semua tradisi Destiny yang paling menarik, backstory Osiris kebanyakannya dikebumikan dalam kad Grimoire permainan asal. Inilah yang perlu anda ketahui.

Osiris adalah seorang warlock yang luar biasa yang berjuang dengan kejam dalam pertempuran enam bidang – salah satu pengepungan paling awal dan paling terdesak di bandar ini – bahawa dia “kelihatan di mana -mana sekaligus.”Tidak lama selepas itu, Titan Saint-14 yang dikasihi mencadangkannya kepada penceramah sebagai Panglima Vanguard.

Dia berkhidmat dengan baik untuk seketika, dan penceramah bahkan membawanya sebagai perantis. Kisah pemisahan berikutnya diberitahu ini kad Grimoire ini, yang merupakan contoh klasik dari destiny yang menimbulkan persoalan yang jauh lebih menarik daripada permainan itu sendiri yang pernah menangani:

“Berapa banyak keperibadian dan kenangan penjaga yang benar? Berapa banyak yang dibuat oleh hantu mereka? Adakah penjaga berkongsi ciri-ciri keperibadian tertentu-kesediaan untuk memberi kuasa kepada kuasa, kecenderungan untuk melakukan apa sahaja yang meminta janji ganjaran yang tidak menentu, mentaliti kesatria yang buta? Sekiranya pengembara mengeluarkan semua [mereka] sebagai senjata hidup?”

Penjaga di Osiris

Soalan -soalan ini – bukannya pertahanan asas bandar – menjadi keasyikan Osiris. “Dan kemudian semakin buruk,” kata penceramah, ketika Osiris mengejar Xur dan sembilan dan menyelidiki sifat kegelapan. Ini membawa kepada dia menubuatkan kedatangan Oryx, dan datang “terlalu dekat untuk memahami suara.”Ketika dia mula melabur sumber -sumber, kota tidak dapat melepaskan obsesi yang memecah belah dan berbahaya ini, penceramah merasa wajib untuk campur tangan.

Osiris diasingkan dari menara bersama pengikutnya, yang menggambarkan penceramah sebagai kultus penjaga “yang menginginkan idea yang jelas tentang mengapa mereka berjuang, apa yang mereka hadapi, dan bagaimana mereka akhirnya akan menang.”Nampaknya cukup munasabah kepada kami, sedangkan penceramah lebih suka mereka mengambil lebih banyak mengenai iman.

Menara itu tidak tahu banyak Osiris sejak pengasingannya, jadi kami tidak juga. Mudah -mudahan sekalipun, anda kini memahami sedikit lebih lanjut mengenai mengapa peminat Destiny – terutamanya nerds – teruja untuk akhirnya bertemu dengannya.

Destiny 2: Sumpahan Spekulasi Osiris

Akhirnya, teori haiwan kesayangan saya, denganKempen Spoiler for Destiny 2(Jadi jangan baca jika anda belum menyelesaikannya).

Dada di rumah api di takdir 1

Masih bersama kami? baik. Pertimbangkan: Bolehkah Osiris menggantikan pembesar suara? Terakhir kita melihat yang terakhir, dia tidak bergerak di lantai di bawah kaki Ghaul, topengnya dibuang. Implikasinya seolah -olah dia mati – walaupun ia tidak jelasbagaimana,ia tidak seperti dia ditembak atau ditikam atau apa -apa. Bagaimanapun, tidak ada tanda dia di menara selepas kempen.

Oleh itu, penceramah hilang, dan bandar memerlukan pemimpin falsafah untuk bertanya mengenai sifat kegelapan dan cahaya. Dari keterangan pembicara sendiri tentang perselisihannya dengan Osiris, penyangak penyangak selalu lebih berminat dalam subjek ini daripada tugasnya sebagai komander Vanguard (dan sememangnya, lebih bertekad untuk mendapatkan jawapan daripada penceramah sendiri). Yang lebih baik untuk memakai jubah putih?

Osiris jelas merupakan tokoh yang memecah belah, dan penggantinya akan meremehkan beberapa bulu. Tetapi mungkin itulah sebabnya kita membaiki hubungannya dengan Ikora Rey. Ia juga akan menetapkan pentas untuk Osiris untuk menjadi penceramah yang lebih aktif daripada yang asal – mungkin, pelakon suaranya akan lebih mudah untuk menempah untuk pengembangan masa depan daripada Bill Nighy.

Kemas kini, 30 Oktober: Selepas pelancaran PC, garis suara adalah dataminedsuggesting bahawa Osiris akan kembali ke menara pada satu ketika. Teori ini semakin ketat.

Richard Scott-Jones Rich membenci klise, jadi secara semula jadi permainan kegemarannya adalah Jiwa Gelap. Dia adalah permainan strategi, jumlah permainan perang, dan nerd permainan warhammer. Tanya dia mengenai Destiny 2 Waktu Main.

Ulasan: Destiny 2: Kutukan Osiris

mempunyai masalah endgame, dan bungie mempunyai masalah imej.

Kami telah melalui tarian ini sebelum ini dengan yang pertama Takdir. Para peminat mahukan lebih banyak, Bungie mengatakan mereka akan bersetuju, tetapi mereka tidak, sekurang -kurangnya tidak sepenuhnya, dan kemudian dalam masa setahun kita mendapat versi permainan yang lebih baik. Dengan Kutukan Osiris, pengembangan pertama hanya beberapa bulan lagi Takdir 2Jangka hayat, Bungie benar-benar tidak mempunyai cukup masa untuk menyelesaikan banyak masalah pasca permainannya.

Dengan kata lain, ia patut dilangkau sehingga semua kemas kini kualiti hidup yang baik sebenarnya datang.

Destiny 2: Kajian Kutukan Osiris

Destiny 2: Kutukan Osiris (PC, PS4 [dikaji semula], Xbox One)
Pemaju: Bungie
Penerbit: Activision
Tarikh Siaran: 5 Disember 2017
MSRP: $ 19.99 / $ 34.99 (Pasangan pengembangan dengan pengembangan ii)

[Saya telah membersihkan sarang serbuan pertama, yang jatuh selepas DLC. Anda boleh menemui pemikiran saya di sini.]

Kutukan Osiris Mengambil betul di mana anda berhenti, membawa anda ke planet Mercury dan ke dalam mitos dari Vanguard Osiris, bekerja ke tahap tahap 25 (naik dari 20) dan tahap kuasa 335 dengan mod (dari 305).

Kami sudah melihat beberapa merkuri di Crucible, jadi saya terkoyak melawatnya dengan sungguh -sungguh. Ia mempunyai kebiasaan yang membiasakannya, yang akan berfungsi dengan banyak permainan lain, tetapi bukan untuk Takdir, di mana bungie telah mengitar semula banyak kandungan iklan nauseam. Sekali lagi pasukan lain telah gagal jabatan seni, kerana sebagai cantik Seperti yang kelihatan Mercury, terdapat banyak elemen setengah bakar dan kitar semula yang berlaku.

Saya harap Bungie benar -benar menyelamatkan tetapan ini, dan Osiris sendiri, untuk yang bermakna Diambil raja Tambah gaya tahun depan. Mistisisme semua itu hanya indah, dan ada peluang yang nyata di sini untuk meneroka Ikora dan ilkinya (saya mempunyai ketiga -tiga kelas tetapi Warlock adalah bayi pertama saya untuk hidup), tetapi ia hanya tersentuh. Dengan token yang sama, kami mendapat gambaran yang sangat mengagumkan, namun ringkas mengenai Mercury Pre-Vex, yang kelihatan seperti versi yang lebih baik dari mana-mana planet tertentu dari Tiada langit lelaki. Sekali lagi, topi kepada orang yang bekerja TakdirVisual – walaupun pada konsol tanpa keupayaan HDR ia kelihatan hebat. Tetapi bahagian -bahagian kitar semula yang terasa bermakna, seperti misi kembali ke edz (bumi) yang membawa anda ke zon sejuk baru, adalah sekejap. Sama seperti pelepasan teras, anda tidak boleh memainkan semula misi cerita lagi melainkan mereka secara rawak masuk ke dalam rolet meditasi mingguan.

Banyak masalah yang sama timbul, mungkin disampaikan dengan baik oleh misi cerita itu secara harfiah Hanya mogok semula dari permainan asas (piramidion), atau bos terakhir yang pada dasarnya tiga QTES dan pertempuran melawan penambahan yang ada dari Takdir 1. Osiris sendiri, tanpa merosakkan banyak, hampir tidak disentuh di sini, dan jejaknya lebih bermakna dalam kad Grimoire dari luar dari yang pertama Takdir daripada penampilannya yang sebenarnya. Osiris ‘Ghost Sagira, disuarakan oleh Morena Baccarin dari Firefly kemasyhuran, dan paling baru, Gotham, adalah bintang sebenar – dia mengambil alih hantu anda untuk tujuan DLC … kemudian daun. Terdapat peluang yang tidak dijawab di sini, seperti yang saya harap anda dapat menyimpannya daripada terlalu banyak nolan-bot (yang tulisannya semakin buruk sejak beberapa tahun kebelakangan).

Tetapi mari kita masuk ke mana Osiris benar -benar gagal userbase. Saya harus mengatakan, memegang sandera mogok mogok (Dungeon) heroik (penjara) dengan DLC adalah langkah yang berani. Terutama kerana tidak ada pengubah untuk dilancarkan, dan ia tidak lebih banyak lagi daripada serangan biasa. Mungkin dosa terbesar mengunci serangan prestij yang ada (keras) ke DLC. Saya hanya perlu bertanya – Mengapa ini berlaku?

Bungie mempunyai kebiasaan orang gating untuk menggalakkan pembelian DLC tetapi serbuan leviathan prestij bekerja dengan baik dengan pakej asas – sekarang, anda keperluan pengembangan untuk memainkan versi yang lebih sukar yang boleh anda mainkan seminggu yang lalu. Sebagai perbandingan, ini seperti jika bungie mengunci orang keluar dari peti besi dari mod keras kaca ketika akhir Crota jatuh. Hakikat bahawa ia terikat dengan pencapaian yang kini memerlukan DLC tetapi tidak sebelum ini, amalan yang sangat keruh, adalah ceri masam di atas untuk sesiapa sahaja yang belum menaik taraf. Adalah lebih awal untuk meminta yuran langganan, atau secara alternatif, buka prestij kembali kepada semua pemain dan hanya dimasukkan ke dalam “prestij+” untuk pemilik DLC. Selesai.

Itu semua masalah, tetapi seperti yang saya nyatakan, Mercury tidak berjaya sebagai bahagian sosial atau kotak pasir. Ini adalah bulatan yang sangat kecil, dan saya dapat dengan mudah melihat mengapa mereka mematikan penggunaan burung pipit untuk memberikan ilusi bahawa ia sedikit lebih luas. Jenis Acara Awam Baru (pada dasarnya memukul dan menjalankan misi dengan pengakhiran yang sedikit berbeza) menunjukkan janji, tetapi mereka kurang kerap daripada kejadian Titan – dan apabila ditambah dengan XP NERF untuk acara awam, mungkin bahagian yang paling menyeronokkan dalam permainan, ada juga Kurang dari alasan untuk kembali kepada mereka. Setelah beberapa berjalan, saya mendapati diri saya tidak akan kembali ke Mercury untuk merampas lagi. Kawasan vendor satu bilik yang sangat kecil juga tidak baik sebagai ruang sosial-saya bahkan akan mengambil terumbu karang bersaiz mikro jika saya boleh (sekarang saya memikirkannya, bukannya membuang-buang Osiris DLC ini sepatutnya memberi invigorasi semula Ladang dengan vendor/mekanik baru, lebih banyak peningkatan kualiti hidup/permintaan, dan mempunyai gaiden pantat di zon baru di bumi dengan musuh baru – saya fikir orang akan membayar untuk itu).

Namun, konsep hutan “tak terhingga” untuk penerokaan prosedur adalah bahagian yang paling mengecewakan dari DLC. Dibebankan sebagai cara untuk menaikkan nilai ulangan anda dan semacam aktiviti endgame, realiti adalah cara yang lebih menenangkan. Bukan sahaja ia sudah digerudi melalui kepala saya dalam mod kempen, tetapi “hutan” sebenarnya adalah trek terapung linear dengan musuh generik yang pernah anda lihat sebelumnya. Tugas anda adalah untuk berjalan melalui setiap kawasan terapung yang sama, buka pintu, pergi ke kawasan terapung yang sama, dan ulangi selama 10 minit sehingga anda sampai ke akhir, yang merupakan salah satu zon kecil yang kecil mengandungi objektif generik ringkas.

Destiny 2: Kajian Kutukan Osiris

Terdapat banyak janji di sini ia gila. Papan pendahulu dengan mudah boleh ditambah serta pengubah yang semakin sukar, dan mungkin, mungkin, jenis musuh baru sekali. Oh, dan adakah saya menyebutnya anda tidak boleh melakukan aktiviti ini bila -bila masa yang anda mahukan? Tidak, anda memerlukan pencarian pengembaraan dari vendor merkuri untuk masuk, yang selanjutnya mengehadkan sifat “tak terhingga” hutan. Dengan hanya beberapa tweak (berikut adalah beberapa secara percuma: sistem mata wang seperti Mahkamah Oryx untuk mengulanginya bila-bila masa yang anda mahu dengan cara yang tidak berkesudahan, papan pendahulu yang disebutkan di atas, barang unik, satu atau dua sentuhan secara rawak pada musuh yang ada atau mini-boss baru ) Ia boleh berulang -ulang berulang, dan saya tidak peduli dengan ganjaran rompakan yang tidak baik yang diberikannya.

Takdir 2 Bermula dengan janji, dengan asas yang kuat dan tembakan yang hebat, tetapi diselaraskan sebagai lubang dan kelemahannya mula mencubit dari asas itu. Sistem rampasan berasaskan token (yang belum ditetapkan walaupun itu sepatutnya akan datang tidak lama lagi) masih menjadi masalah utama, dan hanya menyentuh hakikat bahawa Bungie masih tidak tahu bagaimana untuk menyokong permainan dengan betul selepas pelancarannya. Ia masih menjadi penembak yang kuat dan saya biasanya menikmati masa saya dengan kempen, tetapi saya kurang mendapat alasan untuk kembali minggu ke minggu.

Idea ini bahawa Bungie tidak mungkin memberikan kemas kini percuma yang besar hanya pelik, dan naratif yang saya ingin lihat Gone dari hari ini. Melihat secara percuma Warframe (yang mana banyak rakan serbuan saya telah berpindah), rampasan percuma Jalan pengasingan Itu memberikan ekspansi yang tidak dibayar secara besar-besaran, dan garis komunikasi terbuka dari pemaju seperti permainan epik untuk Fortnite. Anda boleh memilikinya, dari projek indie ke studio pertengahan ke AAA. Bungie mempunyai isu asas dari atas ke bawah, dan jawapannya adalah untuk meningkatkan sistem kotak rampasan eververse (yang pada asalnya dibina untuk “menyokong pasukan langsung dengan kemas kini percuma” dalam asal, misi yang telah ditinggalkan) dan tidak secara bermakna meningkatkan permainannya walaupun dengan tambahan berbayar.

Memandangkan inilah yang dikenakan oleh Bungie $ 34.99 pendahuluan untuk (sehingga hari ini anda terpaksa membeli ke lulus untuk mendapatkan pengembangan sama ada), kajian ini merangkumi segala -galanya tetapi “sarang serbuan.”Walaupun terlalu awal untuk mengatakan ia bukan sebenarnya serbuan sebenar, ia disahkan lebih pendek daripada Leviathan yang betul. Saya akan berada di sana hari tanpa mengira untuk menutupnya tetapi buat masa ini, pertimbangkan ini penilaian untuk versi asas Kutukan Osiris DLC.

DLC yang seperti itu, ada di sana Rumah Wolves sebagai yang paling teruk Takdir Tambah ke Tarikh. Ini adalah penyelesaian stop-jurang yang dimaksudkan untuk melancarkan beberapa retak permainan, dan kot sebenar cat belum cukup lagi. Takdir 2 masih menjadi penembak hebat di hati, Bungie hanya tidak tahu bagaimana untuk benar -benar menggabungkan semua bahagian MMO Frankensteined.

[Kajian ini berdasarkan pembentukan permainan runcit yang disediakan oleh penerbit.]

Kutukan Osiris

Peristiwa Kutukan Osiris berlaku di Mercury dan ikuti usaha Guardian untuk menyelamatkan Osiris dari Vex untuk mengelakkan masa depan yang gelap. Plot pengembangan menyentuh hubungan antara Osiris dan muridnya, Ikora Rey.

Kandungan

Plot []

Tokoh legenda Osiris kembali selepas bertahun -tahun pengasingan, dan bersentuhan dengan bekas pelajarnya, Ikora Rey. Osiris menemui kesilapan dari masa lalu dan masa depan yang mengumpulkan merkuri. Walaupun keengganan Ikora untuk mempercayai Osiris, dia menghantar Guardian untuk mencari dia dan menentukan sama ada dia boleh dikira sebagai sekutu dalam perjuangan.

VEX telah mengubah kawasan merkuri ke hutan tak terhingga, simulasi maya alam semesta di mana vex digunakan untuk membawa rancangan mereka menjadi kenyataan. Hutan diawasi oleh panoptes, minda tak terhingga.

Ulasan Pakar Gamespot