Destiny 2 Hilang Sektor Hari Ini: Legenda & Guru Guru dan Exotics Untuk Musim 18 | Blog Pantai Turtle, Destiny 2 Lost Sektor Hari Ini (1 Ogos): Legend & Master Lost Sektor Lokasi, Ganjaran

Destiny 2 Hilang Sektor Hari Ini (1 Ogos): Legend & Master Lost Location Lokasi, Ganjaran

Sekarang aktiviti ini telah menjadi rutin harian bagi pemain yang ingin ladang exotics (apabila solo solo) dan akhirnya meningkatkan tahap kuasa penjaga mereka secepat mungkin.

Destiny 2 Hilang Sektor Hari Ini: Legenda & Guru Guru dan Exotics untuk Musim 18

Destiny 2 Hilang Sektor Hari Ini: Legenda & Guru Guru dan Exotics untuk Musim 18

Apakah sektor legenda dan tuan yang hilang di takdir 2 hari ini? Itulah soalan pemain yang telah bertanya sejak Bungie memperkenalkan kesukaran yang lebih tinggi yang hilang sektor ke dalam permainan teras dengan pelancaran Beyond Light Expansion.

Sekarang aktiviti ini telah menjadi rutin harian bagi pemain yang ingin ladang exotics (apabila solo solo) dan akhirnya meningkatkan tahap kuasa penjaga mereka secepat mungkin.

Agak menjengkelkan walaupun, Bungie tidak menunjukkan lokasi Sektor Hilang Harian pada Pengarah, banyak kegusaran peminat. Itu mungkin mengapa anda telah berakhir di sini, ingin mengetahui apa sektor legenda dan tuan yang hilang hari ini.

Oleh itu, baca, kami akan memberitahu anda semua yang anda perlu tahu dan banyak lagi.

Cara Membuka Kunci Sektor Legendary & Master Hilang

Sebelum anda dapat mengambil sektor yang hilang legenda dan menguasai sektor yang hilang, anda mesti terlebih dahulu melakukan beberapa sebelumnya untuk membuka kunci mereka.

Pertama, anda mesti melengkapkan sektor yang hilang biasa untuk membuka kunci sektor legenda dan tuan yang hilang. Ini bermakna anda perlu memasuki sektor yang hilang, mengalahkan bos dan merampas cache pada akhir. Kedua, anda perlu mencapai tahap kuasa 1500, dan jika anda tidak 1500, anda tidak akan diberi pilihan untuk memilih sektor legenda dan tuan yang hilang, walaupun anda telah menyelesaikan sektor yang hilang biasa.

Sebaik sahaja anda memenuhi kedua -dua keperluan, anda boleh memulakan sektor legenda atau tuan yang hilang.

Destiny 2 Witch Queen Hilang Sektor

Apakah sektor legenda & tuan yang hilang hari ini?

Berikutan pelepasan ‘Destiny 2: The Witch Queen’ tidak lagi ada 2 sektor yang hilang yang berlainan pada putaran setiap hari. Sebaliknya sektor yang hilang legenda harian dan sektor kehilangan harian harian adalah sama, yang menjadikan perancangan kalendar untuk putaran sektor yang hilang lebih mudah bagi pemain.

Lokasi untuk sektor yang hilang di takdir 2 berubah setiap hari berikutan penetapan semula harian di 10am PST / 1PM EST / 6PM BST / 7PM CEST.

Berikut adalah senarai sektor legenda dan tuan yang hilang sepanjang musim 18 dan September 2022.

Destiny 2 Hilang Sektor Hari Ini (1 Ogos): Legend & Master Lost Location Lokasi, Ganjaran

Destiny 2 Hilang Sektor Hari Ini (1 Ogos): Legend & Master Lost Location Lokasi, Ganjaran

Ditulis oleh Dave McAdam

Dihantar 1 Ogos 2023 18:00

  • Lengan diri anda untuk legenda dan tuan kehilangan sektor dengan Destiny 2 Best Pve Guide Senjata.

Di mana legenda kehilangan sektor hari ini di takdir 2?

Simbol sektor yang hilang, menandakan bahawa seseorang itu berdekatan di takdir 2

Sektor yang hilang hari ini adalah Sepulcher yang terdapat di Dunia takhta Savathun. Sekiranya anda mengetahui barang anda, maka anda tahu ke mana anda perlu pergi. Sekiranya anda memerlukan arahan, mereka berada di bawah.

  • Untuk mencapai sektor yang hilang ini, Kepala ke Terusan Florescent
  • Pergi ke sebelah barat struktur besar di pusat kawasan
  • Pergi ke bawah gerbang di sana untuk mencari pintu masuk sektor yang hilang

Bendera sektor yang hilang berada di sebelah pintu masuk. Sekiranya anda belum melengkapkan sektor yang hilang sebelum masukkannya dan selesaikannya, selepas itu bendera akan muncul di luar.

  • Dapatkan genggaman dengan penambahan terkini, berikut adalah semua Destiny 2 Neomuna yang hilang sektor.

Takdir 2 putaran sektor yang hilang

Titan Menggunakan Tumbuk Malap

Bagi anda yang suka merancang lebih awal, inilah Semua sektor yang hilang dalam legenda dan putaran induk untuk minggu ini. Ada yang lebih mudah daripada yang lain, dan masing -masing hanya memberikan satu jenis perisai, jadi pastikan anda memilih pertempuran anda di mana anda boleh.

Berikut adalah Destiny 2 Legend dan Guru Guru untuk minggu ini:

Di manakah tuan yang hilang sektor hari ini di takdir 2?

Beberapa penjaga yang menggunakan supers di Destiny 2 Hilang Sektor

Sarjana kehilangan sektor hari ini juga Sepulcher di dunia takhta Savathun. Seperti yang berlaku, legenda dan tuan yang hilang sektor selalu sama, jadi tidak perlu mencari satu atau yang lain.

Walaupun anda boleh mengatasi putaran sektor yang hilang harian sama ada kesukaran, sebahagian besarnya, anda lebih baik berpegang teguh dengan legenda. Terdapat peluang yang sedikit lebih tinggi untuk mendapatkan kejatuhan eksotik pada tuan, tetapi perbezaannya boleh diabaikan. Tuan yang hilang sektor adalah tahap yang sangat tinggi – Jalan melampaui hanya memukul topi puncak.

Selain daripada perbezaan kuasa, terdapat juga lebih banyak juara untuk bertanding dalam sektor tuan yang hilang. Sekiranya anda mahukan cabaran tambahan maka, dengan segala cara, pergi untuk itu. Hanya tahu bahawa jika satu -satunya matlamat anda adalah untuk mendapatkan perisai eksotik, anda sepatutnya melekat dengan kesukaran legenda.

  • Dapatkan semua butiran yang kita tahu setakat ini mengenai pengembangan seterusnya, takdir 2 bentuk terakhir.

Legenda dan tuan kehilangan musuh sektor dan pengubah

Musuh juara, yang terdapat dalam legenda dan tuan kehilangan sektor di seluruh Destiny 2

Hari ini, Juara tidak boleh dihalang dan penghalang ada di menu. Pastikan untuk mengkonfigurasi beban anda untuk memasukkan cara menangani kedua -duanya, kerana anda tidak akan dapat mengubahnya setelah anda memulakan sektor yang hilang.

Kemudian untuk pengubah anda, anda akan menjadi Mengambil kerosakan solar tambahan, manakala merosakkan lebih banyak helai dan kerosakan arka.

Senjata berlebihan akan memberikan kerosakan bonus kepada senjata kinetik anda dan anda senapang fusion, dan Kawah api akan mengalahkan acolytes menjatuhkan kolam api ketika mereka mati.

  • Untuk semua cara baru, anda boleh membawanya, lihat Panduan Destiny 2 Champions kami.

Takdir 2 kehilangan sektor ganjaran hari ini

Tumpukan Destiny 2 Exotic Engrams, Earnable dalam Legenda dan Master Hilang Sektor

Boots eksotik terpaksa dimenangi dalam legenda hari ini dan sektor tuan yang hilang.

Melengkapkan sektor yang hilang di Legend of Master tidak menjamin sekeping perisai tertentu atau bahkan kejatuhan eksotik, tetapi mereka mungkin akan berlaku. Setiap sektor yang hilang memberikan satu jenis perisai, dan anda hanya akan mendapat perisai yang boleh digunakan untuk watak yang sedang anda mainkan.

  • Selepas sektor yang hilang, anda mungkin bersedia untuk penjara bawah tanah seperti takdir 2 duality.

Destiny 2 Hilang Sektor: Apa Yang Mereka Dan Bagaimana Mencari Mereka

Mencari legenda dan tuan simbol sektor hilang di peta, dengan versi simbol yang lebih besar di sebelah kanan

Setiap ruang terbuka di Destiny 2 mempunyai beberapa sektor yang hilang di sekelilingnya. Sektor yang hilang mempunyai simbol tertentu (gambar di atas), anda dapat melihatnya di peta yang menunjukkan lokasi mereka. Gunakan simbol di peta untuk mencari lokasi, kemudian cari simbol di dinding yang menunjukkan pintu masuk ke sektor yang hilang.

Destiny 2 kehilangan sektor berfungsi seperti kawasan penjara bawah tanah pendek. Mereka kadang -kadang mempunyai beberapa mekanik tambahan tetapi untuk sebahagian besar, mereka hanya melibatkan pertempuran melalui sekumpulan besar musuh dan mengalahkan bos pada akhirnya.

Mengalahkan bos membuka dada, di mana anda boleh merebut ganjaran anda. Penyiapan biasa tidak memberi anda lebih jauh dari permainan awal, tetapi menyelesaikan sektor yang hilang pada legenda atau kesukaran tuan dapat memberi anda perisai eksotik.

Itu untuk Destiny 2 Legend dan Guru Hilang Panduan Sektor untuk Hari Ini. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, lihat halaman utama Destiny kami, atau Walkthrough kami yang mendalam tentang Destiny 2 Root of Nightmares Raid.