Destiny 2 Hantu Panduan Dungeon Deep dan Walkthrough |, Hantu Panduan Deep Deep Bungeon – Destiny 2 | Shacknews

Hantu Panduan Dungeon Deep – Destiny 2

. Bunuh kesatria ini dan ia akan menjatuhkan kolam di kakinya. Langkah ke kolam renang dan mulakan fasa kerosakan anda dengan menurunkan perisai ecthar. Setelah perisai turun, anda tidak perlu tinggal di kolam itu ksatria jatuh jika anda tidak mahu. Dalam ruang yang ketat ini, pelancar roket tidak dinasihatkan. Apa yang berfungsi adalah warlock dengan sumur cahaya, dan juga pemburu dengan ribut berkumpul super. Telaga cahaya hampir wajib untuk membuat anda hidup. Memukul bos dengan semua yang anda miliki dan ketika dia menjadi kebal, ulangi proses sehingga bos mati.

Destiny 2 Hantu Panduan Dungeon Deep dan Walkthrough

Panduan kami untuk mengatasi penjara bawah tanah di bawah lautan Titan.

Panduan oleh Penyumbang Justin Koreis
Diterbitkan pada 9 Jun 2023

Hantu yang mendalam adalah penjara bawah tanah baru di Takdir 2, Menghantar penjaga ke kedalaman Titan yang direndam metana untuk menghentikan sarang daripada menyelesaikan ritual dengan potensi mimpi buruk.

Seperti penjara bawah tanah lain di Destiny 2, ini adalah cabaran peringkat akhir permainan yang ditujukan kepada fireteam tiga orang. Ia menggabungkan musuh yang kuat dengan mekanik traversal yang mencabar, dan kompleks yang direka untuk menguji pemain mahir. Setelah selesai, pemain diberi ganjaran dengan senjata dan perisai yang unik, dan ada peluang untuk mendapatkan senapang jejak eksotik baru yang dipanggil Navigator.

Panduan ini akan membawa anda melalui setiap langkah perjalanan, termasuk Cara mengalahkan šimmumah ur-nokru, necromancer lucent, di dalam ini Destiny 2 Hantu dari Walkthrough Deep.

 • Mengatur pasukan anda untuk hantu penjara yang mendalam
 • Cara Memulakan Hantu Di Deep In Destiny 2 dan Selesaikan Pertemuan Ritual Hive
 • Cara Mengalahkan Echtar, The Shield of Savathun
 • Cara Mengalahkan Šimmumah Ur-Nokru

Akan ada segmen dengan banyak fasa kerosakan yang jelas, bos, dan beberapa bahagian traversal yang mencabar. Lebih baik bersedia untuk semua perkara di atas. Banyak musuh melakukan kerosakan arka, termasuk bos terakhir, jadi pelari risiko adalah pilihan yang kukuh, tetapi apa -apa yang kuat dengan cepat membunuh kumpulan musuh adalah berdaya maju. Senapang gabungan linear seperti Taipan-4FR masih merupakan pilihan yang kuat untuk kerosakan bos, walaupun bukan satu-satunya. Membawa Warlock yang Boleh Melepaskan Rift Penyembuhan juga membantu. Tidak kira bagaimana anda menetapkannya, anda ingin memastikan anda dapat menampung semua pangkalan tersebut.

Tahap kuasa yang disyorkan untuk hantu dalam adalah 1790, walaupun musuh setinggi 1810. Diasaskan dengan betul sangat penting untuk siap siap, jadi pastikan untuk menaik taraf senjata dan senjata terbaik anda sebelum anda memulakan.

Musim Deep ada di sini bersama -sama ke dalam usaha kedalaman. Anda juga boleh tahu memancing! Jangan lupa untuk mengawasi sektor yang hilang dan jadual putaran cabaran King’s Fall!

Cara Memulakan Hantu Di Deep in Destiny 2 dan Lengkapkan Perjumpaan Ritual

Kali pertama anda mengambil hantu yang mendalam, anda perlu melawat Hawthorne di Menara. Dia akan memberi anda peningkatan usaha. Sekarang, buka pengarah, menavigasi ke H.E.L.M., dan melancarkan hantu yang mendalam.

. Arena lebih kurang persegi panjang dengan patung-patung dan keluar di tengah-tengah. Terdapat beberapa dataran tinggi di tengah. Bilik yang tenggelam ke kiri, dan pokok pokok seperti pokok di sebelah kanan depan. Jalan dan jalan menghubungkan kawasan, dan burung pipit dapat dipanggil untuk mempercepatkan traversal.

Pertemuan pertama dipanggil Memecahkan ritual. Dalam kes ini, melanggar ritual bermakna menunjukkan empat patung. Setiap patung memerlukan susunan operasi yang sama untuk menyatakannya:

 • Kumpulkan sisa cahaya dari seorang pelindung
 • Mendedahkan patung tersembunyi menggunakan deepsight
 • Deposit sisa cahaya ke patung yang betul

Pertama, bunuh musuh berhampiran patung. Untuk mengumpulkan sisa cahaya, anda perlu terlebih dahulu perlu mencari dan membunuh ogre yang disebut Soulfire Binder. Sebaik sahaja dia ditangani dengan betul, jejak hijau yang lemah akan membawa ke bahagian lain dari arena. Ikuti dan bunuh musuh di sana, termasuk dua lagi pengikat jiwa. Akan ada simbol di udara, perhatikannya, dan ikuti jejak baru yang membentuk. Ini akan membawa kepada kumpulan musuh yang lain, membunuh mereka, kemudian ikuti jejak ke koleksi terakhir penjahat.

Kali ini akan ada pelindung, dengan hantu yang mesti selesai setelah anda membunuhnya. Sesiapa yang membunuh hantu akan menerima sisa cahaya Buff. Ini berlangsung selama 80 saat, dan akan membunuh pembawa jika tidak disimpan.

Kembali ke lokasi dengan patung -patung, dan hapuskan semua musuh di sana. Wizard khas yang dipanggil Spellweaver akan menjatuhkan Orb Deepsight. Sebaik sahaja seseorang di Fireteam memilih ini semua orang akan diberikan Deepsight, mendedahkan empat patung tersembunyi. Simbol sarang akan dapat dilihat pada setiap patung. Orang yang mempunyai cahaya yang mesti didepositkan di patung yang simbolnya sepadan dengan yang dinyatakan sebelum ini semasa membersihkan kumpulan penambahan. Sekiranya dilakukan dengan betul, patung itu akan nyata dan mesej, ‘patung ritual yang ditunjukkan’, akan dipaparkan.

Soulfire Binder Ogre baru akan bertelur, ulangi proses untuk tiga lagi patung untuk menyelesaikan pertemuan dan membuka pintu.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Activision Ikut
 • Activision Blizzard Ikut
 • Bungie Ikut
 • Destiny 2 Ikut
 • Fantasi Ikut
 • Orang pertama mengikuti
 • MMORPG Ikuti
 • Multiplayer kompetitif mengikuti
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • PC Ikut
 • PS3 Ikuti
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Penembak Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Orang ketiga mengikuti
 • Xbox 360 Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 17 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Hantu Panduan Dungeon Deep – Destiny 2

Hantu Panduan Dungeon Deep - Destiny 2

Laluan lengkap hantu penjara yang mendalam di takdir 2.

The Ghosts of the Deep Dungeon adalah musim kandungan besar Deep baru ke Destiny 2. Penjara bawah tanah ini boleh dianggap sebagai aktiviti seperti serbuan yang dimaksudkan untuk fireteams tiga pemain, atau bahkan solo jika anda merasakan tugas. Panduan ini akan memecah setiap pertemuan dan memberi anda cadangan untuk membina dan memuatkan senjata untuk digunakan.

Terakhir Dikemaskini: Sabtu, 2 Jun, 2023, jam 2:50 p.m. Edt.

Bagaimana memulakan hantu yang mendalam

Imej yang menunjukkan hantu penjara yang mendalam di H.E.L.M. peta di takdir 2

Untuk memulakan hantu yang mendalam, anda mesti terlebih dahulu melawat Hawthorne di menara dan mengambil usaha yang dipanggil Bangkit. Pencarian ini memerlukan anda menyelesaikan hantu penjara bawah tanah yang mendalam. Untuk melancarkan hantu penjara yang mendalam, anda mesti menggunakan pengarah untuk membuka h.E.L.M., Di mana anda akan melihat penjara bawah tanah di peta. Hantu dalam (mod biasa) mempunyai cadangan kuasa 1790 pada musim yang mendalam. Versi induk Ghosts of the Deep mempunyai tahap kuasa yang disyorkan pada tahun 1840, tetapi semua penjaga akan dihadkan pada tahun 1820. Tidak ada manfaat untuk berada di atas 1820 ketika melengkapkan versi induk hantu yang mendalam.

Hantu Panduan Dungeon Deep

Gambar akhbar yang menunjukkan hantu penjara bawah tanah di takdir 2

Hantu Deep dilancarkan pada 26 Mei, 2023, semasa musim Deep. Penjara bawah tanah berlangsung di Titan, lokasi yang telah kembali ke permainan setelah beberapa tahun menjadi matahari terbenam.

Hantu Master Deep berubah

Terdapat beberapa perbezaan pemain yang boleh diharapkan apabila memuatkan hantu yang mendalam mengenai kesukaran tuan. Pertama, pemain telah mengharapkan perisai artifice dari penjara bawah tanah dan yang sama berlaku di sini. Walau bagaimanapun, Tiada perisai artifice jatuh dari pertemuan pembukaan, Ritual Hive terganggu. Inilah yang boleh anda harapkan:

 • Kuasa Pemain dikunci pada tahun 1820, 20 di bawah kuasa penjara bawah tanah 1840
 • Perisai artifice hanya jatuh dari pertemuan bos
 • Ogres yang tidak dapat dihalang menggantikan ogres biasa dalam pembukaan (ritual sarang terganggu) dan ecthar, perisai perjuangan bos Savathun
 • Ksatria Barrier Gantikan tiga kesatria standard di Simmumah Ur-Nokruk, Lucent Necromancer Boss Fight
 • Vorlog, yang bangkit dalam bidaah mempunyai perisai arka

Walaupun Knights Barrier menimbulkan ancaman dalam perjuangan akhir, mereka menawarkan peluang untuk menggunakan exotics Aeon untuk menjana peluru berat. Ini juga berlaku untuk vorlog. Anda boleh terus membunuhnya dengan pemenang semasa memakai exotics Aeon untuk menambah peluru berat sekutu anda.

Ritual Hive terganggu

Imej yang menunjukkan pertemuan pembukaan hantu penjara yang mendalam di takdir 2

Pertemuan pertama hantu yang mendalam memerlukan anda mengganggu upacara sarang untuk membuka pintu. Untuk melakukan ini, beberapa patung perlu dipenuhi dengan cahaya cahaya. Pertama saya akan memberi anda pecahan peluru apa yang mesti anda lakukan, kemudian jelaskannya dengan lebih terperinci di bawah.

 1. Bunuh dua musuh sarang di pintu
 2. Bunuh Soulfire Binder Ogre
 3. Ikuti goo hijau ke rune sarang
 4. Perhatikan simbol rune dan ingatlah
 5. Bunuh semua musuh di Hive Rune
 6. Ikuti goo hijau ke rune sarang kedua dan ketiga
 7. Bunuh Rightbearer di Rune Hive Ketiga
 8. Selesaikan hantu pencahayaan untuk mendapatkan sisa cahaya
 9. Sesiapa yang menamatkan hantu mendapat penggemar, tidak ada yang lain
 10. Ambil lekuk cahaya kembali ke pintu
 11. Bunuh Wizard Veilweaver
 12. Mendedahkan ilusi untuk memperoleh deepsight
 13. Ulangi tiga kali (empat jumlah) untuk membuka pintu

Mulakan pertemuan dengan membunuh dua sarang oleh pintu yang anda cuba buka. Membunuh kedua -duanya akan menanam ogre pengikat jiwa. Apabila anda membunuh ogre, anda akan melihat beberapa goo hijau muncul di tanah dan mesej di sudut kiri bawah skrin anda yang mengatakan, “Jalan ke hadapan diturunkan …” ikuti goo hijau itu, menjaga mata anda dikupas untuk Hive Rune di langit, mengambil perhatian yang mana ia adalah. Anda perlu ingat ini. Sebaik sahaja anda melihat rune, pergi ke lokasi itu dan beberapa musuh akan bertelur. Beberapa musuh juga akan dipanggil Soulfire Binders. Apabila anda membunuh pengikat soulfire di lokasi rune, lebih banyak goo hijau akan bertelur di tanah yang menunjukkan jalan ke hadapan.

Teruskan ke hadapan sehingga anda menemui Rune Hive Kedua, yang akan menjadi simbol yang sama dengan yang pertama. Bunuh semua musuh, termasuk pengikat soulfire, dan contoh ketiga goo hijau akan bertelur yang mesti anda ikuti. Apabila anda tiba di lokasi rune ketiga, bunuh semua musuh, termasuk pelindung. Sebaik sahaja anda membunuh pencahayaan, bunuh hantunya. Orang yang melakukan ini akan menerima sisa buff cahaya dengan kaunter 80 detik. Anda juga akan melihat di bahagian bawah kiri bahawa wizard Veilweaver diturunkan.

Kembali ke pintu di mana anda memulakan pertemuan. Untuk mempercepatkan perkara, gunakan burung pipit anda. Apabila anda tiba, bunuh penyihir dan anda akan melihat ilusi di tanah. Mana -mana ahli fireteam anda boleh mendekati ilusi ini dan mendedahkannya, memberikan anda deepsight selama 20 saat. Dengan Deepsight Active, ahli fireteam yang mempunyai sisa penggemar cahaya mesti mendekati patung dengan simbol sarang yang sama yang anda dapati melalui kawasan itu dan berinteraksi dengannya apabila diminta untuk “imbue dengan sisa cahaya.”Jika anda mendapat patung yang salah, ahli pasukan anda akan mati, dan anda perlu bermula semula tanpa membuat kemajuan. Sekiranya anda melakukannya dengan betul, anda akan mendengar bunyi kejayaan yang memuaskan dan melihat mesej bahawa “patung ritual ditunjukkan.”

Ulangi proses ini empat kali dan pintu akan dibuka, memberi anda dada ganjaran. Sekiranya anda ingin tahu apa yang boleh keluar dari dada itu, kami mempunyai hantu meja rampasan yang mendalam yang anda boleh melayari. Apabila anda telah mengumpulkan rampasan anda, pergi ke dalam dan membuat jalan ke hadapan untuk pertemuan kedua.

Dada Rahsia #1

Dada Rahsia Pertama boleh didapati berhampiran objektif “mencapai bangkai kapal”. Anda akan masuk ke dalam air dan bergerak ke hadapan, menjatuhkan tebing. Terdapat dua pintu masuk ke kawasan itu dengan dada rahsia, dan beberapa sarang menunggu anda di pintu masuk bawah jauh dari dada. Semasa anda muncul dari air, pintu masuk atas akan menghantar anda terus ke dada, sementara pintu masuk bawah akan memerlukan anda melawan sarang. Sama ada, dada rahsia betul di pintu masuk. Sekiranya anda melalui bahagian bawah, yang biasa, bunuh sarang dan kemudian gelung kembali untuk mencari dada hampir di atas tempat anda muncul melalui pintu masuk bawah.

Kekalahan Ecthar, The Shield of Savathun

Imej yang menunjukkan Ecthar, perisai Savathun dalam hantu penjara yang mendalam di takdir 2

Perjumpaan kedua adalah satu benjolan besar dalam kesukaran yang pertama, dan penjaga akan bijak untuk mempunyai cahaya yang baik pada pasukan. Pasukan saya termasuk cahaya bersahabat, shadowshot, dan mengumpul ribut, yang berfungsi dengan baik. Gunakan apa yang anda selesa dengan. RiskRunner adalah wira dalam pertemuan ini, seperti mod rintangan arka dalam perisai dada anda. Jangan malu menggunakan supers anda, pastikan anda mengembalikannya untuk fasa kerosakan. Akhir sekali, bahagian yang sukar masih hidup di bilik utama, dan menghindari bos ketika mencari runes di bawah air adalah bahagian yang mudah. Berpecah peranan dengan cara yang masuk akal untuk pasukan anda.

 1. Bunuh Acolytes Berdoa
 2. Bunuh kesatria yang lepuh
 3. Bunuh Penjaga Ogre yang dalam
 4. Mendedahkan ilusi untuk mendapatkan deepsight
 5. Perhatikan tiga simbol Rune Hive di dinding
 6. Seorang ahli Fireteam masuk ke dalam air
 7. Orang itu menjumpai runes yang sepadan dan menyentuhnya
 8. Orang itu kembali ke permukaan
 9. Bunuh Wizard Lightbearer dan hantunya
 10. Sesiapa yang membunuh hantu mendapat sisa cahaya
 11. Ambil sisa cahaya ke patung dan imbasnya
 12. Ulangi ini untuk Wizard Lightbearer Kedua dan Ketiga
 13. Bunuh Knight Penjaga Penjaga
 14. Melangkah ke kolam renang ia menanam di mana ia mati dan menurunkan perisai Ecthar
 15. Kerosakan ecthar dan ulangi sehingga dia mati

Mulakan pertemuan kedua dengan membunuh empat acolytes berdoa berhampiran air pancut. Ini akan menanam bos, Ecthar, perisai Savathûn, ke dalam bilik. Ia juga akan menanam sekumpulan penambahan dan tiga kesatria yang diletupkan. Bunuh kesatria yang lepuh untuk menanam penjaga Ogre yang mendalam. Sebaik sahaja anda membunuh ogre itu, di mana sahaja, ilusi akan muncul berhampiran air pancut. Mana -mana ahli pasukan anda boleh mendedahkan ilusi untuk memberikan seluruh pasukan 20 saat dalam deepsight.

Walaupun anda mempunyai deepsight, lihat dinding kiri dan kanan bilik untuk melihat lapan sarang sarang, empat di setiap sisi. Tiga daripada rune ini akan dinyalakan. Anda mesti ambil perhatian dan ingat ketiga -tiga simbol rune.

Pada ketika ini, satu ahli pasukan anda (minimum) mesti masuk ke dalam air, idealnya melalui lubang yang lebih kecil di sebelah kiri dan kanan. Ini akan membawa bos dengan mereka, meninggalkan dua anggota fireteam di dalam bilik untuk membunuh. Orang di bawah air mesti menjejaki tiga simbol yang muncul di dinding dan memilih pilihan untuk “sentuh rune” ketika anda melihatnya di bawah air. Sebaik sahaja anda telah menyentuh ketiga -tiga rune dengan betul, sambil mengekalkan rintangan tekanan anda dan menghindari bos, kembali ke permukaan dan bersatu semula dengan pasukan anda.

Peta pertemuan kedua untuk hantu yang mendalam, menunjukkan rune bawah air di Destiny 2

Pada ketika ini akan ada ahli sihir ringan di bilik utama. Apabila anda membunuh satu, pastikan untuk membunuh hantunya. Orang yang membunuh di hantu akan mendapat sisa penggemar cahaya. Orang itu mesti pergi ke salah satu daripada tiga patung di dalam bilik, yang semuanya naik tangga, dan pilih pilihan untuk “imbue dengan sisa cahaya.”Terdapat satu patung di tangga kiri, satu di sebelah kanan, dan satu di belakang di tengah. Sebaik sahaja pasukan anda telah membunuh tiga ahli sihir ringan dan hantu mereka dan memupuk tiga patung dengan Light of Light, anda sudah bersedia untuk memulakan fasa kerosakan.

Pada masa patung terakhir dipenuhi dengan sisa cahaya, seorang ksatria penjaga sumur akan bertelur di hadapan tempat air pancut. . Langkah ke kolam renang dan mulakan fasa kerosakan anda dengan menurunkan perisai ecthar. Setelah perisai turun, anda tidak perlu tinggal di kolam itu ksatria jatuh jika anda tidak mahu. Dalam ruang yang ketat ini, pelancar roket tidak dinasihatkan. Apa yang berfungsi adalah warlock dengan sumur cahaya, dan juga pemburu dengan ribut berkumpul super. Telaga cahaya hampir wajib untuk membuat anda hidup. Memukul bos dengan semua yang anda miliki dan ketika dia menjadi kebal, ulangi proses sehingga bos mati.

Sebagai nasihat tambahan, perlu diperhatikan bahawa sebilangan pemain boleh pergi ke bawah air untuk melengkapkan bahagian rune. Sekiranya anda mahu mempunyai tiga, tidak mengapa. Perlu diperhatikan bahawa sebaik sahaja rune tunggal telah disentuh, penyihir pelindung akan bertelur, jadi anda boleh mempunyai ahli fireteam anda membunuh ahli sihir itu dan menimbulkan patung sebelum anda selesai dengan seksyen bawah air untuk mempercepatkan perkara bersama -sama.

Rahsia Dada #2

Dada Rahsia Kedua boleh ditemui sejurus selepas pertemuan kedua, dan sebelum anda memasuki arena untuk melawan Simmumah Ur-Nokru, Lucent Hive. Apabila anda sampai ke bahagian di mana anda mesti melompat dari satu platform ke tempat seterusnya, membunuh shriekers semasa anda pergi, anda berada di kawasan yang betul. Pada satu ketika, ogre akan bertelur dan berjalan ke arah sesuatu yang menyerupai gazeebo. Bunuh Ogre, kemudian melompat ke Gazeebo untuk mencari dada rahsia. Ini adalah dada rahsia terakhir di penjara bawah tanah.

Kekalahan Simmumah Ur-Nokru, Lucent Hive

Pertemuan terakhir adalah yang sukar, dan pasti mempunyai mekanik yang paling sukar, tetapi sebaik sahaja anda mendapat sambutan hangat, anda harus baik -baik saja.

 1. Mendekati hantu dan menghancurkannya untuk memulakan pertemuan
 2. Pendekatan ilusi dan mendedahkannya untuk mendapatkan Deepsight
 3. Perhatikan tiga lokasi dengan bola yang disambungkan
  1. Kepala
  2. Tangan kiri
  3. Tangan kanan
  4. Hati (selalu salah satu daripada tiga lokasi)
  5. Lutut
  6. Kaki
  1. Hati mesti diselesaikan terakhir semasa urutan ini
  1. Pesanan tidak menjadi masalah di sini

  Mulakan pertemuan dengan menghancurkan hantu berhampiran Simmumah, Ur-Nokru, Lucent Necromancer. Mendedahkan ilusi untuk memberikan pasukan anda mendalam. Gunakan Deepsight untuk mencatat tiga lokasi di kawasan utama yang mempunyai bola gelap pada mereka. Ketiga lokasi ini akan dihubungkan dengan rentetan cahaya. Pindah ke salah satu lokasi dan berdiri cukup dekat sehingga tanah bersinar di bawah kaki anda. Tunggu sehingga Vorlog, bangkit dalam bidaah muncul, dan bunuh dia semasa anda berdiri di lokasi, dengan kaki anda di dalam kawasan bercahaya. Ini akan menimbulkan lensa di langit. Lihat melalui lensa itu, mensasarkan senjata anda di simbol sarang, untuk mendedahkan rune sarang.

  Anda mesti mengulangi proses dua kali lagi, sekali di setiap dua lokasi yang tinggal. Satu -satunya perbezaan ialah anda tidak memerlukan Deepsight setiap kali. Deepsight, pada masa ini, hanya digunakan supaya anda dapat melihat tiga lokasi aktif. Sebaik sahaja anda tahu di mana mereka berada, anda hanya perlu memikat Vorlog, bangkit dalam bidaah ke setiap lokasi, bunuh dia sambil berdiri di lokasi yang bercahaya, dan kemudian gunakan lensa untuk mendedahkan Hive Rune. Anda mesti melengkapkan lokasi jantung yang terakhir hanya semasa urutan ini. Apabila ketiga -tiga runes telah diturunkan, anda berada di bahagian seterusnya dalam pertemuan ini.

  Imej yang menunjukkan peta pertemuan Simmumah Ur-Nokru di hantu penjara yang mendalam

  Dengan ketiga -tiga Hive Runes diturunkan, masukkan salah satu bilik, melewati bahagian air, dan muncul di ruang belakang di mana anda akan menemui seorang pelindung. Ini boleh menjadi penyihir, acolyte, atau ksatria. Bunuh The Lightbearer dan hantunya untuk mendapatkan buff vestige, perhatikan simbol Rune Hive, kemudian kembali ke ruang utama. Anda perlu mendedahkan ilusi untuk mendapatkan Deepsight, kemudian mendekati Rune Hive yang sesuai. Proses ini mesti diulang tiga kali, di mana anda akan memasuki fasa kerosakan.

  Apabila fasa kerosakan bermula, anda perlu berdiri di salah satu daripada tiga lokasi, di dalam kolam, dan menurunkan perisai bos. Ini paling baik dicapai dengan tembakan dari arbalest, yang akan menjatuhkan perisai dengan satu projektil. Jangan menembak roket dan membuang super anda di bos sehingga perisai turun. Setelah perisai turun, bergerak seperti yang diperlukan. Sekiranya medan perang dipenuhi dengan peluru berat, bergerak dan mengambilnya jika anda rasa itu akan membantu untuk memisahkan lebih banyak kesihatan bos. Strategi yang baik adalah untuk mempunyai satu rakan sepasukan dengan Gjallarhorn, dan dua yang lain dengan peluncur roket legenda yang kuat (hothead saya yang mahir adalah bayi saya di sini). Pengguna Gjallarhorn membakar roket di bos, yang memberikan rakan sepasukan yang berdekatan Wolfpack. Ini menyebabkan kerosakan yang luar biasa. Pertimbangkan untuk berkumpul di kepala untuk melengkapkan fasa kerosakan anda, kerana ia memberi anda pemandangan yang indah di lapangan dan bos tidak dapat menghancurkan anda di lokasi jantung.

  Apabila fasa kerosakan berakhir, ulangi keseluruhan proses sehingga anda mendapat yang lain, dan sehingga bos mati. Ambil perhatian bahawa lokasi yang mesti disemai akan berubah selepas setiap fasa kerosakan, jadi anda memerlukan deepsight untuk mengenal pasti mereka. . Sepanjang pertemuan ini, anda mesti mempunyai Buff Deepsight untuk melihat tiga lokasi aktif, dan anda mesti mempunyai penggemar yang sama untuk mengimbangi setiap lokasi dengan sisa cahaya.

  Sekali lagi, sumur cahaya hebat di sini. Simmumah, Ur-Nokru, Lucent Necromancer akan bergerak di sekitar kawasan utama ke lokasi terakhir yang anda mendedahkan Hive Rune dan boleh merosakkan anda dalam beberapa saat. Mod rintangan arka hebat, dan pemburu yang tidak sah akan menyukai kebolehlihatan di sini. Titans mempunyai banyak pilihan untuk bertahan, tetapi saya tidak akan membenci wad fajar di sini jika pasukan anda berjuang untuk terus hidup. Untuk kerosakan, pertimbangkan pelancar roket dengan modul penjejakan jika anda tidak memukul tembakan anda.

  Setelah bos mati, penjara bawah tanah selesai. Untuk bantuan lebih lanjut, lawati Panduan Strategi Destiny 2 kami.

  Bill, yang juga dikenali sebagai Rumpo, adalah peminat permainan video seumur hidup dan Toronto Maple Leafs. Dia membuat tanda awal dalam kerjayanya melalui penulisan panduan dan pemahaman yang mendalam mengenai SEO editorial. Dia suka meletakkan kerja untuk mencipta kandungan yang hebat, sama ada ciri liar atau mengisar panduan koleksi yang mendalam. Tweet dia @RumpOplays jika anda mempunyai soalan atau komen mengenai salah satu artikelnya.

  • Ciri
  • Panduan
  • Takdir 2
  • Destiny 2: Musim Deep
  • Hantu yang mendalam