Destiny 2 Gjallarhorn Quest: Cara Memulakan Dan Keluar Fly the Wolves Dan Buka Kunci Gjallarhorn |, Destiny 2 Gjallarhorn Panduan Eksot

Destiny 2 Bungie Panduan Ulang Tahun ke -30: Pelancar Roket Eksotik Gjallarhorn

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Destiny 2 Gjallarhorn Quest: Cara Memulakan Dan Keluar Fly the Wolves dan Buka Kunci Gjallarhorn

Gjallarhorn, Pelancar roket eksotik ikonik dari Destiny 1 tiba di Takdir 2 dengan pulangan yang berjaya selepas bertahun -tahun.

Sekiranya anda mengambil bahagian dalam sebarang serbuan semasa era takdir pertama, kemungkinan besar anda tersandung pada penjaga yang menggunakan senjata ini.

Pelancar roket ini agak menonjol, bukan hanya kerana reka bentuk berasaskan Norse tetapi terutamanya kerana penggunaan roket penjejakannya. Dengan faedah yang betul senjata ini tidak dapat dihalang, dan semua orang sentiasa mengejar kemungkinan penurunan.

Sama ada senjata akan mempunyai senjata api yang sama di Destiny 2 belum dapat dilihat, tetapi buat masa ini, halaman ini butiran cara membuka kunci gjallarhorn, yang memerlukan anda tahu dan langkah -langkah untuk menyelesaikan pencarian.

 • Cara Mendapatkan Gjallarhorn di Destiny 2 Secara ringkas
 • Cara memulakan dan keluar terbang serigala di takdir 2
 • Cara Mengumpulkan Pusingan Wolfpack di Destiny 2
 • Cara memasang semula gjallarhorn di takdir 2

Ia adalah usaha yang agak panjang, jadi bersiaplah untuk beberapa jam permainan sekurang -kurangnya untuk mendapatkan senjata.

Cara memulakan dan keluar terbang serigala di takdir 2

Pertama, anda mesti melengkapkan pusingan Dares of Eternity, aktiviti enam pemain baru yang akan bermula selepas kemas kini ulang tahun ke-30 Bungie. Ini tidak boleh mengambil masa terlalu lama, jadi nikmati aktiviti. Sebaik sahaja anda selesai, anda akan berakhir di Treasure Hoard, Kawasan Khas Xur.

Sekali di sana, buang dialog dengan Xur sehingga anda melihat skrin vendor biasa. Di grid item bawah, beralih ke tab kedua untuk mencari dan keluar Fly the Wolves Quest.

Walaupun ‘tersembunyi’ anda tidak memerlukan langkah sebelumnya yang besar, yang merupakan kelegaan. Pencarian kemudian akan bermula dengan membawa anda untuk bercakap dengan Shaw Han.

Sebaik sahaja anda telah mengambil dan keluar terbang serigala dari Xur di harta karun, anda mesti Pergi ke kosmodrom dan bercakap dengan Shawn Han.

Dari sini, tugas akan membawa anda ke pemahaman yang lengkap terhadap keakraban, yang merupakan penjara bawah tanah unik DLC (ia mempunyai tahap kuasa 1310 yang disyorkan, dengan cara). Ini boleh dimulakan dari peta kosmodrome atau direktori anda.

Pemahaman kami mengenai Panduan Avarice akan menerangkan cara menyelesaikan penjara bawah tanah. Setelah selesai, anda akan mempunyai lebih banyak langkah pencarian di hadapan anda untuk membuka kunci gjallarhorn.

Cara Mengumpulkan Pusingan Wolfpack di Destiny 2

Dengan yang dilakukan, anda mesti Kumpulkan pusingan Wolfpack dari Powerful Fallen di The Cosmodrome.

Anda boleh melakukan ini di mana sahaja di seluruh kosmodrom, tetapi kami mengesyorkan melawat sektor yang hilang dalam perpecahan yang disebut Exodus Garden 2a.

Kekuatan yang kuat banyak di sini – kemungkinan besar akan membawa anda beberapa lawatan dan bukannya melakukannya pada satu perjalanan, tetapi ia adalah sektor yang agak singkat untuk menyulap.

Sebaik sahaja anda telah mengumpul semua tujuh pusingan Wolfpack, kembali ke Shaw Han untuk beberapa langkah terakhir.

Musim Deep ada di sini bersama -sama ke dalam usaha kedalaman. Anda juga boleh tahu memancing! Jangan lupa untuk mengawasi sektor yang hilang dan jadual putaran cabaran King’s Fall!

Cara memasang semula gjallarhorn di takdir 2

Sebelum anda sampai ke versi praktikal senjata, anda perlu mengambil bahagiannya. Ini agak mudah, fikiran, kerana bahagian paling sibuk dalam usaha berakhir.

.

Anda memerlukan pakar senjata untuk tugas itu, dan siapa lagi daripada Banshee-44 untuk membantu anda dengan ini? Teruskan dan lawati dia di menara. Dia terletak di tempat biasa berhampiran halaman.

Banshee-44 akan memberitahu anda bahawa komponen terakhir terletak di Exodus Garden 2a, yang bermaksud bahawa anda akan menjalankan sektor yang hilang sekali lagi. Ya, agak membosankan, tetapi anda hanya perlu melakukan larian cepat tanpa perlu risau tentang tetes item.

Hanya beberapa langkah yang tersisa. Kembali ke kosmodrome sekali lagi dan, bukannya bercakap dengan Shaw Han secara langsung, menuju ke tempat persembunyiannya (terletak di sebelah kanan lokasinya) dan gunakan dada alat untuk memasang komponen Gjallarhorn dalam milik anda.

Semua yang tersisa adalah untuk anda bercakap dengan Shaw Han kali terakhir untuk mendapatkan gjallarhorn.

Tahniah untuk melengkapkan pencarian!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Destiny 2 Ikut
 • MMO Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Diego adalah penulis lepas dari Argentina yang telah belajar bahasa Inggeris terima kasih kepada permainan video. Dia terlepas sebahagian besar klasik, tetapi dapat memusnahkan azab, persona, kegelapan dan pinballs selama berjam -jam. Mungkin di Twitter sekarang.

Destiny 2 Bungie Panduan Ulang Tahun ke -30: Pelancar Roket Eksotik Gjallarhorn

Pelancar Roket Gjallarhorn di Destiny 2

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & Takdir 2.

Senjata paling terkenal siri ini, yang dulu menjadi wajib dalam kumpulan pemain tertentu, berasal dari usaha eksotik yang disebut “dan keluar Fly the Wolves.”Gjallarhorn, pemangkin eksotiknya, dan pencarian semuanya eksklusif untuk pek ulang tahun ke -30 Bungie.

Daripada dua exotics yang ditambah dalam pek, Gjallarhorn adalah yang paling mudah untuk diperoleh. Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengambil semua pusingan Wolfpack yang anda perlukan dan membina semula Gjallarhorn.

Isi kandungan

 • Langkah 1: Lawati Xur dalam kekekalan
 • Langkah 2: Bercakap dengan Shaw Han
 • Langkah 3: Lengkapkan pemahaman penjara bawah tanah
 • Langkah 4: Bercakap dengan Shaw Han lagi
 • Langkah 5: Kumpulkan Tujuh Pusingan Wolfpack
 • Langkah 6: Bercakap dengan Shaw Han lagi, sekali lagi
 • Langkah 7: Bercakap dengan Banshee-44
 • Langkah 8: Jalankan Sektor Exodus Garden 2a Lost
 • Langkah 9: Kumpulkan Gjallarhorn di Kem Shaw
 • Langkah 10: Bercakap dengan Shaw satu kali terakhir
 • Apa yang dilakukan oleh Gjallarhorn Takdir 2?

Langkah 1: Lawati Xur dalam kekekalan

Inventori Xur di Eternity in Destiny 2

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan intro ke Pek Ulang Tahun ke -30 Bungie, pergi ke Keabadian dan bertemu dengan Xur di bilik harta karunnya. Anda akan melihat inventori biasa dan kemudian anak panah ke halaman kedua. Tab dan ambil “Dan terbang serigala“Quest Exotic.

Sekarang sudah tiba masanya untuk menuju ke Cosmodrome.

Langkah 2: Bercakap dengan Shaw Han

Shaw Han bercakap dengan pemain mengenai Gjallarhorn di Destiny 2

Pergi ke Cosmodrome dan bercakap dengan Shaw Han, vendor pemain baru. Dia akan menghantar anda ke yang baru Memahami penjara bawah tanah.

Langkah seterusnya ini akan berubah dalam kesukaran bergantung pada fireteam anda, atau keupayaan anda untuk mencari dua rakan lain untuk bermain dengan.

Langkah 3: Lengkapkan pemahaman penjara bawah tanah

Seorang pemain menyelesaikan pemahaman penjara bawah tanah di takdir 2

Pemahaman penjara bawah tanah adalah satu ton keseronokan, dan agak mudah berbanding dengan kebanyakan aktiviti kumpulan permainan akhir.

Cari dua rakan, pergi ke menu keabadian, dan pilih penjara bawah tanah dari pengarah. Bergantung pada tahap cahaya dan pengalaman anda, boleh diperlukan dan a beberapa jam Untuk larian pertama anda.

Apabila anda membunuh bos terakhir di penjara bawah tanah, anda akan melengkapkan langkah 3 dan mengambil a Wolfpack Round. .

Langkah 4: Bercakap dengan Shaw Han lagi

Shaw Han bercakap dengan Guardian mengenai pusingan Wolfpack di takdir 2

Yang perlu anda lakukan di sini adalah Bercakap dengan Shaw. Dia akan melihat pusingan Wolfpack baru anda dan meminta anda mencari beberapa lagi.

Daripada meninggalkan kosmodrom, belok dan mula membuat jalan ke arah Pembahagian.

A Guardian in Destiny 2 memeriksa inventori mereka semasa memburu pusingan Wolfpack

Untuk usaha ini anda perlu mengalahkan kuat jatuh dalam kosmodrom. Anda boleh berkeliaran sedikit demi sedikit, dengan harapan dapat mencari beberapa yang jatuh, tetapi tempat paling mudah untuk ditanam adalah Exodus Garden 2a Hilang Sektor dalam Pembahagian. Jadikan jalan ke sana dan jalankan sehingga anda mendapat semua tujuh. Mereka jatuh secara rawak, jadi anda mungkin perlu menjalankan sektor yang hilang beberapa kali sebelum anda menyelesaikan usaha.

Langkah 6: Bercakap dengan Shaw Han lagi, sekali lagi

Shaw Han Memberi Bahagian Roket Guardian di Destiny 2

Bawa semua Wolfpack Rounds ke Shaw. Dia akan memberi anda ucapan yang panjang dan menyerahkan anda Beberapa bahagian roket.

Langkah 7: Bercakap dengan Banshee-44

Banshee-44 memberitahu Guardian mengenai Gjallarhorn di Destiny 2

, dalam .

(Pencarian ini melibatkan banyak perjalanan dan tidak banyak melakukan, yang menjadikannya sangat mudah dan sedikit membosankan.

Langkah 8: Jalankan Sektor Exodus Garden 2a Lost

Seorang Guardian memeriksa halaman Quest untuk dan keluar Fly the Wolves Quest

Banshee akan mahu anda pergi Jalankan sektor yang hilang. Tetapi bukan sekadar sektor yang hilang. Tidak, Banshee menghantar anda kembali ke Exodus Garden 2a Hilang Sektor – Yang kami hanya mencadangkan anda ladang.

Kembali ke Pembahagian dan jalankan lagi. Anda hampir selesai.

Langkah 9: Kumpulkan Gjallarhorn di Kem Shaw

Seorang penjaga membina gjallarhorn baru di takdir 2

Ambil semua kepingan gjallarhorn anda dan bawa mereka kembali ke Shaw Han. Tetapi bukannya berbual dengan penjaga, berpaling dan berjalan ke dalamnya Pangkalan kecil. Di belakang a dinding logam kecil Anda akan dapati beberapa kabinet. Berjalan ke mereka dan berinteraksi ke Kumpulkan Pelancar Roket Anda.

Langkah 10: Bercakap dengan Shaw satu kali terakhir

Selepas anda masih tidak akan dapat menggunakan senjata. Kembali ke Shaw Han dan bercakap dengannya untuk kali terakhir. Selepas ucapan lain, dia akhirnya akan memberi anda pelancar roket eksotik.

Tahniah, salah satu alat yang paling berkuasa The Guardians kini kembali ke tangan anda.

Apa yang dilakukan oleh gjallarhorn di takdir 2?

Gjallarhorn's New Faedah di Destiny 2

Gjally mempunyai beberapa faedah yang kuat Takdir 2 Dan ia berbeza sedikit dari versi asalnya (dan besi gjallarhorn).

Perkubai intrinsik Gjallarhorn adalah Pemburu pek, yang meningkatkan kelajuan pengendalian dan muat semula apabila berhampiran sekutu. Menembak senjata semasa pemburu pek aktif Memberi Wolfpack Rounds (perkampungan eksotik Gjallarhorn) ke semua sekutu yang berdekatan yang menggunakan pelancar roket bukan eksotik. Ini adalah sokongan sokongan yang sangat kuat, dan ciri terbaru untuk gjallarhorn.

Wolfpack Rounds adalah perkhemahan eksotik Gjallarhorn, dan apa yang diketahui di tempat asal Takdir. Setiap roket menembak meletup ke dalam sekumpulan roket mini yang bos dan sasaran berdekatan.

Gjallarhorn juga mempunyai Pemangkin eksotik yang datang dari Memahami penjara bawah tanah. Ia memberikan perkasa baru yang meningkatkan saiz majalah Gjally kepada dua dan menyebabkan pusingan Wolfpack membunuh untuk menanam a peluru berpandu mega.