Destiny 2 Garden of Salvation Raid Panduan | PCGamesn, Garden of Salvation Destiny 2 Raid Panduan

Taman Keselamatan Destiny 2 Panduan RAID

Panggilan yang paling mudah adalah dalaman atau luaran, dan anda hanya mendapat beberapa saat untuk mendapatkan hak ini. Ini akan menyebabkan bosnya terkena, jadi anda boleh kembali ke tengah, bilas, dan ulangi. Pastikan anda berputar siapa yang digemari. Pada satu ketika, ketiga -tiga pemain akan mempunyai buff, jadi bersedia untuk memanggil kepada ahli trio lain supaya anda boleh berdagang tempat. Sekiranya anda mati buff juga akan ditetapkan semula, jadi jika anda selesa menggunakan token respawn anda maka jangan ragu untuk mati dan menghidupkan semula.

Destiny 2 Garden of Salvation Raid Panduan

Serbuan adalah momen puncak perkembangan, jadi inilah yang kita tahu mengenai penampakan Destiny 2 Garden of Salvation sehingga anda dapat meraih ganjaran.

Diterbitkan: 5 Jul, 2023

Bagaimana anda melengkapkan Destiny 2 Garden of Salvation Raid? Serangan itu, yang ditambah dalam pengembangan Shadowkeep, berlangsung di Black Garden dan mengikat anda terhadap beberapa bos yang sukar, yang semuanya perlu diturunkan kepada yang terbaik. RAIDS adalah aktiviti endgame takdir dan memerlukan anda merekrut lima sahabat lain untuk melengkapkan satu siri teka -teki dan pergaduhan bos yang semakin meningkat. Ganjaran adalah senjata dan perisai yang mempunyai bakat visual selaras dengan tema serbuan.

Terdapat beberapa senjata eksotik Destiny 2 untuk diperoleh, yang biasanya berdiri di atas yang lain mengenai kuasa. Walau bagaimanapun, serbuan berbeza dengan saiz dan skop. Nasib baik untuk kami, Shadowkeep adalah salah satu pengembangan utama Destiny 2, dan Taman Keselamatan adalah slog yang sesuai. Jika anda berfikir tentang serangan terakhir Forsaken, anda mungkin berada di tempat yang betul.

Untuk membantu anda bertarung melalui taktik yang dilancarkan oleh Vex ini, kami telah mengumpulkan Panduan Destiny 2 Garden of Salvation Raid yang berguna, berjalan melalui mekanik yang hadir dalam setiap pertemuan supaya anda dapat mengetahui di mana anda akan salah.

Destiny 2 Garden of Salvation Raid bermula di hutan hitam hijau yang subur

Pertemuan Pertama – Menghindari Minda yang Dibahbanterakan – Merangkul

Inilah cara untuk mengalahkan pertemuan pertama di Garden of Salvation:

 • Buat rantai tether ke halangan vex untuk bermula
 • Satu kumpulan menolak ke penghalang seterusnya, membunuh malaikat dalam perjalanan, dan menambahkan untuk membuka penghalang
 • Kumpulan kedua kekal berhampiran minda yang disucikan untuk mengumpul limpahan voltan
 • Apabila minda yang disucikan bergerak, kumpulan kedua bergerak ke hadapan ke kawasan baru
 • Teruskan mengumpul limpahan voltan dan tethering untuk membuka halangan
 • Apabila anda sampai ke medan terbuka, kumpulkan limpahan voltan dan lari ke sisi lain untuk menyelesaikan pertemuan

Perkara pertama yang pertama, jangan risau tentang bos besar, kerana anda tidak akan dapat berbuat banyak. Sebaliknya, pasukan anda perlu menambahkan diri dan menyambungkan tether dari kiub terapung sepanjang jalan ke pintu medan kuasa.

Setelah dibuka, separuh pasukan serbuan perlu tinggal dan tiga yang lain harus menuju ke pintu yang baru dibuka. Pasukan yang tetap perlu memberi tumpuan kepada membersihkan iklan daripada melawan bos. Berhati -hati untuk serangan muntah yang memancarkan kekacauan digital yang pelik ke tanah, kerana anda memerlukan salah satu daripada tiga rakan sepasukan untuk mengendalikannya dan mengumpul buff limpahan voltan, yang berlangsung selama beberapa minit. Titik utama: Jika anda mendapat penggemar kedua, anda akan mati, jadi anda perlu menyebarkan penggemar di sekitar trio. Jika anda tidak mengambil salah satu penggemar ini, semua orang mati.

Ketiga -tiga yang mengetuai pintu perlu melonjak ke hadapan membunuh setiap iklan yang mereka jumpai, yang mendorong bos bergerak. Di bilik sebelah terdapat beberapa musuh limpahan dan malaikat – setelah mengalahkan malaikat ada kotak digital lain untuk menambat ke pintu lain. Selepas ini, kedua -dua pasukan menukar peranan, jadi pasukan yang bergerak melalui pintu pertama perlu ditahan, sementara pasukan yang sedang mengepung muntah digital pada mulanya perlu menolak ke kawasan seterusnya. Ini berterusan beberapa kali sebelum anda berada di bilik terakhir.

Di bilik akhir, seluruh pasukan serbuan bersama dan anda akan mempunyai tiga kotak digital untuk menambat bersama, yang membuka bilik terakhir. Anda akan menginginkan sebanyak mungkin iklan untuk mengalahkan cavalcade goblin dan musuh Cyclops di sekitar. Tumpuan tunggal anda adalah untuk mengenakan bayaran melalui kawasan ini, membunuh semasa anda pergi, tetapi anda perlu bersaing dengan bos yang melarikan diri kerana ia masih meludahkan limpahan voltaik, yang anda perlukan untuk bertahan. Jadikannya cukup jauh dan dada ganjaran akan menimbulkan isyarat penutupan pertemuan pertama.

Destiny 2 Garden of Salvation Raid terletak di taman hitam yang indah

Pertemuan Kedua – Summon Minda yang Dibahasanya – Semak Enggan

Inilah cara untuk mengalahkan pertemuan kedua di Garden of Salvation:

 • Bunuh Goblin di tengah untuk bermula
 • Dua pemain mempertahankan totem dan empat pemain berputar ke yang seterusnya
 • Empat pemain membersihkan totem kedua dan meninggalkan satu pemain untuk mempertahankan, selebihnya terus
 • Tiga pemain membersihkan totem ketiga dan meninggalkan satu pemain untuk mempertahankan, selebihnya terus
 • Dua pemain membersihkan totem keempat dan meninggalkan satu pemain untuk mempertahankan
 • Satu pemain dari totem pertama dan pemain terakhir terapung di antara totem untuk membantu musuh yang jelas
 • Pemain terapung ini juga menyegarkan buff yang tercerahkan
 • Setiap totem akan diserang oleh malaikat, terdapat 12 secara keseluruhan
 • Setelah mengalahkan semua malaikat, penghalang pusat akan jatuh
 • Semua pemain menuju ke pusat dan mempertahankan totem terakhir sehingga pertemuan itu dibersihkan.

Anda boleh mengakses pertemuan kedua dengan menembak pad lily dan melompat melintasi mereka, akhirnya meludahkan anda di arena baru dengan mekanik penambatan lain. Tugas anda adalah untuk mempertahankan empat mata tether, dengan satu orang pada setiap titik tether, dan dua orang melompat antara beberapa titik tether.

Anda akan mempunyai sekumpulan musuh malaikat untuk membunuh dan apabila anda mengalahkannya, ia akan membuka kunci titik tether, yang membolehkan anda menembaknya dan menambahkan diri anda. Terdapat tangkapan walaupun: tether tidak cukup lama, jadi anda memerlukan dua pemain untuk menghubungkan setiap titik utama. Ini akan memberi anda buff baru yang dipanggil Tercerahkan, yang akan berlangsung selama 45 saat dan akan menjadi penting untuk memecahkan perisai imun dari gelombang musuh yang seterusnya, yang merupakan serangan iklan VEX yang mengecas di titik tether dalam usaha untuk memusnahkan untuk memusnahkan untuk memusnahkan untuk memusnahkan untuk memusnahkan mereka.

Anda perlu terus berputar penggemar supaya semua orang dapat mengalahkan musuh -musuh ini, seolah -olah terlalu banyak memecahkan anda akan menghapuskan. Inilah sebabnya mengapa anda mempunyai dua rakan sepasukan perayauan yang dapat terus bertukar di antara titik tether sehingga penggemar sentiasa dimulakan semula.

Thumbnail YouTube

Pastikan corak ini dan akhirnya, halangan di tengah -tengah arena akan dibuka, jadi semua orang dapat menjatuhkan apa yang mereka lakukan dan tergesa -gesa ke pusat dengan titik tether baru yang berkilat untuk mempertahankan. Masih akan ada musuh malaikat baru dan beberapa musuh bunuh diri imun, jadi anda perlu menambahkan semua orang ke titik tether pusat supaya anda semua berkongsi buff. Terus pergi dan dada rampasan baru akan bertelur.

Pertemuan Ketiga – Kekalahan Minda

Berikut adalah cara untuk mengalahkan pertemuan ketiga di Garden of Salvation:

 • Buat tether untuk memulakan pertemuan
 • Tiga pemain menuju ke bank dan membunuh minotaur
 • Kumpulkan Motes yang mereka jatuhkan dan mendepositkannya
 • Tiga pemain mengikuti minda yang disucikan
 • Seorang pemain mengumpul limpahan voltan dan menyeru apabila matanya menjadi merah dan sama ada mereka berada di dalam atau di luar
 • Tukar peranan jika ketiga -tiga pemain mempunyai limpahan voltan
 • Apabila 30 Motes dikumpulkan ikuti bos
 • Tembak semua mata merah untuk menenggelamkan bos
 • Tembak pusat bos ketika ia berundur
 • Ulangi sehingga bar kesihatan minda yang disucikan habis

Pertemuan seterusnya bermula tepat di mana yang terakhir berakhir. Sekali lagi, menghubungkan semua enam ahli di tengah ke salah satu titik tether yang jauh, yang akan mendorong bos dari pertemuan pertama untuk bertelur di tengah. Sekali lagi, anda tidak boleh menyakiti bos, dan anda perlu mengelakkan banyak kerosakan sehingga bos bergerak. Anda perlu memanggil pergerakan ini ke pasukan anda di mana sahaja bos pergi, anda perlu mengikuti kerana ia akan melaksanakan voltan limpahan mengelap mekanik di mana sahaja ia mengetuai.

Anda perlu membahagikan pasukan anda dalam dua, dengan satu kumpulan yang tinggal untuk menyesuaikan bos dan mekaniknya, dan kumpulan lain yang bertanggungjawab mengumpul motes voltan dan menjatuhkannya di titik tether yang menyala. Ini akan memberikan buff yang tercerahkan dan selepas mengumpul kira -kira 30 voltan motes fasa kerosakan bos akan dibuka.

Kini kembali dengan trio bos, yang perlu menjejaki bos sepanjang masa. Ikuti bos, dan pastikan seorang pemain mengumpul penggemar muntah digital – dan hanya satu pemain pada satu masa – sementara pemain lain mengambil kedudukan di kedua -dua belah pihak. Kali ini penggemar agak berbeza, terima kasih kepada mekanik yang ditahan baru, jadi sesiapa yang dipenuhi juga terperangkap di tempatnya. Pada ketika ini, bos dibuka dan pemain buffed akan melihat set lampu yang perlu ditembak oleh pasukan – sangat penting mereka membuat panggilan ini kepada pasukan sebagai menembak lampu yang salah akan membuat pemain buffed terbunuh.

Panggilan yang paling mudah adalah dalaman atau luaran, dan anda hanya mendapat beberapa saat untuk mendapatkan hak ini. Ini akan menyebabkan bosnya terkena, jadi anda boleh kembali ke tengah, bilas, dan ulangi. Pastikan anda berputar siapa yang digemari. Pada satu ketika, ketiga -tiga pemain akan mempunyai buff, jadi bersedia untuk memanggil kepada ahli trio lain supaya anda boleh berdagang tempat. Sekiranya anda mati buff juga akan ditetapkan semula, jadi jika anda selesa menggunakan token respawn anda maka jangan ragu untuk mati dan menghidupkan semula.

Akan ada kematian untuk pasukan tether titik kerana jumlah iklan semata -mata, jadi hanya tinggal tangkas dan di atas tanah sebanyak yang anda boleh. Bom bom dan kuasa pembersihan iklan akan membantu anda membersihkan pek musuh bergerak.

Terus pergi sehingga anda mendapat makluman teks yang memberitahu anda bahawa bos sedang menuju ke titik tether yang terlalu banyak, di mana anda semua hanya tergesa -gesa di sana dan memencatkan sebanyak mungkin bos. Anda perlu memukul semua lampu merah, dan kemudian anda perlu memfokuskan api pada cahaya pusat, yang merupakan titik kritikan. Bos akan melarikan diri dan anda tidak boleh terlalu dekat, jika tidak, mekanik lap akan membawa anda, jadi gunakan penembak tepat, telaga, dan peluncur bom tangan untuk melakukan kerosakan dari jauh. Akhirnya, anda akan mengambil bos dan sudah tiba masanya untuk bergerak ke pertemuan akhir. Kecuali untuk bergerak ke pertemuan terakhir adalah menyumbat teka -teki dan iklan melompat, jadi selesaikan.

Destiny 2 Garden of Salvation Raid: Pemain menunjuk pada robot manusia yang besar dan kuno

Pertemuan Akhir – Kekalahan Minda Sudut

Inilah cara untuk mengalahkan pertemuan terakhir di Garden of Salvation:

 • Tembak bos untuk memulakan pertemuan
 • Mengalahkan musuh dan membunuh malaikat
 • Hancurkan titik lemah bos dan hantar pemain melalui portal untuk mengumpul motes
 • Apabila setiap pemain mempunyai 15 motes memusnahkan titik lemah untuk membawa mereka kembali
 • Deposit motes di totem
 • Apabila bos menunjukkan simbol oren atau biru ditambah, buat tether di sebelah yang betul
 • Apabila ia pecah, buat tether dengan totem yang bertentangan
 • Menangani kerosakan pada minda yang disucikan
 • Ulangi semua langkah sehingga bar kesihatannya habis

Perjumpaan Taman Akhir Salvation Raid sangat rumit, dan anda mungkin akan mati kepada beberapa mekanik pertempuran tanpa ia benar -benar salah anda – terdapat banyak bahagian yang bergerak dan ruang yang sangat sedikit untuk kesilapan. Boss Respes and Void Damage Resist mesti ada di sini, dan mana-mana survival Supers akan membuat anda pergi. Anda akan dipukul oleh peluru berpandu secara berterusan, jadi apa -apa jeda yang berbaloi.

Tinggal hidup sedikit dan anda akan melihat beberapa musuh dan musuh malaikat, membunuh lelaki ini, dan dua tempat bersinar akan menyala pada bos, satu merah di bahu dan satu biru di kaki. Menembak Ini akan membuka portal yang sepadan di peta. Portal mana yang anda buka mengangkut anda ke kawasan baru dengan timbunan iklan untuk membersihkan yang akan menjatuhkan motif voltan. Tembak lampu bahu merah pada bos dan anda akan mendapat motif merah untuk mendepositkan pada titik tether merah kembali ke arena bos. Cahaya dan motes lain berwarna biru.

Cara terbaik untuk melakukan ini adalah untuk berpecah kepada tiga pasukan dua, dengan dua orang yang tinggal di tempat yang jelas, membaiki lantai arena (lebih banyak di bawah ini), dan membuka portal, satu pasukan dua menuju ke portal pertama, dan Pasukan akhir dua melompat ke portal yang sama ketika duo pertama kembali. Sekiranya empat pemain menuju ke portal yang sama, mereka harus muncul dengan cukup warna yang sama untuk menggerakkan satu titik tether. Selepas ini, beralih ke portal warna yang lain.

Destiny 2 Garden of Salvation: Pemain Bertujuan untuk makhluk seperti kebun seperti terbang

Manfaat ini adalah bahawa setiap portal juga memancarkan siklop, yang merupakan kesakitan yang besar, jadi lebih sedikit lebih baik. Apabila anda membuang motes anda, anda akan mendapat buff yang tercerahkan, yang penting kerana anda sekali lagi harus berurusan dengan musuh -musuh imun yang mengecas di titik tether. Sekiranya anda mempunyai buff yang tercerahkan, pastikan anda menghabiskan beberapa saat menyemburkan sebarang musuh yang dilindungi imun dan mengeluarkan perisai mereka, kerana ini akan membolehkan pemain yang tidak buffed menyelesaikannya.

Perkara yang cepat untuk diperhatikan: Anda mungkin perlu menghantar duo ketiga ke dalam portal kerana mudah kehilangan satu atau dua motes untuk kehilangan iklan di dalam portal atau bunian yang telah berjaya mengorbankan diri di arena bos.

Untuk pasukan di arena bos, perhatikan kawasan runtuh arena – bos akan memadamkan bahagian arena ketika perjuangan berlangsung, dan tidak terjebak di kawasan itu kerana ia dipadamkan atau anda akan segera dibunuh.

Bagaimana anda membaiki lantai di taman serangan keselamatan?

Anda boleh membaikinya dengan tethering ke titik tether aktif dan menambahkan pasangan skuad supaya mereka dapat merapatkan jurang antara titik tether aktif dan titik tether berhampiran kawasan yang dipadam – ini adalah yang paling mudah dilakukan apabila anda mempunyai saat yang tenang.

Merosakkan bos

Selepas anda mempunyai semua bahagian ini bergerak dan anda telah memuatkan kedua -dua titik tether merah dan biru dengan 30 motes setiap, perjuangan akan maju ke fasa kerosakan. Di sini bos akan berhenti menyerang dan mula membuat titik tether baru yang sama ada oren atau biru. Bergantung pada warna mana, pasukan anda perlu membuat tether dari titik tether yang sepadan (oren ke kanan, biru ke kiri). Ini memerlukan empat pemain jadi bersedia untuk menggugurkan segala -galanya dan cepat membentuk tether.

Apabila sambungan itu dibuat, ia akan menimbulkan bos dan kemudian anda boleh mula mencurahkan dengan semua senjata anda yang paling kuat. Penembak tepat cenderung berfungsi dengan baik di sini kerana ia adalah jarak yang panjang, jadi bertujuan untuk tempat krit.

Kini ia adalah kes membilas dan mengulangi tiga atau empat kali, dan mana -mana titik tether baru yang dibuat bos, hanya tetherinya ke titik yang bertentangan semasa fasa kerosakan pertama.

Dan di sana anda pergi, semua yang kita tahu mengenai Destiny 2 Raid Garden of Salvation. Sekiranya anda sedang mencari serbuan yang lebih baru untuk berlari dengan fireteam anda, mengapa tidak menyemak panduan lengkap kami ke Destiny 2 Root of Nightmares Raid?

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.

Taman Keselamatan Destiny 2 Panduan RAID

Taman Keselamatan adalah serbuan yang dikeluarkan dalam pengembangan Shadowkeep Destiny 2. Ini adalah kesimpulan epik cerita Shadowkeep. Ia mendedahkan ancaman kegelapan.

Walaupun dianggap sebagai salah satu ekspansi yang kurang disukai, taman keselamatan masih menjadi serbuan kegemaran ramai orang. Ini juga menimbulkan persoalan: Mengapa pemain secara mendadak dibahagikan kepada serbuan ini? Mudah -mudahan, saya dapat menerangkan fenomena ini dalam artikel berikut.

Serbuan boleh didapati di bulan di sudut kanan atas destinasi. Walaupun di sinilah ia muncul dalam direktori, ia sebenarnya berlaku di Black Garden.

Musuh utama di Taman Keselamatan adalah Vex: Robot yang menakutkan tanpa tempat kritikan. Syukurlah, sejak serbuan itu keluar sebelum cahaya, ia tidak termasuk mana -mana Wyverns.

Taman Salvation Raid mempunyai sejumlah 4 pertemuan dan menyembunyikan salah satu senjata eksotik yang paling kuat dalam permainan, ia menjadi senapang jejak eksotik ketuhanan, tentu saja. Anda dapat melihat banyak rujukan kepadanya Nightfall Grandmaster siri panduan.

Oleh itu, tanpa berlengah lagi, mari kita masuk ke pertemuan pertama!

Pertemuan nombor 1: Menghindari minda yang disucikan

Fikiran yang disucikan memperkenalkan mekanik pertama yang akan kami gunakan sepanjang serbuan. Mekanik ini menambahkan. Tidak, bukan Hunter Super, kita bercakap mengenai penambatan ke kubus radiolari.

Dengan mengikat tether ke seluruh rakan sepasukan anda, anda boleh menghantar rasuk sepanjang jalan ke sekatan jalan. Ini akan memulakan pertemuan sehingga bersedia untuk pergi sebaik sahaja itu selesai.

Pertama, anda perlu memecah pasukan anda separuh, pasukan 1 (pasukan tinggal) atau pasukan 2 (pasukan pergi). Pasukan pertama akan tinggal di bilik awal di mana bosnya dan pasukan lain akan maju melewati sekatan jalan.

Keseluruhan serbuan pada dasarnya hanya menonton kesengsaraan membesar. Oleh itu, dalam pertemuan pertama, fikiran yang disucikan hanyalah bayi. Jadi seperti yang anda lakukan dengan bayi, anda akan membersihkannya selepas itu.

Fikiran yang disucikan akan berjalan meludahkan susu vex dan tugas anda untuk membersihkannya dengan berjalan di atasnya. Ingat, anda hanya boleh melakukan ini sekali setiap putaran kerana anda mempunyai debuff. Sebaik sahaja Debuff berlalu, anda boleh mengambilnya lagi.

Idea terbaik adalah untuk membahagikan pasukan anda lebih jauh untuk mengambil debuff. Pastikan untuk memberitahu sekutu anda bahawa anda mempunyai debuff! Jika anda tidak memberitahu rakan sepasukan anda, ia boleh menyebabkan kekeliruan dan membuat pemain mengabaikan bos.

Walaupun Pasukan 1 melakukannya, Pasukan 2 akan terus membersihkan perusuh dan akhirnya akan membunuh malaikat. Membunuh Malaikat Akan Membuka Kunci Kotak Radiolar dan Akan Membiarkan Anda Tether untuk Memusnahkan Laluan Jerawat Seterusnya. Bilas dan ulangi. BOOM! Bos sudah selesai!

Setelah berjalan melalui sekatan jalan akhir, anda akan bertemu dengan sekumpulan siklop. Anda hanya boleh mengabaikannya dan berlari, bagaimanapun, minda yang disucikan akan meludahkan beberapa debuffs untuk anda mengambil. Dengan itu, pertemuan pertama dilakukan, dan ke yang seterusnya.

Pertemuan 2: Summon fikiran yang disucikan

Masa untuk tether. Pertemuan 2 adalah mengenai memisahkan pasukan anda dan memastikan semuanya dilindungi dengan baik. Terdapat susun atur yang digunakan pemain untuk kejelasan dengan nombor dari 1 hingga 4 dalam gerakan mengikut arah jam dari pintu masuk.

Anda memasuki pertemuan dari nombor 1 dan 2 rakan sepasukan anda harus tinggal di sana. Menambahkan ke kubus untuk mendapatkan buff yang tercerahkan dan membersihkan perusuh dengan perisai. Gagal menjaga penggemar yang tercerahkan akan membawa kepada anda yang terkejut oleh orang ramai yang anda tidak boleh membunuh.

Sekiranya 3 orang perusuh berkorban menjadi tiang utama, ia akan menjadi lap. Oleh itu, mengapa saya menyebutnya adalah yang paling penting untuk mengatur pasukan anda dengan baik. Selebihnya pihak anda harus mengikuti gerakan mengikut arah jam dan membunuh semuanya.

Setelah sampai ke tiang kedua, anda harus semua tether ke kiub untuk penggemar. Sebaik sahaja anda melakukannya, 3 dari 4 pemain harus bergerak ke tiang seterusnya. Perkara yang sama berlaku untuk nombor tiang 3. Tinggalkan satu orang di belakang dan teruskan.

Sebaik sahaja semua orang berada di tempat itu harus ada 4 pemain yang terus kekal pada titik dan 2 pemain yang melompat -lompat. Mengapa melompat? Kerana anda perlu terus menyegarkan penggemar.

Bahagian pertama akan menanam 3 malaikat di salah satu daripada empat tiang setiap putaran. Terdapat sejumlah 4 putaran, satu setiap tiang. Pemain berputar biasanya akan ditempatkan di sebelah tempat malaikat.

Saya telah menyebut bahawa penting untuk mempunyai masa lapang yang sangat tercerahkan. Orang di tiang pertama harus menolak orang itu di tiang kedua. Begitu juga, orang di tiang ketiga harus menafikan orang itu di tiang keempat.

Ini boleh dilakukan di antara fasa dan memerlukan banyak koordinasi di sisi pemain perayauan. Bilas dan ulangi ini untuk 4 fasa selepas itu sekatan jalan akan dibuka. Ini akan membolehkan anda memasuki kawasan tengah.

Di tengah peta, akan ada tiang kelima yang anda perlukan untuk melindungi. Memandangkan anda semua akan berada di satu tempat, tidak semestinya masalah.

Selepas 2 putaran malaikat, pertemuan akan berakhir dan anda dapat menuai ganjaran. Dengan itu, anda telah memanggil minda orang dewasa sekarang dan seterusnya ke pertemuan seterusnya.

Pertemuan 3: Kalahkan Minda yang Disucah

Akhirnya, kita dapat membunuh minda yang disucikan. Ini adalah pertemuan kegemaran saya dalam keseluruhan serbuan. Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah memecah pasukan anda separuh lagi. Mata Pasukan dan Team Gambit.

Jangan risau, tidak ada drifter yang terlibat dalam yang satu ini. Mata pasukan tentu saja bertanggungjawab menjaga anak bos. Dia akan sekali lagi meludahkan debuff yang perlu anda ambil. Kali ini ia akan memegang anda di tempat tetapi juga akan mendedahkan yang mana matanya terdedah.

Mata dibahagikan kepada 3 dan luar 3, satu untuk setiap pemain dalam pasukan. Sebaik sahaja anda menembak semua 3 mata bos akan terhuyung -huyung dan kembali ke tengah. Ini akan mengelakkan mekanik lap dan menyelamatkan rakan sepasukan yang mengambil debuff.

Anda mempunyai 3 kitaran untuk mengisi tiang yang merupakan tugas pasukan Gambit. Semasa memulakan pertemuan, akan ada minotaur yang bertelur. Apabila anda membunuh minotaur, dia akan menjatuhkan 5 motes, ini adalah tempat anda masuk.

Ambil 5 motes dan terus ke tiang yang aktif. Anda akan tahu mana yang aktif kerana ia akan menembak rasuk ke langit. Sebaik sahaja anda mendepositkan 5 motes, anda akan mendapat buff yang tercerahkan dan anda perlu mempertahankan tiang.

Anda boleh membawa sehingga 10 motes. Walau bagaimanapun, untuk yang pertama, saya cadangkan hanya 5. Ini supaya anda dapat sampai ke tiang sebelum perusuh mula berkorban. Sekiranya 3 orang perusuh mengorbankan anda lap, sama seperti kali terakhir.

Anda memerlukan sebanyak 30 motes untuk mengunci tiang dan memulakan fasa DPS. Banyak pasukan suka memilih strategi “5-10-10-5”. Ini akan memastikan anda mempunyai masa yang baik dan lockout cepat.

Akhir sekali, apabila anda telah menyimpan 30 motes bos akan bergerak ke tiang. Pasukan Mata akan berputar dengan bos, ini adalah masa yang tepat untuk meletakkan penggemar anda. Bos akan membuka sayapnya mendedahkan semua matanya.

Sebaik sahaja anda memusnahkan semua matanya, fasa DPS bermula. Senapang gabungan linear dengan gabungan ketuhanan akan dicincang melalui bos. Harus ada masa yang cukup untuk membunuhnya dalam fasa itu dan dengan itu, pertemuan itu berakhir.

Akhirnya, kita boleh beralih ke teka -teki melompat dan bos terakhir. Masa untuk menampung pertemuan akhir!

Pertemuan 4: Kalahkan Minda yang Dihantar

Inilah pertemuan yang memisahkan masyarakat. Anda sama ada menyukainya atau anda membencinya. Bos sangat sukar kerana memerlukan banyak koordinasi.

Untuk pertemuan ini, anda akan mahu memecah pasukan anda menjadi 3 pasukan dari 2 pemain. Pasukan Gambit 1, Team Gambit 2, dan Pembina Pasukan. Ini semua akan lebih masuk akal bergerak ke hadapan, percayalah.

Bosnya besar dan semulajadi, dengan dia menjadi vex dia terdiri daripada pelbagai bahagian. Dua tempatnya terdedah, yang menjadi lutut kanannya dan bahu kirinya. Pertemuan bermula dengan anda menembaknya.

Sebaik sahaja anda memulakan bos Mobs akan bertelur tepat di bawahnya. Kosongkan semua perusuh dan malaikat ini untuk memulakan mekanik pertama. Gambit Team 1 akan memusnahkan tempatnya yang terdedah di lutut.

Ini akan membuka portal yang perlu anda gunakan untuk mendapatkan motes. Setelah mengambil portal, perusuh akan bertelur menjatuhkan mana-mana antara 15-18 motes per kitaran. Inilah sebabnya mengapa 2 pemain masuk pada satu masa.

Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, anda hanya boleh membawa sejumlah 10 motes. Sebaik sahaja anda mendapat semua motes. Pasukan 2 boleh menembak lutut lagi untuk membuka portal untuk diri mereka sendiri semasa membawa anda keluar dalam proses. Sekali keluar, anda perlu berlari ke tiang yang sepadan.

Sekiranya anda memasuki bahagian biru, anda perlu mendepositkan di tiang biru. Perkara yang sama berlaku untuk bahagian oren. Setelah mendepositkan 30 motes ke salah satu tiang, mereka akan mengunci dan perusuh tidak akan dapat berkorban di atasnya.

Apabila anda mendepositkan motes, ia akan memberi anda penggemar yang tercerahkan. Ini penting kerana akan ada pelindung pelindung. Setelah pasukan 2 selesai mengambil motes, menembak lutut untuk menarik mereka keluar.

Selepas itu selesai, Pasukan 1 kemudian boleh menembak bahu dan masuk ke bahagian oren. Lakukan perkara yang sama di sisi lain dan mengunci tiang yang lain juga. Sebelum kita beralih ke fasa DPS membolehkan saya menerangkan apa yang dilakukan oleh pembina.

Setiap tiang memegang kiub di atasnya yang seperti yang diharapkan digunakan untuk menambahkan pemutus sekatan jalan. Boss secara berkala akan menghancurkan tanah memusnahkan kepingan platform yang anda berdiri semasa pertemuan.

Di sinilah pembina masuk. Mereka perlu menyambungkan tethers ke pemutus untuk membina semula platform. Terus melakukannya sehingga kedua -dua tiang dikunci.

Setelah anda mengisi kedua -dua tiang, bos akan menanam malaikat. Membuat kerja cepat kerana anda perlu melakukan mekanik selepas itu. Bos akan naik ke udara dan akan menanam berwarna ditambah di udara.

Anda perlu menambahkan tiang dengan warna yang sepadan untuk menikam bos. Juga, anda boleh memulakannya pada ketika itu, dia akan mengangkat ke udara yang mendedahkan tambah dengan warna yang lain. Anda boleh dalam teori memanjangkan fasa kerosakan lebih jauh dengan menambahkan tiang lain.

Walaupun banyak pasukan memilih untuk tidak melakukannya kerana ia membuang banyak masa yang dapat dibelanjakan untuk melakukan lebih banyak DPS. Fikiran yang disucikan biasanya mengambil masa antara 1-2 fasa dps yang akan diselesaikan.

Sekiranya anda tidak membunuhnya dalam satu fasa, buatlah mekanik lagi dan anda mesti baik -baik saja. Dengan fikiran yang disucikan itu dikalahkan dan anda boleh menuntut rampasan epik anda. Yang menyimpulkan kebun keselamatan.

Kesimpulannya

Tidak kira rasa umum untuk serbuan itu, semua orang boleh bersetuju bahawa estetika serbuan itu luar biasa. Walaupun kekacauan yang indah, serbuan itu sangat menyeronokkan dan harus dialami oleh semua orang sekurang -kurangnya sekali.

Tidak ada pengalaman seperti bermain melalui serbuan untuk kali pertama. Sebilangan daripada kita tidak cukup bernasib baik untuk mempunyai pasukan kita sendiri sedih. Jadi mengapa tidak mencuba Sherpa?

Kami Taman Salvation Sherpa Perkhidmatan akan memberi anda satu pasukan untuk membantu anda melalui serbuan dengan mudah. Peluang yang sempurna untuk meletakkan pengetahuan dari panduan untuk kegunaan yang baik!

Seperti biasa, kami telah menyediakan promosi kecil untuk serbuan semasa berputar. Anda boleh menggunakan Kod Garden10 untuk 10% dari semua pesanan serbuan lama sehingga akhir bulan Disember.

Bersenang-senang menyedari visi Saint-14 dan menghapuskan Vex. Seperti biasa, Happy Hunting Guardian.

Blazingboost

Blazing Boost adalah laman web yang ditubuhkan pada tahun 2012 oleh sekumpulan pemain peringkat tinggi di World of Warcraft. Dengan pengalaman bertahun-tahun, kami memahami dengan sempurna keperluan pemain yang sibuk: mempunyai perkhidmatan yang cepat, boleh dipercayai, dan berkualiti tinggi dengan harga terbaik.