Destiny 2 Datamine Mendedahkan Musim Baru 21 Dungeon Armor, Senjata, dan Meterai, Beli Hantu Deep Dungeon Boost | Sherpas of Destiny

Hantu Deep Dungeon – Destiny 2

Baru -baru ini, datamine telah mendedahkan beberapa maklumat menarik mengenai musim Dungeon 21 yang akan datang di Destiny 2, memberikan pemain sekilas ke dalam perisai penjara bawah tanah dan senjata yang mereka harapkan untuk membuka kunci. Ini adalah amaran spoiler anda!

Destiny 2 Datamine Mendedahkan Musim Baru 21 Dungeon Armor, Senjata, dan Meterai

Destiny 2 Datamine Mendedahkan Musim Baru 21 Dungeon Armor dan Senjata

Di Destiny 2 Tahun 5, Bungie menukar model penjara bawah tanah untuk permainan, beralih dari penjara bawah tanah baru dengan pengembangan baru ke penjara bawah tanah yang baru setiap musim lain. Dengan perubahan ini, setiap musim mempunyai sekurang -kurangnya satu serbuan atau satu penjara untuk ditawarkan.

Musim Deep (Musim 21) secara rasmi tinggal di Destiny 2, membawa aliran kandungan baru untuk peminat menikmati. Oleh kerana pemain tidak mendapat penjara bawah tanah baru dengan cahaya, musim Deep juga dilengkapi dengan penjara bawah tanah baru yang dipanggil “Hantu yang mendalam.”

. Ini adalah amaran spoiler anda!

Dengan kemas kini baru sekarang hidup dalam permainan, Dataminers telah bekerja keras untuk mengungkap butiran mengenai musim Destiny 2 di Deep, termasuk rompakan baru untuk penjara bawah tanah yang akan datang Jumaat, 26 Mei, 2023, jam 10 pagi Pasifik.

Sama seperti mana -mana penjara bawah tanah, hantu baru Deep Dungeon mempunyai perisai yang ditetapkan untuk setiap kelas, Titan, Warlock, dan Hunter, serta satu set senjata baru yang eksklusif untuk penjara bawah tanah ini. Kami telah membuat grafik tersuai untuk mempamerkan set perisai dan senjata yang boleh anda temui di bawah. (Terima kasih kepada Elliott dan Leakinglarry)

 • Senapang jejak eksotik: Navigator
 • Bingkai bingkai gelombang stasis Pelancar Grenade
 • Solar Rapid-Fire Glaive
 • Solar agresif Pistol Submachine
 • Stasis agresif Pelancar Roket

Destiny 2 Datamine Mendedahkan Musim Baru 21 Dungeon Armor, Senjata, dan Meterai

 • Hantu Tajuk Deep: Guys
 • Perkara yang serius dan Regicide Lambang
 • Ritual Ritual Ritual Pemulihan: Menghidupkan semula sekutu atau membunuh musuh dengan pemenang memuatkan semula senjata ini dan membentuk tambah keadaan kecemasan untuk kali berikutnya senjata ini kehabisan peluru.

Musim Deep membawa beberapa kemas kini terbesar dalam mana -mana Destiny 2 musim, termasuk memancing (ya, anda membaca yang betul!), senjata bertema, kemas kini pemeriksaan UI, dan banyak lagi.

Dan di sana anda memilikinya, penggoda untuk musim baru Deep Dungeon di Destiny 2. Perlu diingat bahawa kita akan mendapat pandangan rasmi dan seni utama untuk penjara bawah tanah baru ini minggu ini.

Apa pendapat anda mengenai set perisai dan senjata baru? Beritahu kami dalam komen di bawah.

Pastikan untuk mengikuti Outlet Destiny kami Buletin takdir di Twitter, Facebook, dan Instagram untuk semua perkara Destiny 2 dan Bungie.

Destiny 2 Lightfall kini boleh didapati di PlayStation, Xbox, dan PC.

Seterusnya:

 • Destiny 2: Semua Kod Emblem Percuma
 • Lokasi Xur minggu ini
 • Destiny 2: 21 Aplikasi dan Alat Terbaik

Penjara bawah tanah terbaru bernama Hantu Deep dilepaskan di Destiny 2 Musim 21. Perisai, senjata, dan cabaran baru akan disediakan. Mengalami penjara bawah tanah yang baru dan menakjubkan ini dengan bantuan Sherpas of Destiny, ia akan menjadi penjara Destiny 2 baru dengan cabaran dan ganjaran baru.

Musim 21 Dungeon

Cabaran Raid Mingguan

Bahagian ini akan dikemas kini kerana lebih banyak maklumat diketahui.

Hantu Ganjaran Dungeon Deep

Semua ganjaran adalah 100% RNG dan tidak dapat dijamin.

Hantu Ganjaran Dungeon Deep

Bahagian ini akan dikemas kini kerana lebih banyak maklumat diketahui.

Keperluan dan pilihan pesanan

Keperluan

 • Awak mesti ada 1810+ Tahap Kuasa
 • Sendiri Musim 21 atau Kunci Dungeon

Jauh untuk hari itu?

Bukan masalah, kami memahami masa anda sangat berharga, kami gembira untuk log masuk ke akaun anda dan melengkapkan penjara musim 21 untuk kadar diskaun. Sila tinggalkan nota dengan anda log masuk, watak yang anda ingin kami selesaikan pesanan, maklumat hubungi, dan masa terbaik untuk menyelesaikannya dan kami dengan senang hati akan membantu.

Bermain dengan pengalaman

Ingin berlari dengan beberapa pemain terbaik yang ditawarkan untuk menyelesaikan pesanan anda? Semua Sherpas kami adalah pemain peringkat atas yang bersaing di peringkat tertinggi dalam apa jua aktiviti yang mereka sediakan. Menggunakan nazar kami RAID Murid Boost dan berlari dengan Sherpas kami, anda boleh mengharapkan pengalaman pembelajaran yang menggembirakan, ketika kami pergi dari cara kami untuk mengajar petua dan cara untuk memperbaiki semua aspek aktiviti yang anda ada. Kami berusaha untuk menyediakan lebih daripada sekadar membawa biasa, mengambil masa untuk memastikan kami mengajar di sepanjang jalan.

? Tanya! Semasa larian anda, kami akan mengatasi strategi dan kedudukan untuk aktiviti apa sahaja yang anda ada. Sekali lagi, keutamaan kami adalah untuk menawarkan lebih daripada sekadar membawa sumpah murid, sebaliknya pengalaman pembelajaran yang akan membuatkan anda sama -sama gembira dengan rampasan dan perjalanan yang anda ambil sepanjang jalan.

Soalan Lazim:

Berapa lama Destiny 2 Hantu Deep Dungeon Boost diambil untuk diselesaikan?

Kami berhasrat untuk membuat perkhidmatan yang dipesan siap dalam masa 24 jam, bagaimanapun, ini bergantung kepada ketersediaan senarai main dan beberapa produk mungkin mengambil masa lebih lama bergantung kepada aktiviti tersebut.

Sekiranya saya memesan pemulihan akaun bagaimana saya tahu anda tidak akan merosakkan akaun saya?

Ini adalah soalan yang sangat biasa dan adil yang sering kita tanya.

Kami adalah laman web yang sah dengan beribu -ribu pesanan yang lengkap selama bertahun -tahun dan ulasan dari banyak pelanggan yang benar -benar berpuas hati seperti anda, tetapi jangan ambil kata -kata kami untuknya. Lihat ulasan yang luar biasa untuk perkhidmatan kami . Pada penghujung hari, kami tahu bahawa memberikan akaun anda kepada kami untuk menyelesaikan sesuatu untuk anda mengambil banyak kepercayaan dan kami mengambilnya dengan serius, dengan jaminan 100% bahawa apa -apa kerosakan pada akaun anda akibat kerja anda dengan Kami akan diperbaiki sepenuhnya dari poket kami. Untuk ketenangan fikiran dan akauntabiliti, kami menggalakkan anda menukar kata laluan anda kepada yang sementara untuk sebarang perkhidmatan yang anda terima dan mengubahnya kembali.

Sekiranya saya memesan pemulihan akaun bagaimana saya akan tahu ketika anda mendaftar?

Sherpas akan berhasrat untuk menghubungi anda melalui teks yang mengandaikan kawasan sesuai, jika tidak, kami akan menghubungi anda di e -mel anda. Oleh itu, sangat disyorkan untuk memasukkan kedua -duanya dan pastikan mereka terkini

Adakah saya memerlukan senjata atau perisai tertentu untuk Boost Dungeon Musim 21?

Di luar situasi tertentu, kami tidak memerlukan gear tertentu. Sherpas kami lebih senang bekerja dengan apa sahaja yang anda miliki dan boleh menggunakan Destiny Item Manager dan koleksi anda untuk mengoptimumkan beban mereka.

Untuk sebarang soalan lain, sila hubungi kami atau tanya salah seorang atendan sembang langsung kami yang dengan senang hati akan membantu anda