Destiny 2: Cara Menyelesaikan Teka -teki Bilik Microwave, Destiny 2 Microwave Room Teka -teki Penyelesaian | Pcgamesn

Takdir 2 penyelesaian teka -teki bilik gelombang mikro

. .

Destiny 2: Cara menyelesaikan teka -teki bilik gelombang mikro

Takdir 2 . . . . .

Cara menyelesaikan teka -teki bilik gelombang mikro di takdir 2

Revision Zero Quest telah menjadi popular kerana ganjarannya, yang merupakan item eksotik yang hanya dapat diperoleh dengan menyelesaikan usaha ini. Walaupun ganjarannya agak luar biasa, sampai ke sana juga memerlukan beberapa perjuangan dan kesibukan.

Sebilangan besar pemain cenderung terjebak di bilik gelombang mikro di mana mereka tidak tahu apa yang perlu dilakukan dan akhirnya mati setelah mencuba tanpa henti. .

Perkara pertama yang harus anda ingat mengenai teka -teki ini adalah bahawa ia adalah rawak. Ini bermakna tidak ada panduan kukuh yang boleh anda ikuti, tetapi kami masih dapat membantu anda sekurang -kurangnya mencari cara yang betul untuk menyelesaikannya.

Sebelum anda memasuki bilik gelombang mikro, anda mesti naik tangga untuk mendapatkan penambahan pengimbas. Dari lokasi itu, lihat melalui kaca untuk melihat bilik gelombang mikro, dan anda sepatutnya dapat melihat tiga terminal yang anda perlu menggodam.

Kemudian menuju ke bawah tangga kecil dan lihat melalui panel kaca seterusnya. . .

Destiny 2: Cara Mendapatkan Rifle Fusion Eksotik Merciless

.

Takdir 2 tersedia untuk PC, PS4, PS5, Xbox One, dan Xbox Series X | s.

Takdir 2 penyelesaian teka -teki bilik gelombang mikro

Terdapat satu titik dalam usaha anda untuk semakan semula sifar di mana anda akan menjumpai bilik gelombang mikro Destiny 2, yang boleh mematikan jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan.

Cara Menyelesaikan Destiny 2 Teka -teki Bilik Microwave: Tiga Soliders Futuristik Berdiri Berdiri Di hadapan Pertunjukan Cahaya Bertema Krismas

, Dan tidak sepatutnya keluar tanpa dimasak di luar, tetapi masih sejuk di tengah, kami mendapat punggung anda. .

. . Sangat penting anda tahu apa yang anda lakukan untuk mendapatkan Destiny 2 Revision Zero Exotic, jadi inilah caranya untuk melalui bilik gelombang mikro yang tidak terjejas dalam salah satu permainan FPS terbaik.

Cara Menyelesaikan Destiny 2 Teka -teki Bilik Microwave

Cara Menyelesaikan Destiny 2 Teka -teki Bilik Microwave

Ini pertama kali diperhatikan susun atur bilik gelombang mikro, dan matlamat teka -teki. . Matlamat kami di sini adalah membuka pintu yang bertentangan dengan titik permulaan anda. .

. Sebaik sahaja ini berada dalam milik anda, lihat melalui panel kaca ke bilik gelombang mikro, dan anda akan melihat bahawa tiga terminal menyala – ini adalah tiga yang anda perlukan untuk menggodam untuk keluar dari bilik.

Turunkan tangga kecil dan lihat melalui panel kaca seterusnya, ini akan menunjukkan kepada anda panel tertentu yang boleh anda jalani tanpa digoreng. Penting untuk menghafal kedua -dua terminal dan panel selamat, kerana maklumat ini tidak akan tersedia untuk anda setelah anda memasuki bilik.

. Tinggal di jalan, mengelak laser, menggodam terminal, dan anda akan keluar dari sana dalam masa yang singkat.

Sekarang anda tahu bagaimana untuk menyelesaikan dengan selamat teka -teki bilik gelombang mikro Destiny 2, sudah tiba masanya untuk membuka kunci semakan sifar eksotik dan memanfaatkannya dengan baik dengan panduan Destiny 2 Season 20, mungkin juga meletakkannya dalam membina Titan terbaik. Anda juga boleh mengambilnya untuk pusaran apabila Banner Besi berguling lagi di salah satu permainan ruang yang paling popular yang ada.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. . .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. .

Destiny 2 Microwave Room Teka: Cara Menyelesaikan

? .

Takdir 2 penyelesaian teka -teki bilik gelombang mikro

Dengan musim pengembangan seraph, banyak kandungan baru telah ditambah kepada Destiny 2. Ini termasuk senjata baru, koleksi, dan beberapa misi yang mengelirukan. Majoriti pemain ingin melengkapkan perisai seraph dan pencarian bentuk bersembunyi untuk mendapatkan Semakan Semula Senjata Eksotik. . . .

Sebelum anda memasuki bilik gelombang mikro, anda perlu memperoleh atau mendapatkannya . Anda boleh menemui item ini di Atas dijaga oleh a musuh. Semasa anda mengumpulkan pengimbas, anda dapat melihat laluan yang anda perlukan untuk berjalan untuk menggodam terminal. Anda perlu untuk membuka pintu. Sebaik sahaja anda memasuki bilik, corak panel kaca ini akan .

. hafal untuk mengetahui laluan. . . Terminal ini . . Sebaik sahaja anda telah menghafal atau mengklik foto, masukkan bilik gelombang mikro. melompat .

Setelah anda menggodam terminal yang betul, pintu selanjutnya akan dibuka dengan segera. Kemudian, anda boleh meneruskan operasi: Seraph Shields Mission di Destiny 2.

Itulah segala -galanya yang diliputi mengenai penyelesaian teka -teki bilik gelombang mikro Destiny 2. Sekiranya anda menyukai panduan ini, lihat lebih banyak panduan kami Cara Mendapatkan Perisai Artifice, cara mengumpulkan batang bergema, , Destiny 2 Panduan Di bahagian khusus kami di sini di Tweak Gamer.