Destiny 2: Cara Mendapatkan Hawkmoon Exotic Hand Cannon – Sebagai The Crow Flies Quest – Polygon, Hawkmoon Exotic Hand Cannon: God Rolls for Pve & Pvp

Hawkmoon Exotic Hand Cannon: God Rolls For Pve & Pvp

Untuk bulu ketiga, anda ingin jatuh ke dalam kosmodrom melalui zon pendaratan padang rumput. Yang ini cukup mudah. Sebaik sahaja anda mendarat, belok kanan dan anda akan melihat tiang konkrit gergasi. Melompat dan anda akan menemui bulu ketiga.

Destiny 2: Hawkmoon Exotic Hand Cannon – Sebagai burung gagak lalat dan biarkan Panduan Quest Talons anda longgar

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & Takdir 2.

Pada dec. 8, Bungie melancarkan pencarian kejutan di Takdir 2: Beyond Light Untuk Hawkmoon, meriam tangan yang kembali dari yang asal Takdir. Pistol terus mengikat pada musim cerita Hunt, dan melihat pemain jatuh untuk bercakap dengan Spider. Anda perlu memiliki musim perburuan untuk pergi selepas hawkmoon.

Berikut adalah pecahan langkah demi langkah mengenai cara mendapatkan meriam tangan yang kembali dan apa yang boleh dilakukannya.

Bercakap dengan labah -labah di sarangnya

Perkara pertama yang perlu anda lakukan untuk Hawkmoon adalah jatuh ke sarang labah -labah di pantai kusut. Tanah di pantai dan menavigasi jalan anda ke Den Big Man. . Sekarang anda boleh bermula secara rasmi kerana burung gagak terbang.

Langkah 1: Cari di luar Lair Spider

Langkah pertama dalam usaha ini adalah mencari di luar sarang labah -labah, tetapi permainan tidak memberitahu anda apa yang anda cari. Anda sedang mencari bulu Paracausal, yang kelihatan seperti bulu emas yang menandakan tooltip quest.

Untuk mencari bulu pertama ini, jalan keluar dari sarang labah -labah dan belok kiri dari pintu. Berhenti sebelum anda sampai ke penampan Sparrow dan lihat kotak yang jatuh di sebelah anda. Di atas, anda akan melihat bulu emas berehat di kotak. Kutip.

Langkah 2: Cari bulu kedua

Anda tidak akan menemui bulu kedua di pantai kusut, dan sebaliknya perlu melihat di bahagian pencarian jika anda mahukan petunjuk.

Tetapi anda tidak berada di sini untuk petunjuk. Buka pengarah anda dan pilih EDZ. Tanah di enapcemar di bahagian utara peta. Berjalan ke hadapan dan masuk ke lekuk kecil. Berjalan ke kiri dan memanjat tebing. Ada gudang lama di sebelah kanan.

Muka ke arah hutan dan kemudian belok kiri, anda akan melihat jalan yang rosak dengan bumbung segi tiga. . Mendaki dan ambil.

Langkah 3: Cari bulu ketiga

Untuk bulu ketiga, anda ingin jatuh ke dalam kosmodrom melalui zon pendaratan padang rumput. Yang ini cukup mudah. Sebaik sahaja anda mendarat, belok kanan dan anda akan melihat tiang konkrit gergasi. Melompat dan anda akan menemui bulu ketiga.

Langkah 4: Cari bulu keempat

Untuk bulu ini, anda ingin mendarat di bandar bermimpi melalui zon pendaratan divern. Maju ke arah pintu masuk buta dengan baik. Semasa anda mendekati pintu gergasi, lihat ke kiri anda dan anda akan melihat bulu yang terletak di tiang gergasi. Dapatkannya.

Langkah 5: Cari bulu kelima

Bulu ini sedikit lebih tersembunyi daripada yang lain. Buat jalan ke bulan dan tanah di Eris. Ambil Kiri Sparrow Anda ke Line Archer. Tetapi bukannya terus ke Hellmouth, turun ke bulan melalui pintu di zon ini. Ikuti jalan sehingga anda boleh menghidupkan kiri dan ke bawah jalan ke kuil Oryx – seperti yang anda lakukan pada musim misi pembukaan Hunt.

Tolak terowong bulan sehingga anda sampai ke kuil itu sendiri – struktur menakutkan dengan bilik kecil di bawahnya. Di sebelah jauh bilik, di sebelah tangga, anda akan menemui bulu terakhir.

Langkah 6: Bercakap dengan gagak

Dengan bulu -bulu di tangan, pergi bercakap dengan gagak di hangout labah -labah di pantai kusut. Dia akan memberi anda garis usaha baru: biarkan longgar talons anda.

Langkah 1 Letakkan Tongkat -Mu: Menangis dari Beyond

Uldren akan memberi anda tugas baru. Anda perlu melengkapkan jeritan dari luar misi di edz. Kembali ke enapcemar dan mulakan misi di burung yang bercahaya. Ikuti burung gagak melalui misi sehingga anda mencapai patung hawkmoon. Ambilnya untuk mengakhiri pencarian.

Langkah 2: Kembali ke Crow

Dengan misi yang dilakukan, kembali ke Crow dan berbual dengannya tentang apa yang anda pelajari. Dia akan memberi anda langkah seterusnya dalam usaha.

Langkah 3: Menjana dan kumpulkan 50 bola kuasa

Crow mahu anda menggerakkan effigy hawkmoon. . Anda akan mendapat satu titik untuk menjana orb (dapatkan bunuh dua kali dengan senjata kerja master) dan satu titik untuk memilih orb.

Langkah 4: Bercakap dengan Crow lagi

Dengan semua bola di tangan anda, kembali ke Crow dan memberinya kemas kini. Dia akan menghantar anda kembali ke Edz untuk pengembaraan lain.

Langkah 5: Siasat koordinat

. Ikuti penanda ke bangunan terbengkalai. Pintu baru dibuka di sini. Berkomunikasi dengan burung untuk menyelesaikan langkah ini.

Langkah 6: Bulu dikumpulkan

Untuk langkah ini, anda hanya perlu mengikuti jalan dan mengumpul bulu semasa anda pergi. Misi ini cukup linear dan bulu muncul seperti sumber di skrin anda. Bos di bilik akhir akan menjatuhkan bulu terakhir. Dapatkan bulu dan kembali ke pantai kusut apabila usaha memberitahu anda bahawa anda telah mendapat semuanya.

Langkah 7: Bercakap dengan gagak

Dengan kumpulan bulu yang lain di bawah tali pinggang anda, kembali ke Crow dan berbual dengannya. Dia akan memberi anda langkah terburuk dalam keseluruhan usaha ini.

Langkah 8: Bunuh juara atau penjaga

Ini adalah langkah terburuk dalam pencarian hawkmoon ini. Di sini, anda perlu membunuh 200 penjaga atau segelintir juara. Sekiranya anda suka PvP, kami mengesyorkan anda mempunyai malam yang santai melakukannya. Tetapi jika anda ingin benar -benar menyelesaikan usaha ini dengan cepat, kami mengesyorkan anda memberi tumpuan kepada juara.

Anda mempunyai beberapa pilihan di sini, dan malangnya mereka berubah setiap hari dan seminggu. Kami mengesyorkan anda memilih legenda Empire Hunt atau legenda yang hilang sektor bergantung pada apa yang telah anda buka kunci dan apakah misi yang diketengahkan hari ini atau minggu.

Sebaik sahaja anda telah membunuh satu tan juara atau penjaga, sudah tiba masanya untuk menanam hawkmoon legenda.

Langkah 9 dan 10: Hawkmoon Reforged

Kembali ke enapcemar di edz. Burung duduk di atas batu yang sama seperti dalam langkah 1. Bercakap dengan burung dan bermain semacam tindakan balas misi pertama. Apabila anda sampai ke bilik bos, anda perlu mengalahkan musuh -musuh yang bersinar dan orbs chuck yang diambil untuk menghilangkan halangan mereka. Akhirnya anda akan mendapat hawkmoon. Gunakannya untuk mengalahkan bos terakhir dan anda akan selesai dengan usaha eksotik ini!

Apa yang dilakukan Hawkmoon?

Perkampungan eksotik utama Hawkmoon adalah pukulan paracausal, yang menyebabkan pembunuhan dan ketepatan hits untuk memberi Hawkmoon sebagai Buff. Pada peluru akhir, Hawkmoon menggunakan buff untuk menangani kerosakan besar -besaran. Ini menjadikan hawkmoon menjadi pembunuh bos. Anda tidak akan mengambil bos RAID dengan ini, tetapi musuh bar kuning dan oren bersulang jika anda tepat.

Transformatif agak ganjil. Dan, pada masa penulisan ini, Hawkmoon terlalu baru untuk benar -benar memahaminya dan potensinya. . Daripada perkhemahan transformatif, anda sebaliknya akan mendapat perkampungan senjata biasa seperti rangefinder atau membunuh angin.

Re: Perkaasan transformatif di hawkmoon

Nampaknya setelah anda memperoleh hawkmoon, ia * mungkin * dimasukkan ke dalam kolam engram eksotik untuk gulungan rawak?

Tidak pasti bagaimana perasaan saya tentang perkara itu, tetapi saya rasa ia memberikan sesuatu kepada “mengejar.”Pic.Twitter.

– Fitzy (@heyfitzy) 8 Disember 2020

Berikut adalah tweet dengan beberapa faedah datamined.

Oleh itu, sementara hawkmoon pertama anda pasti tidak akan menjadi yang terbaik, setiap hawkmoon selepas akan menjadi unik.

Hawkmoon Exotic Hand Cannon: God Rolls For Pve & Pvp

Ramai yang tidak suka bahawa hawkmoon bukan senjata yang sama di takdir 1. Tetapi dengan statistik eksotik yang sangat mematikan dan statistik luar, hawkmoon mungkin meriam tangan terbaik yang pernah kita lihat.

Hawkmoon mempunyai batasan yang cukup jelas, walaupun: hanya konsisten jika anda konsisten. Tetapi di tangan kanan, Hawkmoon adalah salah satu senjata teratas di D2. Panduan ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mendapatkan senjata, apakah gulungan terbaik, dan, sama pentingnya, bagaimana mencari pemangkinnya.

Hawkmoon Destiny 2 Art

Hawkmoon Eksotik Eksotik Utama Kinetik Di luar cahaya Ya

Pvp Xûr

Cara mendapatkan hawkmoon di takdir 2 pada tahun 2023

Pada masa kini, anda boleh membeli gulungan rawak hawkmoon dari Xûr, yang hanya tersedia dalam permainan pada hujung minggu. Dia menawarkan gulungan yang benar -benar rawak, yang bermaksud bahawa beberapa minggu mereka akan menjadi pemenang; yang lain, mereka tidak akan berguna.

Adalah malang bahawa pencarian eksotik asal Hawkmoon, Harbinger, tidak lagi di sekitar. Dulu peringkat atas dan akan menawarkan roll rawak “percuma” setiap minggu.

Hawkmoon God Roll Destiny 2 dipaparkan

Hawkmoon God Rolls dari Xûr, Destiny 2

 • 1 cipher eksotik
 • 1 Ascendant Shard
 • 200 shard legenda
 • 125,000 Glimmer

Xûr boleh didapati dari hari Jumaat hingga Selasa dan boleh didapati sama ada di Nessus, Menara, atau EDZ. Jawatan ini meliputi lokasi semasa Xûr dan pemilihan senjata dan gulungan.

Adakah hawkmoon baik hari ini?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Hawkmoon adalah salah satu meriam tangan terkuat dalam permainan. Premis pistol ini mudah: ia kebakaran biasanya, sehingga pukulan terakhir. Pukulan terakhir itu melakukan kerosakan tambahan bergantung pada berapa banyak ketepatan yang anda mendarat di seluruh majalah. Perkubit ini dapat menjadi kuat dengan cepat, dan bahkan dapat membolehkan anda untuk menjadi penjaga dengan jumlah susunan yang tepat.

. Untuk menjadikan senjata ini bersinar, anda perlu berada di A-game anda setiap masa. Dan sementara ini adalah pilihan yang menyeronokkan dan kuat pada masa -masa, pilihan lain hanya tidak memerlukan konsistensi dari anda untuk menjadi baik.

Di mana ia bersinar: Hawkmoon benar.

Di mana ia tidak: Anda jarang akan melihat hawkmoon di pve. Ia boleh berfungsi dengan beberapa binaan gila yang melibatkan sesuatu seperti seluar bertuah. Selain daripada itu, exotics lain akan memberikan lebih banyak ketagihan tanpa memerlukan persediaan yang rumit.

Tidak seperti Osteo Striga Exotic SMG, yang boleh dibentuk ke dalam roll tuhan yang anda inginkan, hawkmoon hanya boleh menawarkan satu roll rawak setiap minggu. Dalam erti kata lain, ia boleh mengambil sedikit masa untuk memperoleh roll tuhan yang anda sedang mengejar. Jangan risau, bagaimanapun, kerana senjata menawarkan lebih daripada beberapa faedah yang sangat baik untuk PVE dan PVP.

Hawkmoon, takdir 2

Hawkmoon Pvp God Roll

Untuk PVP, anda mencari faedah yang akan memberikan konsistensi (dan julat, jika mungkin):

 • Barrel: rifling palu, rifling poligonal, atau smallbore.
 • Mag: aloi mag: Ini satu -satunya pilihan yang tersedia untuk senjata ini.
 • Ciri: rangefinder, pukulan pembukaan, atau mata ribut . Eye of the Storm mungkin tidak kelihatan baik di atas kertas, tetapi ia tetap menjadi salah satu faedah terbaik untuk duel.
 • Cengkaman: cengkaman licin atau cengkaman berat: Ini akan membantu pengendalian dan/atau kestabilan.

.

Hawkmoon Pve God Roll

Walaupun Hawkmoon tidak dibuat untuk bersinar di PVE, ini adalah gulungan yang mungkin anda ingin cuba untuk PvE:

 • Barrel: rifling palu, rifling poligonal, atau smallbore: Ini akan membantu dengan pelbagai dan/atau kestabilan.
 • : Ini satu -satunya pilihan yang tersedia untuk senjata ini.
 • Sifat: lebihan atau membunuh angin .
 • Cengkaman: cengkaman licin atau cengkaman berat: Ini akan membantu pengendalian dan/atau kestabilan.

Terima kasih kepada Ehroar atas cadangan ini!

?

Pemangkin untuk hawkmoon secara rawak boleh jatuh dari menyelesaikan aktiviti senarai main (serangan, crucible, gambit). Ia pada asalnya jatuh dari Harbringer Exotic Quest, tetapi sejak ia dikeluarkan dari permainan, sumber pemangkin telah diubah dengan sewajarnya:

The Hawkmoon, DMT, dan pemangkin tongkat Ager akan dipindahkan ke Penyiapan Aktiviti Senarai Main (Strikes, Crucible, Gambit).

Nama Jenis Slot Sumber pemangkin Terdapat? Keperluan Pemangkin Tahap Sumber ❘ DLC Bagaimana untuk membuka kunci Kesan pemangkin Dibebaskan
Hawkmoon Meriam tangan Kinetik A ›kuat Penyiapan aktiviti senarai main Ya Di luar cahaya

Penyiapan aktiviti senarai main

Hawkmoon Exotic Hand Cannon Destiny 2 900p

Hawkmoon God Rolls & Catalyst, Destiny 2

Pemangkin Hawkmoon membuka perkembangan berikut:

 • Pengharapan Hunter: Meningkatkan saiz majalah menjadi 9. Juga meningkatkan pengendalian, kelajuan tambah nilai, dan julat berdasarkan bilangan susunan caj paracausal.

Cara membuka kunci pemangkin?

Untuk membuka kunci pemangkin Hawkmoon, anda memerlukan 700 maut dengan senjata.

Sebelum awak pergi…

Sekiranya anda sangat mencari hawkmoon dengan roll yang baik, pastikan anda melawat Xur setiap hujung minggu.