Destiny 2: Bentuk Akhir Dilancarkan 27 Februari, 2024 | Resetera, Tarikh Pelepasan Bentuk Akhir di Destiny 2 | Bilakah Destiny 2: Bentuk terakhir keluar? Dot eSports

Bilakah bentuk akhir dilepaskan di takdir 2

Inilah ketika pemain boleh mengharapkan untuk bermain Bentuk terakhir dalam Takdir 2.

Destiny 2: Bentuk Akhir Dilancarkan 27 Februari 2024

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
Anda harus menaik taraf atau menggunakan penyemak imbas alternatif.

–R

Orang yang tidak mempunyai tag yang paling keren

Ahli

Bentuk terakhir menjulang – pengkalilan realiti mimpi buruk ke dalam reka bentuk yang berpintal saksi. Memulakan perjalanan yang berbahaya ke tengah -tengah pengembara, perhimpunan pelopor, dan menamatkan perang cahaya dan kegelapan.

Menjadi Legenda // 27 Februari 2024.

Trick_gsf

Ahli

Begitu juga ini akhir Destiny 2 perkara ketika itu?

(Saya tidak pernah bermain D2, tetapi bermain yang pertama).

Burstlayer

Ahli

Begitu juga ini akhir Destiny 2 perkara ketika itu?

(Saya tidak pernah bermain D2, tetapi bermain yang pertama).

Ini adalah akhir perkara D1 juga. Ini adalah kesimpulan cahaya vs saga gelap

Dyle

Satu pembunuh bersayap

Yang jatuh

Yang saya tahu mengenai Destiny Lore pada ketika ini adalah bahawa lingkarannya baik, segitiga itu buruk. Adalah bentuk terakhir yang dikhabarkan menjadi persegi atau segi enam?

Yehezkial45

Ahli

Begitu juga ini akhir Destiny 2 perkara ketika itu?

(Saya tidak pernah bermain D2, tetapi bermain yang pertama).

Ini adalah akhir saga cahaya dan kegelapan (pada dasarnya kisah D1 dan D2 setakat ini). Mereka akan mengusahakan kisah baru selepas ini, yang saya anggap akan membawa kepada perubahan besar untuk permainan.

Trick_gsf

Ahli
Ini adalah akhir perkara D1 juga. Ini adalah kesimpulan cahaya vs saga gelap

Ini adalah akhir saga cahaya dan kegelapan (pada dasarnya kisah D1 dan D2 setakat ini). Mereka akan mengusahakan kisah baru selepas ini, yang saya anggap akan membawa kepada perubahan besar untuk permainan.

Ahh itu menarik. Begitu juga barangan baru yang datang ke D2, atau akan D2 berubah menjadi “D3”? Atau adakah mereka akan melakukan pelepasan penuh sepenuhnya? Atau takdir 2 kenderaan untuk semua kandungan takdir sekarang?

Bilakah bentuk akhir dilepaskan di takdir 2?

Sepuluh tahun dalam pembuatan, kesimpulan untuk Destiny 2’s Saga cahaya dan kegelapan hampir di sini.

Bentuk terakhir, takdir 2 Pengembangan terkini, ditetapkan untuk tiba pada tahun 2024. Penjaga akan bersama -sama dan menuju ke portal di dalam pengembara dalam usaha untuk menghentikan percubaan saksi untuk memutar alam semesta ke dalam visi mereka, bentuk terakhir.

Momen ini telah dibina sejak tahun 2014 ketika asal Takdir Dilancarkan di PlayStation 4 dan Xbox One. Sekarang, menunggu lama untuk akhirnya akhirnya akan datang, dan kita tahu tepat bila ia akan masuk ke tangan pemain.

Inilah ketika pemain boleh mengharapkan untuk bermain Bentuk terakhir dalam Takdir 2.

 • Destiny 2: Tarikh Siaran Bentuk Akhir
 • Apa yang ada dalam bentuk akhir?
  • Destinasi baru: hati pucat
  • Supers baru
   • Warlock: Solar
   • Titan: tidak sah
   • Hunter: Arc
   • Tiga episod baru
   • Kunci Dungeon Bentuk Akhir

   Destiny 2: Bentuk terakhir Tarikh Siaran

   Destiny 2 Penjaga dalam bentuk terakhir

   Destiny 2: Bentuk terakhir akan dibebaskan pada Februari. 27, 2024, Bungie mengesahkan.

   Musim penyihir dan musim yang tidak dinamakan 23 terletak di antara pameran pengembangan dan pembebasan DLC, memberikan masa para pemain untuk mengejar dan mengalami kisah yang membawa hingga akhir saga cahaya dan kegelapan pada awal 2024.

   Apa yang ada Bentuk terakhir?

   Takdir 2 pengembangan, dijangka ada banyak kandungan dan usaha untuk penjaga untuk mengejar, termasuk senjata baru, perisai baru, dan pengalaman baru seperti a destinasi baru, serbuan, Dan bahkan kebolehan super baru dalam subkelas cahaya yang ada.

   Destinasi baru: hati pucat

   Destiny 2 Penjaga membuat jalan melalui destinasi jantung pucat dalam bentuk akhir

   “Terdapat tempat di mana kita akan mendapati keabadian yang terkoyak. Landskap yang membongkar yang bergema dengan perbuatan masa lalu kita. Bertahan di tempat yang mustahil ini dan mendedahkan apa yang ada di tengah -tengah perang ini.”

   Destinasi baru di Bentuk terakhir berada di dalam pengembara, yang dipanggil hati pucat. Di sinilah realiti beralih dan perubahan, membentuk dirinya sebagai refleksi perjalanan penjaga, dan semakin ganjil dan mengganggu ketika pemain mendekati monolit saksi di dalamnya.

   Di sini di mana sebahagian besar Bentuk terakhir Misi cerita akan berlangsung, yang membawa kepada kesimpulan cerita dalam serbuan itu sejurus selepas dilancarkan.

   Supers baru

   Warlock: Solar

   “Melepaskan phoenix dalaman anda dengan setiap serangan. Buangkan senjata, sekutu, dan memanfaatkan api suria yang hidup.”

   Titan: tidak sah

   “Bilah yang diasah oleh kekosongan yang dipotong melalui udara. Angkat mereka dari kaki musuh yang ditebang dan teruskan serangan.”

   Hunter: Arc

   “Dagger di tangan, menjadi arka yang berkelip dalam kegelapan; pinggir ribut musuh anda tidak dapat dilepaskan.”

   Serangan baru

   Destiny 2 Ikon Logo RAID

   “Memanggil semua penjaga. Masa telah tiba untuk menghadapi saksi.”

   Semuanya datang ke sini. Bentuk terakhir tidak mengacaukan, mengusik serbuan pengembangan ini sebagai pertarungan dengan saksi, arkitek dan pemimpin armada piramid dan archenemy pengembara dan cahaya.

   Saksi itu bertujuan untuk menggunakan cahaya pengembara dengan kegelapan yang telah ditaklukkan untuk membentuk semula alam semesta seperti yang kita tahu ke dalam bentuk akhir.

   Apa yang ada Bentuk terakhir Pas tahunan?

   Bersama dengan beberapa bonus pra-pesanan, pas tahunan untuk bentuk akhir termasuk banyak kandungan yang akan digunakan sepanjang tahun 2024.

   Tiga episod baru

   Grafik yang menggambarkan maklumat mengenai takdir 2

   Musim sebagai penjaga tahu mereka sedang diniagakan untuk sistem penempatan kandungan baru yang disebut episod. Daripada empat musim tiga bulan, sebaliknya terdapat tiga episod empat bulan, yang membolehkan lebih banyak masa pembangunan dan keupayaan untuk memasukkan lebih banyak kandungan daripada sebelumnya.

   .

   Bentuk terakhir Kunci Dungeon

   Ini boleh dibeli dalam pas tahunan atau secara berasingan, tetapi ia termasuk akses kepada dua aktiviti penjara dalam tahun bentuk akhir, yang ditetapkan untuk dibebaskan dalam episod berikutnya pada tahun 2024.

   Tessellation

   Imej yang menunjukkan tesselation, senapang gabungan yang tajam, segitiga dengan tompok -tompok batu dalam pelbagai warna, sama dengan teknik kaca berwarna

   Dengan pra-pesanan pas tahunan, pemain mendapat akses segera ke senapang fusion eksotik tessellation dan dua ciri uniknya.

   Destiny 2: Bentuk terakhir Edisi Pemungut

   Takdir 2 bentuk terakhir

   “Ketika konfrontasi terakhir dengan saksi semakin dekat, Eido menjelajahi sistem suria mencari petunjuk, mesej, dan Intel mengenai asal -usul saksi untuk berkongsi dengan penjaga. Semasa perjalanannya, dia mendapat hadiah untuk menghormati perkhidmatan anda -cahaya untuk menemani kegelapan.”

   Edisi pengumpul $ 275 untuk Bentuk terakhir Termasuk barangan fizikal seperti rekreasi menara asal, patung interaktif yang mengandungi rahsia yang dibuka dengan meletakkan patung-patung Zavala, Ikora, dan Cayde-6 di atas.

   Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.

   Destiny 2 Bentuk Akhir: Tarikh Siaran, Platform, Permainan, Kisah

   cayde di takdir 2

   Bungie

   Destiny 2: Bentuk Akhir adalah pengembangan yang sangat dijangka menjana buzz besar di kalangan penjaga. Peminat penembak dalam talian yang popular tidak sabar -sabar menunggu pembebasannya, dan inilah yang kita tahu setakat ini.

   Bentuk terakhir menjanjikan menjadi penukar permainan, dengan Bungie menjanjikan pelbagai ciri baru dan jalan cerita yang menarik semasa pameran Destiny 2 pada 22 Ogos 2023. Dari mekanik permainan segar hingga perkembangan plot yang menarik, pengembangan ini ditetapkan untuk mentakrifkan semula pengalaman permainan ini.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Bentuk terakhir memperkenalkan supers baru, musuh baru, dan destinasi baru untuk permainan. Ia banyak mengubah landskap takdir 2 dan membuka jalan untuk masa depan dalam gaya yang mulia. Bentuk terakhir ditetapkan untuk menjadi kesimpulan saga cahaya dan kegelapan. Dalam hal ini, para penjaga akan menghadapi saksi ketika berada di dalam pengembara.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Sekarang kita mempunyai pandangan rasmi pertama kami pada permainan, inilah segala yang kita tahu mengenai Destiny 2: Bentuk Akhir setakat ini.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Kandungan

   Tangkapan skrin dari treler bentuk akhir

   Destiny 2 Bentuk terakhir dilepaskan pada 27 Februari 2024

   Destiny 2 Bentuk Akhir: Tarikh Siaran

   Bentuk terakhir ditetapkan untuk dibebaskan pada 27 Februari, 2024, Seperti yang telah disahkan semasa pameran langsung untuk pengembangan pada 22 Ogos 2023.

   Destiny 2 Bentuk Akhir: Platform

   Belum 100% disahkan lagi, tetapi kami menjangkakan Destiny 2: Bentuk terakhir untuk diikuti dalam jejak langkah pengembangan sebelumnya – yang bermaksud ia harus muncul PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, dan PC.

   Destiny 2 Bentuk Akhir: Cerita

   Tangkapan skrin dari bentuk terakhir

   Cayde-6 kembali dalam takdir 2 bentuk terakhir

   Destiny 2 Bentuk terakhir ditetapkan sebagai kesimpulan kepada saga cahaya dan kegelapan permainan. Semasa pengembangan, penjaga akan masuk ke dalam pengembara dan melindunginya dari cengkaman saksi.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Berkaitan:

   Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

   Artikel berterusan selepas iklan

   The Insides Traveler dipenuhi dengan kehijauan dan kehidupan dan semasa perjalanan mereka, penjaga akan mempelajari makna kewujudan mereka. Mereka akan memahami mengapa semuanya telah berlaku setakat ini dan dengan itu menamatkan kekejaman saksi.

   Pemain akan bergabung dengan rakan -rakan seperti Zavala dan Ikora dan Cayde-6 akan kembali setelah mati sejak ditinggalkan.

   Destiny 2 Bentuk Akhir: Permainan

   Takdir 2 bentuk akhir akan berlaku di dalam pengembara. Ia akan menjadi destinasi baru dan kisahnya tidak akan berakhir dengan kempen. Sebaliknya, kisah muktamad akan berakhir dengan serbuan kerana pemaju ingin menjadikannya pengalaman lengkap.

   Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
   Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
   Artikel berterusan selepas iklan
   Artikel berterusan selepas iklan

   Ia juga penting untuk diingat di sini bahawa bahagian dalaman pengembara akan sama dengan apa yang pemain telah berpengalaman setakat ini. Seolah -olah pengembara mencipta perkara yang telah dialami oleh penjaga setakat ini.

   akhir sekali, Akan ada musuh baru yang disebut penaklukan. Musuh -musuh ini akan menggunakan subclass Strand dan Stasis dan akan memastikan mereka menghentikan penjaga dengan apa -apa kos.

   Takdir 2 Bentuk terakhir: Super baru

   Tangkapan skrin dari bentuk terakhir

   Super cahaya baru diperkenalkan bersama bentuk akhir

   Destiny 2 Bentuk terakhir memperkenalkan tiga supers cahaya baru dalam permainan, satu untuk setiap kelas.

   Artikel berterusan selepas iklan

   The Warlock Super adalah panggilan balik kepada cahaya dari takdir 1 dan merupakan sebahagian daripada subkelas solar. Super ini akan membolehkan pemain untuk mengasah sekutu, menangani kerosakan besar-besaran melalui keupayaan huru-hara yang berkisar dan membakar musuh dengan aspek baru yang berfungsi sama dengan jiwa arka. Keupayaan tepat super belum diketahui.

   Artikel berterusan selepas iklan

   The Titan Super dipanggil Twilight Arsenal adalah sebahagian daripada subkelas kekosongan dan membolehkan pemain menggunakan kapak secara literal. Kapak ini boleh dibuang secara konsisten di musuh dan dijemput. Setelah melemparkannya membalas semua kebolehan yang diketahui oleh subclass yang tidak sah (pusingan yang tidak menentu juga).

   Artikel berterusan selepas iklan

   The Hunter Super adalah subclass arka dan semua mengenai kelajuan. Dalam super ini, pemburu melemparkan pisau arka dan teleport ke lokasi. Sebaik sahaja pemain teleport, mereka akan melepaskan kerosakan arka seperti bahagian atas berputar dan memusnahkan semua musuh di sekitar. Pisau ini boleh digunakan tiga kali.

   Artikel berterusan selepas iklan

   Destiny 2 Bentuk Akhir: Treler

   Treler penuh pertama untuk Destiny 2 Bentuk akhir dipamerkan oleh Bungie pada 22 Ogos 2023.

   Untuk lebih lanjut mengenai Destiny 2, pastikan anda menyemak kandungan lain yang kami telah disebat untuk penembak rooter: