Dengan Core Vi Armored Bulan jauh, apakah permainan atau permainan mech terbaik yang memaparkan mechs? | Page 2 | Resetera, permainan mech terbaik untuk dimainkan sebelum Core Armored VI: Kebakaran Rubicon – Green Man Gaming Blog

Permainan Mech Terbaik untuk Bermain Sebelum Perisai VI: Kebakaran Rubicon

Sakura Taisen Serie.

?

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
Anda harus menaik taraf atau menggunakan penyemak imbas alternatif.

Orayn

Ahli

Ke dalam pelanggaran

Alat peraga untuk melanggarnya secara serentak meleleh otak dan sesuatu yang boleh anda mainkan semasa menonton TV. Ia sangat mudah.

Izanagi89

Ahli
Serangan ke atas Titan Wings of Freedom adalah def salah satu permainan mech terbaik di luar sana

Fragamemnon

Ahli

Skim Harebrained Battletech adalah permainan robot gergasi kambing saya.

Jangan tidur di Mechwarrior 5, Yaml atau Merctech 3 (akan datang) benar -benar menaikkan permainan itu ke peringkat seterusnya.

Crocm

Ahli
Mechassault di OG Xbox mempunyai multiplayer yang luar biasa

Pey

Ahli
Hamba Zero dan Cop Masa Depan: LAPD sangat mengagumkan.

Itucrazyguy

Ahli

Double 0

Ahli
Battletech dan ke dalam pelanggaran.

Mupod

Ahli

. Ia mempunyai pertempuran yang sangat unik pada gilirannya yang saya rasa berfungsi dengan baik. Penyesuaian mech hampir sama dengan misi depan dan permainan dapat digambarkan sebagai Xcom-ish.

Kelemahan adalah bahawa ia bukan permainan dengan ruang lingkup yang besar. Tidak banyak cerita dan pertempuran prosedur berulang -ulang selepas beberapa ketika. Saya pasti tidak menyesal mengambilnya.

Daramir

Ahli
Siri MechWarrior
Tuhan, saya harap itu akan kembali suatu hari nanti

bisu

Ahli

Macross 30. Mech-rpg terbuka dengan pertempuran Esque ace-Combat. Jepun sahaja, tetapi anda mungkin masih boleh menikmatinya dengan panduan.

Macross30cover.jpg

macross_30_01.jpg

Randy Savage

Ahli
Chromehounds adalah kambing

Hstallion

Ahli

Semua orang lupa dari permainan mecha terbaik perisian, Metal Wolf Chaos. Mana -mana permainan di mana anda memainkan presiden AS berjuang dalam saman mech selepas rampasan kuasa dari naib presiden pada dasarnya adalah puncak genre.

Genesius

Ahli
Titanfall layak mendapat penghormatan secara umum secara umum

wwm0nkey

Ahli
Chromehounds adalah kambing
UI AC6 membuatkan saya merasakan perkara untuk Chromehounds lagi lelaki 🙁

Shin Kojima

Ahli

Cybernator/Assault Suits Valken adalah permainan mech 16-bit terbaik yang pernah saya mainkan dan ia berada di e-shop.

Bard

AVENGER

Datang ke benang untuk menyebut Xenoblade Chronicles X, Metal Wolf Chaos, dan Siri Extreme Vs.

Kami memerlukan lebih banyak permainan mecha.

Juraash

Ahli

MV5BMTZHZMI2MWQTODEWZI00N2Q1LTGWYWITMGI1ODY1ZDNKNZU4XKEYXKFQCGDEQXVYMTA0MTM5NJI2._V1_FMJPG_UX1000_.JPG

.

Penambahan peribadi saya ialah:

MECHWARRIOR_3_COVERART.PNG

Edgefusion

Ahli

Sudah dikatakan sudah tetapi saya tidak akan gagal menyanyikan pujian zon enders

Necron

Ahli

Semua orang lupa dari permainan mecha terbaik perisian, Metal Wolf Chaos. Mana -mana permainan di mana anda memainkan presiden AS berjuang dalam saman mech selepas rampasan kuasa dari naib presiden pada dasarnya adalah puncak genre.

Sayang sekali saya tidak dapat meneruskannya di PC saya 🙁

HOA

Ahli

Maya di Oratorio Tangram!

Masih salah satu pejuang arena raja. Saya gembira ia masih mendapat pelabuhan moden.

JERF

Ahli

Tidak disebutkan r.A.D. (Pemacu Alchemic Robotik)?

Nanao dan neneknya sangat kecewa dengan era anda

Yam

Ahli

1200

Sakura Taisen Serie.

Serius, seperti yang saya suka permainan yang cuba mensimulasikan mecha yang realistik, tidak ada yang menyampaikan penumbuk ‘North Star Kung Fu Robot’ seperti SRW

Lihat: https: // youTU.be/yqw0fxkmjjy

OG Gaiden kekal sebagai asal kegemaran saya kerana mereka. Campuran antara Saiyan dan penumbuk bintang utara sangat bagus.

Aleckokutan

Ahli

Tidak pernah menyukai permainan mech di luar Zon Enders, dan ZOE2. . Berfikir Amored Core IV akan menjadi entri pertama saya ke dalam francais.

Oh, saya terlupa, saya suka maya, permainan dan soundtrack.
Lihat: https: // youTU.BE/O7V72IXMTH8?Si = V6GN3NS5YNKP-ZBC

Yurei

Ahli
Serangan ke atas Titan Wings of Freedom adalah def salah satu permainan mech terbaik di luar sana

Sekarang ini adalah perdebatan yang berbeza.

Falchion

Ahli

Titanfall 2 benar -benar berada di bahagian atas senarai saya. Rasanya sangat baik untuk memanggil di dalam mech anda dan kemudian terbang di sekitar peta yang meniup grunts.

Kesatria gelap

Ahli

Wil Frieve

Ahli

03-Aaliyah

Ahli

Ke dalam pelanggaran

Sial seseorang sudah memenangi utas; h

Beberapa permainan lain yang memberi kesan kepada saya:
Semangat Bangai-O, sangat mengagumkan untuk permainan DS, dan membuat saya menyesal melangkau DC.
.
Super Robot Taisen = siri crossover fanfiction anime terbaik di sekitar; p
Permainan Sakura Taisen adalah. Lebih banyak parodi penyayang siri drama yang lebih tua daripada permainan mecha yang ketat.

Ia agak seperti menipu, tetapi sebagai “mecha” tidak meliputi robot antromorfik secara eksklusif pada asalnya.

n3v0lcd.jpg

Bukan peminat kipas tetapi terdapat juga banyak VN, dari Nadesico di Saturnus ke MUV-LUV ?

GTACE

Ahli

Jangan tidur di Mechwarrior 5, Yaml atau Merctech 3 (akan datang) benar -benar menaikkan permainan itu ke peringkat seterusnya.

Malam

Ahli

Saya benar -benar mencintaimu!

Heavy Gear 1 dan 2 AR Dua permainan kegemaran saya sepanjang masa. Saya ingat dengan teliti mengkaji manual dengan semua butiran dan spesifikasi gear dan puak. Saya begitu ke dunia dan francais pada masa itu.
Sayang sekali bahawa francais pada dasarnya hilang dari wajah bumi

Bard

AVENGER

Saya teringat yang lain

Buat Nintendo Robo Custom Baru Anda Pengecutan Fucking! Dan buat ray 01 dimainkan dalam smash seterusnya juga goddamnit.

Coldsagging

Ahli
Titanfall 2 dan Zoe 2 adalah satu -satunya yang saya mainkan Saya fikir, peminat besar kedua -duanya.

Jakenbakin

Ahli

Saya datang sangat dekat dengan membeli permainan SD Gundam baru kerana ia dijual seperti $ 40 dengan sekumpulan DLC, tetapi selepas beberapa jam dengan demo meyakinkan diri saya untuk tidak mendapatkannya. Saya benar -benar mahukan Gundam Breaker 3, saya fikir, tetapi perlu menyiasatnya lebih banyak.

Sebagai seorang kanak -kanak kegemaran saya adalah Misi Depan 3 dan masa depan Cop LAPD, maka akhirnya Zon Enders (saya tahu orang seperti yang kedua yang paling tetapi sebagai remaja saya suka yang pertama untuk beberapa sebab). Sangat teruja untuk masuk ke teras perisai baru.

EDIT: Tidak percaya saya terlupa mengenai Chronicles Steambot! Permainan Berjalan. Edit 2: Oh dan 13 sentinel adalah permainan peringkat teratas sepanjang masa tetapi saya tidak bermaksud apa yang saya fikirkan ketika saya memikirkan permainan mech.

Permainan Mech Terbaik untuk Bermain Sebelum Perisai VI: Kebakaran Rubicon

Permainan Mech Terbaik untuk Bermain Sebelum Perisai VI: Kebakaran Rubicon

Core 6 Armored akan datang, dan akan datang tidak lama lagi. Bagi mereka yang hendak mech, anda mungkin tertanya -tanya apa permainan mech terbaik adalah bahawa anda boleh melompat ke dalam dalam masa yang sama. Lagipun, kesabaran mungkin menjadi kebajikan, tetapi dalam era moden ini kemudahan dan bilangan permainan yang menakutkan, kami mengatakan bahawa menunggu adalah untuk orang bodoh; anda mesti bermain permainan lain semasa anda menunggu.

Untuk membantu anda menjembatani jurang antara setiap kali anda membaca ini dan setiap kali anda boleh membeli Core 6 Armored, kami telah memutuskan untuk membuat senarai permainan mech terbaik yang boleh anda mainkan sekarang yang bukan dari ofsoftware. Sebaliknya, mechs ini semua menawarkan sesuatu yang sedikit berbeza, tetapi semuanya berpusat di sekitar, atau termasuk, mechs hebat untuk melompat dan digunakan untuk mengambil musuh. Atau menyampaikan pizza. Kita akan sampai.

MechWarrior 5: Mercenaries

MechWarrior 5: Mercenaries adalah entri paling terkini dalam siri ini, dan ia meletakkan anda di kasut juruterbang Mech yang melawan jalan mereka melalui planet yang berbeza, yang semuanya dipenuhi dengan mechs lain untuk menembak, bangunan untuk berjalan, dan kontrak ke lengkap. . Kami suka Co-op, kerana kami suka mempunyai rakan yang pasti nyata.

Ke dalam pelanggaran

Dari tindakan ke strategi, ke dalam pelanggaran itu hanya menjadi permainan roguelike yang benar -benar luar biasa yang juga penuh dengan mechs. Anda perlu membimbing kumpulan kecil anda melalui pelbagai pertempuran terhadap penceroboh asing, tetapi anda dapat melihat apa yang akan mereka lakukan setiap giliran. Ia kemudian ke strategi anda dan kebolehan pasukan anda untuk mencuba dan membuat mereka menyerang satu sama lain, menghalang mereka daripada merosakkan beberapa bandar yang tinggal, dan menjaga krew anda hidup. Sama ada anda gagal atau berjaya, anda kemudian pergi ke garis masa seterusnya untuk mengulangi proses itu lagi, walaupun dengan gear yang lebih baik.

13 sentinel: rim aegis

13 Sentinels: Aegis Rim adalah permainan pengembaraan yang luar biasa yang telah anda bermain melalui cerita yang sengit dan menyayat hati yang ditetapkan dalam versi alternatif garis masa kita sendiri di mana raksasa gergasi yang dipanggil Deimos menyerang Jepun. Anda dapat mengawal setiap 13 protagonis dan dapat belajar tentang mereka dan perjuangan mereka. Kemudian anda juga dapat melawan raksasa gergasi di mechs juga. Ini yang terbaik dari semua dunia.

M.A.S.S. Pembina

Jika idea anda tentang permainan mech yang sempurna adalah salah satu yang membolehkan anda menghabiskan berjam -jam untuk menyesuaikan 38 bahagian robot yang berbeza seperti yang anda inginkan, termasuk kerja cat juga, maka m.A.S.S. Pembina adalah permainan untuk anda. Permainan Akses Awal ini masih diusahakan, tetapi ia sudah menjadi salah satu permainan mech terbaik di luar sana untuk jumlah barangan yang anda boleh tweak seperti yang anda mahukan. Ini juga membolehkan anda mengacaukan senjata anda. Terdapat juga pertempuran, tetapi ia tidak begitu memuaskan. .

Angkatan Pertahanan Bumi 5

Angkatan Pertahanan Bumi 5 tidak semata -mata permainan mech, tetapi ia mempunyai mechs, dan itu semua alasan yang kita perlukan untuk membincangkannya. Antara empat kelas yang anda boleh menembak semut dan katak yang besar, adalah penyerang udara. The Raider Air dapat dilihat sebagai kelas sokongan, kerana ia cenderung menyerang melalui serangan udara, laser orbit, dan bahkan mempunyai barang penyembuhan. Ia juga mendapat akses kepada jumlah kenderaan terbesar walaupun, dan satu kategori keseluruhannya adalah mechs dengan campuran mortar senapang patah, flamethrowers, peluru berpandu, dan senapang mesin. Terdapat juga yang begitu besar sehingga musuh sebenarnya boleh memanjatnya, dan satu serangan secara eksklusif dengan serangan menumbuk hebat.

Pizza Titan Ultra

Permainan Mech Terbaik - Pizza Titan Ultra

Bagaimana jika bukannya melawan raksasa gergasi, anda hanya menggunakan mech untuk menyampaikan pizza sebaliknya? Nah, itulah yang anda lakukan di Pizza Titan Ultra, di mana mech anda yang disesuaikan mempunyai pizzeria di dada, dan semasa anda masuk ke dalam scuffle lama dengan cyborg jahat, anda juga dapat membawa kata pizza yang baik kepada semua orang yang anda temui. .

Riftbreaker

Permainan Mech Terbaik - The Riftbreaker

Akhirnya, kami mempunyai Riftbreaker. Ini adalah permainan tindakan survival asas. Yang pernah anda mainkan sebagai saintis/komander elit (mereka mungkin mempunyai ADHD) yang bekerja di dalam mech. Anda perlu meneroka kawasan di sekeliling anda, membina pangkalan untuk menjadikan diri anda selesa dan membolehkan anda melakukan penyelidikan, dan juga menembak, menggodam, dan memotong jalan anda melalui apa sahaja yang bergerak.

  • Tag
  • Teras Armored VI: Kebakaran Rubicon
  • Utama

10 permainan video mech terbaik

Suara Over: Aaron Kline Ditulis oleh: Aaron Kline
Hanya ada sesuatu yang istimewa mengenai permainan yang membiarkan penggunaan memusnahkan segala -galanya di jalan kita dengan mechs hebat. Untuk senarai ini, kami akan melihat permainan yang membolehkan kami melompat ke tempat duduk dan perintis gergasi mechs untuk menyelamatkan dunia dari bencana … atau hanya menimbulkan kekacauan. Senarai kami termasuk “ke dalam pelanggaran” (2018), “Zon Enders 2: The Runner Kedua” (2003), “Lost Planet: Extreme Condition” (2006), “Titanfall 2” (2018), dan banyak lagi!

Selamat datang ke Mojoplays, dan hari ini kami menghitung pilihan kami untuk 10 permainan mech terbaik. Untuk senarai ini, kami akan melihat permainan yang membolehkan kami melompat ke tempat duduk dan perintis gergasi mechs untuk menyelamatkan dunia dari bencana … atau hanya menderita malapetaka. Pastikan anda memberitahu kami tentang mana -mana permainan mech yang kami terlepas. Shoutout cepat ke “Hawken”, yang dikeluarkan pada tahun 2012 pemain mech ini vs permainan pemain adalah keseronokan gila pada pelancaran dan masih mempunyai komuniti bermain hingga ke hari ini.

“Lost Planet: Extreme Condition” (2006)

Ada sesuatu yang saya suka tentang salji dalam permainan, “Lost Planet” ditetapkan dalam dunia futuristik yang dilapisi dalam Whiteout kekal. Untuk terus hangat, kita harus mengeluarkan musuh -musuh di sekitar peta. Ia pelik, tetapi masuk akal dalam cerita. Permainan ini terdiri daripada dua jenis permainan, dengan kaki penembak orang ketiga yang begitu-begitu ketika datang ke kedalaman, tetapi anda mendapat cangkuk bergelut yang sejuk, dan bahagian mech atau saman penting. VSS ini boleh digunakan di beberapa bahagian, tetapi benar -benar dimainkan ketika anda mengambil bos. “Lost Planet” nampaknya dilupakan dalam beberapa hari kebelakangan ini, mungkin Capcom akan memberi kita pembuatan semula suatu hari nanti.

“Mechassault” (2002)

. “Mechassault” adalah salah satu permainan pertama untuk menggunakan Xbox Live dan mempunyai ciri -ciri yang masih kami gunakan hari ini seperti Deathmatch, Team Deathmatch, dan juga Hoard Like Mode yang dipanggil Mode Grinder. Walaupun “Mechassault” tidak tersesat jauh dari penembak orang ketiga yang biasa, inovasinya di sisi multiplayer perkara dan menggilapnya sebagai salah satu permainan mech terbaik.

“Ribut Logam” (1991)

Permainan tertua dalam senarai, “Ribut Metal” telah mendapat sedikit kultus berikut, bahkan mendapat pelepasan semula moden dari retro-bit dengan angka penembak M-308 dan pembiakan NES Cart. Apa yang menjadikan permainan ini hebat? Nah, ini adalah permainan NES klasik yang mempunyai keseimbangan kesukaran yang sempurna. “Storm Metal” adalah platformer tindakan penggulungan sampingan dengan gimmick kerana anda sebenarnya tidak mengawal mech ketika datang ke platforming. Cukup tekan ke atas atau ke bawah untuk mengawal graviti dan mech anda akan melakukan kerosakan di tanah atau siling. Sekiranya anda seorang pemungut “ribut logam” adalah salah satu grails suci, walaupun anda lebih baik bersedia untuk mendapatkan garpu melalui wang tunai.

“Zon Enders 2: The Runner Kedua” (2003)

Apa yang perlu dikatakan mengenai “Zon Enders 2?”Mari kita mulakan dengan, ini adalah permainan mech yang diarahkan oleh Hideo Kojima, jadi ia cantik bonkers. “Zon Enders 2” mengambil beberapa kesalahan permainan pertama yang dimiliki dan disetrika semuanya. Pertempuran jauh lebih cepat, dengan set kebolehan yang lebih besar dan lebih banyak jenis musuh. Walaupun permainan tidak dijual dengan baik, kami mungkin mendapat permainan ketiga dalam siri ini kerana ia berada di peringkat awal pembangunan, tetapi akhirnya dibatalkan. “Zon Enders 2” juga menyaksikan 2 siaran semula, satu dengan “Zon Koleksi HD Enders” dan dengan “Zon Enders 2: The Runner Mars ke-2” yang memanfaatkan PlayStation VR.

“Armored Core 2” (2000)

Bagaimana kita boleh mempunyai senarai mengenai mechs dan tidak memasukkan permainan dari siri “Core Armored”? Dan permainan apa yang lebih baik untuk dimasukkan ke dalam senarai daripada “Core Armored 2”. Tidak Terbuka Dunia, tetapi Tahap Terbuka, “Armored Core 2” membenarkan pemain menangani misi bagaimana mereka berharap. Ketika datang ke beban mechs anda, anda mempunyai banyak pilihan penyesuaian, dengan beberapa kaveat. Anda perlu menonton berat badan dan kuasa anda, kami mahu mech ini menjadi cahaya di kakinya dan tidak dibuang oleh senjata terbesar di dunia. Benar -benar mana -mana permainan “teras teras” boleh dianggap sebagai permainan mech yang hebat, jadi tidak kira apa yang anda mainkan anda akan melayan.

“Xenoblade Chronicles 3” (2022)

Saya yakin anda tidak mengharapkan “Xenoblade Chronicles 3” berada dalam senarai, ya? Bagi orang yang tidak biasa dengan siri “Xenoblade”, mereka mungkin tidak tahu bahawa mechs adalah sebahagian besar identitinya. Pada pandangan pertama permainan kelihatan seperti tindakan RPG, dan sementara itu benar, mechs adalah elemen penting. Tidak banyak perubahan ketika datang ke pertempuran mech sebenar, ia masih gaya permainan yang sama. Mereka mungkin tidak begitu menonjol berbanding dengan banyak musuh yang anda hadapi sepanjang cerita, tetapi kami masih dapat melepaskannya dan lelaki itu menyeronokkan!

“Misi Depan 3” (1999)

Ansuran ketiga dalam permainan Mech Tactical yang menakjubkan, “Front Mission 3” mengambil beberapa elemen dari dua perlawanan pertama dan meningkatkan kiri untuk menukar permainan. Walaupun “Misi Depan 3” masih merupakan permainan strategi taktikal, ia bersandar pada elemen RPG. Walaupun ia masih mengikuti aliran penyertaan sebelumnya – kemajuan melalui misi, menonton cutscene, dan kemenangan. Ini jenis salah satu situasi “jika tidak pecah tidak membetulkannya”. Sekarang hanya jika kita boleh mendapatkan lebih banyak permainan “misi depan”, kita memerlukan ’em!

“Batalion Keluli” (2002)

Ini mesti menjadi mech paling tegar yang pernah, betul? Maksud saya, permainan ini memerlukan pengawal yang sangat besar dengan banyak butang dan suis. “Batalion Steel” adalah apa yang simulator mech akan, jika mechs gergasi adalah nyata. Ia mengambil segala -galanya ke peringkat seterusnya, dan bukan hanya dengan kawalan. Anda perlu melakukan perkara -perkara kecil seperti menggunakan wipers untuk mengeluarkan lumpur dari mech anda, dan jika ia akan meletup, anda perlu mengeluarkan, kerana kegagalan berbuat demikian akan membunuh juruterbang anda dan memadamkan simpanan anda. Malangnya permainan terakhir yang kami dapat untuk “Batalion Steel” adalah permainan Xbox Kinect dan ia mengerikan. Ia akan menjadi sejuk untuk melihat “Batalion Steel ” datang ke alat dengar VR untuk Total Rendaman. .

“Ke dalam pelanggaran” (2018)

Bagaimana permainan mech indie sedikit begitu bagus? “Ke Pelanggaran” adalah satu lagi permainan mech strategi. Kemanusiaan diserang oleh raksasa gergasi dan menyelamatkan umat manusia yang kita harus melompat ke – apa lagi – robot gergasi. Pemain dapat mengawal tiga mechs pada satu masa untuk menyelesaikan objektif dalam bilangan giliran yang ditetapkan. Walaupun kebanyakan permainan dalam genre dapat dimenangi dengan hanya menguasai musuh, “ke dalam pelanggaran” tidak dapat dimenangi dengan cara itu. Strategi Benar mesti dipamerkan di sini, bukan kekerasan.

“Titanfall 2” (2018)

Bukan sahaja “Titanfall 2” salah satu yang terbaik jika bukan permainan mech terbaik, ia juga merupakan salah satu penembak moden terbaik. “Titanfall 2” mengambil permainan pistol yang hebat dan pergerakan permainan pertama memberi kami dan menambah cerita yang lebih berkesan mengenai ikatan antara juruterbang dan mechnya. Selama bertahun -tahun “Titanfall 2” telah menjadi klasik kultus terutamanya disebabkan oleh tarikh pelepasan yang ingin tahu, yang dikeluarkan antara dua juggernauts genre dengan “Battlefield 1” dan “Call of Duty: Infinite Warfare”. Malangnya nampaknya “Titanfall” akan kekal sebagai klasik kultus kerana nampaknya kita kemungkinan besar tidak akan mendapat entri ketiga.