? | Den of Geek, semua yang kita tahu mengenai World of Warcraft: Dragonflight | PC Gamer

Yup, anda boleh bermain sebagai naga dalam pengembangan wow seterusnya. Dracthyr mempunyai bentuk draconic dan bentuk humanoid, yang mana anda boleh menyesuaikan diri apabila mencipta watak Dracthyr anda.

WOW Waktu Pelepasan Dragonflight: Bilakah pengembangan akan dimainkan?

Dragonflight boleh menjadi pengembangan World of Warcraft yang anda tunggu, tetapi berapa lama lagi anda perlu menunggu untuk memainkannya?

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

World of Warcraft masa pelepasan Dragonflight

. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai siasatan di sini.

S Captair . Captair .

World of Warcraft: Dragonflight . Walaupun bahagian pengembangan telah dikeluarkan melalui kemas kini pra-patch, anda tidak akan dapat mengakses Captair. Walaupun begitu, beberapa ciri (seperti tahap serbuan tertentu) tidak akan dikeluarkan sehingga tarikh kemudian. !

Seperti yang baru -baru ini Wow tradisi, Captair akan mematuhi jadual pelepasan global. Tidak seperti beberapa siaran utama baru -baru ini, ini bermakna semua orang akan dapat bermain Captair kira -kira pada masa yang sama (walaupun perbezaan semulajadi di zon waktu antara wilayah). Dengan kata lain, jangan cuba menukar lokasi anda untuk bermain permainan awal. Ia tidak akan berfungsi dalam kes ini.

CaptairMasa pelepasan global yang dijadualkan pada masa ini:

.. (28 November)

Eropah (CET)

12:00 a.. (29 November)

Taiwan (CST)

7:00 a.m. (29 November)

Korea (KST)

8:00 a.m.

ANZ (AEDT)

10:00 a..

11:00 p.m. (28 November)

CaptairMasa pelepasan global yang dijadualkan pada masa ini (termasuk maklumat mengenai kawasan tambahan). .

World of Warcraft ciri-ciri. Khususnya, anda akan dapat mencipta Dracthyr (perlumbaan baru permainan), meneroka jangkauan yang dilarang (zon permulaan Dracthyr), bermain dengan sistem pokok kemahiran yang dirombak, dan banyak lagi. Sebaik sahaja pengembangan itu dilepaskan dengan betul, walaupun, anda akan dapat memukul topi tahap baru pengembangan (tahap 70), cuba beberapa kemahiran baru permainan, meneroka semua penjara bawah tanah/bos/kawasan baru, dan umumnya mengambil bahagian dalam semua kandungan yang anda harapkan dapat dilihat dalam a Wow pengembangan.

Manakala . Kemas kini yang dikatakan termasuk keupayaan lama ditunggu-tunggu untuk menyesuaikan sepenuhnya UI permainan tanpa mod dan keupayaan untuk bermain sebagai ahli sihir, imam, atau penyangak dari mana-mana bangsa. Sudah tentu, janji CaptairSistem terbang yang diperluas sudah mempunyai beberapa peminat yang bermimpi mencipta masa ketika tindakan mudah meneroka Azeroth terasa lebih besar daripada yang telah dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Akhirnya, itulah yang membuat Captair . Ia mempunyai kombinasi idea -idea besar yang menarik dan kemas kini yang diperlukan yang sudah terasa sedikit lebih kohesif daripada pengembangan sebelumnya. Wow , .

Ada peluang yang sangat baik bahawa Kejayaan dan kegagalan dapat membantu membentuk semula permainan dalam jangka pendek dan jangka panjang. Peminat yang membaiki kandungan baru yang mereka datang untuk mengidam sebanyak tangki yang tahu di mana untuk berdiri semasa serbuan.

.

World of Warcraft: Dragonflight

 • Dracthyr
 • Profesion yang dikemas kini
 • Pokok bakat dan pembaikan UI
 • Gabungan Perlumbaan/Kelas Baru
 • Permainan tamat

. . Kami akan menuju ke tanah air naga, di mana kedua-dua Perikatan dan Gerombolan akan menghadapi beberapa misteri kuno yang baru dibangkitkan.

. Terdapat banyak maklumat mengenai pengembangan seterusnya untuk dilalui, dari kawasan baru, kaum, kemas kini antara muka, dan perubahan sistem bakat. Jadi jika anda sudah bersedia, inilah yang kita tahu mengenai World of Warcraft: Dragonflight setakat ini.

?

World of Warcraft: Dragonflight ditetapkan untuk dibebaskan pada 28 November 2022 Dan anda boleh pengembangan sekarang.

Tarikh pelepasan pra-patah capai juga telah diumumkan dan akan dipecah menjadi dua fasa. 25 Oktober , .

#Dragonflight Tiba November 28 ✨ 50% XP Buff Bermula 4 Okt Raid Membuka 13 Disember: https: // t..Twitter.com/ogmv0hufu8september 29, 2022

Adakah terdapat wow: beta dragonflight?

Ya, fasa ujian capon beralih dari alpha ke fasa beta pada awal bulan September. .

Apabila pada mulanya diumumkan bahawa Dragonflight dijadualkan untuk pelepasan 2022, terdapat beberapa kebimbangan sehingga sampai ke tahap itu, tidak ada tanda -tanda ujian Alpha. . Sekarang bahawa Alpha telah selesai dan beta sedang dijalankan, semuanya kelihatan berada di landasan untuk dibebaskan pada bulan November.

Fakta Cepat di Wow: Dragonflight

 • Cap tahap:
 • Perlumbaan yang boleh dimainkan baru:
 • Gunung Baru: Juga naga
 • Empat zon baru, satu zon starter baru
 • HUD Rework, Sistem Bakat Baru, Kemas Kini Profesion
 • Kombinasi bangsa/kelas baru

Dracthyr

Race Dragon yang boleh dimainkan baru Wow juga kelasnya sendiri

Cari Kepulauan Naga

. Dracthyr mempunyai bentuk draconic dan bentuk humanoid, yang mana anda boleh menyesuaikan diri apabila mencipta watak Dracthyr anda.

. . .

Mereka mengalami serangan fizikal yang serius seperti terbang di atas kepala dengan nafas naga, melepaskan angin dengan sayap mereka, dan juga kebolehan ajaib mereka yang memberi tumpuan kepada DPS berisiko atau penyembuhan.

Berikut adalah beberapa butiran Dracthyr yang lain:

 • Dracthyr bermula pada tahap 58.
 • .
 • .
 • Dua pengkhususan; DPS jarak pertengahan dan penyembuh.

Wow: Zon dan Kisah Baru Dragonflight

. Ia dibahagikan kepada empat zon baru: Waking Shores, Ohn’ahran Plains, Azure Span, dan Thaldraszus kuno, rumah ibu kota baru Valdrakken.

. Semasa aliran mendedahkan, Blizzard menjelaskan bahawa Kepulauan Naga adalah pusat Kerajaan Naga ketika dunia baru. Lama dahulu, Sundering of Azaroth ke benuanya menghantar sihir ke dalam keadaan tidak aktif yang memaksa Dragonkind meninggalkan Kepulauan di belakang. Tidak ada mata untuk meneka bahawa tenaga naga unsur tidak tinggal lebih lama lagi.

Sebagai tambahan kepada naga sendiri, terdapat beberapa perlumbaan manusia lain yang akan anda jalani di Kepulauan. Djaradin elemen separuh giant adalah musuh lama naga. Tuskarr seperti walrus juga membuat penampilan kembali. Blizzard juga menyebut tamadun lama Centaurs yang tinggal di Kepulauan.

Dragonriding kelihatan lebih baik daripada terbang

Dragonflight adalah Betul ke dalam naga, begitu banyak sehingga anda tidak dapat bermain sebagai satu. . .

. “Kami telah bercakap tentang falsafah tentang apa yang harus menjadi perkembangan khusus karakter, apa yang harus menjadi perkembangan yang anda, manusia di belakang papan kekunci, membuat di seluruh akaun anda. . .

Tidak seperti penerbangan seperti yang ada di WOW setakat ini, Dragonriding sedikit lebih terlibat. .

. Keupayaan untuk terbang biasanya hanya diperolehi melalui pengembangan dan berpagar di belakang satu set pencapaian tertentu. Walaupun perkara yang sama akan berlaku untuk Dragonflight, Dragonriding bermakna anda tidak perlu bergantung kepada pergi ke mana -mana dengan berjalan kaki sehingga berlaku.

Profesi akan dirombak untuk pengembangan baru. Blizzard telah terperinci mengenai sistem baru di sini -tetapi saya akan mengatasi beberapa perubahan yang paling ketara.

Akan membolehkan anda membuat pesanan untuk apa-apa barang yang boleh dibuat dalam “antara muka seperti lelongan”. Ini pada dasarnya bermaksud bahawa anda akan dapat menyesuaikan item dengan keinginan anda dengan reagen yang anda pilih tetapi dapatkan orang lain untuk membuatnya untuk anda. Perancang yang mengambil pesanan ini akan mendapat komisen kecil untuk kerja mereka.

Pengkhususan membolehkan anda memberi tumpuan kepada bidang tertentu bidang pilihan anda. Tidak banyak butiran telah dikongsi tentang bagaimana ini akan berfungsi tetapi kedengarannya sama dengan pengkhususan sistem lama, seperti terpilih antara kejuruteraan goblin dan gnomish.

Akan menawarkan empat cara baru untuk menjadikan kerajinan anda lebih cekap, dan anda akan dapat melengkapkan gear untuk mendapatkan bonus mereka.

 • Inspirasi: Anda mempunyai peluang x% untuk diilhamkan, membuat resipi ini dengan kemahiran tambahan.
 • Kepintaran: Anda mempunyai peluang x% untuk menggunakan reagen yang lebih sedikit seperti bijih.
 • Multicraft: . Hanya berfungsi pada resipi untuk item stackable.
 • Kelajuan kerajinan: Kerajinan adalah x% lebih cepat.

Kualiti juga diperkenalkan kepada profesion. Barang -barang yang dibuat, termasuk bahan habis, akan mempunyai lima tahap kualiti baru dan ini akan ditentukan oleh kualiti bahan yang digunakan, serta statistik kerajinan dan tahap kemahiran anda. Untuk gear, kualiti yang lebih tinggi bermaksud tahap item yang lebih tinggi manakala bahan habis akan mempunyai tempoh yang lebih lama atau lebih banyak caj.

.

Slot Beg Profesion Dragonflight Baru

Kami telah menyebut bahawa profesion mendapat baik pulih, jadi anda memerlukan banyak ruang untuk menyimpan bahan -bahan kerajinan yang berbeza, terutama sekarang anda akan berurusan dengan kualiti yang berbeza.

“Fikirkan seperti tab Bank Reagen, kembali ke bank peribadi anda di bandar,” kata Ion Hazzikostas dalam wawancara baru -baru ini. . . Tolong jangan beri saya lebih banyak sampah untuk dimasukkan ke dalam beg saya.””

. . “Tidak semestinya tidak berkesudahan, tetapi niatnya adalah: besar,” kata Hazzikostas.

. Sekarang, anda dapat memilih enam bakat untuk pengkhususan anda, dengan pilihan tiga untuk setiap baris. .

. .