Death Stranding: Episode 13 S Membuat Keputusan, Dan Bawa Ini Untuk Akhir Dijelaskan |, Death Stranding Ending Dijelaskan – Apa cerita tentang dan apa maksudnya | Gamesradar

Death Stranding Ending dijelaskan – Apa kisahnya dan apa maksudnya

Entiti kepupusan memberi sam dua pilihan. Duduk di sini dan tonton dunia membakar atau memotong entiti kepupusan longgar dari pantai dan mencegah pelindung terakhir dari berlaku sekarang – tanpa mengira apa yang anda lakukan, ia menjelaskan, kepupusan keenam tidak dapat dielakkan dan “manusia akan hidup untuk mati hari yang lain.”

Death Stranding: Episode 13 membuat keputusan, dan bawa ini ke akhir yang dijelaskan

Death Stranding Episode 13: Sam Strand adalah episod cerita-cerita yang merupakan sebahagian daripada permainan yang berakhir, dan diikuti dari episod 12 dan bos terakhir.

Buat keputusan, dan bawa ini berakhir Objektif, yang merupakan satu -satunya titik interaksi yang benar -benar bermakna dalam episod.

.

.

Anda diberi pistol dengan enam pusingan. Menembak ini di Amelie tidak melakukan apa -apa, dan jika dia terlalu jauh ke dalam air, penyebaran terakhir akan menendang. Sekiranya ini berlaku dan anda gagal, anda diberitahu untuk ‘berhubung lagi’.

Untuk maju, anda perlu mengabaikan pistol sama sekali. .

. Berbuat demikian akan memulakan cutscene.

.

Selepas cutscene, anda akan berada di pantai sahaja, dengan beberapa kredit bergolek. Berjalan -jalan dan selepas banyak nama, Sam akan berhenti di pantai untuk cutscene yang lain. Sekiranya tiada apa yang berlaku selepas kredit hilang, mula bergerak semula dan perbualan seterusnya harus ditendang.

Esok ada di tangan kita – sekali lagi! Ketahui mengenai ciri-ciri baru Cut Director, termasuk misi cerita baru, mod perlumbaan, misi separuh hayat dan cara memindahkan simpanan ke PS5. Walkthrough Stranding utama kami menggariskan bagaimana untuk bermain melalui cerita, termasuk misi episod 3, peranti termonuklear kecil dan bagaimana untuk mencari cara untuk mengubah minda Lockne semasa anda bermain, anda boleh mencari lokasi cip memori, belajar bagaimana kematian mencatatkan kerja multiplayer.

Selepas kredit dan kad tajuk muncul, pergi ke pantai, di mana terdapat angka terapung di udara.

Sekarang teruskan menonton untuk memulakan episod 14.

Anda juga akan menerima beberapa ganjaran untuk melengkapkan episod ini, termasuk The Die-Hardman: Menggalakkan Hologram, Die-Hardman: Prideful Hologram, Deadman: Mengagumi Hologram, Amelie: Hologram Hurogram, Amelie: Beckoning Hologram dan Akhirnya, The Deadman: Hologram yang bersangkutan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Blockbuster Ikut
  • Death Stranding ikut
  • Death Stranding: Pemotongan Pengarah Ikut
  • PC Ikut
  • PS4 Ikuti
  • PS5 Ikuti
  • Fiksyen sains mengikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Logo Eurogamer.net

Beli barang dengan glob pada mereka

Dan barangan Eurogamer yang indah di kedai rasmi kami!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns and Video Games sejak tahun 1999.

Eurogamer.bersih dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.

Death Stranding Ending dijelaskan – Apa kisahnya dan apa maksudnya

Bagaimana pemotongan pengarah kematian dan adakah ia masuk akal?

Terdapat banyak untuk membongkar kematian yang berakhir, dan jika anda menyelesaikan pemotongan pengarah, anda mungkin mahukan jawapan. Permainan berakhir pergi ke beberapa tempat yang pelik dan kesimpulannya benar -benar memerlukan sedikit penjelasan untuk beberapa saat lagi di luar sana. Ada yang tidak masuk akal, dan beberapa hanya berfungsi jika anda mencatat beberapa kematian yang lebih mendalam. Ia banyak, pada dasarnya, jadi jika anda hanya mahukan kematian yang berakhir dengan kematian, kami dapat membantu anda memberi anda rehat otak.

Dalam panduan ini, kita akan merosakkan kematian yang berakhir secara bertahap, dari episod 11 seterusnya dan menerangkan segala -galanya sehingga episod 14. Kerana, ya, dalam gaya Kojima yang benar, berakhirnya seketika. Bukan orang yang bermula larut malam jika anda merancang untuk tidur – ia mudah berlangsung sekitar dua jam. Kebanyakannya masuk akal, walaupun anda perlu menggantung ketidakpercayaan untuk membuat beberapa perkara berfungsi tetapi mungkin sedikit kurang mengelirukan daripada beberapa kesimpulan permainan metal gear yang lebih besar. Oleh itu, bacalah penjelasan ini untuk mengakhiri kematian dan semoga semuanya akan disatukan.

Jelas spoiler besar di hadapan.

Episod 11: Clifford Unger

Selepas mengalahkan Higgs dan belajar bahawa Amelie adalah entiti kepupusan (lebih banyak lagi pada masa itu) Sam disedut di dalam vorteks ribut supercell dan disimpan di Vietnam (ini adalah pantai/kehidupan akhirat Clifford Unger, yang dibina dari pantai -pantai yang dikongsi bersama -sama perang). Selepas perjuangan lain, anda akan melumpuhkan Clifford yang akan cuba mengambil BB, mengatakan bahawa “kami keluar dari sini.”

Sam teori bahawa Cliff adalah bapa BB. Cliff akhirnya menangani Sam, mengatakan “Mereka memberitahu saya nama anda Sam Porter, tetapi nama anda Sam Bridges, Jambatan Saya ke Masa Depan. Anda membawa orang bersama, anda jambatan mereka ke masa depan.”Ingatlah itu untuk kemudian, penting. Dia kemudian memberikan Sam dengan tag anjingnya, yang Sam melekat pada BB.

Ingatlah bahawa sepanjang permainan kami telah menetas BB kenangan BB dari Cliff dan diberi pengetahuan bahawa terdapat eksperimen yang tidak beretika yang dijalankan oleh Presiden Bridget Strand untuk mencipta bayi jambatan untuk mencuba dan memahami BTS yang timbul dari kematian. Dalam pemotretan ini, kami juga melihat seorang pendeta yang tidak dikenali yang cuba membantu Cliff Save BB dan isterinya yang koma.

Sam mendarat di dunia nyata dan di bilik persendirian dan memberitahu Deadman bahawa dia menganggap BBnya, bahawa dia memanggil Lou, adalah anak Cliff. Deadman menyatakan bahawa ini mustahil kerana Cliff akan terlalu tua untuk itu. Dia kemudian menunjukkan Sam video die-hardman “untuk mata jambatan sahaja” di mana dia menunjukkan bahawa tiada siapa yang bertemu Amelie secara peribadi. Kaunter sam ini menyatakan bahawa dia menyentuhnya dan bertemu dengannya banyak ketika dia masih kecil. Deadman mengatakan bahawa ini betul, tetapi mesyuarat berlangsung di pantai Amelie, bukan dunia nyata.

Amelie dilahirkan di pantai (versi Death Stranding dari kehidupan akhirat peribadi, ingat). Jiwa atau ha beliau kekal di sana sementara badan fizikalnya, ka, datang ke dunia nyata. Ini bermakna dia menghabiskan masa kecilnya di hospital sebelum belajar melompat antara kehidupan akhirat dan dunia sebenar ketika berusia 20 -an. Die-hardman kemudian menyampaikan bahawa Bridget didiagnosis dengan kanser rahim pada usia 20-an dan oleh itu tidak boleh mempunyai anak-anak, jadi Amelie tidak boleh menjadi anak perempuannya kerana permainan itu membuat kami percaya.

Die-Hardman kemudian mendakwa bahawa pemisahan Amelie/Bridget mestilah penyebab kematian dan menerima jemputan dari dia ke pantainya. Dia membawa pistol dengannya, dimuatkan dengan pusingan hematik yang dibuat dari darah anti-BT Sam yang menghubungkan trio. Ini membolehkan dia membawanya ke pantai dan cuba membunuhnya (biasanya anda dilucutkan barang semasa anda melompat.) Rakaman hologram ini sebenarnya berlaku sebelum ini, dan menjelaskan, adegan di mana kita melihat Clifford bangkit dari pantai dan menyambut Bridget dan mati-matian.

Episod 12: Jambatan

Sam rapuh apa yang dikatakannya kepada Higgs: bahawa kekosongan pengganas, dan merancang untuk memanggil peristiwa kepupusan yang lain – dalam hal ini Terakhir Stranding, merujuk kepada strandings kematian sebelumnya yang direkodkan dalam rekod fosil dan lukisan gua seperti yang disebutkan oleh Heartman – adalah idea Amelie. Higgs terperangkap dalam daya tarikan kuasa BT-Controlling Amelie, rosak dan berubah menjadi ejen kepupusan (lebih banyak lagi yang kemudian!)

Fragile kemudian mendedahkan anak patung patah yang digunakan oleh Higgs untuk menghubungkannya ke Amelie dan pantainya. Kami telah melihat anak patung ini sebelum ini, digunakan oleh mati-keras untuk sampai ke pantai Amelie dan bertaburan di seluruh Mimpi Buruk Perang Pantai Cliff. Fikirkan anak patung itu sebagai peranti kawalan minda yang digunakan oleh Amelie untuk merosakkan Higgs, Cliff dan Die-Hardman. BB sementara.

Sam kembali ke ICU di Capital Knot City dan mendapati seluruh pasukan kembali bersama. Heartman memotong untuk mengatakan bahawa pantai Amelie berada di atas semua bentuk akhirat yang lain. Pantainya adalah jantung akhirat yang mengepam darah melalui pantai lain yang bertindak seperti kapilari. Dia pada dasarnya adalah dewi akhirat.

Sam memutuskan untuk melihat Amelie dan cuba membicarakannya dari serangan terakhir. Dia mesti membunuhnya jika dia tidak akan melihat alasan, tetapi itu bermakna Sam akan terkandas di luar dunia selama -lamanya. Sam kemudian menyampaikan ucapan emosi tentang bagaimana keadaan emosi dan misanthropic dia berada di permulaan permainan (kita belajar mengapa kemudian) dan bagaimana rakan -rakan barunya membuatnya percaya. Dia menyerahkan BB ke Geng Jambatan dan melompat ke Pantai Amelie.

Dalam kilas balik kita melihat Amelie memungut Sam Bayi dan mengayuhnya – dia mengatakan dia akan membantu dia pulang melalui kuasa penghantaran baliknya. Baby Sam tenggelam ke dalam jahitan dan sekarang kita tahu di mana Sam mendapat kemampuannya untuk kembali dari kematian.

Episod 13: Sam Strand

Sam dewasa bangun di pantai Amelie, nexus of the afterlife. Bridget mengesahkan kepada Sam bahawa Amelie, anak perempuannya, tidak wujud di dunia fizikal. (Inilah sebabnya dia memakai topeng, itu memalukan rahsia.) Amelie dan Bridget adalah kedua -dua bahagian orang yang sama – pada dasarnya, tidak ada nama yang penting. Identiti sebenar Amelie/Bridget adalah entiti kepupusan, penumpang azab yang tujuannya adalah untuk mengantar kepupusan massa baru.

Entiti kepupusan menjelaskan bahawa dalam menghubungkan Amerika, Sam menghubungkan setiap prepper dan stesen (dan dengan itu, setiap jiwa di Amerika) ke pantai ‘tuan’ nya, membolehkan peristiwa kepupusan. Ini adalah matlamat sepanjang masa. Sam dapat menghalang pelindung terakhir dari berlaku dengan memutuskan hubungannya dengan entiti kepupusan, tetapi dia mencintainya, yang membuat pilihan sukar baginya – satu tuhan kematian ghaib, atau semua kehidupan di planet ini.

Entiti kepupusan memberi sam dua pilihan. Duduk di sini dan tonton dunia membakar atau memotong entiti kepupusan longgar dari pantai dan mencegah pelindung terakhir dari berlaku sekarang – tanpa mengira apa yang anda lakukan, ia menjelaskan, kepupusan keenam tidak dapat dielakkan dan “manusia akan hidup untuk mati hari yang lain.”

Entiti Kepupusan Notis Dreamcatcher Sam bahawa dia memberinya dan memberinya pistol. “Tarik tali atau potong noose, tetapi apa sahaja yang anda lakukan, jangan ragu.”Anda tidak boleh berbuat apa -apa, atau mencuba dan menembak entiti kepupusan di sini tetapi tidak melakukan apa -apa. .

. Entiti kepupusan sama seperti keliru – mereka tidak meminta ini, dan sentiasa diseksa dengan visi akhir kerana fakta bahawa mereka tidak wujud dalam lingkungan masa semula jadi dan ruang di pantai mereka. Seperti yang mereka perhatikan “Saya bukan garis, tetapi satu mata.”Entiti kepupusan begitu marah dan kecewa dengan mimpi buruk yang menghantui kepupusan manusia yang mereka telah cuba untuk datang ke dunia nyata dan menamatkannya dengan menghubungkan rangkaian kiral dan membuka pintu gerbang – matlamat mereka pada akhir hari, ke pelabuhan peristiwa kepupusan.

Sam, bagaimanapun, pada dasarnya menyelamatkan dunia dari pelindung terakhir dengan membawa orang bersama dalam ekspedisi beliau, hidup satu hari pada satu masa dan berterusan dan menyesuaikan diri untuk berubah: terhadap semua kemungkinan dia menjadi perwujudan semangat manusia yang tidak dapat dihalang untuk bertahan. Oleh kerana usaha Sam, dia membuat entiti kepupusan percaya keindahan semangat manusia. Sejak kelahiran EE terperangkap dalam purgatori dan walaupun terdesak untuk merasakan emosi, membentuk hubungan dan memberi cinta, mereka tidak pernah dibenarkan membuat hubungan manusia. EE yakin dengan usaha Sam untuk berhenti berjuang dan tinggal di pantai untuk menangguhkan yang tidak mungkin untuk menghentikan kepupusan massa. “Kepupusan bukan sekadar berakhir, ini peluang,” ia menyatakan merujuk kepada semua kehidupan yang berlaku selepas lima peristiwa sebelumnya. Implikasinya adalah bahawa lima angka di langit yang pernah kita lihat dalam treler dan dalam permainan adalah ‘Big Five’ yang berlaku sebelum ini bahawa entiti Kepupusan Amelie/Bridget.

Sam bangun di pantai sendiri. Ketika Sam berjalan di Purgatory, EE cuba menjelaskan alasan mereka. . Bridget semakin tua di dunia nyata seperti yang sepatutnya, sementara Amelie bangun di pantai, oleh itu mengapa dia tidak pernah berumur dan mengapa ia layak untuk mempercayai bahawa dia adalah anak perempuan Bridget. ‘Ame’ adalah bahasa Perancis untuk jiwa, jadi entiti kepupusan datang dengan nama Amelie – “A Soul itu kebohongan.”

Sebaik sahaja Amelie menyedari bahawa pantainya adalah hubungan dunia yang mati, dia mengejar pengetahuan 4.6 bilion tahun sejarah biologi yang diikat di sini dan berusaha membina rangkaian kiral di dunia nyata melalui Bridget untuk mencuba dan memahami perkara. Kerana hakikat bahawa tidak ada konsep masa di pantainya, simulasi dilakukan dalam sekejap dan semua maklumat yang hilang dapat ditebus.

Malangnya kekosongan mula berlaku (Stranding Death berlaku, lebih lanjut mengenai mengapa kemudian) jadi dia mula bergegas untuk menyelesaikan rangkaian dan melihat ke dalam bayi jambatan kerana terdesak untuk memahami mengapa lima peristiwa kepupusan terakhir berlaku dan bagaimana entiti kepupusan wujud sehingga dia dapat mungkin menentang bijirin dan tidak mengakhiri dunia.

Bridget/Amelie pada dasarnya adalah entiti kepupusan yang memberontak yang memilih laluan mulia dan bertanya soalan mengenai peranannya dalam kehidupan, jadi apabila bentuk fizikalnya (Bridget) meninggal dunia, dia mendapat Sam untuk menyelesaikan rangkaian supaya mereka dapat menjawab soalan -soalan ini dan diharapkan berhenti akhir dunia.

Malangnya, kebenarannya adalah bahawa alam semesta sentiasa berusaha untuk mengembalikan kita kepada apa -apa dengan peristiwa kepupusan. Lagipun, penciptaannya melalui Big Bang hanya satu kebetulan besar -besaran. Dia belajar ini dan memutuskan bahawa dia juga boleh mendapatkannya, dan menolak Sam untuk menyambungkan segala -galanya di dalamnya sehingga dia dapat membawa.

Walau bagaimanapun, Sam membuatnya sedar dengan ekspedisi Jambatan Kedua bahawa kepupusan memaksa kehidupan untuk menentang serangan berterusan alam semesta terhadap penderitaan. Semangat manusia tidak pernah menyerahkan diri dan selalu mencari jalan untuk bertahan dan bertahan, oleh itu “kepupusan adalah peluang.

Dia kemudian merujuk kepada situasi di mana dia menembak dua peluru dari pistol penting yang disebutkan di atas dan dia membuat kesilapan. Kilas balik menunjukkan dia melakukan sesuatu kepada Sam dalam bentuk janin dan menghantarnya pulang, menyelamatkannya dari kematian di pantainya dan memberinya kuasa khasnya. Dia melakukannya untuk mencuba dan membetulkan kesilapan yang disebutkan di atas, namun dengan berbuat demikian, dia mencipta kematian. Dia mengganggu proses kematian semula jadi, yang bermaksud bahawa orang tidak akan mati secara semula jadi di dunia nyata. BTS menggunakan pembukaan yang dibuatnya untuk Sam untuk kembali ke dunia yang hidup – mereka kemudian menyebabkan kekacauan, memakan orang mati dan membuat kekosongan letupan. EE terpaksa menunggu dan menonton akhir dunia, tetapi sebaliknya memilih untuk menamatkannya dengan cepat. Walau bagaimanapun untuk mencetuskan pelindung terakhir mereka terpaksa mempunyai Sam di pihak mereka – masalah yang mereka buat.

Sam, terperangkap di pantai sendiri, menembak dirinya dengan pistol penting tetapi tidak api. EE menyebut bahawa dia membawa Cliff dan Sam kembali bersama, dan dia kemudian menyambung semula dengan yang hidup. Krew Jambatan menggunakan revolver dan satu set quipu yang dibuat dari DNA Bridget untuk mencari Sam di sisi lain dan dia dipulangkan di dunia yang hidup.

Episod 13.

Kembali ke dunia nyata, mati-keras menjadi presiden baru UCA dan bersumpah untuk memecahkan dinding dan topeng antara rakyat, menetapkan masyarakat yang dibahagikan sekarang. Deadman mengatakan bahawa isteri Cliff dipanggil Lisa Bridges … nama terakhir Sam dan nama projek sambungan rangkaian. Dia juga menyatakan bahawa mati-keras dulu dipanggil John dan terlibat dalam scuffle pistol kilas balik di mana Cliff nampaknya ditembak. Dia memakai topeng dan mengambil nama baru untuk melepaskan diri dari masa lalu, menjadi lelaki kanan Bridget.

Die-Hardman merosot dan memberitahu Sam tentang kesilapan yang dibuatnya sepanjang tahun yang lalu. . Dia tertanya -tanya mengapa Cliff tidak membunuhnya ketika melihatnya di pantai kerana dia tidak layak mendapat pengampunan. Kemarahan Cliff kerana kehilangan BBnya adalah apa yang membawanya kembali dan menyebabkan Supercells. Sam memberi amaran kepada mati-matian bahawa cara lama harus mati dan memberinya pistolnya kembali, menjadikan titik bahawa konflik dan senjata tidak akan membantu membina Amerika yang baru, lebih baik.

. Dia memberitahu Sam bahawa dia boleh mencuba dan melepaskan Lou dari pod dan membawanya ke kehidupan, tetapi itu akan menjadi haram di bawah undang -undang Amerika sekarang. . Fragile kemudian memberitahu Sam dia memulakan Rappy Express lagi di bawah jambatan dan bahawa dia tidak membunuh Higgs, sebaliknya memberinya pilihan kematian atau pengasingan di pantai.

Episod 14: Lou

Sam menyampaikan Lou kepada insinerator tetapi sebelum dia menyingkirkan badan, kami mendapat urutan kilas balik yang panjang apabila Sam menghubungkan ke Lou. Bridget dan Die-Hardman Muse mengenai salah satu bayi yang baik dan bagaimana mereka perlu menyimpannya di dalam pod dan menggunakannya dalam eksperimen BT mereka dan bukannya membiarkan Cliff membesarkannya. . Dia merosakkan sistem keselamatan sehingga Cliff dapat berusaha melarikan diri dengan bayinya.

John memberikan Cliff pistolnya yang dirampas (yang penting yang disebutkan sepanjang artikel ini) dan dia membungkamnya dengan tuala dan meletakkan isterinya Lisa keluar dari kesengsaraannya selepas selamat tinggal ciuman. Kami kembali ke masa kini dan Sam mengambil Lou dari pendirian sehingga BB tidak dibakar. Kami melihat selebihnya kilas balik, di mana tebing ditangkap cuba pergi dengan bb.

Cliff ditembak dan dijumpai oleh John dan kemudian Bridget. Dia membawa John tebusan seketika dan kembali ke bilik dengan mayat Lisa, mengunci dirinya di dalam. Dia meminta maaf kepada Lisa atas kegagalannya dan memberi nasihat kepada anak yang akan hilang. Bridget memasuki bilik dan tebing menembak keselamatannya lagi, tetapi sebelum dia melepaskannya, dia membebaskan BB dari pod dan mula melayanginya. . Sebelum mereka menembak, Cliff menangani Sam antara dunia dan mengulangi “mereka memberitahu saya nama anda Sam Porter, tetapi nama anda Sam Bridges. Anak saya, jambatan saya ke masa depan.

Dia memberitahunya bahawa mempunyai seorang anak lelaki membuatnya menyedari bahawa dia hanya baik untuk membahagikan orang, a Cliff, halangan dalam cara sambungan. Dia cuba menjadi bapa yang baik tetapi tidak diberi peluang. Sam adalah warisan yang sempurna untuknya, jambatan yang membawa orang bersama. . Trio memeluk.

Kembali ke kilas balik, Bridget mengambil tangan John dan menarik pencetus untuknya, menembak Cliff, yang membunuh BB/Baby Sam pada masa yang sama. Senjata ini adalah tongkat yang menjadi tali – pistol yang memulakan kematian dengan membunuh bayi Sam
dan kemudian menyelamatkannya ketika dia hilang di pantai.

Bridget menangis atas mayat janin Sam dan kami kemudiannya menunjukkan bayi mati di pantai, Pantai Amelie. Dia mengambilnya dan membetulkan luka tembakan yang meninggalkannya dengan parut berbentuk salibnya, dan membawa Sam kembali hidup dari kematian. Cliff mempunyai parut yang sama, yang akan menyiratkan bahawa Amelie juga membawa Cliff kembali hidup dalam beberapa kapasiti. . . .

Dengan itu, kita kembali ke realiti. . Sam cuba sia -sia untuk membawa Lou kembali hidup, menangis seperti yang dilakukannya dengan bayi BT di sekelilingnya (BBS sebelumnya yang harus dibakar setelah dibatalkan.) Tiba -tiba Lou bangun dan mula tertawa. Sam merangkul anak angkatnya dan berjalan keluar ke dalam hujan yang tidak lagi menjadi masa kerana kematian mati berakhir.)

! Dalam adegan pasca kredit, kita melihat Sam melihat gambarnya yang rosak tentang isterinya yang hamil kerana tangan Lou datang sendiri. Dia memanggil anak barunya Louise.

Postgame: Higgs dan Lucy

Dalam postgame Sam mula menerima lebih banyak e -mel ketika dia terus menyampaikan, walaupun ‘permainan akhir’ sebenarnya berlangsung dua minggu sebelum saat -saat akhir cerita. Mesej -mesej ini bercakap mengenai peristiwa dan membantu mengikat hujung yang longgar. Tiga jurnal juga boleh dikumpulkan, satu daripada menamatkan semua misi pizza Peter Englert dan menuju ke tempat perlindungannya, yang lain dari mengumpul cip ingatan.

Higgs

Jurnal lelaki yang tidak dinamakan pada dasarnya memberikan perkara Higg. Dia tidak selalu menjadi nihilist jahat, dia menjadi mangsa penderaan fizikal ayahnya sebagai seorang anak dan mengalami mimpi buruk yang dahsyat dari entiti kepupusan, itulah sebabnya dia mempunyai azab dan merasa dihubungkan ke pantai. . Pada satu ketika dia akhirnya menyedari bahawa kedua -dua mereka sendiri tidak dapat melakukannya. Dia kemudiannya tergoda dengan kuasa pengenalan kepada Amelie, yang dia percaya dapat menjadikan Amerika lagi. Amelie kemudian merosakkannya, mengubahnya menjadi ejen kepupusannya. Dia kemudian memotong ikatannya dengan rapuh dan menjadi pengganas yang memelihara pelindung terakhir.

Lucy

Dalam laporan Lucy kita belajar tentang isteri Sam Lucy, yang membunuh dirinya ketika hamil dengan melakukan bunuh diri, kemudian menyebabkan kekosongan. Kanak -kanak itu tujuh bulan bersama dan sudah dinamakan Lou, atau Louise. Sam pergi pada masa itu dan memandangkan dia adalah ahli utama Jambatan, dia meletak jawatan dari syarikat itu kerana tekanan awam terhadap kejadian itu, kerana diandaikan dia menyebabkannya. Inilah sebabnya dia terpaksa dipaksa kembali ke peranan pada permulaan permainan oleh Amelie dan Die-Hardman.

Lucy bermula sebagai ahli terapi Sam, cuba membantunya mengatasi masalah aphenphosmphobia dan pengabaian. Pada mulanya dia tidak mendapatkannya dan menegaskan bahawa penghantaran balik Sam dan pantai tidak nyata. Dia kemudian menjadi satu -satunya orang yang dibuka dan akhirnya mereka jatuh cinta, yang memaksa Lucy meletak jawatan dari jawatannya.

Namun, ketika dia tumbuh hamil dengan Louise, dia mula mengalami mimpi buruk yang mengerikan di akhir dunia, seperti yang dialami oleh entiti kepupusan. Ini disebabkan oleh darah Sam yang berada di dalamnya. Bridget memberitahunya kebenaran tentang pantai dan bahawa mimpi buruknya sebenarnya. Wahyu ini terlalu banyak untuk Lucy yang berada di rumah sahaja sementara Sam tidak cuba menyambung semula Amerika. Dia membunuh dirinya kerana dia tidak dapat mengendalikan pengetahuan dan terkejut dengan kehidupan di hadapannya dalam keluarga Jambatan/Strand. Tidak jelas sama ada Bridget/Amelie merancang ini untuk memaksa Sam kembali ke lipatan, tetapi sama ada kesimpulan berfungsi.

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.