Dead Space REMAKE REPRIKE MONET GLITCH – BAGAIMANA MELAKUKAN IT | Loadout, Dead Space remake Infinite Ammo Cheat memberikan anda nod tanpa had – Polygon

Cara mendapatkan wang tak terhingga dalam pembuatan semula ruang mati

Sebaik sahaja anda mengambil sedikit wang tunai, beli Peningkatan Rifle Pulse Autoloader Kinetik Dari kedai dengan 10,000 kredit. Ini membuka dua lagi nod kapasiti – dan mereka bersebelahan. .

RACE RACE REMAKE GLITCH WANG TANPA – Cara melakukannya

REMAKE RACE REMAKE Wang tak terhingga: Isaac dapat dilihat

Rakaman Ruang Dead Rakaman Wang Tidak Tak Terbatas gangguan. Kerosakan ini dapat menjamin keuntungan besar anda dan menjadikan anda lebih sukar melalui permainan jauh lebih mudah.

Dengan menikmati manfaat banyak kredit, anda boleh membeli lebih banyak lagi dalam ruang mati. Ini termasuk semua peningkatan senjata Dead Space, peningkatan Dead Space Suit, peluru untuk senjata pembuatan semula ruang mati, dan barangan kesihatan dan peralatan lain. Dengan semua ini, anda boleh menurunkan bos ruang mati dan membuatnya melalui bab -bab ruang mati yang lebih mudah dan lebih cepat.

Rakaman Ruang Dead Rakaman Wang Tidak Tak Terbatas

Untuk melakukan Dead Space Rreake Glitch Money Infinite, anda perlu menembak lombong senapang pulse, menaik taraf kapasiti senapang anda, dan menjual lombong yang anda tanam.

Ini akan membolehkan anda sentiasa mengikat peningkatan pada senapang nadi anda, menanam lombong jarak dekat apabila anda menaik taraf kapasiti itu (yang mengisi semula peluru), dan kemudian menjual lombong yang anda pilih. Glitch ini berfungsi kerana wang yang anda buat daripada menjual peluru anda semasa anda menaik taraf jauh lebih besar daripada wang yang kosnya untuk menetapkan semula peningkatan pada senapang nadi anda.

Oleh itu, untuk pecahan yang lebih terperinci dibaca di bawah atau gunakan panduan ‘I Lap The Flash’ di sini:

Pertama, anda mahu menuju ke lokasi di mana terdapat bangku dan membeli -belah berdekatan. Di samping itu, anda perlu menyimpan stok pada nod, kira -kira sepuluh hingga 13. Anda boleh melakukan ini dengan tujuh, tetapi anda akan mahu sebagai pokok menaik taraf untuk senjata yang mungkin tetapi, lokasi nod ruang mati kami dapat membantu anda dengan itu.

Sekali di sana, api lombong kedekatan senapang nadi di tanah berhampiran anda dengan butang api alternatif pada pengawal atau tetikus anda.

Ini akan mengisi semula semua peluru anda di majalah anda. Anda kemudian boleh keluar dari bangku simpanan dan menembak minda jarak tambahan. Dari sana, hanya ulangi, menaik taraf senapang anda ke peningkatan kapasiti seterusnya, menembak lebih banyak lombong.

Sebaik sahaja anda telah menaik taraf senapang nadi dan mengisi semua slot kapasiti, pergi ke bangku simpanan dan pilih untuk menetapkan semula peningkatan untuk senapang nadi, yang akan menelan belanja $ 5,000. Tetapi, anda akan mempunyai lebih banyak daripada itu di tanah di peluru.

Dengan Reset Peningkatan, hanya ulangi proses untuk mengulangi kredit ruang mati sama ada untuk ruang mati anda permainan baru ditambah run atau dead space mode mode run. Ini masih berfungsi sekarang, tetapi motif mungkin akan menambalnya tidak lama lagi, jadi dapatkan kredit tersebut semasa anda dapat.

Yang terbaik untuk melakukan ini kemudian dalam permainan untuk benar -benar dapat menembak sebanyak mungkin peluru dan membeli seberapa banyak peningkatan sebelum menetapkan semula pokok peningkatan anda. .

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara mendapatkan wang tak terhingga dalam pembuatan semula ruang mati

Dead Space Isaac berdiri di hadapan timbunan peluru senapang nadi yang diperoleh melalui eksploitasi peluru tak terhingga

Jeffrey Parkin (dia/dia) telah menulis panduan permainan video untuk Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia telah belajar mencintai hampir setiap genre permainan yang ada.

The Ruang mati pembuatan semula Betul bersandar ke kekurangan dan keputusasaan. Seperti yang telah kami katakan sebelum ini, anda akan menghabiskan sebahagian besar permainan yang rendah pada kesihatan, kehabisan peluru, dan hanya berharap untuk membuatnya ke titik simpan seterusnya sebelum semuanya salah.

Pasti, anda boleh mengetuk kesukaran untuk mendapatkan lebih banyak kerosakan setiap pukulan, atau anda boleh memainkan sistem dengan cheat atau eksploit. The Pembuatan semula hanya keluar selama beberapa hari, tetapi pemain telah mengetahui bagaimana untuk melakukannya dengan tepat. Eksploitasi ini dijelaskan oleh u/mrthrowawaymcgee di reddit.

Apa yang berikut adalah Ruang mati Panduan Eksploitasi Ammo Infinite yang akan membimbing anda melalui semua yang anda perlu tahu tentang menggunakan senapang nadi untuk mendapatkan peluru percuma di bangku simpanan – peluru percuma yang boleh anda jual untuk membeli sebanyak peluru dan kesihatan, atau banyak menaik taraf nod Seperti yang anda mahukan.

Apa yang anda perlukan sebelum anda dapat mengeksploitasi eksploitasi

Pertama, anda tidak boleh menggunakan eksploitasi ini dari awal permainan. Anda perlu bermain sedikit sehingga anda mempunyai:

 • Rifle Pulse. Anda akan menemui senapang nadi apabila anda sampai Stesen trem dek penerbangan Bab 1 “Ketibaan Baru.” .
 • Sekurang -kurangnya Empat nod Tujuh nod (dan maksimum 13) untuk dimasukkan ke dalam senapang nadi di a Bangku. Ini boleh menjadi yang belum anda pasang, atau anda boleh mencuri mereka dari gear lain. Anda akan mula menjadikan keuntungan super kecil dengan hanya empat nod, tetapi ia akan mempercepatkan proses dengan setiap nod tambahan yang perlu anda bekerjasama.
 • Sekiranya anda telah menaik taraf senapang nadi sedikit, anda juga memerlukan sekurang -kurangnya 5,000 kredit .

Dead Space Isaac menggunakan bangku untuk menetapkan semula semua nod menaik taraf dalam senapang nadi

Bangku, nod Anda telah menemui pokok peningkatan gear. Jika, atas sebab apa pun, anda ingin menetapkan semula kemajuan anda melalui pokok peningkatan, anda boleh memukul persegi/x Untuk membelanjakan 5,000 kredit dan nyahpasang semua peningkatan nod untuk senjata itu (anda mendapat nod kembali). Anda perlu membelanjakan 5,000 kredit pada setiap senjata jika anda ingin menetapkan semula gandaan untuk menuntut semula lebih banyak nod.

Tempat terbaik untuk menggunakan eksploitasi

Eksploitasi peluru percuma akan menjadi tempat yang paling mudah (dan paling efisien) di mana anda mempunyai kedai dan bangku di dekatnya.

Dead Space Isaac Melihat Peta Stesen Dek Penerbangan Kawalan Hangar-Cargo-Tram

Bab 1 “Ketibaan Baru. Selepas anda mengganti kereta trem dan pasang papan data, anda akan membuka dalam Kawalan Hangar-Cargo-Tram. Terdapat kedai semasa anda masuk ke stesen trem dan bangku simpanan melalui Untuk perubatan .

Terdapat juga yang baik berhampiran permulaan di dalam Bilik rig.

Cara eksploitasi ini berfungsi ialah menaik taraf senjata kapasiti nod di a Bangku . . (Ini juga merupakan cara yang baik untuk mendapatkan beberapa peluru tambahan dalam secubit.)

Ini hanya menjadi eksploit jika anda boleh menjual peluru percuma itu, sebab itu ..

Hanya senapang nadi berfungsi

Dead Space Isaac menggunakan R1 untuk menuntut semula peluru dari lombong berdekatan

Kebakaran alternatif senapang nadi – memukul R1 dan bukannya R2 untuk menembak – tumbuhan a . . .

Sekarang anda faham mengapa dan bagaimana eksploitasi ini berfungsi, mari kita bincangkan langkah -langkah sebenar yang perlu anda ikuti. Untuk memulakan, pergi berdiri di sebelah bangku simpanan, dan:

Dead Space Isaac dengan inventori yang penuh dengan peluru senapang nadi

 1. Menanam lombong jarak jauh seperti yang anda ada peluru (tanpa memuat semula) dan menukarnya kembali ke peluru dengan R1. Tidak mengapa meninggalkan peluru itu di lantai.
 2. Menuju ke bangku simpanan dan Tetapkan semula semua nod pada senapang nadi anda (jika anda telah menaik tarafnya sama sekali). Menaik taraf nod pertama – ia hanya menjadi kenaikan kapasiti – untuk mengisi semula klip anda.
 3. Hidupkan klip peluru bebas ke dalam lombong berdekatan dan kemudian kembali ke peluru yang boleh ditagih (yang anda juga boleh meninggalkan di lantai).
 4. Pergi ke bangku simpanan dan naik taraf ke slot kapasiti seterusnya, mengisi semula klip anda lagi.
 5. Ulangi Langkah 3 dan 4 sehingga anda kehabisan peningkatan kapasiti (atau nod).
 6. Sekiranya anda mempunyai wang tunai di tangan, tetapkan semula semua nod lagi dan ulangi prosesnya.
 7. Apabila anda keluar dari wang untuk menetapkan semula, ambil semua peluru percuma anda dan bawa kembali ke kedai. Jual semuanya.
 8. Lather, bilas, dan ulangi kandungan hati anda.

Melangkah dari peluru sifar, berjalan melalui peningkatan kapasiti lalai lima rifle Pulse (memerlukan tujuh nod), dan kemudian menjual peluru bebas akan menjaringkan anda 8,750 kredit. Kurangkan 5,000 kredit yang anda habiskan untuk menetapkan semula nod, dan anda akan pergi dengan 2,750 kredit dalam keuntungan.

Sebaik sahaja anda membina sedikit bankroll, anda akan mempunyai cukup untuk menetapkan semula nod anda beberapa kali. Yang menjadikan proses kembali ke kedai untuk menjual peluru percuma anda lebih cekap kerana anda akan mempunyai lebih banyak peluru. Setiap kali anda boleh menetapkan semula semua nod, anda akan mendapat tambahan 2,750 setiap perjalanan.

Bagaimana untuk mendapatkan lebih banyak daripada eksploitasi

Sebaik sahaja anda mengambil sedikit wang tunai, beli Peningkatan Rifle Pulse Autoloader Kinetik . Ini membuka dua lagi nod kapasiti – dan mereka bersebelahan. Ini meningkatkan kapasiti anda dengan jumlah 20 tembakan.

Dead Space Isaac Melihat Peta Penyimpanan Sistem Elektrik Jambatan

.” Setelah anda mengalahkan Brute di Atrium utama Jambatan, Kepala ke ketinggian yang paling dekat dengan tempat kasar yang ditumpaskan melalui pintu. Bawahlah ke Lantai 3. Anda mencari Penyimpanan Sistem Elektrik .

Dead Space Isaac mensasarkan pemotong plasma pada sekering di sebelah pintu terkunci

Kepala ke sisi jauh dari bilik di mana anda akan melihat badan dihancurkan melalui tingkap. Tarik keluar badan, dan kemudian gunakan Kinesis untuk menggerakkan peti di pintu. di sebelah kiri pintu untuk membuka kunci bilik. Tahap Keselamatan 3, Kredit, dan juga P.C.S.I. Majalah Custom Pulse Rifle Upgrade.

Pokok Menaiktaraf Rifle Pulse Dead Space

Peningkatan itu membuka dua lagi kapasiti nod dan membuka kunci Khas 2 (SP2) nod yang “sangat meningkatkan kapasiti peluru” – yang meningkatkan kapasiti anda sebanyak 20 bukan hanya 10.

Nota cepat mengenai perkara itu, walaupun: SP2 tidak mengisi semula klip anda apabila anda membukanya – ia hanya menambah 20 peluru ke klip anda – jadi pastikan anda membukanya seawal yang anda boleh untuk memanfaatkan sepenuhnya kapasiti yang diperluaskan.

Dengan kedua -dua peningkatan, 13 nod akan membawa anda ke kapasiti 160. Berjalan melalui proses di atas memberi anda 950 peluru percuma 23,750 kredit .