Dead Space Master Override Lokasi: Di ​​mana untuk mencari semua pelantar, pintu, dan peti menimpa induk | Senapang patah kertas batu, Dead Space Master Override Rig Locations for You tidak diberi kuasa Side Quest |

Sac kedua yang anda perlukan untuk memusnahkan untuk menghilangkan tentakel di atas pelantar Holt adalah di sebelah lantai 3, tetapi anda perlu menggunakan lif untuk turun ke lantai 2 untuk menembaknya. Berhati -hati untuk Brute yang akan menyerang sebaik sahaja anda sampai ke tingkat dua untuk kali pertama.

Dead Space Master Override Lokasi: Di ​​mana untuk mencari semua pelantar, pintu, dan peti menimpa induk

Ingin tahu cara mendapatkan tuan yang menimpa di ruang mati? . Semasa kisah utama, anda akan mendapat akses ke Level 2 dan 3 Doors. . Pencarian ini tugas anda dengan menjejaki tujuh pelantar yang berbeza di sekitar Ishimura, yang akan membantu anda di bawah.

. Kami kemudian akan menutup di mana untuk mencari pelbagai pintu dan peti yang boleh anda buka dengan menimpa tuan, dan rampasan penting yang anda akan dapati.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Cara Mendapatkan Master Override di Ruang Mati

Untuk mendapatkan tuan yang menimpa ruang mati, anda perlu mencari tujuh pelantar. Anda kemudian boleh membawa mereka ke sarang kapten di jambatan, di mana anda boleh menggunakan rig untuk membuat tuan override.

Anda tidak diberi kuasa sampingan pencarian tidak akan bermula secara automatik apabila mencari pelantar pertama anda. .

Di bawah, kita akan memecah di mana untuk mencari setiap pelantar yang diperlukan untuk membina tuan yang menimpa:

 • Rig Voelker. Di sebelah kiri hangar, anda akan menemui pelantar Voelker yang terapung berhampiran stesen pengisian oksigen.
 • Rig White: Apabila anda berjalan kaki ruang semasa bab 4: penghapusan yang akan berlaku, kepala melewati meriam iklan terakhir untuk mencari rig putih yang terapung berdekatan.
 • Rig Holt: Dalam Bab 6: Bahaya Alam Sekitar, Kosongkan Dewan Pertumbuhan Timur Tumbuh dan Lihat di Lantai 3 Jalur untuk mencari pelantar Holt.
 • Dallas ‘Rig: Dalam bab 7: ke dalam kekosongan, anda akan mengambil rig dallas semasa usaha utama. Ada di bilik kawalan perlombongan.
 • Rig Rousseau. . .
 • Rig Bailey: Dalam Bab 8: Cari dan Penyelamat, Pergi ke Elektrik dan Teruskan ke Bilik Kawalan Comms. .
 • . Di bahagian bawah, belok balik dan kepala melepasi tangga untuk mencari pelantar Benson yang tersembunyi oleh beberapa peti.

Sebaik sahaja anda mempunyai tujuh, bawa trem kembali ke jambatan dan menuju ke atrium. Ambil lif ke sarang kapten, di mana anda dapati Hammond lebih awal dalam cerita, dan berinteraksi dengan terminal biru di dalam untuk membina override induk.

Semua Master Override Doors and Crates di Ruang Mati

. Ini tersembunyi di sekitar ishimura, tetapi ia mengandungi gear dan barang yang berharga, seperti peningkatan senjata dan nod kuasa.

Di bawah, kita akan memecah di mana untuk mencari setiap pintu dan peti menimpa induk di ruang mati:

 • : Dari bilik kawalan enjin, pergi melalui bilik penyediaan dan ke kedai mesin. Anda akan menemui bangku simpanan, di sebelahnya terdapat peti menimpa tuan yang mengandungi peningkatan ripper.
 • Pembersihan air: Pergi ke atrium dan angkat ke pembersihan air. Di bahagian atas, anda harus mencari ruang penyimpanan pemurnian air, yang mengandungi peningkatan senapang nadi dan nod kuasa.
 • Hydroponics: Di hab pusat hidroponik, pergi melalui pintu ke stesen trem perlombongan. Terus ke hadapan, anda akan menemui peti menimpa induk yang mengandungi peningkatan senjata.
 • Dek perlombongan: Pergi ke operaton perlombongan untuk mencari sekumpulan peti kinesis. Gerakkan ini dari jalan anda dan melepasi mereka untuk mencari penyimpanan alat, yang sekarang anda boleh buka. Di dalam, anda akan menemui peningkatan balok kenalan di peti.
 • Dek krew: Di tempat krew mewah, ambil teras kuasa dari ranjang dan masukkannya ke soket berdekatan. Kemudian, masukkan kuasa ke pintu. Kepala melalui Nexus Tengah dan belok kanan untuk memasuki tempat mewah, di mana anda akan menemui peti menimpa induk yang mengandungi peningkatan flamethrower.
 • Dek krew: Di tempat eksekutif, pergi ke bilik mandi eksekutif untuk mencari kad kunci kuarters eksekutif. Kemudian, gunakannya untuk memasuki bilik komander Holt, di mana anda akan menemui peti menimpa induk yang mengandungi konduktor separuh emas.
 • Cargo Bay: Di mana anda memusnahkan pelbagai pertumbuhan nekromorph yang menyekat penanda, anda akan menemui peti menimpa induk yang mengandungi peningkatan senjata api.
 • Persimpangan pemindahan aegis vii: Ikuti penanda melalui Aegis VII sehingga anda sampai ke persimpangan pemindahan. Masukkan dan belok kiri untuk menyeberangi jambatan, di mana anda akan menemui peti yang mengandungi 3 nod kuasa.

. Untuk lebih banyak bantuan, lihatlah Walkthrough Ruang Mati yang lengkap. Sekiranya anda ingin mendapatkan rahsia yang berakhir, lihat panduan kami di mana untuk mencari setiap serpihan penanda di ruang mati. Sekiranya anda berjuang untuk bertahan, pastikan anda melihat panduan kami tentang bagaimana untuk mendapatkan setiap peningkatan saman di Dead Space.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Dead Space Ikuti
 • Ruang mati (pembuatan semula) Ikuti
 • Ea Ikut
 • Motif Studio Ikut
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Cerita kaya mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. . Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.

Kami telah bercakap, dan kami fikir anda harus memakai pakaian

Jumlah kebetulan, tetapi kami menjual beberapa pakaian

Barangan senapang patah kertas batu

Senapang patah kertas batu dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.

Dead Space Master Override Rig Locations untuk Quest Side ‘You Not Awal’

Lebih banyak sumber dan skema menanti di belakang pintu override pintu.

Panduan oleh Jessica Orr Senior Guides Writer
Diterbitkan pada 2 Feb 2023
Ikuti ruang mati (pembuatan semula)

Anda perlu mencari Master Override Rig Lokasi sebagai sebahagian daripada Pencarian sampingan ‘anda tidak diberi kuasa’ untuk mendapatkan pelepasan khas yang diperlukan untuk membuka beberapa pintu dan bekas terkunci di Ruang mati pembuatan semula.

Tahap pelepasan keselamatan adalah perkara yang berbeza, kerana mereka diperoleh sebagai sebahagian daripada cerita utama.

Untuk membantu anda mendapatkan seberapa banyak sumber dan skema yang membantu, kami telah terperinci di mana untuk mencari semua lokasi pelantar override induk di ruang mati di bawah.

.

 • Lokasi Rig Dallas
 • Lokasi Rosseau Rig
 • Lokasi Bailey Rig
 • Lokasi pelantar putih
 • Lokasi Rig Benson
 • Lokasi Holt Rig
 • Pengawas Hangar Voelkner Rig Lokasi untuk Override Master di Ruang Mati

  Voelkner’s Rig untuk Master Override di Dead Space terletak Di dek penerbangan Hangar Bay – Kawasan Kargo Kapal, di Lantai 1. Ia berada di bahagian sifar-g di luar kapal, berhampiran tangki oksigen ke utara.

  . Sebaliknya, keluar pintu bertentangan dengan yang terkunci dan belok kiri. Pergi melalui pintu itu dan ikuti jalannya ke pelantar.

  Anda boleh membuka kunci pintu dek penerbangan dengan menukar teka -teki litar di belakang peminat gergasi kembali ke jalan mereka. .

  Penyelia Perlombongan Dallas Rig Lokasi untuk Override Master di Ruang Mati

  di kawasan perlombongan kapal sebagai sebahagian daripada cerita dalam Bab 7. Ini juga di mana anda mendapat tahap pelepasan keselamatan 3.

  Ketua Jurutera Rosseau Rig Lokasi untuk Override Master di Ruang Mati

  Rig Rosseau untuk Master Override di Dead Space terletak Di ruang penyimpanan kecil kawasan kejuruteraan kapal, di lantai 5. Anda memerlukan tahap pelepasan keselamatan 3 untuk membuka pintu, jadi yang paling awal anda boleh mendapatkan rig Rosseau adalah pada akhir Bab 7.

  Pegawai Comms Bailey Rig Lokasi untuk Override Master di Dead Space

  Rig Bailey untuk Override Master di Dead Space terletak Di ruang kawalan komsa kawasan hab komunikasi kapal, lantai 2. Anda boleh mendapatkan pelantar bailey dalam bab 8 sebelum atau selepas menetapkan array koms.

  Pegawai Pertama Lokasi Rig Putih untuk Override Master di Ruang Mati

  Rig White untuk Override Master di Dead Space terletak Di luar di Zero-G oleh meriam iklan di kawasan jambatan kapal, di lantai 6. Anda mungkin dapat mendapatkan ini dalam Bab 4 selepas menggunakan meriam iklan, tetapi kami hanya melihatnya setelah mengambil pencarian sampingan ‘anda tidak diberi kuasa’ dan kembali ke kawasan tersebut.

  Penyelia Trem Benson Rig Lokasi untuk Override Master di Ruang Mati

  Rig Benson untuk Override Master di Dead Space terletak Di koridor trem kawasan jambatan kapal, di lantai 4. Ia diakses melalui pintu anak kapal di sebelah kanan kedai di jambatan, atau dengan mengembara melalui tempat krew setelah mendapat akses ke kawasan di trem.

  .

  Leftenan Komandan Holt Rig Lokasi untuk Override Master di Ruang Mati

  Ini adalah salah satu pelantar yang lebih rumit untuk dicari dalam pencarian sampingan ‘anda tidak diberi kuasa’, kerana ia memerlukan pelbagai langkah.

  Rig Holt untuk Master Override di Dead Space terletak di luar di ruang tumbuh timur kawasan hidroponik kapal, di lantai 3. Walau bagaimanapun, untuk mengungkapnya, anda perlu memusnahkan empat kantung pada tentakel yang meliputi bilik.

  Lokasi Sac Tanah Pertama

  Kantung pertama yang anda perlukan untuk memusnahkan untuk menghilangkan tentakel di atas pelantar Holt betul -betul di atas lokasi rig, ketika anda memasuki bilik di lantai 3.

  Lokasi Sac Tentacle Kedua

  Sac kedua yang anda perlukan untuk memusnahkan untuk menghilangkan tentakel di atas pelantar Holt adalah di sebelah lantai 3, tetapi . Berhati -hati untuk Brute yang akan menyerang sebaik sahaja anda sampai ke tingkat dua untuk kali pertama.

  Lokasi Sac Tentacle Ketiga

  Kantung ketiga yang anda perlukan untuk memusnahkan untuk menghilangkan tentakel atas pelantar Holt hanya boleh diakses setelah anda mengaktifkan sifar-g.

  Untuk melakukan ini, masukkan bateri biru ke dalam slot merah oleh pemutus litar di lantai 2. Kemudian dapatkan kad kunci sistem dek dari bilik yang bertentangan dan tukar graviti dari pemutus litar.

  Anda kini boleh terbang ke lantai 4 untuk meneutralkan wheezer, kemudian menembak kantung tentakel ketiga.

  Lokasi Sac Tanah Keempat

  .

  Anda kini boleh berjalan ke pelantar Holt di lantai 3 ruang tumbuh timur untuk menambahkannya ke koleksi anda.

  !

  . Urus tetapan kuki

  Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

  !

  Topik dalam artikel ini

  Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

  • Ea Ikut
  • Seram mengikuti
  • Motif Studio Ikut
  • PC Ikut
  • PS5 Ikuti
  • Xbox Series X/s Ikut

  Tahniah atas ikut pertama anda!

  Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

  Melanggan Eurogamer.

  .

  Penulis Panduan Kanan

  Jessica adalah penulis panduan dari Ireland Utara yang suka menjerit di TVnya. Selalunya di filem seram, kadang -kadang di Fortnite Win. Apabila tidak merosakkan tali vokalnya, Jessica suka menekankan inventorinya dalam RPG, dan tersesat di dunia terbuka.