Dead by Daylight – PS4 & PS5 Games | PlayStation (AS), Dead by Deadlight: Dead by Daylight Genel Tartışmalar

Mati oleh deadlight

.

Dead by Daylight PS4 ™ & PS5 ™

ESRB matang

Produk ini melayakkan anda memuat turun kedua -dua versi digital PS4 ™ dan versi digital PS5 ™ permainan ini.

? Dead by Daylight adalah permainan multiplayer 1v4 yang menarik dari semua penjuru dunia seram dari slasher yang kuat ke entiti paranormal yang menakutkan.

Pilih antara bermain pembunuh yang tidak dapat dihalang dan salah satu daripada 4 orang yang selamat cuba mengelakkan kematian yang mengerikan. . .

. Ia juga merangkumi dua tambahan kosmetik yang dikemas dengan pakaian untuk pelbagai watak.

Sekiranya anda sudah memiliki versi PS4 ™ permainan ini, anda boleh mendapatkan versi digital PS5 ™ tanpa kos tambahan dan anda tidak perlu membeli produk ini. Pemilik salinan cakera PS4 ™ mesti memasukkannya ke PS5 ™ setiap kali mereka mahu memuat turun atau memainkan versi digital PS5 ™. .

.

14 EYL 2019 @ 13:53

Saya ingin bertanya kepada anda pemain yang bermain sebagai mangsa yang terselamat terutamanya atau eksklusif.Soalan saya adalah seperti berikut:
1) Mengapa anda merasa berhak mendapat ketoksikan mati?
2) Mengapa memberi anda idea pembunuh DBD perlu mengikuti peraturan yang dibuat atau tidak kelihatan anda?
3) Mengapa anda tidak fikir tidak baik dan boleh diterima untuk melakukan perkara -perkara tertentu tetapi bukan pembunuh?
4) Mengapa anda begitu asin dan beracun?
. Sekiranya anda hanya seperti pembunuh yang berada di tahap yang lebih rendah dan lain -lain maka kalian menghisapnya.Itulah yang benar juga jika anda hanya suka bermain pembunuh yang bermain dengan peraturan anda yang dibuat dan atau tidak kelihatan menyebabkan lebih mudah bagi anda sekali lagi yang mengatakan banyak tentang anda.

Klik kanan permainan di perpustakaan anda, pilih Forum Lihat, buat catatan anda di sana