Dead by Daylight News, Ulasan dan Maklumat | Engadget, Dead by Daylight Mobile – tersedia sekarang

Dead by Daylight Mobile kini dibuka untuk pra-pendaftaran

. . . Mengabaikan kod yang telah diajar kepadanya, Kazan membunuh penipu di bukit -bukit dan lembah -lembah, di pantai dan di hutan. Pembunuhan itu kejam, kejam dan mengerikan. Dia memalukan petani dan pahlawan -pahlawan yang sama, melepaskan topknots mereka dan melepaskan mereka dari perisai mereka. Kemarahannya, Bloodlust dan Rasa Kehormatan yang jahat tidak tahu batas. Para sami percaya dia dimiliki oleh sesuatu yang gelap dan lain-lain dan mengutuknya sementara Tuhan yang mulia mula memanggilnya ‘Oni-Yamaoka,’ samurai yang ragut, penghinaan baik kepada Kazan dan keluarganya.
Bertekad untuk menebus nama keluarganya, Kazan kini menanam sesiapa yang berani memanggilnya Oni-Yamaoka. Penghinaan itu membingungkan dia. Dia telah mengalahkan yang terbaik dan dia telah membersihkan kelas samurai dengan menghilangkan tanah penipu. Bagaimana orang boleh merujuknya sebagai Ogre? . Sekiranya dia mengambil Kanabo dan menghancurkan beratus -ratus tengkorak dengannya? Atau sekiranya dia memerlukan ‘trofi’ dari mangsa. Tidak menjadi masalah. .
. Kazan menyiapkan Kanabo beliau. Tanpa satu perkataan, samurai menyerang dan cepat mengamankan tangan. Tetapi dia teragak -agak. . . . . . . Bukan sahaja dia membunuh bapanya, tetapi dia telah membenarkan pencuri mencuri badannya untuk perisai.
. Suatu hari, berjalan di hutan, Kazan berlaku pada patung oni. Dia berhenti dan berdiri tidak lama lagi. Patung yang berleluasa dan ditumbuhi seolah -olah mengejeknya, menuduhnya sebagai samurai penipu yang dia sangat berusaha untuk memusnahkan. Kazan menggelengkan suara ketawa dari kepalanya dan separuh teringat Tuhan yang telah mengejeknya sebagai ‘Oni-Yamaoka.
. Selusin samurai bertemu Kazan di pintu bandar. Samurai sedozen jatuh ke Kanabo beliau. Kelajuan dan kekuatannya tidak dapat ditandingi. Kemarahannya tidak dapat difahami. Diliputi Darah dan Gore, Kazan berjuang melalui bandar dan tidak lama lagi mendapati Tuhan bersembunyi di sebuah vila. . Tanpa teragak -agak, dia menyentuh kepalanya ke dalam mulut Tuhan dan melepaskan lidah yang jahat yang telah menghilangkan namanya.
Puas, Kazan keluar dari vila untuk mencari dirinya dikelilingi oleh berpuluh -puluh petani yang menggunakan scythes berkarat, pitchforks tajam, dan kelab berat. Dia selamat dari beberapa serangan pertama, tetapi terlalu banyak penyerang yang datang dari setiap arah. Dalam masa -masa Kazan berada di tanah yang menatap langit yang sejuk, acuh tak acuh, gelap ketika para petani bergilir -gilir menikam dan menyeksa ‘oni’ yang telah mengasah tuan yang dikasihi mereka. Gerombolan kegilaan menyeret Kazan ke kilang batu kecil untuk meneruskan penyeksaan dan akhirnya meninggalkannya untuk mati dengan perlahan dan menyedihkan kematian. . Ini adalah permulaan legenda gelap tentang oni yang menghantui bandar.

mati oleh siang hari

Logo permainan muncul di hadapan bilik gelap dengan seorang asing yang besar dan seorang wanita berdiri bersebelahan

Ia memperkenalkan xenomorph sebagai pembunuh dan Ellen Ripley sebagai seorang yang selamat.

Sarah Fielding

Oleh s. .09.2023

Xenomorph dari Alien

Nampaknya xenomorph dari Alien akan mati oleh pembunuh seterusnya siang hari

Maklumat lanjut mengenai crossover seterusnya permainan seram survival akan diturunkan minggu depan.

Kris Holt

Seni Utama untuk Dead oleh Bab Transmisi Akhir Daylight, yang menampilkan makhluk itu

Pemaju ‘Sehingga Dawn’ Supermassive membuat ‘mati oleh siang hari’ berputar

Seram Sci-Fi akan datang ke permainan utama bulan depan sebagai sebahagian daripada bab terkini.

Shadowy Closeup Nicolas Cage dari bahu di 'Dead by Daylight.' Dia menatap kamera dengan silau yang sengit dan mungkin mengganggu. Kegelapan dan petunjuk asap berlegar di latar belakang

Nicolas Cage akan datang ke ‘Dead by Daylight’

Pengumuman menjanjikan ‘prestasi seumur hidup.

Akan Shanklin

. Shanklin, 05.17.

Mencari pengarah dan penulis skrip sedang dijalankan.

Akan Shanklin

Oleh w. Shanklin, 03.02.

Dead by Daylight’s Killer terbaru adalah eksekutif teknologi dengan penekanan pengawasan

Adriana Imai Crafts Aerial Drones dari Tengkorak Mangsa.

Igor Bonifacic

Oleh i. Bonifacic, 02.15.2023

Tangkapan skrin Roh dalam Dead by Daylight: Terkait dengan anda. Dia berada di pantai pada waktu malam. Teks berbunyi:

Dead by Daylight’s ‘Hooked On You’ Dating Sim Spin-Off sudah keluar sekarang

Behavior Interactive mendedahkan lebih banyak maklumat mengenai Bab Resident Evil DBD yang seterusnya, serta beberapa permainan baru.

Kris Holt

Terkait dengan anda: Sim Dating Day Day Siang

Sim Dating Day Siang akan tiba pada musim panas ini

Crossover ‘Serangan ke atas Titan’ dan Bab Resident Evil yang lain juga sedang dalam perjalanan ke Permainan Utama juga.

Kris Holt

Mati oleh siang hari

.

Igor Bonifacic

Oleh i. Bonifacic, 02.15.2022

Dunia baru

.

Kris Holt

Dead by Daylight Resident Evil Chapter

Jill Resident Evil, Leon dan Nemesis akan datang ke ‘Dead by Daylight’

Nemesis boleh menghantar zombi yang dikawal AI untuk menyerang orang yang terselamat.

Kris Holt

Penipu di Dead by Daylight

Dead oleh pembunuh terbaru siang adalah bintang k-pop

Behavior Interactive bekerjasama dengan pengeluar BTS untuk membangunkan bab semua membunuh.

Kris Holt

Mati oleh siang hari

‘Dead by Daylight’ akan menyokong ciri Pilihan Ramai Stadia dan Stadia.

Nick Summers

. Summers, 09.29.2020

Tingkah laku interaktif

.

Mariella Bulan

permainan video

Pembunuh ‘Dead by Daylight’ seterusnya adalah kepala piramid dari Silent Hill

.

Kris Holt

Netflix/tingkah laku interaktif

Perkara Stranger ‘Demogorgon akan menjadi pembunuh yang boleh dimainkan di’ Dead by Daylight ‘

.

Kris Holt

Dead by Daylight Mobile kini dibuka untuk pra-pendaftaran!

Dead by Daylight, permainan seram survival asimetri 4VS1 yang terkenal di dunia, akan datang ke telefon bimbit secara percuma! Sertailah kabus, pra-mendaftar sekarang!

Hillbilly adalah pembunuh mobiliti yang tinggi, dapat menutup jarak jauh dalam masa yang singkat dan dengan serta-merta turun mangsa yang menggunakannya Gergaji.

Sebuah gergaji yang mengasyikkan dan mematikan kekuatan menakutkan. Mengisar melalui daging, tulang, dan jiwa. .
.
Survivor yang dilanda gergaji secara automatik dimasukkan ke dalam keadaan mati.

Anak pemilik tanah kaya Max Thompson SR. Dan Evelyn Thompson, budak lelaki yang tidak dinamakan ini adalah anak yang tidak diingini yang dilahirkan oleh ibu bapa yang ganas. . . Ketika budak itu melarikan diri, dia membalas dendamnya dengan kejam dan sangat, menyembelih ibu bapa yang telah menyeksa dia daripada membesarkannya.
Selepas perbuatan itu selesai, dia terus menjalani hidupnya di ladang, mengeluarkan keganasannya yang gila terhadap haiwan yang dibenarkan untuk bebas. Ketika dia akhirnya melepaskan diri dari belenggu, dia berlari melalui ladang jagung, mengejar dan menyembelih apa sahaja yang dapat ditemui. Mereka tidak pernah menemui mayat Max dan Evelyn, tetapi mereka mendapati haiwan yang diseksa dan disembur di seluruh ladang.
Ladang sejuk angin cepat diselesaikan dan tanah berpecah dan dijual. Tidak pernah ada pembeli untuk rumah ladang. Mungkin ia adalah bunyi gergaji yang anda dapat mendengar sepanjang malam musim panas yang panas.

The Trapper .

.
A Cleaver Brutal,
Dicuri oleh tangan penangkap sendiri dari logam lombong.

Evan Macmillan Menguakkan bapanya. Bukan hanya dia menjadi pewaris kepada kekayaan yang besar, itu adalah cara dia menjalankan harta pusaka. . Pengeluaran sentiasa tinggi dan ladang Macmillan makmur di bawah bapa dan anak lelaki.
Ketika kesihatan mental Archie Macmillan perlahan -lahan hancur, Evan melindunginya dari kawanan yang menginginkan sekeping kekayaan. Tidak kira apa yang ditanya oleh bapanya, Evan akan lakukan.
Ketika Archie Macmillan akhirnya terputus, Evan menjadi penguatkuasanya dalam apa yang akan dikenali sebagai pembunuhan beramai -ramai yang paling teruk dalam sejarah moden. Mereka tidak pernah membuktikan bahawa Evan memimpin lebih dari seratus orang ke dalam terowong gelap sebelum meletupkan bahan peledak dan menyegel mereka ke nasib mereka. Kisah Estet Macmillan adalah kisah kekayaan dan kuasa yang sangat salah.
Berapa banyak mangsa yang jatuh ke tangan Bapa dan Anak tidak diketahui. Tidak ada rekod yang pernah dibuat dari apa yang menjadi Evan Macmillan. Ayahnya adalah teka -teki lain yang tidak dapat diselesaikan, ditemui terperangkap di ruang bawah tanah yang terkunci di gudangnya sendiri – kelaparan dan ditinggalkan.

adalah pembunuh stealth, mampu jubah dan uncloak di deringnya .

Tengkorak Azarov adalah senjata utama Wraith.
Gigi kematian terletak pada tengkorak dan tulang belakang Azarov.

Philip Ojomo datang ke negara ini tanpa apa -apa daripada harapan untuk permulaan yang baru. Dia gembira kerana dia mendapat pekerjaan di AutoHaven Wreckers. Halaman sekerap kecil di mana polis yang disogok menjadi mata buta untuk perniagaan yang agak rindang yang berlaku.
. . . Sesuatu yang dia lakukan dengan baik. Sebuah kereta masuk dan kiub kecil dan logam keluar.
Tidak sampai satu hari suram bahawa dia, secara tidak sengaja, melihat beberapa darah yang datang dari salah satu kereta yang tidak hancur. Semasa dia membuka batangnya, dia menemui seorang lelaki muda, gagged dan dengan tangan terikat dengan mata panik yang penuh. . .
Ojomo tersentak dan pergi balistik. Dia melemparkan bosnya ke dalam penghancur dan membiarkannya perlahan -lahan memampatkan, ketika kepala terjebak, Ojomo meraihnya dan menarik kepala dan tulang belakang keluar dari badan. Kemudian dia pergi dan tidak pernah dilihat lagi.

Jururawat adalah pembunuh yang melengkung, dapat berkedip melalui halangan dan cepat menutup jurang dengan kekuasaannya.

Nafas terakhir Spencer

Bonesaw adalah senjata utama jururawat.
Rusty Metal dilaksanakan untuk merobek daging dan tulang.

Sally Smithson datang ke bandar dengan impian kaki dan ketawa kanak -kanak di rumah kayu yang dibina oleh suaminya Andrew. . . Suatu hari, mandat Andrew terpaksa membayar lawatan Sally, selamanya mengubah hidupnya. Dia bersendirian.
Tanpa makanan di atas meja dan tidak ada pilihan lain, Sally terpaksa mencari jalan, tetapi satu -satunya pekerjaan yang dapat dia dapatkan adalah di Crotus Prenn Asylum. Tidak ada yang mencari pekerjaan di sana kecuali mereka sangat memerlukan. . .
Selama bertahun -tahun, fikirannya telah mencapai hadnya, dua dekad melihat perkara -perkara yang mengerikan yang melanggar mata. Kenangan yang dimainkan semula setiap malam. Disalahgunakan secara lisan dan fizikal, oleh orang tanpa had. Sally melihat kegilaan dari luar, hanya untuk menangkapnya sendiri.
Akhirnya dia tidak dapat mengambilnya lagi dan konsep pemurnian muncul di dalamnya. Dia melakukan apa yang dia rasa perlu. Ketika kakitangan pagi tiba satu hari pada bulan September – mereka menemui lebih dari lima puluh pesakit mati, tidak bermaya, di tempat tidur mereka di sepanjang empat anggota staf, juga mati.
Hanya Sally yang terselamat malam, tetapi fikirannya hilang, bergegas ke belakang tanpa henti. Tepat apa yang berlaku hanya diketahui olehnya, tetapi nampaknya sebahagian daripada mereka telah tercekik kerana mereka mempunyai tanda di sekitar leher mereka. . Ia didapati terhempas di kayu berdekatan, semua kakitangan mati dan tidak dapat dijumpai.

Hag adalah pembunuh yang terkutuk, dapat meletakkan Perangkap Phantasm dan kemudian teleport kepada mereka semasa pengaktifan, menggunakan kuasa beliau.

Cakar adalah senjata utama Hag.
Kecacatan yang terlalu besar,
cakar melalui daging dan tulang.

Lisa Sherwood dibesarkan di sebuah kampung yang tenang, terutamanya terpencil dari seluruh tamadun. Orang-orang dusun itu baik-baik saja dan para penatua memelihara tradisi lama hidup, sering menjaga keamanan dengan secara peribadi menyelesaikan pertikaian yang jarang berlaku. Lisa sangat menyukai pesona yang mereka ajarkan kepadanya untuk menarik keselamatan dan nasib baik. Suatu malam, ketika dia berjalan pulang melalui hutan, ribut yang dahsyat melanda tanpa amaran. Angin melayang di rambutnya ketika dia tersandung melalui paya, pakaiannya yang dilekatkan hujan dilapisi kulitnya. . Tergelincir masuk dan keluar dari kesedaran, dia tegang untuk mengenal pasti bentuk gelap menghampiri dia dari antara pokok. Itulah perkara terakhir yang dapat dia ingat.
Penculiknya memeliharanya ke dinding di ruang bawah tanah yang dibanjiri. Walaupun terang -terangan menyala, dia dapat melihat orang lain yang luka terbuka besarnya berserabut dengan lalat. Ia mengambil masa sehari sebelum mereka kembali, mengukir ketulan dari badan -badan tahanan dengan bilah berkarat, memakan daging mereka ke tulang. Sebilangan besar yang dilihatnya tidak bertahan lama apabila kanibal mensasarkan mereka tetapi entah bagaimana, jauh di dalam, Lisa berterusan. Kelaparan, dijangkiti, dan dimutilasi selepas beberapa minggu penyeksaan, lengannya yang longgar menjadi longgar di belenggu mereka. Dia menarik keras, logam merobek kulit dan otot sehingga dia bebas. Dagingnya melelehkan nanah kuning likat dan tulang kelihatan di bawah luka gangrenus. Dia tidak boleh pergi lebih jauh. Delirious, dia memikirkan rumah; Dia memikirkan para penatua. . Hampir sebagai tindak balas, kelaparan gelap diaduk di dalamnya. Ia dirasakan untuk darah. .
Pesta carian kampung akhirnya membawa mereka ke gubuk lama di rawa. Di dalamnya, penduduknya yang terdahulu telah dipecat dan dimakan oleh haiwan yang tidak dapat dikenal pasti. Di ruang bawah tanah, di tengah -tengah mayat yang membusuk dan daging yang terputus, pesona penatua ditulis dalam darah di lantai. Tubuh Lisa bukanlah antara mayat dan tidak pernah dijumpai. Kampung itu tidak pernah sama lagi.

Doktor adalah pembunuh yang menggembirakan kegilaan, dapat menggunakannya , .

Kehadiran yang luar biasa

Tongkat adalah senjata utama doktor.
Instrumen hukuman apabila semua rawatan lain gagal.

.
Di sinilah Herman bertemu Dr Otto Stamper, di mana di bawah bimbingannya, Herman mula menggunakan kaedah yang aneh dan semakin ganas untuk mengekstrak maklumat dari tahanan yang dihantar ke Institut, yang juga merupakan penjara rahsia dan pendidikan semula Cenre untuk sesiapa Nemesis semasa. Penggunaan terapi elektroshock ganasnya menunjukkan hasil dramatik dan beberapa ancaman terhadap keselamatan negara telah ditemui.
. Hanya selepas Institut Memorial Léry berdiam diri selama seminggu bahawa seram sebenar akhirnya ditemui. Personel, pesakit, dan tahanan semua ditemui mati dengan semua jenis trauma kepala. Semua badan dan badan tahanan diperkatakan, termasuk Dr Stamper, tetapi tidak ada tanda Herman “Doktor” Carter.

Pemburu pada mangsa untuk mencederakan mereka dari jauh.

Hex: Huntress Lullaby
Imperatif wilayah

Kapak luas adalah senjata utama pemburu.
Kapak tradisional dengan besar dan
Kepala berat, sesuai untuk log dan papan yang berkekalan.

Sebaik sahaja Anna dapat berjalan, ibunya mula mengajarnya bagaimana untuk bertahan hidup yang kasar dan bersendirian di hutan utara. Hidup di kawasan yang sangat jauh dan berbahaya memerlukan kemahiran dan ketahanan. Ketika cahaya matahari menjadi terlalu redup untuk kegiatan yang produktif, mereka akan berlindung di rumah mereka, kabin lama yang kukuh dibina untuk menahan musim sejuk yang paling sukar. Dekat dengan kehangatan perapian, Anna akan berehat di tangan ibunya, dikelilingi oleh beberapa mainan kayu dan topeng yang dia buat untuknya. Hanyut tidur dengan cerita dan lullabies, dia bermimpi impian gembira, tidak mengetahui peristiwa -peristiwa yang akan segera mengubah segalanya.
Anna dan ibunya mengejar rusa yang hebat melalui hutan. . Hantu kelaparan menakutkan mereka lebih daripada mana -mana makhluk hutan. . Dia lumpuh dengan ketakutan kerana seluruh dunia seolah -olah goncang di bawah kuku berdebar binatang yang besar. Rusa itu cukup dekat untuk Anna untuk melihat kemarahan pembunuh di matanya ketika ibunya melemparkan dirinya ke jalannya, kapak di tangan. Jeritan darah yang berlari melarikan diri dari bibirnya ketika rusa menghancurkannya ke atas tanduknya dan mengangkatnya ke udara. . Dengan retak yang menyakitkan, tanduknya terperangkap dan ibu Anna bebas. Binatang runtuh.
. Untuk mengalihkan perhatiannya dari tangisan rusa yang mati, ibu Anna memegangnya dan merenung lullaby kegemarannya. Mereka tinggal seperti itu, pemburu dan rusa semakin tenang dan lebih sejuk, sehingga Anna bersendirian di hutan senyap. Akhirnya dia berdiri dan memulakan perjalanan pulang ke rumah.
Masih seorang kanak -kanak, dia tahu cukup tentang kehidupan di hutan beku untuk bertahan. Dia mengikuti naluri dan menjadi satu dengan liar. Dia semakin tua dan lebih kuat dan mengamalkan perburuannya. Semasa dia menjadi pemangsa yang berbahaya, kemanusiaannya menjadi mimpi separuh yang diingat.
Dia melebarkan wilayahnya dan hidup dari perburuannya. . . Ketika pelancong yang tidak curiga datang melalui hutannya, dia menemui mangsa kegemarannya yang baru: manusia. . . Tetapi dia tidak pernah dapat membawa dirinya untuk membunuh gadis -gadis kecil itu.
. Mereka berharga, dan melihat mereka bangun sesuatu yang mendalam di dalam hatinya. Dia menginginkan kedekatan orang yang disayangi, anaknya sendiri. . Dia tidak dapat membiarkan mereka bersiar -siar, atau mereka pasti akan mati di luar.
Setiap kali, gadis -gadis akan membuang -buang dan mati akibat sejuk atau kelaparan atau penyakit. Setiap kali, ia menjunam Anna lebih dalam kesakitan dan kesedihan dan kegilaan. Dia terpaksa mencuba lagi, dan mula menyerang kampung terdekat untuk menyembelih keluarga dan menculik anak perempuan mereka. Dia memakai salah satu topeng haiwan ibunya yang dibuat untuknya bertahun -tahun sebelum ini untuk cuba menenangkan anak -anak yang ketakutan. .
Perang akhirnya sampai ke hutan. Tentera Jerman mula melewati, pada perarakan untuk menyerang empayar Rusia yang runtuh. Semasa masa -masa gelap ini, tidak ada lagi pelancong. Penduduk kampung telah meninggalkan rumah mereka, dan tidak ada lagi anak -anak yang dapat ditemui; hanya askar. . Seluruh kumpulan hilang secara misteri. Setelah perang berakhir, khabar angin pemburu itu hilang, diliputi oleh hutan merah.

adalah pembunuh strategik, mampu mengawal dan mangsa yang selamat dengan membuang botol Tonic afterpiece Untuk mewujudkan awan gas berbahaya yang meliputi kawasan besar untuk masa yang singkat. Survivor yang mabuk oleh gas ditimbulkan dengan penglihatan dan kelajuan pergerakan yang terjejas, dan memberikan lokasi mereka dengan batuk dengan kuat.

Tonic afterpiece

Madame Butterfly adalah senjata utama badut.
Pisau rama -rama yang besar,

kesakitan kerana menghilangkan anggota badan dan pelengkap.

Kenneth Chase dilahirkan pada tahun 1932 oleh buruh yang sukar, yang ibunya tidak akan bertahan. . Ketika budak itu tumbuh, begitu pula kebencian ayahnya, dan kebiasaan minumnya. .
Secara akademik, dia tidak biasa, memasuki kehebatan olahraga yang penting. Dia tumbuh tinggi dan kuat, cemerlang dalam acara trek, tetapi mengelakkan sebarang percubaan untuk membujuknya ke dalam sukan pasukan.
Di rumahnya dari sekolah, dia sering akan menemui bulu di tanah dan dia segera memulakan koleksi, menyimpannya di dalam kotak cerut di bawah katilnya. Dengan bapanya sama ada di tempat kerja atau di dalam kegelisahan yang disebabkan oleh alkohol, Kenneth mempunyai jam untuk dibelanjakan sendiri, ditransfiks dengan keteraturan barbs bulu dan perasaan kelembutan ketika dia berlari ke bibirnya. . Dia menanggung dirinya dengan doktor gigi tempatan, tidak lama lagi mendapatkan beberapa anestetik. Dengan menggunakan ini, dia merampas perangkap pada pengumpan, yang dia berharap akan mengetuk burung cukup lama sehingga dia dapat menyentuhnya.
Selepas beberapa percubaan yang gagal, dia berjaya menjebak Robin. Kerana ia terletak di tangannya, dia merasakan tergesa -gesa tiba -tiba, hidup di rahmatnya. . . Jari -jarinya perlahan -lahan diperketatkan di sekeliling kerongkongnya, memerah sehingga bulu dadanya akhirnya masih. Dia melupuskan badan itu, menjaga bulu, yang mana dia memulakan koleksi baru, membuang yang lain sebagai “palsu”.
Menjelang akhir 1940 -an, Kenneth telah meninggalkan sekolah dan mula bekerja sebagai busboy di restoran tempatan. Dia juga telah meningkat menjadi mangsa yang lebih besar, seperti tupai, raccoon dan anjing, menjadi mahir menyesuaikan dos anestetik untuk masing -masing.
Pada awal tahun 1954, seorang lelaki muda hilang dan bandar itu terbalik dalam pencarian. . Dia memecahkannya dan melihatnya, dengan seramnya, bahawa ia mengandungi bulu, kaki haiwan, dan jari lelaki.
Kembali dari kerja, Kenneth melihat bapanya meninggalkan ruang crawlspace dengan kotak cerut di tangannya. Dia menghidupkan tumitnya dan tidak pernah pulang lagi.
Selepas beberapa minggu hidup kasar, dia menemui sarkas perjalanan dan, dengan kekuatannya yang luar biasa, telah diupah untuk mengerjakan tali. .
. Dia memakai keperibadian baru seperti penyamaran, dengan cepat dikenali sebagai menawan dan membantu, dan disambut dengan keluarga barunya.
Sepanjang dekad yang akan datang, dia tinggal bersama sarkas, mengembara panjang dan luas Amerika Syarikat. Tetapi, dengan kehidupan perjalanan yang memberikan sedikit kesan, dia jatuh ke dalam tabiat buruk. Minuman, makanan ringan, ubat -ubatan, dia terlibat dalam semua mereka untuk berlebihan. . . Dia akhirnya akan bersenang -senang, secara mental dan fizikal menyeksa mereka, jeritan mereka yang membakarnya, sebelum hilang pada waktu malam.
. Sebaik sahaja dia mendapati yang terbaik, dia akan memotongnya dari tangan mereka dan dengan bangga menambahkannya ke koleksinya, melupuskan seluruh badan sebagai sisa tanpa sia -sia.
Lelaki, wanita, muda, tua, dia tidak peduli. Inti dari koleksi yang baik adalah dalam pelbagai, dalam kenangan dan cerita yang mereka membangkitkan.
Dia mengeluarkan kostum kurang dan kurang, menumpahkan keperibadiannya yang lama dengannya, sepenuhnya memeluk badut, dirinya yang sebenarnya.
Dengan masa, dia menjadi berpuas hati dan ceroboh. . Dia melarikan diri, menjerit untuk mendapatkan bantuan, dan dia bangun untuk mencari sisa sarkas yang menanggungnya. .
. .
Di suatu tempat di sepanjang jalan, dia meninggalkan jalan biasa Amerika Syarikat di belakangnya, mengembara melalui tudung kabut dan memasuki alam baru. . Merasa lebih banyak di rumah daripada sepanjang hidupnya, dia menubuhkan kem dan menunggu pelawat pertamanya.

Semangat adalah pembunuh yang berjalan fasa, mampu menangkap penjaga di luar penjaga dengan kuasa traversalnya, Yamaoka menghantui. Kekuatannya membolehkannya teleport dari satu tempat ke tempat lain tanpa dilihat.

Katana yang hancur adalah senjata utama semangat.
Pedang lurus bermata satu diturunkan dari generasi ke generasi.
.

Rin adalah satu -satunya anak keluarga Yamaoka. Dia dibesarkan di dewan berdebu rumah tradisional di Kagawa. Dia belajar pendidikan di Takamatsu, sebuah universiti swasta, yang sangat berat terhadap kewangan goyah keluarganya. Ibunya sakit tahun itu dan bil -bil mula menumpuk. Rin bekerja sambilan dalam percubaan sia-sia untuk membantu meringankan beban.
Ayahnya menghadapi hutang yang tumbuh tanpa akhir. Dia mula bekerja berganda dengan harapan mendapat promosi. Ketika itulah dia mula kehilangan tidur. . Letih, dia mula kehilangan realiti. Berjuang untuk menafikan apa suara berbisik pada waktu malam, ayah Rin membuat langkah terdesak. Dia bertemu dengan atasannya dan menjelaskan keadaannya. Dia memohon bonus, pendahuluan, masa — apa sahaja.
Permintaannya ditolak. Syarikat itu telah melancarkan barisan pengeluaran yang cacat yang membebankan mereka. Seseorang mesti dipertanggungjawabkan dan ayah Rin melengkapkan rang undang -undang dengan sempurna. Dia dipecat selepas dua puluh dua tahun perkhidmatan.
Petang itu, Rin pulang dari tempat kerja. Dia terlambat untuk menghiburkan pelanggan yang berlama -lama di restoran. .
. Di sana dia menemui bit dan kepingan ibunya di lantai. Anggota badannya bersih, kusut dalam kedudukan yang tidak wajar. Payudaranya dihiris, mendedahkan sangkar tulang rusuknya, yang retak terbuka. Rin Gagged.
Katana tajam jatuh ke bawah. Rin menyekat bilah, yang sedikit ke dalam lengan bawahnya. Kejutan pengiktirafan mengganggu kesakitannya: bapanya menggunakan katana dengan ekspresi stoik. Dia berseru untuk membuatnya berhenti, tetapi dia memotong lengannya lagi.
Dia bergegas dan meluncur di lantai yang dihiasi darah. . Katana merobek dinding, mengepung lengannya yang lain. Dia menjerit kesakitan ketika dia tersesat ke dalam lorong, hanya untuk dipenuhi oleh bilah ayahnya.
Dia melangkah mundur, gemetar, ketika dia memegang daging longgar yang lembut dari perutnya. Gambar anggota badan kusut ibunya melayang di hadapan matanya.
Rin dikenakan ke atas ayahnya, membuatnya tersandung. Dia menumbuk perutnya yang koyak dan dia mundur dalam kesakitan. Semasa dia berjuang untuk mendapatkan kembali, dia memotong paha, membuatnya keruntuhan di lantai.
Semasa dia merangkak ke tangga, dia meraih rambutnya dan meraihnya melawan partition. Kaca itu hancur pada kesan dan dia jatuh, mendarat satu tingkat ke bawah.
Dia mendengar jejak langkah di atasnya. Dengan usaha, dia berpindah, menghilangkannya ke laut kaca pecah. The shards menggerutu dia, merobek dagingnya. Dia mesti dihentikan. Dia tidak akan lari dengan apa yang telah dilakukannya kepadanya-dengan apa yang telah dilakukannya kepada ibunya.
Batuk darah, dagunya merumput kaca, menambah pendarahan. Degupan jantung yang rendah hati mula berdering di telinganya. Tubuhnya terasa sangat berat sehingga tidak dapat bergerak lagi.
Tanah bergegas dengan jejak ayahnya. Dia tahu dia tidak akan membuatnya, tetapi dia tidak lagi peduli. Dia akan membuatnya membayar, dalam kehidupan ini atau seterusnya.
Kabut gelap perlahan -lahan meluding matanya, tetapi ia tidak dapat menundukkan kemarahannya. Dia tidak akan berehat-belum. Kegelapan berbisik, menjanjikan darah dan membalas dendam.
Sumpah dibuat dan Rin menutup matanya.

Frank Morrison, Julie Kostenko, Susie, Joey

Legion adalah kumpulan pembunuh tanpa belas kasihan, dapat tergesa -gesa menuruni mangsa yang tidak berdaya dengan kuasa mereka, kegilaan liar. Serangan yang dibuat semasa kegilaan mereka menimbulkan kerosakan dalaman yang berlarutan, menurunkan mana -mana mangsa yang tidak cukup cepat untuk bertindak balas.

.
Bilah tajam dengan pemegang gergaji dan bertekstur bergerigi.

Frank Morrison berusia sembilan belas tahun dan tidak banyak menunjukkannya. Dia berhenti bersekolah setelah ditendang keluar dari pasukan bola keranjang kerana menghancurkan pengadil ke tempat duduk. Namun Frank adalah seorang lelaki yang berpotensi, yang dapat menyalakan bilik walaupun zaman kanak -kanaknya yang suram. Pada usia enam tahun, dia telah diambil dari Calgary untuk memulakan litar rumah angkat. Tidak kira berapa kali dia melepaskan diri, melemparkan tantrums dan masuk ke pergaduhan, mereka terus bergerak ke rumah -rumah baru yang tidak dikenali. Langkah terakhirnya telah tiga tahun sebelum ayah angkatnya yang terakhir, Clive Andrews, telah mengambilnya dari pusat pengangkatan. Mereka telah berada di jalan selama tujuh jam sebelum sampai ke banglo kecil di Ormond. Ia akan menjadi masa terpanjang yang mereka habiskan bersama. Clive terlalu sibuk pemeriksaan perdagangan dari perkhidmatan keluarga untuk minuman di bar.
Ormond adalah tempat yang kecil dan basi; sebuah bandar terpencil enam ribu penduduk di mana musim sejuk kelabu menyeret selama hampir sepanjang tahun. Frank melakukan segala yang dia dapat untuk masuk ke dalam keluarga angkat yang lain, tetapi dia berubah fikirannya ketika dia menarik perhatian Julie, seorang gadis cantik yang yakin bahawa dia layak mendapat lebih baik daripada kehidupan di Ormond, dan Frank, sebagai orang luar, adalah dia tiket keluar. Frank menghadiri parti -parti yang dilemparkannya di mana semua orang lebih muda dari dia dan mudah terkesan, yang dia suka. Dia bertemu dengan Joey yang impulsif, yang suka menunjukkan, dan pemalu, susie naif, yang merupakan sahabat Julie.
Mereka akan melepak di sebuah rumah yang ditinggalkan di Gunung Ormond. Masa mereka bersama adalah rehat yang sempurna dari kesesuaian yang membosankan kehidupan seharian mereka yang kecil dan tidak penting. Frank melihatnya sebagai peluang untuk membentuk kekurangan pengalaman mereka menjadi sesuatu yang kuat. Dia berbaris malam -malam kebencian dan mengamuk, menguji had mereka. Buli, vandalisme, dan kecurian pada dasarnya adalah rancangan hujung minggu mereka. Ia sampai ke titik di mana mereka akan melakukan apa sahaja yang dia tanya. Tidak ada batas luar ketika mereka meletakkan topeng mereka. Suatu petang, Frank berani Joey untuk merosakkan kedai yang baru -baru ini melepaskannya. Mereka tersangkut di dalamnya dengan mudah, kerana bangunan itu sepatutnya kosong selepas waktu tutup. Tetapi pembersih yang masih ada di sana meraih Julie sebaik sahaja dia mendekati. Mendengar tangisannya yang tersekat, dorongan gelap mengambil alih Frank. Dia bergegas ke bantuan, pisau di tangan, dan tanpa ragu -ragu, menanam bilah ke belakang pembersih.
Ketika kumpulan itu menatap Frank terkejut, dia memerintahkan mereka menyelesaikan pekerjaan. Joey mengepam rahangnya, meraih pisau, dan menikam lelaki pendarahan di tulang rusuk. Susie tidak mahu melakukannya. Frank menjerit kepadanya; Mereka terpaksa menyelesaikan apa yang mereka mulakan. Julie menutup matanya dan meluncur pisau ke dalam dada lelaki itu. Dia menyerahkan bilah basah kepada Susie: mereka semua bersama ini sekarang. Susie menatap Julie dengan tidak percaya kerana Frank meraih tangannya yang gemetar dan memasukkan pisau jauh ke dalam kerongkong lelaki itu. Frank memberitahu mereka untuk bergerak pantas; Mereka membasahi darah dari lantai, menyembunyikan badan di dalam kereta Joey’s Car, dan memandu Gunung Ormond.
Keempat -empat menggali salji yang berlumpur untuk melupuskan badan ketika Frank melihat sesuatu yang bergerak melalui hutan. Dia meraih pisaunya dan memecah kumpulan itu untuk memeriksanya. Kabut menebal di sekitar Frank, menjadi begitu padat sehingga dia tidak lama lagi dapat melihat ke depan. Dia mengulangi langkahnya dan tersandung ke jejak yang menyenangkan. Dia mengikuti jalan yang menakutkan, seolah -olah dipanggil oleh kegelapan. Julie, Susie, dan Joey selesai menggali, tetapi Frank tidak dapat dilihat. Julie melihat jejak langkahnya yang berlumpur di salji dan ketiga -tiga mereka mengikuti jejak itu, yang membawa mereka lebih jauh ke dalam hutan. Ketika Julie, Susie, dan Joey tidak pulang ke rumah malam itu, ibu bapa mereka menyangka mereka akan lari dengan Frank. Setiap keluarga datang dengan teori yang berbeza. Mood di bandar berubah, bagaimanapun, apabila badan ditemui oleh sebuah rumah yang ditinggalkan di Gunung Ormond.

Wabak adalah pembunuh yang taat, dapat menjangkiti mangsa yang terselamat dari jarak dekat menggunakan kekuasaannya, Pembersihan jahat. Survivor yang ditimbulkan oleh risiko pencemaran ini menjadi cedera atau patah, kecuali mereka mencari jalan untuk menyembuhkan diri mereka dalam kumpulan pengabdian.

Campur tangan rasuah

Censer yang tidak senonoh adalah senjata utama wabak.

taman -taman yang digunakan oleh pendeta.

Ketika dia berumur lima tahun, Adiris, anak bungsu dari keluarga tujuh, ditinggalkan di atas langkah-langkah pembakaran bata merah dari kuil pembersihan di pusat Babylon. Untuk memproses kejutan dan kesedihannya, dia berpegang pada kepercayaan bahawa tuhan -tuhan mempunyai rancangan untuknya. Kehidupan barunya adalah salah satu penghambaan yang tenang. Dia akan cenderung ke taman -taman, menyediakan makanan upacara, dan pembakar kemenyan upacara Poland. Pada waktu malam, dia akan berdoa untuk tanda yang akan mendedahkan tujuannya.
Ketika dia berumur, dia menghadiri para imam tinggi semasa penyembahan tahunan laut, tuhan air dan penciptaan. Mengayuh Censer ke Dewan Gaya Hypo-Great, dia membuang asap hitam tebal yang mencapai tiang batu yang menjulang tinggi sebelum menghilangkan. Kebimbangannya ditarik, dan kebahagiaan yang dihasilkan membuatnya lebih dekat dengan tuhan -tuhan berbanding sebelum ini. Dia bekerja sendiri ke tulang setiap hari yang diikuti, memenuhi tugasnya semasa mengambil yang baru, ketika dia membantu para imam semasa ritual pemurnian.
Para imam semakin memerlukan bantuan. Pembersihan dilakukan setiap hari untuk menjawab permintaan dari luar dinding kuil tinggi, di mana wabak bencana telah muncul semula. Dalam beberapa bulan, para imam mengikat penyakit ini. Tidak lama sebelum mereka menjadi terlalu lemah untuk melakukan apa -apa jenis ritual. Adiris, yang telah membantu banyak ritual pemurnian, adalah satu -satunya yang dapat meneruskan. Panik bengkak mesti terkandung, walaupun oleh seorang pemula.
. Semasa dia menyalakan lilin, dia melihat pembukaan sempit di belakang. Meluncur melalui jurang, dia mencapai crypt yang tersembunyi di bawah tempat perlindungan. Ruang itu kosong kecuali patung emas seorang wanita, yang berdiri dengan tangan yang terulur, jari -jarinya ditutupi dengan permata. .
Dewan Besar dibungkus dengan pengikut yang tunduk ketika Adiris masuk. Dia berjalan ke mezbah batu bata dan meraih pisau upacara yang dipalsukan di perak, jari -jari rubynya membungkus bilah seperti cakar. Paparan kemewahan secara tiba -tiba menarik pengikutnya, yang telah dipukul oleh belia dan kecantikannya.
Semasa dia mula membaca epik penciptaan, seorang wanita di belakang terpesona dan runtuh. Adiris bergegas ke arahnya dan melihat lepuh hitam menutupi kakinya. Tanpa ragu -ragu, Adiris meraih pisau suci dan mengayunkannya di kakinya sendiri, memutuskan jari kaki. Kemudian dia menawarkan bahagian berdarah kepada tuhan -tuhan, meminta mereka untuk melindungi wanita itu. Kesunyian jatuh ke atas pengikutnya, yang menghormati Adiris sebagai pendeta baru mereka.
Kisah kekayaan, kecantikan, dan pengabdiannya mula tersebar di seluruh bandar secepat penyakit itu. Tidak lama lagi, pengikut Adiris memanggilnya sebagai pendeta tinggi Babel.
Tetapi imannya telah dicuba apabila dia menunjukkan tanda -tanda jangkitan pertama; Batuknya menjadi campuran kahak dan darah, lehernya meletus di abses, dan kakinya empat kaki gelap. . Berharap untuk diselamatkan, dia terus melakukan ritual, menawarkan air dan makanan yang diberkati kepada pengikutnya.
Tetapi tidak ada ritual yang dapat menyelamatkannya. Dalam usaha terdesak untuk menenangkan tuhan -tuhan, Adiris membuang dirinya dari bandar. Dia mengembara ke utara dengan beberapa pengikut, meneroka hutan sejuk Urashtu, sehingga tidak lagi mungkin untuk berjalan.
Mereka berkhemah di gua lembap, di mana Adiris berbaring di kolam muntah. Kakinya, yang telah menjadi hitam, begitu bengkak dia tidak dapat pergi lagi. Pengikutnya dan dia menyedari kebenaran di gua itu: semuanya dijangkiti dengan wabak.
Berlutut di antara pengikutnya yang retching, Adiris membuat satu doa terakhir. Asap hitam kemenyan naik ke udara lembap sebelum dihapuskan oleh angin sejuk.
. Ramai yang menceritakan kisahnya kembali, tetapi tidak ada yang benar -benar tahu apa nasib telah menimpa pendeta tinggi Babel.

Oni . Menggunakan kuasa beliau, Kemurkaan Yamaoka, Dia boleh tergesa -gesa mangsa yang terselamat dengan pantas dan menangani serangan maut dengan Kanabō.

The Yamaoka Blade adalah senjata utama oni.
Bilah panjang yang diturunkan dari satu generasi ke generasi seterusnya.

Menghormati nama keluarganya tidak pernah cukup untuk Kazan Yamaoka. Dia mahu melampaui reputasi ayahnya dan menamatkan apa yang dilihatnya sebagai penipisan budaya samurai dengan petani sering berpose sebagai samurai. Ayahnya cuba mengubah perhatian Kazan kepada usaha yang lebih mulia, tetapi Kazan enggan mengamati nasihatnya, dan meminjam katana bapanya, dia memulakan haji gelap untuk membuktikan kebolehannya dan menyingkirkan Jepun dari penipu. Mengabaikan kod yang telah diajar kepadanya, Kazan membunuh penipu di bukit -bukit dan lembah -lembah, di pantai dan di hutan. Pembunuhan itu kejam, kejam dan mengerikan. Dia memalukan petani dan pahlawan -pahlawan yang sama, melepaskan topknots mereka dan melepaskan mereka dari perisai mereka. Kemarahannya, Bloodlust dan Rasa Kehormatan yang jahat tidak tahu batas. Para sami percaya dia dimiliki oleh sesuatu yang gelap dan lain-lain dan mengutuknya sementara Tuhan yang mulia mula memanggilnya ‘Oni-Yamaoka,’ samurai yang ragut, penghinaan baik kepada Kazan dan keluarganya.
Bertekad untuk menebus nama keluarganya, Kazan kini menanam sesiapa yang berani memanggilnya Oni-Yamaoka. Penghinaan itu membingungkan dia. Dia telah mengalahkan yang terbaik dan dia telah membersihkan kelas samurai dengan menghilangkan tanah penipu. Bagaimana orang boleh merujuknya sebagai Ogre? Sekiranya dia telah berarak ke medan perang untuk mengurangkan pahlawan yang paling sengit. Sekiranya dia mengambil Kanabo dan menghancurkan beratus -ratus tengkorak dengannya? Atau sekiranya dia memerlukan ‘trofi’ dari mangsa. Tidak menjadi masalah. Dipanggil ogre lebih daripada yang dia dapat menanggung dan suara yang menyenangkan di kepalanya menggesa dia untuk menyerang Tuhan yang telah menghilangkan namanya.
Seperti yang dibuat oleh Kazan untuk bandar Tuhan, dia tiba -tiba mendapati dirinya bersemuka dengan samurai yang berdiri di jalan tanah, menyekat jalannya. Kazan menyiapkan Kanabo beliau. Tanpa satu perkataan, samurai menyerang dan cepat mengamankan tangan. Tetapi dia teragak -agak. Dengan pukulan yang dahsyat, Kazan menghancurkan kepala samurai dan memecahkan topi keledarnya. Ketika Kazan menghampiri samurai yang jatuh, dia melihat wajah bapanya dan terhuyung -huyung kembali ke haunchesnya. Ayahnya menatap Kazan dengan malu dan menyesal kerana dia mengeluarkan nafas terakhirnya. Kazan menutup matanya dan menjerit dalam kesakitan sehingga dia tidak dapat menjerit lagi. Semasa dia membuka matanya lagi. Ayahnya sudah tiada. Bukan sahaja dia membunuh bapanya, tetapi dia telah membenarkan pencuri mencuri badannya untuk perisai.
Pahit, hilang dan kecewa, Kazan menjelajah tanah tanpa tujuan dengan suara bapanya bergegas di kepalanya, menafikannya, mengingatkannya tentang kegagalannya, menghantarnya ke dalam kemarahan hitam yang tidak terkawal. Suatu hari, berjalan di hutan, Kazan berlaku pada patung oni. Dia berhenti dan berdiri tidak lama lagi. Patung yang berleluasa dan ditumbuhi seolah -olah mengejeknya, menuduhnya sebagai samurai penipu yang dia sangat berusaha untuk memusnahkan. Kazan menggelengkan suara ketawa dari kepalanya dan separuh teringat Tuhan yang telah mengejeknya sebagai ‘Oni-Yamaoka.
Dengan kemarahan yang diperbaharui, Kazan pergi ke sebuah bandar yang tinggi di pergunungan bersalji di mana Tuhan tinggal. Selusin samurai bertemu Kazan di pintu bandar. Samurai sedozen jatuh ke Kanabo beliau. Kelajuan dan kekuatannya tidak dapat ditandingi. Kemarahannya tidak dapat difahami. Diliputi Darah dan Gore, Kazan berjuang melalui bandar dan tidak lama lagi mendapati Tuhan bersembunyi di sebuah vila. Dia menyeretnya keluar dari kabinet, menghirup tendonnya untuk melumpuhkannya dan memerhatikannya memohon dan menggeliat seperti anjing. Tanpa teragak -agak, dia menyentuh kepalanya ke dalam mulut Tuhan dan melepaskan lidah yang jahat yang telah menghilangkan namanya.
Puas, Kazan keluar dari vila untuk mencari dirinya dikelilingi oleh berpuluh -puluh petani yang menggunakan scythes berkarat, pitchforks tajam, dan kelab berat. Dia selamat dari beberapa serangan pertama, tetapi terlalu banyak penyerang yang datang dari setiap arah. Dalam masa -masa Kazan berada di tanah yang menatap langit yang sejuk, acuh tak acuh, gelap ketika para petani bergilir -gilir menikam dan menyeksa ‘oni’ yang telah mengasah tuan yang dikasihi mereka. Gerombolan kegilaan menyeret Kazan ke kilang batu kecil untuk meneruskan penyeksaan dan akhirnya meninggalkannya untuk mati dengan perlahan dan menyedihkan kematian. Ketika mereka kembali, kilang itu dipenuhi dengan kabut hitam yang pelik dan badan Kazan dan Kanabo tidak dapat dijumpai. Ini adalah permulaan legenda gelap tentang oni yang menghantui bandar.

Penipu adalah ancaman cepat dari jarak jauh, memaksa mangsa yang selamat untuk sentiasa bergantung pada penutup. Apabila keupayaannya, acara utama, aktif, dia dapat melemparkan bilangan bilah yang tidak terhad pada kadar yang marah.

Smasher kepala yang digilap

The Smasher kepala yang digilap adalah senjata utama Penipu.
Kelawar aluminium yang disesuaikan dengan kelebihan tajam dan cengkaman ikonik.

Selepas kematian tragisnya yang tidak berputar, Ji-woon Hak dilahirkan semula sebagai penipu. Tidak lagi ditahan oleh kolaborator yang lebih rendah, dia dengan cepat memenangi penonton di seluruh dunia. Menghiasi orang ramai melaungkan namanya, tetapi tidak mencukupi. Keinginannya untuk diabadikan hanya dapat disemai melalui pertumpahan darah. Mangsa beliau menjadi instrumen, dimainkan dan diatur untuk membawa penglihatannya yang berpusing ke kehidupan. Bunyi jeritan mereka yang menyedihkan dan permintaan terdesak adalah muzik di telinganya.

Claudette Morel adalah seorang ahli botani yang belajar, dapat meningkatkan survivabiliti pasukannya dan juga sendiri.

Dari hari ibu bapanya memberikan Claudette kit sains pertamanya, dia menyukai eksperimen. Pengejarannya yang berpikiran tunggal membawa kepada biasiswa awal di kolej yang hebat. Itu adalah keputusan yang besar untuk meninggalkan Montreal, tetapi peluangnya terlalu baik untuk diluluskan. Sifat introvertnya bermaksud bahawa bilik sembang dan forum kini menjadi sumber interaksi sosial terbaiknya. Aktiviti kegemarannya yang baru adalah untuk menjawab soalan botani untuk orang lain di bawah moniker baru Sains Girl. Suatu petang, semasa menaiki bas panjang dari bandar, Claudette berjalan -jalan yang akan mengubah hidupnya. Hanya mengambil masa satu minit untuk dia tersenyum sepenuhnya di hutan tebal. Dia tidak pernah menjumpai jalannya. Forumnya hanya tertanya -tanya di mana dia seminggu selepas dia berhenti menyiarkannya.
Claudette bukan jenis keluar. Kecemerlangannya membekalkannya dengan kecacatan sosial dan dia telah melarikan diri dunia nyata untuk bilik sembang dan forum. Botani dan kajian mengisi hidupnya dan walaupun dia merindukan sesuatu yang lain – ia tidak akan datang melalui modem. Dibuang ke dalam keadaan kehidupan sebenar dapat merasa janggal dan dipaksa. Tetapi ketika dia biasa menutup dunia, dia tiba -tiba mendapat harapan dalam kegelapan yang tidak dapat dijelaskan ini yang perlahan -lahan memakannya. Tumbuhan. Pokok. Semak belukar. Kehijauan sederhana yang mungkin menyelamatkan nyawa. Dia menyembunyikan di dalam dan di antara mereka. Pengetahuan dan kemahirannya berkembang sebagai kelebihan yang berkeliaran di sekelilingnya.

Dwight Fairfield adalah pemimpin saraf, dapat mencari sekutunya dan meningkatkan keberkesanannya.

Dwight adalah geeky dan scrawny melalui sekolah menengah. Dia selalu mahu menjadi salah satu anak yang sejuk, tetapi entah bagaimana tidak pernah mempunyai karisma. Dia cuba untuk pasukan bola sepak tetapi dipotong, pasukan bola keranjang tidak melihat, dan grednya jelas di bawah purata. Satu hujung minggu, dalam latihan pasukan dari kerja mati-mati, bos Dwight membawa mereka jauh ke dalam hutan sebelum memecahkan resipi keluarganya moonshine. . Pada waktu malam, yang lain telah meninggalkannya. Sekali lagi, stok ketawa komuniti Dwight cuba mendaki jalan keluar dari hutan. Itu adalah orang terakhir yang pernah mendengar Dwight Fairfield.
Dwight bukan lelaki biasa yang anda fikirkan ketika seseorang mengatakan “Survivor”. Dia tidak mempunyai pizzazz tertentu dan tanpa cermin mata, dia lebih kurang buta. Tetapi ketika matahari terbenam dan hutan menjadi hidup, Dwight memeluk kehidupan perlumbaan tikusnya, memastikan dia akan hidup untuk melihat hari yang lain walaupun sesuatu yang tidak dapat dibayangkan adalah selepasnya. Dwight tidak akan berhenti. Dia akan bertahan tidak kira apa. Seperti yang lain menghabiskan berjam -jam dilihat di sekolah menengah. Dia menghabiskan berjam -jam menjadi tidak kelihatan dan mengelakkan bahaya. Dan tidak kira sama ada bahaya di lorong atau bahaya di hutan. Survival adalah kunci. Oleh kerana pekerja lain panik ketika keganasan menjangkiti mereka, Dwight menggunakan pengalaman remaja yang mengganggu. Jadual -jadual kini telah berubah dan sekarang yang lain perlu mengikuti arahan tegas Dwight jika mereka bertahan kerana dia tahu bagaimana hilang.

Survivalist bersendirian
Jake Park adalah survivalist bersendirian, mampu memegang sendiri dalam kebanyakan situasi.

. Ketika saudaranya lulus dengan kepujian dari Yale, tekanan terhadap Jake semakin meningkat. Jake bukan jenis akademik, tetapi bapanya tidak pernah benar -benar memahami keengganannya untuk memeluk pendidikan mahal yang dia lavished kepadanya. Akhirnya, Jake memberontak dengan keluar dari sekolah sepenuhnya. Sekarang, Jake tinggal di luar grid di pinggir hutan. Sudah bertahun -tahun sejak dia bercakap dengan bapanya tetapi ibunya memeriksa sekali -sekala. Dia, yang akhirnya memanggil polis. Polis berkata dia tersesat di dalam hutan dan pesta carian mencari hari, tetapi menyerah sebagai cuaca buruk yang dilancarkan. Walaupun bersemangat dari ibunya, mereka tidak pernah meneruskan pencarian dan Jake turun dalam sejarah sebagai mangsa lain dari hutan.
Takdir Jake ditetapkan walaupun di dalam rahim ibunya. Pewaris kekayaan, adab mulia dan penjaga reputasi keluarga dan warisan. Semasa penyeksaan itu bukan kesakitan yang memecahkan seorang lelaki, itu tekanan besar. Dan Jake tidak dapat mengendalikan tekanan lagi. Sebaliknya dia mencari kebalikan dari santapan dan pembantu rumah. Dia meninggalkan grid dan berakhir dengan hutan sebagai jiran terdekat. Orang luar yang dibuat sendiri, Jake memahami alam semula jadi. Dia tidak ada untuk menjinakkan sesuatu – bukannya dia menjadi liar. Keluarkan pembunuh kejam yang mencari darah ke longkang dan Jake akan merasa hanya di rumah. Tiada Wi-Fi. Tiada syarikat Fortune-500. Tidak ada ayah atau ibu. Tahun jauh dari kehidupan moden telah memberi Jake rasa baru untuk masalah. Sakit hanyalah penghalang yang menghalang anda daripada diberi makan. Tidak kira apa yang memburu anda, anda perlu terus bertahan. Perjuangan, campuran, menyesuaikan diri. Jangan memudahkan orang lain untuk memadamkan anda dari permukaan bumi.

Meg Thomas adalah atlet yang bertenaga, mampu mengalahkan kebanyakan pembunuh.

Mungkin ibunya yang telah menanamkan coretan sengit di dalamnya atau mungkin bapanya yang meninggalkan mereka ketika dia masih bayi. Meg cemerlang di sekolah tetapi dia berada di luar landasan kereta api. Nasib baik, seorang jurulatih olahraga menggalakkannya untuk menyalurkan tenaga yang salah di landasan. Dia memotivasi dirinya menjadi bintang sekolah tinggi dan memperoleh biasiswa ke kolej. Ketika ibunya jatuh sakit, Meg memutuskan untuk melepaskan peluangnya di kolej untuk menjaga wanita yang telah membesarkannya. Satu Hari Musim Panas, dalam jangka masa panjang di dalam hutan, Meg hilang. Cari seperti yang mereka lakukan, mereka tidak pernah menemui badannya.
Meg adalah salah satu daripada mereka yang hanya dipenuhi dengan tenaga. Tenaga tidak terfokus dan tidak terkawal yang terpaksa keluar. Sebagai seorang kanak -kanak, ia datang melalui rowdiness dan pemberontakan. Seseorang terpaksa memfokuskan Meg sebelum ada sesuatu yang salah. Nasib baik, seseorang memang. Dia mula berlari. Mungkin dari sesuatu yang tidak ditentukan yang mendorong tenaga. Jadi untuk menjalankan kehidupan yang sama. Tetapi untuk berjalan sekarang mungkin menarik makhluk -makhluk yang mengidam kesakitan orang lain. Tetapi ketika dia berjalan dari sesuatu, bukannya ke arah itu, dia memahami sesuatu. Dia memahami bahawa kelajuan bukanlah intipati. Ia mencapai garisan penamat itu. Agak terakhir tetapi masih bernafas. Dia menipu apa sahaja yang ada di luar sana ketika dia meluncur melalui halangan dan ketakutan, dengan itu menguruskan untuk terus hidup.

NEA Karlsson adalah artis bandar, dapat dengan mudah melarikan diri dan bersembunyi.

Nea adalah keturunan Sweden, tagger dan sedikit pengacau. Dia mula memberontak ketika berusia 16 tahun, dia mencelupkan rambutnya hitam dan memotongnya dengan cara dia menyukainya. Pada remaja awalnya, ibu bapanya menyangka dia tidak mempunyai perkara yang menjadikan orang lain “normal”. Dia mungkin terlalu jauh ketika kawan -kawannya, tidak berfikir dengan baik, berani dia menandai suaka lama. Dia tidak pernah dilihat lagi, dan kini berusaha sebaik mungkin untuk bertahan dengan bahaya entiti.
NEA dibesarkan di bandar kecil HJO di Sweden. Dia mempunyai zaman kanak -kanak yang bahagia walaupun ibunya dan ayahnya bekerja keras. Sebagai peluang untuk berpindah ke AS menjadi kenyataan, dia mula bertindak. Ibu bapanya tidak benar -benar mengambil ini sebagai tindak balas terhadap langkah mereka. Nea terpaksa meninggalkan rakan -rakan dan kehidupannya. . Sebaliknya dia berlindung di taman skate, dan tagnya “mashtyx” dilihat lebih kurang di seluruh kampung halamannya yang baru, dan Nea membuat sukan daripada menandai bangunan kerajaan. Akhirnya ibu bapa Nea terbiasa dengan Nea menghilang selama beberapa hari. Semasa dia lincah dan hampir kucing, dia dapat mengelakkan bahaya yang mematikan. Tahun di skateboards telah membuktikan latihan yang layak. Dan menjaga kepalanya, mengelakkan fuzz boleh digunakan untuk semua bahaya. Satu -satunya soalan ialah sama ada dia mempunyai minat untuk tidak berputus asa.

Ace Visconti adalah penjudi bertuah, meningkatkan kemungkinan seluruh pasukan.

Ace Visconti adalah seorang lelaki yang menawan. Dengan penampilannya yang tajam Itali, rambut kelabu dan lidah perak, dia boleh lulus untuk bintang filem penuaan 50. Hatinya selalu milik kad. Dari akarnya sebagai seorang budak lelaki miskin di Argentina, dia berjudi, scammed, tergoda dan lancar bercakap ke kehidupan mewah sebagai roller tinggi di tanah peluang. Walaupun wang selalu mempunyai cara tergelincir melalui jarinya, Ace selalu menganggap dia dapat menang lebih banyak. Dia tidak pernah memenuhi cita -cita itu; Akhirnya dia menaikkan terlalu banyak hutang dengan orang yang salah. Dan ketika mereka akhirnya datang untuk mengumpul, Ace tidak dapat dijumpai. Tidak ada yang tahu siapa yang mengetepikannya atau di mana dia melarikan diri, tetapi sesiapa yang tahu Ace Visconti boleh bersetuju dengan satu perkara. Dia akan bertahan: Terhadap semua kemungkinan.

Feng Min adalah pesaing yang berfokus pada objektif yang dapat dengan cepat menyesuaikan strateginya untuk memenuhi pelbagai situasi yang mencabar.

Feng Min adalah seorang gadis muda ketika dia mula -mula mengambil permainan komputer, dan dia segera ketagih. Dunia baru memikatnya dengan warna, bunyi dan letupan – peluang untuk berada di tempat lain, atau orang lain. Ibu bapanya tidak melihat salah dengan beberapa minit di hadapan skrin, tetapi ketika beberapa minit berubah menjadi jam dan kadang -kadang hari, mereka akhirnya memutuskan untuk menarik palam dan memaksa Feng Min untuk meletakkan lebih banyak usaha dalam pengajiannya.
Dia merasa tersentuh oleh ibu bapanya yang enggan melihat potensi masa depan dalam permainan, jadi dia meninggalkan rumah dan menghabiskan waktunya di kafe internet dan parti Lan di mana peraturan lama tidak terpakai. Dia menghabiskan berjam -jam bermain, streaming, bersaing untuk naik ke puncak. Ibu bapanya menjadi apa yang dia panggil “ibu bapa bercuti” kerana dia tidak pernah melihat mereka di luar cuti, dan dia menjadi domba hitam dari keluarga satu anak. Di dunia permainan, bagaimanapun, dia akhirnya mendapat penghormatan. Dijuap dengan “singa bersinar,” dia dijemput untuk menyertai pasukan e-sukan yang berprestij dan tinggal di asrama mereka, di mana dia mendapati tempat perlindungan bebas dari kesalahpahaman dan prasangka yang dia rasakan dari ibu bapanya dan dunia bukan permainan.
Feng Min menolak hadnya untuk membuktikan dia adalah yang terbaik. Tidur kurang penting baginya daripada latihan. Di bahagian atas permainannya, dia mengisi stadium dengan peminat yang memuja dia. Tetapi ia tidak dapat kekal selama -lamanya; Tekanan menjadi yang terbaik semakin kuat dan lebih kuat. Dia mendorong dirinya terlalu jauh, tidur terlalu sedikit, dan persembahannya mula tergelincir. Dia mula kalah. Pada waktu malam, dia akan terus bertahan, diseksa oleh pemikiran yang mengecewakan ibu bapanya … dan peminatnya.
Dia tidak terkawal dan jatuh ke dalam corak pemusnahan diri. Dia mula mengembara jalan-jalan dan melawat bar, di mana tidak ada yang tahu tentang e-sukan, bangun di tempat yang dia tidak ingat. Suatu hari dia bangun di tempat yang sama sekali berbeza … dalam mimpi ngeri yang tidak pernah berakhir. Feng Min tidak putus asa – kerana dia belajar lebih banyak tentang cabaran yang dia lawan, dia menyedari ini adalah apa yang dia telah berlatih sepanjang hidupnya. Sekarang, dia akan menang.

David King Adakah Scrapper Lasak, Bermain Berisiko Tinggi.
Kami akan hidup selama -lamanya

Anak tunggal keluarga kaya, David King nampaknya ditakdirkan untuk kebesaran. Semasa membesar di Manchester, beliau menunjukkan potensi yang serius dalam sukan dan ahli akademik, dan dengan hubungan keluarganya, semua pintu terbuka kepadanya. Dia boleh berjaya apa -apa, jika bukan kerana sifatnya. David hidup untuk tergesa -gesa adrenalin dari perjuangan yang baik dan akan keluar dari jalan untuk masuk ke dalam satu.
Kemampuannya dan kebolehan olahraga membawanya ke ragbi, di mana dia dapat longgar dan benar -benar menyebabkan ruckus. Raja cemerlang dan mendapat reputasi sebagai yang menjanjikan, jika agak melulu, rookie. Kenaikan meteoriknya tiba -tiba berakhir apabila dia hilang marah dan menyerang pengadil, memperoleh larangan seumur hidup dari liga dan memotong apa yang dianggap oleh kebanyakan orang akan menjadi kerjaya yang panjang dan berjaya. Raja tidak peduli; Wang tidak ada masalah, jadi dia mengambilnya sebagai persaraan awal dan memberi tumpuan kepada perkara -perkara yang menyeronokkan yang perlu dilakukan.
Bebas dari kekangan kerjaya dan didayakan oleh kekayaan keluarganya, David King menghabiskan sebahagian besar waktunya di pub, minum, menonton permainan, dan masuk ke pergaduhan. Ada yang mungkin mengatakan dia membuang hidupnya. .
Ketika David King berhenti muncul di pub, beberapa kawan yang masih belum terkejut. Mereka menganggap dia akhirnya bertempur dengan seseorang yang lebih kuat daripada dia. Dengan cara ini, mereka betul.

Kate Denson adalah burung lagu yang diharapkan, dapat memanfaatkan sepenuhnya persekitarannya.
Tingkap peluang

Salah satu kenangan terawal Kate Denson berdiri di hadapan keluarganya, menyanyikan lagu yang dia pelajari pagi itu di sekolah, dan menonton senyuman tersebar di wajah mereka. Melihat bagaimana sesuatu yang semudah lagu dapat membuat orang begitu gembira adalah saat dia tahu apa yang dia mahu lakukan dengan hidupnya.
Dia berlatih, belajar gitar sebaik sahaja dia cukup besar untuk menjangkaunya, dan sedang tampil di hadapan orang ramai pada masa dia berumur lapan tahun. Ibunya melakukan segala yang dia dapat untuk memenuhi impian Kate, membawanya ke seluruh negeri asal Pennsylvania, kemudian di Selatan, dan juga ke Nashville sendiri.
Kate memenangi pertandingan muzik rakyat dan pertunjukan bakat setiap kali dia mengambil bahagian, tetapi baginya untuk memenangi orang lain terpaksa kalah, dan itu tidak ada di alam semula jadi. Dia hanya mahukan saluran keluar, cara untuk menyentuh kehidupan orang ramai. Untuk membuat mereka melupakan kebimbangan dunia dan hanya menikmati diri mereka sendiri, jika hanya seketika.
Dengan usia datang kebebasan yang baru ditemui. Dia membeli sebuah trak Chevy lama yang sudah hancur dan dapat mengembara sendiri, bertemu peminat dan membuat kawan -kawan baru di mana sahaja dia berhenti. Hers bukan kisah rock berlebihan walaupun: hanya jalan, gitarnya dan mungkin bourbon yang baik untuk mengakhiri hari.
Dari festival yang dibakar matahari ke bar yang gelap dan selesa, orang-orang berbondong-bondong dengan suaranya dan lagu-lagu persahabatan, keluarga, cinta dan rumahnya sendiri.
Sentimen ini bukan hanya bibir: dia memastikan untuk pulang ke rumah seberapa kerap yang dia dapat, untuk membantu dalam komuniti dan menghiburkan anak-anak tempatan dengan kisahnya di dunia yang lebih luas. Dia melihatnya sebagai cara untuk memberi kembali, menyokong orang lain dengan cara yang sama.
Ia adalah rumah di mana dia mendapati sebahagian besar inspirasinya juga. Dia selalu suka berjalan -jalan di hutan di sekitar bandarnya, meneroka landasan yang dipukul, mencari tempat yang tenang untuk bermain dan menulis lagu -lagunya. Dia mempunyai lokasi kegemaran dia kembali ke masa dan masa lagi, berongga semulajadi, dikelilingi oleh pokok -pokok, yang kelihatan hampir seolah -olah ia telah diletupkan dari batu beribu -ribu tahun yang lalu.
Di sini dia merasakan hubungan yang kuat dengan alam semula jadi, dan ke bumi itu sendiri. .
Dia mengambil gitarnya dan bermain, jari -jarinya menari melintasi fretboard. Muzik yang dia buat kali ini tidak seperti lagu -lagu yang menaikkan semangatnya, yang lebih melankolis, bahkan gelap. Namun, sesuatu memaksa dia untuk meneruskan, untuk menyelesaikan lagu itu.
Di sekelilingnya, daun -daun bergetar serentak dengan rentetan gitar dan dahan pokok -pokok yang dipanjangkan, bersatu menjadi bentuk hidup. Kaki seperti labah-labah turun dari kanopi di atas, menggenggamnya. Mengembalikan deria, dia meraih batu dan cuba mengalahkan mereka, tetapi kulit mereka keras seperti besi dan batu hanya melantun dan meluncur jauh.
Kaki bergelung seperti tendrils di sekeliling anggota badannya dan mengangkatnya ke arah kegelapan di atas kepala. Kabut melintasi penjelasan, mengaburkan kedua -dua Kate dan makhluk mimpi buruk yang menariknya ke arah dirinya sendiri.
Apabila kabut dibersihkan, tidak ada tanda perjuangan, atau kehidupan. .

Adam Francis adalah guru yang bijak, dapat menyesuaikan diri dengan keadaan baru dan mengembangkan strategi dengan sewajarnya.

Adam dilahirkan di bandar Rollington di Kingston, Jamaica. Bapanya meninggal dunia dalam kemalangan kereta ketika dia berusia dua tahun, dan pamannya membawanya masuk. Pamannya adalah seorang lelaki yang ketat, tetapi yang adil, yang membesarkannya untuk menghargai pendidikan.
. Kampusnya, bagaimanapun, terkenal dengan fokus pada olahraga. Sebagai remaja pemalu dengan hidungnya tersekat dalam buku, dia adalah mangsa yang sempurna untuk pembuli. Apa yang dia kekurangan dalam sukan, dia terdiri daripada grit. Dia belajar mempertahankan dirinya di dalamnya.
. Semasa rakan -rakan rapatnya mengorbit industri muzik, dia mengikuti jalan yang lebih baik. .
Selepas menamatkan pengajian universiti, beliau mengajar kelas tambahan untuk memohon bayaran di luar negara. Dia mempunyai makanan yang mantap untuk perjalanan panjang, buasir penggredan, rancangan pelajaran setiap malam, dan kelas awal. . Menaiki kapal terbang pertamanya membawanya ke selatan Jepun untuk permulaan yang baru.
Kehidupannya di Kagoshima sibuk. Ada sedikit masa untuk melakukan segala yang dia ambil untuk diberikan pulang. Jepunnya adalah asas yang terbaik, yang melambatkannya. Membeli barangan runcit mengambil masa berjam.
. Dia mencerminkannya pada suatu pagi sambil menunggang kereta api ke tempat kerja. Dia tidak lagi perlu mempelajari watak Kanji yang mengisi peta. Dia tahu jalannya. Kemahiran bahasa beliau telah bertambah baik, dia berasa berhubung dengan pelajarnya, dan dia akan merawat dirinya ke restoran mewah pada hujung minggu. Dia juga bercuti pertamanya yang dirancang.
Dalam beberapa saat, dunia Adam diturunkan ke gerakan yang perlahan. Rails mendesis, beg turun, dan lantai gemetar sebelum melanda: Adam terhempas ke hadapan ketika kereta api terbalik ke bawah. Dia mendarat di panel tingkap sebagai pintu yang tidak disengaja datang ke penumpang. . Dia menutup matanya ketika dia bersandar pada kesan, tetapi tidak ada yang berlaku.
Dia menjenguk satu mata terbuka dan dia tidak melihat apa -apa selain kegelapan. Kabut berat telah mengambil alih kereta api. . Tergantung oleh kelembutan hangat dari bisikan gelap, dia menutup matanya, hanyut.
Tidak ada yang benar -benar tahu apa yang berlaku kepada Adam Francis. Guru sekolah membayangkan yang paling teruk ketika mereka menyaksikan keretapi kereta api pada berita dan melihat dia hilang. Ketakutan mereka seolah -olah disahkan apabila beg Adam telah pulih dari tapak kemalangan, tetapi tubuhnya tidak pernah dijumpai. Sehingga hari ini, pamannya percaya bahawa Adam berlepas selepas kemalangan kereta api, masih hidup, di suatu tempat di luar sana.

Jeff Johansen adalah artis yang tenang dengan hati emas, berdiri teguh terhadap kemungkinan mustahil. Dia mempunyai masa lalu yang gelap tetapi menjalani kehidupan yang tenang dan sederhana sehingga bapanya berlalu, meninggalkan sesuatu untuk diselesaikan.

Jeff Johansen dilahirkan dan dibesarkan di Ormond, Alberta. Dia dibesarkan sebagai anak yang tenang, hanya dengan keengganan untuk orang ramai. Semasa sekolah menengah, sifatnya yang cemas telah dilabelkan sebagai rasa malu, yang ditutupi dengan persona yang sukar, yang mengintimidasi pembuli dan guru sama. Di rumah, dia mendapati minat untuk logam berat dan memulakan koleksi vinil. Simbolisme evokatif pada penutupnya memberi inspirasi kepadanya untuk membuat beberapa seni sendiri, yang membantunya mengatasi pertempuran tetap orang tuanya.
Untuk melarikan diri dari tamparan ibu bapanya yang semakin berulang, Jeff mula bekerja di kedai video. Beberapa pelanggan berlalu, jadi dia mempunyai banyak masa lapang untuk menarik. Biasa lewat malam melihat lakarannya dan memintanya untuk melakukan beberapa karya seni untuk gengnya di Lodge Up Mount Ormond yang ditinggalkan. Jeff menerima cabaran itu dan melukis mural besar yang menggambarkan “Legion” dalam huruf berair, berdarah. Dia diberi rang undang-undang lima puluh dolar dan 12 pek untuk kerja kerasnya. Itu adalah komisen berbayar pertamanya, satu peristiwa penting yang akan dibanggakan.
Selepas perceraian ibu bapanya, Jeff terpaksa berpindah bersama ibunya ke Winkler, Manitoba, yang jauh dari bandar kediamannya -dan ayahnya. Di Winkler, Jeff lebih terpencil dari sebelumnya, kecuali seni dan muzik. Pengosongannya tidak lama selepas menamatkan pengajian di sekolah menengah ketika dia mula bekerja di bar tempatan dengan persembahan muzik secara langsung. Dia menemui pertunjukan roadie sejurus selepas itu, meninggalkan Winkler di belakang.
. Dia diberitahu dia boleh kehilangan sebahagian dari penglihatannya, jadi doktornya memintanya untuk tinggal di bandar untuk memantau dia. Ia adalah masa yang sukar di mana Jeff menilai semula pilihan hidupnya.
Dia kembali ke sekolah -sekolah. Penglihatannya perlahan -lahan kembali, tetapi dia harus berhati -hati. Dia mengambil beberapa kursus, bereksperimen dengan pelbagai medium, akhirnya memilih lukisan minyak dan seni digital, yang terakhir yang ditawarkan oleh kapal-kapal yang dibayar. Dia mengambil kerja meja dan mendapati panggilannya dalam merancang label untuk mikrobreweries. Dia menjalani kehidupan yang tenang dan sederhana: dia membancuh bir, mengambil anjing penyelamat, tatu yang direka, dan penutup album bebas untuk band yang dia suka. Sehingga suatu pagi, ketika dia mendapat panggilan telefon dari Ormond mengatakan bahawa bapanya telah berlalu, meninggalkan beberapa perkara untuk diselesaikan.
Jeff memandu kembali ke Ormond. Dia merasakan nostalgia ketika dia sampai ke rumah ayahnya yang terakhir. Di dalamnya, terdapat kes gitar lama yang duduk di dinding. Ia memegang model hitam dan vintaj dengan nota melekit yang berkata, “Untuk budak lelaki saya.”
Dia tinggal di bandar lebih lama daripada yang dirancangnya, mengenang kembali zaman kanak -kanaknya. Memandu oleh bekas sekolah menengahnya, dia teringat mural yang dia melukis Gunung Ormond. Dia membeli 12 pek dan menuju ke pondok.
Selepas berminggu -minggu tidak mendengar dari Jeff, rakan -rakannya mengandaikan bahawa kesedihan telah mendapat lebih baik daripadanya. Jirannya bosan duduk anjingnya, yang menjadi semakin gelisah ketika hari berlalu. Anjing itu menjadi sesat lagi, salah ketika mencari jejak yang biasa dari aroma malty Jeff.

Selebriti yang berpengaruh
Jane Romero adalah selebriti yang berpengaruh, menentang gandum untuk menangani cabaran.

Jane Romero adalah anak perempuan pelakon terkenal, Loretta Lawrence, yang mana dia tidak ingatan. Ibu bapanya telah berpisah ketika dia masih bayi, terutamanya sejak ibunya sering membuat penggambaran. Jane dibesarkan oleh bapanya, seorang artis visual yang berjuang. .
Sebagai seorang remaja, Jane diam -diam ingin mencontohi bakat ibunya. Dia akan mengarahkan dan tampil dalam drama, uji bakat untuk iklan TV dan membantu ayahnya di studionya. Semasa tahun seniornya, dia memasuki pertandingan pidato kebangsaan dan memenangi hadiah pertama. . .
Setelah menamatkan pengajian dalam komunikasi, dia berhenti kerja di stesen untuk bekerja untuk pertunjukan pelbagai bergaya. Tetapi penyampaiannya yang terang dan iklannya tidak dihargai oleh eksekutif pameran itu, yang melepaskannya selepas lima bulan. .
Empat bulan kemudian, dia menerima panggilan telefon dari seorang pengeluar yang telah melihat reruns pertunjukan. Dia sedang mencari tuan rumah bersama untuk mencetuskan ceramah cepat yang gagal.
. Dia mempertikaikan nada keradangan mentah yang cepat dan menolak liputan masalah peribadi yang berkaitan. Penyampaiannya yang jujur ​​bergema dengan penontonnya dan dalam beberapa minggu, kapal penonton pertunjukan terus berkembang.
Selepas dua tahun, dia melancarkan segmen penuh jam yang dipanggil The Jane Romero Show, yang disiarkan secara nasional dan meliputi topik tabu, termasuk perjuangan peribadinya dengan ditinggalkan. Pertunjukannya memecahkan rekod dan inisialnya j. R. menjadi sinonim dengan produk dari krim kecantikan hingga aksesori fesyen.
Tetapi Jane memerlukan lebih banyak; Dia mahu orang lain mengikutinya di jejaknya. Dia menerbitkan sebuah memoir yang menutup masa kecilnya dengan ibu yang tidak hadir. . Pengkritik menyebutnya “hidangan anekdot sedih yang dibumbui dengan tips bantuan diri yang hambar dan generik.. Kejayaannya juga menghasilkan jadual yang semakin menuntut dan tekanan yang semakin meningkat untuk menghiburkan secara berterusan. Semasa minggu yang sangat tegang, dia mengasah episod dan sebaliknya melancarkan perceraian selama dua jam untuk perceraian. .
Jane meletakkan wajah yang berani dan memulakan persembahan. Kebanyakannya pergi tanpa halangan, tetapi ibunya berjalan di atas set, tersenyum hangat pada penonton, perut Jane lurched dengan tidak menyenangkan. Dia dimakan oleh iri hati yang ganas yang telah memusnahkan. Namun dia terus tersenyum, sehingga Loretta mengganggu dia, mengatakan bahawa mereka tidak benar -benar berkaitan. .
Selepas persembahan, Jane memandu ke rumah ayahnya di New Jersey. Dia perlu bercakap dengannya; Dia tidak berasa seperti dirinya sejak kebelakangan ini. . Kemudian dia mula berehat dan menghidupkan radio; Muzik Klasik sedang dimainkan. Pemacu perlahan. Es hitam menutupi lebuh raya, yang penuh dengan kereta dalam perjalanan pulang ke rumah. Malam jatuh. Kegelapan mula mengaburkan sudut penglihatannya dan menjadikan lampu menjadi berputar merah. Jane berkedip untuk mengasah garis besar mereka, tetapi setiap kali dia menutup matanya, kelopak mata menjadi lebih berat dan lebih berat, sehingga mereka tetap ditutup untuk seketika.
Keesokan harinya, pihak berkuasa memancing kereta Jane dari air. Walaupun memimpin pencarian yang teliti selama berminggu -minggu, mereka tidak dapat mengambil badannya.
.
. R. produk dan semua episodnya telah dikeluarkan semula sebulan kemudian, dengan kredit pembukaan yang mengharapkan kedamaiannya yang kekal.

Streetracer yang keras

Yui Kimura adalah pelumba jalan yang keras, dapat memperoleh kelebihan untuknya dan rakan -rakannya yang terselamat dalam situasi yang mencabar.

. Ayahnya melakukan yang terbaik untuk menjauhkannya dari apa yang dia percaya sebagai usaha maskulin, tetapi neneknya diam -diam berkongsi manual jurutera datuknya dan nota mengenai enjin kereta dan motosikal. Yui membaca manual datuknya dan belajar pantas. Dia tidak hanya dapat mengekalkan skuternya, tetapi dia mengubah enjin supaya dia dapat bersaing dengan anak lelaki yang lebih tua di salib motor. . Tidak ada nasib untuk mereka. Yui mengalahkan mereka pada setiap masa dan menjadi sensasi kepada semua rakannya. . Perbalahan berlaku dan ketika Yui enggan memohon pendidikan yang tepat, bapanya merasa sangat memalukan dan memberitahunya bahawa dia tidak lagi dialu -alukan di rumah mereka. Dengan hati yang berat, Yui pergi ke Nagoya dengan berkat dan simpanan neneknya.
Nagoya bukan apa yang dijangkakan Yui. . Dengan wang terakhir neneknya, dia membeli basikal perlumbaan dan memasuki perlumbaan jalan haram di mana dia memenangi lebih banyak wang daripada yang pernah dilihatnya. Khabar angin keberaniannya dan refleks cepat tersebar seperti api liar. Tidak lama lagi dia mempunyai penunggang motosikal wanita yang tidak rasmi yang memakai tanda tangan merah jambu Yui. . Ketika Yui menyedari sapu tangannya yang bertuah telah dicuri dari apartmennya, dia mengambil kebimbangannya kepada polis yang ketawa dan menolaknya, mengatakan pengetuknya mungkin seorang lelaki yang baik dan dia mungkin akan berkahwin dengannya dalam masa terdekat.
. . Tetapi penglihatannya melalui pakaiannya terlalu banyak untuk ditanggung. . . Dia melangkah ke arahnya. Dia mengelak serangannya, dan dia memukul dinding dan menjatuhkan pisau. Tanpa ragu -ragu, Yui menangani dia. Mereka melancarkan tanah bertukar -tukar pukulan terdesak. Yui mengambil lebih banyak pukulan daripada dia pernah mengalami skuter perlumbaan di Shirakawa. Dengan lonjakan adrenalin, dia berjaya mengatasi pengetuknya, merampas pisau dari lantai dan memegang pisau tajam ke lehernya.
Ketika polis sampai ke apartmennya, mereka membawanya pergi dan bergegas Yui ke hospital untuk trauma. X-ray mendedahkan dia telah memecahkan lengan dan kakinya di beberapa tempat. Tidak lama sebelum gengnya muncul satu demi satu dan bersama -sama mereka membantunya membayar bil perubatannya. . Perlumbaan pertama Yui selepas serangan gengnya membentangkannya dengan Hachimaki merah jambu baru dengan tandatangan mereka dan mesej nasib baik yang ditulis di seluruhnya. Yui bersumpah dia akan membantu wanita lain dengan kemenangan dan pengaruhnya. Sesuai dengan Firmannya, gengnya dikenali sebagai geng Sakura 7 dan mereka memakai hachimakis merah jambu sebagai simbol perpaduan dan sokongan untuk wanita yang memerlukan bantuan dari penguntit dan penderita.
Sakura 7 berkembang melebihi 7 ahli dan tanda tangan merah jambu Yui menjadi sinonim dengan pemberdayaan wanita. Di jalanan wanita wanita akan berbondong -bondong untuk menyokongnya. Setelah memenangi tujuh perlumbaan berturut -turut berturut -turut, dia menarik perhatian penaja. . Penajaannya tidak lama lagi. Begitu juga, adakah gengnya. . . . .