Dead by Daylight Mendapat Deck Steam Disahkan | Gamingonlinux, mati oleh dek dek siang? | Pcgamesn

Mati oleh dek stim siang

Ya, Dead by Daylight boleh dimainkan di dek stim dan bahkan telah diklasifikasikan sebagai ‘disahkan’ oleh Valve. Penghargaan ini bermaksud bahawa mati oleh siang hari harus berjalan tanpa cela di dek stim.

Dead by Daylight belum ‘disahkan’ untuk dek stim lama, dengan pujian teratasnya hanya datang dari injap awal tahun ini. Walaupun ia mungkin mengambil masa beberapa tahun untuk tingkah laku pemaju interaktif untuk menangani masalah keserasian dengan permainan seram perkhidmatan langsung, tunggu telah berbaloi.

Mati dengan siang hari mendapat dek stim disahkan

Baiklah, saya telah menunggu untuk melihat apa kata rasmi awam yang mati pada siang hari dan sekarang ia rasmi. Dead by Daylight kini Dek Steam Disahkan.

Baru -baru ini saya menulis tentang bagaimana ia telah bekerja selama seminggu, tanpa kata awam dari pemaju. Tetapi kini dek stim disahkan oleh Valve dengan akaun Twitter DBD rasmi juga mengumumkannya, dan mereka juga menyerlahkannya pada pengumuman stim mereka juga. Oleh itu, anda tidak mendapat lebih banyak rasmi daripada itu. Untuk disahkan dek, injap menetapkannya untuk menggunakan proton 8.0-2 Secara lalai.

Anda dapat melihat video saya sebelumnya di bawah:

Thumbnail YouTube

Video YouTube memerlukan kuki, anda mesti menerima kuki mereka untuk dilihat. Lihat keutamaan kuki.
Terima Kuki & Tunjukkan Pautan Langsung

Plus saya melakukan livestream YouTube baru -baru ini yang memaparkannya juga.

Ini adalah berita yang sangat baik, sebagai salah satu permainan multiplayer yang paling popular di Steam, memilikinya semua rasmi adalah hebat. Dan ya, ia berfungsi dengan baik di desktop linux juga. Walaupun di dek stim, ia berjalan pada 60fps pada tetapan sederhana, anda tidak semestinya memerlukan banyak kuasa untuk mendapatkan prestasi yang baik dari itu.

Beli salinan anda di kedai rendah atau stim.

Mati oleh dek stim siang?

Bermain Mati By Daylight Di Dek Steam Bukan Proses Menakutkan, Seperti DBD Bermain Dengan Baik Di Dek Steam, Ia Akan Membuat Tulang Belakang Anda.

Art of the Trapper dari Dead by Daylight di skrin dek stim

Diterbitkan: 8 Sep 2023

Mati oleh dek stim siang? . Sama ada anda memutuskan untuk mengambil peranan pembunuh, atau membantu rakan-rakan pembaikan penjana dan melarikan diri, seram berasaskan pasukan asimetris ini memainkan hebat di dek stim.

Mengikut keperluan sistem siang hari, anda memerlukan ruang penyimpanan 50GB sebelum anda menghadapi entiti. Ambil salah satu kad microSD terbaik untuk dek stim, terutamanya jika anda menggoyang model 64bg genggam, dan anda akan baik untuk pergi untuk mula menyeramkan anda.

Thumbnail YouTube

Mati oleh dek stim siang?

Ya, Dead by Daylight boleh dimainkan di dek stim dan bahkan telah diklasifikasikan sebagai ‘disahkan’ oleh Valve. Penghargaan ini bermaksud bahawa mati oleh siang hari harus berjalan tanpa cela di dek stim.

Dead by Daylight belum ‘disahkan’ untuk dek stim lama, dengan pujian teratasnya hanya datang dari injap awal tahun ini. Walaupun ia mungkin mengambil masa beberapa tahun untuk tingkah laku pemaju interaktif untuk menangani masalah keserasian dengan permainan seram perkhidmatan langsung, tunggu telah berbaloi.

Permainan ini bermain hebat di pegang tangan, sama ada anda memutuskan untuk bermain sebagai mangsa, atau pembunuh. Walaupun pada tetapan tertinggi, anda tidak sepatutnya melihat apa -apa penurunan kadar bingkai yang ketara, seperti yang mati oleh siang hari tidak begitu menuntut di jabatan grafik. Satu -satunya isu yang anda perlu sedar ialah mengekalkan sambungan internet, kerana tidak ada mod luar talian DBD.

Sekiranya anda sudah menjadi sesuatu yang mati oleh veteran konsol siang, dinasihatkan bahawa walaupun permainan itu silang platform, ini tidak terpakai bagi perkembangan. Untuk menjadi jelas, beralih antara Desktop PC dan Deck Steam anda tidak akan mempunyai sebarang masalah, tetapi anda tidak akan dapat membawa apa -apa ke atau dari PlayStation, Xbox, atau Nintendo Switch port permainan.

Dengan Ripley dan The Xenomorph dari Alien baru-baru ini menyertai senarai yang semakin berkembang dari mangsa dan pembunuh, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk mula disambungkan mati oleh siang hari di dek stim.

Sekiranya anda baru ke dunia yang mati dengan siang hari, apa yang kami anggap sebagai salah satu permainan dek stim terbaik, kami mempunyai senarai penuh kod DBD yang akan memberi anda pesona, titik darah dan shards yang cukup untuk pergi. Anda juga harus membiasakan diri dengan senarai peringkat pembunuh DBD jika anda suka diri anda sebagai pembunuh utama, atau ingin tahu apa yang akan anda lawan.

Rosalie Newcombe Ketika Rosalie tidak bermimpi tentang bermain dek stimnya, biasanya anda dapat menemuinya menulis berita terkini mengenai segala -galanya AMD, Nvidia, dan Intel. Anda juga boleh mencari pekerjaannya seperti Techradar dan Gamebyte.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Mati oleh siang hari

Dead by Daylight adalah permainan seram 4v1 di mana kerjasama adalah kunci! Gear dengan faedah, barang, dan persembahan seperti yang anda pilih untuk menjadi pembunuh atau yang selamat. Sebagai pembunuh, anda akan berkeliaran dalam pandangan orang pertama, menggunakan kebolehan unik yang istimewa untuk watak pilihan anda untuk membunuh 4 orang yang selamat dan melekatkannya pada paku. Sebagai mangsa yang selamat, anda akan bekerjasama dengan 3 orang lain untuk melompat permulaan penjana, dalam pandangan orang ketiga, dan melarikan diri dari peta. Anda tidak akan dapat menyerang pembunuh, tetapi anda boleh berlari, menyembunyikan, dan menolak halangan untuk mendapatkan jalan mereka. Mana -mana yang anda pilih, ini akan menjadi pengalaman yang anda tidak akan dapat meletakkan!

Peminat Dead by Daylight (DBD) berharap dapat bermain di dek stim untuk sementara waktu, tetapi anti-cipta tidak diaktifkan dan kami tidak dapat bermain. Tingkah laku interaktif, pemaju DBD, telah membolehkan dek stim sebelum ini, tetapi ia hanya berlangsung sehari dan kemudian dilumpuhkan lagi. Baru. .

Dead by Daylight dinilai tidak disokong pada stim kerana anti-pacu, tetapi terima kasih kepada kemas kini baru-baru ini, permainan ini dimainkan di dek stim. Untuk berbuat demikian, anda mesti memaksa proton 8.0-2 Lapisan Keserasian, yang boleh anda cari mencarinya di kedai Steam.

Dead by Daylight – Prestasi Deck Steam

Bermula, saya sebenarnya ingin menguji had apa yang boleh dilakukan oleh permainan dan meletakkan permainan pada tetapan tertinggi. Walaupun permainan itu keluar pada tahun 2016, saya masih gembira melihat permainan itu dapat berjalan pada 40 fps stabil di Ultra Graphics dengan resolusi 100%. Saya melakukan lebih banyak ujian, kerana ini adalah komponen teras kualiti membina, tetapi saya ingin mencari keseimbangan yang baik yang saya gembira dengan peribadi. Anda juga perlu memaksa proton 8.0-2 kerana ini adalah satu-satunya cara mati oleh siang hari akan dilancarkan. Anda boleh mencari Proton 8 dengan mencarinya di kedai stim dan anda boleh menukar lapisan keserasian dalam keutamaan.

Membina yang disyorkan

Untuk melakukan ini, saya mula-mula mendapati framerate yang lancar yang saya rasa adalah antara kualiti visual yang baik dan kelancaran 60 fps, semuanya dengan longkang bateri yang munasabah. Saya memutuskan bahawa 45 fps adalah framerate yang hebat yang terasa lancar ketika dapat mengekalkannya stabil pada had TDP sebanyak 8. Saya memutuskan untuk menyimpan tetapan berkualiti sederhana, kerana tetapan yang rendah sangat penting dan saya percaya Medium masih mempunyai semua ciri berkualiti yang saya mahukan. Saya juga terus memberikan resolusi pada 80 dan, sementara watak memilih dan skrin parti sedikit kabur, saya hampir tidak melihat perubahan semasa dalam permainan.