Dead by Daylight Bab 30: Window Tarikh Siaran, Kebocoran Pembunuh Baru, dan banyak lagi | Ginx Esports TV, kelihatan seperti Xenomorph dari Alien akan mati oleh pembunuh seterusnya siang hari

Nampaknya Xenomorph dari Alien akan mati oleh pembunuh seterusnya siang hari

Untuk melihat kandungan ini, anda perlu mengemas kini tetapan privasi anda. Sila klik di sini dan lihat “Kandungan dan rakan kongsi media sosial” menetapkan untuk melakukannya.

Dead by Daylight Bab 30: Tetingkap Tarikh Siaran, Kebocoran Pembunuh Baru, dan banyak lagi

Cole Podany

Panduan EA FC24

Inilah Yang Akan Datang Untuk Dead by Daylight Bab 30, termasuk pembunuh baru, peta, dan kebocoran yang selamat.

Dead by Daylight’s Bab 29: Alien ada di dalam buku, dan peminat kini menunggu Bab 30, yang akan menampilkan pembunuh berlesen. Dengan begitu banyak bab berlesen yang menarik di belakang kami, pasti bab yang akan datang ini akan menjadi yang utama. Tetapi siapa yang akan menjadi pembunuh, dan mereka akan datang dengan peta mereka sendiri untuk mengganas mangsa yang terselamat?

Sekiranya anda ingin tahu tentang Bab 30 DBD, anda telah sampai ke tempat yang betul. Dalam artikel ini, kita akan melihat semua yang kita tahu setakat ini tentang Dead oleh Bab 30 yang akan datang, termasuk potensi pembunuh, mangsa, peta, dan banyak lagi.

Isi kandungan

  • Mati oleh siang hari Bab 30 tetingkap tarikh pelepasan
  • Mati oleh siang hari bab 30 pembunuh
  • Akan mati dengan siang hari bab 30 mempunyai mangsa yang baru
  • Akan mati dengan siang hari bab 30 mempunyai peta baru

Mati oleh siang hari Bab 30 tetingkap tarikh pelepasan

Dead by Daylight Bab 30 ditetapkan untuk dibebaskan November 2023 Menurut The Dead by Daylight Year 8 Roadmap. Peminat mungkin akan dapat mengakses PTB untuk musim baru beberapa minggu lebih awal daripada pembebasan, jadi kami mungkin mengharapkan mendedahkan pada beberapa peringkat pada akhir Oktober atau awal November.

Mati oleh siang hari bab 30 pembunuh

Pembunuh untuk mati oleh bab siang hari akan menjadi watak berlesen, .

Pertama, kami mengesyaki bahawa a Bab Predator Mungkin dalam kerja -kerja – selepas semua, Alien mempunyai kulit dari Predator X Alien Collab sudah, menunjukkan bahawa ia tidak akan terlalu sukar untuk tingkah laku untuk memberikan watak ikonik keupayaan dan faedahnya sendiri.

Lima malam di freddys juga merupakan salah satu bab yang paling diminta oleh peminat; Dengan pembebasan Five Nights yang akan datang di filem Freddy, bolehkah bab ini menampilkan Springtrap, Freddy Fazbear, atau ikon animatronic yang lain? .

Akan ada tiada yang selamat in Bab 30, Menurut Roadmap Tahun 8 DBD. Ini bermakna kita hanya akan melihat satu pembunuh berlesen ditambah kepada permainan dengan sendirinya, yang bermaksud bahawa bab itu adalah bab separuh atau “perenggan.”

Walaupun ini tidak syak lagi mengecewakan pemain yang ingin mencuba watak yang selamat baru, mungkin bermakna pembunuh yang diumumkan untuk bab ini akan menjadi pelepasan utama. Pembunuh terakhir yang dibebaskan tanpa seorang yang selamat untuk menemani mereka adalah pinhead, juga dikenali sebagai Cenobite dari Hellraiser, yang merupakan salah satu kolaborasi terbesar permainan.

Akan mati dengan siang hari bab 30 mempunyai peta baru

Tidak diketahui sama ada yang mati oleh Bab 30 Daylight akan menyertakan peta sendiri, tetapi ia mungkin cukup memandangkan tiga bab yang lalu semuanya termasuk peta. Sekiranya ia menjadi bab FNAF, kita boleh mengharapkan peta pizzaPlex. Peta Predator boleh menjadi hutan hujan, serupa dengan peta pendaratan Toba yang ada tetapi dengan tumbuh -tumbuhan yang berbeza dan bangunan utama asal.

Buat masa ini, itu semua yang kita tahu tentang Dead oleh Bab 30 yang akan datang, termasuk apa yang Killer, Survivor, dan Map mungkin dimasukkan ke dalam kolaborasi berlesen ini. Kami pasti akan mengemas kini artikel ini sebaik sahaja kebocoran atau berita baru diumumkan sekitar bab seterusnya DBD. Nasib baik dalam kabut.

Untuk lebih banyak Dead by Daylight News pastikan anda menyemak bahagian khusus kami, atau beberapa panduan & tutorial kami, tepat di bawah:

Cole Podany

Ditulis oleh Cole Podany

Cole adalah penulis kakitangan di Ginx Esports TV yang berpusat di Amerika Syarikat. Dia adalah kekasih semua perkara yang seram dan sangat menyukai permainan seram lama seperti Silent Hill dan Resident Evil. Anda juga boleh mendapati dia menulis tentang Dead by Daylight dan membunuh permainan lain. Di luar penulisan untuk Ginx, Cole suka memasak dan dua kucingnya. Anda boleh menghubungi Cole untuk padang di [dilindungi e -mel].

Maklumat lanjut mengenai crossover seterusnya permainan seram survival akan diturunkan minggu depan.

Kris Holt

Menyumbang wartawan
Tue, 1 Ogos, 2023, 8:08 PM · 1 min Baca

Perilaku Interaktif membawa satu lagi francais seram klasik ke . Tidak lama selepas penerbit ke permainan sebagai watak yang boleh dimainkan, tingkah laku diturunkan dalam video penggoda bahawa crossover dengan siri akan datang tidak lama lagi.

Klip itu merangkumi beberapa tembakan dari apa yang kelihatan seperti Nostromo, kapal angkasa dari, kerana logo asing secara beransur -ansur diturunkan. Yang mencadangkan bab ini merangkumi peta baru yang ditetapkan di kapal. Mungkin tidak mengejutkan, xenomorph ikonik juga dipaparkan. Memandangkan sejarah bermasalah makhluk yang menakutkan dengan manusia dan hakikatnya ia melangkah ke arah kamera di sini, wang pintar adalah pada xenomorph menjadi pembunuh terbaru permainan.

Untuk melihat kandungan ini, anda perlu mengemas kini tetapan privasi anda. Sila klik di sini dan lihat “Kandungan dan rakan kongsi media sosial” .

Menurut, tingkah laku merancang untuk melepaskan bab baru bulan ini, mencadangkan DLC asing hanya beberapa minggu lagi. Pelan hala tuju juga menunjukkan bab ini merangkumi seorang yang terselamat. Apakah kemungkinan individu ternyata menjadi Ripley? Walau apa pun, kita tidak perlu menunggu lama untuk mengetahui, kerana lebih banyak maklumat mengenai bab asing akan diturunkan pada 8 Ogos.

Mati oleh siang hari mempunyai banyak mangsa, pembunuh dan peta yang asli, tetapi menyeberang dengan francais seram utama membantu untuk memberi perhatian lebih kepada permainan. Selama bertahun -tahun, tingkah laku telah mendapat kerjasama dengan orang -orang seperti, dan, untuk menamakan beberapa.