DawnTrail secara rasmi diumumkan sebagai Pengembangan Utama Kelima Final Fantasy 14 – IGN, FFXIV DawnTrail Tarikh Pelepasan dan Butiran – Panduan Fantasy XIV – IGN – IGN

FFXIV DawnTrail Tarikh dan Butiran Pelepasan

Sementara DawnTrail mungkin jauh di kaki langit, di halaman ini Panduan Final Fantasy XIV IGN Anda boleh menemui semua maklumat yang kami tahu mengenai pengembangan Dawntrail setakat ini, semuanya di satu tempat.

DawnTrail secara rasmi diumumkan sebagai pengembangan utama kelima Final Fantasy 14

DawnTrail akan menjadi pengembangan utama kelima Fantasy XIV, Square Enix diumumkan hari ini. Pengembangan baru telah diumumkan semasa keynote Final Fan Fan Fan Fantasy dengan treler yang memaparkan tema percutian musim panas dan pelbagai pekerjaan baru, semua musim panas yang akan datang pada tahun 2024.

Di Final Fantasy Fan Fest 2023, pengarah FF14 Naoki Yoshida (yang dikenali sebagai Yoshi-P) mengambil panggung untuk mengumumkan pengembangan baru, dengan gembira mengisytiharkan dia ingin terus bekerja pada permainan “sehingga saya mati atau bahkan selepas itu.”

Cerita DawnTrail dimaksudkan untuk menjadi “Percutian Musim Panas Terbaik yang mungkin seorang pahlawan mungkin,” dalam “perubahan tiba -tiba dari penghujung endwalker” dan menandakan langkah pertama menjadi “cerita baru” untuk permainan. . Di sana, Warriors of Light akan membantu dalam ritus penggantian untuk menentukan penguasa seterusnya Tural. Ritus ini melibatkan pertandingan yang akhirnya membawa mereka ke pintu gerbang “kota emas.”Sudah tentu, Scion akan terlibat dalam hal ini, tetapi Yoshi-P memberi amaran bahawa pertandingan itu boleh membahagikan Scion menjadi dua puak.

Di Tural, pemain akan mendapat akses ke bandar hab baru: Tuliyollal, sebuah bandar yang mempunyai penekanan pada kepelbagaian yang terletak di rantau yang lebih besar yang dipanggil Yok Tural. Ia tidak begitu industri, tetapi didiami oleh pelbagai kumpulan orang yang memberi tumpuan kepada hidup dalam harmoni dengan alam semula jadi, dan diperintah oleh Gulool Ja Ja, Mamool JA yang berkepala dua. Peraduan di tengah -tengah Dawntrail adalah untuk menentukan siapa yang akan menggantikannya.

DawnTrail termasuk beberapa ciri kandungan baru, termasuk suku-suku bersekutu baru seperti Pelupelu, perlumbaan yang memulakan kerjayanya di Final Fantasy X dan X-2 yang pendek, memakai topeng seperti burung, dan cemerlang di perdagangan dan minuman membuat. Di samping itu, 7.0 patch akan membawa perkara berikut:

  • Peningkatan tahap tahap dari tahap 90 hingga 100, termasuk kemahiran baru untuk semua pekerjaan
  • Pelbagai Pekerjaan Baru: Yoshi-P tidak mengatakan apa ini, tetapi mengesahkan mereka akan menjadi peranan DPS, satu huru-hara dan satu DPS ajaib yang berkisar
  • Musuh baru
  • Kemas kini sokongan tugas
  • Gear dan resipi baru
  • Kandungan gaya hidup baru
  • Dungeons varian baru
  • Serbuan baru, termasuk serbuan perikatan baru yang akan menjadi “lebih fantasi fantasi-ish”
  • Kemas kini PvP

. 7.0 juga akan melihat kemas kini grafik utama pertama permainan. Kami melihat pelbagai tangkapan skrin segala -galanya dari persekitaran kepada watak -watak yang memamerkan peningkatan, dan ia cukup penting. Seperti yang dikatakan Yoshi-P, “NPC akan mendapat lebih cantik,” dan. Ya, mereka! Kemas kini sistem lain melibatkan bahan -bahan: Sebelum ini, FF14 mempunyai had ke atas bilangan objek yang boleh berada di kawasan, tetapi had itu telah meningkat, bermakna kawasan hanya akan mempunyai lebih banyak perkara di dalamnya, yang bermaksud lebih terperinci.

Pasukan pembangunan juga jelas teruja dengan kemas kini ke tumbuh -tumbuhan dan tumbuh -tumbuhan, yang memberikan lebih terperinci dan ketumpatan dan yang nampaknya akan dipamerkan penuh di hutan Tural. Yang mengatakan, Yoshi-P menegaskan bahawa mereka tidak dapat meningkatkan jumlah poligon dalam permainan. “Kami tidak dapat memberi lebih banyak poligon kepada anggur,” katanya, merujuk meme komuniti.

Semua kemas kini sistem juga bermaksud kemas kini pakaian yang mati, membolehkan pemain memohon dua pewarna untuk sekeping gear bukan hanya satu, dengan beberapa batasan. .0 pengembangan akan melihat had perabot perumahan meningkat. Malangnya, mereka juga bermakna sedikit peningkatan kepada keperluan sistem.

FFXIV DawnTrail Tarikh dan Butiran Pelepasan

Era baru yang cerah FFXIV menanti di Pengembangan DawnTrail yang akan datang. Dengan treler baru yang mengumumkan pelepasan pengembangan semasa acara Fan Festival 2023, terdapat banyak untuk membongkar apa kandungan Little yang telah ditinjau.

Sementara DawnTrail mungkin jauh di kaki langit, di halaman ini Panduan Final Fantasy XIV IGN .

DawnTrailer 3.jpg

Pengembangan Dawntrail telah disahkan Musim panas 2024. Tarikh pelepasan rasmi mempunyai tidak disahkan Setakat ini.

Perincian pengembangan ffxiv DawnTrail

Pengembangan Dawntrail menggoda bab baru yang cerah dan cerah di FFXIV, lengkap dengan pengembaraan luar negara dan Eksplorasi Runtuhan Kuno yang Hilang.

Setakat ini, kandungan cerita utama untuk Dawntrail adalah tidak disahkan, Tetapi inilah segala yang kita tahu akan dimasukkan dalam pengembangan ini setakat ini: