Dauntless – Thrax masih menjadi ancaman, pembunuh. Jangan biarkan pengawal anda turun seketika dengan penipu ini. | Facebook, Thrax adalah bintang Kemas Kini Musim Panas Dauntless | Pcgamesn

Thrax adalah bintang kemas kini musim panas yang tidak menyenangkan

Terdapat banyak perkara baru yang berkilat yang datang ke Dauntless dengan panggilan yang akan datang dari Kemas Kini Void, tetapi bos Escalation baru yang mengerikan mudah menjadi kemuncak. Raksasa baru misteri adalah ganjaran anda untuk mengalahkan peningkatan umbral baru: serangga yang boleh menyerang anda melalui portal. Satu melihat raksasa seperti ini dan anda akan mendapati diri anda secara sedar menaikkan kaki anda dari lantai seperti anda baru sahaja melihat labah-labah merangkak keluar dari bawah sofa.

Facebook

Н н о наниalu фото

Hei ada sebenarnya sesuatu dengan orb? Ia lebih kuat ketika saya memakai perisai Thrax, adakah saya perlu mempunyai senjata Thrax juga atau ini kebetulan ?

Don Belive Guys Katakan Tidak Perlu Ice Bore 6, Mungkin Beberapa Pemain Memerlukan Tough3 atau 6 Equip ! Kerana jika def anda sekarang masih rendah akan terus mati dalam peningkatan hanya membuat pemain pasukan sukar! Cuba terus hidup melakukan output kerosakan yang lebih baik daripada terus mati ^_

Sudah diberikan pada permainan.
Kafan Plus Apa -apa adalah bos terakhir sebenar permainan.
Saya memiliki dia dalam 30 saat LEL ��‍♂️ Apa ancaman

Cukup jalankan 4 pedang bor, pemangkin, dan shrike latern tidak pernah melihat sesuatu yang lebih menyeronokkan untuk hanya berjalan dengan pantas di bawah satu minit

Anda harus membuat seperti penjara bawah tanah yang jarang berlaku, seperti “meratakan solo”, di mana penjara bawah tanah berpeluang bertemu dengan musuh yang lebih keras dan menjatuhkan ganjaran yang lebih baik ��

Tolong tambahkan sesuatu yang baru dalam permainan ini. Sejak saya memulakan permainan ini pada versi beta. . Peta masih sama. . Terpulang kepada anda. . Hanya melakukan percubaan setiap hari. & Saya sedang menunggu peta jalan �� saya suka permainan ini ❤

Thrax adalah bintang kemas kini musim panas yang tidak menyenangkan

Tolak dauntless

. Raksasa baru misteri adalah ganjaran anda untuk mengalahkan peningkatan umbral baru: serangga yang boleh menyerang anda melalui portal. Satu melihat raksasa seperti ini dan anda akan mendapati diri anda secara sedar menaikkan kaki anda dari lantai seperti anda baru sahaja melihat labah-labah merangkak keluar dari bawah sofa.

Pandangan yang menyeramkan itu memaklumkan gaya menyerang Thrax, setlist yang tidak dapat diramalkan dari lunges, peralihan arah secara tiba -tiba, dan kawasan serangan besar -besaran yang memaksa anda bermain di poket kecil di arena.

Anda boleh meletakkan jarak jauh antara diri anda dan tolak seperti yang anda mahukan, tetapi raksasa itu hanya boleh mencucuk cakarnya melalui portal yang terbuka tepat di wajah anda, atau ia boleh hilang melalui satu portal dan terhempas ke arah anda dari portal di atas. Setiap serangan mempunyai telegraf yang berbeza, tetapi pergerakan serpentin Thrax dan penggunaan portal berterusan membuat reaksi dalam masa yang sangat sukar.

Sebagai balasan untuk mengatasi cabaran gaya gauntlet ini, anda akan membuka kunci cetak biru legenda untuk senjata Thrax, yang mempunyai dua bintik sel prisma, ikatan umbral, dan keupayaan senjata berasaskan portal baru.

Thumbnail YouTube

Pemain tidak dijangka membuatnya melalui peningkatan penuh, termasuk Thrax, pada beberapa percubaan pertama mereka. Seperti peningkatan sebelumnya, terdapat sistem meratakan yang membolehkan anda melabur dalam diri anda antara larian berturut -turut dengan buffing amp, jadi akhirnya semua pemain harus dapat mencapai pertarungan bos thrax.

Ini menjadi peningkatan umbral, anda juga akan menemui beberapa varian umbral baru raksasa, seperti Koshai, Nayzaga, dan Drask. Bagi pemain yang telah mengalahkan ratusan ratusan ini, varian umbral baru yang boleh anda hadapi semasa Call of the Void menjanjikan corak serangan segar dan serangan khas untuk mengatasi.

Sekiranya anda lebih baru untuk Dauntless maka Call of the Void akhirnya menambahkan mod Grounds Latihan, jadi anda dapat mengetahui apa yang ditetapkan oleh senjata yang paling sesuai untuk anda dan menguasai kombo dari tekanan memburu. Apabila anda mengambil senjata baru, terdapat juga senarai semak kombo yang menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyelesaikan setiap kombo dan menandakannya apabila anda telah melakukan, menggalakkan pemain baru untuk menolak melebihi corak serangan cahaya dan berat standard.

Ground Latihan Dauntless

Untuk pembunuh yang lebih berpengalaman, UI baru di tempat latihan akan membolehkan anda menganalisis output kerosakan anda dengan betul supaya anda dapat membasmi binaan anda.

Baca lebih lanjut: Berikut adalah permainan berbilang pemain terbaik di PC

Kami hanya melihat sebahagian kecil daripada kemas kini musim panas semasa masa kami dengan peningkatan umbral baru, tetapi Phoenix Labs menjanjikan banyak lagi akan tiba apabila Panggilan Kekosongan dilancarkan pada 11 Jun-dari Dauntless ‘naratif pertama yang akan berakhir dengan yang akan berakhir dengan Kejutan besar kemudian pada bulan Julai, ke pas pertempuran 50 peringkat baru.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.