Datanglah dengan saya – Wiki Fallout Vault – semua yang anda perlu tahu mengenai Fallout 76, Fallout 4, New Vegas dan banyak lagi!, Come Fly With Me adalah kejatuhan terbaik: New Vegas Side-Quest | Pcgamesn

Come Fly With Me adalah kejatuhan terbaik: New Vegas-quest

Pada mulanya, Jason akan menghantar anda ke ruang bawah tanah untuk membersihkan syaitan. Makhluk -makhluk ini berubah menjadi mutan malam, mutan super besar yang dapat berubah menjadi tidak kelihatan. Melawan mereka adalah rumit: anda akan mendengarnya sebelum anda melihatnya, yang kabur di sudut skrin anda menjadi raksasa yang menjulang tinggi, merungut yang menghasilkan saiz brahmana. Reka bentuk bunyi melakukan pengangkat berat di sini, dan koridor penuh dengan mesin whirring, klank tiba -tiba logam, dan menikam nota biola tinggi yang meningkatkan ketegangan.

Mari terbang dengan saya

Kami telah berpindah! Sama seperti Gamepedia telah bergabung dengan fandom, wiki ini telah bergabung dengan setara fandom kami. Wiki telah diarkibkan dan kami meminta para pembaca dan editor berpindah ke wiki sekarang di fandom. Klik untuk pergi ke wiki baru

Tidak penting kepada saya apa yang anda buat. Selagi orang -orang jahat di luar sana, tidak mengapa oleh saya.

Mari terbang dengan saya adalah pencarian sampingan di Fallout: New Vegas.

Kandungan

Sinopsis []

Ekonomi Novac bergantung pada penyelamatan dari tapak ujian repconn kuno yang terletak di barat dari bandar. Walau bagaimanapun, prospek mereka mengambil giliran yang lebih buruk baru. Untuk membuat keadaan lebih teruk, Ghouls tidak berkomunikasi sementara saudara -saudara liar mereka telah mula mengembara ke novac. Para penduduk bandar mula cemas tentang prospek mereka, terutama dengan khabar angin raksasa yang tidak kelihatan mula beredar.

Walkthrough []

 • Pencarian itu diterima dari Manny Vargas, Jeannie May Crawford, atau No-Bark Noonan. Ketiganya akan menggambarkan keadaan sebagai penghinaan terhadap prospek jangka panjang Novac. Vargas akan meminta pemain berurusan dengan kejam dan membebaskan kemudahan untuk Salvagers sekali lagi, tanpa memilih penyelesaian tertentu. Miss Crawford yang baik akan mencadangkan, dengan cara bulatan, menyapu keji.
 • Sama ada cara, pemain harus pergi ke tapak Ujian Repconn, berjuang melalui gerombolan liar. Sebaik sahaja mereka memasuki kemudahan yang betul, Chris Haversam meminta mereka untuk datang ke makmal penyelidikan di tingkat paling atas, boleh diakses melalui dewan pemasangan di timur laut atau tangga di barat laut. Sekali di sana, Haversam (manusia botak yakin dia menjadi kejam) akan mengarahkan pemain kepada Jason Bright.
 • Jason akan menjelaskan bahawa nightkin mengganggu persiapan untuk perjalanan yang hebat ke jauh, haji suci oleh kultusnya ke tempat di mana mereka dapat mencari keamanan dan keselamatan, jauh dari penganiayaan yang mereka alami di tangan manusia biasa di bumi. Dia akan meminta agar pemain membersihkan ruang bawah tanah (atau setan, seperti yang dipanggilnya). Pemain juga akan menerima kunci untuk membuka kunci pintu.
 • Ruang bawah tanah adalah sedikit labirin, tetapi mengambil laluan kiri melepasi bilik pertama akan membawa pemain ke Davison, pemimpin Nightkin. Dia aman. Pemain mempunyai dua pilihan pada ketika ini:
  • Janji Davison untuk mencari anak lelaki yang tersembunyi. Pemimpin Nightkin kemudiannya akan mencadangkan mencari satu -satunya tempat orang -orangnya tidak menyentuh, bilik penyimpanan di mana Harland bersembunyi dan memberi kunci untuk membuka pintu. Sebaik sahaja pemain memasuki, Harland akan segera melibatkan mereka dalam dialog dan menjelaskan masalahnya. Dia kemudian akan bersetuju untuk membiarkan pemain mencari bilik jika mereka mencari rakannya di penjara malam di hujung ruang bawah tanah, terkunci berhampiran penjana. Memasuki bilik dengan badan akan membolehkan pemain memaklumkan Harland tentang kematiannya; Selepas itu, mereka dapat berinteraksi dengan selamat dengan terminal di tingkat atas. Mesej terakhir akan mengandungi mesej yang mengesahkan bahawa penghantaran budak lelaki itu sememangnya dihantar kembali ke Robco berabad -abad tadi. Davison akan menerima ini sebagai bukti dan cuti. Semua baki nightkin akan menjadi neutral dan pergi bersamanya.
  • Perhatikan bahawa antler yang mengganggu dalam apa jua cara akan menyebabkan Davison menyerang, ketika cuba sampai ke terminal tanpa mencari teman wanita Harland akan menyebabkan serangan jahat.
  • Sebagai alternatif, pemain hanya boleh membunuh setiap malam di jalan mereka. Ini juga membersihkan ruang bawah tanah.
  • Satu set modul kawalan tujah. Ini ditemui di Gibson Scrap Yard dan dijual oleh Old Lady Gibson untuk 500 topi (250 dengan Ucapan atau Barter 50). Jenis Sneaky boleh mencuri mereka dari kotak (Lockpick 50) atau mencuri kunci dari wanita itu.
  • Beberapa ejen isotop-239 menyalakan. Kerana kerosakan pesatnya, mereka tidak dapat menggunakan tong bocor pada pad pelancaran. Pemain dapat menemui beberapa di Clark Field, di badan Mr. Radikal di hujung utara, atau dengan membeli roket mainan repconn dari Cliff Briscoe (cek Sains 40 membolehkan mengesahkan bahawa ia mengandungi bahan radioaktif).
  • Ia juga mungkin untuk meyakinkan Chris Haversam bahawa dia sebenarnya seorang kejam dan rambut yang jatuh adalah kebotakan semulajadinya, bukan pengganas yang disebabkan oleh bekerja di Reaktor Vault 34. Chris akan marah dan bertekad untuk mensabotaj pelancaran. Sekiranya pemain bersetuju, Haversam akan meminta tiga kotak bom gula untuk membalas dendamnya. Sekiranya pemain itu menegaskan untuk memaafkan kejahatan, Chris akan marah, tetapi melepaskan diri dan melihat kejahatan dengan selamat.

  Tahap Quest []

  Pentas Status Penerangan
  1 Pergi ke kemudahan Repconn di barat Novac untuk menyiasat khabar angin aktiviti kejam di sana.
  2 Masukkan kemudahan dan temui sumber kejam.
  3 Kepala ke tingkat atas untuk bertemu dengan pemilik suara dari interkom.
  4 Bercakap dengan Jason Bright, pemimpin Repconn Ghouls.
  5 Menghilangkan Nightkin di ruangan bawah tanah.
  6 (Pilihan) Membantu Nightkin dengan mencari anak lelaki yang tersembunyi.
  7 (Pilihan) Cari rakan Harland, yang telah dipenjarakan oleh nightkin.
  8 (Pilihan) Kembali ke Harland dan beritahu dia berita buruk.
  9 Laporkan kepada Jason Bright bahawa Nightkin hilang.
  10 Pergi ke ruang bawah tanah Repconn dan bercakap dengan Jason Bright mengenai apa yang akan datang seterusnya.
  11 Bercakap dengan Chris Haversam mengenai menembak roket.
  12 Cari bahagian untuk memperbaiki pengawal teras Rockets.
  13 Cari bahan api atom untuk roket.
  14 Kembali ke kemudahan roket dan berikan bahagian ke Chris Haversam.
  15 Bercakap dengan Chris Haversam untuk memulakan persiapan untuk pelancaran roket.
  16 Quest selesai Pergi ke platform tontonan dan selesaikan urutan pelancaran.

  Disebalik tabir [ ]

  • Pencarian itu dilaksanakan dan direka terutamanya oleh Jesse Farrell dan Akil Hooper.
  • Nama usaha ini adalah rujukan kepada lagu popular, “Come Fly With Me”, yang dilakukan oleh Frank Sinatra pada tahun 1957. Lagu ini disusun oleh Jimmy Van Heusen dan liriknya disediakan oleh Sammy Cahn.
  • Pada satu ketika semasa pembangunan, Davison dan Nightkinnya mempunyai banyak tahanan jahat yang diadakan di kemudahan Repconn, sekurang -kurangnya salah seorang daripadanya boleh ditempatkan hidup. Sejumlah pilihan dialog yang dikeluarkan sebahagiannya masih ada untuk pergi dengan senario ini, termasuk permintaan bahawa Davison melepaskan tahanan yang jahat kerana “mereka tidak ada ancaman”, dan pilihan untuk memberi tahanan kejam tiga anak lelaki yang tersembunyi supaya mereka dapat membuat mereka melarikan diri tanpa disedari.
  • Pada satu ketika semasa pembangunan, roket yang kemalangan sepatutnya dapat ditemui di Mojave. Ini dipotong kerana kekangan masa. [1]

  Bugs []

  • PC PlayStation 3 Xbox 360 Muzik Pelancaran boleh menjadi bunyi yang kuat dan kuat. Ia boleh dilumpuhkan dengan berinteraksi dengan pembesar suara: satu di belakang panel pelancaran, dan jika itu tidak berfungsi, tanother ditemui di pintu masuk ke bilik kawalan di mana pemain memberikan komponen kepada Chris.
  • PC PlayStation 3 Adalah disyorkan untuk menyimpan sebelum mengubah komponen ke Chris, kerana jalan -jalan boleh menyerang dan menyebabkan NPC menjadi terperangkap di mana mereka berdiri. Pemain akan dapat menyelesaikan pencarian, tetapi kedua -dua Chris dan Persaudaraan akan tetap terjebak dalam kedudukan mereka. Ini juga boleh berlaku sekiranya Harland menjadi bermusuhan.

  Come Fly With Me adalah kejatuhan terbaik: New Vegas-quest

  14 Sep 2020 Ciri ini pada asalnya diterbitkan pada Oktober 2017, dan telah disunting semula dengan ringan.

  FALLOUT: Questline utama cawangan New Vegas adalah salah satu yang paling kuat dalam siri ini tetapi-seperti dalam hampir setiap RPG yang disokong oleh Bethesda-daging permainan berada dalam keadaan sampingannya. Apabila anda tidak memburu orang ramai yang meninggalkan anda mati, anda boleh mencari pengiring untuk pelanggan kasino, membuka cincin pemerdagangan manusia, atau memburu telur makhluk yang jarang berlaku di seberang padang pasir.

  Tetapi datang terbang dengan saya adalah pilihan sekumpulan. Ia memampatkan yang terbaik dari New Vegas ke dalam satu papak yang indah. Ia mempunyai watak yang tidak dapat dilupakan, pertempuran tegang, humor dan pilihan yang bermakna. Dan, yang paling menarik, ia mempunyai trio roket yang dilancarkan ke ruang angkasa yang dilancarkan oleh Wagner’s Ride of the Valkyries. Apa lagi yang anda mahukan?

  Ia bermula apabila anda diarahkan ke Tapak Ujian Repconn, bekas kemudahan pengujian roket di barat Novac Town. Setelah memotong beberapa musuh di luar, anda disambut oleh kejahatan yang percaya bahawa mereka berada dalam usaha ilahi untuk ‘jauh di luar’, di mana segala hasrat hati mereka bermutlak untuk dimenangi. Mereka merancang untuk mencapai syurga kejam dengan menunggang roket. Masalahnya, roket itu berada di ruang bawah tanah tapak ujian, di mana terdapat juga syaitan yang tidak kelihatan dengan pedang besar. Di situlah anda masuk.

  Ini cangkuk yang baik, dan datang terbang dengan saya menyimpan yang tidak masuk akal-o-meter yang dipanggil sepanjang jalan ke seluruh, sebahagian besarnya melalui pelakon eksentriknya. Persaudaraan Bright yang saleh, seperti yang dikenal pasti, diketuai oleh Jason Bright, yang bersinar yang mendakwa mengetahui apa yang difikirkan oleh dewa -dewanya dan percaya bahawa anda adalah hadiah yang ajaib yang dihantar untuk membantu orang -orang jahat memenuhi impian mereka. Dialognya adalah puitis (ucapannya sebelum papan roket pada akhir adalah momen yang menonjol) dan suaranya bergema secara hipnotis. Walaupun anda fikir dia bercakap dari belakangnya, kata -katanya cukup nyata untuk membuat anda ingin mengetahui apa yang berlaku seterusnya.

  Pada mulanya, Jason akan menghantar anda ke ruang bawah tanah untuk membersihkan syaitan. Makhluk -makhluk ini berubah menjadi mutan malam, mutan super besar yang dapat berubah menjadi tidak kelihatan. Melawan mereka adalah rumit: anda akan mendengarnya sebelum anda melihatnya, yang kabur di sudut skrin anda menjadi raksasa yang menjulang tinggi, merungut yang menghasilkan saiz brahmana. Reka bentuk bunyi melakukan pengangkat berat di sini, dan koridor penuh dengan mesin whirring, klank tiba -tiba logam, dan menikam nota biola tinggi yang meningkatkan ketegangan.

  Sekiranya anda tidak suka menyapu brutes ini (dan nasib baik jika anda melakukannya), maka anda boleh membuat alasan dengan mereka melalui pemimpin mereka, Davison, yang bernilai mencari. Otaknya ditambah dengan titik bahawa dia menyembah tengkorak antler yang duduk di atas mejanya, dan dia hanya akan bertindak dengan kebenaran khayalannya. Seperti banyak watak pencarian, saya tidak pasti sama ada untuk mengasihani nasib Davison atau tertawa pada penulisan diri sendiri-“Kin saya tidak betul di kepala seperti saya.”

  Anda boleh meyakinkannya untuk pergi dengan aman, dengan syarat anda dapat menemui bukti bahawa penghantaran anak lelaki yang tersembunyi (itulah sebabnya nightkin yang mengembara di tempat pertama) telah dipindahkan ke tempat lain. Yang membawa anda ke Harland, seorang kejam yang pada asalnya tinggal bersama yang lain sehingga dia terjebak di ruangan bawah tanah.

  Dia mengatakan dia tidak mempercayai “mumbo-jumbo” agama Bright dan hanya menandakan bersama untuk “Ghoulettes.”Bagus. Bawa dia pergi dengan mencari badan kawannya (atau hanya menembak dia), ambil nota penghantaran untuk anak lelaki yang tersembunyi, dan kemudian tunjukkan kepada Davison. Voila, tugas lengkap.

  Teruskan pengembaraan: Permainan RPG terbaik di PC

  Peringkat kini ditetapkan untuk bintang pertunjukan, Chris Haversam, seorang manusia yang menganggap dia adalah seorang yang jahat, dan berbincang dalam nada mereka. Dia adalah otak yang berfikiran teknologi di belakang operasi melarikan diri. Seperti yang bersiap sedia untuk meninggalkan anda akan mengenali dia dengan lebih baik. Sekali lagi, ia akan menjadi tragis mendengar kisah -kisahnya bagaimana dia dirawat di peti besi ketika dia masih kecil jika alasan untuk gabungannya tidak begitu tidak masuk akal: dia telah menjadi botak. Dia menganggapnya adalah radiasi, lihat.

  Apabila anda menunjukkan bahawa, sebenarnya, dia hanya follicly dicabar, dia membalikkan. “Anda memanggil botak ini, kulit licin? Saya seorang raksasa!”Letakkan pesona yang cukup dan anda boleh membawanya ke kebenaran. Pada masa itu kemarahannya berubah menjadi Bright, yang membuatnya mengelilinginya untuk bekerja pada rancangan yang mengetahui bahawa dia harus tinggal di belakang kerana manusia tidak akan bertahan. Haversham kini mahu mensabotaj pelancaran roket dan membunuh semua kejam – anda boleh membiarkannya melakukannya atau membicarakannya, yang membawa kepada beberapa minit lagi dialog berkilauan ketika dia perlahan -lahan menenangkan.

  Tempat gelap di Come Fly With Me adalah dua item yang mesti anda ambil untuk mendapatkan roket berfungsi.. The schleps, walaupun tidak drastik, sedikit membosankan, jadi saya cepat berjalan melalui mereka sebanyak mungkin. Satu item memberi anda peluang untuk bermain -main dengan seorang wanita tua untuk menyelamatkan diri 500 botol, jadi ada.

  Saya sanggup memaafkan sepuluh minit kesakitan untuk apa yang berlaku selepas itu. Saya selalu merasakan bahawa set-pieces di kedua-dua Fallout 3 dan New Vegas tidak merasa sebagai epik kerana permainan yang ingin mereka rasakan, tetapi ada sesuatu tentang menonton kubah luncuran hangar pelancaran terbuka untuk mendedahkan roket yang menunggu di bawah, Bunyi sangkakala tooting keluar. Sungguh menyeronokkan.

  Dan ada momen terakhir humor berpintal juga. Sekiranya anda a) Peranan yang jahat, b) Memutuskan anda tidak menyukai Ghouls selepas semua, atau c) ingin mengikat dengan liar sambil mengetuk jari anda bersama -sama, maka anda boleh bermain dengan panel kawalan untuk mengubah jalan roket Pada saat terakhir. Bukannya meletupkan ke langit, mereka akan meledakkan satu sama lain dalam paparan bunga api yang mematikan.

  Ufuk yang diperluaskan: Permainan dunia terbuka terbaik di PC

  Ini adalah watak -watak yang bersinar di Come Fly With Me, tetapi Boom of the Rockets menyediakan akhir yang sesuai dan tidak dapat dilupakan kepada apa yang saya fikir adalah jam terbaik di New Vegas. Sekiranya anda pernah mendapati diri anda kembali ke padang gurun mojave, buatlah satu kejutan untuk persaudaraan yang cerah. Anda tidak akan menyesalinya.

  SAMUEL HORTI Bekas Penulis Freelance Dengan Talian Besar di New Statesman, IGN, dan Edge