Datang ke Xbox Game Pass: Gungrave G. . R. E, Warhammer 40,000: Darktide, Dune: Spice Wars, dan banyak lagi – Xbox Wire, Warhammer 40,000: Darktide | Xbox

Warhammer 40,000: Darktide

Cukup menarik, Warhammer 3 meninggalkan PC Game Pass betul -betul kerana DLC seterusnya harus menjatuhkan. Jumlah Perang: Warhammer 3 Shadows of Change ditetapkan untuk dibebaskan bersama Patch 4.0 Pada musim panas tahun 2023, seperti yang digariskan dalam pelan Warhammer 3 DLC yang paling terkini.

Datang ke Xbox Game Pass: Gungrave G.O.R.E, Warhammer 40,000: Darktide, Dune: Spice Wars, dan banyak lagi

Pas permainan Xbox - Gelombang November 2

Rempah mesti mengalir .. Dan begitu juga permainan. Kami mempunyai beberapa bangers untuk anda pada hari pertama (jangan lupa anda boleh bermain Peniment dan Somerville Hari ini!), permainan koperasi, permainan strategi, RPG, dan banyak lagi. Bandingkan senarai keutamaan permainan dengan rakan anda, dan dapatkan pra-pemasangan anda untuk apa yang akan datang tidak lama lagi. Mari sampai ke permainan!

Terdapat hari ini

Peniment (Awan, Konsol, dan PC)
Tersedia pada hari pertama dengan Pas Game: Lompat ke dunia manuskrip yang diterangi dan bermain sebagai Andreas Maler, seorang artis pengembara yang tinggal di Bavaria abad ke -16. Terperangkap dalam pembunuhan dan skandal yang berlaku di bandar Tassing dan tinggalkan tanda anda pada komuniti ini dengan kesan yang akan anda alami selama 25 tahun berikutnya dalam permainan.

Somerville (Awan, Konsol dan PC)
Tersedia pada hari pertama dengan Pas Game: Berikutan malapetaka, anda mesti mencari cara untuk menjadikan keluarga anda lagi. Somerville adalah pengembaraan sci-fi yang didasarkan pada kesan intim konflik berskala besar.

Akan datang

Dune: Perang Spice (Pratonton Permainan) (PC) – 17 November
Permainan strategi masa nyata 4x dari pemaju yang diiktiraf secara kritikal Northgard. Terletak di terobosan Frank Herbert Dune alam semesta, anda mesti memimpin puak dan pertempuran anda untuk mengawal dan menguasai planet padang pasir yang keras. ‘Kemas kini Air & Sand juga akan datang pada 17 November, menambah lapisan baru strategi dengan unit terbang tentera dan bangunan baru, bersama -sama dengan penambahbaikan di seluruh lembaga.

Ghostlore (Pratonton Permainan) (PC) – 17 November
Ghostlore adalah tindakan ‘Eastpunk’ di mana anda melawan raksasa dari cerita rakyat Tenggara-Asia. Diilhamkan oleh ARPG klasik yang abadi seperti Diablo 2 dan Titan Quest, Ghostlore menawarkan sistem penyesuaian item dan watak terperinci, peta yang dihasilkan secara prosedur, dan estetika 90 -an secara autentik.

Lapin (Awan, Konsol, dan PC) – 17 November
Tersedia pada hari pertama dengan Pas Game: Lapin adalah permainan platformer 2D yang memaparkan sekumpulan penjelajah arnab yang berani. Lima arnab biasa tinggal di bawah taman, tetapi pembinaan memaksa mereka meninggalkan lubang tercinta mereka. Pemain perlu membantu Liebe dan rakan -rakannya meneroka dunia dengan kawalan yang tepat. Bertemu rakan -rakan baru, ingatlah peristiwa masa lalu, dan naik ke penghujung pengembaraan!

Norco (Awan dan Konsol) – 17 November
Permainan Pengembaraan Naratif Southern Gothic Point & Klik Southern Gothic Norco akan datang ke Game Pass, Xbox One, dan Xbox Series X | S. Saudara lelaki anda Blake telah hilang selepas kematian ibu anda. Dengan harapan dapat menemuinya, anda mesti mengikuti Android Keselamatan Pelarian melalui kilang -kilang, pusat membeli -belah, dan parit saliran di New Orleans pinggir bandar.

Gungrave g.O.R.E (Awan, Konsol, dan PC) – 22 November
Tersedia pada hari pertama dengan Pas Game: Menembak orang ketiga yang bergaya memenuhi seni mempertahankan diri jarak dekat, mewujudkan tindakan yang mengalir dengan lancar ketika anda menghancurkan musuh anda dalam balet gory peluru. Menggunakan Pistol Cerberus yang tidak terhad dan Evo-Coffin yang boleh diubah untuk melepaskan kombo yang menghancurkan dalam mengejar kerosakan dan gaya maksimum.

Gungrave G.O.R.E

Pemberontakan: Sandstorm (Awan dan Konsol) – 29 November
Pertempuran dalam persekitaran yang dilanda perang konflik kontemporari melalui satu siri mod multiplayer co-op dan pvp yang sengit. Rasa Setiap Peluru Dan Takut Setiap Impak Di Kuarters Tutup Misteri Ketika Pasukan Anda Berjuang Menuju Kemenangan.

Kisah Bola Sepak (Awan, Konsol, dan PC) – 29 November
Tersedia pada hari pertama dengan Pas Game: Kisah Bola Sepak adalah RPG pengembaraan yang didorong oleh fizik, di mana setiap masalah dapat diselesaikan dengan bola sihir anda yang amanah. Di sepanjang jalan, anda perlu untuk lelaki jahat terbaik dalam 1V1s, bersaing dalam pelbagai sukan (dengan bola sepak anda, tentu saja), dan selesaikan teka -teki dengan otak dan bola anda!

Warhammer 40,000: Darktide (PC) – 30 November
Tersedia pada hari pertama dengan Pas Permainan PC: Kembalikan kota Tertium dari gerombolan musuh yang dahagakan darah dalam penembak tindakan yang sengit dan kejam ini. Warhammer 40,000: Darktide adalah pengalaman fokus co-op baru dari pasukan yang memenangi anugerah di belakang Vermintide siri. Apabila Tertium jatuh, penolakan akan meningkat.

Sekiranya anda terlepas

Survivor Vampire (Awan) – tersedia sekarang
Lompat terus ke dalam tindakan, memotong ribuan makhluk malam, dan bertahan sehingga subuh! Dunia seram gothic Survivor Vampire akan membuang gerombolan raksasa yang tidak henti.

Kemas kini DLC / Permainan

Tatal penatua dalam talian: Firesong – Tersedia hari ini
Menyimpulkan warisan sepanjang tahun Bretons Saga di The Elder Scrolls Online: Firesong, Tersedia bermula hari ini untuk konsol xbox. Cari Zon Baru, Pulau Galen yang misterius, dan jalan cerita yang menyelam jauh ke dalam kehidupan dan tradisi druid systres yang memanggil rumah Galen. Selain itu, ahli Game Pass boleh menjimatkan sehingga 10% daripada pembelian mahkota mereka untuk digunakan ke arah DLC Firesong!

Tatal penatua dalam talian: Sambutan Hati Gelap Skyrim – 17 November hingga 29 November
Memanggil keberanian anda dan kembali ke gunung-gunung Skyrim barat untuk mendapatkan ganjaran yang luar biasa semasa Tatal penatua dalam talianAcara Perayaan Skyrim Dark Skyrim, mulai 17 November pukul 10 pagi dan berlari hingga 29 November pukul 10 pagi EST. Ketahui lebih lanjut di sini!

Mati oleh siang hari: Palsu dalam kabus – 22 November
Oleh itu, memulakan umur kabut, dan mereka yang dipalsukan di dalamnya. Ahli Pas Permainan boleh menjimatkan 10% Mati oleh siang hari Dipalsukan dalam Bab Fog, Menampilkan Pembunuh Baru. The Knight, A Survivor Baru, Vittorio Toscano, serta peta percuma baru, dataran yang hancur.

Xbox Game Pass Ultimate Perks

Multiversus: Pek MVP Drop 2- 15 November
The Multiversus MVP Pack adalah bundle dalam permainan percuma yang tersedia untuk Xbox Game Pass Ultimate Ahli. Setiap kejatuhan, menikmati varian epik baru, kesan dering epik, dan sepanduk yang jarang berlaku pada kami! Kandungan perkhemahan ini memerlukan Multiversus untuk menggunakan.

Kawalan sentuhan xbox ditambah kepada 15 lagi permainan

Kawalan sentuhan xbox ditambah kepada 15 lagi permainan

Ahli Ultimate, 15 lagi permainan boleh didapati sekarang dengan kawalan sentuhan melalui Xbox Cloud Gaming termasuk Peniment pada hari pertama! Lompat ke permainan ini di Xbox.com/main melalui penyemak imbas, aplikasi Xbox Game Pass untuk Android, atau aplikasi Xbox untuk PC – tidak diperlukan pengawal!

Amnesia: Koleksi Lagu hantu
Amnesia: Kelahiran semula Immortals Fenyx Rising
Assassin’s Creed Odyssey Opus: Echo of Starsong
Assassin’s Creed Origins Peniment
DC League of Super Pets: The Adventures of Krypto dan Ace Cemuhan
Disney Dreamlight Valley Soma
Pengurus Bola Sepak 2023 Konsol Anda menghisap tempat letak kereta
Fuga: melodi keluli

Meninggalkan 30 November

Permainan berikut akan meninggalkan perpustakaan pas permainan tidak lama lagi. Pastikan untuk melompat kembali untuk membungkus hujung yang longgar, atau anda juga boleh menggunakan diskaun keahlian anda sehingga menjimatkan sehingga 20% untuk menyimpannya di perpustakaan anda.

 • Archvale (Awan, Konsol, dan PC)
 • Deeer Simulator (Awan, Konsol, dan PC)
 • Final Fantasy XIII-2 (Konsol dan PC)
 • Pengimbas minda (Awan, Konsol, dan PC)
 • Shell Mortal (Awan, Konsol, dan PC)
 • Simulator Perdagangan Organ Warlord Space (Awan, Konsol, dan PC)
 • Undungeon (Awan, Konsol, dan PC)
 • Warhammer 40,000 Battlesector (Awan, Konsol, dan PC)

Pro-tips untuk mereka yang masih membaca di sini! Sekiranya anda memasang aplikasi mudah alih Game Pass, anda boleh memasang permainan dari jauh ke konsol anda atau PC anda tanpa perlu bergerak! Juga, jika anda menjumpai co-op yang anda mahu bermain dengan rakan anda tetapi mereka tidak mempunyai lulus permainan, bulan pertama hanya $ 1, yang merupakan malam permainan yang cukup murah disusun. Kami akan kembali ke sini sebelum terlalu lama dengan lebih banyak permainan, jadi tunggu. Sorakan!

Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40,000 Darktide, sekumpulan watak -watak mengabaikan bandar yang diselubungi kabut

Dalam kegelapan suram masa depan yang jauh, hanya ada perang

 Dari pemaju francais yang paling laris dan memenangi anugerah Vermintide, Warhammer 40,000: Darktide adalah permainan tindakan co-op 4-pemain yang ditetapkan di Hive City of Terium. Berjuang Bersama Rakan Anda Terhadap Gerombolan Musuh dalam Pengalaman Warhammer Baru 40,000 ini.

Treler dan permainan

Pilihan permainan yang tersedia atau akan datang dengan Pas Permainan PC termasuk Starfield, Bandar: Skylines II, Lies of P, dan Forza Motorsport

Cari permainan kegemaran anda yang seterusnya

Main beratus-ratus permainan PC berkualiti tinggi dengan rakan-rakan dan dapatkan keahlian EA Play, semuanya untuk satu harga bulanan yang rendah.

Seni kapal udara kecil terbang

Maklumat tambahan

Penilaian belum selesai

 • Mungkin mengandungi kandungan yang tidak sesuai untuk kanak -kanak. Lawati ESRB.org untuk maklumat penarafan.

Penerbit

Pemaju

Genre

Penembak Tindakan Co-op

Platform

Tarikh Siaran

November, 30 2022

Dapatkan permainan

Edisi Piawai

Termasuk dengan Pas Permainan PC

Main Warhammer 40,000: Darktide dan beratus-ratus permainan berkualiti tinggi untuk satu harga bulanan yang rendah dengan pas permainan PC.

Beli Warhammer 40,000: Darktide

Konsol Xbox Series X dan S pada latar belakang kelabu dan putih

KUASA
Anda
Impian

Meningkatkan permainan anda

Pandangan terperinci mengenai Makmal Reka Bentuk Xbox

Makmal Reka Bentuk Xbox

Pandangan terperinci Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Core (White)

Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core (White)

Pandangan terperinci bateri boleh dicas semula Xbox + USB-C

Bateri boleh dicas semula Xbox + USB-C

Warhammer 40,000: Darktide © Bengkel Permainan Copyright Limited 2020. Darktide, Logo Darktide, GW, Bengkel Permainan, Space Marine, 40k, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, logo helang dua kali ‘Aquila, dan semua logo yang berkaitan, ilustrasi, imej, nama, makhluk, kaum, kenderaan, Lokasi, senjata, watak, dan rupa tersendiri, sama ada ® atau TM, dan/atau © Games Workshop Limited, Variably Berdaftar di seluruh dunia, dan digunakan di bawah Lesen. Semua hak terpelihara kepada pemilik masing -masing.

Jimat [[tempat pemegang placeholder1]] jam sehari melompat untuk membeli bahagian minit minit jam minit [[tempat pemegang]] sisa [[tempat pemegang tempat]] dengan xbox live emas [[placeholder]] dengan Xbox Game Pass [[placeholder]] dengan penarafan pengguna EA Access Beli Sekarang Pra-Pesan Sekarang Muat turun Box Shot Buy Sekarang, [[Placeholder]] di Microsoft Store Pre-order Now, [[tempat letak]] di Microsoft Store Download Now, [[Placeholder]] di kedai Microsoft [[ Pemegang tempat]] [[tempat pemegang tempat]], ketahui lebih lanjut mengenai rating lompat ke bahagian pembelian

Jumlah Perang Warhammer 3 Untuk Meninggalkan Pas Permainan Betul sebelum DLC seterusnya

Kedua -dua Total War Warhammer 3 dan Death Stranding akan meninggalkan PC Game Pass tidak lama lagi, dan mereka adalah dua keperluan yang pasti anda mesti bermain sebelum mereka pergi.

Diterbitkan: 1 Ogos 2023

Dua permainan lulus permainan yang sangat berbeza, tetapi sangat penting meninggalkan perkhidmatan Microsoft, kerana kedua -duanya Death Stranding dan permainan strategi Jumlah Perang: Warhammer 3 mendapat kapak dari versi PC model langganan akhir bulan ini. Walaupun senarai permainan PC Game yang komprehensif dapat memberitahu anda apa yang hendak dimainkan, anda akan sentiasa ingin mengetahui apa yang meninggalkan perkhidmatan itu, dengan Total War: Warhammer 3 menjadi yang besar.

Death Stranding dan Total War: Warhammer 3 bukanlah semua yang anda harus perhatikan mengenai permainan PC sekarang, tetapi ini pastinya dua permainan terbesar tahun -tahun kebelakangan yang telah meningkatkan perkhidmatan Microsoft.

Total War kami: Kajian Warhammer 3 menjaringkan 9/10, manakala Kajian PC Stranding Death kami diselesaikan pada 8/10, dengan kedua-duanya sememangnya patut dicuba sama ada anda suka sci-fi berjalan sims atau strategi sengit.

Cukup menarik, Warhammer 3 meninggalkan PC Game Pass betul -betul kerana DLC seterusnya harus menjatuhkan. Jumlah Perang: Warhammer 3 Shadows of Change ditetapkan untuk dibebaskan bersama Patch 4.0 Pada musim panas tahun 2023, seperti yang digariskan dalam pelan Warhammer 3 DLC yang paling terkini.

Total-War-Warhammer-3-Game-Pass

Ini bukan satu -satunya permainan yang meninggalkan PC Game Pass akhir bulan ini pada hari Selasa, 15 Ogos walaupun, kerana Microsoft telah menyediakan senarai penuh, yang telah kami letakkan di bawah:

 • Stranding Kematian (PC)
 • Edge of Eternity (awan, konsol, dan PC)
 • Midnight Fight Express (Cloud, Console, dan PC)
 • Jumlah Perang: Warhammer 3 (PC)

Itu bukan semua, sebagai segelintir permainan telah diumumkan untuk Pas Game juga, dengan Indie Platformer Celeste tersedia sekarang.

 • Broforce Selamanya – 8 Ogos
 • Limbo – 9 Ogos
 • Kerajaan udara – 10 Ogos
 • Everspace 2 – 15 Ogos

Sekiranya anda mahukan bantuan semasa kembali dalam perang sebelum meninggalkan Game Pass, kami mendapat Perang Total: Panduan Warhammer 3 DLC dan melihat semua perang keseluruhan: Warhammer 3 perlumbaan juga.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.