Data Data Data Kaset Teka -teki Penyelesaian: Pesanan Kaset & Semua Lokasi Pictogram, Deathloop Cassette Teka -teki Penyelesaian: Cara Melengkapkan Kegembiraan Petang – Gameskinny

Penyelesaian teka -teki kaset deathloop: Cara menyelesaikan kegembiraan petang

Sebaik sahaja anda memasukkan pita yang betul, pintu di sudut kanan belakang bilik akan dibuka, memberi anda akses ke batang di stesen pam. Gunakan peralihan untuk turun ke bahagian bawah.

Data Data Data Kaset Teka -teki Penyelesaian: Pesanan Kaset & Semua Lokasi Pictogram

Deathloop, Cara Menyelesaikan Teka -teki Kaset Data Deathloop

Semasa memimpin berwawasan ‘kegembiraan petang’, anda akan ditugaskan untuk memikirkan penyelesaian teka -teki kaset data kematian. Ini diperlukan untuk membuka tempat persembunyian Charlie dan Fia, yang akan membunuh dua penglihatan ini sekaligus. Sama seperti di seluruh Deathloop, bagaimanapun, penyelesaian teka -teki ini sebenarnya rawak, dan oleh itu tidak ada kod yang akan membiarkan anda masuk tanpa melangkau proses sebenarnya mencari penyelesaiannya sendiri. Untuk mendapatkan penyelesaian, anda perlu mencari pictograms deathloop yang terletak di seluruh kubu FIA. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai Perintah kaset untuk mesin Charlie di Deathloop.

Penyelesaian kepada mesin Charlie bergantung pada mencari empat pictograms (dipanggil seni patah) yang bertaburan di sekitar kubu bawah tanah FIA, yang berakhir di Fristad Rock. Anda perlu melawat pada tengah hari semasa dia berada di sana. .

Anda akan melihat semua empat pictogram yang anda dapati, dilingkari dengan oren. Terdapat juga anak panah kecil yang menunjuk kepada kaset tertentu di setiap pelan tindakan. Dari sana, yang perlu anda lakukan ialah membuka skrin ‘petunjuk’ anda, cari pictogram pertama, dan gerakkan kursor ke atasnya untuk melihat yang mana. Sebaik sahaja anda mendapat ini, tekan kaset yang sepadan pada mesin Charlie.

Terus melakukan ini untuk setiap tiga kaset lain dalam perintah yang ditunjukkan pada pelan tindakan. Masukkan keempat dengan betul dan anda akan membuka pintu di belakang mesin Charlie, yang memberikan anda akses ke tahap yang lain.

Di mana untuk mencari semua lokasi pictogram FIA

Teka -teki kaset data kematian

Pictograms Fia adalah kepingan besar penyembur seni di dinding bunkernya. Kami telah memasukkan contoh di atas. Anda akan melihat sebenarnya terdapat banyak penyembur yang berbeza yang tersebar di sekitar pangkalan. Yang anda cari mempunyai latar belakang merah, walaupun sebenarnya ada lebih banyak daripada empat orang.

Pictogram mana yang anda perlukan adalah rawak; yang kita perlukan tidak semestinya yang anda perlukan. Oleh itu, kami telah pergi ke pangkalan dan merapatkan gambar setiap orang yang kami dapati. Sekiranya anda mengikuti langkah demi langkah ini, anda akan dapati keempat-empat yang anda perlukan pada satu ketika dalam lawatan kami!

Semua lokasi pictogram deathloop

 1. Pertama, masukkan kubu Fia melalui pintu utama.Teka -teki kaset data deathloop, lokasi pictogram
 2. Ambil hak, lumpuhkan sensor, dan masukkan bilik perkhidmatan. Terdapat pictogram di sini di dinding sebelah kanan.Kaset data deathloop, lokasi pictogram deathloop
 3. Terdapat juga bateri di dalam bilik ini; Dapatkannya dan cas menggunakan unit kuasa di sudut bilik. Sekarang keluar dari bilik dan masukkan bilik terkunci di seberang bilik perkhidmatan yang anda masuk. Terdapat pictogram di sini di dinding belakang.
 4. Sekarang keluar dari bilik dan turun langkah di sebelah van, kemudian merangkak di bawahnya. Ada pictogram di bawahnya.Teka -teki kaset data kematian
 5. Dari sini, berjalan ke seberang lantai, naik ke jalan dan melihat di belakang anda. Di dinding ada pictogram lain.
 6. Teruskan ke hadapan, melumpuhkan sensor dan kemudian memasuki pintu. . Terdapat satu lagi pictogram.Teka -teki kaset data kematian
 7. .Teka -teki kaset data kematian
 8. . Berhati -hati dengan lombong. Masukkan bilik loker. Berhati -hati dengan sensor dan dua abadi. Ada pictogram di sini.
 9. Masih belum menjumpai empat yang anda perlukan? Jangan risau. Teruskan maju, melalui pintu, ke bilik reaktor, peluk sebelah kiri. Keluarkan dua abadi di sini dan turun tangga. Terdapat pictogram di belakang reaktor di tingkat bawah kawasan ini.
 10. Terdapat juga satu lagi di sudut kiri bawah bilik.Lokasi pictogram deathloop

Dan itu harus memberi anda semua yang anda perlu tahu tentang cara menyelesaikannya Teka -teki kaset untuk mesin Charlie di Deathloop. Untuk lebih lanjut mengenai permainan, lihat Wiki Panduan Twinfinite.

 • Resident Evil 4 REMAKE COUDE COLLECE COLLECTION ROOM LOCKS SOLUTION
 • Resident Evil 4 REMAKE JADIKAN JAKI PELANGGAN PENYELESAIAN POOR POOL POOR
 • Semua Taylor Swift 1989 Vault Teka -teki Jawapan
 • Starfield Burden of Bukti: Di ​​mana untuk mencari semua lokasi bukti

Mengenai Pengarang

Alex Gibson

Alex adalah editor kanan di Twinfinite dan bekerja di tapak antara Januari 2017 dan Mac 2023. Dia menutup selok -belok valorant secara meluas, dan sering memberikan wawasan pakar ke dalam adegan eSports dan industri permainan video yang lebih luas. Beliau adalah pakar sejarah & meteorologi yang mengisytiharkan diri, dan tahu mengenai permainan juga. Bermain Permainan Sejak: 1991, Genre Kegemaran: RPG, Tindakan

Tertanya -tanya bagaimana melengkapkan teka -teki kaset untuk memimpin berwawasan petang Deathloop? Inilah penyelesaian dan bagaimana mencari semua pictogram.

? Inilah penyelesaian dan bagaimana mencari semua pictogram.

Menyelesaikan teka -teki kaset masuk akan membiarkan anda membuka kunci bunker di mana Charlie dan Fia bertemu di Fristad Rock pada sebelah petang. Bukan sahaja akan berbuat demikian membolehkan anda membunuh kedua -dua penglihatan sekaligus, tetapi ia juga akan memberi anda trofi dan pencapaian yang berbahaya untuk menyelesaikan petunjuk petang petang.

Deathloop. Panduan ini juga merangkumi semua lokasi pictogram di bunker FIA.

Cara mencari teka -teki kaset

Apabila anda melemparkan bilik tidur Charlie di Updaam pada waktu pagi, anda akan menemui gambar Fia dan Charlie di atas katilnya, memberikan anda carian Fristad Shore Lead.

Pergi ke sana pada sebelah petang, dan keluar dari terowong melalui pintu yang betul. Ambil jalan yang betul di asap merah jambu di kawasan seterusnya. .

Tinggal di sebelah kanan, dan turun ke pantai. Pergi lurus ke hadapan dan ikuti pantai ketika ia keluar ke arah air (ada dua pelampung di sini). .

09 Pintu Bunker

Pergi melalui pintu itu, dan ikuti jalan melalui dinding yang patah. Anda akan melihat teka -teki kaset di hadapan anda dengan Buku Perintah Operasi di atasnya. Baca buku itu untuk mendapatkan kod selamat untuk Stash Charlie di Karl’s Bay berhampiran terminal Yerhva.

Pergi ke sana pada sebelah petang, dan Lengkapkan “Cari Cipher.”Melakukannya memberi anda estetika buku adalah kunci. Di dalam buku itu terdapat empat teka -teki yang akan membawa anda ke setiap empat pictogram anda di bunker FIA untuk menyelesaikan teka -teki pita.

Semua pictogram ini berada di tempat yang sama di bunker FIA. Terdapat 14 daripadanya, walaupun anda hanya memerlukan empat untuk menyelesaikan teka -teki. .

. Saya telah meletakkannya dari pintu masuk belakang bunker dan menandakan empat yang saya ada dalam permainan saya dengan petunjuk yang berkaitan dengan mereka.

Pictogram merah pertama di lantai dengan timbunan peti

.

Pictogram #2 (Ogles Pintu Belakang)

Pictogram untuk petunjuk mengikat pintu masuk belakang di atas dinding di atas tingkap

Pictogram ini berada di sebelah kanan seni pertama. Ia berada di atas bilik di mana anda mendapat kod bilik penghantaran, di sebelah kiri pembesar suara di dinding.

Pictogram #3

Pictogram dengan salib hijau di tengah dan empat dataran kuning di bilik loker

Yang ini ada di bilik loker berhampiran pintu belakang ke bunker. Ia berada di sebelah kiri stesen jika anda datang dari pintu masuk belakang; Di sebelah kanan stesen kesihatan jika anda datang dari bilik reaktor.

Pictogram #4

Pictogram dengan empat salib hijau di lantai oleh terminal komputer

Keluar pintu masuk ke bilik reaktor dari loker. Pergi melalui ruang di pagar, dan turun ke terminal di bawah. Berbalik, dan pergi ke kanan kotak kadbod dan di belakang terminal menegak. Belok kanan untuk mencarinya di lantai.

Pictogram #5

Pictogram di belakang reaktor nuklear

Pictogram ini berada di belakang reaktor di bilik reaktor, kawasan terbuka besar di bunker yang dipenuhi dengan komputer dan terminal.

Pictogram untuk Marks FIA

Yang ini juga ada di bilik reaktor. Putar 180 darjah dari dibayangi oleh karya FIA yang berkilauan untuk mencarinya di dinding yang bertentangan. .

Pictogram #7 (cenderung dewan utama)

Pictogram untuk cenderung petunjuk dewan utama

Anda boleh menemui pictogram ini di dewan utama berhampiran pintu depan ke bunker. Tepat sebelum pintu ditandakan dengan “Forever Young.”Terdapat forklift di tengah jalan yang betul oleh seni di dinding.

Pictogram #8

. Pergi melalui pintu bunker yang besar di belakangnya, dan belok kiri. Yang satu ini bersebelahan dengan kotak suis oren di dinding.

Pictogram #9

Pictogram di lantai di bawah kotak suis oren

. . . Yang ini dicat di lantai.

Pictogram #10

Pictogram dengan bulatan di atasnya dicat di bahagian bawah trak

. Jatuh ke teluk di hadapan trak, dan lihat di bahagian bawah trak untuk mencari yang satu ini.

Pictogram #11

. Buka pintu, belok kanan segera. Itu di dinding yang betul.

Pictogram #12

Melihat melalui pagar keselamatan pada pictogram yang dicat di dinding

Keluar dari bilik dari atas, dan belok kanan. Anda akan melihat pictogram seterusnya di bilik selamat di hadapan anda. Sekiranya anda mempunyai bateri, anda boleh menggunakannya untuk membuka pintu. Jika tidak, tembak laser dan gunakan peralihan untuk masuk ke dalam.

Pictogram #13 (melincirkan batang)

Pictogram dengan sembilan lingkaran hijau dicat dalam aci lif

Dengan kehendak kuasa ke punggung anda, belok kiri. Menghancurkan boors yang menyekat pintu, bertukar 180 darjah, dan cari ke atas. . Gunakan peralihan untuk bangun di catwalk kecil untuk berinteraksi dengannya.

Pictogram dengan empat salib hijau dicat di dinding di bahagian atas tangga

. . . Anda akan melihat satu lagi tangga tangga yang menuju dan pictogram dicat di dinding.

. Gunakan cetak biru di sebelah kanan terminal untuk melihat pita mana yang anda perlukan untuk berinteraksi berdasarkan pictogram yang berkaitan dengannya; masing -masing sepadan dengan nombor pita. Contohnya, kod saya ialah 25-08-24-41.

. Gunakan peralihan untuk turun ke bahagian bawah.

Sekali di sana, anda akan mendapat Trophy Perhubungan Berbahaya dan Pencapaian untuk menyelesaikan kegembiraan petang. Kembali ke tempat persembunyian pada sebelah petang untuk mencari Charlie dan Fia di catwalk teratas. Anda boleh melakukannya tetapi anda mahu atau membanjiri kawasan untuk membunuh mereka menggunakan tuil di bilik kawalan pam, walaupun melarikan diri anda adalah kesakitan.

. Untuk lebih banyak petua, pertimbangkan untuk menuju ke Hub Panduan kami di mana kami memberitahu anda bagaimana untuk mendapatkan semua watak setengah telanjang dalam permainan, serta perkara-perkara seperti The Heritage Gun.

Mengenai Pengarang

Jonathan Moore adalah ketua editor GameSkinny dan telah menulis mengenai permainan sejak 2010. Dengan lebih daripada 1,200 artikel yang diterbitkan, dia menulis tentang hampir setiap genre, dari pembina bandar dan ARPG ke penembak orang ketiga dan tajuk sukan. Walaupun dengan sabar menunggu apa -apa krisis Dino, dia menggunakan semua perkara Star Wars. . . Di masa lapangnya, dia suka bermain muzik, menonton bola sepak, dan berjalan tiga anjingnya. .

Cara Menyelesaikan Teka -teki Kaset Deathloop dan Pencarian Kegembiraan Petang Lengkap

Teka -teki kaset deathloop

Arkane Lyon

.

.

Salah satu petunjuk berwawasan ini dipanggil kegembiraan petang, dan ia memerlukan anda untuk mengetahui cara untuk menghapuskan FIA dan Charlie di lokasi yang sama dan pada waktu yang sama. .

Artikel berterusan selepas iklan

Lokasi teka -teki kaset deathloop

Setelah mencari gambar Fia dan Charlie dan mengungkap sifat sebenar hubungan mereka (spoiler: mereka kekasih), anda perlu membuat jalan ke lokasi yang ada dalam foto untuk mengumpulkan lebih banyak intel pada dua penglihatan.

, Dan apabila anda meninggalkan terowong, pergi melalui laluan ke kanan dan menyelinap melewati pengawal ke pantai. .

Artikel berterusan selepas iklan

 • Kekurangan Sistem Moral Deathloop adalah ciri terbaiknya

. . Pertama, anda perlu menyelesaikan teka -teki kaset.

Cara menyelesaikan teka -teki kaset Deathloop

Di sebelah mesin kaset adalah ‘Perintah Operasi‘Buku yang memberi anda kombinasi kepada selamat di Karl’s Bay (ingat bahawa kod adalah unik untuk setiap pemain di Deathloop). The Safe terletak di pintu masuk ke mesin Yerhva, Queen of Riddles.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Pergi ke sana pada waktu petang dan buka kunci selamat untuk mencari nota dengan arahan sebenar untuk menyelesaikan teka -teki kaset: empat petunjuk untuk mencari pictograms yang dicat oleh FIA. Mulakan hari lagi, dan pergi ke bunker FIA di Fristad Bay pada tengah hari.

. Anda perlu menggunakan stealth, jadi gunakan senjata senyap untuk mengeluarkan musuh dan papak aether untuk tidak kelihatan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat empat pictograms untuk mencari berdasarkan petunjuk yang anda dapati, dan sama seperti kombinasi yang selamat, mereka unik untuk setiap pemain. Kami mempunyai panduan untuk semua petunjuk pictogram dan lokasi mereka, jadi periksa itu dan kemudian kembali ke sini.

Cara membuka kunci mesin teka -teki kaset

Cara menyelesaikan teka -teki kaset deathloop

. Kembali ke tempat persembunyian mereka di Fristad Bay pada sebelah petang .

Terdapat cetak biru di sebelah kanan kaset yang menampilkan simbol dari pictograms FIA. .

Artikel berterusan selepas iklan

.

Artikel berterusan selepas iklan

. .