Dark Souls 3 Mod Archthrones adalah gabungan cemerlang dari katalog belakang dariSoftware | GamesRadar, Demo Dark Souls 3 Mod ini “Akan Rasa Seperti Permainan Sendiri” | Pcgamesn

Demo Mod Dark Souls 3 ini “Akan Rasa Seperti Permainan Sendiri”

Dark Souls 3 Mod Archthrones adalah gabungan cemerlang dari katalog belakang dariSoftware

Jiwa yang gelap

.

Ini adalah mod baik pulih untuk Dark Souls 3, tetapi diberi tahap kualiti yang dipamerkan, anda akan diampuni kerana memikirkan ia adalah kemas kini rasmi. Archthrones, sebenarnya, dari satu pasukan penganut jiwa yang berbakat mega yang telah mengusahakan projek selama lebih dari dua tahun. Ia menawarkan kisah alternatif yang ditetapkan di lima dunia yang dihubungkan dengan Nexus of Embers, versi semula Dark Souls 3’s Hub Area Shrine.

Mod yang bercita -cita tinggi ini bukan sahaja mendapat inspirasi dari jiwa gelap terkini, tetapi juga bercampur -campur dalam aspek -aspek tajuk lain darisoftware. . Lokasi-bijak, persekitaran gereja Gothic yang suram dari runtuhan Blue Hark kembali ke Bloodborne 2015, dan kampung yang dilanda perang kelihatan seperti ia ditarik keluar dari Sekiro.

Tarikh pelepasan tidak ditetapkan untuk Dark Souls: Archthrones, tetapi penciptanya telah mengatakan bahawa ia akan “100% percuma” ketika tiba. Pemain akan memerlukan salinan Dark Souls 3 dan semua DLCnya untuk memainkannya, walaupun. Sekiranya anda suka memberi sokongan kewangan kepada pasukan berbakat ini, anda boleh melakukannya di Patreon.

Dalam berita lain, seorang pekerja dariSoftware baru -baru ini dibandingkan bekerja di studio untuk bermain Jiwa Gelap. “Terdapat banyak perjuangan untuk mendapatkan perkara yang betul, tetapi jika anda mengatasi bonggol, ia sangat memuaskan,” kata mereka. .”

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Dark Souls 3 Prequel Mod Archthrones akhirnya mendedahkan tarikh pelepasan demo, dan ia ditetapkan untuk memamerkan campuran Bloodborne, Scroll Elder, dan banyak lagi.

Seorang ksatria berlutut di hadapan pedangnya, kedua -dua tangan di sekelilingnya

Diterbitkan: 3 Jul, 2023

Jiwa Gelap 3 adalah permainan RPG terakhir yang keluar dari trilogi ikonik Fromsoftware, yang mendahului kegemaran peminat baru seperti Elden Ring. Tidak sukar untuk memahami mengapa ansuran ketiga itu diterima dengan baik, dari suasana yang suram namun menawan untuk menghukum sistem tempurnya. Ramai di antara kita telah lama menunggu satu lagi pesaing yang layak untuk pengalaman jiwa yang paling hebat dalam siri ini, dan kita boleh mendapat terima kasih kepada mod Dark Souls 3 yang akan datang yang dikenali sebagai Archthrones. Reimagination yang menakjubkan akan mendapat demo tidak lama lagi, dan ia akan menjadi besar.

Bloodborne tidak akan datang ke PC tidak lama lagi, kecuali mungkin di Minecraft, dan DLC Elden Ring masih dalam kerja -kerja. Archthrones telah mengambil beberapa ciri yang paling keren dari kedua -dua permainan Soulslike dan juga orang lain untuk mencipta mod baik pulih besar yang dicipta oleh pencipta sebagai “pada skala yang tidak pernah dilihat sebelumnya.”Dengan lima dunia baru yang diakses melalui pertalian embers, archthrones membawa pelbagai bos, musuh, dan kawasan yang boleh diterokai untuk mati (berulang kali) dengan.

Thumbnail YouTube

The Demo Archthrones akan tersedia pada bulan September, Bulan Kegemaran Setiap Gamer. Betul, peminat Soulslike dapat menantikan lebih daripada sekadar pembohongan tarikh pelepasan P musim ini. Pencipta mod telah menyatakan bahawa demo “akan merasa seperti permainannya sendiri,” menyatakan bahawa pemain “akan mempunyai banyak kaitan..

Sekiranya anda suka sedikit tindakan seperti jiwa, pastikan anda menyemak beberapa permainan kegemaran kami seperti Dark Souls. Anda juga boleh melayari beberapa permainan dunia terbuka yang paling sejuk jika anda menikmati kemungkinan yang tidak berkesudahan yang ditawarkan oleh tetapan yang begitu luas. .

Anna adalah salah satu penulis berita kami, yang meliputi segala -galanya dari permainan fantasi hingga pertanian permainan . . Dengan kedua -dua literatur dan ijazah sejarah zaman pertengahan di bawah tali pinggangnya, Anna berpendapat bahawa tidak ada tempoh RPG yang lebih baik daripada Zaman Pertengahan. Sebilangan kerja sebelumnya boleh didapati di Dexerto, IGN, dan Twinfinite.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.