Dark dan Darker Alpha 5 mendapat patch pertama dengan pembetulan & banyak lagi | Techraptor, percuma gelap dan gelap alpha playtest di wap

Playtest alpha gelap dan gelap percuma di Steam

Dalam tergesa -gesa kami untuk memamerkan peta runtuhan, kami bergerak sedikit terlalu cepat dan menolaknya sebelum siap sepenuhnya. Kami menyedari bahawa kami memerlukan lebih banyak masa untuk mendapatkannya dengan standard yang anda harapkan dari kami. Atas sebab ini, kami telah memutuskan untuk mengujinya sebagai lokasi bersendirian eksperimen sendiri, seperti Gua Goblin. Kami memerlukan bantuan anda untuk menguji peta dan memberi maklum balas kepada kami supaya kami dapat memasukkannya ke dalam permainan pada masa akan datang. Runtuhan eksperimen akan mempunyai kelangsungan hidup yang sama dengan peraturan yang paling tepat seperti penjara bawah tanah goblin, kecuali pihak -pihak bukan hanya pengembara solo. Kami telah mengeluarkan tangga untuk turun dan hanya melarikan diri portal akan muncul untuk pengembara yang paling kuat atau paling licik untuk bertahan. Oleh kerana peningkatan intensiti peta runtuhan baru, kami telah menala keseimbangan sehingga rampasan yang dicapai dari peta ini sekarang akan lebih baik daripada lantai pertama kesukaran biasa melayang penjara crypt. Rampasan dari penjara bawah tanah normal masih akan lebih baik daripada rampasan dari runtuhan. Oleh kerana runtuhan akan menjadi tempat yang berdiri sendiri, mod penjara biasa akan kembali ke crypt asal ke format Inferno yang terdapat di playtests sebelumnya. Kami mungkin juga telah sedikit melampaui skim pencahayaan baru kerana kami teruja untuk menjadikan setiap tetapan baru mempunyai rasa yang berbeza. Kami akan terus bereksperimen dengan pencahayaan dan visual pada masa akan datang tetapi buat masa ini kami akan kembali ke penampilan fantasi yang lebih klasik kerana mereka lebih sesuai dengan nada raksasa semasa kami di sana. Kami juga telah menambah kembalinya Valentine untuk memberi penguji cara yang lebih mudah untuk menguji beberapa item gred lebih tinggi kerana kadar penurunan yang sangat dikurangkan untuk playtest ini. Kami juga menetapkan beberapa pepijat yang menjengkelkan dan meningkatkan baki sedikit. Kami memohon maaf atas kekurangan Poland dari playtest ini berbanding dengan yang sebelumnya dan berjanji untuk menggunakan ini sebagai momen pembelajaran. Kami akan terus berusaha memperbaiki pepijat dan meningkatkan keseimbangan untuk tempoh ujian ini. Terima kasih sekali lagi atas semua sokongan anda.

Alpha 5 gelap dan gelap mendapat patch pertama dengan pembetulan & banyak lagi

Gelap dan lebih gelap

Ironmace, pemaju gelap dan gelap, mengeluarkan kemas kini pertama untuk ujian alpha kelima permainan, termasuk banyak perbaikan dan tweak untuk kandungan.

Permainan ini, yang telah dikeluarkan dari Steam kerana pertikaian undang -undang dengan penerbit Korea Nexon, kini sedang diuji oleh komuniti dengan muat turun yang disediakan melalui Torrent. Untuk memuat turun kemas kini, anda perlu mencari pautan di Twitlonger.

.”Bahawa dikatakan, torrent masih boleh didapati di Discord (disematkan di saluran pengumuman komunuty).

Pada Perselisihan, anda juga boleh menemui penerangan tentang apa yang diharapkan dari patch dan satu set nota kemas kini.

Dalam tergesa -gesa kami untuk memamerkan peta runtuhan, kami bergerak sedikit terlalu cepat dan menolaknya sebelum siap sepenuhnya. Kami menyedari bahawa kami memerlukan lebih banyak masa untuk mendapatkannya dengan standard yang anda harapkan dari kami. Atas sebab ini, kami telah memutuskan untuk mengujinya sebagai lokasi bersendirian eksperimen sendiri, seperti Gua Goblin. Kami memerlukan bantuan anda untuk menguji peta dan memberi maklum balas kepada kami supaya kami dapat memasukkannya ke dalam permainan pada masa akan datang.

Runtuhan eksperimen akan mempunyai kelangsungan hidup yang sama dengan peraturan yang paling tepat seperti penjara bawah tanah goblin, kecuali pihak -pihak bukan hanya pengembara solo. Kami telah mengeluarkan tangga untuk turun dan hanya melarikan diri portal akan muncul untuk pengembara yang paling kuat atau paling licik untuk bertahan. Oleh kerana peningkatan intensiti peta runtuhan baru, kami telah menala keseimbangan sehingga rampasan yang dicapai dari peta ini sekarang akan lebih baik daripada lantai pertama kesukaran biasa melayang penjara crypt. Rampasan dari penjara bawah tanah normal masih akan lebih baik daripada rampasan dari runtuhan.

Oleh kerana runtuhan akan menjadi tempat yang berdiri sendiri, mod penjara biasa akan kembali ke crypt asal ke format Inferno yang terdapat di playtests sebelumnya. Kami mungkin juga telah sedikit melampaui skim pencahayaan baru kerana kami teruja untuk menjadikan setiap tetapan baru mempunyai rasa yang berbeza. Kami akan terus bereksperimen dengan pencahayaan dan visual pada masa akan datang tetapi buat masa ini kami akan kembali ke penampilan fantasi yang lebih klasik kerana mereka lebih sesuai dengan nada raksasa semasa kami di sana.

Kami juga telah menambah kembalinya Valentine untuk memberi penguji cara yang lebih mudah untuk menguji beberapa item gred lebih tinggi kerana kadar penurunan yang sangat dikurangkan untuk playtest ini. Kami juga menetapkan beberapa pepijat yang menjengkelkan dan meningkatkan baki sedikit. Kami memohon maaf atas kekurangan Poland dari playtest ini berbanding dengan yang sebelumnya dan berjanji untuk menggunakan ini sebagai momen pembelajaran. Kami akan terus berusaha memperbaiki pepijat dan meningkatkan keseimbangan untuk tempoh ujian ini. Terima kasih sekali lagi atas semua sokongan anda.

 • ‘Runtuhan’ telah diubah menjadi satu lapisan bawah tanah.
 • Dungeons ‘normal’ dan ‘gulung tinggi’ di ‘runtuhan istana yang dilupakan’ dinamakan semula ‘The Howling Crypts’ dan kembali ke penampilan mereka sebelumnya.
 • Memperbaiki masalah di mana pemain boleh terjebak dalam pembuatan jodoh tak terhingga apabila tiada senarai pelayan dipilih.
 • Memperbaiki masalah di mana ketenangan Bard tidak menjadi pemain penyembuhan dengan betul.
 • Memperbaiki masalah di mana anak panah dan bolt tidak dapat dijual di kedai.
 • Memperbaiki masalah di mana jokester, aura suci, slayer dapat disusun secara tidak sengaja.
 • Memperbaiki masalah yang boleh menyebabkan tanglung tetap dinyalakan semasa memakainya di pinggang.
 • Cahaya biru telah diubah menjadi cahaya kuning. – Kabut telah dikeluarkan dari penjara bawah tanah.
 • Rehat sekarang hanya mengembalikan kesihatan yang dapat pulih dengan berehat.
 • Tempoh mogok Achilles berubah dari 2 saat hingga 3 saat, pengurangan kelajuan pergerakan berubah dari -40% hingga -10%.
 • Pengurangan kelajuan pergerakan slam perisai berubah dari -10% hingga -20%.
 • Perangkap memburu sekarang telah meningkatkan tempoh dan pemeriksaan kemahiran lebih kerap dicetuskan.
 • Jepun boleh digunakan lagi.

.

Baru -baru ini, Ironmace telah berkongsi satu kumpulan besar dokumen mengenai pembangunan Gelap dan lebih gelap Untuk meningkatkan kesnya terhadap Nexon, tetapi kita perlu menunggu dan melihat apa yang akan berlaku pada masa hadapan. Sementara itu, peminat sekurang -kurangnya dapat menikmati ujian Alpha.

Playtest alpha gelap dan gelap percuma di Steam

Playtest alpha gelap dan gelap percuma di Steam

Masih terlalu awal untuk dipanggil ujian beta, tetapi di sini. Alpha Playtest gelap dan gelap seterusnya berlaku pada bulan Disember ini di Steam. Sekiranya anda tidak tahu, itu adalah permainan pengembaraan penjara bawah tanah fantasi orang pertama yang tidak mementingkan diri dan tegar.

Gelap dan gelap adalah tajuk yang boleh anda mainkan dalam talian dengan orang lain. Anda akan meneroka kubu bawah tanah mistik untuk mencari khazanah. Tetapi perjalanan anda tidak akan mudah, kerana anda memerlukan banyak keberanian untuk mengatasi semua halangan. Walaupun selepas mengalahkan semua musuh dan sampai ke khazanah, pengembaraan tidak berakhir di sana. Anda hanya boleh meraikan setelah anda berjaya keluar dari tempat ini dengan rampasan anda hidup.

Alpha gelap dan gelap terkini di Steam akan ditendang pada 16 Disember jam 11:00 UTC. Anda mempunyai seluruh minggu, sehingga 23 Disember, untuk mencuba permainan dan melihat bagaimana ia telah berubah sejak ujian terakhir. . Anda boleh membaca alpha Playtest #3 Changelog di sini.

Cara menyertai mainan gelap dan gelap?

Untuk mendapatkan akses ke permainan, lawati halaman berikut di Steam dan klik butang “Permintaan Akses”. Anda secara automatik akan menerima akses percuma ke playtest. Sekarang, cari “Dark and Darker Playtest” di perpustakaan Steam anda dan muat turun permainan. Itu sahaja; Nikmati permainan sesh!

Pelepasan gelap dan gelap dirancang untuk Q4 2023. Tambahkan tajuk PC ini ke senarai hajat anda dan buat amaran harga pada gg.tawaran untuk berada di gelung mengenai semua pra-pesanan dan pelancaran tawaran yang muncul!