Dapatkan serangan DBD pada Titan Cosmetics murah sebelum mereka pergi | Pcgamesn, semua serangan ke atas kulit titan di Dead by Daylight – Pro Game Guides

Semua serangan ke atas kulit titan di siang hari

 • Dwight Fairfield sebagai Eren Yeager
 • Meg Thomas sebagai Annie Leonhart
 • Felix Richter sebagai Armin
 • Kate Denson sebagai Historia Reiss
 • Ace Visconti sebagai Kenny Ackerman
 • Yui Kimura sebagai Mikasa Ackerman

Dapatkan serangan DBD pada Titan Cosmetics murah sebelum mereka pergi

Dead by Daylight menyingkirkan serangannya ke Titan Collection tidak lama lagi, tetapi anda boleh merebut kosmetik terhad DBD untuk murah semasa jualan mereka.

Diterbitkan: 16 Jun 2023

Mati oleh siang hari Selalunya bekerjasama dengan permainan seram lain dan rancangan TV ikonik, sama ada dengan membawa pembunuh dan mangsa yang baru untuk bermain sebagai atau dengan menambah kosmetik yang relevan ke kedai pilihannya. Contoh yang baik dari usaha kolaboratif seperti itu mati oleh serangan siang hari ke atas koleksi kosmetik Titan, yang menampilkan pakaian seragam dari anime yang terkenal. Koleksi itu secara rasmi jatuh setahun yang lalu, dan tetap tersedia untuk pemain sejak itu. Malangnya, ia tidak akan lebih lama lagi, tetapi anda dapat dengan cepat merebut kulit anda semasa jualan terakhir ini.

Pemaju DBD pergi ke Twitter awal hari ini untuk berkongsi bahawa serangan terhadap kosmetik Titan tidak akan lebih lama lagi. Serangan ke atas Koleksi Titan ditetapkan untuk meninggalkan kedai dalam permainan pada hari Selasa, 18 Julai. Syukurlah, jika anda masih belum mengambil barang dari koleksi, kedai itu menganjurkan penjualan pada serangan ke atas Titan Cosmetics sebelum penghapusan mereka bulan depan. , memberi kita satu peluang terakhir untuk memamerkan eren atau levi dalaman kita sebelum kerjasama berakhir dengan baik.

Pakaian seragam yang terselamat termasuk Eren, Mikasa, Levi, Annie, Armin, Historia, Hange, dan Kenny. Mereka masing -masing tergolong dalam mangsa yang terselamat, jadi jika anda mahu kelihatan seperti Levi, anda perlu bermain sebagai Jake Park. Kulit Killer termasuk Titan Armored dan Titan Hammer Perang, boleh didapati untuk ONI dan Watak Roh masing -masing. Sebarang kosmetik yang anda beli akan tetap boleh digunakan secara kekal selepas penyingkiran koleksi pada 18 Julai.

Thumbnail YouTube

Bersama dengan pembelian yang anda buat dari Koleksi Titan Serangan, anda akan menerima Cadet Corps Crest Charm. Sekiranya anda mahukan akses kepada semua pesona yang unik, anda perlu membeli sekurang -kurangnya tiga kulit yang selamat dan satu kulit pembunuh. . Sentiasa sedih melihat kerjasama antara dua siri yang dikasihi, tetapi sangat bagus bahawa pasukan DBD membiarkan koleksi itu keluar dengan Bang diskaun.

Jika anda suka tawaran yang baik tetapi belum bermain mati dengan siang hari, anda boleh meraikan ulang tahun permainan dan melompat terus dengan meraihnya semasa penjualan stim dbd. . Sebagai alternatif, lihat kod DBD bulan ini untuk keseronokan dalam permainan yang menyeronokkan jika anda sudah bermain.

Anna adalah salah satu penulis berita kami, yang meliputi segala -galanya dari permainan fantasi hingga pertanian permainan . Apabila tidak makan pasta atau menulis, dia menghabiskan sepanjang masa bermain Sims 4, menyelidiki jauh ke dalam gerbang Baldur 3, cenderung ke padang rumput zamrud di Stardew Valley, dan bermimpi tentang kehidupan sebagai dongeng druid. Dengan kedua -dua literatur dan ijazah sejarah zaman pertengahan di bawah tali pinggangnya, Anna berpendapat bahawa tidak ada tempoh RPG yang lebih baik daripada Zaman Pertengahan. Sebilangan kerja sebelumnya boleh didapati di Dexerto, IGN, dan Twinfinite.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Semua serangan ke atas kulit titan di siang hari

Semasa siaran ulang tahun keenam untuk Dead by Daylight, Pemaju Behavior Interactive mengumumkan kerjasama yang akan datang dengan Anime dan Manga Legenda, Serangan ke atas Titan. Beberapa butiran mengenai kulit dan watak diumumkan. .

Apa serangan ke atas kulit Titan akan mati dengan siang hari?

Dengan jumlah 10 kulit yang terdiri daripada dua pembunuh dan lapan orang yang selamat, ada kulit untuk semua orang yang merupakan peminat anime/manga hit. Pada masa penulisan ini, semua kulit adalah 10% off dengan kulit pembunuh menjadi 1485 sel aurik dan kulit yang selamat menjadi 1080 sel aurik.

Pembunuh

 • Roh sebagai Titan Hammer Perang
 • Oni sebagai titan perisai

Survivors

 • Zarina Kassir sebagai Hange Zoë
 • Felix Richter sebagai Armin
 • Ace Visconti sebagai Kenny Ackerman
 • Yui Kimura sebagai Mikasa Ackerman

Juga sebahagian daripada promosi, Dead by Daylight pemain dapat menerima pesona untuk masuk dan membeli kulit.

 • Pesona Korps Kadet
 • Rejimen Polis Tentera Pesona Crest
 • Pesona Crest Rejimen Pengakap: Beli mana -mana tiga pakaian dari serangan ke Titan Koleksi

Untuk lebih banyak Dead by Daylight Goodies, lihat semua peta di Dead By Daylight, Ranking (Julai 2022) di Pro Game Guides.

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Kristian telah bermain permainan sejak dia dapat mengadakan pengawal pada akhir 80 -an. Dia menulis tentang mereka selama hampir 15 tahun untuk kedua -dua kedai peribadi dan profesional. Sekarang dia memanggil Pro Game Guides Home di mana dia meliputi tiga D’s: Destiny 2, Dead by Daylight, dan Dating Sims.

Semua serangan ke atas kulit titan di siang hari, dan bagaimana untuk mendapatkannya

Serangan ke atas Titan telah menuju ke siang hari. Walaupun anda tidak akan melihat mana -mana makhluk humongous yang menghancurkan semasa ujian anda, terdapat banyak kosmetik baru yang anda dapat melengkapkan untuk mangsa atau pembunuh tertentu. Berikut adalah semua serangan baru pada kulit Titan di Dead by Daylight dan bagaimana untuk mendapatkannya.

Serangan ke atas kulit pembunuh Titan

Titan Armored – The Oni

Perang Hammer Titan – Roh

Serangan ke atas kulit Titan Survivors

Seragam Annie – Meg Thomas

Seragam Hange – Zarina Kassir

Seragam Historia – Kate Denson

Seragam Kenny – Ace Visconti

Seragam Levi – Jake Park

Seragam Mikasa – Yui Kimura

Cara mendapatkan serangan ke atas Titan Cosmetics di Dead by Daylight

Sekiranya anda ingin mendapatkan tangan anda dengan serangan ke atas kulit Titan di siang hari, anda perlu membeli sel-sel aurik dengan wang dunia sebenar. Anda hanya boleh membelinya di kedai dalam permainan. . Malangnya, tidak ada cara untuk membeli sel -sel aurik yang cukup untuk satu kulit, jadi anda perlu mempunyai beberapa dari pembelian baru -baru ini atau kuda untuk $ 18 bundle mata wang microtransaction. Tidak ada cara untuk mendapatkan mata wang ini melalui cara dalam permainan.

Serangan ke atas Titan Crossover adalah acara yang cukup keren untuk peminat anime yang juga bermain mati oleh siang hari. Kami tidak semestinya mengesyorkan membeli semua kulit kerana ia keluar hingga kira -kira $ 110, jadi jika anda menyukai watak tertentu melihat yang lain, pergi dengan yang satu. Sekiranya anda bukan penggemar serangan ke atas Titan, anda boleh bergerak dengan mudah dan tidak perlu mendapatkan barang -barang ini.

Mengenai Pengarang

John Hansen

. Permainan kegemarannya termasuk Super Mario 64, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Nafas Wild, Left 4 Dead 2, dan Overwatch. .